World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arénába ha a BM hunter piroskodik, eccerüen csak kiteolják 18 secig, oszlop mögé bujkálással, hid alá ugrással stb... utánna meg orrba vágják.
Nem tudom BC elõtt milyen sebzése volt instában a hunternek, akkoriban nem a hunterrel jártam le, de most szerintem hasonló gear mellett minden más DPS klassz megelõzi, nem sokkal de megelõzi. Viszont használható minden esetben ahol a meele DPS nem mehett közel, és túléli azt amit egy mage sosem fog túlélni. A BM hunter pont azt az elõnyét veszti el hogy messzirõl, futkározás nélkül képes tolni ami a csövön kifér. És ahol egy boss mellett a Meele dps nem képes életben maradni, ott mit csinál egy pet?
jol meg kene rugdosni a dps classokat ;d
anti hero
(kicsit cinikusan irtam, de erdeklodest fejezek ezzel ki.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Maradjunk abban hogy homlokegyenest más a véleményem a HLI insták és a hunter tálentezése szempontjából. 5 fõs insta= bölcsõde.
PVP be azért nem jó szegény BM mert nagy sebzése van DPS ben, de nincsennek kiugró magas crittjei, igy kiszámitható és kihealezhetõ. Ha leketyegett a 18 másodperc god mód, egy fél MM hunterrel sem ér fel sebzésben. Tegnap volt egy BM hunterünk Karazhan 1 bossnál és ha jól értesültem kicsivel a tank mögött végzett...
Jelenlegi hunter lehetõségekkel számolva, egy MM is iszonyúan megizzad hogy a DPS lista elejére kerülhessen, a legjobb ruhákban is, egy BM valahol a tank és a healerek között fog elhelyezkedni. Egyenlõre nem tudok olyan komolyabb bossról ahol lehet a petet használni, vagy nem hal meg egy kósza boss-fingtól...
ಥ_ಥ
És még valami. Ha wipe szaga van a dolognak, petet ráküldöd valamire, akármelyik mobra, dismiss pet, FD. És te túlélted meg a pet is, UZgyanis ha 1% HP-nál elrakod a petet majd elõveszed, hipp-hopp full HP-n lesz. Szóval te megúsztad, a pet is, a rugó is esetleg ha nem dotol az ellen. A többiek meg fexenek :-)
Adhatnál pár jó tippet, én kasztok között középszerünek érzem magam, és azt hittem a BM talent csak farmoláshoz és duelhez való.
Mit csinálok rosszul?
ಥ_ಥ
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
TSW: Tunderke
Az overheal taktikai kerdes szerintem. Nagyon sok olyan mob/boss az uj instakban/raid instakban ahol kötelezõ a heal spam bizonyos esetekben. Itt nyilvan oriasi overheal van, de ennek igy is kell lennie.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
vannak a battlegroundok. Arathi Basin, Alterac Valley, WSG, meg az Eye
itt lehet harcolni a gonosz másik oldal ellen jól
ez olyan mint egy focimeccs, bementek egyenlõ számban, kergetitek egymást, mindenki fut a zászlóval, ilyenek. Összejön a pont, vége a meccsnek, kész.
Igenám, de ha adott szerveren mindenki hordás karit indított, akkor nincs kit kergetni a battlegroundon ugyebár. Vagy ha sok a hordás kari, de kevés az alliancos, akkor az alliancosok azonnal bekerülnek, a hordásoknak meg várni kell a sorukra, amíg mindenki lejátssza a meccset azzal az egy szem alliancos csapattal.
Namármost ennek feloldására vannak a battlegruppok, ahol nem csak a saját szerveredrõl kaphatsz ellenfelet, hanem a battlegroup bármelyik szerverérõl. Egy összesített csoportról van szó, amolyan összevont halmaz. Tehát ha van egy szerver ami csak hordás, meg egy ami csak alliancos, és egy battlegruppban vannak, akkor az a rendszer szempontjából úgy viselkedik mintha egy szerveren lennének. Közös a lista.
Ennek ellenére, hiába vagytok egy battlegruppban, attól még kicsi az esély hogy összekerültök. Esetleg ha mindketten ugyanabba a frakcióba tartoztok, és háromra közösen megnyomjátok a join gombot, akkor talán. Egyébként teljesen random.
mit jelent ez a gup amit mondott itt az egyik srác?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Teháét csekkolni kell hogy ez én realm-em melyik Battlegroupben van és a haver realmje.
Ha ugyaz, akkor tudunk 1 Battlegrounba kerülni !
Köszi!
Melóhelyen nem tudom megnézni, de asszem itt meg tudod nézni, hogy az egyes battlegroupokban milyen serverek vannak besorolva.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- Mik azok a Batttlegroupok?
- Hogy tudjuk megcsinálni a haverral aki másik real-en van hogy ugyanbban a Battlegroundba kerüljünk és egymás mellett / ellen tudjunk játszani ?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2. shift-click a cuccon
Lenne 2 n00b kerdesem:
1. Jonehany kuldetes utan maradtak meg targyaim, egy kapott terkep, naplo, fenykep, stb. Ezeket ki lehet dobalni, ugye, ha vege a questnek/questsorozatnak?
2. TRADE channel-en allandoan hirdetik az emberek a kulonbozo dolgaikat, hogyan tudok en oda ugy betenni egy targyat, hogy aztan a nevere kattintva meg lehessen nezni tulajdonsagait, stb?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
ಥ_ಥ
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jah, és a legjobb, hogy a legtöbb overheal az ugye crit. Murphy bácsi dolgozik a WoW-ban is 😄