World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet bankkártyáról is elvileg azzal tudsz spórolni át kell számolni az eurot , hogy most mennyi a havi dij de a gc az 7990 ft
6 ezer
8 ezer 2 hónap , számsor van rajta
nem
igen
www.cdgalaxis.hu
8 ezer 2 hónap , számsor van rajta
nem
igen
www.cdgalaxis.hu
nah kérdezek pár dolgot...
-Mennyie kerül a WOW? (kieg nékül)
-Mennyibe kerül hozzá 1 gamecard, meddig érvényes és hogy mûködik?(van rata egy szám vagy mi?)
-Mindenképpen kell bankkártya?
-Ha megveszem akkor 100% hogy a szerverek mûködni fognak, stb...?
-Mennyie kerül a WOW? (kieg nékül)
-Mennyibe kerül hozzá 1 gamecard, meddig érvényes és hogy mûködik?(van rata egy szám vagy mi?)
-Mindenképpen kell bankkártya?
-Ha megveszem akkor 100% hogy a szerverek mûködni fognak, stb...?
Csak azért kell megadni, mert igy egyszerübb volt nekik megirni a programot rá😄 Ha megadsz egy kamu számot ami megfelela formulának, mehet is az ingyen hónap, ha lejárt akkor change subscription és mehet a GC vagy az uj bakkártyaszám😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A 30nap az free. Utána lenne csak terhelve a valódi bankszámlád...
Your credit card will not billed this time vagy vmi ilyesmit ír. nem vagyok jó angolos, az én regem meg régebben volt már...
Your credit card will not billed this time vagy vmi ilyesmit ír. nem vagyok jó angolos, az én regem meg régebben volt már...
Azt nem tudom. GCvel egybol van 3 honapod, amibol kettot fizettel, es egy az ingyenes. CCdal nem tudom hogy levonja e azonnal a kovetkezo havit, es igy egybol van ket honapod, amibol egyik az ingyen, vagy csak ellenorzi a szamot, aztan majd az ingyen honap vegen vonja le a havidijat.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De pl ha most megadok egy igazi bankártya számot akkor abbol le fogja venni azt a 30napot vagy nem?
(mármint a bankártyáról a 30nap ért a pénzt.)
(mármint a bankártyáról a 30nap ért a pénzt.)
Hamis szamokkal maximum, amit majd aztan lecserelsz a valodi CC szamra, ha meglesz a kartyad. Mindenkeppen kell cc vagy gc ahhoz, hogy elkezdhesd a jatekot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na én gondba vagyok a reggeléssel.
Ami játékot vettem az 30nap játékot ad neked,de nem tudom regisztrálni mert kéri ,hogy fizessek gamcardon vagy bankártyán keresztül.
Hogyan tudom aktiválni ez a 30napot,mert nekem még a bankártyám nincs kész ezen a héten lessz de né elõbb akarok játszani.
Ami játékot vettem az 30nap játékot ad neked,de nem tudom regisztrálni mert kéri ,hogy fizessek gamcardon vagy bankártyán keresztül.
Hogyan tudom aktiválni ez a 30napot,mert nekem még a bankártyám nincs kész ezen a héten lessz de né elõbb akarok játszani.
ÁÁÁÁÁÁÁ
van egy elég bántó dolog :S
nem egészen ide tartozik, de nem tudok WOWozni az én gépemen mert nincs rajta hang és így nem indul a játék... nos nem tudjátok hogy mi lehet a gép baja? egy GERICOM HUMMER notebook és vezérlõpultban a hangoknál minden szürke és látszik hogy az van odaírva mindenhová: nincs hangeszköz
szerintem nem a hangkártya lesz a baj mert a házban 3 gép csinálja ezt a 4-bõl 😞 Tudtok segíteni?
van egy elég bántó dolog :S
nem egészen ide tartozik, de nem tudok WOWozni az én gépemen mert nincs rajta hang és így nem indul a játék... nos nem tudjátok hogy mi lehet a gép baja? egy GERICOM HUMMER notebook és vezérlõpultban a hangoknál minden szürke és látszik hogy az van odaírva mindenhová: nincs hangeszköz
szerintem nem a hangkártya lesz a baj mert a házban 3 gép csinálja ezt a 4-bõl 😞 Tudtok segíteni?
akkor már inkább<#ejnye1>#ejnye1> 😄
ki akartam próbálni hogy milyen mert úgyis azt hallottam hogy tört szerver=szar szerver 😄 de nem akaródzik mûködni :S ha esetleg adtok egy official website linket akkor megköszönöm... és még lennének kérdéseim
ki akartam próbálni hogy milyen mert úgyis azt hallottam hogy tört szerver=szar szerver 😄 de nem akaródzik mûködni :S ha esetleg adtok egy official website linket akkor megköszönöm... és még lennének kérdéseim
Ezt official szerveren?<#lookaround>#lookaround> Mert ha nem akkor<#ejnye1>#ejnye1>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#102691 erre senki sem tud mondani semmit? akár privátban is ha nem akarjátok ide írni vagy valami 😄
Hello mindenki... olyan kérdésem lenne hogy belépek a játékba és beírom a nevem, jelszóm akkor néha megáll ott hogy COnnected és nem csinál semmit... aztán cancel-t nyomok és akkor belép. és amikor azt írja hogy logging on server mennyit kell várni? mert nekem 1,5 óra után sem változott semmi, ráadásul nincs ott a karaktercsináló gomb se :S LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
inditsd el a jatekot, lepj be es letolt sorba mindent
asszem
es blasted landson
asszem
es blasted landson
köszi szépen
Ezekre is válaszoljatok:#102681;#102680
Ja és hol van olyan portál ahol át lehet menni Outlandsbe?
Felraktam a BC-t,melyik patchet kell hozzá elõször letölteni?
hy valaki magyarázza el hogy tudok klánt alapítani
mennyibe kerül hol és hogy
mennyibe kerül hol és hogy
csak mert szeretlek: http://www.wowwiki.com/Instance_Attunement
#102627 ,sehol se találtam ezekröl infot ...
igen. az opera event karazhan közepén van, és nincs más út... nekünk tegnap király módon bebugzott, úgyhogy nem is tudtunk továbbmenni... GM válasz szerint igen, elõfordul, tudjuk, majd javítjuk, addigis tessék kimenni az insta elé, várni 30 percet, utána resetel...
De legalább õszinte😄
szvsz meg fogod bánni... indul majd egy altod ragnán arra az idõre mikor a BS nem elérhetõ <#hehe>#hehe>
bloodscalp 80%-a magyar,mindenképpen oda.Én ma találkoztam egy 11éves gyerekel de nagyon jól játszot😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Noldrassilon is vannak magyarok, fõleg alli oldalon.
A BS-re sztem ne menj, mert nagyon alja a színvonal
A BS-re sztem ne menj, mert nagyon alja a színvonal
blackravensrõl ->
- Avenging Wrath NEM okoz ½forbearance½-t
- Blessing of Protection és Divine Shield hatására forbearance debuff
- Forbearance debuff hatása alatt 15%kal csökken az általad okozott sebzés
- Avenging Wrath és Divine shield EGY közös 5 perces cooldownra erültek.
- Avenging Wrath NEM okoz ½forbearance½-t
- Blessing of Protection és Divine Shield hatására forbearance debuff
- Forbearance debuff hatása alatt 15%kal csökken az általad okozott sebzés
- Avenging Wrath és Divine shield EGY közös 5 perces cooldownra erültek.
1. bloodscalp
2. rangaros
3. neptulun / xavius
nagyából ez a sorrend "magyar népessedési populáció" szerint
legtöbben a horda oldalt preferálják.. legalábbis tapasztalataim alapján
bár szerintem az ally oldal is jóó 😛
2. rangaros
3. neptulun / xavius
nagyából ez a sorrend "magyar népessedési populáció" szerint
legtöbben a horda oldalt preferálják.. legalábbis tapasztalataim alapján
bár szerintem az ally oldal is jóó 😛
curatorhoz csak az opera eventen keresztül lehet eljutni ?