World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatt
Gratula

Elastic An-usZ Boys

Tafaya
Neptulon down, fórumon semmi hír. Olyan, mint egy kedvenc boss, hátast dobott...

Fenrir
Nah kifeküdt Moroes, most nagyon büszke vagyok a többiekre mert izzadtunk vele jópár try-t 😊

Jah a 2.10-es warrior buffok embertelenek lesznek, az MT meg én alig várjuk már (thunderclap def-ben, commanding shout talentezhetõ).

A halál csupán a kezdet...

Nemtudom erdekelne e valakit 60 napos kod a WoW-hoz(gamecard-om van) cserébe kérnék 1 honapos befizetést a vanguard game-be.
Azért lenne ez fontos nekem mert gc-met nem küldik usa-ból befizetni még nem tudok rá mert még mindig külföldön vagyok 1.5 hónapig.
Persze úgy mûködne a dolog,hogy elõre küldeném a kódot a wow-hoz majd ha kiprobálta valaki,hogy megvan a 60 nap akkor ö is elküldené a vanguard acc-ot.

★ 汤姆 李

shield blockra telleg nincs global cd, max a sima skill cd ha meg nem jart le es nem tudtad ujra hasznalni. tankolasnal siman lehet tolni egyszerre heroicot, shield blokkot + vmilyen global cds skillt ( sunder revenge devastate shield slam etc)

SD456
Ok! Kössz!

Bye!

PS3 ID: SDani456

robotnyk
fel, de ha majd telepíted a kieget, akkor 2.0.0tól felfelé újra kell patchelni
SD456
Hy all!

Most telepítetem fel a játékot és azt szeretném kérdezni, hogy ha letöltöm a legújabb patch-et akkor az felmegy az alapjátékra? (elnézést ha hülyeséget kérdeztem még nem WoW-oztam!)

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Botond
ilyesmire pocsákolják a web spacet ahelyett,hogy az új repuk itemeit raknák ki,mint ahogy a régi factionoké kint van.
Ams
tankoltam már maulgárt probléma nélkül.
3/3 survival of the fittestel + 415 deffel nem kapok crittet.
szar a druidotok...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mert kiváncsi vagyok mások véleményére, hátha tanul belõle valamit az ember.

Deikath

Hellósztok hogy lehet több varázslatot berakni a képernyõ szélére és a többi fölé mer nem tom please segítsetek?????
Tepet
tud vki müködõ font modot amiben van insomniax font?

[HUN]Crassus
Teljesen fasza igaz én a helyedben 1-2 gemslotot kicserélnék +hit-es gemekre!
Apropó, miért kérdezed?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

itt vagy foglat nick??
eddig trigger ports: 6881-6999
trigger type:tcp
a public portshoz mit irjak??
Crassus plz írd le a véleményed a gearemrõl.
http://wow.allakhazam.com/profile.html?499465

Deikath

Kitalaltad a gondolataimat, pont azert mondtam hogy kerdezz meg egy warriort, hogy ne egesd magad tovabb.
Szoval shield block nincs global cd-n, nem tudod mikor fogsz kapni crushingot es megha lelki szemeid elott latnad is, hogy most biza cruhing jon, akkor sincs semmi olyan global cd-s skill, amivel el tudnad kerulni.
En erre akartam kilyukadni, persze biztos meg tudsz cafolni, mert en olyan rosszindulatu vagyok, raadasul lovagolok is.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

köszi bocs ja és hy
a post jobb alsó sarkában láthatod, hogy kinek válaszolt, kedves axel222

miért van az, hogyha itt van Crassus akkor mindig valami vita folyik ? :-)

ezt nekem irtad??
[HUN]Crassus
Figyelj, lehetsz rosszindulatú és kötözködõ nem számít,de a hülyeségeden ne lovagolj,mert magadat égeted vele.....

"The suggested ports to open are TCP ports: 3724, 6112 and the range 6881-6999"

elképzelhetõ, hogy ezek közül valamelyik le van tiltva... de ha a testvéred a router-mágus, akkor esetleg kérd meg, hogy ugyan pillantson már rá a problémára, mert amióta megcsinálta, nem megy a játékod...

Laky
😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ok
a news lejön de amikor be akarok lépni ki irja:disconnekted from server
azt nem neked írta, csak félrekattintott

az a baj hogy nem vagyok még pengeprofi igy sajna nemtom mit jelen az a warrior
alakul, de finomítsunk még a dolgon
elindítod a játékot.
a launchert ha elindítod, a news lejön?
ha a wow.exet indítod, akkor beírod a felhasználónevet / jelszót, utána nem történik semmi, csak conncting feliratot kapsz?

Termeszetesen Crassus tankmesternek szantam. 😊

Szerintem kerdezz meg egy warriort a temaban. 😉

szoval a szervert már valamiért 6 napja nem érzékeli.azóta nem jó amióta a router elkezdett szarakodni és a tesóm ujra konfigurálta de valamit nem állított vissza ennyi a történet
legalább megpróbálhatnád elmondani a problémádat
tudom, nem megy a wow

[HUN]Crassus
felhomályosítalak,hogy bármilyen skill használata eszi a GCD-t vagyis olykor-olykor óhatatlanúl is becsúszik egy CB mivel 100%-osan nem mindíg van rajtad Shield block....örülök,hogy segíthettem

csak tud vki segíteni
akkor miért nem viszi??
Akkor egyetertunk, semmi koze nincs, mint ahogy neked sem ugy latom. 😄

[HUN]Crassus
sok köze van...

http://faq.wow-europe.com/en/article.php?id=390

csá all.van egy d-link di 604 es routerem az lenne a kérdésem hogy milyen adatú portot kell nyitni hogy menjen a játék vagy esetlkeg mit kell engedélyezni elõre is köszi
Nemtom kit tankolt, de a screenshot-on parry és dodge hegyeket látok. Ez pedig csak jót jelenthet egy warrior számára nem? És gondolom nem véletlenül dodge-ol és parry-z annyit.

Mi koze a global cd-nek a crushing blowhoz? 😊
(Egyebkent megfeleloen balance-olt gearben nem kap egy kritet sem a druida holmi karazhanos bosstol. Ami az igazi nagy kulonbseg jelenleg druida es warri kozott, hogy kb 0 tankolos leather van a jatekban, egy csomo olyan cuccot hordok amin vagy nagy armor van, vagy sok agility, vagy sok stamina, egyebkent gimpeltek, ergo semmi ertelmes cucc. Raadasul a kiegeszitok is - trinketek, nagyklancok, gyuruk - warrioroknak es palaknak vannak kitalalva.)

okés, igyekszem... ma virtue kisasszonyra és curatorra megyünk, elvileg ebbõl csak a hölgyet fogom tankolni, mert curatornál az addokra minél nagyobb dps kell, így azt warrior szokta csinálni (ha lesz)

egyébként te tankoltál már gruulnál? én tankoltam elõtte a kinget... nem hiszem hogy a tankon múlna a dolog... az a csávó normal hitben 6000-8500 -öt üt. Az, hogy azt te túléled, baromira nem rajtad múlik.

[HUN]Crassus
Legközelebb "fotózz" egy Combat log-ot szakmailag érdekelne....

múlt héten úgy mentünk karazhanba, hogy egyedül voltam tank a bandában. macitank. egyszerre tankoltam midnightot és a huntsmant. a ló balról ütött, a góré jobbról. a melee dps beállt a paci háta mögé, hogy ne kapja a cleevet a górétól. Nem mondom hogy nem volt meleg, de elsõre lement, és nem halt meg senki.

Nem hiszem hogy bármi indokolná a ki-a-jobb-tank címû sztorikat, nincsenek nagy különbségek a classok között. Majd egy-két hónap múlva, amikor a blizzard belõtte a tankolós classok képességeit, valamint beöltöznek az aggró malac dps classok is, akkor majd elválik, hogy ki mennyire tud tankolni, és kinek mennyire kell visszafognia magát, hogy ne tépje le a bosst a tankról.

bodesz
ehez az elözõ netes témához annyit tennék hozzá hogy GONDOLKOZZATOK
ha külföldön kb 2szer jobban töltenek le mint magyarországon hogy laggolna ennyire.SEHOGY...a lényeg nem a letöltés hanem a feltöltés(mivel h lásson valaki ahoz adatot kell küldened.vagy nem??? xD ) ami magyarországon iszanyatosan kevés.próbáljátok meg leblokkolni a feltöltéseteket 5k ra v ilyen angyon kevésre látható lesz a lagg.a letöltésedet leveheted harmadára is latod ugyan annyi lesz.sõt én néha szoktam is leölteni ha wowozok.a netem felével kb mert lekorlátozom de feltöltést véletlen sem hagyok wow alatatt mert akkor 100%lagg :S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

[HUN]Crassus
Egyetlen 1 Crushing blow-ot kaptam/azt is a fakker global CD miatt/ az a Crushing blow az egyik legnagyobb veszély ám ami egy TAnkot fenygethet!Egyetlen-egy kritikus-t nem kapok bossfightok alatt.Ami egy druidára rohadtúl nem jellemzõ ám...
Legközelebb ha lemész valami komolyabb helyre/Kharazan,Gruul,stb./ tankolj le egy boss-t és mutass pls. egy combat logot én nagyon kíváncsi lennék rá,mert a mi feral macinkat megette reggelire Rómeó.