World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanilyen megfontolásból a +heal cloth is elõbb jut el a holy priesteknek, mint a shadowknak. Szerintem teljesen logikus és nyilvánvaló módon 😊
Az MT nek az a "dolga" hogy a DKPját a tank gearre költse, ezért MT.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Sok helyrol hallottam,hogy a defes warrikat elonyben reszesitik tobb helyen mivel az o gearezettséguk az egyik legfontosabb a raid szempontjabol...velemenyek?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
( neten látot csaj nem ér!😉
0:20-
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
patchek letöltési helye
aktuális patch
magyar oldalak
blogok
addonok/addonok telepítése/ajánlott addonok
(videók 😛 fun)
regisztrálás a wow eu-n azaz bankkártyaszám ill megvettem a gamet hogytudok játszani 😄
és még gyûjthetnénk kiss hibákat amikre tudunk megoldást pl: eltünt spellhang meg mittomén.
guidek(nekem van 190-200 kb mind pdf meg néhány html)
vagy felSleges?bár sztem nem
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
2.Nem muszály rerollolni, van karakter transfer, szerintem pvp rõl lehet pve re csak fordítva nem
3.Sztem a gankerek inkább olyan tipusu playereket keresik mint te, könnyû préda(bocsi ha bántó), nem olyan hõsöket, mint capaszabi
- most kivételesen lenne több idõm játékra, erre 3-4 70-es öli a 66-os papomat, biztosan nagyon imba a disc. pap wandja, hogy ennyien kellenek rá (5. leölés után kiléptem, majd nézek filmet vagy ilyesmi, nem vagyok annyira pr0, hogy elbánjak velük, és engem ez a felállás nem szórakoztat - amúgy q-t szeretnék teljesíteni)
- reroll pve... valahol olvastam, hogy mindenki magából indul ki, ezen az alapon valóban hiba volt pvp szerveren karaktert indítanom. Eleinte hittem benne, hogy majd 60-on (most 70-en) változik a helyzet, majd én is jól visszaütök, de errõl a 60-as szint elérésével már letettem. Az elsõ karakterem 5 hónap alatt jutott 60-ra, ha fiam nem játszana egyáltalán nem biztos, hogy a következõ hónapot kifizetném, nem látom semmi értelmét egy reroll pve-nek, a játékra szánt idõt itt szeretném eltölteni, nem máshol (7x 60 alatti karakterrel néha így is szintezgetek kicsit)
- egész héten Nagrandsban (talán máshol is, én itt érzem és olvasom folyamatosan a general csatin is) flying mounttal direkt vadásznak az alacsonyabb karakterekre, nem értem ezt miért teszik de nem is érdekel, pvp szerver ide vagy oda, ezt egyszerûen szánalmasnak tartom
-- nagyjából ennyi volt a véleményem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Nana,akkor úgy látszik még kicsit gyakorolni kell.Szólózhatnád 3v3 arénát? Még nem gondoltál rá?
Te leszel arena champion Capaszabi,a ganker gyilkos, a bajnok
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
de nem fogom magam strapálni, aki akart megértett, szerintem elég világosan beszélek.
senki sem magasztalt senkit , csak megemlitettuk hogy felesleges itt vergodni minden egyes halal utan , foleg hogy az ilyen gankelesekbol alakulhatnak ki a legjobb group pvp-k
Botondnak és pártfogóinak az a súlyos problémája, hogy szerintük az outdoor pvp egyenlõ a csoportos gankkel meg a köpködéssel. így legalább érthetõ, hogy miért mondják, hogy ha pvp szerveren vagy, akkor ezen nem háborodhatsz fel, de igazuk még mindig nem lesz. de legalább értjük egymást, ezért már megéri vitázni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"