World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sms volt, fizetés sikeres, tegnap este még toltam, ma reggel már nem enged be.
Hallottatok már ilyesmirõl?
keep walking... www.artum-inferniti.net
Destiny. The design is clearly ancient.
na ez büntet, az emberi ostobaság megint.
hunterrel/warlockkal küldizni lesz könyebb, mert a peteddel együtt 2fõs partit képeztek😄 a druida meg jókis hibrid kaszt (healer, maci formban mint egy harcos, cicában mint egy rogue), ha druidázni tudsz akkor mindennel tudsz 😄
Amúgy az a balta amit a veréb dob annyiban lenne jobb, hogy socketes, tudnám kicsit még tuningolni. Ez ami most van nem ad statot.
A halál csupán a kezdet...
Igen Igen eljott az ido hogy kiprobaljam a wowot, mert L2 ben egy kicsit egysikuva valt a jatek!
(termeszetesen L2 official 2004 aprilis ota)
Beast, Akhi, GSXR, Skill es meg ki tudja kiket talalhat it taz ember😊))
Mindenesetre iszonyat kinai amirol eddig olvastam, nem ismerem a kasztokat, amit olvastam arrol pedig nem tudom eldonteni hogy jo vagy roossz😊
M?indenesetre koszonom a szives fogadtatast, mar csak le kene toltenem a klienset, de ahhoz latom eloszor accot kell letrehozni!
Szoval meik a legutosebb kaszt??????????
Akhi te tudod, mi er fel az SPS el vagy HE vel?????
GZ az új gyíklesõhöz sokkal jobb szerintem mint amit a randa madár dob.
A tankolás meg változó a kis isntákban ( amikhez nemkell kulcs) valóban eltankol a druid a paladin proti és retri ága is mitöbb a lock felguardja is mostmár.A hetvenes instákhoz ( shattered,shadow labirint, alcatraz) viszont mindenkép kell warrior aki masszívan tartja a mobokat és mellé viszont kell olyan dps mint a druid macija vagy aratri pala aki ha kell azért a healbe is be tud segíteni.
Végüls is az összes warrior megnyugodhat valóban fontos és nélkülözhetetlen a karaktarük.
Más.Valaki volt már az új raidos insták valamelyikében?Amennyiben volt legyen ekdves megosztani a benyomásait mire számítsunk 1-2 héten belül mire lessz már elegendõ ember ill meglessz mindenkinek a kulcsa.
Viccet félretéve ,hogy az egyik guildtársamat idézzem" újra warriornak érzem magam"😛😊 Rugók,Macska druidok,klottyosok úgy tûnnek el szemvillanás alatt mint szürke szamár a ködben.....hihi
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
#101634 simán EZ mode, nevetséges kasztok
ha gold kell bsen szolj! 😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
L2 alap játék, ott nevelõdnek a kockák😄
+aki onnan jön az tuti nem lesz ideges ha megölik, mert legalább nem veszít 4-5 órányi xpt egy halállal😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
damaget meg tképp bármivel oszthatsz, csak talent kérdése.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A wow na ksemmi se ér a nyomába szal gyorsan le is kopogom .
Jockey es Kryn regota unszol hogy probaljan ki a WOW ot.
Eddig Lineage 2 toltam, 2004 aprilis ota non stop.
Ma elolvastam a magyar wow honlapon sok sok infot a gamerol, de szamomra eleg bonyolult L2 hoz kepest.
Hallottam az uj patch rol, ami megvaltoztat kulonbozo kasztok pvp kepessegeit, ez erdekelne, mely kaszt / faj ami jelenleg a legutokepesebb ebben a fejezetben? nem azert de L2 ben bufferkent toltam vegig , most egy DD kasztot szeretnek kiprobalni.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
mindent jól írtál, de a bank megtagadta a tranzakciót
hívd fel a bankot, õk látni fogják a komputerben a kérést, és azt is hogy miért lett elutasítva
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
srácok nem tudjátok mit jelent ez? mindent úgy írtam ahogy kell!
What de hell do you think you ARE doing?, esetleg.
Ettõl függetlenül is hibás szutyok a progi, de azért tévhitekben ne élj 😄
Normális "magyar-angol fordítóprogram meg tuti nemlesz egy ideig".
mondjuk kinek mi én áttálenteltem be-el retro-ra sok különbséget még nem érzek😄
amúgy mining-ról annyit h 2nap alatt 40arany a termés és gyakorlatilag nem kell semmit se csinálni😄
lol
pvp-ben a rugók meg a hülye hunterek a kedvenceim
sose egy az egybe támadnak be fél hp nulla mana aztán hõsködnek csak
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/