World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe, épp azon gondolkodtam hogy elküldöm õt mosmár a sunyiba, de elõtte megnéztem a karakter profilt, és õ nem ugyanaz 😊 sõt, nem is új reg

picket
Addon kikapcs, soha többet ilyen probléma, mert látod a hibaüzenetet, hogy ellenbe nem lehet healelni. És még a manádat sem pazarlod. Helyette meg alt selfcast, ha jól tudom már az interface opciókban be lehet kapcsolni.

ಥ_ಥ

Pyotr
😊
igen,van benn valami!
én is annyira a csikokon vagyok h néha nem veszem észre h rátargeteltem a bossra és már a 3.ghealt nyomom magamra és csodálkozok h a MT meg már a fényt látja az alagútban😄

██

Érdekes lehet priest-ként játszani<#vigyor2> a healereink arról hírhedtek hogy bárhol képesek eltévedni a legalapabb instákban is és mindig arra hivatkoznak hogy náluk az insta nem a boss kinézete tulajdonsága nem is az insta miylensége felépitése, elrendezése marad meg õk mindenhol zöld, sárga, narancs vagy piros csikot látnak és az mindehol tök ugyanaz.
ott írtam le mindent elõtte pár perccel
picket
urban legend <#idiota>

&#3237;_&#3237;

k O T T A
karbantartás van

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

madi 9k
Hi!

Miért van az, hogy: tegnap még tudtam játszani, de ma már amikor beírom a kódot kidobja nekem a realm választást de egy realmot se látok :S ?

thxy (acc nem járt le)

http://www.madaraszautosiskola.hu

Hello!
1 hete játszok még csak. És most amikor be akartam lépni játékmódot, nyelvet kellett választanom aztán pedig realmot kéne de azt meg nem tölti be. Ez mitõl van?
hi! ha valaki tud mûködõ decursive rõl és egy linket is tudna hozza azt megköszönném.
Count Adyn
Sajnos õ igazi<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pyotr
köszi!
hihetetlen h amikor sikerült letolni szinte pikk-pakk megvolt majdnem full hp-val...csak annyira gyors volt h nem is figyeltem ki mit csinált..mivel priest vagyok csak a hp-ket néztem😛
ja igen ismerös h kit találnak meg egybõl az addok😊

&#9608;&#9608;

Fenrir
Heal aggro 😊

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Hát pedig úgy kell ahogyan leírtad, az addokat el kell vinni los-ból és szétaoe-zni.

Többféle megoldás létezik bizonyára mi a következõ kép szoktuk.A tank a híd közepén tankolja a fõkertészt a hid baloldali pillérje mellett áll a healer a jobb oldali mellett a távoli dps középen pedig az aki a virágokat szedi össze( paladin ,hunter,rugó kiválóan alkalmas rá). Mikor faformába vált és idéz három fát akkor a tank kihizza õket a pillérhez és ott vannak begyakva,de nagyon nem is kell kihozni õket ugyis rágerjednek a healerre.A lényege hogy a fák távolodjanak el a kertésztõl mert gyógyitja õket és fa formában imunis minden támadásra.A healer ha a pillér takarásában van vagy hátrébb húzódik a fák megidézésekor akkor mindenkép lejönnek a hídról mert valami oknál fogva a healer az egyes számú célpont nekik.
Pyotr
Jó reggelt!
High Botanist Freywinn(The Botanica) bossára tudtok valami használható taktikát?
nekünk 1x már sikerült valami olyasfélével h amikor faformába átment gyorsan kioldalztunk az addokkal..lenukeoltuk öket aztán vissza a bossra..ezt ismételve valahogy sikerült!
a csapat pug volt és szeretnénk a guildel is kisakkozni a dolgot de nem nagyon megy!
segitsetek légyszi valami tippel

&#9608;&#9608;

Foglalt, nem tudom észrevetted e, de mate000 szerintem egy unatkozó alteregó aki bõdületes marhaságokkal próbál kis botrányt vinni az állóvízbe. Kb 100 postjából mindegyik szellemileg visszamaradott emberre utalt, állandóan aranyat akart eladni vagy venni, karaktert felhúzatni, vagy elcserélni, új karakter inditásához kért tanácsokat stb. Teljesen következetlenül kérdezett, miután elvileg nagyba raidel, megkérdezi hogy kell karaktert generálni stb. Ez egy mûbalhés account inségesebb idõkre.
Csak azért mondom, hogy inkábbb olyannak segíts aki valóban komolyan kérdez, vagy érdeklõdik.
Fenrir
Ma csak valami hotfix jön vagy a 2.1?

raziel.
nem is kell megnézni, mindenki full t4ben van, racékat meg képzeld mellé

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.

ez de rossz : http://whatisrlrlrlgh.ytmnd.com/ <#crazya><#circling>
nem teljesen off azért 😉

Barney Tech
És??
Ott meg tudod nézni az egész karaktert kivülrõl?
Nem.

Azért talán nem kéne így ismeretlenül ennyire magasról...
Külön gratulálnék a szerveredhez vagy a kereskedõi vénádhoz, én örülök, ha a primal might/skyfire diamond transmutémat el tudom passzolni, skillhúzás céljából, még csak 369 vagyok ha jól emléxem. Pedig még a trade csatin is próbálkozom...így utólag úgy tûnik, hogy az én heti pár óra játékomhoz jobban passzolna a transmute, dehát persze az is lehet, hogy vmit csak nem értek.

TSW: Tunderke

Botond
Van már ilyen. Armorynak hívják és a wow honlapján van.
Barney Tech
Mit szolnátok ha nyitnénk egy topikot,csak külön a karaktereknek?
Ott mindenki megmutathatja a karakterét...
Sztem jó ötlet lenne..

hali régebben valaki linkelt egy angolul irott levelet melyben a blizztöl elkérjük az elfelejtett titkos kérdés választ. valaki ujra be tudná linkelni?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

MrStokes
Meg a guldjenek hogyan adagol be egy ilyet az ember? Bocs, de mostanaban nem erek ra, de sebaj, mert itt van helyettem, XY, igaz nem tudok rola semmit, de biztos meg lesztek vele elegedve.... LOL

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nem hiszem hogy sokan tolonganának, de legalább azt írd meg hogy milyen class... nem félsz hogy lenyúják az accountod?

üdv!furcs egy keresés de hátha akad jelentkezö.embert keresek aki a karakteremmel járna raidenlni...mostanában nincs sokidöm. egyhéten nagyjábol kétszer, kellene meni, max 3szor.gold vagy huf a fizetség kinek hogy tetszik!bloodscalp szerver, alli oldal!ppriviben várok jelentkezöT

Shongi
Érdekes ha én odaadom az alapanyagokat valakinek hogy csináljon nekem flaskot, meg elixírt és 2 lesz belõle álltalában azt is ideadja, nah jó nem, mindíg ideadja de lehet csak én találkozok mindíg rendes emberekkel😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

szia
és ez melyik oldalon van leírva??
szerintem ez játékstílus függõ... van egy altom, semmi mást nem csinál, csak moonclothot, meg transmute cuccokat... meg annyi potit ami nekem kell... én biztos transmutera fogok speccelni, ha valaha felhúzom 70-re, mivel nem csinálok annyi potit (elixirt fõleg nem) amivel bármit lehetne kezdeni
ha viszont valaki bizniszelõs típus, valóban jobban megéri potira/elixirre speccelni
persze egyébként kérdéses hogyha elkezded szpemmelni a trade csatit hogy ingyen csinálok elixirt, akkor lesz-e kapás

Ha banod, hogy elixires lettel, akkor valamit nem igazan ertesz.
Transmute 1-2 nap cd, ha 20% lenne akar a duplazas eselye, akkor is kb hetente 1db plusz, kb ez akkor erne valamit ha sajat magad farmolnad ki a mighthoz a cuccokat, ha veszed akkor gyakorlatilag semmi hasznod nincs rajt.
Igen az elixir nagyon szar, keress egy GM-et, hogy tudj valtani. Miert is, elkezded spammelni a trade channelt, hogy ingyen csinalsz barkinek barmilyen elixirt raadasul meg az extrakat is megkapja, ha pedig az o cuccabol lesz discovery meg fizetsz is neki teszem azt 200G-t. Flask-eknel odaadod az extrak felet ami kijon. Csinalsz hetente mondjuk 5K+ db elixirt elobb utobb felfedezel uj flask-et, amit lehet, hogy csak te tudsz a serveren. Ezek utan ezekbol is az extrak fele nalad marad, hmm es ezekbol is annyit csinalsz hetente amennyit akarsz barmilyen korlatozas nelkul? Sajnalom is a sok elixirest milyen rossz nekik. Ehhez kepest mennyire jo dolog heti 1-2 transmute proc.
picket
És melyik adott crit ratinget? <#wow2>

&#3237;_&#3237;

<#taps>

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

dehogy baromság, pont ezzel erõsítik az adott szakmát, hogy csak az tudja hordani az adott cuccot, aki legyártja.
itt nézz körül, mennyi boe van BS-nek is. és mind1 armorsmith vagy weapon.

http://www.thottbot.com/i23572
Syron
wow.curse-gaming.com

tigeroo
most miért? ez így van rendjén. A középkorban csak a suszter hordott cipõt, a tímár csak bõrszerkóban feszített, a kovács meg csak bop-os mail cuccokat aggatott magára..

a paraszt meg jóllakott <#nyes>
hello!

tudtok olyan oldalt mondani, ahonnan le lehet szedni olyan Damagemetert, ami mûködik 2.0.10-es patchel?
Fenrir
Legyártasz egy fegyvert/páncélt alsóhangon is minimum 1200 arany értékben (ebben nincs benne a skill felhúzása 360-ra) és van benne egy ilyen szemétség :\

Kicsit elszomorító, hogy armorsmith-ként csak magamnak tudok értelmes dolgot elkészíteni, hiába tudnék nagyon jó epik mail-t is csinálni hunternek, de bop-os és armorsmith kell a viseléséhez. Ez egy baromság...

A heroic insták nehézsége egyenesen arányos a sima insták nehézségével: érdemes slave penssel kezdeni például, vagy hellfire rampartssal.

PSAV
mindent farmoltam hozzá és 600-ért ment el

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Tehát ha én már nem tudom elérni a régi emailcímemet szolgáltató miatt, viszont azon kívül mindent tudok, secret question answert is (akár utolsó GC számát is meg tudom adni vagy a wow és a bc serialját), akkor megváltoztatják? És mennyi idõ kb?

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Hm, igen mákos vagy, kezdem bánni hogy elixires lettem, bár jó hír, hogy a flask tényleg annak minõsül. Barátok közt is kerestél min 300 g-t nem?

TSW: Tunderke

raziel.
ez igen😊

ugyanezeket adod meg mínusz titkos válasz de fontos, h a regisztrált címedrõl kell írni.

a lényeg, bármelyik olyan adatod megváltoztatását kérheted amit vmi ok miatt nem tudsz megtenni magad, de csak egyetlen megadása hiányozhat mert különben szopi van. lehet telefonálgatni, meg fénymásolatokat küldözgetni.

PSAV
vagy ha még szerencsésebb vagy akkor:

<#vigyor2>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

tigeroo
a titkos jelszóra visszatérve..😄

amikor az egyik BS down alkalmával néztem az account manager oldalt, volt vmi parental control szirszar...de az kérde a titkos kérdést, amit nemtudok 😄 (elfelejtettem, de biztos amilyen hülye vagyok mondatot írtam..) azt lehet vhogy ujat kérni😄?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hol tudnám azt megnézni melyik insta a legkönyebb heroic modba? Ki szeretném probálni az instákat heroicba, de nemtudom melyikbe menjek.
Köszönöm a válaszokat
Sok sikert