World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félreértés ne essék, 1v1 a legjobb a BM hunter, kivéve pajzsos healerek ellen. De bármiféle jelentõsége csak a csapatos PVP-nek van, Aréna BG stb.
Arénába ha a BM hunter piroskodik, eccerüen csak kiteolják 18 secig, oszlop mögé bujkálással, hid alá ugrással stb... utánna meg orrba vágják.
Nem tudom BC elõtt milyen sebzése volt instában a hunternek, akkoriban nem a hunterrel jártam le, de most szerintem hasonló gear mellett minden más DPS klassz megelõzi, nem sokkal de megelõzi. Viszont használható minden esetben ahol a meele DPS nem mehett közel, és túléli azt amit egy mage sosem fog túlélni. A BM hunter pont azt az elõnyét veszti el hogy messzirõl, futkározás nélkül képes tolni ami a csövön kifér. És ahol egy boss mellett a Meele dps nem képes életben maradni, ott mit csinál egy pet?
hunter a dps lista tetejen? háháh oO
jol meg kene rugdosni a dps classokat ;d

anti hero

Sugam
hatekonyabb" iwinbutton like dc?:d"

(kicsit cinikusan irtam, de erdeklodest fejezek ezzel ki.)

s0n1c
jó is az az iwin gomb
QuippeR
és most mit számít az, hogy BC elõtt milyen dps volt a hunter? én meg elõzõ életemben költõ voltam, mit sem változtat azon, hogy nem maradna meg benned a reggeli, ha írnék egy verset és el kéne olvasnod.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Vael*
Ja PvP. Ott nekem azért jön be jobban a BM mert nem tudnak semmit csinálni se velem se a pettel ez a 18 mp alatt. És ez elég sok idõ a wowban. Sõt outdoor pvp-ben is jobb vagyok BM-en. Legalábbis én hatékonyabban tudok harcolni ezen a talenten. De lehet hogy másnak az MM jobb. És ezek a HLI-k a wow életem kb. 10%-t teszik ki. Jó, oda nem olyan imba a BM de a többire nekem kiváló.
Én nem voltam még Karazhanban. A kulcsok közül Black morass hiányzik, de számtalanszor voltam kisebb 5 fõsekben és ott nagyon jó volt a BM. MM-en BWL-ben az elsõ 5-ben voltam mindig. Nem tudom ki mondja hogy a hunter nem jó dps-ben. Rettenetes dps-t tud tolni. Ez a BC elõtti BWL volt, ahol az akkori klánomban közel azonos gearben voltak az emberek (T2). A mage csak ott elõzött meg ahol aoe heavy terület volt. vale és BL között pl. De ezen kívül nem nagyon.
Megmondom õszintén, gúnyos akartam lenni ezzel a hozzászólással, és csak jelképesen kérdeztem a BM dolgot, de olyan szépen kifejtõsen, és õszinte hittel irta meg a választ hogy nincs kedvem ezek után lefikázni.
Maradjunk abban hogy homlokegyenest más a véleményem a HLI insták és a hunter tálentezése szempontjából. 5 fõs insta= bölcsõde.
PVP be azért nem jó szegény BM mert nagy sebzése van DPS ben, de nincsennek kiugró magas crittjei, igy kiszámitható és kihealezhetõ. Ha leketyegett a 18 másodperc god mód, egy fél MM hunterrel sem ér fel sebzésben. Tegnap volt egy BM hunterünk Karazhan 1 bossnál és ha jól értesültem kicsivel a tank mögött végzett...
Jelenlegi hunter lehetõségekkel számolva, egy MM is iszonyúan megizzad hogy a DPS lista elejére kerülhessen, a legjobb ruhákban is, egy BM valahol a tank és a healerek között fog elhelyezkedni. Egyenlõre nem tudok olyan komolyabb bossról ahol lehet a petet használni, vagy nem hal meg egy kósza boss-fingtól...
picket
"Mit csinálok rosszul?" - Olvasod ezeket a marhaságokat, ami még nem nagy baj, de hiszel is nekik! <#idiota> Jó vagy pettel, ha nem cleavel, aoe-zik, dotol, stb a boss. Hogger ellen jó vagy! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Nem csak 1%-nál, csak példa volt. Rosszul fogalmaztam. Sry.
Konkrétan tudom, hogy erre gondoltál. Csak konkrétan ezt szokták legtöbben emlegetni, azért általánosítottam én is.
De lehet hogy nem is erre voltál kíváncsi. Pontosan milyen környezetre gondoltál?

És még valami. Ha wipe szaga van a dolognak, petet ráküldöd valamire, akármelyik mobra, dismiss pet, FD. És te túlélted meg a pet is, UZgyanis ha 1% HP-nál elrakod a petet majd elõveszed, hipp-hopp full HP-n lesz. Szóval te megúsztad, a pet is, a rugó is esetleg ha nem dotol az ellen. A többiek meg fexenek :-)
Attól függ, milyen környezetben akarsz érvényesülni. Egy olyan HLI-ben ahol a melee kasztokat dmg éri, cleve stb, ott szaban vagy mert a healerek a petet nem fogják gyógyítani. Viszont nem egyszer volt már 5-ös instában, hogy a pettel maradtunk ketten életben, és levertük a bosst. Igaz hogy már csak 8%-on volt, de akkor is. Ahol nem áll fent aoe sebzés és a pet is kaparja a targetet, ott a BM hunta imba. Nemrég egy 5 fõs instában a petemmel ketten majdnem kétszer akkora dmg-t toltunk mint a hasonló gearben lévõ mage. Ezen kívül a pet remek offtank, és pillanatok alatt leszedi a caterrõl az elszabadult mobot / addot. Én sem hittem, de a pet rettenetes dmg-re képes. Szóval tapaszatalatból mondom, a BM hunter imba. persze pl. BWL-ben nem sokra mentem vele, de nem csak BWL-bõl áll. Szóval az insták 70%-ában jó, farmra, pvp-ben kiváló. Dueleztünk egy haverrel (full T2 hunter) olyan feltételekkel, hogy csak a pet megy rá, õ meg csak a petet ûti/lövi. Hát a petemnek 85% HP-ja maradt mire kinyírta a srácot. Pedig mailben van, nem papírban. De minden HLI-ben érdemes a petet elõvenni, ugyanis ott van 2 percenként a BW, ami rád is hat ha a Beast Within ki van talentelve (de miért ne lenne). Egyszerûen hihetetlen dmg-t tolsz ki ezen idõ alatt (18mp). Nem tudnak stunnolni, fearelni lassítani, semmi ilyet. És ezt az imba képességet 2 percenként ellõheted. Kell ennél több? BM hunter FTW...
Legüberebb kaszt, fõleg BM tálentel?
Adhatnál pár jó tippet, én kasztok között középszerünek érzem magam, és azt hittem a BM talent csak farmoláshoz és duelhez való.
Mit csinálok rosszul?
picket
omgomg! "hungarianul"! ez sérti a policy-met <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Konkrétan a szintjére gondoltam. Nem véletlen, hogy -2-es szintû mobra krittelsz a legnagyobbat ha te magad 70-es szintû vagy, mivel elég kevés a damage reduction-je ellened.

&#3237;_&#3237;

Gorbesz
Hunter valoban az egyik legzsirosabb kaszt.

Spiral Zone fan

Tedd fel a Feed-O-Matic (ha jól írom) addont. Ezzel a petet tudod eteni egy gombbal, és be lehet állítani hogy szóljon ha éhes. Érdemes még a hunter timert is, ami számolja a csapdák, stingek stb. idejét. Ja és az Aspect/shapeshifter is jól jön. Ezzel egy külön bar-t kapsz az aspectekre. Na és a Zhunter mod. Ez meg egy rakás dolgot csinál, és helyettesít is sokat az elõzõleg leírtakból. Mazsolázz közülük. Amúgy GZ hogy huntert indítottál, a legûberebb kaszt. Fõleg BM talenten 😛
Nekem se teszett a nevem, es azt mondtam a GM-nek meg anno (ugy 2 eve), hogy idegen nyelven egy ronda szot jelent, es folyamatosan cseszegetnek a kulfoldiek miatta, meg is valtoztatta amire kertem.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Sziasztok! Nemrég kezdtem egy vadászt, és szeretnék tanácsot kérni. ok UI-t illetve Addont láttam a neten, de nem igazán tudom hogy melyik a leghasznosabb illetve melyik mûködik jól a mostani patchel. Esetleg a vadászok tudnának ebben segítséget nyújtani hogy melyik addont érdemes használnom? Köszi

nálunk az volt a menõ valakinél amit Orgi mondott... szólt hogy kellemetlen a neve, meg negatív megkülönböztetés meg mittomén, és akkor átnevezhette

THX
PiszkosFred
Huh, jo tudni, akkor lehet meglepen en is Botond papa trukkjet ;] (ha lesz free migracio). Thx az infot!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
Csak fizetõsön van cooldown, ingyenes nem triggereli😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Nincs fel ev (vagy x honap) egy karakter masodik transfere kozott, az elso utan?

Botond
Nálunk volt egy srác a guildben vmi idióta névval, nála az volt a nyerõ, hogy elment a szerverrõl ingyen trade-el reggel délután visszajött fizetõssel és a kettõ között csinált egy uugyanolyan lvl1est, és így át kellett neveznie a kariját. :-D
Próbálj ki vmi olyasmit, hogy a név hungarianul vmi nagyon csúnya szó, sérti a policyt meg a többi játékost, aztán vagy átnevezik vagy bannolnak😊

TSW: Tunderke

PiszkosFred
Zero?

tigeroo
szerintetek mennyi annak az esélye, hogy átnevezzék a(z ékezetes) karakteremet? most próbálok valami kérést összehozni a supportnak..
Nekem sosem volt ilyen problemam. Healbot addont hasznalok most, elotte Castparty volt. Csak akkor volt gondom a félre heal-el ha en kattintottam rossz emberre -.-

Az overheal taktikai kerdes szerintem. Nagyon sok olyan mob/boss az uj instakban/raid instakban ahol kötelezõ a heal spam bizonyos esetekben. Itt nyilvan oriasi overheal van, de ennek igy is kell lennie.

QuippeR
pugra gondolsz? mert az "pick-up group", olyan csapat, amelyik nem fix tagokból verbúválódott, hanem a véletlen folytán került egy BG-re. akik direkt együtt tolják, az a premade. a premade ellen a pug néhány extrém esettõl eltekintve esélytelen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nah
vannak a battlegroundok. Arathi Basin, Alterac Valley, WSG, meg az Eye
itt lehet harcolni a gonosz másik oldal ellen jól
ez olyan mint egy focimeccs, bementek egyenlõ számban, kergetitek egymást, mindenki fut a zászlóval, ilyenek. Összejön a pont, vége a meccsnek, kész.

Igenám, de ha adott szerveren mindenki hordás karit indított, akkor nincs kit kergetni a battlegroundon ugyebár. Vagy ha sok a hordás kari, de kevés az alliancos, akkor az alliancosok azonnal bekerülnek, a hordásoknak meg várni kell a sorukra, amíg mindenki lejátssza a meccset azzal az egy szem alliancos csapattal.

Namármost ennek feloldására vannak a battlegruppok, ahol nem csak a saját szerveredrõl kaphatsz ellenfelet, hanem a battlegroup bármelyik szerverérõl. Egy összesített csoportról van szó, amolyan összevont halmaz. Tehát ha van egy szerver ami csak hordás, meg egy ami csak alliancos, és egy battlegruppban vannak, akkor az a rendszer szempontjából úgy viselkedik mintha egy szerveren lennének. Közös a lista.

Ennek ellenére, hiába vagytok egy battlegruppban, attól még kicsi az esély hogy összekerültök. Esetleg ha mindketten ugyanabba a frakcióba tartoztok, és háromra közösen megnyomjátok a join gombot, akkor talán. Egyébként teljesen random.

rhazid
nekem is egy pvp-vel kapcsolatos kérdésem lenne h ha jól értettem.

mit jelent ez a gup amit mondott itt az egyik srác?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

jóó, valaki bubihuszár 😊
a coca helyére tehetõ bármilyen mob, ami éppen jólesik neked 😊
Oké, értem.
Teháét csekkolni kell hogy ez én realm-em melyik Battlegroupben van és a haver realmje.

Ha ugyaz, akkor tudunk 1 Battlegrounba kerülni !

Köszi!
Mighty
Cross Realm Battlegroundok bevezetésénél a Blizzard összeállított ún. Battlegroupokat, amibe több kevesebb server populációját tette. Te nem tudod meghatározni, hogy melyikbe kerülj, csak úgy, hogy elköltözteted a karakteredet egy olyan a serverre, amelyik abban a battlegroupban van.

Melóhelyen nem tudom megnézni, de asszem itt meg tudod nézni, hogy az egyes battlegroupokban milyen serverek vannak besorolva.

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

terron
SZiasztok. Valaki tudna egy jó leíráshoz linket hogy hogy lehet valaki hamar zero to hero 1-60 vagy 1-70 szintezõ-küldizõ-farmoló leírást. J lenne mert ahoz hogy kockulljak kevés az idõm mert sok a munka (ugyi kell a zsé GCre) és ha beloggolok is rögtön egy heroic vagy raid közepén találom magam és így az anyagi készletem kezd megcsappani , ezért fel akarok húzni vmi dps kasztot farmolni...mert ugyi a holy/protos pala átlagos 30mp/70es szimpla mob átlagja hogy ugymondjam nem az igazi farmolgatásra. Elõre is köszi a helpet (a helyesírási stilisztikai hibákért bocs sponzored By Aranyelf 😄D )

Lenne 2 kérdésem :

- Mik azok a Batttlegroupok?

- Hogy tudjuk megcsinálni a haverral aki másik real-en van hogy ugyanbban a Battlegroundba kerüljünk és egymás mellett / ellen tudjunk játszani ?
Mighty
Kiegészíteném azzal a 2. pontot, hogy a shift+click akkor mûködik, ha már villog a cursor a szövegbeviteli mezõben.

1. igen
2. shift-click a cuccon

Mayday
Sziasztok,

Lenne 2 n00b kerdesem:

1. Jonehany kuldetes utan maradtak meg targyaim, egy kapott terkep, naplo, fenykep, stb. Ezeket ki lehet dobalni, ugye, ha vege a questnek/questsorozatnak?

2. TRADE channel-en allandoan hirdetik az emberek a kulonbozo dolgaikat, hogyan tudok en oda ugy betenni egy targyat, hogy aztan a nevere kattintva meg lehessen nezni tulajdonsagait, stb?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Amint azt már többen is mondták a lényeg a full nuke, fõleg a 3 nagyobb virágot kell nagyon gyorsan leütni (persze ehhez mage is kell😄), mert addig healeli magát, amíg azok élnek. Ha jó a dps egy heal után lemegy.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

picket
"Na igen, és persze a legnagyobb cirt heal megy a fullos emberkébe, meg a legnagyobb dmg a durotari lvl6-os malacba 😄" - Az utóbbi nem biztos, hogy véletlen...

&#3237;_&#3237;

Tyler Durden
Szintén zenész, tutti ha szar helyre megy a heal az bekritel /mondjuk legalább ingyen van/. ^^

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Na igen, és persze a legnagyobb cirt heal megy a fullos emberkébe, meg a legnagyobb dmg a durotari lvl6-os malacba 😄
Count Adyn
Na igen 100hp-s mobba megy a sokezres krit, addig meg nem kritelt egyet se<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Na igen, mostanában igen elõl vagyok overhealben, de ez legyen a legnagyobb probléma. A party/raid maradjon életben, a többi nem érdekel 😊
Jah, és a legjobb, hogy a legtöbb overheal az ugye crit. Murphy bácsi dolgozik a WoW-ban is 😄
Mighty
Blizzard a lagra fogja, mint frost mage-eknél a coldsnap hatástalanságát...