World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy.

Egy égetõen nagy problémához szeretnék segtíséget kérni. Kolis gépemen játszok WoW-ot és nincs hang. Állandóan ezt írja ki:
INCOMPLETE DETECTION - Driver Agent may not have identified this device accurately. Only update the driver if you are experiencing problems with the current one, and are absolutely sure that the new driver is for the correct audio chipset.

Valami ötlet?? Alaplapom ASUS A7N8X-X és frissített hangdriver van rajta. Barátom gépén és az otthonin viszont van hang. Ez a fura. Elõbbibe ASUS A7N8X-Deluxe utóbbiba egy régi ASUS socket 462-es foglalatú. És ismerõsöm gépén sem volt hang, neki pedig egy ASUS A8N-Sli Deluxe alaplapjka van, szintén frissített driverrel.

Valki tud segíteni????? Please?????? Megõrülök hang nélkül. 😞
Barney Tech
Bsz!

The Garrett
21 nyilvesszo lesz akkor 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hello!

tudtok ezekbõl az addonokból olyan verziót ami a 2.0.8-hoz jó?
auctioneer
enchantrix
informant

vagy egyáltalán van belõle olyan ami a BC-hez jó?mert találtam néhányat, de egyik se múködik...
Bódog szülinapot!
Mond meg hanyadik és prezentálok egy annyi szál nyilvesszõvel teletüzdelt tauren sámánt 😊 Aztán ünnepélyes keretek között meggyújtjuk, te meg elfújod (hurrikánnal)
Tafaya
pwned 😊

BEAST
nem -.- ... meg amugy is este karazhan lesz =P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
wáháháháháh XD thx 😉)))))

jo oreg teletubby-k

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Valaki játszik itt MACrõl wowot? Vagy inkább pc rõl os-x tiger rendszeren?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Guest
Boldog szülinapot Garrett 😊

TDC Geronimo
Rohattak várjatok meg este arcatrazzal :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
mondjuk most hogy a thunderclap hasznalhato lesz def stance-ben is , a warriorok talan megtanulnak tobb celt is tankolni =P ... de erre meg mindig a palatank lesz a legjobb =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
persze hogy nincs gond a palatankkal tank gearben , enis csak lesek hogy holy/protkent , ugy hogy a tank talenteket messzire elkerultem , kozel azonos armorom es kicsivel kevesebb def skillem van mint a tank warrioroknak , majdnme teljes d3 setben , szal az a kis kulonbseg is valszeg csak a kiegeszitok miatt van

Öltöztessétek fel az a paladint kicsit és lássatok csodát. A mi tankadinunk MT ként nyomja most Karazhant úgy hogy a trashek már nem is nagyon sebzik. Tegnap a Farkast tankolta a szinházban aztán a Curatort minden gond nélkül.
dps pala 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
orly? 😮

PiszkosFred
Ne legyel prot, se retri, egyik sem valo semmire. Legyel vegig holy, (par restri talenttel), annal nincs jobb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Milyen magyar leirást akarsz? Ill az sem érthetõ hogy hatvanig protectionos leszek, onnan holy miért pont a 60 lvl a vízválasztó egy retallentnél?Amennyiben egyedûl akarsz questelni akkor arra a legideálisabb a retri pala.A protis szinte csak partyban használható igaz kisebb isntákban tanként már használható de az pont 60 felett.Olyan paladinnal meg nem találkoztam akinek ne lenne valamennyi pontja a holy ágon ha más nem akkor a strenght.

A guildunkban egy protis pladin van össz vissz de már pl a merchanarban vagy a shattered hallban nem alkalmas a tank szerepre max ugy ha hárman healelik de az ugye akkor más rovására megy.

Természetesen a te dolgod hogy miylen karaktert indítasz de ha segítség neked akkor javaslom hogy vagy az elejétõl holyra rakj ad egy ki is ismered azt a a fajta játékmódot vagy ha mindenáron verekedõs masszív dps paladint karsz akkor retrire és 10-13 pontot holyra.

A saját karakterem az elejétõl retri volt ( nálunk a warriorok protisak) és a dps-t adják a paladinok az instákban.A tallent kiosztásom pedíglen 13-0-48, igy azon kívül hogy 1,5-2,5k-kat ütök a gyógyításba is be tudok segíteni szûkség esetén.
/gquit

Tafaya
hivatalos oldalon van parancslista, de azt hiszem /gquit

egyéb módja van? vagy csak ez 😄

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

szólj, hogy rugjanak ki 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tafaya
Beszólsz a GL-nek

tudna segíteni valaki? szeretnék kilépni a guildbõl, aminek épp tagja vagyok, de fogalmam sincs, h hogyan tudok ezt megtenni.

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

segítek, kezdd itt

Sziasztok!
Még kezdõ vok és kõne kis help a pala talet-hez. Tud valaki MAGYAR leírást a pala képességekrõl és ehhez mérten használható pala talentet?
Lvl 60 ig prot ra húzok de onnan szeretnék holly ra , mert healer leszek.
köcce ha segítetek 😊
HunnernesKonge
Gratulálok! 😊

Akkor úgy irom hogy MAGYARORSZÁGON nem jutsz legálisan olcsóbb GC-hoz.

így már megfelel, tisztelt mindenbe belekötõ uraság?! <#hehe>
Sephi
GC? Parizsbol rendelem a gc-et es postaval egyutt 5700 ft-ba jon ki. Szal hagyukk mar a 8000 az korrekt ar. Jah es erdelyben lakom nem magyarorszagon 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MrStokes
Bar noob vagyok a lock-hoz, megis furanak tunik nekem ez a 40/21 talentbuild.

Az ember (a laikus) azt hinne, hogy valamelyik 41 pontos talentet mindenkeppen kivalasztana, fokent, mert egesz jonak tunik mind a demon mind a destro ultija. Mihez hasznalod ezt a buildet?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Megerõsítve. A Ragnaroson az ally magyarok nem rossz arcok. 1-2 hülye gyerek van, de ez máshol is megvan.
HunnernesKonge
Európai szerverekhez: wow-europe.com

áthelyezés: vagy 1GC ára, vagy 1 hónap ára... nem tudom pontosan
Barney Tech
Mi a tököm van az accommal ,nem akar bejentkezni a worldofwarcraft.com-on pedig a játékban megy rendesen.

Barney Tech
A karakter áthelyezése egy másik szeróra, mennyibe fáj?

HunnernesKonge
Jössz te még Ragnára mikor offline lesz a BS <#hehe>

Tatyla:

Amugy Ragnának csak az alli oldalát ismerem: General csati full normális néha egy-egy magyar mondat, rászólunk hogy ezt hun-ba és megértik...
Hun csati elég kaotikus mikor lehal a BS (akkor minden Ragnásnak tele lesz a töke a sok 12ésves BS-essel és õ is elkezd úgy viselkedni) egyébként tök kultúrált, vannak qs-el kapcsolatos kérdések, általában választ is kap a kérdezõ.

Hogy az alli buta volna? Nem hiszem. Bár más szerverrel nem tudom összehasonlítani, mégis úgy érzem hogy a Ragnaros Casual és Hardcore magyarjai is normálisak...
Barney Tech
Bloodxlapon vagyok énis rengetegen vannak.

Barney Tech
Kérd meg szüleid ,hogy csináltassanak neked bankártyát a 60napos gc 8000ft mig bankkártyán 3hónap 9000ft ,szóval a bankártyáról való fizetés jóval olcsobb.

szucsy89
holy vagy retribution paladint ajánlotok 70-en?
Tatyla
ott csak a hordások a köcsögök az allyk meg buták...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
<#eplus2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

benne vannak, igen
és mindenképpen sokat segítene, ha elõször kipróbálnád a játékot, megismerkednél vele, majd az összegyûlt kérdéseket egyszerre feltennéd. Azért lenne ez jobb így, mert a dolgok nagyrészére rájössz magadtól is.

22Barna22
ugye eredeti játékban benne vannak a szerverek és nem kell keresgélnem?

22Barna22
nem tudom melyikrõl van szó és hogy mi az a gank 😞 légyszi mondd el :S
KÖSZI

HunnernesKonge
A Ragnaros egy nagyon szar szerver. Mindig szarrá gankelnek. Eszedbe ne jusson oda menni
22Barna22
majd ha megérkezett! 😄

te akkor menj a bloodscalpra

kurva jó vagy

22Barna22
MEGRENDELTEM A WOWOT!

22Barna22
csak azért sokallom mert elég kiskorú vagyok még ahoz hogy ennyi pénzem legyen 😄😄😄(oupsz lebuktam 😄... most jön az anyázás hogy akkor takarodj a fórumról)

HunnernesKonge
Honnan szedsz ilyen marhaságokat?
az alap wowhoz 30napnyi játék jár ingyen. (30nap=1 hónap)

Olcsón nem fogsz GC-t kapni,mert a magyar terjesztõnek nem érné meg olcsóbban adni. 2hónapra(60 nap) 8000Ft bõven korrekt ár, szerintem.
(Én pl a hónapban 1 hétig nem gyújtok rá, és megvan a 4000ft GC-ra)