166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Bhalage #116792 Athene egy isten volt, szorakoztatas felsofokon -
#116791 best paladin in the world -
#116790 ez kicsoda? -
#116789 nem 2v2re van balanszolva a pvp-.- 2v2ben op a resto druida de ahogy növeljük a játékosok számát úgy lesz egyre gyengébb -
#116788 OP a francokat. Engem is idegesít, hogy MINDIG a barriert szedi le az elvileg random arcane shoot, meg a megszakíthatatlan aimed, de valljuk be, ezek még klotty ellen sem érnek sokat group pvp-ben, mert egy healer 300 manából kihealeli, már ha nem sikerült a LOSabuse. Az egyetlen valós szerepe továbbra is a manadrain. Szerintem most az általános healer>DPS problémán belül is a resto druidok a legnevetségesebbek. -
#116787 most is elverik ahogy a retri pallyt is -
#116786 Am Frost Magel még mindig könnyen le lehet ölni BW-zik akkoris. -
#116785 Ráfér a huntira az erősítés mer eddig rohadtszar volt mindenki elverte. -
#116784 A hunter túl OP lett, nincs mit tenni. :( -
#116783 Hogy nincs esélye egy frostmagenek? Na nee...
Annyi a gond, hogy rengetegen még mindig a régi módszert akarják bevetni, aztán csattan rajtuk az aimed és szétszedi őket az autoshoot. Már nincs DZ abuse, helyette melee abuse lett, ami ellen a hunter az égvilágon semmit nem tud csinálni, még ha skill withinez is, egyszerűen rajta kell maradni, egyébként meg 40%-on mozog. Legtöbbször még a WE sem szükséges, nemhogy IB és snap.
-
#116782 Én annyit mondanék: szerezz egy resto druidot. -
#116781 "A feral droid nehezebb ellenfél lett az instant formaváltás óta de a bénábbakat most is el lehet fearelni mitöbb van olyan hülye is aki utána kreál egy lvl egyes karaktert és wisperel hogy irt a gm-nek mert a hunter nemtud fearelni." - ettől sokkal szörnyűbb az, hogy többek között az ilyen idióta gyökerek miatt tart itt ez a játék :) De azért ez ütött :)) -
#116780 Nem ez az egyetlen megválaszolatlan kérdés, ilyen erővel rugónak miért kell autotattack stun macespecből, mikor alapból tud stunlockolni ha ügyes. Erre max a blizzard nagyszerű fejlesztői tudnának válaszolni. -
Warden #116779 Egyetértek a warrior ha nincs healer mögötte nem tartozik jelenleg 1-1 ben a nehéz kategeriába.BM hunterem és retri paladinom van a 2,3 patch óta szinte csak bg -zem a napi heroicos pugos questek kivételével.
A hunterrel a casterek nem ellenfelek pláne hogy unbuffed van vagy 11K hp-a igy a lockok is bőven elöbb halnak mint a dotjaik szétkapnak főleg ha nincs cd-n a bestial wrath.A spriest detto annyi az elönyöm vele szemben hogy 24 yardon kivül már nem ér semmit.Fire- arcane mágus easy mód.A frost mage-nél az dönt kinek mie van cd-n ha bw aktivvá tehető halott az ice mage is hiába iceblockol vagy rakja ki az elementálját.
Subrugó ha végig stunban tud tartani akkor nyert ha csak 2 másodpercre tudok reagálni akkor halott a rugó.A feral droid nehezebb ellenfél lett az instant formaváltás óta de a bénábbakat most is el lehet fearelni mitöbb van olyan hülye is aki utána kreál egy lvl egyes karaktert és wisperel hogy irt a gm-nek mert a hunter nemtud fearelni.
A retri paladin kelelmetlen ellenfél főleg ha ki van tallentolve neki a pursuit of justice.
A healerk sosem mászkálnak egyedűl vagy ha igen magukra vessenek mindenesetre egy wiper sting nem árt nekik ugy tapasztaltam hogy imádják főleg ha snake csapdába is belefutnak.Mindenesetre droid-pladin-sámán-priest az erő sorrend.Resto droidot nagyon nehéz kifektetni a holy priest pedíg szinte tehetetlen.
A retri paladin jóval jobb lett bár még pár buff igérve van.A warriorok megszokták hogy free hk a retri pladin hát most fordult a kocka freddy bátyám.1-1 ban az számit hogy kinek mennyi a resilence ill a warrior resisteli e a stunt vagy a repetance-t ha nem akkor a bubi t sem kell ellőni.Az eye for an eye ha ki van tallentelve csak a felguardos lock ill az ice mage az ami kellemetlenebb lehet ha cd-n van a bubi ha nincs akkor halottak.A paladinommal a spriestekel van gondom meg a diskprieatekkel azok valahogy nem mennek.A rugókkal szemben sincs nagy gond max akkor ha megszokásból soc után commandolok pedig rugó ellen a seal of vengeance az ami hasznosabb az kiszedi ha elvanishol.
Feral droid ha marad cicába akkor ölhető ha vált medvébe akkor el kell lőni a bubit meg mindent ami van mert azt az arrmort mig leveri az ember lemegy a nap.A sámánok szintén resilence függők de nem okoznak különösebb gondot.
Mindenesetre nem rossz most a retri paladin pláne ha a patchben valóban jön a sanctified judgement buffja meg a CS fizikálissá cserélése.
Kotta ha rám hallgatsz kifarmolod hkm-ből a 2h mace-t teszel egyet a bónuszra és 3x 8 strenghtel kövezed fel meg rakatsz rá 35 agit és lesz egy nagyon kellemes fegyvered.
Apropó valaki megvette ezt a libram of divine judgement-et?Valami oknál fogva nekem bg-n szinte abszolute nem aktivIZÉlődik viszont bármiylen fax instában szinte minden második joc-ra pl tegnap a heroicos daly questnél kéyntelen voltam salvát rakni magamra mert minden procnál lerángattam a tankról a bossokat. -
#116778 azert mert csak cloth-os nyumedek :D -
#116777 -
#116776 játsz resto druida ellen ^^ -
demidzs #116775 egy sl lock szerint szanalmas hogy a resto druid milyen imba
kesz, sirok:D -
#116774 Nekem is lehetne 12khpm unbuffed, csak én nem rakhatok kb. sehova 12stamos gemet, mert akkor az elwynn foresti nyulat se tudom leütni.
-
#116773 mondjuk én pontosan azt sem értem ,hogy warlocknak mért kell több hp mint egy warriornak ^^ -
#116772 Deep Thunder azért egy "picit" jobb sztem, mint a s1-es fegyverek. -
#116771 hát igen az én warlockom sl/sl full s1ben van vindicatorban (max 1 hét volt kifarmolni..) ~13-14k hp 3xx resi és talán a rogue az egyetlen ellenfél meg persze a resto druida amitől már szó szerint elmegy az életkedvem amit csinál..egyszerüen szánalmas ,hogy a resto druidát leverni szinte képtelenség.. ezért is kezdtem összeszedni mage huzás közben a druidámnak az s1 resto geart.. ^^ -
WiLDoR #116770 "amúgy most húzom fel a warriorom és azon gondolkodom h megéri bs-el fegyvert csinálni egyáltalán most?"
nem.
2 nap av-vel pvp-re lesz jobb fegyvered, mint a t2-es craftolható (dps ugyanaz, statok is jobbak + resi is van rajta) és megmarad egy halom pénzed is. -
WiLDoR #116769 no offense, de crassus-nak igaza van valahol.
én is elég sokat nyomtam mostanában warrival bg-ken. a szitu kb. a következő (gear full s1 gladiator, full vindicator cuccok, ~370 resi, 12k hp-val):
- sl-sl warlock: warrival szinte lehetetlen megölni (olyan 90% eséllyel győz), elöbb fogy el a hp-d, mint az övé
- nem soullink warlock: 2, max. 3 ütés és halott (bár utána jó eséllyel beledöglesz te is a dotokba, ha végig tud dotolni)
- felguard warlock: 50-50%
- healerek, resto druid, resto sámán, disc pap: 99%, hogy bukod, még a recklessness, deathwish, ms combot is simán kiheal-eli (300 resi felett ütsz kb. ~2k crit-et bele, 3,6 secenként 1x + ms, ww, ha nincs cd-n és van elég rage, de ez nem elég, hogy leabáld a ~10k hp-ját, amig le nem jár a cucc, utána meg nem lesz elég rage megfelelő dmg-hez, pummel 4 sec-je pedig semmire sem elég, ráadásúl az is globalcd-n van)
- rugó: 50-50%. pajzsal, 1h-val érdemes nekik esni, egyéb esetben jó eséllyel szétkap. (a legmókásabb az, mikor 3,6-os fegyvernél benyomja az evason + sprint combot és ms miss, ww dodge, utána beleküldesz egy 2k overpowert, aztán miss, miss, miss...őt meg szétabálja közben a hp-d...de azért olyan 80%-ban ölhetők)
- cement sámán: 50-50%, elég durva dmg-et képes beletolni a warrival viszonylag gyorsan (disarm nem árt meg)
- elementál sámán: free kill
- retri pala: 60-40% a pala javára, ha okosan használja a skilljeit, bubit, healt, stb.
- hunta: ha nem bm-es, akkor 90%, hogy ölöd. ha bm-es, akkor nagypirosnál kard-pajzs elő, és meg kell próbálni túlélni azt (shield wall, shield block ftw), amig le nem jár. ha 50% feletti hp-vel ezt túléled, akkor free kill, ha nem, akkor jó eséllyel beszoptad. disarm itt is hasznos, akkor nem tud wing clip-elni.
- mage-ek: minden ami nem frost 99%, halott 1-2 ütésből. frost trükkösebb, ott olyan 70-30% a mage javára, warrinak nagyon okosan kell használnia a spell reflect-et, ha meg akarja verni. de egyáltalán nem lehetetlen történet :)
- druida: resto megölhetetlen, boomkin olyan 80%-ban ölhető, feral 50-50%...
szal konklúzió: warrival sokkal több a majdhogynem megölhetetlen ellenfél, mint pl. egy lock-kal, még frankó gear-el is...
viszont a wow még mindig nem 1v1 pvp, grp pvp-ben az ms warri pedig musthave, ezek itt fent pedig az én személyes tapasztalataim voltak az elmúlt 3 hét aktív bg-zése után... -
#116768 :( -
#116767 Combat rogue ellen legjobb, ha nem stunban vagy éppen, akkor disarmol. -
#116766 "A kurva anyádnak kemyénkedjél itt te kis szar" igazából csak ezt nehéz megszokni bár sanda gyanum ,hogy pedobear vagy bear volt - Az a pedo alfajból származó medve lehetett, mert a care alfaj egyedei nem szokták sűrűn emlegetni azt, aki az utcasarkon áll és szeret.
Lag meg nem volt, amig te meg nem jelentél, szóval szerintem a te hibád! -
eLiXir #116765 ezt nemtudni -
maniac001 #116764 Csak pvp rewardot nem lehet ha jól tévedek. -
#116763 repuból vett itemet lehet disenchantolni? -
#116762 facom tudja,hogy "epiti" a karijat...maneregen,max mana,heal up,dmg up...stb stb. -
#116761 ööö izé t5-6ban pve cuccban 1700? azt hogy? nekem pvp cuccban 1700, és ebben az ujakbol egy chest van benne, meg öv nyakas gyürü, többi S2, vállas pedig coral barbed staminára gemezve :D -
#116760 haaat jo kerdes,de sztem BS felejtos most tenyleg az "ingyen" epikek miatt.S1 fegyó ugye T2 BS szintnek felel meg es eg es fold a kulonbseg a beszerezhetoseguk kozt a gladiator javara....szoval sztem S1 bar a 2 nap az kicsit eros annyi honor begyujtesere:P inkabb 3-4 vagy ha nincs szerencsed 5 nap.
Meggyozodesem,hogy Ninja honornerf volt Blizz reszerol az utobbi hetekben.... -
#116759 healerem 1700+ heal,de sajna PVE/t5-t6/ geares:P Puha mint a vaj:D -
#116758 én retri palaként nem nagyon vesződök aw-vel csak ha bubi cd-n van , de inkább akkor se(pap ellen más a helyzet persze)
amúgy most húzom fel a warriorom és azon gondolkodom h megéri bs-el fegyvert csinálni egyáltalán most?2 nap bg és megvan két fasza fegyver
úgyh nemtudom mitévő legyek pénzmentesítés bs-el vagy s1 fegyók(utóbbira jobban hajlok) -
Dr DeViLKiNG #116757 nyilván, ez mindenre megoldás :D -
#116756 a healereddel van a baj ha ennyi ido alatt meghal :P -
#116755 O ,hogy ez nem jutott eszembe! akkor gondolom a masik postomra is ez a javaslatod? -
#116754 amugy ma ez volt arenaban nekem is:
Enter arena
Sheeped
Pvp trinket
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Leave arena
Enter arena