World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birro
én a wowstatus neten akarok játszani az illidan szerveren de nem tudok 😞
amikor rákattintok a click here re akkor kijön a wow fe ott ping re kattintok utána play kérdez vmit ott igen és nem jön be a játék 😞 miért?????????????? pls help

legjobb dmg/support még mindig a full affliction. méghozzá 41+x/y/10 es buildal (40/21/0 azért nem mert a +15% shadow dmg nem sebzi túl az UAt (és mellékesen peted se lehet elõl ami elég sok raid bosson jólesik a lowhp mage/healereknek), 40/0/21 is ugyanez. a +50% dmg csak critekbõl nem dmgeli ki az UAt)
0/21/40 is még "elég jó" dmg raideken (lehet jobb is mint aff), de ahoz meg elég durva gear kell hogy használható legyen

The Garrett
nem halt egyszerse, ez a pure dmg amit kitolt 😄 de minden tryon legalabb 100k val mindenki elott volt, nem csak a killen 😄 erdeklodni nala erdeklodjetek 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Trinity bars-t alapból egy minimap melletti ikonnal lehet különbözõ funkciókra rábírni. Itt kapcsolhatod ki és be a konfigurációs paneleket (az átlátszó háttér amirõl beszélsz), itt lehet bekapcsolni a billentyûk hozzárendelését is. Csak megnyomod a kulcs ikont, fölé mész egérrel az ikonnak, amihez billentyût arasz kötni, és lenyomod a billentyût, amit hozzá szeretnél rendelni. Ha vigeztél, akkor ne feleljtsd el megint megnyomni a kulcs ikont a minimap mellett.

ಥ_ಥ

lvl 70 huntard pvp
érdemes lecsekkelni, jól nyomja a törpicsek 😊

most lottek fel a heten a test realmeket, szoval szerintem meg jovoheten sem jon, de sosem lehet tudni😊

Ez a bombajó új patch (warrior vagyok😊 ) ugye nem jött ki ma, max jövõ héten számíthatok rá?

TSW: Tunderke

Te Wildor, hogy mozgatod a trinity bars-t annyira szélre? Ahányszor próbáltam mindég elcsúsztak a bar-ok az átteccõ háttérben és nem tudtam használni az abban lévõ kis kapcsolókat (remélem érthetõ, amit mondtam<#fejvakaras>)
A másik kérdésem meg az, hogy hogyan rendelsz az ikonokhoz billentyû kombókat? Mert a játék Key bindings menüjében nem találtam meg.
Elõre is köszi.

Count Adyn
Itt pedig Rudolf a rénszarvas amint épp outlanden hasít<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

rofl, ékezetes karakterek ftw 😊

btw itt az új minigun-om mûködés közben <#crazya><#beka3>

Tafaya
"en egy ilyen 40/0/21 felesegben gondolkozom"

asszonynak elég rossz méret 😄D

birro
sztem nem az lehetett mert én kb 2 kor akartam😛😞

Oldern the 1st
L2P, mate.

Szerverkarbantartás minden szerdán 11/12-ig 😛

birro
hello
én most az illidan szerveren szeretnék játsani e vmi baj van ....
rá kattintok a click here-re és akkor be jön a progi ( wow fe ) ot ping utána play de a játék nem indul pls

engem erdekelne, hogy milyen speccel tolja a srac, en 60-70 sztem a legjobb grind/onfenntarto azaz demon - asszem 12/49/0 speccel toltam, de ahogy eszrevettem ez a spec nemigazan a sok dmg hosszu tavra elven mukodik, hanem mint mondtam a solozasra kituno.

szal az lenne a kerdesem Vip v Devilking vagy barki akinek nagyobb tapasztalata van, hogy instazasra turbozott SM/ruin vagy vmi UA spec vagy fire-destruction a nyero-e

ha vki megosztja a talentbuildjet annak is orulnek, de nagyvonalakban erdekel a velemeny.
en egy ilyen 40/0/21 felesegben gondolkozom, de kivi vagyok a nepekre.

anti hero

SS? CR? CR? es shatterek utan a tobbiekbe nyomott ennyit? 😉))))
k O T T A
elsõ sor ---> sortûz

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Egy rugó szintezõs buildet linkelne valaki ? LvL50+ köszönöm a haverom nevében is

The Garrett
az elso az valami affliction / nemtommmmi a masodik destro

2 Warlock között miért van ekkora különbség? milyen talenten vannak?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

rhazid
igen miközben irtam a hsz-t nekem is eszembe jutott ez a dolog de télleg jó lett

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

MrStokes
Direkt igy szokas csinalni, hogy lassak akik megnezik, hogy kik voltak a hosi csapat tagjai! ;D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

rhazid
jó lett a kép csak sztem szebb lett volna ha a neveket leveszitek vagy direkt csináltátok igy?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

THX a helpet.
LOL 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sephi

Mobinfo2 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MobHealth

köszi!

és olyat tudnál mondani ami kiírja a mob HP-ját?
The Garrett
jo öreg blöödscalpon

Barney Tech
MElyik szerveren vagy te?

The Garrett
* szal dmg meter:
warlock
spriest
mage
mage
lock
mage

erdemes megnezni #1 és #2 kozt a kulonbseget 😄

The Garrett
huhu ^^
megvolt a szulinapi ajandek a guildtol is 😄

madi 9k
köszönöm 😊

http://www.madaraszautosiskola.hu

HunnernesKonge
1.)Feltelepíted, csinálsz accountot, utána balépsz a játékba és karaktergenerálás után elkezdi szedni a patcheket.

2.) Pontosan...
Bordapapa
http://auctioneeraddon.com/
ez a hivatalos odlala, itt érdemes kutakodni.
innen szedtem le, nincs vele hiba.

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

madi 9k
Sziasztok!

lenne oár kérdésem(ma vettem sima WoW-t BC nem volt <#vigyor1>):

1. ha felrakom a simát, kell-e mellé vmi pecs, hogy tudjak játszani?
2. ha veszek BC-t csak simán felrakom, meg lesz az eredeti karim meg mellé tudok csinálni újakat(pl: BE)?

http://www.madaraszautosiskola.hu

ez mekkora lol <#eplus2>

TVelvet
rofl, nagyi tolja neki a technora...

Tatyla
off

hát ez kész...

on

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mighty
Érdemes nem a legnagyobb felbontásban és FPS-sel felvenni az anyagot. Az sem egy utolsó dolog, ha a felvétel egy külön HDD-re történik.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

HunnernesKonge
1.) Kevés a RAM
2.) Kevés a proci
3.) Szarul állítottad be a frapsot
Sent0r
Sziasztok lenne egy problémám a frapsel, a gond az lenne hogy amikor elkezdek felvvenni egy videot egy játékban akkor az fps lemegy 60+rol 19-20ra a video kártyám egy gf 7600gs nem értem hogy mi lehet a gond a legujjab telljes verzios fraps és a legujjab forceware van fent.
pls valaki segitsen ;<

WoW - Sentor Arx Pannonia :)

thx privi ment!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bocsi Nforce 2 Ultra, és innen szed le az International verziót, a többi ua.

Deikath

Az A7N8X-X Nforce 3 chipsetes alaplap integrált nvidia hangketyerével.
Innen
töltsd le az 5.11 drivert. uninstalláld a régi drivert, majd tedd fel ezt.

Deikath

Én, maces OS Xrõl.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

milyen arcatraz?
karazhan lesz este -.-

<-- nálunk is hasonló a helyzet

de ha estleg ezekbõl nem tudtok mûködõ addont (mármint a 2.0.8-hoz), akkor jó olyan is, amelyek ezekhez hasonlóak!
de ha estleg ezekbõl nem tudtok mûködõ addont (mármint a 2.0.8-hoz), akkor jó olyan is, amelyek ezekhez hasonlóak!