166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117032 király!:D -
#117031 az a baj,hogy levágtam,de utánna kikapcsolta a PvP-t és várt míg leléptem....visszalog,majd palával látom megint öldösi a kicsiket....
azthiszem erre nincs szó milyen ember az ilyen!
-
#117030 nekemis valami ilyesmi volt az előbb. samanozom hillsbradban, látom ott ül melettem vmi ember :D ??-es...feláll,fire blast és kámpó-básszó.
bejöttem mainnal, már akkor pont tarren mill előtt frost novázta a duelező kicsiket (lol volt)...3x halt meg, ez idő alatt elkiteolt southsore-ig:D
poén az volt, hogy végig floodoltam a /applause makrómat, mikor 2%hp-nál benyomta az ice blockot akkor meg röhögött rámfele...
how pathetic. -
#117029 Sziasztok,
amióta megjelent az idei WoW-Karácsony teljesen véletlen időközönként a gépem kikapcsolja magát. Ezelőtt nem volt ilyen gond csak tegnap óta. Kaptam egy tippet, hogy kapcsoljam be az indítás előtt a Media Playert. Meg is tettem, de hiába. Van valakinek valamilyen ötlete? (Csak a WoW alatt csinálja, máshol nem). Előre is köszi! -
#117028 oh noes.küldjük a smith ügynököket és kijavítjuk a hibát, please stand by. -
#117027 hú jajj képzeljétek mi történt!!!
megtámadott egy druida!
de én megöltem! -
#117026 kis palám nemtud repkedni kedvére:S nomeg one shotolja csóri low leveleket akik most nemrég tették fel a wowt:P -
#117025 nyomorék full Aréna geares pala öli a wind rider-t X roadsnál....,de átlogolok és szecskává szedem bammeg!:D -
#117024 ez kábé akkora okosság mint hogy a raidleder nevének betüiböl van egy algoritmus ami a heti insta lootokat kisorsolja,ez mind random elhiheted és semmi köze ahoz hogy milyen a dps-ed és hogy ki vezeti a raidet vagy az adott 5-fös instát ki invelte össze és ki resetelte.
nálunk a nagy instákban és group loot van és a zöldekre lehet is greedelni és nagyon ritka hogy egy ember két cuccot visz a 25 közül... -
#117023 noez ;< -
ricky #117022 kell venned GC-t egyből, vagy bankkártyáról befizetned valamennyi időre, és kapsz ajándékba egy ingyen hónapot... -
#117021 asszem 8000 forintért láttam a media marktban a kettőt együtt, ezzel 30 napig tudsz játszani, viszont a regisztrációkor meg kell adnod egy hitelkártya- vagy gamecard-számot (a kártyáról nem emelnek le semmit, ezért lehet pl lejárt vagy kamu szám is, ha nincs rendes) -
#117020 kösz a infot, akkor az elmúlt két nap eseményeit behalluztam kicsit :) -
#117019 üdv
azt szeretném megkérdezni, hogy így karácsonyra mennyiért tudnám megvenni valahol a wowot bcvel együtt, és ezzel mennyit tudok játszani gamecard nélkül, vagy egyből vennem kell e?
előre is kösz. -
Ragnar360 #117018 Miért baj ,h ő megosztotta az élményét ? Ráadásul témába vágó ...neked semmi sem tetszik, irkálod a hülyeségeidet , meg másokat szidsz , hülyézel le naponta embereket ,miközben nem láttam még tőled egy "éppkézláb" hozzászólást,pedig még néha te is 1-2xer kérdezel! pwnd!
-
#117017 van róla kék post hogy egy sima random szám generátor, semmi köze nincs ilyenekhez... és manipulálni sem lehet addonokkal, időzítéssel akármivel... -
Bhalage #117016 nmecsak rohelyes, hanem vegtelenul szorakoztato kari .) -
Bhalage #117015 mazlija van, ennyi. de amugy siman lehet hogy 1000000000dobas sokkal egyenlobben oszlana el, erted?
amugy nem tudom miert kell leugatni szerencsetlen.. -
#117014 ez ugyanolyan mint bátyám...
most 63as a lockja bemegy avzni hülyére fearel dotol mindnekit és amikor 2shot meghal ha valaki resistel vmit akkor omg nerf nerf őket
röhelyes ez a lock(ennek ellenére h nem szimpatizálok vele majd én is kipróbálom) -
#117013 jóvanna, ekkora agyak között egyszer nekem is lehet baromságot mondani, nem?
de az tény, hogy pl greedeléskor kb 10 dobásból 7et ugyanaz az egy ember visz az 5 fős csapatból - egyszerűen csak annak van mázlija? nem egyszer, nem kétszer történt már ilyen, gondolom veletek is. homályosítsatok fel pls. -
Orgi #117012 Ilyen titkokat csak a legprobbak tudhatnak, l2p -
maniac001 #117011 "nyilván mindenki tudja, de nekem újdonság volt, hogy a need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás"
Na ennél nagyobb baromságot rég hallottam. -
#117010 gondolom ez a need-greed dolgot te sem hiszed el? -
#117009 "need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás"
ezt nagyon remélem hogy csak hülyeségből írtad :D -
#117008 Én a jövőre nézve tanácsoltam neki, mert bár most el tudta mesélni 700*811ben, lehet hogy sűrűsödnek a kalandok és nő a méret. -
ShaiHulud #117007 a kep melyrol beszelsz 700x811 pixel meretu, szoval a szamodra zavaro meretu 1280x1024-es meret alatt van joval :P raadasul a srac kivagta a kepbol amit mutatni akart es nem az egesz kepet szurta be, ahogy ezt mar oly regen zavaro tenyezokent rotad fel crassus kepei kapcsan. -
#117006 "need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás" ... szegény healerek. -
#117005 nekem pont fordítva jött le, első lockom után most egy rugót fejlesztek, és azt vettem észre hogy egyszerűbb az élet: még csak 22-es szintű, de eddig mobok által talán 3-4szer haltam meg, a questelés sokkal könnyebb/gyorsabb (stealth + ambush ftw). instance-okban dps-lista első helyén vagyok bármiféle erőlködés nélkül. arról nem is szólva, hogy leathert sokkal könnyebb találni mint jó cloth armort...
más: nyilván mindenki tudja, de nekem újdonság volt, hogy a need-greed dobásoknál számít az addigi dps-okozás, így greedkor szinte mindent én nyerek. Egyszer volt a csapatban egy 4 szinttel magasabb hunter (nyilván pettel együtt már vezetett), akkor meg ő...
szóval én úgy mondanám, hogy a pet jelenléte úgy általában nagy könnyebbség, valszeg ezért mondják OP-nak a lockot-huntert -
#117004 mmm igy ideig warlockal való játék után rá kellet döbbenem ,hogy nem én voltam a skilles hanem a class tul jó a többihez képest. tudom majd jönni fog wildor aki elmondja ennek az ellenkezöjét de hát ez van. ^^
elfogadtam a tényt ,hogy warlockot büdös életbe nem fogom megölni mageként :p -
#117003 -
#117002 vicces, mert ugyanilyen postokat szedhetnel barmelyik masik kaszt forumabol is :p -
#117001 hát igen, a palák és a faszfejek mindig egymásra találnak -
#117000 trolloknak max. agyara van. ez köztudott
(most amugy abbahagytam a 61es druidám húzását, 1hétig farmoltam epix mountra neki és herótom lett tőle :P most shamanozom, 21es remélem behozlak téliszünetben és valahol megmérkőzünk :D
szóval ha összefutol egy nefoshaman nevű orkkal BS-en akkor az én vagyok :D -
Warden #116999 Hmm a magam részéről támogatom. kiegésziteném azval hogy a sámán négy totem mintájára két buffot ill két aktív aurát lehessen fentartani továbbá az aw és a bubi közös egy perces cd-ét eltörölni
Azért beérném azval is hogy a cleanse bugját már idelye lenne orvosolni esteleg azt buffolni kicsit hogy 2 nyavalyát szed le.
Ami biztos hogy a sanctified judgement kap egy erős buffot ami mannaháztartásilag borzasztó jól fog jönni ill a CS fizikai alapra helyezése is szerintem buff bár vannak ellene ágálók, majd meglátjuk mi sül ki belőle.Jelenleg ha critel a cs és a soc is akkor procol ez esetben a gaz ellen ugy 9K t kap be egyszerre amit azért nemigen hevernek ki a népek, igaz elég ritkán van iylen.
Valaki esetleg ennek a libramnak kitapasztalta a működését vagy teljesen random? BG-n szinte abszolute sosem aktiválódik viszont bárhol máshol szinte minden esetben. -
#116998 micsoda kis maximalistak vannak:
"
Hey Blizz,
I have a request for Judgement and Crusader Strike.
Could you Please lower the CD?
Crusader Strike: 6 Seconds
Judgement: 8 Seconds
Its too long to wait while fighting...
At least make Judgement 4 or 5 seconds and Crusader Strike at 1-3 second Cd's
maby a little more dmg for Crusader strike too? i feel like a freaking Barby doll and every other class is a G.I joe.
This is just a simple Ret request, please dont flame or spam."
3,5-os fegyoval 3-4 secente akar judgementelni meg CS-ot nyomatni 1-3 sec!! lol, plussz ugye ott az autohit meg mondjuk egy SOC-procc....nem lesz ez igy sok:) sacc/kb 3 secente 4 utes......
ok ok nemmintha megkapnak a palak,de egyes emberek hihetetlen mennyire elvannak szallva.... -
#116997 Senki nem mondta,hogy én skilles vagyok, de mivel te még buta is vagy meg sem próbálom elmesélni mi a különbség egy 1280*1024-es és egy 60*20as kép között. ^.^
:P -
#116996 Láttam. :D -
ShaiHulud #116995 #116871 :P -
#116994 ugysemfogtok megtörni!
egyébként már van E.P.I.C. -em is.. blee -