World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
Nálunk már nincs dkp, abszolút elosztjuk egymás közt, ki mire szorul rá. Természetesen a main tank szerepe a legfontosabb, egy jobb tank mindenkitõl több dps-t enged meg a raidben, így egyértelmû, hogy az õ gearezettségük a legfontosabb.

Ugyanilyen megfontolásból a +heal cloth is elõbb jut el a holy priesteknek, mint a shadowknak. Szerintem teljesen logikus és nyilvánvaló módon 😊

The Garrett
dkp -t nem hagyjuk figyelmen kivul, de a sett itemes tokennél MT elonyt elvez(ha kell neki akkor õ viszi rp ért).
Az MT nek az a "dolga" hogy a DKPját a tank gearre költse, ezért MT.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
Kivancsi lennek,hogy az altalatok valasztott guildekben a DKP-t figyelmen kivul hagyva reszesulnek-e az MT-k "oltoztetesben"? vagy full demokracia van?
Sok helyrol hallottam,hogy a defes warrikat elonyben reszesitik tobb helyen mivel az o gearezettséguk az egyik legfontosabb a raid szempontjabol...velemenyek?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Garrett
WTB TEZT SERVERRRRR<#idiota>

Oldern the 1st
NEM legenda. 2.1-ben bekerül állítólag 😄DDDDD

Botond
urban legend
The Garrett
nemtom de biztos jo lehet... nekem is ezzel jonnek mikor aztmondom hogy annyit játszok 😄

The Garrett
kamu 😊

MrStokes
Mi az a csaj? <#conf><#whatever>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tigeroo
amugy az téleg igaz hogyha van a játékban 1000G-m akkor beválthatom BC-re? most irkál vmi emberke ilyeneket
tigeroo
átlag 3 óra

aztán lejárt a GC ,ez 1 hónapja történt és boldog vagyok!😊
[HUN]Crassus
Csajt mikor láttál utoljára? he?😛😊
( neten látot csaj nem ér!😉

[HUN]Crassus
javascript:void(window.open('http://media.ps3.ign.com/media/856/856529/vid_1950044.html','ign_playlist_player','width=998,height=726,scrollbars=yes,toolbar=no,location=no,resizable=yes'))

tigeroo
az elekk-t is a final fantasy-ból csórták😄 vagy hogyhíják azt a tyukot
Davidus

V9ykn8_TZL0

Elõször fordítva értelmeztem nem tudom miért: Dobtam a játékot Lynxért lol

Botond
Ki beszélt itt outdoor pvprõl? Pvp szerverrõl volt szó, és arról , hogy a blizzard mit gondol errõl, és mit kommunikált errõl, és hogy mi nem hatolt el azoknak a tudatáig, akiknek zabszem nagyságú az agya. Outdoor pvprõl én egy fél szót nem sok annyit nem mondtam.
napi min.10 óra hétköznap , hétvégén több<#hehe>

Botond
Te azért vagy, más meg másért van, és Õ is a szabályoknak megfelelõen jár el, meg te is, csak Õk nem rinyálnak azért mert te szabályosan jársz el, Te meg igen, amiért Õk is szabályosan járnak el. Ez a különbség.
TDC Geronimo
Én dobtam Lynxet a játék miatt...true story! ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
l2p :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shortstop
Hi mindenkinek!

Erdekelne hogy Ti egy heten hany orat toltotok ezzel a jatekkal?

Lynx_TWL
szerintem jobb leflémelni a kérdezõsködõket:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

QuippeR
de rendes vagy, hogy elvállalod 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

bodesz
sztem most jött el az ideje h összedobjon vki egy FAQt ide 😊
patchek letöltési helye
aktuális patch
magyar oldalak
blogok
addonok/addonok telepítése/ajánlott addonok
(videók 😛 fun)
regisztrálás a wow eu-n azaz bankkártyaszám ill megvettem a gamet hogytudok játszani 😄
és még gyûjthetnénk kiss hibákat amikre tudunk megoldást pl: eltünt spellhang meg mittomén.
guidek(nekem van 190-200 kb mind pdf meg néhány html)

vagy felSleges?bár sztem nem

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

1.Ha én naponta 30-60 percet tudnék játszani(nem csak a wowal bármilyen más mmorpg vel), én is elgondolkodnék rajta érdemes e fizetni érte(valószínû nem), még egy single play gaménak is kevés lenne az az idõ sztem
2.Nem muszály rerollolni, van karakter transfer, szerintem pvp rõl lehet pve re csak fordítva nem
3.Sztem a gankerek inkább olyan tipusu playereket keresik mint te, könnyû préda(bocsi ha bántó), nem olyan hõsöket, mint capaszabi

hy all:azt szeretném kérdezni hogy ujrakelett telepítenem a wowot és a patchek 30k/s el jönnek nincs valami megoldás hogy gyorsabban máûshonnan letudjam õket szedni vagy vmi?:Sléci válaszoljatok koszi
- általában van hajnalonta 30-60 percem játszani, nekem annyira nem öröm, ha 3-4 ember inkább engem öl mint a mobokat. A Nagrandsi Platón a héten 10 mobot sem tudtam leölni, nagyon oda szoktak a népek, sajnos többnyire az ellenség (bár az sem jobb, amikor a saját frakció nyúlja le elõlem a mobot). Ennyi idõvel a mote of akármi farmolása nem tûnt egy rossz ötletnek, de ez sajnos csak elõzõ héten mûködött
- most kivételesen lenne több idõm játékra, erre 3-4 70-es öli a 66-os papomat, biztosan nagyon imba a disc. pap wandja, hogy ennyien kellenek rá (5. leölés után kiléptem, majd nézek filmet vagy ilyesmi, nem vagyok annyira pr0, hogy elbánjak velük, és engem ez a felállás nem szórakoztat - amúgy q-t szeretnék teljesíteni)
- reroll pve... valahol olvastam, hogy mindenki magából indul ki, ezen az alapon valóban hiba volt pvp szerveren karaktert indítanom. Eleinte hittem benne, hogy majd 60-on (most 70-en) változik a helyzet, majd én is jól visszaütök, de errõl a 60-as szint elérésével már letettem. Az elsõ karakterem 5 hónap alatt jutott 60-ra, ha fiam nem játszana egyáltalán nem biztos, hogy a következõ hónapot kifizetném, nem látom semmi értelmét egy reroll pve-nek, a játékra szánt idõt itt szeretném eltölteni, nem máshol (7x 60 alatti karakterrel néha így is szintezgetek kicsit)
- egész héten Nagrandsban (talán máshol is, én itt érzem és olvasom folyamatosan a general csatin is) flying mounttal direkt vadásznak az alacsonyabb karakterekre, nem értem ezt miért teszik de nem is érdekel, pvp szerver ide vagy oda, ezt egyszerûen szánalmasnak tartom

-- nagyjából ennyi volt a véleményem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

TopGun
Sziasztok! Van itt valaki aki megmondana, hogy LW-ben hany slotos a legnagyobb keszitheto taska?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Squasha
Less drug more grammar! <#hehe>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

Visszatérnék még egy kicsit a PvP-s témára , szerintem , a játék egyik fõ magját képezik , rengeteg élményt nyujthat ...***...Jómultkorába még beloggolok ingame ,HH inn, kimegyek , épp irom a macrot amikor egyszer csak megütnek , nézem hm , a hordának kedve támadt egy kis HH raidre..vagy kettö-t letudtam meglepödésembe csapni..Mindenesetre mosolyogtam a dolgon egy jót 😄 .Hmmm van még olyan dolog is h gankelés ,hát igen , pl engem soha nem zavart .Tegnap terrokarba járogattam , épp öltem a mobot, amikor hátulrol megcsap a nyomi ud rugo , petet rá , csapda le mob befagy ,mark rá , pet stun stb -.- kinyirom , ölök tovabb , jött pár haverjával a baromja , sebaj ,nekimegyunk , nyomorék shadow priest osztaná az észt ,meg két pancser rugo ,végül is priest , 1ik rogue meglett... hát még ott elszorakoztunk egy darabig ,yesterday nem volt olyan hordás aki ne jött volna nkem 😄 -.- terrokarba ,ez se zavart , én is szoktam ,ha régebben legankeltek , nem zavart én is szoktam , v csak sziplán odamegyek és szó nélkul megtamod ha kedvem tartja ,ez a játék része ,hmm ismét felcsillan egy jo emlék,anno HP-be , volt egy szép kis párbalyom , 2 szintel nagyobb BE Pala , szokásos 😄 , hát 1 óráig tartott a duel megállás nélkül , volt benne minden ,mobok rám ,rá ..20x kihealelte magát kb stb. végül is lement .***.Összefoglalva tehát , utalom akik rinyálnak h jajj itt gankel ez meg az meg amaz , és jöjjön már vki és ölje le ,ha vki pvp realm-re megy akkor válalja az esetleges következményeit ha nemtud játszani . LEgjobban leegyszerusitve sztem vhogy igy lehetne leirni a dolgot , tuti sok mindent kihagytam , majd maskor , kevés bennem a nikotin<#idiota>

jó lehetett 😉

shaime01
a blizzardnak nincs olyanra pénze mint magyarosítás.. mondjuk én nem is használnám bár mondjuk tuti ,hogy inditanák egy karaktert ahol átnyálazom az összes questet mármint a szövegét

Keresek olyan embert aki 1-70-re vinne egy karit pénzért PvP szerveren. Részletekért priviben.
akik itt sirnak, azok kozul kinek van min 2200 rating-je 5v5-ben?
casting time/3,5 rosszul írtam:S

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

"3v1ben betámad, az ne köpön már le amikor 2t megölök közülük"
Nana,akkor úgy látszik még kicsit gyakorolni kell.Szólózhatnád 3v3 arénát? Még nem gondoltál rá?
Te leszel arena champion Capaszabi,a ganker gyilkos, a bajnok

s0n1c
és zsíros a hajad és nolifer vagy és p**át is csak fényképen láttál, ezeket kifelejtetted
BEAST
semmi problema , legalabb nem titkolod a jellemhibadat , ez az elso lepes a gyogyulas fele =P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Squasha
Gankelek, hátbatámadok 20% HP-n is, szar ember vagyok, nyugodtan alszom. Reroll PVE! <#mf1>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

QuippeR
igen, a másik leköpése része az emberi kommunikációnak, hiszen megérted, hogy mit akarnak vele mondani, de ettõl még bunkóság, és ha valaki ezt szóváteszi, akkor nem õ a hülye.

de nem fogom magam strapálni, aki akart megértett, szerintem elég világosan beszélek.

s0n1c
Még mindig nem sikerült felfogni, nem egyenlõ az outdoor pvp a csoportos zergel, de része annak!
s0n1c
valószínûleg tele is sírnák a párnájukat, ha minden mo-i account hirtelen frozen statuszba kerülne 😊 igazad van, de a helyzet az, hogy fosnak ránk itt a "balkánon" 😊
capaszabi
pontosan, de akkor ne is szedjék be a kemény pénzeket az itteni elöfizetöktöl, hanem legyen egy WOW-Eastern European Edition, amivel játszhatsz, de semmin nem vehetsz részt. Amig ugyanannyit fizet mindenki addig ugyanaz jár. Sztem.

BEAST
akkor meseld el kerlek hogy szerinted mi is az az outdoor pvp , mert hogy fair korulmenyeket semmikeppen sem talalsz 😄

senki sem magasztalt senkit , csak megemlitettuk hogy felesleges itt vergodni minden egyes halal utan , foleg hogy az ilyen gankelesekbol alakulhatnak ki a legjobb group pvp-k

QuippeR
tudom, megint azzal vádolnak, hogy moralizálok, de akkor erre az a válasz, hogy szar ember az illetõ, nem pedig az, hogy õt az egekig magasztoljuk, neked meg reroll pve.

Botondnak és pártfogóinak az a súlyos problémája, hogy szerintük az outdoor pvp egyenlõ a csoportos gankkel meg a köpködéssel. így legalább érthetõ, hogy miért mondják, hogy ha pvp szerveren vagy, akkor ezen nem háborodhatsz fel, de igazuk még mindig nem lesz. de legalább értjük egymást, ezért már megéri vitázni.

BEAST
lehet en tudom rosszul , de 2003-ban pl pont Los Angelesben volt a WCG donto , ha oda el tudtak intezni hogy magyar csapatok is kijuthassanak , ketlem hogy egy egyszerubb WoW Arena Tournament gondot okozhatna ... kezenfekvobb magyarazat az hogy a Blizzard/Vivendi nem szandekozik penzt aldozni arra hogy Europa egyes reszein jelen legyen

capaszabi
😄

Count Adyn
De leköp. megteheti.szar ember ettõl. temeg rinyapina ettõl.<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
igy igaz, hozzáteszem, mert ha valaki olyan gerinctelen szar hogy 3v1ben betámad, az ne köpön már le amikor 2t megölök közülük.