World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
aki nem használ koordinátás addont annak kínai 23,45 szal...
nubok vagytok mind ez a kurva nagy helyzet csak féltek beismerni:d

๏̯͡๏﴿

Én itt nem feltétlen a Botondra gondoltam, de mi lehet egy ilyen "hogy ha megkérdezem hol van x questmob" kérdésre a legyegyszerûbb és legjobban segítõ válasz, szimplán a koordináták nem? Volt hogy én is megprobáltam szépen, választékosan válaszolni azt vmi" i m not speak good english" szinvonalú választ kaptam. Maga a játék se az érett és rp -s közésségérõl híres.

s0n1c
Inkább neked jár a taps, mert egy egyszerû mondatot nem tudsz értelmezni. Ugyanis nem azt nehezményezte, hogy koordináták alapján nem tudja megoldani a questet, hanem hogy ingame néhány embernek igencsak beszûkült a kommunikációja, köszönhetõen annak, hogy lassan már olyan addon is van, ami megmondja milyen szagút szart az éppen aktuális ellenfeled tegnap...
Fenrir
Touch of Weekness.

Bg-n a rugók és warriorok imádják ezt a debuffot, ergó érdemes feltenni mindig.

A halál csupán a kezdet...

Esszondom én is, bár lehet bonyolultat " " jelbe kellett volna tenni

MrStokes
Wow-ban meg igen egyszeruek ezek a kuldetesek, lattam mar nem egy MMO-ban szegenyesebb leirassal, vagy eppen a helyszin meg nem jelolesevel kuldiket.

Na azokkal tenyleg lehet szopni, foleg ha meg uj is a jatek, es meg szinte senki nem tudja mi merre hany meter. 😄 Arrol nem is beszelve, ha bugos egy-egy quest... 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hát annak, aki még koordinátákkal sem tudja megoldani ezeket az igen bonyolult küldetéseket, annak <#taps> jár

TDC Geronimo
reroll pve :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

persze, tudom, megbeszéltük már a témát, csak zavar amikor feltünik egy-egy arc, aki azt mondja, hogy a fekete az istencsászár, a fehér meg szar... bár ez leggyakrabban horda/alliance témában kerül elõ, de persze mindenre rá lehet húzni

de hát én vagyok a hülye hogy egyáltalán postolok a témában 😊

picket
Bithegyezés. Idõ elverése. Felesleges idõ keletkezik abból, hogy nem kell az ilyen tökfilkóknak - mint te - elmesélni, hogy a kõ mögött a bokor tövében keressék a ládát amit ki kell ásni, és akkor kilootolod belõle a bizgentyût ami kell. Helyette csak odaböfögi: "23,34". Ha meg nagyon közlékeny kedvében van, akkor egy "thottbot u noob"-bal megtoldja, és csinál valami mást, mert megspórolta magának az idõt, hogy veled kelljen foglalkoznia (ami nem kicsit örvendetes számára <#idiota>). Így jöhet a fórumra vitatkozni arról, hogy a hunter miért tud 41 yardra lõni, vagy hogy egyesek hogyan merészelnek addonokat használni (azok az ördög mûvei egytõl-egyig, máglyán kéne megégetni aki letölti õket).

Most már érted? Nem? Éns sem. Mégis itt vagyunk, és hegyezzük a biteket...

&#3237;_&#3237;

Harcban mi a tökömnek buffolsz? Továbbá a Smartbuff (igen, használom) kiirja, ha le fog járni, vagy lejárt valami buff. Továbbá be lehet állitani, hogy kit-mit buffoljon, ill. mikor. Szóval a hiba a userben van, nem a progiban. Én kérek elnézést.
QuippeR
ez nem szókincs kérdése, egyszerûen csak a jót, kényelmeset könnyû megszokni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nem vettem eszre arcane torrent (aoe silence) global cdn lenne. mana tap az azon van, de az mindegy.

Mighty
Helyes. Nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy egyeseknek miért fáj, ha valaki addont használ (pl. buffolásra).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Fenrir
Ez volt az alapvetõ bajom a Smartbuffal, hogy harcban a beállított logika megbolondul és pl egy Touch of Weekness helyett spammolja a Power Word: Fortitude-ot mikor az még fent van és ez sajna nem kevés manába kerül.

Fenrir
"(a smartbuff sem teszi fel, de szól és egy bebindelt mozdulatra újrabuffol)"

Mindenképpen én rakom fel, csak éppen egy elõre beállított lista alapján egy bindelt mozdulattal (jelen esetben az egér scrollozó gombja)
buffol újra, tehát nem automatában megy, de jelentõsen megkönnyíti a munkámat és rövidíti az idõt a buffok keresgélésével és kattintgatásával.

"részemrõl bannolnám az összes addonost a frenébe de biztos egyedül vagyok ezzel ..."

Erre nem tudok mit mondani, gondolom a legtöbb raidben vannak kötelezõ addonok (ctra vagy klónja, ktm, bigwigs esetleg damagemeter), úgyhogy ez a megjegyzés részemrõl no comment.

Másik fele, hogy vannak kasztok (papok fõként) ahol az összes kinyitott actionbar sem elég a skillekhez, potikhoz, reagensekhez ezért mindenképpen kell egy actionbar addon és az alap blizzard unitframe sem elegendõ ha komolyan akarod venni a játékot.

Azért egy imp. thunderclap még belefér, de köszi😊 És Zuminek is.

TSW: Tunderke

Botond
leépnek=leépülnek
Botond
Alapvetõen egyetértek veled, abban, hogy mindenki olyan addont használ amilyet akar. Aki béna annak is kell vmi segítség, esélyegyenlõség meg minden. Engem egyszerûen csak az zavar, hogy már annyira leépnek az emberek, hogy ha megkérdezem hol van x questmob, akkor annyi bírnak kinyögni, hogy 23,34 a locja, vagy nézzem meg thottbotot. Persze megnéztem thottbotot elõtte mielõtt kérdeztem, de ott is csak annyit írtak, hogy 23,34. Embereinknek annyira sikeresen beszûkült a szókincse, hogy azt se bírják elmondani, hogy a nagy kõ mögött vagy egy bokor amibe bele kell menni, hogy lássad a fityfenét a földön és azt kell kilootolni. És van még más káros hatásai is a sok addonoknak, de azt hiszem ez sem érdekel senkit. :-)
Üdv!

Szeretnék túladni BC-s WOW accountomon.
Bloodscalpon: 70 orc hunter (2 epic mount+60%-os repülõmount), 62 ud priest, 62 tau shaman, 61 troll rogue, 46 tau warrior. 400-500g + rengeted alapanyag ~500+ g
az acc jelenleg nincs befizetve

ha vkit érdekel írjon privit

sztem meg bm nagyon is jó. Baromi nagy dps-e van (ha jól tálentelsz) + pet simán lehet offtank 12k vagy több armorral +5-6k hp-val

nah megint jön az addonos lemez
hagyjuk már
mindenki úgy játszik ahogy akar / tud

remélem aki hílerrel játszik az semmilyen raidframet nem használ, a beépítettet se, hiszen az is csíter dolog, nemrég került bele a CTRA ihletésére...

Botond
Mint ahogy minket sem érdekel, hogy te mit gondolsz azokról akik gondolnak vmit arról,hogy te milyen addonokat használsz. A kérdés csak az, hogy akkor végülis minek osztják meg az emberek ezeket a mások számára érdektelen gondolatokat egymással.
Mighty
Magasrol leszarom, hogy ki mit gondol az en addon hasznalatomat illetoen.
Maghasrol leszarom, hogy mas milyen addonokat hasznal.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Akár bárhol. Media Markt, tesco,cd galaxis, 576,ezek mind pont ugyanazt árulják, pont ugyanannyiért.
Botond
Erre csak annyit tudok mondani, hogy l2p.
capaszabi
ha tank buildet csinálsz, akkor 5% parry armsra, többi protra. ennyi.

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.Most szeretnék venni gc-t hol tegyem? 576 vagy CDgalaxis.ja és a BC-t is...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

picket
Minden a healerek hibája, mindenki más teszi a dolgát rendesen <#idiota>

Amúgy kit hibáztasson, a mobot amelyik leüti a tankot? Kéne minden mobhoz egy Blizzard alkalmazott, akinek le lehet üvölteni a fejét, mert leütötte a tankot <#idiota>

&#3237;_&#3237;

részemrõl bannolnám az összes addonost a frenébe de biztos egyedül vagyok ezzel ...
az meg hogy egy raidben leesik egy buff, kb a helaernek nem is kell másra figyelni csak buff és heal (sarkítva) és ha már van buff addon, rakj fel egy heal addont is, és kész az 1 gombos kari... ehh

Ehhh, hagyjuk. Inkább próbálj ki egy hílert és szokj, hozzá hogy kapod a lebaszást ha sok az overheal vagy elhasal a tank

full pvp talent, pvere teljesen elhanyagolhato a jelentosege

<#ejnye1>Lehetetlent kérsz ugye te is tudod.
Próbálkozz ilyen oldalakon mint pl:

Ez itt
Vagy itt
Ezt se hagyd ki

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

DaveMoto
sziaztok elégé érdekes ez a wow csak az a bajom hogy az angol nyelvtudásom nem valami jó ha valaki tud abban segíteni hogy esetleg leírást ad a játékban lévõ küldikhez annak megköszönném

....::::MRT 4 EVER::::.....

ne vedd támadsának, de mivel dolgozol Te? amíg telepíted az addont kb? 😄

részemrõl bannolnám az összes addonost a frenébe de biztos egyedül vagyok ezzel ...
az meg hogy egy raidben leesik egy buff, kb a helaernek nem is kell másra figyelni csak buff és heal (sarkítva) és ha már van buff addon, rakj fel egy heal addont is, és kész az 1 gombos kari... ehh

PiszkosFred
"Fõleg pappal harc közben amikor a Stamina buff felrakását spammeli olyan buff helyett ami leesett"

Erre a reszre reagaltam reszemrol. ;]

Egyebkent lehet hogy inkabb script otleteket kellene keresned e problema kapcsan a guglival, vagy nagyobb wow kozossegek oldalain, hatha ott van ilyen buff konnyito megoldas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fenrir

Én nem a papbuffok miatt kérdeztem, olvasd vissza lécci. Teljesen igazad van, egy nagy raidben biztos egynél több pap van és nálunk is felosztják egymás között, hogy ki mit buffol.

Nekem a mainem egy warrior és pl bg-n rettentõ unalmas állandóan feltenni a Battleshoutot amikor lejár (a smartbuff sem teszi fel, de szól és egy bebindelt mozdulatra újrabuffol), de játszottam sokat a pap altommal is és ott még unalmasabb minden halál után buffolni magamat. Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, hogy egy fél órás ab alatt nem akarom újrabuffolni magam 3 buffal 15x egymás után egymás után végignyomkodva, de ez van. Így is én dolgozok, de az addon nagyon sokban segít, pl nem kell keresgélnem az actionbaron, még kirakni sem muszáj.

Nem tudja vki, hogy az iron will warrior talentnek (increase your chance to resist charm and stun effect) van-e vmi jelentõsége és haszna pve környezetben, instákban? Alapvetõen sose láttam még mondjuk instában, hogy resisteltem volna bármi stunt is bosstól. Ha meg felesleges, jobb helye lenne annak az 5 pontnak imp. shield wallon vagy focused ragen.

TSW: Tunderke

Fenrir
Ezt pont te mondod loller? Te jöttél nekem az okoskodással, idézem:

"valoban olyan nehez klikkelgetni neha neha? meg jo hogy nem jatszottal daoccal -.-"

"inkabb ki se nyissad a szad ha ilyen taplo vagy, kimelj meg, koszi."

Ezzel meg is válaszoltad a saját utolsó kérdésedet.

Oldern the 1st
Na, ma meglett a Karazhan attunement végre, mentünk is a Guilddel, elsõ boss abszolút gyerekjáték, másodikkal viszont szoptunk rendesen, egy priestünk volt csak, és valahogy nagyon könnyen elvesztettük a kontrollt a dolgok felett... (pedig a végén a 2warri+1maci tank + freeze + shackle ment)...

Viszont trashmob takarításkor esett vagy 5 epic, meg két BOE kék is... ami nekem jutott elsõ körben:
http://www.thottbot.com/?i=59989
http://www.thottbot.com/?i=58924
http://www.thottbot.com/?i=59807

amerikai bc-t nem fogsz tudni europai wowhoz regisztralni, mindenkepp itt kell venned egyet.

sharpwrz
honnan szedjek olyant?

...

Count Adyn
Tölts le egy EU BC klienst és próbáld ugy upgradelni a sima wowot a BC key-el , az talán menni fog de nem vagyok benne biztos.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sharpwrz
és nem lehet valahogy összehozni?
végülisrendelhetem meg akkor az eus-verziót ugye?

...

Count Adyn
Miért kérdezed meg azt amire tudod a választ?<#idiota>
EU és US verzió nem megy együtt.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sharpwrz
na senkisem válaszol nékem?
A sima wow-ot rendeltem, a BC-t viszont amcsiból hozták rokonyok!
lehet hogy nem egyforma verzió

...

sharpwrz

...

sharpwrz

Ilyenkor mivan?Lehet vmit csinálni?

...

PiszkosFred
eminens*

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”