World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Ha nem akarsz változtatni akkor meg alkalmazkodni kell, mert a szerver nem fog megváltozni a kedvedért. Ehhez még gerinc se kell, csak egy kis ész.
Botond
Nem, ez a történet azt példázza, hogy wowban is olyan kis antiszociális nyominger vagy, mint itt a fórumon lejön. Az még hagyján, hogy dühit, hogy nem bírtad elõre felmérni mivel is jár, ha pvp szerverre mész, és most utólag lettel "okos", de hogy azon a szaros pvp szerveren egy haverod sincs aki segítene, na ezért komolyan sajnállak. Érdekes módon ganktulonon játszó guildembõl senki nem jár ide rinyálni, hogy jajj bántanak a csúnyabácsik, pedig az igazi pvp szerver, ott ütnek egybõl az allyk, és ütnek egybõl a hordások, mert csak a halott ally/hordás a jó ally/hordás, és mégis valahogy kezeljük a szitut.
Squasha
Hát ez ütött! Post of the week! <#worship>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Fenrir
Kijön a peccs és benne lesznek a warrior változások akkor a frostmage is rá fog kúrni. Nameg a huntárd is.

A halál csupán a kezdet...

BEAST
szep tortenet , komolyan izgultam a kozepe fele hogy a 4 70est is verd le , hatha raiddel jonnek vissza :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cápa: warrinak kevés ( neked 10% ) esélye van frost mage ellen, ellenben szétkurja a fire maget, ha bir járni. Kis észrevétel.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

capaszabi
bocs, tényleg én vagyok a szánalom, beismerem, megyek reroll pve.

mai eset: ölök 2 voidot oshugunnál 66os warrimmal, kapom a 2 fireballt meghalok, mage elportáloz.
fél órával késõbb látom megint ugyanazt a mage-et mob nélkül betámadom, meghalok (ugye warrival kb 10% esély van nyerni), rezzelek, leöl 3 szor, hiába nyomom neki az emote-ot. (66os a mage)
relog sámli, odamegyek, betámadom. erre rámjön még egy 70es rugó meg egy 70es sámli. mindhármat megölöm. erre hivnak még 1 rugót és egy shadowpapot. (ez igy már 4 70es és 1 66os) megölnek ugy hogy 2 meghal közülük és elkezdenek köpködni. hmmm...

ez a tipikusan leköpöd a járókeretes nénit, csak azért mert neki 3 diplomája, családi háza van, neked meg se lakásod se pénzed hanem csordában gyujtogatod a TV székházat...

capaszabi
tévedsz. ha lockot látsz kimész cigizni 😄

Szerintem a mob halala elott FD-t nyomtal.

kibaszott hutnter,lock ellen mit lehet csinalni mageel?
aracan/fire vagyok es ha nem cirttel a pyro meghatam tuti
mi a faszirt ilyen rohat imbak?
tobbet sebeznek mit a magek,tobb hpjuk van,tobb stunjuk van,
es ha ez meg nem eleg +meg egy KIBASZOTT PETET IS KAPNAK.
Rohat macskatol nem tudok egy sheepet elkasztoni csak 10mp alatt.
Rogue ellen sincs semmi esely cloack of shadows miatt.
Jo az ellen segiten az ice block, de akkor meg a szar sebzesem meg szarabb lesz.
39-59 en nagyon jo volt a mage alig haltam meg, 70en meg csak fekszem.

May the force serve you well!

jobb gear, jobb fegyver, echantok, firey weapon
29en 2100hp korul a lock nem tud eleget sebezni a 3 fear alatt
es neked is van 1 feared azt hasznani kell

May the force serve you well!

Count Adyn
Lockot látsz- futsz el messzire<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

-meg sem
Sziasztok! 34-es warrior vagyok és egy szinte legyõzhetetlen ellenféllel találkoztam. Egy 35-ös warlock volt, fear-el úgy megölt hogy meg sem alig csaptam meg. Másodjára feart nem is használt, így is könnyedén megölt. Hogy lehet ellenük harcolni? 8 pontom arms-on van többi furyn, death wishem nincs de ha kell újratalentolok😊 segítsetek pls.
vagy ki kell rakni druidot és lockot a helyére ua spammért 😄D

Köszi mindenkinek a segítséget.

TSW: Tunderke

talan a doomkin jobb valasztas

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

szucsy89
Van egy 3v3 arena teamünk, pala, druid, priest.Melyik lenne a legjobb csapatösszeállítás talent szempontjából?A mostani:pala-holy, dru-feral, priest-shadow...
thx
Fenrir
Ezek mellé én még felraknám a Necrosis-t is. Bár nem unitframe vagy actionbar addon, de warlock-oknak kötelezõ darab szvsz.

A halál csupán a kezdet...

Sound
látom ki lett moderálva, nagyon helyes!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

bodesz
valaki megtudja magyarázni a combatlogom?1xp t kaptam nálam asszem 1-2 vel kissebbért xD
kép:

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

PiszkosFred
Trinitybar/buttons
MoveAnything
(X-)Perl unitframe

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tudtok mondani olyan addont, ami átalakítja a kezelõfelületet olyanra, ami jó egy warlocknak?vagy amivel teljesen én alakíthatom!
köszi!
k O T T A
lehet van benne vamalmi mert mutkor egy alli holy pala fél hp-n bekrittelt rám és elhulottam egybõl... néztem is 1600at bekrittelt... csak pislogtam...😄
máig nem vágom mit csinálhatott hammer of wrath az ugye nem mert fél hp-n voltam, holy shock az meg nem hinném, h ekkorát krittelne a lvl 60 elõtti korszakban, mindegy jól nyomta😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Oldern the 1st
Ez elég olcsó és elcsépelt duma. Én nevetek azokon, akik mobgyilkolás közben levadásznak, emiatt nem fogok ötezret elkölteni transzferre, meg én nem az ellenségek miatt megyek szerverre, hanem a guild meg a hangulat miatt. Elég jól ismerem a Venture-t ahhoz , hogy ilyen gondjaim ne legyenek 😄

Sõt, múltkor annyira elegem lett abból, hogy gankelil a low-lvl altjaim, hogy a main-ommal legyilkoltam egész Splintertree Postot 😄 Volt ott valami hatvanöt-hatvanhatos barom is, meg a tucatnyi õr, meg 55-ös elit denevéres denevér addokkal 😄 Aranyos móka volt 😊 Aztán kicsit meg is nyugodtam 😄

Kezdetbe nem tudtad, és zavar?then transfer to PVE<#hehe>

Egyébként mi az, hogy agyatlan? Az hogy neked nem tetszik vmi, az lehet másnak teljesen normális játék. Rp s szemmel is, ally és horda közt háború van, gyûlölik egymást stb.
Úgy érzem sokan definiálni akarják mi az hogy normális(ami õ szerintük normális) pvp, és kb. egy pve szervert szabályait irják le, csak maguk se ismerik be, hogy oda való lennének.
Én magam is pvp n játszok és mivel outdoor senkit se szoktam megtámadni ezért(játékstilusom alapján) én is pve szerverre való lennék, de nekem jó itt pvp n(ego, barátok stb.), így elfogadom hogy bármikkor megtámadhatnak/legyakhatnak, néha persze bosszant, de ez van

oks köszi
Chrystopher
Ha jól emlékszem 6 hónap, de asszem be lehet Frozenelni. Olvass utána, 100% ír errõl valamit a Blizzard.

nem törlik

sziasztok.léci válaszoljátok meg fontos kérdésem.ha nem használom az accom mert nincs befizetve mennyi idõ mulva törlik?vagy nem törlik?
Oldern the 1st
Nagyon elbagatelizálod ezt a kérdést. Amikor pvp szerver mellett döntött valaki kezdetben, baromira nem tudhatta, hogy retardált barmok gyülekezete lesz a történet, ahol gyakorlatilag outdoorban EGY DARAB normális csatát nem vívhat majd meg, csak olyat tapasztalhat, hogy harmincan kapják szét miközben már amúgy sincs csak 30% hp-ja.

Lehet normálisan is háborúzni, meg lehet agyatlanul is. Az, hogy te az utóbbit reklámozod, a te bajod - attól még lehet ezt másképp is. ÉS nem "reroll PVE-vel". WTB gerinc, ennyi.

TDC Geronimo
Ez így papíron jól hangzik csak sajna a gyakorlatban nem egészen így megy ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Chrystopher
Nemtudom mennyire a biznisz helye ez, de Sunfury Signeteket szívesen vennék Arathor szereven. AH-ban picit elborultak az árak. Egy ökör a csillagok árán adja. Alliance oldal, de hordától is áttudjuk csempészni.

be happy!...warrior😛

PiszkosFred
Semmi gond sem lesz vele. Siman masolhato, mozgathato.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ez nagyon jó volt <#wink>

Szerintem kicsit túl filózod ezt a dolgot, ez egy játék amelynek a pvp szervere arról szól, hogy bármikor bárki megtámadhat és te is megtámadhatsz bárkit, ha neked ezek a szabályok nem tetszenek akkor vannak olyan szerverek is ahol nem kerülhetsz ilyen szituba,nem kell ebbe mély erkölcsi dolgot keresni

A Wowba szerintem ez még nem is hardcore pvp, hiszen az outdoor pvp nincs is szinte jutalmazva . Mi lesz a WarOnline ba, ahol állitolag csak pvp vel is lehet majd szintezni?😊

Az általad addont linknél irja aki csinálta a moviet, hogy "please read old comments i have explained nearly every addon I use ", szóval a régi kommentek közt megtalálod, amit keresel

QuippeR
igen, ma az a menõ, aki gátlástalan seggfej, és ezek az arcok általában le is nézik (néha az evolúcióra, néha másra hivatkozva) az épeszû, civilizált embereket. kár, hogy te is az elõbbi csoportba tartozol, pedig eddig egész jó véleménnyel voltam rólad. (igen, most jön az, hogy a gátlástalan seggfejek kiröhögik a civilizációt, de ha azt hiszitek, hogy ez érdekel, akkor nagyon el vagytok tévedve.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

terron
ha vki tud egy palatank buildet ami bevált már akkor ossza meg velem mert sehogy nem took egy jót kitalálni

Bc-röl van szó😄😄D:
meg hogy érdekes van az életem nem fönt jelzi a jobb felsö sarokban hanem melletem kör alakba vagy,vagy akármien formába hogy értsétek miröl dumálok nézzétek meg ezt a vidót:http://www.youtube.com/watch?v=mpLbbxHB49Q mert ez a csávó is x-perlet használ meg én is de nekem nincsenek meg azok a plus addonszok
nah csak anyit kérdeznék hogy hogy kell a interface barsokat állitani ...???és hol lehet egy kurva jó addonsot letölteni?mert nekem x-perlem van és nics oan benne a ha pl rogueval vagyok és begougezom az ellenfélt akkor nem jelzi ki hogy menyi ideig van a gouge ...
Könyörgöm ne fárasszon már mindenki ilyen hülye moralizálásokkal. Akinek a wowos karakterének a megölés egyszinten van egy néni leköpésével IRL, az már elnézést, de minimum nem százas. Akinek baja van azzal, hogy megölik a karakterét az menjen innen el, és kész. Hányszor öltek már le 10% Hp-n mobozás közben, mégse jövök ide sírni, hanem legközelebb ha pirosat látok ölöm, és nem érdekel hanyas, vagy mennyi hp-ja van. Pedig eszembe se jut leköpni a néniket az utcán... OMG mekkora kretén vagyok. <#vigyor1>
Ez jó mert én is kacérkodom a vistával legalább akkor ezt nem kell ismét felrakni.Van valami érzékelhetõ változás vista alatt?
az én wow-om megért három xp telepítést és egy vistát. a vistát új vinyóra tettem, simán átkopiztam a wow-ot, és indítottam. semmi gond nincs vele.
A spel crit-õl nem fexik senki önmagában, a retri palámnak 1524 az attack powere- és a crit- ratingja 21,36 buffok nélkül amihez még 70 hit rating is társul.Alapból 1200-1800 között üt ami a venegance-trinket-command bekapcsolásakor jelentõsen megnõ, és valemiyk mindíg bekapcsol ergo olyan 2500 körül van szinte minden ütés.Nagyritkán ha minden egyszerre aktiválódik akkor 4K felettit üt, kiegészitésnek meg ott van a stun 50 mp-ént és a repentance ami kelelmesen megtöri a holy palák lelkes catsolását de addigra már megy a hammer of wrath és /kiss