World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adhatnál pár jó tippet, én kasztok között középszerünek érzem magam, és azt hittem a BM talent csak farmoláshoz és duelhez való.
Mit csinálok rosszul?
ಥ_ಥ
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
TSW: Tunderke
Az overheal taktikai kerdes szerintem. Nagyon sok olyan mob/boss az uj instakban/raid instakban ahol kötelezõ a heal spam bizonyos esetekben. Itt nyilvan oriasi overheal van, de ennek igy is kell lennie.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
vannak a battlegroundok. Arathi Basin, Alterac Valley, WSG, meg az Eye
itt lehet harcolni a gonosz másik oldal ellen jól
ez olyan mint egy focimeccs, bementek egyenlõ számban, kergetitek egymást, mindenki fut a zászlóval, ilyenek. Összejön a pont, vége a meccsnek, kész.
Igenám, de ha adott szerveren mindenki hordás karit indított, akkor nincs kit kergetni a battlegroundon ugyebár. Vagy ha sok a hordás kari, de kevés az alliancos, akkor az alliancosok azonnal bekerülnek, a hordásoknak meg várni kell a sorukra, amíg mindenki lejátssza a meccset azzal az egy szem alliancos csapattal.
Namármost ennek feloldására vannak a battlegruppok, ahol nem csak a saját szerveredrõl kaphatsz ellenfelet, hanem a battlegroup bármelyik szerverérõl. Egy összesített csoportról van szó, amolyan összevont halmaz. Tehát ha van egy szerver ami csak hordás, meg egy ami csak alliancos, és egy battlegruppban vannak, akkor az a rendszer szempontjából úgy viselkedik mintha egy szerveren lennének. Közös a lista.
Ennek ellenére, hiába vagytok egy battlegruppban, attól még kicsi az esély hogy összekerültök. Esetleg ha mindketten ugyanabba a frakcióba tartoztok, és háromra közösen megnyomjátok a join gombot, akkor talán. Egyébként teljesen random.
mit jelent ez a gup amit mondott itt az egyik srác?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Teháét csekkolni kell hogy ez én realm-em melyik Battlegroupben van és a haver realmje.
Ha ugyaz, akkor tudunk 1 Battlegrounba kerülni !
Köszi!
Melóhelyen nem tudom megnézni, de asszem itt meg tudod nézni, hogy az egyes battlegroupokban milyen serverek vannak besorolva.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- Mik azok a Batttlegroupok?
- Hogy tudjuk megcsinálni a haverral aki másik real-en van hogy ugyanbban a Battlegroundba kerüljünk és egymás mellett / ellen tudjunk játszani ?
2. shift-click a cuccon
Lenne 2 n00b kerdesem:
1. Jonehany kuldetes utan maradtak meg targyaim, egy kapott terkep, naplo, fenykep, stb. Ezeket ki lehet dobalni, ugye, ha vege a questnek/questsorozatnak?
2. TRADE channel-en allandoan hirdetik az emberek a kulonbozo dolgaikat, hogyan tudok en oda ugy betenni egy targyat, hogy aztan a nevere kattintva meg lehessen nezni tulajdonsagait, stb?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
ಥ_ಥ
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Jah, és a legjobb, hogy a legtöbb overheal az ugye crit. Murphy bácsi dolgozik a WoW-ban is 😄
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ಥ_ಥ
May the force serve you well!
így aztán simán kialakulhat hogy az egyik oldal gyengébb/kevesebb mint a másik, mivel nem lehet pillanatnyi helyzet miatt rendezgetni a gruppokat... a sorsolás nem hiszem hogy változni fog, szerintem erre csinálták (többek közt) az arénát
hol kell leugrani???
mindig vissza rak a buborekba ha leugrom
May the force serve you well!
Esetlegesen nem vot tervezve a közeljövõben hogy pve realmot csak pve realmal azon belül is pug-ot pug-al sorsol össze bg-ileg és a preamdékat meg egymás ellen rakja össze?
Az a bg csoport amihez a nordrassil is tartozik sajnos populációilag nagyon horda túlsúlyban van, gondolom én mert az kizárt dolog hogy a horda minden egyes bg-re maximális létszámmal bír jelentkezni a szövetséges oldalon meg nem ritka hogy egy wsg-re kettõ három player jelentkezik be negyed óra várakozás után.
se hotfix, se pecs
ez egy sima "régimódi" karbantartás volt
"All World of Warcraft European realms will be closed from 05.00 to 11.00 (CEST Paris Time) for essential weekly maintenance. This is necessary for us to carry out routine inspection, testing and maintenance of our realm infrastructure. We plan to have the realms available as soon as this process is complete. "