166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117072 Leugrottal videkre a kiccsaladhoz? -
#117071 napi helyzetjelentés!
comment nélkül.
-
#117070 nub vagy, ezt nem érted? -
#117069 kifejtenéd? -
#117068 -
Skill #117067 hahhahaha csak enyit tudok ehez hozáfüzni. -
WiLDoR #117066 1v1-be sajnos nem, de 6v6 arena-ba kifejezetten imba -
Warden #117065 Az biztos hogy resilence függő.A hunterem (bm) az estek 60-70%ban simán öli a lockokat a paladinomnak csak akkor van esélye ha a trinket és a bubi nincs cd-n.Nem is a lockal hanem a mögöttük lévő játékosokkal van igazándiból gond.Akinek ez a mainje az az esetek zömében meg van győződve róla hogy ő a kiba.. skilles játékos percenként belinkeli a dmg metert maj mivel alapból hülye t4-t5 instances cuccokba bemegy bg-re- arénázni majd csodálkozik hogy a mezei warrior-paladin-hunter-rugó-akárki szétkapja egy másodperc alatt egy-egyben is és megy sírni hogy a kedvenc classát micsoda gyalázat érte nem tudott egyszerre 10-15-40 ellenfelet egyszerre begyakni mitöbb be sem tudta linkelni a dmg metert padíg ő a király... -
#117064 Ezzel nagyjából egyet kell értenem, bár 500 resi fele már a lock elég keményen eszi a warrit eléggé specfüggetlenül.
BM hunter általában nem gáz.
Rogue.. Maces skilles rogue az számításba se jöhet, hogy elverem.. de cos miatt a többi se nagyon. -
#117063 :))))) ahhhahaha -
#117062 1v1 arénába ezek szerint nem érdemes lockot indítani? -
WiLDoR #117061 valahol egyetértek vele, valahol meg qrva nagy baromságokat is irt.
van 70-es lock-om, warrim is gladiator/veteran/vindicator cumókban, s szitu a következő jelenleg:
warrival, kb. ez a szitu lock ellen:
- ha a lock 300 resi alatt van, s nem soullink spec, akkor kb. instantba hal meg (lolcoil nem segít, trinket out, intercept (hehe, free 3 sec stun, köszi))
- ha a lock 300 resi felett van, s nem soullink spec, akkor is fixen meghal, csak 5-7 ütés kell hozzá.
- ha a lock 300 resi alatt van, soullink spec, akkor is fixen meghal, de van 10% esélye, hogy megzabálnak a dot-jai mielött kijönnék combat-ból
- ha a lock 300 resi felett van, soullink-felguard spec, akkor is 70% eséllyel meghal
- ha a lock 300 resi felett van, soullink-siphon life spec, akkor általában ő győz (60-40% a lock javára).
warlock-kal rugó ellen, hát nemtom. ha kifogsz valami nub rugót, akkor van esélyed megverni szinte bármilyen speccel, de ha egy profi rugóval találkozol, akkor az esélyed kb. 1%-ra csökken...
bm huntard szerintem annyira nem vészes, mint ahogy lefesti... bár aztán ez is relatív, mert találkoztam olyannal is, akit simán lazán le lehetett nyomni, meg olyannal is, amelyik kb. 5 sec alatt szétkapta a lock-omat... -
Probatbicol #117060 Ez szerintem most is így van, sőt, kikapcsolni contested-en sem lehet a pvp-t csak ha az 5 perc eltelik és leesik magától. -
#117059 Régebben barrens egész területén auto flag volt allynak,mert az nem contested, hanem horda terület. Akkor mostmár csak a városban? -
#117058 ez a kedvenc mondatom "kinda impossible to kill if he´s average gear":DD -
#117057 megtudhatjuk, hogy a warlock egy gyenge kaszt. -
#117056 gyhaaaaaa miket talalok:D
Immune to fear 30 sec?, i mean wtf come on, warlocks only defense against melee is fear, now you blizzard screw all locks/priests so hard we get 3-5 shotted by an warrior who using imp hamstring and trinket + death wish. kinda impossible to kill if he´s average gear.
And why it´s called death wish when 5% dmg is taken and 20% given?, more likely 5% given and 20% taken. NERF, this talent is so overpowered so its no fun being an warlock in pvp, getting owned by warriors(death wish), rogues (stunlocked), hunters (nuking 2-3k 100 miles away). Balance plz, Balance plz......... -
#117055 ezt nem olvasod sehol csak letezik..... -
#117054 Ezt hol olvastad? -
#117053 nubok összefognak -
#117052 es ne feldjuk,hogy fokozottan missels,parryzik,dodgeol es resistel a mob ha low-on van a Hp-d....lehet akarmennyi hit ratinged/spell vagy melee/
-
#117051 -
#117050 a hit rating csak a miss-t csökkenti. a dodge és parry csökkentésére a weapon expertise alkalmas.
0 hitratingel, mindenkinek van 5% esélye misselni, ha dual wieldelsz akkor a fehér ütésekhez hozzáadódik további 19% mind2 kézhez. Ez 24% egy veled azonos szintű mobbal szemben. a sárga ütések maradnak 5%-on.
1% miss csökkentéshez lvl70-en 15.8 hitrating szükséges. Tehát 79 hitratingel érhető el hogy non-dw módban ne lássunk többé miss feliratot, dw módban pedig a sárga támadásaink ne misselődjenek vala. -
#117049 vávává lehet elbeszeltunk egymas melett....ha bejon XR-re vagy en bemegyek SW-be kapom a flaget...bocsi -
#117048 Akkor vannak változtatások amik nem pozitívak. Régebben horda területen ally mindenképpen flagelve volt. -
#117047 dehogynem tud.... /pvp azt csa... vagy megvarja ghostban az 5 percet...
az a baj,hogy a kicsi karik akik ott questelnek sztem nincsenek 100%-ig tisztaban vele,hogy ha megutik oket vagy rajukcastolnak /pvp onos allykra/ akkor alairjak a halos iteletuket....
es amint azt mar korabban hangoztattam a pve szerveren ezerszer gecibb emberek vannak...lasd amit irtam: halomra kaszabolja a kiskarikat aztan amikor egy azonos szintu playa levagja kikapcsolja majd mikor tiszta lesz a terep folytatja tovabb a kocsogoskodest.
PvP szerveren nincs mese, ha eled meghal vagy nemeled....
bar en nembaszom el az idomet corpse camppel/pve-n ugye elobb leirtak miatt nem is lehet/,de ha bepoccenek aranyaiban azert visszaadom a renitenskedoknek ami jar nekiek:)
ez a srac ritka fereg volt elso kill utan azonnal kikapcsolta pvp es emoteolt...,de otthagytam a faxba. -
#117046 mondjuk 10k azert huzos.... -
#117045 alap -
#117044 -
#117043 [img]http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1197838446.jpg[/img][/url]]AZGAROL DOWN! -
#117042 tudom mi kéne warriornak kicsit tápabb +hit talentek
sámán meg rugó ebben előnyben van
ha dual wieldezni akar az ember annyit lát h miss parry miss dodge... -
Adler #117041 én is átmennék:) -
#117040 Én ~10k nagyságrendű összeget habozás nélkül kifizetnék egy ilyen transferért. -
#117039 Te Crassus, hogy van ez most? Régebben amikor még én játszottam normá szerveren akkor nem tudott ally pve módba menni hordás területen, x-raod meg hordás területen van. Ez is megváltozott? -
Scarto #117038
Nemtudom, hogy linkelték-e már itt, de gondoltam benyomom:
http://contest.mmosite.com/annual_vote2007/favourite_p2p.shtml
Aki akar szavaz. A legjobb p2p game-re lehet szavazni. -
Bhalage #117037 can I have autogrammz? -
#117036 há mán nincs energiám....,de lefogadnám bárkivel pár hónap és lesz pve to pvp transzfer. -
#117035 Reroll pvp nub -
#117034 napi helyzetjelentés!
1. eddigi nagyobb dps amit magel produkáltam.
2. eddigi leghangulatosabb quest amit valaha megcsináltam amikor elfogadtam hirtelen elsötétült az ég örök rohantak mindenfelöl a dokk felé harang kolompolás hang meg minden majd elöjött ő :)) nagyon de nagyon feelinges quest!
-
#117033 nah most neked higgyek vagy az előtted szólónak? :P