World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
mai eset: ölök 2 voidot oshugunnál 66os warrimmal, kapom a 2 fireballt meghalok, mage elportáloz.
fél órával késõbb látom megint ugyanazt a mage-et mob nélkül betámadom, meghalok (ugye warrival kb 10% esély van nyerni), rezzelek, leöl 3 szor, hiába nyomom neki az emote-ot. (66os a mage)
relog sámli, odamegyek, betámadom. erre rámjön még egy 70es rugó meg egy 70es sámli. mindhármat megölöm. erre hivnak még 1 rugót és egy shadowpapot. (ez igy már 4 70es és 1 66os) megölnek ugy hogy 2 meghal közülük és elkezdenek köpködni. hmmm...
ez a tipikusan leköpöd a járókeretes nénit, csak azért mert neki 3 diplomája, családi háza van, neked meg se lakásod se pénzed hanem csordában gyujtogatod a TV székházat...
aracan/fire vagyok es ha nem cirttel a pyro meghatam tuti
mi a faszirt ilyen rohat imbak?
tobbet sebeznek mit a magek,tobb hpjuk van,tobb stunjuk van,
es ha ez meg nem eleg +meg egy KIBASZOTT PETET IS KAPNAK.
Rohat macskatol nem tudok egy sheepet elkasztoni csak 10mp alatt.
Rogue ellen sincs semmi esely cloack of shadows miatt.
Jo az ellen segiten az ice block, de akkor meg a szar sebzesem meg szarabb lesz.
39-59 en nagyon jo volt a mage alig haltam meg, 70en meg csak fekszem.
May the force serve you well!
29en 2100hp korul a lock nem tud eleget sebezni a 3 fear alatt
es neked is van 1 feared azt hasznani kell
May the force serve you well!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
TSW: Tunderke
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
thx
A halál csupán a kezdet...
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
kép:

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
MoveAnything
(X-)Perl unitframe
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
köszi!
máig nem vágom mit csinálhatott hammer of wrath az ugye nem mert fél hp-n voltam, holy shock az meg nem hinném, h ekkorát krittelne a lvl 60 elõtti korszakban, mindegy jól nyomta😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Sõt, múltkor annyira elegem lett abból, hogy gankelil a low-lvl altjaim, hogy a main-ommal legyilkoltam egész Splintertree Postot 😄 Volt ott valami hatvanöt-hatvanhatos barom is, meg a tucatnyi õr, meg 55-ös elit denevéres denevér addokkal 😄 Aranyos móka volt 😊 Aztán kicsit meg is nyugodtam 😄
Egyébként mi az, hogy agyatlan? Az hogy neked nem tetszik vmi, az lehet másnak teljesen normális játék. Rp s szemmel is, ally és horda közt háború van, gyûlölik egymást stb.
Úgy érzem sokan definiálni akarják mi az hogy normális(ami õ szerintük normális) pvp, és kb. egy pve szervert szabályait irják le, csak maguk se ismerik be, hogy oda való lennének.
Én magam is pvp n játszok és mivel outdoor senkit se szoktam megtámadni ezért(játékstilusom alapján) én is pve szerverre való lennék, de nekem jó itt pvp n(ego, barátok stb.), így elfogadom hogy bármikkor megtámadhatnak/legyakhatnak, néha persze bosszant, de ez van
Lehet normálisan is háborúzni, meg lehet agyatlanul is. Az, hogy te az utóbbit reklámozod, a te bajod - attól még lehet ezt másképp is. ÉS nem "reroll PVE-vel". WTB gerinc, ennyi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A Wowba szerintem ez még nem is hardcore pvp, hiszen az outdoor pvp nincs is szinte jutalmazva . Mi lesz a WarOnline ba, ahol állitolag csak pvp vel is lehet majd szintezni?😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.