World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nubok vagytok mind ez a kurva nagy helyzet csak féltek beismerni:d
๏̯͡๏﴿
Bg-n a rugók és warriorok imádják ezt a debuffot, ergó érdemes feltenni mindig.
A halál csupán a kezdet...
Na azokkal tenyleg lehet szopni, foleg ha meg uj is a jatek, es meg szinte senki nem tudja mi merre hany meter. 😄 Arrol nem is beszelve, ha bugos egy-egy quest... 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
de hát én vagyok a hülye hogy egyáltalán postolok a témában 😊
Most már érted? Nem? Éns sem. Mégis itt vagyunk, és hegyezzük a biteket...
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Mindenképpen én rakom fel, csak éppen egy elõre beállított lista alapján egy bindelt mozdulattal (jelen esetben az egér scrollozó gombja)
buffol újra, tehát nem automatában megy, de jelentõsen megkönnyíti a munkámat és rövidíti az idõt a buffok keresgélésével és kattintgatásával.
"részemrõl bannolnám az összes addonost a frenébe de biztos egyedül vagyok ezzel ..."
Erre nem tudok mit mondani, gondolom a legtöbb raidben vannak kötelezõ addonok (ctra vagy klónja, ktm, bigwigs esetleg damagemeter), úgyhogy ez a megjegyzés részemrõl no comment.
Másik fele, hogy vannak kasztok (papok fõként) ahol az összes kinyitott actionbar sem elég a skillekhez, potikhoz, reagensekhez ezért mindenképpen kell egy actionbar addon és az alap blizzard unitframe sem elegendõ ha komolyan akarod venni a játékot.
TSW: Tunderke
Szeretnék túladni BC-s WOW accountomon.
Bloodscalpon: 70 orc hunter (2 epic mount+60%-os repülõmount), 62 ud priest, 62 tau shaman, 61 troll rogue, 46 tau warrior. 400-500g + rengeted alapanyag ~500+ g
az acc jelenleg nincs befizetve
ha vkit érdekel írjon privit
hagyjuk már
mindenki úgy játszik ahogy akar / tud
remélem aki hílerrel játszik az semmilyen raidframet nem használ, a beépítettet se, hiszen az is csíter dolog, nemrég került bele a CTRA ihletésére...
Maghasrol leszarom, hogy mas milyen addonokat hasznal.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amúgy kit hibáztasson, a mobot amelyik leüti a tankot? Kéne minden mobhoz egy Blizzard alkalmazott, akinek le lehet üvölteni a fejét, mert leütötte a tankot <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
az meg hogy egy raidben leesik egy buff, kb a helaernek nem is kell másra figyelni csak buff és heal (sarkítva) és ha már van buff addon, rakj fel egy heal addont is, és kész az 1 gombos kari... ehh
Ehhh, hagyjuk. Inkább próbálj ki egy hílert és szokj, hozzá hogy kapod a lebaszást ha sok az overheal vagy elhasal a tank
Próbálkozz ilyen oldalakon mint pl:
Ez itt
Vagy itt
Ezt se hagyd ki
★ 汤姆 李
....::::MRT 4 EVER::::.....
részemrõl bannolnám az összes addonost a frenébe de biztos egyedül vagyok ezzel ...
az meg hogy egy raidben leesik egy buff, kb a helaernek nem is kell másra figyelni csak buff és heal (sarkítva) és ha már van buff addon, rakj fel egy heal addont is, és kész az 1 gombos kari... ehh
Erre a reszre reagaltam reszemrol. ;]
Egyebkent lehet hogy inkabb script otleteket kellene keresned e problema kapcsan a guglival, vagy nagyobb wow kozossegek oldalain, hatha ott van ilyen buff konnyito megoldas.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én nem a papbuffok miatt kérdeztem, olvasd vissza lécci. Teljesen igazad van, egy nagy raidben biztos egynél több pap van és nálunk is felosztják egymás között, hogy ki mit buffol.
Nekem a mainem egy warrior és pl bg-n rettentõ unalmas állandóan feltenni a Battleshoutot amikor lejár (a smartbuff sem teszi fel, de szól és egy bebindelt mozdulatra újrabuffol), de játszottam sokat a pap altommal is és ott még unalmasabb minden halál után buffolni magamat. Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, hogy egy fél órás ab alatt nem akarom újrabuffolni magam 3 buffal 15x egymás után egymás után végignyomkodva, de ez van. Így is én dolgozok, de az addon nagyon sokban segít, pl nem kell keresgélnem az actionbaron, még kirakni sem muszáj.
TSW: Tunderke
"valoban olyan nehez klikkelgetni neha neha? meg jo hogy nem jatszottal daoccal -.-"
"inkabb ki se nyissad a szad ha ilyen taplo vagy, kimelj meg, koszi."
Ezzel meg is válaszoltad a saját utolsó kérdésedet.
Viszont trashmob takarításkor esett vagy 5 epic, meg két BOE kék is... ami nekem jutott elsõ körben:
http://www.thottbot.com/?i=59989
http://www.thottbot.com/?i=58924
http://www.thottbot.com/?i=59807
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
EU és US verzió nem megy együtt.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sima wow-ot rendeltem, a BC-t viszont amcsiból hozták rokonyok!
lehet hogy nem egyforma verzió
...