World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
igen duplázódik.
Davidus
igen összeadódik!

V9ykn8_TZL0

Davidus
igen összeadódik!

V9ykn8_TZL0

Davidus
MrStokes
Semmi. Foleg, hogy nem is kerdezett. ^_^;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Rolly
pls valaki linkeljen már be egy oldalt ahol megnézhetem Tier ruha szetteket thx a lot

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

picket
Tudod mi jár az ilyen kérdésekért? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Azt a outlanden flying/egyéb más helyen riding mountot idézõ macrot leírnátok még1x ? 😛

Sephi
Privizzen mar ram valaki aki felhuzna egy 60-as papot 70-re. Termeszetesen nem ingyen.

Koce

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pontosan 12 hozzászólást olvass vissza kérlek. ne többet, ne kevesebbet

feltenné valaki a "bezzeg a zusában kolbászból van a kerítés" címû lemezt? azt hiszem az jön most

Csak nekem nem akarja leszedni ezt a 3.29 Mb-os patchet vagy másnak is van gondja vele?

Én nem nézlek hülyének, de akkor Te tetted fel hülyén a kérdést.
tigeroo
figy, nekem hétfõn (délután 5órakor) járt le a wow , vasárnap egyáltalán nem tudtam játszani...

anyjuk picsáját.. jó-jó hogy csak egy nap de akkoris...ilyen nagy befolyású cégnél ezt nem tehetnék meg (vagy ha igen akkor kár pénzelni õket.. fõleg olyankor a weboldal is tul van terhelve stb..) azért ne legyenek már egy tört szerver szinvonalán, mert akkor elkell gondolkodni hogy a lelkes magyar "házigazdákat" támogatom-e 500Ft-al vagy ezeket a barmokat 3500-al és ha utóbbit választod akkor 30 napból jó ha 25-öt tudsz normálisan "kiélvezni"
meg.

komolyan ennyire hölyének néztek ?! 😮

burki6
Heló, az volna a kérdésem, h meg lehet-e változtatni a fizetési módot az accountomon?

PiszkosFred
Es tegyuk hozza, hogy manapsag azert a torrent azon keves technologiak egyike, amelyek ki tudnak szolgalni nagy tomeget is, zokkenomentesen. Persze, ertheto okokbol konnyebb szedni a peccseket az update koruli napokon (tobb a user, tobb a "lehetoseg" ahonnan csorog), de azert a holt szezonban is megy a dolog. Ha pedig nem, meg mindig ott van tobb tucat wowos oldal, ahol talalhat barki http vagy ftp tukroket, eu es us peccseknek egyarant.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
STEAM! 😛

picket
Most akkor gondloj bele, hogy pontosan mit is írtál. 8 millió felhasználó adott napokon nekimenne egy szervernek (vagy többnek), amin rajta van a peccs, ami 2 és 200 mega között bármekkora lehet. Ezt mondjuk havonta kétszer, teljes összeomlasztá mellett ha kevés szerverrõl van szó (még ha csak 500ezer játékos menne csak neki amikor hazaér munkából/iskolából, akkor is biztos szerver-kipurcantás még ha 50 szervert tartanak fent is). A hónap maradék 29 napján meg 0 forgalom, ezért meg nem éri meg sok szervert üzemeltetni. Ehhez képest mégis van néhány szerver, ahonnan letöltheted, csak közben tovább is osztod. A Blizzard downloader kb a legfejlettebb patch-töltögetõ mechanizmus a pc-s játékok piacán...

&#3237;_&#3237;

shaime01
nekem lejött ~2 perc alatt lehet csak mázlim volt ^^

egyébként szerintem csa ka bs ennyire szar meg talán a rangaros..

xavius nem szokot laggolni egyeltalán max néha 1 picit ^^

viszont ,hogy magyar párti legyek...
szünjön meg az arathor meg még pár szerver és máris nem fog laggozni a bs 😛

PiszkosFred
Ami ugyanugy hasznalhatatlan lenne es nem birna a terhelest peccs napokon, mint korabban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

And5
Egy nagy szégyen ez a blizzard downloader hihetetlen, hogy 8 milla elõfieztõbõl nem tudnak egy saját patch szervert üzemeltetni ...

Fenrir
Elbaxtam...

Ide katt aztán jobb oldalon 2.0.7-to-2.0.8.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Mi a retek van ezzel a peccsel? Nem tudom letölteni lol. A downloader szerint 3 megás és amikor megnyitom a connection infot akkor írja, hogy már 25 megát letöltött (jön is 30-40k-val) ennek ellenére kb 256 kbyte-onként ugrik az állapotsor, egy idõ után pedig multiple saving error-t hoz letöltés közben. Újraindítom, ekkor ugrik megint 15-20%-ot aztán megint ezt csinálja. Mekkora nyomorult a blizzard :\

Aki szenved mint én vagy nem akar inkább egyáltalán annak itt egy gyorslink.

kkk, 3 óra alvás után ennyi jött csak le 😛
Igaza van. Ha 1 mobcsoport megfog benneteket, mit vártok a késõbbiekben?
(amúgy elõbb a patrolozó csókát üssétek le. amíg az él, jönni fognak a mobok)
Fenrir
Tény, hogy eléggé xar, már nem elöször rohadt le alattunk az instaszerver is, amikor meg visszajöttünk a parti felbomlott és resetelõdött az egész instance :\

Ha ezt a hétvégét is eltolja a Blizzard, márpedig erre elég nagy esélyt látok, akkor szerintem kitör egy Dózsa féle parasztfelkelés. Szolgáltató cég, ráadásul nemzetközi ezt nem engedheti meg magának szerintem. Várok a Blizztõl egy huszáros lépést, amivel vagy a szerver üzemeltetõit vagy a realm rendszergazdáit egy antarktiszi raktárba helyezi át jegesmedve elháritó munkakörbe. Amerikába ilyenért már molotov koktéllal dobálnák a székházat, és vérpistikék 7548954458 féle módon perelnék be õket erkölcsi kárért, lelki sérülésért stb...
a guild karazant tolta 3. bossnál jártak és elkezdett 1,5 másodperces lagg keletkezni ami azért healelésnl elég kácc : |

amúgy vki tudja mi a faszt baszaxik a blizzard?

HY all nekem is hasonló gondom van most <#idiota>az accaunt Management-nél errort ír pedig most szeretném az accauntomat feltölteni <#vigyor4><#felkialtas>

elmehetnek a sunyiba a ninja hotfixel
reloggol az ember, erre az arcába tolja a downloader

shaime01
*mmint wowban

shaime01
áh gec.. életem legszarab napja

10 insta mind a 10 olyan hihetelenül .. áh.. ki sem mondom inkább .. 😞

wááháhá.... megölöm magamat ;(
😛

te szánalom 😞

robotnyk
lvl10 körül
MrStokes
A jatekban nem lehet am fuvezni! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.Nah király megvan a WoW accountom meg minden.Hányas szintöl fog esni a Zöld Drop??

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

The Garrett
<#beka3><#beka3><#taps> ha nem megy másképp, akkor olvassátok el a leírásokat az instakrol 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Arathor - Sattered Halls, kinyírunk egy grpot, majd respawnol az egész, 66, mára is elvette a kedvemet az egésztõl :'(

Igen checkolom regel óta kb óránként 😊 Csak elég röhelyes hogy lassan fél napja nem lehet regelni 😛PP

the world is mine

Please check back later.

Hello csak a wow-europe.com on lehet az accom leregelni mert reggel óta nem enged accountot létre hozni vagy meddig szokott ez tartani?
Thx.

the world is mine

tigeroo
max. valamék francia vározsban...

öö raid eiffel tower?😄
MrStokes
Mostanaban olyan tragyak a szerverek, csodalom, hogy nem gyulnek meg a nepek a Kossuth teren...

tigeroo
király :-D
Davidus
😄SsddS:SDS

V9ykn8_TZL0

servers Down .d😄SA:😄

tigeroo
ha nem hekkelt verzióval tolod (1.12.1 alatti verzióval) akkor simán felpeccseled 2.0.3-ig , a realmlistet meg visszaállítod (vmi set realmlist blizzard stbstb..)

#101957 ezen regisztrázz egy accountot és belogolsz vele😊 hf