World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A repentance nem warriorr ellen használatos skill, távolságiak ellen viszont kiváló.A mage ebbõl nem tud ki blinkelni ill a veszélyes castolást kiválóan megszakítja másra nemigen alkalmas de bg-n arra mindenkép hogy ki szedd egy pillanatara az ellenséges lockot, maget vagy a healert.
Szóló questelés közben nagyon jól bír yönni ha kicsit túl huztad magad mobilag, vagy instában is humanoidok ellen ha besokaltok anyi dõ alatt fel lehet healelni a healert vagy magad is annálkül hogy ellõnéd a bubit.

Retributer paladin skil 30 tallent pont után veheted igénybe.
Asszem minden elmondható le eltt írva róla<#vigyor2>
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Olvasd vissza mire reagaltam. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Barney Tech
Halihó emberek!
Kedvet kaptam a wow-hoz jelenleg t*r* szerveren játszok,és van egy gamestaros dvd-m ami 14napos verzio.
Ehhez találok valahol leirást vagy valamit hogy hogyan tudnám telepíteni?

ööö, miért is?
A Bosst buffolták, hogy nekünk rosszabb legyen. Erre írtam, hogy nem téma=nem vészes. <#fejvakaras>
shaime01
áh kedvenc guild nevem ^^

Without life 😊 ez igy megfogot 😄

Latom neked is akadnak ertelmezesi problemaid. 😄

MrStokes
Irigykedsz, mi? <#crazya>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Igen én is céloztam rá hogy eddig ingyen loot volt, és TEGNAP óta rakoncátlankodik. Nem érzem esélytelennek, félálomba volt 2%-on csak meglepett hogy ennyivel erõsitettek rajta. szinte spamelte a holy fire-t a healerekbe.
Anélkül is megy simán.
PiszkosFred
Problemat. Sok problemat ;] Elbambult clothoknak foleg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nvm , most olvastam h a buff ota cicusok is megkapjak 😊)
Repentance az 1 pala skill ami incapacitate vagy mibe rakja a targetet x secre, mint pl rugo gougeja. Barmilyen dmg megtori az effektet, specko skillekkel is ki lehet belole jonni pl warri zerk rage.

QuippeR
mit érdekel téged? te vanguardozol. 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MrStokes
Most mar vk igazan leirhatna hogy megis mit csinal a repetance! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Allitolag ugy szoktak hilelni tankot, h druid cicaban vagy akarmiben varja a repentancet mert ebben a formban immunis ra(csak humanoidra hat), utana kijon es eletben tartja tankot amig lejar tobbi hileren repentance.

sztem nem téma 😊
"Maiden of Virtue buffot kicsit erõsnek érzem igy elsõre." :]

The Garrett
az az a boss ami ilyen kõ giant mint uldamanban?

elsore oltuk anno, amikor csak annyit tudtunk a fightrol hogy valami repentance-t csinal a boss 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ha a 2 (esetleg 3) priest jó helyezkedik, akkor semmi gond nincsen. Mehet a decurse, meg persze ledobhatnak 1 lightwell-t is. Repetance elõtt fel kell hotolni a tankot, mehet rá shield, Prayer of mending. Nagyjából ennyi a történet. Többi a tankon múlik.
én kérek elnézést 😊
wow béta óta "manuálisan" healelek, a n00bok így szeretik 😛
Maiden of Virtue buffot kicsit erõsnek érzem igy elsõre. Eleve úgy mentünk rá hogy ingyenlot, és eléggé szétszedte a szánkat, 2% volt a legjobb kb 5-6 próbából. Mi voltunk lámák vagy másnak is nehezebben ment?
picket
Mert csak hátra kell dõlni, és nézni mint a barátok köztet. Ekkora noob vagy, hogy ezt sem tudod? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Miért jó az, ha mindent az addon csinál helyetted? 😮
Laky
😄DDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

djwheat ftw

SZEG007
én nem játszok WoW-al, de etttöl a videotol szétröhögtem magam😄
http://www.youtube.com/watch?v=q9p4GerDLlM 18+

kis off 😄 , aki látta a South Park WoW episode-ját és teccet neki a live to win zene annak itt van 😄 tessék szedni, gyenge jó <#wink>

alap😄

Ragnaros kurvára laggol.-.

tigeroo
egyszer a nagy magyar beszélgetésbe beszólt egy külföldi "jibberish hun"-al 😄 GG
shaime01
egyékbként ez a bs nagyon lol server... az ,hogy generalban kb 2 angol mondatot ha láttok.. 😛

tigeroo
a tört nem ^^,

wts blizzard eu /wtt private server 😄
shaime01
minden server laggzik? ^^

robotnyk
restart trinket -.-
Count Adyn
loot?<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

robotnyk
arathor down \o/
TopGun
basszus! koszi 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

PiszkosFred
A karaktervalasztasi kepernyo bal also sarkaban van egy addon nevezetu gomb. Ott aktivald oket. Ha regiek, akkor a "load out of...akarmi addons"-t is X-eld be. Az addonoknak 2.0-val kompatibilisnek kell lennie, de erdemes minden nagyobb peccs utan frissiteni oket 1-2 nappal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TopGun
Az a bajom, hogy nem tudom hogy kell aktivalni az addon-okat, nagyon kezdo vagyok, kb 3.hete jatszom wow-al, probaltam bemasolni a wow\inteface\addons konyvtarba, az addon-t,de nem jelenik meg a jatekban, mi lehet a problema?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

talán inkább elsõ körben mondd el, mi a bajod, vagy mi kellene...

amúgy addonokkal kapcsolatosan nézz körbe ezen a két oldalon, itt gyakorlatilag mindent megtalálsz:

curse-gaming
worldofwar.net

A válasz 42!<#idiota>

TopGun
Szia! Te tudnal segiteni nekem?

azt a funkciót*

ha valami olyat lehet majd csinálni egy sima addonnal, amit a blizzard nem akar, akkor azt majd letiltják a játékban.

TopGun
az addon-okban tud segiteni nekem valaki, aki itt van most?

salazar
Ok de ez egy tagetelõs addon ami úgy müxik mint az emergency monitor + még
egy bal klikkre vagy jobb clikre nyomja a healt tehát nem kell külön kitargetolni. Addig nem akarom használni amíg nem vagyok biztos benne.

off thx , csak nem voltam benne biztos h a szám cime is a live to win 😄 ,gugli fizetöseket hozott ki , igy torren*röl lekaptam gyorsba , alap , 870k val 😛 off

addonokért nem jár semmi ilyesmi.

TopGun
Szia! itt vagy most?

salazar
sziasztok
Valaki meg tudni mondani ezért az addonért járhat-e valamiféle accounttörlés vagy kizárás? HealBot Continued