World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs 2x nyomta rá.....
Elméletileg nem fog, de pár napja valaki itt irta hogy õ kiirta az egészet 2 dvd-re és ugy pakolta vissza és ment neki, csodálkoztam is vadúl.

Célszerûbb a patcheket legalábbis a nagyobb darabokat leszedni azt kiirni és ugy az egész újratelepités nem tart egy órát sem.
Elméletileg nem fog, de pár napja valaki itt irta hogy õ kiirta az egészet 2 dvd-re és ugy pakolta vissza és ment neki, csodálkoztam is vadúl.

Célszerûbb a patcheket legalábbis a nagyobb darabokat leszedni azt kiirni és ugy az egész újratelepités nem tart egy órát sem.
Nyugodtan, 2 év alatt én egyszer telpitettem fel a wowot. Megért pár windows ujra telepítést😊 De akár ki is lehet próbálni, hogy bizosra menj, õrizd meg az eredeti könyvtárat, amíg kiprobálod mûködik e rendesen a másolt.

Ha veszek egy új (jóval gyorsabb) vinyót, akkor átmozgathatom rá a WoW könyvtáramat vagy tárol vmi útvonalakat, esetleg az addonok, ami miatt nem fog mûködni?

TSW: Tunderke

vicces fiút*

vicces fiút*

Ragnan karazhan elõtt beáll vagy 40-50 allys és eljáccák a vicces diút szétszedik azokat akik nomrális dolgot csinálnak instáznak.. tehát pya

Sziasztok. A WoW ujratelepitésénél melyik mappákat kell kimenteni hogy ne kelljen ujra patch-elni ez egészet?

Don\'t worry, be happy!

gergod
Van magyar guild Ghostland szerveren, ahova esetleg felvétel is van?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

tigeroo
rendet tett -.-
Hatt
Valaki nagyon kialudta magát

Elastic An-usZ Boys

Tafaya
Botond megmondja rovatunkat látták 😊

Botond
Azért látom van akinek elhatol a tudatáig, hogy alkalmazkodni, vagy kihalni. :-)
Botond
Megérdemelted. damész ahova Õ, amikor az az Õ területe? A minimum, hogy odahívja a guild pedagógiai osztályát, és a sz@rt is kiverik belõled. Ez a pvp szerver, állandó harc a területért és az erõforrásokért. Megmérettél és könnyûnek találtattál. Esetleg, ha nem lennék egy ilyen kezdetleges csökevény, mint amilyen sajnos vagy, akkor talán neked is lennének barátaid, és odamehettetek volna ti is és visszavághattatatok volna. Bár akkor is probléma lett volna, hogy egy ilyen alacsonyabb szintû lény mint te fejben kevés ahhoz, hogy megverjen bárkit, aki 10 évnél idõsebb.
Botond
Aha. Lehet moralizálni az tuti. Csakhogy az ókori Spártában az volt a menõ, hogy ha gimp gyereknek néztél ki akkor ledobtak a Tajgetoszról, itt meg az a menõ, hogy pvp szerveren, ha piros a neve ütõd. Na most ugye vannak az egyszerû lelki világú emberek, akik próbálják megváltoztatni a megváltoztathatatlant, és sírnak, hogy csúnya gankerek, és vannak az evolúció magasabb fokán állók, akik fejben felmérik, hogy célszerûbb alkalmazkodni a szabályokhoz, és vagy reroll pve, vagy l2p.

Ezek az irl példák meg azért szarok, mert suli kapujába nincs kiírva, hogy "vigyázz legankolhatnak a suli vécéban, ha nem akarsz ilyesmit menj magániskolába!!44!". Itt világosan szóltak elõre, hogy ez lesz, és ha nem bírod a gyûrõdést, akkor nem a fórumon kell bizonygatni, hogy magatehetetlen balf@sz vagy, hanem pve szerver, vagy fejleszted magad, hogy ne legyél free cp.
Botond
Egyszerû vagy,mint a faék, pont ezért van az, hogy minden nub pityuka téged talál meg,ha vmi fogyatékakarja kiélni a dühét. A hülyék vonzák egymást vagy mifene. :-)
a titok a holyspec spelldammal es spellcrittel😛 retrinoobok hullanak mint a legyek😛

gameplusz
kocsog 😄DDDDD (fun)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szerintem ebben a Botondnak teljesen igaza van, ugyanis az autós meg nénikés hasonlatod azért nem stimmel, mert a amikkor PVP szervert választottad akkor te válaltad/választottad azt is, hogy átgázolhatnak rajtad, szemenköphetnek téged (és ugyanezt te is megteheted mással). Aki meg ezen sír reroll pve, de ezt senki nem választja ugye, mert az gizda, nem viseli el az ego, pedig ez csak egy játék és lehet tényleg jobban is érezné pve n magát. Irom ezt ugy hogy én pl kifejezetten utálom az esélytelenek legyakását, és én se szeretem ha engem is így nyomnak ki, de sokan nem igy gondolkoznak és ezt is el kell fogadni . Viszont olyan még nem fordult elõ hogy ugy legankeltek volna, hogy nem lehett elmenekülni vagy elérni a célom

Syron
yah nekem is egyszer bejön, egyszer nem
amúgy sztem levan terhelve cseppet mostanában

robotnyk
gyakran, de nekem pl megy most
A következõt tettem, beirtam a google ba (népszerû internetes keresõ)
"world of warcraft patches", az elsõ találat:
Találat volt

itt mindig az uk s patchet töltsd le , vannak nagy patchek amivel elkerülheted a sok kis patch egymás utáni letöltését, a legfelsõ a legfrisebb patch, gl

Mayday
Sracok, gyakran nem muxik az Account Management oldal? Gondoltam, befizetek, de nem elerheto, e!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

capaszabi
valóban, neveket is tudnék mondani konkrétan, de amikor én vagyok vhol akkor csak az van betámadva aki KoSos. Btw, a servercrashes eset: 5 öt FIVE hordás guild miatt csak a server felállás után 1 órával jutottunk MI be.

shaime01
neee
menj innen 😊

Mielött még szentet csinálnál magadból és a guildedbõl a te guildedbõl pár hete Kharazan elött 1 bizonyos human warlock 20+ allys-sal a háta mögött 3unkat aoe fearlgetett+ shadowboltokkal nyugtatgatott, majd amikor viszonoztam kedvességét gyorsan összepakoltatok 3unkat és nem volt semmi hug meg ilyesmi. A te guildedhez fûzõdik instaszerver összeomlása után a 1esével kidobáló emberek apírátsa csapatban, hogy mire betölti a képet biztos meghalljon+ elemtaloknál a gankelés. Persze ettõl még ott is vannak normálisabbak mert számtalanszor farmoltunk egymás mellett mindenféle gond nélkül.
Háta felébredsz majd te is 1x, hogy a te guildedben is vannak ugyan ilyen játékosok akik ugyan ezt csinálják mint amirõl te itt beszélsz.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Márpedig ott az érdekes gondolkozásmód, ugyanis a magyar törvények tiltják a rongálást, míg blizzard policy nem tiltja a hostile playerek betámadását. Fölösleges itt vitatkozni azon, h mit lehet és mit nem, a játék szabályai döntik el ezt, nem te/ti. End of story imo.

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

TDC Geronimo
"viszont pala ellen még sose gyõztem..." Hát nem tudom engem meg alli pala nem vert még el soha, EZ mód mind :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bodesz
skacok.nyárig akarok csinálni egy hílert.milegyek allis oldalon?pala,druid,pap vagy sámli? 😊
én palára gondoltam mert jó sok armorja is van és mellette tud hílelni fõleg lvl 70es cuccokba majd 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Syron
oohh.. szerverrõl ismerõs ha jól emlékszem a névre 😄
Xaviuson vagy ugye?

k O T T A
palaként jó a pvp szerver😄
multkor betámadt egy lvl 60as hunter 10% hpja maradt mire levágott és én voltam lvl 52 akkor.. vigyorogtam is h ennyit tud😄
mióta megvan a crusader strike kb másfél sec alatt elég nagy dmg-t ki lehet tolni ami megroggyantja picit az illetõ allist(megvárni míg proccol a SoC aztán HoJ judgement rá és crusader strike - legjobb kombó😊😊😊 általában azért 1500at sikerül így kitolni másfél sec alatt ami nem szar ha az illetõnek kb 3-4 ezer hpja van
mondjuk bg-zni nem szoktam mert áltban palaként elsõre levágnak h ne legyen velem gond és az nem nagyon tetszik😄 viszont pala ellen még sose gyõztem...

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

TDC Geronimo
Hát pedig párszor el kellett, hogy süssem itt :p

capaszabi
zomg ez kemény hogy van ilyen szmájli is 😄D

capaszabi
tévedsz. a guild a szánalmas. és neveket jegyzek meg nem guildeket, de de a multkori után egész inf felkerült a listára. ugyanis ellentétben velük, más guildbõl csak az van basztatva aki listán van. nem egy eset volt karazhan elõtt, hogy evil eye-ból 10en megöltünk 1et, és 40 evil eye-os nézte végig és nyomott hug-ot ránk. csak mert mi nem szaladunk anyuci szoknyája alá ha nagy a pofánk, hanem elintézzük normálisan.

kedves druid kollégánk pedig csicska mód betámadott majd mikor szopó volt neki UGY HOGY Õ TÁMADOTT BE, leöletett a csicskásaival. ennyi.

trutyi te meg tanulj szöveget értelmezni, nem ö ölt le, hanem az egész szánalmas bagázs miután õ csõdött mondott.

gameplusz
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/SMC/7004VBR/World_of_Warcraft.htm

megcsinaltam, nemjo, egyeb otlet?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Squasha
"Pvp nem azt jelenti, hogy megszûnnek az emberi (orki, elfi, egyéb gizmói) kapcsolatok szabályai" Ez, most komoly? <#wow1> Milyen szabályok? Ugyan tessék már felsorolni néhányat, csak úgy példálózó jelleggel!
Az egész játék PVP része ally-horda ellentétre épül, outdoor nincs szabály!
Ha megmérettetni akarod magad, irány az arena, ennyi, több opció nincs!

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

TDC Geronimo

picket
Te meg ideges vagy. Meg lehet ezt normálisan is vitatni (kérdés, hogy ki figyel fel rá, és ki reagál rá viszont normálisan).

&#3237;_&#3237;

Szerinted ha ti vagytok ott 30an és 2 hordás van ott mi történt volna? Ugyanez. Csak annyi a különbség hogy nem jönnek ide sírni a forumra.(ha minden gank után beírnánk ide napi 100 beírás csak ez lenne) A te guildedbõl is öltek már meg küldi közben vagy idézõkõnél,stb és akkor én is ilyet írjak mint te, hogy:
"és elsösorban nem õk a szarok, hanem te, de sok kis szarcsimbókból nagy szarkupac lesz ám"(én inkább 1-2 nevet jegyzek meg és nem a guildet bélyegzem meg)
Van aki együtt tud élni ezekkel az eseményekkel van aki meg idejön sírni és lejáratja magát ilyen idétlenségekkel, hogy akkor az egész guild szánalmas, mert 1 ember megölte a guildból.
Nekem a hab a tortán a sírásod közbe még 1 "arcos" részt elrejtettél azért a szövegbe.
"délelõtt 3an öltük az 5fõs 72es elitet netherstormban" Legalább tudom, hogy pro és kemény vagy akitõl félni kell.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

picket
Ezek szerint nem értetted, hogy mire céloztam. Az autós példámmal kivontam a valóságból minden erkölcsöt, udvariasságot, egyszóval - már elnézést - normális emberi magatartást. Persze elõfordulhat hogy valakinél kimegy a biztosíték, és kijön az av.. rendõrség, de ez más tészta. Alapvetõen a mai internetes kultúra eddig terjed: nem látják a pofámat, tehát azt csinálok amit akarok. A suliban nem tudtam bemosni annak a kötsög Zolikának, majd wowban legyilkolok mindenkit, bekempelem 3 haverral. Amit ezek az emberek nem fognak fel (és soha nem is fognak) az, hogy a valós életben sem véletlenül van az, hogy nem mosok be mindenkinek egy jó nagyot, akinek nem tetszik az arca (pofája na!).

És nem. Pvp nem azt jelenti, hogy megszûnnek az emberi (orki, elfi, egyéb gizmói) kapcsolatok szabályai. Akinek egy kis esze van, az elõször megpróbál normálisan viszonyulni másokhoz (élni és élni hagyni), ha meg valaki pvp-zni akar, akkor tegye, akár outdoor is. Azt is lehet normális körülmények között. Attól még, hogy van nyálam, és le tudom köpni az öreg nénit az utcán, és sosem ér utól a járókerettel, attól még a szemétláda én vagyok, nem õ a hülye, hogy járókeretezget (pedig lehetne sportkocsija is, nem?). Kifacsart a logikád.

&#3237;_&#3237;

capaszabi
ostoba vagy, még mindig, 2 év után is.

kurvára beadja pvp szerver adrenalinos oldalát hogy pistike ha 50 szkinhed van mögötte akkor megkéseli lakatos gézát, ha meg csak egymaga akkor megkinálja sörrel. nem furcsa?

nem az ellen szolok fel sose ha legankelnek korrekt módon, hanem ha csicska módon csinálja valaki, és ha én szintre hozom a feltételeket akkor meg szalad árkonbokronát.

menjél legelni.

Syron
nekem is van már egy 64es, nekem az nem tetszik benne h petnek külön xp kell 😄 de 69-70ig sztem szintenként újat fogok majd be, végsõ sztem botanicás dragonhawk lesz 😛

Botond
Pedig benne van a pakliban. Persze lehet csökkenteni a vestélyt. Az autós történetednél úgy,hogy bízol benne, hogy a rendõrség elriasztja az embereket attól, hogy ilyet cselekedjenek, a játékban meg lehet csak simán l2p, esetleg get a clue. Morbid vagy nem morbid az élet is ilyen, meg a pvp szerver is.

Aki meg fogyatékos és nem képes felmérni a döntéseinek következményeit, az ne csodálkozzon, ha pofára esik.

Az autós példára felhoznám a múltheti eseményt, amikor is dunaakárhol félpályás útlezárás volt, amikor egy kamionos szóvátette, hogy ugyan menjenek már onnan a p***ába, mert õ itt dolgozik nem ér rá ilyen hülyeségekre, akkor bizony bekínálták a "bézból" ütõt a szélvédõt. Neki nem a reroll pve volt a megoldás, hanem kijött az áv.. izé rendõrség, és elvitte a rendbontókat. Szal van ilyen irl is, igen.
Mighty
Nekem nincs SMC (sõt semmilyen) routerem, de ez talán nyújt némi segítséget. Egészítsd ki a te routered típusával.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A franc megette az egészet. Nemrég kezdtem egy Huntert. Csak úgy kipróbálás képpen. Már lvl. 24, de a nyavajással baromira teccik a játék...idáig<#vigyor0>
Csak az a gáz, hogy melee weapon-ök skilljét eddig nagy igyekezetemben elfelejtettem fejleszteni és most kénytelen vagyok ez ügyben tenni valamit. Eddig ez az egyetlen dolog, ami nem teccik benne
<#vigyor3>

picket
Ha veszel egy autót, és kimész vele az utcára, akkor lehet, hogy összetöröd. Ha úgy értelmezem, ahogyan te azt a mondatot, akkor ez azt jelenti, hogy ha kimegyek az utcára a trabantommal, majd jön 10 terepjárós vadállat és ripityára töri az autómat, meg még a mentõautót ami értem jön, akkor no rinya, mert az autó utcai használat során összetörhet. Érdekes, ámde kissé morbid gondolkozásmód... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

gameplusz
Lehet hogy a rooter-rel lesz a gebasz... Nem tudjátok akkor véletlenül, hogy az SMC rooterek adminjában merre van a portfoward? 😄

(visszavonva, kivan kapcsolva benne a tûzfal...... a faxom az egeszbe..............)