166748
  • BEAST #117072
    Leugrottal videkre a kiccsaladhoz?
  • shaime01
    napi helyzetjelentés!

comment nélkül.
  • picket
    nub vagy, ezt nem érted?
  • Shortstop
    kifejtenéd?
  • Narxis
  • Skill
    hahhahaha csak enyit tudok ehez hozáfüzni.
  • WiLDoR
    1v1-be sajnos nem, de 6v6 arena-ba kifejezetten imba
  • Warden
    Az biztos hogy resilence függő.A hunterem (bm) az estek 60-70%ban simán öli a lockokat a paladinomnak csak akkor van esélye ha a trinket és a bubi nincs cd-n.Nem is a lockal hanem a mögöttük lévő játékosokkal van igazándiból gond.Akinek ez a mainje az az esetek zömében meg van győződve róla hogy ő a kiba.. skilles játékos percenként belinkeli a dmg metert maj mivel alapból hülye t4-t5 instances cuccokba bemegy bg-re- arénázni majd csodálkozik hogy a mezei warrior-paladin-hunter-rugó-akárki szétkapja egy másodperc alatt egy-egyben is és megy sírni hogy a kedvenc classát micsoda gyalázat érte nem tudott egyszerre 10-15-40 ellenfelet egyszerre begyakni mitöbb be sem tudta linkelni a dmg metert padíg ő a király...
  • jazzy
    Ezzel nagyjából egyet kell értenem, bár 500 resi fele már a lock elég keményen eszi a warrit eléggé specfüggetlenül.
    BM hunter általában nem gáz.
    Rogue.. Maces skilles rogue az számításba se jöhet, hogy elverem.. de cos miatt a többi se nagyon.
  • s0n1c
    :))))) ahhhahaha
  • Tafaya
    1v1 arénába ezek szerint nem érdemes lockot indítani?
  • WiLDoR
    valahol egyetértek vele, valahol meg qrva nagy baromságokat is irt.
    van 70-es lock-om, warrim is gladiator/veteran/vindicator cumókban, s szitu a következő jelenleg:

warrival, kb. ez a szitu lock ellen:
    - ha a lock 300 resi alatt van, s nem soullink spec, akkor kb. instantba hal meg (lolcoil nem segít, trinket out, intercept (hehe, free 3 sec stun, köszi))
    - ha a lock 300 resi felett van, s nem soullink spec, akkor is fixen meghal, csak 5-7 ütés kell hozzá.
    - ha a lock 300 resi alatt van, soullink spec, akkor is fixen meghal, de van 10% esélye, hogy megzabálnak a dot-jai mielött kijönnék combat-ból
    - ha a lock 300 resi felett van, soullink-felguard spec, akkor is 70% eséllyel meghal
    - ha a lock 300 resi felett van, soullink-siphon life spec, akkor általában ő győz (60-40% a lock javára).

warlock-kal rugó ellen, hát nemtom. ha kifogsz valami nub rugót, akkor van esélyed megverni szinte bármilyen speccel, de ha egy profi rugóval találkozol, akkor az esélyed kb. 1%-ra csökken...

bm huntard szerintem annyira nem vészes, mint ahogy lefesti... bár aztán ez is relatív, mert találkoztam olyannal is, akit simán lazán le lehetett nyomni, meg olyannal is, amelyik kb. 5 sec alatt szétkapta a lock-omat...
  • Probatbicol
    Ez szerintem most is így van, sőt, kikapcsolni contested-en sem lehet a pvp-t csak ha az 5 perc eltelik és leesik magától.
  • Botond #117059
    Régebben barrens egész területén auto flag volt allynak,mert az nem contested, hanem horda terület. Akkor mostmár csak a városban?
  • [HUN]Crassus
    ez a kedvenc mondatom "kinda impossible to kill if he´s average gear":DD
  • Lynx_TWL
    megtudhatjuk, hogy a warlock egy gyenge kaszt.
  • [HUN]Crassus
    gyhaaaaaa miket talalok:D

Immune to fear 30 sec?, i mean wtf come on, warlocks only defense against melee is fear, now you blizzard screw all locks/priests so hard we get 3-5 shotted by an warrior who using imp hamstring and trinket + death wish. kinda impossible to kill if he´s average gear.

And why it´s called death wish when 5% dmg is taken and 20% given?, more likely 5% given and 20% taken. NERF, this talent is so overpowered so its no fun being an warlock in pvp, getting owned by warriors(death wish), rogues (stunlocked), hunters (nuking 2-3k 100 miles away). Balance plz, Balance plz.........
  • [HUN]Crassus
    ezt nem olvasod sehol csak letezik.....
  • Lazarus
    Ezt hol olvastad?
  • Lynx_TWL
    nubok összefognak
  • [HUN]Crassus
    es ne feldjuk,hogy fokozottan missels,parryzik,dodgeol es resistel a mob ha low-on van a Hp-d....lehet akarmennyi hit ratinged/spell vagy melee/
  • Shortstop
  • Lazarus
    a hit rating csak a miss-t csökkenti. a dodge és parry csökkentésére a weapon expertise alkalmas.

0 hitratingel, mindenkinek van 5% esélye misselni, ha dual wieldelsz akkor a fehér ütésekhez hozzáadódik további 19% mind2 kézhez. Ez 24% egy veled azonos szintű mobbal szemben. a sárga ütések maradnak 5%-on.

1% miss csökkentéshez lvl70-en 15.8 hitrating szükséges. Tehát 79 hitratingel érhető el hogy non-dw módban ne lássunk többé miss feliratot, dw módban pedig a sárga támadásaink ne misselődjenek vala.
  • [HUN]Crassus
    vávává lehet elbeszeltunk egymas melett....ha bejon XR-re vagy en bemegyek SW-be kapom a flaget...bocsi
  • Botond #117048
    Akkor vannak változtatások amik nem pozitívak. Régebben horda területen ally mindenképpen flagelve volt.
  • [HUN]Crassus
    dehogynem tud.... /pvp azt csa... vagy megvarja ghostban az 5 percet...
    az a baj,hogy a kicsi karik akik ott questelnek sztem nincsenek 100%-ig tisztaban vele,hogy ha megutik oket vagy rajukcastolnak /pvp onos allykra/ akkor alairjak a halos iteletuket....

es amint azt mar korabban hangoztattam a pve szerveren ezerszer gecibb emberek vannak...lasd amit irtam: halomra kaszabolja a kiskarikat aztan amikor egy azonos szintu playa levagja kikapcsolja majd mikor tiszta lesz a terep folytatja tovabb a kocsogoskodest.
    PvP szerveren nincs mese, ha eled meghal vagy nemeled....
    bar en nembaszom el az idomet corpse camppel/pve-n ugye elobb leirtak miatt nem is lehet/,de ha bepoccenek aranyaiban azert visszaadom a renitenskedoknek ami jar nekiek:)
    ez a srac ritka fereg volt elso kill utan azonnal kikapcsolta pvp es emoteolt...,de otthagytam a faxba.
  • [HUN]Crassus
    mondjuk 10k azert huzos....
  • [HUN]Crassus
    alap
  • Tatyla
  • Tatyla
    [img]http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1197838446.jpg[/img][/url]]AZGAROL DOWN!
  • k O T T A
    tudom mi kéne warriornak kicsit tápabb +hit talentek
    sámán meg rugó ebben előnyben van
    ha dual wieldezni akar az ember annyit lát h miss parry miss dodge...
  • Adler
    én is átmennék:)
  • Magh
    Én ~10k nagyságrendű összeget habozás nélkül kifizetnék egy ilyen transferért.
  • Botond #117039
    Te Crassus, hogy van ez most? Régebben amikor még én játszottam normá szerveren akkor nem tudott ally pve módba menni hordás területen, x-raod meg hordás területen van. Ez is megváltozott?
  • Scarto

Nemtudom, hogy linkelték-e már itt, de gondoltam benyomom:
    http://contest.mmosite.com/annual_vote2007/favourite_p2p.shtml

Aki akar szavaz. A legjobb p2p game-re lehet szavazni.
  • Bhalage
    can I have autogrammz?
  • [HUN]Crassus
    há mán nincs energiám....,de lefogadnám bárkivel pár hónap és lesz pve to pvp transzfer.
  • Count Adyn
    Reroll pvp nub
  • shaime01
    napi helyzetjelentés!

1. eddigi nagyobb dps amit magel produkáltam.

2. eddigi leghangulatosabb quest amit valaha megcsináltam amikor elfogadtam hirtelen elsötétült az ég örök rohantak mindenfelöl a dokk felé harang kolompolás hang meg minden majd elöjött ő :)) nagyon de nagyon feelinges quest!
  • Fyrex
    nah most neked higgyek vagy az előtted szólónak? :P