World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A Wowba szerintem ez még nem is hardcore pvp, hiszen az outdoor pvp nincs is szinte jutalmazva . Mi lesz a WarOnline ba, ahol állitolag csak pvp vel is lehet majd szintezni?😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Célszerûbb a patcheket legalábbis a nagyobb darabokat leszedni azt kiirni és ugy az egész újratelepités nem tart egy órát sem.
Célszerûbb a patcheket legalábbis a nagyobb darabokat leszedni azt kiirni és ugy az egész újratelepités nem tart egy órát sem.
TSW: Tunderke
Don\'t worry, be happy!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ezek az irl példák meg azért szarok, mert suli kapujába nincs kiírva, hogy "vigyázz legankolhatnak a suli vécéban, ha nem akarsz ilyesmit menj magániskolába!!44!". Itt világosan szóltak elõre, hogy ez lesz, és ha nem bírod a gyûrõdést, akkor nem a fórumon kell bizonygatni, hogy magatehetetlen balf@sz vagy, hanem pve szerver, vagy fejleszted magad, hogy ne legyél free cp.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"world of warcraft patches", az elsõ találat:
Találat volt
itt mindig az uk s patchet töltsd le , vannak nagy patchek amivel elkerülheted a sok kis patch egymás utáni letöltését, a legfelsõ a legfrisebb patch, gl
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Háta felébredsz majd te is 1x, hogy a te guildedben is vannak ugyan ilyen játékosok akik ugyan ezt csinálják mint amirõl te itt beszélsz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
én palára gondoltam mert jó sok armorja is van és mellette tud hílelni fõleg lvl 70es cuccokba majd 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
multkor betámadt egy lvl 60as hunter 10% hpja maradt mire levágott és én voltam lvl 52 akkor.. vigyorogtam is h ennyit tud😄
mióta megvan a crusader strike kb másfél sec alatt elég nagy dmg-t ki lehet tolni ami megroggyantja picit az illetõ allist(megvárni míg proccol a SoC aztán HoJ judgement rá és crusader strike - legjobb kombó😊😊😊 általában azért 1500at sikerül így kitolni másfél sec alatt ami nem szar ha az illetõnek kb 3-4 ezer hpja van
mondjuk bg-zni nem szoktam mert áltban palaként elsõre levágnak h ne legyen velem gond és az nem nagyon tetszik😄 viszont pala ellen még sose gyõztem...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
kedves druid kollégánk pedig csicska mód betámadott majd mikor szopó volt neki UGY HOGY Õ TÁMADOTT BE, leöletett a csicskásaival. ennyi.
trutyi te meg tanulj szöveget értelmezni, nem ö ölt le, hanem az egész szánalmas bagázs miután õ csõdött mondott.
megcsinaltam, nemjo, egyeb otlet?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn