World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
igen,van benn valami!
én is annyira a csikokon vagyok h néha nem veszem észre h rátargeteltem a bossra és már a 3.ghealt nyomom magamra és csodálkozok h a MT meg már a fényt látja az alagútban😄
██
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Miért van az, hogy: tegnap még tudtam játszani, de ma már amikor beírom a kódot kidobja nekem a realm választást de egy realmot se látok :S ?
thxy (acc nem járt le)
http://www.madaraszautosiskola.hu
1 hete játszok még csak. És most amikor be akartam lépni játékmódot, nyelvet kellett választanom aztán pedig realmot kéne de azt meg nem tölti be. Ez mitõl van?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hihetetlen h amikor sikerült letolni szinte pikk-pakk megvolt majdnem full hp-val...csak annyira gyors volt h nem is figyeltem ki mit csinált..mivel priest vagyok csak a hp-ket néztem😛
ja igen ismerös h kit találnak meg egybõl az addok😊
██
A halál csupán a kezdet...
High Botanist Freywinn(The Botanica) bossára tudtok valami használható taktikát?
nekünk 1x már sikerült valami olyasfélével h amikor faformába átment gyorsan kioldalztunk az addokkal..lenukeoltuk öket aztán vissza a bossra..ezt ismételve valahogy sikerült!
a csapat pug volt és szeretnénk a guildel is kisakkozni a dolgot de nem nagyon megy!
segitsetek légyszi valami tippel
██
Csak azért mondom, hogy inkábbb olyannak segíts aki valóban komolyan kérdez, vagy érdeklõdik.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
nem teljesen off azért 😉
Külön gratulálnék a szerveredhez vagy a kereskedõi vénádhoz, én örülök, ha a primal might/skyfire diamond transmutémat el tudom passzolni, skillhúzás céljából, még csak 369 vagyok ha jól emléxem. Pedig még a trade csatin is próbálkozom...így utólag úgy tûnik, hogy az én heti pár óra játékomhoz jobban passzolna a transmute, dehát persze az is lehet, hogy vmit csak nem értek.
TSW: Tunderke
Ott mindenki megmutathatja a karakterét...
Sztem jó ötlet lenne..
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
és ez melyik oldalon van leírva??
ha viszont valaki bizniszelõs típus, valóban jobban megéri potira/elixirre speccelni
persze egyébként kérdéses hogyha elkezded szpemmelni a trade csatit hogy ingyen csinálok elixirt, akkor lesz-e kapás
Transmute 1-2 nap cd, ha 20% lenne akar a duplazas eselye, akkor is kb hetente 1db plusz, kb ez akkor erne valamit ha sajat magad farmolnad ki a mighthoz a cuccokat, ha veszed akkor gyakorlatilag semmi hasznod nincs rajt.
Igen az elixir nagyon szar, keress egy GM-et, hogy tudj valtani. Miert is, elkezded spammelni a trade channelt, hogy ingyen csinalsz barkinek barmilyen elixirt raadasul meg az extrakat is megkapja, ha pedig az o cuccabol lesz discovery meg fizetsz is neki teszem azt 200G-t. Flask-eknel odaadod az extrak felet ami kijon. Csinalsz hetente mondjuk 5K+ db elixirt elobb utobb felfedezel uj flask-et, amit lehet, hogy csak te tudsz a serveren. Ezek utan ezekbol is az extrak fele nalad marad, hmm es ezekbol is annyit csinalsz hetente amennyit akarsz barmilyen korlatozas nelkul? Sajnalom is a sok elixirest milyen rossz nekik. Ehhez kepest mennyire jo dolog heti 1-2 transmute proc.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
itt nézz körül, mennyi boe van BS-nek is. és mind1 armorsmith vagy weapon.
http://www.thottbot.com/i23572
a paraszt meg jóllakott <#nyes>#nyes>
tudtok olyan oldalt mondani, ahonnan le lehet szedni olyan Damagemetert, ami mûködik 2.0.10-es patchel?
Kicsit elszomorító, hogy armorsmith-ként csak magamnak tudok értelmes dolgot elkészíteni, hiába tudnék nagyon jó epik mail-t is csinálni hunternek, de bop-os és armorsmith kell a viseléséhez. Ez egy baromság...
A halál csupán a kezdet...
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
TSW: Tunderke
a lényeg, bármelyik olyan adatod megváltoztatását kérheted amit vmi ok miatt nem tudsz megtenni magad, de csak egyetlen megadása hiányozhat mert különben szopi van. lehet telefonálgatni, meg fénymásolatokat küldözgetni.
<#vigyor2>#vigyor2>
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
amikor az egyik BS down alkalmával néztem az account manager oldalt, volt vmi parental control szirszar...de az kérde a titkos kérdést, amit nemtudok 😄 (elfelejtettem, de biztos amilyen hülye vagyok mondatot írtam..) azt lehet vhogy ujat kérni😄?
Szeretném megkérdezni, hogy hol tudnám azt megnézni melyik insta a legkönyebb heroic modba? Ki szeretném probálni az instákat heroicba, de nemtudom melyikbe menjek.
Köszönöm a válaszokat
Sok sikert