World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ lenne a kérdésem ha létrehozztam 1 aréna csapatot de haverommal ugy döntöttünk hogy nemkell már hogy lehet megszüntetni? Haver kitudott lépni de mivel én hozztam létre a csapatat én nemtudom ott hagyni a csapatot.
A segítségeteket elölre is köszönöm.
Bandeeka
tenyleg nincs meg weben reward lista?😞
May the force serve you well!
Magyarazni nagyon nics mit. Ha nyersz ratinget kapsz ( nõ a ratinged) a vesztesz akkor pontot vesztesz (csökken a ratinged).
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
meg rewardokrol
blizzar oldalon nagyon keves van :S
May the force serve you well!
Ez jo, es mennyire igaz!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
V9ykn8_TZL0
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
----" YOU ARE NOT PREPERD!!!! "-----
Most pl. nekem is azt csinálta mint itt az egyik hozzászólónak: egy idõ után megállt, majd újraindítva azonnal leszedett 256k-t és ismét állt. Így újraindítgatva lejött végül. Ha részletezve néztem a letöltést, akkor mutatott kb 3 kapcsolatot és azok közül is csak a HTTP download mûködött idõnként. Kb mintha dél-koreai népdalokat akartam volna torrentel tölteni, ami senkit sem érdekel...Ja és ez szerdán volt persze.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Regeltem 2 vs 2 aréna csapatot be is invitáltam havert megcsináltam a flagot de csak practice modban enged be ez miért van?
Note: The formula peaks at around 3700 rating.
ami annyit tesz h a calc határ értéke kb 3700
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"