World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
2. Azért sebeztél az új fegyverrel keveseket, mert alacsony volt a weapon skilled. Gyakorolni kell vele, és felfeljeszteni ( a maximum az a szinted*5, lv16-on tehát 80. )
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
16 os Troll shamankent van egy nagy problemam, megpedig az hogy eleg keves a defensem.
most jarok 340 korul, ami nem is rossz tudom jol, potival 380 korul van, de az is hurka.
Lattam hogy a jobb shieldek alacsony szinte nis igen komoly armor ertekkel rendelkeznek.
amit lattam az majd 400 at tudott armorban.
Kerdes: ez az armor ertek equip eseten hozzaadodik a stathoz, vagy pedig csak sikeres block eseten adodik a char stathoz?
A masik kerdes hogy most 2 kezes staffot hasznalok, es ha levaltanek 1 kezes macera vagy hasonlora, akkor mennyivel sebeznek kevesebbet.
(Nagyon furcsa volt amikor egy 7.2 es DPS torrel 1.5 sped mellett 3 sebzeseket vittem be (8-15 damage volt a toron) a staffal aminek 10.0 volt a dps -e 3.5 speedel meg 35 dmg eket(25-38 damage volt a fegyonak a statja)
Ez azt jelenti hogy a hasonlo egykezes fegyonak hasonlo dps mellett kiseb ba sebzese? ez szamomra ellentmondasos valaki osszon eszt plz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
BC elemzés sg-n, egyik fórumkomment:
"Amúgy jó játék is lehetne. De csak azért lehetne mert a Blizz úgy ahogy van elkúrta az erõviszonyokat. Ezért lehet jobban játszani a tört szervereken mert ott nincsen hordás erõfölény 😛 és a közösség is normálisabb."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nah szereztem 5x 2 hónapos game cardot (eredetit) ingyen . a kérdésem az lenne ha én az összeset egymás után feltöltöm az accomra akkor az együtt fogja számolni vagy inkább 2 havonta?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Igaz nézelõdtem én de csak árusokat találtam.
6-os szintû vagyok.
3v3 ban 1980 rating (54-14 3 disc :S), 5v5 ot tegnap kezdtuk 28-14(6 disc 😄) az 1820...
de amig ilyen disconnecteken mulik addig csak az agyamat baszom fel az egesz arenaval :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Engem igazán az olyasmi érdekelne hogy pl hogy kell megcsin hogy a kaeakterem tudja a kétkezes kardokad használni.
Ára: 7 990 Ft
vagy bankkártyával:
12.99 EUR One-Month Subscription
35.97 EUR Three-Month Subscription
65.94 EUR Six-Month Subscription
Egy euró 250Ft körül van most, mácius 15-e után ez nõhet. A többit számold ki.
szerverek:
http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/
Mostanság gondoltam áttérni az eredeti serverekre, viszont megnézve a pénzügyi hátterét kb. 80.000 ft jött ki egy évre. Esetleg van olyan aki figyelemmel követi azt, hogy mennyit ad ki érte az tudna segíteni? Lehet hogy elszámoltam, vagy vannak-e kedvezmények fél év után... ilyesmik.
Másik kérdésem pedig az, hogy hol vannak összefoglalva az eredeti serverek? Én valószínûleg németre fogok menni mert azt jobban értem mint az angolt. 😊
Üdv.: Slovok
102059-re tudja valaki a választ?
Segítséget köszönöm
Tudnátok olyan oldalt mutatni ahol leírja az alapokat meg mindent magyarul??
Mert ma reggel kezdtem én is el de jó lenne jobban megismerni.
Warden sztem jó az palának is, az oathkeeper Arathoron 300 G körül van és nem tudom hogy megérné-e. Ma hajnalban esett nekem 😛 The Essence Focuser
Hol is van pontosan az az öreg faszi ? :S
Destiny. The design is clearly ancient.
Nemigazán paladin fegyver😊
Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)
<#idiota>#idiota>