World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
The file "Files\Data\Interface\Cinematics\WOW_Intro_800.avi" in archive "<unknown>" could not be opened, because an error 2 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile:😮penFromArchive)
Eredeti, úgyhogy elég durva, ha baja van 😮 PLs help....!
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
4% block
+0,5% parry, block, dodge - crit meg - miss már nem játszik mert +140 def skillel megvan a cap
V9ykn8_TZL0
Ha jol ertelmeztem a dolgokat, akkor lvl 70-en egy veled azonos szintu mobnak a weapon skillje 5 x lvl = 350.
Ha ezzel megegyezik a te defensed, akkor a 70-es mob 5% esellyel crittel rad.
Egy 73-mas mob 365 weapon skillel rendelkezik. Ha ezzel a def ertekkel rendelkezel, akkor a 73-mas mob 5 % esellyel crittel rad.
A fenmarado 5 % crit eselynek a kikuszobolesere kell +125 def ertek.
(Minden egyes def ertek ami meghaladja a mob weapon skilljet, 0,04 %-kal csokkenti a crit eselyet, vagyis 125 * 0,04 = 5 %)
Szoval egy 73-mas mob elleni crit immun ertek(ami nem jelent gyakorlatilag teljes immunitast) ugy jon ki, hogy 350 + 15 (a 70 folotti 3 szint miatt) + 125 (az 5% leszoritasa miatt) = 490 defense skill.
Ez def ratingre atszamolva lvl 70-en = 490 * 2,366 = 1159,34
(1 def skill = 2,366 def rating lvl 70-en)
Droidoknak a Survival of the Fittest talent miatt csak +65 kell mindehhez, vagyis 350 + 65 = 415
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Each point of +Defense skill adds 0.04% to the chance to be Missed, to Parry, to Dodge, and to Block for players.
V9ykn8_TZL0
A level 60 player therefore cannot apply more than 300 points of defense against crushing blows versus level 61 and higher mobs, even if the player's normal defense is higher than 300.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Nem véletlen mondtam hogy a legerõsebb tankunk perpillanat, mivel deff skillben messze veri az összes warrit, mivel összeszedett minden BC-s tankolós cumót amit kinn repuból craftból vagy Q-ból csak lehetett.
A macinál valóban gond lehet a deffense hiányából, legalábbis minden számitás ezt támasztja alá, mégse hajlandó megdögleni az a mocskos állat.
Az elvárásaim: chest 60 sta, 58 str, 40 agi, 35 spell heal és dd, 32 crit rating. A többi ezeknek megfelelõen hajszálnyival csökkenhet, pl bracer 30 str. Azonkívül le kellene progizni ha pala van a partyban akkor +70%-al essen, természetesen ha 2 pala akkor 140%..
Csak megértik a hivatalos fórumon hogy ez a téma már lement, senki sem akarja a tavaly elõtti vitákat újra megélni a kieg miatt..
Ja kis kiegészítés, a d3 szettek bónuszával nagyjából mindenki kitörölheti, nem oszt nem szoroz a kari erõsségén. Vannak nála jobbak ami nem szett csak ugye lehet nem izgat fel szekszuálisan annyira a látvány mint az egységes cuccoknál. Ennyi.
keep walking... www.artum-inferniti.net
Viszont az hogy a paladinnak holynak kell lennie valóban hülyeség.
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
Én is hülyének tituláltam mikor a holy palám eldöntötte hogy tank lesz, de bizonyitott, semmi kétség nagyon jó tank bármilyen szintü instába, kivéve ahol a stratégia valóban shieldwall-t vagy hasonlót igényel. (Második számu tankunk maci, a warriorok még kicsit öltöznek)
1. Ha neked büdös, és nem veszed fel a mailt, mert 200 armorral kevesebbet ad, meg nem áll jól a piros, az engem nem érdekel. Csak a statokról volt szó, amitõl nagyot üthetsz, az meg ott van rajta. Régen nem egy pala cloth-ban feszíttett, mert jobb healinget adott.
2. Ha kiesik egy plate +50 agility +80 staminával, akkor én nem jövök sírni a fórumra, pedig én ha akarnám sem tudnám a karakterre szögelni, mert nem marad meg a karcsú derekán az otromba páncélotok <#idiota>#idiota>
3. Sem halálodat, sem egyéb dokumentumod aláírását nem szorgalmaztam, ennek fényében hasonló érzéseidet csodálkozással és meglepõdéssel fogadom.
4. Nem túl finoman felhívtam figyelmedet arra, hogy hülyeséget beszélsz (ismét, bár már meghurcoltatottságod folytonosságát is kifogásolod). 1-2-3 cucc mailre cserélése nem csökkentene annyit páncélzatod méretein, hogy az elsõ szellõ elfújjon, ha viszont mindenáron sebzést szeretnél, akkor adott a lehetõség, hogy felvedd ezeket.
5. Warrior kollegáidat ha megkérdezed bizonyosan elmesélik, hogy õk is legalább 2 garnitúra páncéllal a bugyrukban barangolnak ebben a csodálatos világban: az egyiket viselve nagyot ütnek, míg a másik maximális védelmet nyújt (nem csak a fogaknak!)
Továbbra is állok rendelkezésedre hasonló kérdésekben, tisztelettel:
egy rajongód
ಥ_ಥ
-A bs-ezés. Kb ugyanaz a szinvonal, mint a belinkelt cset-részlet. Én jobb vagyok valakinél, mert máshol játszok. Mellény-méret mutogatás. Felesleges.
-A bunkó magyarozás. Milyen nemzet fialánya vagy? Mert ha esetleg magyar és bunkómagyarozol, akkor az eléggé felfele köpök és aláálok mûvelet.
-Statisztikai ferdítés. Hibás mintavételezés alapján ítéletet mond egy csoport felett. Lásd az iskolai példámat, ott is csak a menõ csávókat vizsgáltuk, pedig lehet, hogy õk adott osztály 5-15%-át teszik ki. Akkor itt borult is az egész összehasonlítgatás, és önmagának hazudik, aki így ítélkezik. Ami alapvetõen nem érdekelne, amig megtartja magának. <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ
Guild housing és guild bank feature. Az elõbbi to-do listán van (vagyis tervben, de konkrétan nem dolgoznak még rajta), utóbbit a BC-be akarták beletenni, de nem jött össze, most is hegesztik.
Vezetéknév-családnév a karaktereknek
Az AH kezelõfelületének átalakítása"
forrás: http://www.blackravens.net//URL]
Azt hiszem, most már nyugodt lesz az álmom, így hogy tudatában vagyok, hogy Harcipuncinak és tsainak lesz vezeték/családneve, mert úgy gondolom, hogy ez ba**ottul fontos, ennek az amúgyis szénné balanceolt rendszernek nincs is már többre szüksége. Nem is beszélve az AH kezelõfelületének módosításáról. Ezek mind-mind olyan dolgok, amikért minden játékos lovat sz**na annyira égetõen hiányoznak. Arena spectator mod...nc. Éljen a counter-strike.
Ez legyen a healer problemaja, oldja meg 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bosszanto persze, es a kolykot is jol pofan kellene vagni, minimum egy szeneslapattal. De minek? Masnap jon egy ujabb, es folytatja/ujrakezdi.
Nagyon unatkozhattak a BR sracok, ha mar ezt is kiraktak, mint "hirt".
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Azért jó látni hogy élsz de ennek is meg van az elõnye teszem azt ki lehet majd rád állítani a halotti anyakönyvi kivonatot ugy is hogy írok valamit és nem barmolsz le<#hehe>#hehe>
Hogy gondolatmenetemet befejezzem: menj be egy általános iskolába, 7-8. osztály. Próbáld megtalálni a menõ csávókat (menni fog, feltûnõek). Hallgasd meg hogyan beszélnek. Most akkor lépj fel generalra wow-ban, és kérdem én, hogy mi a nagy különbség, illetve mi az konkrétan, amin meg vagy lepõdve? bs színvonal? Néha lépj ki a szobádból, és nézz körül a világban a saját szemeddel, és furcsa dolgokat fogsz tapasztalni...
ಥ_ಥ
Insták: ti is úgy látjátok hogy általában az endboss sokkal könyebb mint teszem azt a 2-3 as boss?
A botanicában is a leg gázabb a fõkertész aki barátságos kis virágcsokrokat nyujt át a healernek vagy a másikban is a tüz elementálokkal kedveskedõ bringa sokkal nehezebb mint a fõboss.
Ha nincs ott a hunter... kidobja a mailt, ami szerinted a hunternek lenne jó... agi, sta, int, ap, krit lehet rajta esetleg, mert ezek számítanak a hunternek... te meg nem viszed el, mert nem plate... pedig pont ezekért sírsz, hogy neked miért nincs... akkor S_T_F_U_!
ಥ_ಥ
pedig de örültem volna egy sonic spearnek :p
Most egy pár percig mág úgyis szerverkarbantartás vagyon, úgyhogy kérdeznék pár dolgot mint régi-új felhasználó (másfél éve volt egy 52-es palám, de abbahgytam a gamét, tegnap elõfizettem megint, de úgy érzem magam mintha még soha nem jártam volna Azeroth világában. Mindent újra kell tanulnom, és semmire nem emléxem)
Volt régen egy térképprogi, amin ha beírtad a quest nevét, leírta milyen levelen ajánlott legyakni azt, és minden egyes helyet megjelölt a térképen ahol a küldi alatt meg kell fordulni. Ezt megint le szeretném szedni mert tegnap rendre eltévedtem Goldshire környékén (hahaha) és nincs kedvem a questek helyeinek/mobjainak megtalálásával sokat tökölni.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny