World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
battle stance,sild ekvipp,spell reflect, 2h ekvipp,berserker intercept mortal. elblinkel, innentol kezdve vagy fearelsz es ugy agyonvered mert kivarod outof combatot, vagy szopi 😄

Syron
persze engem is felszokott húzni kicsit, ha leölnek egymás után, de akkor se sírom tele a fórumot, mert igazából nem érdekel, ez csak egy játék, ha õk csinálják utána feléledek és én is folyttaom amit õk elkezdtek, aztán rájönnek ha nincs rajtam mondjuk 2-3 mob és behalnak, akkor nem is olyan vicces

Syron
😄 yah csak eddig ritkán néztem fel mert épp játszottam, most h levan járva kicsit több idõm volt fórumot olvasni, dehát ami itt folyik néha.. nevetséges 😛

PiszkosFred
Ez megy ket eve, szokj hozza, hogy idorol idore jon Justin, es enekel egyet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
Mint gyakorló warrior én azért adnék magamnak 50-60%-ot még jó frostmage ellen is.....10%-ot talán egy héttel a wow vásárlása után adtam volna magamnak...muhahha

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Syron
én nem a beszélgetés ellen vagyok, hanem a pvp miatti nyavajgásért, h ez a rossz az a rossz, ha látnád napok óta ez megy és csak most szóltam bele én is mert már kicsit sok, de mind1, ugass le te is, ha szted a nyavajgás meg vitatkozás h pvp vagy ne, az beszélgetés.

ja mifele warrior valtozasok?
mar igy is baromi tapost hogy az intercep, charge leszedi rolla lassitast.
kb 2 utest vagyok nekeki. Ha van triketje,fearja baromi eselye van. Igaz ha van ice block akkor nem sok. De a 20-30% kevessebb dps-t sok mage nem vallalja be, mert szeretnenek pvezni is.

May the force serve you well!

QuippeR
még április ötig tart az elõfizetésem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Abbahagytad a wowot?
QuippeR
igazad van, a te mélységes igazságokat rejtõ hozzászólásodat sokkal jobb olvasni, mint azokét akik beszélgetni jöttek ide, és nem azon nyavalyogni, hogy valaki beszélget.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Miféle warrior változások?

TSW: Tunderke

Syron
látom megint nem telik el nap sírás nélkül pvp miatt 😄 ez már szánalom, elmondták párszor, ha nem megy, ne erõltesd, van más szerver is, be lehetne már fejezni, kezd unalmas lenni egy cseppet h mindennap ez megy már.

Laky
😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Botond
Ha nem akarsz változtatni akkor meg alkalmazkodni kell, mert a szerver nem fog megváltozni a kedvedért. Ehhez még gerinc se kell, csak egy kis ész.
Botond
Nem, ez a történet azt példázza, hogy wowban is olyan kis antiszociális nyominger vagy, mint itt a fórumon lejön. Az még hagyján, hogy dühit, hogy nem bírtad elõre felmérni mivel is jár, ha pvp szerverre mész, és most utólag lettel "okos", de hogy azon a szaros pvp szerveren egy haverod sincs aki segítene, na ezért komolyan sajnállak. Érdekes módon ganktulonon játszó guildembõl senki nem jár ide rinyálni, hogy jajj bántanak a csúnyabácsik, pedig az igazi pvp szerver, ott ütnek egybõl az allyk, és ütnek egybõl a hordások, mert csak a halott ally/hordás a jó ally/hordás, és mégis valahogy kezeljük a szitut.
Squasha
Hát ez ütött! Post of the week! <#worship>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Fenrir
Kijön a peccs és benne lesznek a warrior változások akkor a frostmage is rá fog kúrni. Nameg a huntárd is.

A halál csupán a kezdet...

BEAST
szep tortenet , komolyan izgultam a kozepe fele hogy a 4 70est is verd le , hatha raiddel jonnek vissza :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cápa: warrinak kevés ( neked 10% ) esélye van frost mage ellen, ellenben szétkurja a fire maget, ha bir járni. Kis észrevétel.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

capaszabi
bocs, tényleg én vagyok a szánalom, beismerem, megyek reroll pve.

mai eset: ölök 2 voidot oshugunnál 66os warrimmal, kapom a 2 fireballt meghalok, mage elportáloz.
fél órával késõbb látom megint ugyanazt a mage-et mob nélkül betámadom, meghalok (ugye warrival kb 10% esély van nyerni), rezzelek, leöl 3 szor, hiába nyomom neki az emote-ot. (66os a mage)
relog sámli, odamegyek, betámadom. erre rámjön még egy 70es rugó meg egy 70es sámli. mindhármat megölöm. erre hivnak még 1 rugót és egy shadowpapot. (ez igy már 4 70es és 1 66os) megölnek ugy hogy 2 meghal közülük és elkezdenek köpködni. hmmm...

ez a tipikusan leköpöd a járókeretes nénit, csak azért mert neki 3 diplomája, családi háza van, neked meg se lakásod se pénzed hanem csordában gyujtogatod a TV székházat...

capaszabi
tévedsz. ha lockot látsz kimész cigizni 😄

Szerintem a mob halala elott FD-t nyomtal.

kibaszott hutnter,lock ellen mit lehet csinalni mageel?
aracan/fire vagyok es ha nem cirttel a pyro meghatam tuti
mi a faszirt ilyen rohat imbak?
tobbet sebeznek mit a magek,tobb hpjuk van,tobb stunjuk van,
es ha ez meg nem eleg +meg egy KIBASZOTT PETET IS KAPNAK.
Rohat macskatol nem tudok egy sheepet elkasztoni csak 10mp alatt.
Rogue ellen sincs semmi esely cloack of shadows miatt.
Jo az ellen segiten az ice block, de akkor meg a szar sebzesem meg szarabb lesz.
39-59 en nagyon jo volt a mage alig haltam meg, 70en meg csak fekszem.

jobb gear, jobb fegyver, echantok, firey weapon
29en 2100hp korul a lock nem tud eleget sebezni a 3 fear alatt
es neked is van 1 feared azt hasznani kell

Count Adyn
Lockot látsz- futsz el messzire<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

-meg sem
Sziasztok! 34-es warrior vagyok és egy szinte legyõzhetetlen ellenféllel találkoztam. Egy 35-ös warlock volt, fear-el úgy megölt hogy meg sem alig csaptam meg. Másodjára feart nem is használt, így is könnyedén megölt. Hogy lehet ellenük harcolni? 8 pontom arms-on van többi furyn, death wishem nincs de ha kell újratalentolok😊 segítsetek pls.
vagy ki kell rakni druidot és lockot a helyére ua spammért 😄D

Köszi mindenkinek a segítséget.

TSW: Tunderke

talan a doomkin jobb valasztas

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

szucsy89
Van egy 3v3 arena teamünk, pala, druid, priest.Melyik lenne a legjobb csapatösszeállítás talent szempontjából?A mostani:pala-holy, dru-feral, priest-shadow...
thx
Fenrir
Ezek mellé én még felraknám a Necrosis-t is. Bár nem unitframe vagy actionbar addon, de warlock-oknak kötelezõ darab szvsz.

A halál csupán a kezdet...

Sound
látom ki lett moderálva, nagyon helyes!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

bodesz
valaki megtudja magyarázni a combatlogom?1xp t kaptam nálam asszem 1-2 vel kissebbért xD
kép:

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PiszkosFred
Trinitybar/buttons
MoveAnything
(X-)Perl unitframe

tudtok mondani olyan addont, ami átalakítja a kezelõfelületet olyanra, ami jó egy warlocknak?vagy amivel teljesen én alakíthatom!
köszi!
k O T T A
lehet van benne vamalmi mert mutkor egy alli holy pala fél hp-n bekrittelt rám és elhulottam egybõl... néztem is 1600at bekrittelt... csak pislogtam...😄
máig nem vágom mit csinálhatott hammer of wrath az ugye nem mert fél hp-n voltam, holy shock az meg nem hinném, h ekkorát krittelne a lvl 60 elõtti korszakban, mindegy jól nyomta😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Oldern the 1st
Ez elég olcsó és elcsépelt duma. Én nevetek azokon, akik mobgyilkolás közben levadásznak, emiatt nem fogok ötezret elkölteni transzferre, meg én nem az ellenségek miatt megyek szerverre, hanem a guild meg a hangulat miatt. Elég jól ismerem a Venture-t ahhoz , hogy ilyen gondjaim ne legyenek 😄

Sõt, múltkor annyira elegem lett abból, hogy gankelil a low-lvl altjaim, hogy a main-ommal legyilkoltam egész Splintertree Postot 😄 Volt ott valami hatvanöt-hatvanhatos barom is, meg a tucatnyi õr, meg 55-ös elit denevéres denevér addokkal 😄 Aranyos móka volt 😊 Aztán kicsit meg is nyugodtam 😄

Kezdetbe nem tudtad, és zavar?then transfer to PVE<#hehe>

Egyébként mi az, hogy agyatlan? Az hogy neked nem tetszik vmi, az lehet másnak teljesen normális játék. Rp s szemmel is, ally és horda közt háború van, gyûlölik egymást stb.
Úgy érzem sokan definiálni akarják mi az hogy normális(ami õ szerintük normális) pvp, és kb. egy pve szervert szabályait irják le, csak maguk se ismerik be, hogy oda való lennének.
Én magam is pvp n játszok és mivel outdoor senkit se szoktam megtámadni ezért(játékstilusom alapján) én is pve szerverre való lennék, de nekem jó itt pvp n(ego, barátok stb.), így elfogadom hogy bármikkor megtámadhatnak/legyakhatnak, néha persze bosszant, de ez van

oks köszi
Chrystopher
Ha jól emlékszem 6 hónap, de asszem be lehet Frozenelni. Olvass utána, 100% ír errõl valamit a Blizzard.

nem törlik

sziasztok.léci válaszoljátok meg fontos kérdésem.ha nem használom az accom mert nincs befizetve mennyi idõ mulva törlik?vagy nem törlik?
Oldern the 1st
Nagyon elbagatelizálod ezt a kérdést. Amikor pvp szerver mellett döntött valaki kezdetben, baromira nem tudhatta, hogy retardált barmok gyülekezete lesz a történet, ahol gyakorlatilag outdoorban EGY DARAB normális csatát nem vívhat majd meg, csak olyat tapasztalhat, hogy harmincan kapják szét miközben már amúgy sincs csak 30% hp-ja.

Lehet normálisan is háborúzni, meg lehet agyatlanul is. Az, hogy te az utóbbit reklámozod, a te bajod - attól még lehet ezt másképp is. ÉS nem "reroll PVE-vel". WTB gerinc, ennyi.

TDC Geronimo
Ez így papíron jól hangzik csak sajna a gyakorlatban nem egészen így megy ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Chrystopher
Nemtudom mennyire a biznisz helye ez, de Sunfury Signeteket szívesen vennék Arathor szereven. AH-ban picit elborultak az árak. Egy ökör a csillagok árán adja. Alliance oldal, de hordától is áttudjuk csempészni.

be happy!...warrior😛

PiszkosFred
Semmi gond sem lesz vele. Siman masolhato, mozgathato.