World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Célszerûbb a patcheket legalábbis a nagyobb darabokat leszedni azt kiirni és ugy az egész újratelepités nem tart egy órát sem.
Célszerûbb a patcheket legalábbis a nagyobb darabokat leszedni azt kiirni és ugy az egész újratelepités nem tart egy órát sem.
TSW: Tunderke
Don\'t worry, be happy!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ezek az irl példák meg azért szarok, mert suli kapujába nincs kiírva, hogy "vigyázz legankolhatnak a suli vécéban, ha nem akarsz ilyesmit menj magániskolába!!44!". Itt világosan szóltak elõre, hogy ez lesz, és ha nem bírod a gyûrõdést, akkor nem a fórumon kell bizonygatni, hogy magatehetetlen balf@sz vagy, hanem pve szerver, vagy fejleszted magad, hogy ne legyél free cp.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"world of warcraft patches", az elsõ találat:
Találat volt
itt mindig az uk s patchet töltsd le , vannak nagy patchek amivel elkerülheted a sok kis patch egymás utáni letöltését, a legfelsõ a legfrisebb patch, gl
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Háta felébredsz majd te is 1x, hogy a te guildedben is vannak ugyan ilyen játékosok akik ugyan ezt csinálják mint amirõl te itt beszélsz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
én palára gondoltam mert jó sok armorja is van és mellette tud hílelni fõleg lvl 70es cuccokba majd 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
multkor betámadt egy lvl 60as hunter 10% hpja maradt mire levágott és én voltam lvl 52 akkor.. vigyorogtam is h ennyit tud😄
mióta megvan a crusader strike kb másfél sec alatt elég nagy dmg-t ki lehet tolni ami megroggyantja picit az illetõ allist(megvárni míg proccol a SoC aztán HoJ judgement rá és crusader strike - legjobb kombó😊😊😊 általában azért 1500at sikerül így kitolni másfél sec alatt ami nem szar ha az illetõnek kb 3-4 ezer hpja van
mondjuk bg-zni nem szoktam mert áltban palaként elsõre levágnak h ne legyen velem gond és az nem nagyon tetszik😄 viszont pala ellen még sose gyõztem...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
kedves druid kollégánk pedig csicska mód betámadott majd mikor szopó volt neki UGY HOGY Õ TÁMADOTT BE, leöletett a csicskásaival. ennyi.
trutyi te meg tanulj szöveget értelmezni, nem ö ölt le, hanem az egész szánalmas bagázs miután õ csõdött mondott.
megcsinaltam, nemjo, egyeb otlet?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az egész játék PVP része ally-horda ellentétre épül, outdoor nincs szabály!
Ha megmérettetni akarod magad, irány az arena, ennyi, több opció nincs!
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
ಥ_ಥ
"és elsösorban nem õk a szarok, hanem te, de sok kis szarcsimbókból nagy szarkupac lesz ám"(én inkább 1-2 nevet jegyzek meg és nem a guildet bélyegzem meg)
Van aki együtt tud élni ezekkel az eseményekkel van aki meg idejön sírni és lejáratja magát ilyen idétlenségekkel, hogy akkor az egész guild szánalmas, mert 1 ember megölte a guildból.
Nekem a hab a tortán a sírásod közbe még 1 "arcos" részt elrejtettél azért a szövegbe.
"délelõtt 3an öltük az 5fõs 72es elitet netherstormban" Legalább tudom, hogy pro és kemény vagy akitõl félni kell.<#buck>#buck>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
És nem. Pvp nem azt jelenti, hogy megszûnnek az emberi (orki, elfi, egyéb gizmói) kapcsolatok szabályai. Akinek egy kis esze van, az elõször megpróbál normálisan viszonyulni másokhoz (élni és élni hagyni), ha meg valaki pvp-zni akar, akkor tegye, akár outdoor is. Azt is lehet normális körülmények között. Attól még, hogy van nyálam, és le tudom köpni az öreg nénit az utcán, és sosem ér utól a járókerettel, attól még a szemétláda én vagyok, nem õ a hülye, hogy járókeretezget (pedig lehetne sportkocsija is, nem?). Kifacsart a logikád.
ಥ_ಥ
kurvára beadja pvp szerver adrenalinos oldalát hogy pistike ha 50 szkinhed van mögötte akkor megkéseli lakatos gézát, ha meg csak egymaga akkor megkinálja sörrel. nem furcsa?
nem az ellen szolok fel sose ha legankelnek korrekt módon, hanem ha csicska módon csinálja valaki, és ha én szintre hozom a feltételeket akkor meg szalad árkonbokronát.
menjél legelni.
Aki meg fogyatékos és nem képes felmérni a döntéseinek következményeit, az ne csodálkozzon, ha pofára esik.
Az autós példára felhoznám a múltheti eseményt, amikor is dunaakárhol félpályás útlezárás volt, amikor egy kamionos szóvátette, hogy ugyan menjenek már onnan a p***ába, mert õ itt dolgozik nem ér rá ilyen hülyeségekre, akkor bizony bekínálták a "bézból" ütõt a szélvédõt. Neki nem a reroll pve volt a megoldás, hanem kijött az áv.. izé rendõrség, és elvitte a rendbontókat. Szal van ilyen irl is, igen.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Csak az a gáz, hogy melee weapon-ök skilljét eddig nagy igyekezetemben elfelejtettem fejleszteni és most kénytelen vagyok ez ügyben tenni valamit. Eddig ez az egyetlen dolog, ami nem teccik benne
<#vigyor3>#vigyor3>
ಥ_ಥ
(visszavonva, kivan kapcsolva benne a tûzfal...... a faxom az egeszbe..............)