World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap mentünk shadow lab-ba karazhan kulcs elsõ részéért a karakteremnek, ha jól emléxem a party felállás ez volt:
warrior, rugó, hunter és két pala.
erre fõboss-ból mi esett?
2 db cloth robe
mondanom se kell, hogy vendortrash lett mindkettõbõl 😄
Azval sem érvelhetnek hogy ott van a 12 mp-s bubi ötpercenként mert most már csak lassan a rugó nem rendelkezik valamiféle bubival.Érdekes mód a t5 set ill a pvp set is háromféle választási lehetõséget ad az új dungeon set meg alkalmatlan bármire is.
Valószínû hogy oylan guildok ahol legalább van 10-12 hetvenes warrior el tudják oszatni ugy hogy fele protis a másik fele armsos legyen igy meg van a dps ill a tank kérdése is oldva de nálunk a kevéske warrior az protis igy a dps-t a paladinnak kell megoldania de hát ezért is van a retri ág.A botanicától felfelé lévõ instákban pedíg tanknak is alkalmatlan a pladin azokat a bossokat már nincs módja magán tartani ill a stratégia is protis warriort igényel.
Sajna raidos új instába még nem volt módunk eljutni össz vissz vagyunk 14-en hetvenesek ill az alcatraz is kemény dió egyenlõre Pláne ugy hogy instából három hete hoztam el egy vállast talán az underborgból a többi cucc ami esett az mind cloth, pedíg esténkét két insta minden nap meg van.
A kieg elött szó volt hogy finomítanak ezen a random dobáson de vagy nem sikeredett vagy úgy gondolták hogy nagy örömet szereznek megint azval hogy egy öt bossos instából mind az öt olyant dob ami az aktuális partyban senkinek nem jó.
viszont amig bs-en voltam, naponta hadakoztam ehhez hasonló arcokkal, akik többnyire IF-ben spemmelték szét vagy a general csatit vagy yell-ben beszélgettek egymással. persze ott is vannak normális emberek szép számmal, szóval tisztelet a kivételnek...
mindenesetre kiváncsi lennék, milyen lehet bs-en shattrah városa...
hmm...ezt most kommentáljam?
asszem inkább nem teszem, magáért beszél <#levele>#levele>
"Silencing shot nélkül megölni egy healert vagy bárkit szinte lehetetlen." - Felejtsd el a 3,5 sec sebességû crossbow-t, és érezd a különbséget.
"...kiszámitható sebzését egy félvak meele sámán is kihealezi, hatalmas és kiszámithatatlan kritek kellenek." - Helyesbítek: a hunter kiszámítható lósz*r sebzését egy mindkét szemére vak, kripli, agyamputált rugó is kibandage-eli <#idiota>#idiota> (a jelzõk nem a rugók jellemzésére szolgáltak mielõtt még valaki flémelne miattuk)
"Kezd helyrejönni az önbizalmam" - Örülök, hogy ezt nem lehet számban mérni, mert összeomlana a fórum <#wilting>#wilting> (te úgyis tudod, hogy csak ugratlak <#bee1>#bee1> )
ಥ_ಥ
(careful aim ugyan eléggé need talent, de mivel jelenleg xxx of the bandit cumókban vagyok leginkább igy az ebbõl jövõ int ap sem számottevõ perpillanat, ezért lett kihagyva)
instában elég szépen muzsikál, bár a manámat pillanatok alatt kilövöm vele...need better gear -.-
+ talentelt frost trap. Tegnap 17 mecsbõl 16-ot nyertünk 5v5, 2v2 ben szintén. Kezd helyrejönni az önbizalmam
utána be tudsz majd lépni.
elvileg.
És adok mindenkinek 10 napos kulcsot!Tessék lehet imádni<#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
athens | twister_ | [warrior 2H sword]
soulok h ne olcsá senkit.vágod xD
naon kocsog vagy...xD
mibajod h ha pár man ien.XD
lol jót röhögtem 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Szóval jó látni, hogy a mai tizenévesek milyen szép, tagolt mondatokat tudnak szerkeszteni, s mennyire jó a helyesírásuk <#gonosz3>#gonosz3>
a heti maintenance meg elég 1 heti alvásnak
๏̯͡๏﴿
100 copper 1 silver 100 silver 1 gold
ha van 100 coppered akkor van 1 silvered
vagyis nem azt fogja jelezni ,hogy
0 sárgagömb 0 szürkegömb 100 barnagömb hanem
0 sárgagömb 1 szürkegömb 0 barnagömb
remélem jól értettelek 😄
Hogy lehet valami tárgyat eladni???
Mert eddig én úgy csináltam hogy eladtam valamit és ha pl volt 90-em és eladtam valamit akkor nem 100+-t írt ki hanem kezdte elõtõl...és amikor meg vennék vami drágábbat nem engedi mert azt írja ki hogy nincs elég pénzem:S
Én eladni a fegyver,páncél árusnál szoktam alul a második ablakban de már nem tudom mi a neve...de lehet hogy nem is itt kéne eladni...vagy nincs is olyan hogy pénzbõl 100 felett legyen??
Pls Help!
énis közétek tartozok csak hétvégéken sikerül valahogy kibújnom magamból 😉
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
thx akkor várok tovább.. alapanyagot küldtem egy tárgyhoz ami kell ,hogy megcsinálja erre meg már itt szivok lassan 2 napja.. elég idegesitõ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
postokat elolvasni 😄 a sok lol man
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...