World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Tudnátok olyan oldalt mutatni ahol leírja az alapokat meg mindent magyarul??
Mert ma reggel kezdtem én is el de jó lenne jobban megismerni.
Warden sztem jó az palának is, az oathkeeper Arathoron 300 G körül van és nem tudom hogy megérné-e. Ma hajnalban esett nekem 😛 The Essence Focuser
Hol is van pontosan az az öreg faszi ? :S
Destiny. The design is clearly ancient.
Nemigazán paladin fegyver😊
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
AZ lenne a kérdésem ha létrehozztam 1 aréna csapatot de haverommal ugy döntöttünk hogy nemkell már hogy lehet megszüntetni? Haver kitudott lépni de mivel én hozztam létre a csapatat én nemtudom ott hagyni a csapatot.
A segítségeteket elölre is köszönöm.
Bandeeka
tenyleg nincs meg weben reward lista?😞
May the force serve you well!
Magyarazni nagyon nics mit. Ha nyersz ratinget kapsz ( nõ a ratinged) a vesztesz akkor pontot vesztesz (csökken a ratinged).
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
meg rewardokrol
blizzar oldalon nagyon keves van :S
May the force serve you well!
Ez jo, es mennyire igaz!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
V9ykn8_TZL0
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
----" YOU ARE NOT PREPERD!!!! "-----
Most pl. nekem is azt csinálta mint itt az egyik hozzászólónak: egy idõ után megállt, majd újraindítva azonnal leszedett 256k-t és ismét állt. Így újraindítgatva lejött végül. Ha részletezve néztem a letöltést, akkor mutatott kb 3 kapcsolatot és azok közül is csak a HTTP download mûködött idõnként. Kb mintha dél-koreai népdalokat akartam volna torrentel tölteni, ami senkit sem érdekel...Ja és ez szerdán volt persze.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Regeltem 2 vs 2 aréna csapatot be is invitáltam havert megcsináltam a flagot de csak practice modban enged be ez miért van?
Note: The formula peaks at around 3700 rating.
ami annyit tesz h a calc határ értéke kb 3700
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")