World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
5fos instakban a legjobb prot warriorral vagy druidal menni, sokkal gyorsabb lesz, nem kell orakat varni mig lehessen loni/utni a mobokat
TVelvet

My love...
l2 be még a neve se rendes alapon voltak a kasztok vazz , haverom szavait idézve a tõrös a legjobb mert azzal bármien bosst megöl magába leszedi az egész hp ját 2 ütéssel ...../spit khm.<#mf1>

hey man , ez nem holmi l2 /spit vazz , itt nincs legjobb kaszt , lol haggyuk is mert csak felhúzom magam ien hülyeségeken ... (o.0)

kisfigi
<#mf1><#mf1><#nyes>

Destiny. The design is clearly ancient.

tigeroo
hehe, lebukott az õr (allis kém~) 😄D
tigeroo
no, boldog (ki)fagyentin napot
Friczy
Tegnap a blizz levonta az anyagi javakat a kártyámról, most azt irja hogy lejárt az elõfizu és vásároljak még, stb, stb.
Sms volt, fizetés sikeres, tegnap este még toltam, ma reggel már nem enged be.

Hallottatok már ilyesmirõl?

keep walking... www.artum-inferniti.net

kisfigi
Ilyenkor mi van? Nektek is csinált ilyet? Meg nem mutatja a térképen annak a helyét amit megkérdeztem... katt

Destiny. The design is clearly ancient.

capaszabi
nemnem. megmondom mi büntet: Resto sámánként nem tudok menni instába, mert inkább shadow papot/feral druidát/retri palát visznek healernek a régi beidegzõdések miatt, ha meg belogolok warrira/rugóra/mage-re 5 percnyi AHzás miatt akkor egybõl gyere ide gyere oda pedig csak 60-61esek....

na ez büntet, az emberi ostobaság megint.

tigeroo
hunterrel vagy druidával kezdj

hunterrel/warlockkal küldizni lesz könyebb, mert a peteddel együtt 2fõs partit képeztek😄 a druida meg jókis hibrid kaszt (healer, maci formban mint egy harcos, cicában mint egy rogue), ha druidázni tudsz akkor mindennel tudsz 😄
Fenrir
Igazából a frostshockon húzták le a warriorokat, de nagyon 😊

Amúgy az a balta amit a veréb dob annyiban lenne jobb, hogy socketes, tudnám kicsit még tuningolni. Ez ami most van nem ad statot.

A halál csupán a kezdet...

Biztos vagy te ebben? Tuti nem farmolod inkább még 2 évig kínai módra az adenát, hogy utána 2 dmg-el nagyobbat üss? 😄

B@lu
JEEEEE Kitket latnak szemeim😊)))))
Igen Igen eljott az ido hogy kiprobaljam a wowot, mert L2 ben egy kicsit egysikuva valt a jatek!
(termeszetesen L2 official 2004 aprilis ota)
Beast, Akhi, GSXR, Skill es meg ki tudja kiket talalhat it taz ember😊))

Mindenesetre iszonyat kinai amirol eddig olvastam, nem ismerem a kasztokat, amit olvastam arrol pedig nem tudom eldonteni hogy jo vagy roossz😊
M?indenesetre koszonom a szives fogadtatast, mar csak le kene toltenem a klienset, de ahhoz latom eloszor accot kell letrehozni!

Szoval meik a legutosebb kaszt??????????

Akhi te tudod, mi er fel az SPS el vagy HE vel?????

Valamit félreolvastál egy hete😊Pont arról volt szó hogy a fury-s warriorra kár elpazarolni egy warriort mikor az armsos warrikra nagyon nagy szûksége van minden guildnak.A protis warri az a másik sarkallatos pontja egy jó guildnak sajna nálunk mindkettõbõl kevés van egyenlõre igaz aprotis az teljesen más mentalitást kíván.

GZ az új gyíklesõhöz sokkal jobb szerintem mint amit a randa madár dob.

A tankolás meg változó a kis isntákban ( amikhez nemkell kulcs) valóban eltankol a druid a paladin proti és retri ága is mitöbb a lock felguardja is mostmár.A hetvenes instákhoz ( shattered,shadow labirint, alcatraz) viszont mindenkép kell warrior aki masszívan tartja a mobokat és mellé viszont kell olyan dps mint a druid macija vagy aratri pala aki ha kell azért a healbe is be tud segíteni.

Végüls is az összes warrior megnyugodhat valóban fontos és nélkülözhetetlen a karaktarük.

Más.Valaki volt már az új raidos insták valamelyikében?Amennyiben volt legyen ekdves megosztani a benyomásait mire számítsunk 1-2 héten belül mire lessz már elegendõ ember ill meglessz mindenkinek a kulcsa.
Fenrir
Amúgy érdekes módon kb 1 hete még sok helyen arról volt szó, hogy "warrior már nem kell, druida és pala mindent tankol, meg a warrior xar, csak szánalomból visszük magunkkal." Ehhez képest napi 8-10 whispert kapok, hogy tankoljak itt meg itt és tegnap Black Morass-ban is csak a mágus lépett le damage-ben.

TVelvet
first target crassusss
Fenrir
Mióta áttalenteltem full armsra és ezzel suhogtatok már én sem vagyok EZ target. Papirruhás nem akadály, a rugó rosszúl teszi ha ellenem evasion-öz, druidának meg nem sok esélye van ha nem macizik. Tudom, hogy a duel nem nagy dolog, de tegnap elvertem az mt-nket, utána pedig a guild legjobb sámánját (ex hw). Aki tudja, hogy milyen egy protos warrior ellen duelezni (alig van crit, 3-ból 2 ütés blockol, stunol, 2-3-4 ezerrel több hp-ja van, leüti rólad a buffokat) az tudja, hogy nagyon kemény dió tud lenni.

[HUN]Crassus
<#eljen><#eljen>

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
FIGYELEMFELHÍVÁS! NE ismétlem NE találkozzunk BG-n......ez:http://www.thottbot.com/?i=54310 nagyon keményen büntet....szóval ha teheted,ne targetolj ki😛😊 ( és ez még csak az "alap" verzsön)

Viccet félretéve ,hogy az egyik guildtársamat idézzem" újra warriornak érzem magam"😛😊 Rugók,Macska druidok,klottyosok úgy tûnnek el szemvillanás alatt mint szürke szamár a ködben.....hihi

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fenrir
Ha viszont jó játékot akarsz az egyik legnehezebb, legnerfeltebb és legtöbbet leszólt kaszttal akkor ajánlom a DD warrior-t 😊

#101634 simán EZ mode, nevetséges kasztok

üdv! 😄 loller kik vannak 😄
ha gold kell bsen szolj! 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GSXR
L2 után felüdülés lesz neked Diniz😉

Count Adyn
Gyere csak, lock,rugó,mage,hunter akinek nem kell igazán supportolni,csak tolni a dmg et, ha pvp zni is akarsz akkor lock vagy hunter😄
L2 alap játék, ott nevelõdnek a kockák😄
+aki onnan jön az tuti nem lesz ideges ha megölik, mert legalább nem veszít 4-5 órányi xpt egy halállal😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Akhi
DINIZZZZZZ mi csinalsz te itt?😊

robotnyk
nem mondanám bonyolultnak, bár lineage2õt csak láttam, játszani nem játszottam, ez alapján gomb több van WoWban, ez biztos :p
damaget meg tképp bármivel oszthatsz, csak talent kérdése.
BEAST
ha mar Krynek biztattak remelem nepara jossz :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én csak annyit mondanék h hagyd az l2 öt a francba , nem akarlak megsérteni de az egy nagy kalap szar játék , fõleg ha még tört serveren is jáccotad , azzal én ha fizetnének se jáccanék , utálom , meg sztem sokan mások is na mind1 , gyere wowozni jobban jársz ennyi .
A wow na ksemmi se ér a nyomába szal gyorsan le is kopogom .

B@lu
Szasztok
Jockey es Kryn regota unszol hogy probaljan ki a WOW ot.
Eddig Lineage 2 toltam, 2004 aprilis ota non stop.
Ma elolvastam a magyar wow honlapon sok sok infot a gamerol, de szamomra eleg bonyolult L2 hoz kepest.
Hallottam az uj patch rol, ami megvaltoztat kulonbozo kasztok pvp kepessegeit, ez erdekelne, mely kaszt / faj ami jelenleg a legutokepesebb ebben a fejezetben? nem azert de L2 ben bufferkent toltam vegig , most egy DD kasztot szeretnek kiprobalni.

pont ab utan tölti vissza a gamet erre kifagy és kidob mindenkit marhajó <...>

tigeroo
no, ez kifagyott...legalábbis akkora laggspike, hogy mozdulni se lehet
legtöbb helyen hétvégén nem teljesítik az átutalásokat.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

köszi a segítséget, felhívtam õket, sajna nem érkezett meg a pénz a kártyára tegnap óta!

azt jelenti hogy a bank azt igazolta vissza hogy nem fizethetsz a kártyával
mindent jól írtál, de a bank megtagadta a tranzakciót
hívd fel a bankot, õk látni fogják a komputerben a kérést, és azt is hogy miért lett elutasítva

helyközök nélkül kell beírni a kártya számát ugye???

jólessz mindjart , tök fölösleges most pedig a resi

tigeroo
most fogják lelõni...server down in 10 min...jóvan mondom..
capaszabi
szombat esti bs crash...

Count Adyn
Csak innen hagytam ki az are-t de ez nem zavarja a progit ugyanaz az eredmény are al és nélküle is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem visa electron hanem american express kártyám van, az 576-nál azt mondták ezzel lehet fizetni

Sugam
ez mekkora trágyadomb😄

vegyél gc-t, visa electronnal nem lehet fizetni neten

Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via

srácok nem tudjátok mit jelent ez? mindent úgy írtam ahogy kell!

órában második crit error fasza

Oldern the 1st
Fõleg hogy nyelvtanilag helytelen mondatokat adsz meg neki.

What de hell do you think you ARE doing?, esetleg.
Ettõl függetlenül is hibás szutyok a progi, de azért tévhitekben ne élj 😄

Count Adyn
What the hell do you think you doing=Mi a pokol azt gondolod, hogy te tevõ vagy 😄
Normális "magyar-angol fordítóprogram meg tuti nemlesz egy ideig".

balvin
Van errol vmi oldal?
ahol ezek le vannak irva?

k O T T A
lvl-re általában retro talent utána ha megvan a kellõ szint holy általában
mondjuk kinek mi én áttálenteltem be-el retro-ra sok különbséget még nem érzek😄
amúgy mining-ról annyit h 2nap alatt 40arany a termés és gyakorlatilag nem kell semmit se csinálni😄
lol

pvp-ben a rugók meg a hülye hunterek a kedvenceim
sose egy az egybe támadnak be fél hp nulla mana aztán hõsködnek csak

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/