World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Csinálja meg a maradék questeket. Ha jól halad, akkor 100g/óra bevétel garantált. lvl70-en egy quest 11g-t ad.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Friczy
Egyiknek sem kellett, lebeszélték.. Nálunk nincsenek lootproblémák.
Inkább azt nézd hogy full hp full mana nekem, és ez nem az én érdemem. (Anthea)

keep walking... www.artum-inferniti.net

k O T T A
hát ha a rogue 10ezer hp-s akkor a protis warinak a 13ezre nem sokkal több😄
a mi guildünkben mondjuk még csak 4 70es van és nekik mivel nem tudnak még normálisan instance-ba járni nincsenek túl jó cuccaik
hozzáteszem h az egyik srácnak kõkemény 4aranya van lvl 70-en😄 mikor a javítás kb 10-20g neki😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

[HUN]Crassus
4% van nekem is/elégnek tûnik/.....mondjuk érdekesen vannak a statok a cumókon szóval 1 slot helyet próbálok tartalékolni a chance to hit-nek általában...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Írj levelet a Blizznek,miért csak ennyi "jár" a warriknak....
Megjegyzem kit érdekel ha nem találnak el csak 5 percenként 1x ami nem is kritikus?😊

k O T T A
tegnap toltam a retro palámmal instában
volt velünk egy protis pala is...
szarrávert dmgben😄 esélyem nem volt, hogy a közelébe érjek...😄
általában seal of commandot használom,retribution aurával ha két pala van+consecration
any idea h hozhatnám fel a dmg-et?
jelenleg lvl39 ezzel Ruthless Shiv tolom... köszi

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

[HUN]Crassus
neki se kellett és nekem se csak FUN-ból vittük volna mindketten a sorsra bíztuk õ nyert ennyi....

Ezen a képen baloldalt a raid-es dolog ahol a raid emberek neve van az olyan mint a CTRA pl hogy rákkantintok és healelem?

Ez nem tudom volt-e már de sztem elég jó 😛
capaszabi
o rly? ^^

capaszabi
grat, guildes rugó ellen needet rollolni reflex blades-re.
büszke vagyok rád !

k O T T A
13ezer hp 11ezer armor no comment...😄

Mighty
off

lebetegedni szó eredetileg azt jelenti, mikor a nõk kórházba vonulnak várandósságuk miatt
Te gondolom megbetegedtél 😊

on

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bodesz
omg lebetegedtem.most jön 1-2hét tiszta kockulás wowal xD
minnyá mek is veszek GC 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

elég furcsa tõled ilyen képet látni 😊)

Nah csak nem olyan vészes a helyzet arénába, Battlegroupban másodikak lettünk. Jövõhéten már megyex epixet shoppingolni 😊 Viszont tegnaptól elvileg van mi alapján össszesorsolni a csapatokat rating szerint, ehhez képest egy rendes csapatot se kaptunk, talán 9 pont volt a maximum amit nyertünk. Ekkora hézag lehetséges az élmezõnyben? Nekem úgy tünik bazi kevesen indultak az arénába, vagy az elsõ pár nap rating zuhanás elvette a kedvüket. Egy rakat csapat minuszba van kezdéshez képest, jópáran pedig feloszlatták a csapatukat és újra neveztek. Minél nehezebb lesz annál többen fogják megunni, a végén kb 3 csapat fog verekedni nap mint nap.
hát nemtom', te milyen hunterekkel találkoztál, de azoknak dungeon-ban nem éppen az a szerepük, hogy körbe futkározzanak egy dungeonban a pet-jükkel együtt.

futkosni max. akkor kell, ha:
1. nem tankolták be rendesen a mobot, illetve
2. a hunter ész nélkül elkezdett dmg-et tolni bele, mielött betankolták volna, s hunter pajtás nem tudja mire jó a feign death, misdirection, disengage skill-je.

amúgy pet dmg-gel együtt - mivel gyakorlatilag az is én vagyok, csak kétfelé osztódik a dmg - számolva BM hunterként magasan a dmg lista elején vagyok szinte minden 5 fõs instában, arról már nem is beszélve, hogy 1-2 komolyabb boss kivételével gyakorlatilag mindent be lehet tankolni a pet-tel is, ha kap heal-t...
mindemellé a csapdáinak köszönhetõen supportban sem éppen gyenge kaszt...
szóval nem mondanám, hogy olyan hûdehaszontalan kaszt lenne instába...

teaser.wow-europe.com

innen húzza le a trial verziót, az account-jával fullosként fog mûködni.
csak onnan tudom, hogy nekem is ilyen van feltéve, s nincs vele gond...

Friczy
Ez atom volt, elmentem healelni és végig afk-oltam a fél instát! 😄D

keep walking... www.artum-inferniti.net

Nem rossz, mondhatnánk úgy is h. elmegy 😊 Mennyi chance to hited van mellé? Én nem tudok 2-3nál összeszedni többet hogy jó tank statjaim is megmaradjanak, és úgy elég szopó rengeteg miss van bossok ellen.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
szemét Cselló😛 pedig kemény a parry/dodge/miss rate.....
Most tesztelem a Shield blokkos geart/400 blokk/ melyik a jobb a raideken....

[HUN]Crassus

Bordapapa
Üdv!
Mivel gyerekes vagyok és nem bírom elviselni a kudarcokat, valamint a tapló faktor túl magas lett nekem a Burning Steppes-en, reroll-oltam Arathor-ra, ugyanis kénytelen voltam újfent rájönni, hogy a PVE az én világom... 😄
A lényeg, hogy most keresek egy kultúrált magyar/magyar többségû klánt, ahol hasznossá tehetem magam. Jelenleg még csak egy alacsony szintû draenei paladinom van ugyan, de mivel pöttyet addikt vagyok és kötetlen a munkaidõm, ez hamar fog változni...😉
Szóval szeretnék csatlakozni egy normális csapathoz, és mivel itt legnagyobbrészt iylen emberek vannak, gondoltam rákérdezek, hátha.
😊

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

PiszkosFred
Neki az a tapasztalat, neked mas. O meg igy latja a dolgokat, te mar nem. Kesobb o is eleri a 60at, aztan a 70et, megismeri a komolyabb instanceokat, es akkor majd mosolyog egyet ezen a kommenten, amit irt. Ahogy szinte mindenkinek van egy-egy olyan kerdese a kezdetek kezdeten, amelyet ujraolvasva el sem hisszuk, hogy feltettuk. Tegye fel a kezet az az ember, akinek nem valozott meg meroben a velemenye valamirol, csak mert magara kapott 30-40 szintet pluszba, es belekostolt a jatek tovabbi lehetosegeibe!

Inkabb olvasom reszemrol egy uj jatekos kisse naiv (no offense) es eredendoen hibas/teves kommentjet, mint C amokfutasat. Nem tisztem megvedeni az illetot, de o most igy latja a szituaciot. ;] (nem sokaig)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja.
Milyen tapasztalatról beszél? Hogy Goldshire-ben hol a loladin trainer? max ennyit tudhat.
robotnyk
vagy azokat, akik szintén, pedig már 10 napja nem játszanak :p
MrStokes
Birom ezeket az uj embereket, akik 10 nap utan itt osztjak az eszt.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Egy mobokkal teli instában nem egyedül van a hunter meg más sem. Miért is kellene neki futkározni? Persze vannak kivételek pl. Anub'rekhannál amikor a warrit futtatja a peronon. De nem hinném hogy ez lenne a huner feladata hogy amíg a pet rágja az ellent õ szaladgál. Vagy milyen konkrét helyzetre gondoltál?
levonták a pénzt? megadtál még egy hónapra fizetési módot?

Checkerboy
Csodálatos.

És akkor mikor is kezd el futkározni körbe egy mobbal teli dungeonban? 😊 Én ezzel nem a huntereket akarom bántani hanem csak az én tapasztalatomat mesélem.

Picit tessék tájékozódni?
Ne haragúdj de én inkább az én tapasztalataimra támaszkodok.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

"JAJJ HUNTER OVERPOWERED stb mert csak a PvPben jó. Egy mobbal teli dungeonban megnézem mikor kezd el körbe körbe futni , h a petje támadja a mobot õ meg közbe lövi >.> "

Na ez a jaj. Picit tessék tájékozódni. A hunter az egyik legjobb és legfunkcionálisabb kaszt PvE-re (is). Fõleg most BM talenten. MM-es talenttel a 1st DPS kaszt HLI-ben.
Checkerboy
Mégis ha vki tudna nekem válaszolni: Miért is nem tudnék regelni? Mert már egy fél órája upgradeltem és még mindig azt írja ki , h triál account.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

büszke lehetsz magadra a korodhoz képest grat Elixir<#taps>

igen

Checkerboy
Akkor hogyhogy még látok embereket futkosni Grunttal meg Sergeanttal ? Csak leállították a szerzési folyamatot de akiknek volt azoknak megmaradt?

Laky
Régebben lehetett még rangokat szerezni, aztán egy patch miatt megszakadt ez a folyamat. A patch elõtt elért legnagyobb rangot lehet kirakni a név elé.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Checkerboy
A questgiver közelében van egy ember/állat =P aki körül tele van az egész terep rakétával. Na Õ az eladó 😊 Tõle vegyél párat aztán lõdd el és megkapod a ticketet =D Bár szerintem nem olyan nagy cucc.

Checkerboy
Nem regeltem? Hát azt hogyan? Most játszottam rajta 10 napot akkor miért ne lehetne teljes accom? >.>

B@lu
Barátom te ode nem igen regeltél, mert nem lehet.
kovezzetek meg ha nem igy van!?

Checkerboy
Sziasztok! Körülbelül 10 perce fizettem elõ a US szerverre 😊 Triált kipróbáltam és teljesen oda voltam , baromi nagy élmény. Lehet , h most sokan fogjátok mondani , h húúúú , USre nem kellett volna ... De nekem nagyon tetszik így is. US Bloodscalpon vagyok egy 19es (nemsokára 20as) Warrior Taurennel. Minden nap szinte 3 kört játszok Warsongban aztán questelek stb ^^ Szeretem a PvP-t mert mint Warrior , egészen tûrhetõ az egész. Huntereket nem szeretem , de nem kezdek el sírni , h JAJJ HUNTER OVERPOWERED stb mert csak a PvPben jó. Egy mobbal teli dungeonban megnézem mikor kezd el körbe körbe futni , h a petje támadja a mobot õ meg közbe lövi >.>

1 kérdésem lenne amire eddig még senki nem tudott válaszolni:
Az ilyenek , h Grunt XYZ vagy Sergeant XYZ mitõl jönnek? Gondolom PvP miatt vannak de hogyan lehet egy ilyet szerezni és mikor kapsz egy ilyet?

Köszönöm elõre válaszotokat!
Üdv!

Feladó: Crash88
Elküldve: 2007. 02. 21. 19:45
Tárgy: !
ne célozgass , mond ide nyiltan ennyi

😄DDDDDDDDDDDDD, bocsi ezt nem hagyhattam ki

a küldetés neve: lunar fireworks

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

bodesz
thottbot.com
esetleg írd le a Quest nevét jobban tudunk segíteni

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Lazarus
Hopsz 9 üzenet eltûnt a topikból! Mirõl maradtam le? 😄
hi! felvettem egy küldetést SW cityben, az a lényeg, h a parkban valami rakétákat kell elindítani. de nemtom, h hol találok olyan rakétákat, elméletileg meg kéne vegyem, de nem tudom, h kitõl

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Ragnaroson lvl70 T2 7/8-as night elf huntert cserélnék lvl70-es male human mage-re. ha valakit érdekel küldjön privátot
Tehát a WoWod írd ki de ne 3 hetes szállítási idõvel küldd el 😛

ha húzva van a gép, akkor elõbb mindent vissza alapra, aztán újra

Azthiszem most nem 3 hétre kell elküldeni!

...kipróbálta, nem megy. Nekem az ég világon semmi ötletem sincs, majd kicserélik, vagy nemtom...