166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117520 Akkor te egy szuperember - sőt szuperhunter - vagy, fogadd őszinte elismerésem. Nekem 200d /played után sem sikerült elsajátítanom ezt a képességet. :( -
#117519 /agree -
#117518 Csak egyetérteni tudok, mint moonkin :DD
-
#117517 nálunk én voltam első helyen a végére dps-ben és damage done-ban is. vagy ha nem akkor mindig BM hunter előzött meg. Az esetek 20%-ban van az hogy wlock aki megelőzi a huntereket. a mage-ek meg egyszer kétszer tolnak nagyot aztán semmi... :(
szerintem ez nagyon emberfüggő, hogycsúnyaszóval kinek mi áll kézre. vagy hogy jön ki a lépés. -
maniac001 #117516 /agree -
maniac001 #117515 Egyébként ez pvp-re is jó szvsz. -
#117514 Köszönöm. -
#117513 100%-ban egyetértek. Hiába verem magam, hogy amíg a többiek repkedtek meg pancsiztak mondjuk a Lurkernél, én meg non-stop dps-t toltam, és abban a fightban a legtöbbet nyomtam, leszarja mindenki. Négy perc múlva megint lockok meg mage-ek vannak a top 5-ben. Csak a flame elkerülése miatt nem mondtam eddig, hogy ahol hunter van a raid végére a toppon, ott ki kell rúgni a lockokat meg a mage-eket.
(Legutóbb heroicot nyomtam egy moonkinnel, kaja-pia rajtam volt, de vért pisáltam, akkor sem tudtam befogni dps-ben.) -
#117512 köszi. írtam vissza -
maniac001 #117511 Ha megfelelő pvp talenten vagy (SL/SL) akkor durva. És persze nem árt egy jó pvp gear. PvE gearben nem annyira ütős. -
maniac001 #117510 Ment a privi, nem szívesen adom ki a dolgaimat. Hozzáteszem hogy a hunterem most farm kari, nem raidelek vele így a talent is olyan. Raidre más kell. -
#117509 Valaki írna pár szót arról hogy a lock az milyen pvpre?Eddig azt hidtem hogy a legerősebb de kezdek egy kicsit bizonytalan lenni,főleg a healer kasztok miatt,és mage mellé csinálnám a lockot. -
#117508 indítok egy lockot és megnézem majd mert kíváncsivá tettél engem.
betudod linkelni hogy a huntered milyen talenten van?
-
#117507 -
maniac001 #117506 Még annyit, hogy nem arról van szó hogy a hunterek akkor ne is mehessenek raidre, mert kell az is, van 1-2 jó cucca (MD, trap, pet support, HM) de a több lock kevesebb hunter előnyösebb class balance mint fordítva. És ez akár tetszik akár nem, így van (sajnos). -
maniac001 #117505 Egy raid nem csak arról szól hogy a bossfightokon mennyi a dps. A raid sikeressége az egész raidre vonatkozik. Trashekre, bossokra, cc-re, supportra, mindenre. Egy hunter dps-e akkor sem lesz olyan jó mint egy locké ha felrobbansz. Ez teljesen köztudott, de ellenkezz csak ha te ettől jobban érzed magad.
De amint említettem, imádom a huntert, de a BC utáni peccsben alaposan lenerfelték, ezt azóta sem kompenzálták. Az aimed shot egy vicc, gyakrolatilag nem is használod soxor. A lock a kiosztott dmg-ével (akár trash, boss vagy aoe környezet) jobban szerepel, a supportja is jobb ezen kár vitatkozni. Én olyan player vagyok, aki nem sajnál több száz aranyat a megfelelő talent megtalálására, ide 1 pont oda 2, és ha ezért több száz aranyat kell fizuetni, megteszem. Megtettem hunterként és megteszem lockként is. És tévedsz, jó játékosnak tartom magam, és a klánom is annak tart. Nyilván a legjobbaktól mérföldekkel lemaradva, de aki azt mondja hogy az egész raid alatt nyújtott dmg, és support miatt lock helyett huntert vinne annak ajánlom a hello kitty-t (állítólag jön az új része). -
ShaiHulud #117504 melyik raidben lattal mar eredmenyesen hasznalva seductiont vagy akar enslavet? fear es banish eloszokott forudlni, de mivel banish csak elemental/demonra hat ezert elegge szituacios. a fear meg inkabb veszhelyzetben hasznalando illetve ha nicsn mas megbizhatom cc keznal az adott raiden. -
ShaiHulud #117503 remelem amikor a dpsrol beszelsz akkro kulon kezeled az egyes boss es trash fightokat es nem az overall damaget nezed.
te azt irtad, hogy "de huntertől túl nagy dps-t ne várj." ami egy baromsag, mert igenis nagy dps-e (sebzes/masodperc) van 1 targetre, ami eleg sok boss fightra jellemzo.(szerintem az nem nagyon erdekel senkit hogy trashen ki mit produkalt, az max arra jo hogy lasd ki slackel:P) oom ellen meg igyal potiont es/vagy kerd magad spriest grpba:P az hogy keves huntert visznek egyszerre az nem a dps-e miatt van.
azonkivul, ahany guild annyi szokas, ami a raid osszeallitast illeti.
lattam mar olyan reportot ahol 4 hunter is volt, van olyan ahol 1.
de pl shamanbol sem szokas 1-2nel tobbet vinni es ennek semmi koze ahhoz hogy mennyie jo pve class, mert pedig restoval legjobb raidhealer az ember, enhancementtel meg a legjobb melee dps buffer es eleg jo dps onmagaban is.
tehat szerinem az, hogy egy classbol mennyit visznek, nem feltetlen annak a jele, hogy az a class mennyrie jo pve-re:P
hozzaszolasaid(vagy inkabb sirasaid) alapjan, nekem az a kep jon le rolad, hogy te nem tartozol a jo hunterek taboraba, ezert mondom hogy l2play:D mert nagyon sok hunter van, de kozulluk nagyon keves az, aki jonak is mondhato, mivel hajlamosak elhinni hogy a hunterhez eleg az auto attack:P
de persze tevedhetek is veled kapcsolatban, de erre kicsi eselyt latok. -
#117502 Ez mondjuk igaz. -
maniac001 #117501 A 4 féle cc-ről ne is beszéljünk ugye (seduction, fear, banish, enslave). -
maniac001 #117500 l2p mi? Elárulom hogy elég jól játszottam hunterrel, de egy raid környezetben a lock sokkal előnyösebb. A legtöbb helyen kell aoe, és egy deep affli ágon főleg dinamikus harcoknál a hunternek esélye sincs dpsben egy lock előtt lenni. Ha nálatok a hunterek az elsők akkor a lockoknak spammeld az l2p-t plz. És a locknak ugye teljesen elhanyagolható a supprtja: CoS, CoE, dark pact, hs, ss. Csupa semmiség....
Én szeretném a legjobban ha a hunter jobb pve kaszt lenne de NEM az. Ha nem hiszed, nézd meg egy top klán classösszeállítását raider. 1 max 2 hunter, meg amennyi lock csak létezik. Ők is hülyék vajon? -
ShaiHulud #117499 aki meg nem tud 2008 kuszoben angolul ennyire sem, akkro az nocomment. -
ShaiHulud #117498 http://elitistjerks.com/f31/t13107-hunter_shot_rotation_illustrated -
ShaiHulud #117497 linkeltem mar rola egy hasznos elitisjerk topicot, midnjart megkeresem, imo aki azt elolvassa, annal tobb nem is kell.
-
#117496 Na beszéljünk akkor pár szót a hunter shoot-rotationről, meg a shoot-makrókról. Talán sokaknak segít. -
#117495 egyébként ha meg sok hunter lenne a raidbe azért sirnátok .. ^^ -
#117494 sok hunter egyébként nem tudom miért sir,hogy csak 1 hunter kell raidbe inkább örülnének mert szinten minden hunter cuccra prioritása van..
A másik pedig mage és warlock azért kell sok mert van AoE-juk és ennyi kész. -
#117493 én is BM hunter vagyok. :)
amúgy nagyon ismerőd vagy nekem? csak nem arathor-on vagy fent? -
ShaiHulud #117492 "A healerek általában nemigen foglalkoznak a hunter petjével tehát sűrűn vissza kell hívni" vigyetek tobb shamant, chain heal. -
ShaiHulud #117491 l2play -
#117490 nekem az van és tudok -
Warden #117489 A bm hunter annyiban más hogy a pet is jelentős része a dps-ének.Ergo vigyáznia kell rá és a rotációt is aszerint kell módosítani ahogy a pet wrathját is be kell illeszteni.A healerek általában nemigen foglalkoznak a hunter petjével tehát sűrűn vissza kell hívni ami dps kiesés.Viszont egy jól tallentelt pet simán elofftankol ha kap healt.
Próbáltam jómagam is az mm ágat fele annyira nem volt szórakoztató mint a bm.Mint írtam raid tapasztalatom nincs a hunterrel mivel azért is készült hoyg az akkor még holy paladinomat ellása mindenfélével ami szűkséges raidre ill a pénzt is ő teremtette elő.Hálából éreztették is hogy az altkarakter és karahzan szinten sem számolhattam raidbe kerülésre.(ott is hagytam a guildet)Szólózásra ötfős instára (heroic értetendő) nagyon alkalmas és kevésbé gear igényes mint teszem azt a mm.Jelenleg az S1 setet használom az összes kiegészitővel és jobbhíján a sonic speart ill a gladiátor crossbow-ot.Sima vagy heroic instába nagyon kellemes dps-t nyujt de valószinűleg hoyg ez már maggihoz vagy afelett nagyon kevés lenne.Bg-n pedíg a bm hunter az egyik legerősebb class ami healer nélkül is nagyon veszélyes az ellenfélre.
Nem akarlak meggyőzni a bm hunter előnyös oldalairól próbáld ki egyszer legalább ha pont lesz szabadidőd.Nekem játék szempontjából sokkal jobban tetszik mint az mm öszetettebb, mégis szórakoztatóbb. -
#117488 -
#117487 annyira nem értek hozzá de az eddigi tapasztalataim során instákban magasan vertem BM hunterral a többieket DPS terén, és szerintem egyáltalán nem farmer kari -
#117486 pedig lemaradsz a jóról :D -
#117485 Szerintem egy hunter sem lő 7K-s aimedet raiden. Még egérbe sem. Én pl. klasszikus MM build vagyok, bár múlt héten próbálkoztam a jól ismert MM/Survival kombóval - az is szar volt. BM még nem voltam soha és nem is hiszek benne - de meggyőzhető vagyok. PVE-ről beszélek természetesen. -
Warden #117484 A 7k-s baráti üdvözletek a magam részéről a paladinnal kivitelezhető és egyszeri alkalmak.A "normál" ütés általában ott is 2-3K igaz az duplán van mindíg.A hunteremmel nincs raid tapasztalatom az előző guildemben pl a kis hunteremmel egyetlen egyszer mehettem karahzanba akkor is csak atumenig mert onnan felfelé már healelni kelett a sok puredpsonly valagát a paladinnal.Azon az egy alkalommal odáig második voltam a dps listán és elöttem az alant nyilatkozó maniac nevű tag végzett a szintén bm hunterével jóval jobb gearben.Av az más pl glavangerbe 2,7K volt a legnagyobb aimed amit lőtem de a rotációm ugy van kialakítva hogy csak az első lövés aimed.Az aimed shot bm hunterként ugyan ki van rakva helyesebben csak odáig van rakva a MM ág és farmolásnál használom zömében.BG-n csak első lövésre olyan haverkodás szinten clothosba rögtön utána egy viper hogy mégjobban haverkodjunk.
Igazándából nem kéne nekem sem bg-re de már megszoktam hogy van.Nem tudom eladta e már a vadász nevű troll hunter az accountját anno még itt hirdette és az ő tallaentfáját néztem meg ami nagyon megtetszett no abban ugyan nem volt aimed de messze a legjobb bg-pvp tallent kiosztás volt amit azodáig láttam és nagyon sokáig használtam azt a kiosztást utána módosítottam egy kicsit farmolósabb instázósabra.Ezuton is hálás köszönet neki tulajdonkép az a tallen elosztás győzött meg arról használva hogy micsoda jól játszható class a bm hunter.
Egy mm hunter valószinűleg lő 7-8k-s aimedet de max ő is csak nyitásra használja onnana rotáció sajna nem teszi lehetővé hoyg 3 seces castos lövést birjon beilleszteni vagy ha igen akkor az elég nagy dps kiesés.
Mindenesetre igazat kell adnom a maniacnak hiába jó a hunter hiába tol a bm ág is elfogadható dps-t max 2 hunter fér be egy raidbe invet akkor is a lock-mage-spriest fog kapni annyi amennyi onlány van.Ugyanez van a paladinnál is hiába lett a retri ág egy kimondottan erős raid támogató class hiába tol már jó dps-t akkor sem viszik mert mi lesz akkor a sok puredpsonlyval.Igaz az sem 25 fős de pl minap a paladinommal egy shattered hall-s heroicában egy nálam jóval jobban gearelt mage mögött lettem ugy második 2%-al hogy 1x átkelett öltöznöm healerbe és besegíteni a healbe.Ugyhogy ez van ha összeáll az a baráti társaság akkor átmegyek funolni egyet az arathorra ( már csak a crassus trófeájáért is megéri)és talán ott raid körülmények közt is tesztelhetem mindkettőt. -
Adler #117483 félreértettem, azt hittem, arra gondol, hogy a bind levehető e
bocs -
WiLDoR #117482 hunter nagyon jó raid dps és support, csak tudni kell hozzá a megfelelő shot rotation-t használni, érteni kell hozzá, nameg jó gear se árt...
az már mondjuk más tészta, hogy mage-et és warlock-ot általában többet visznek mint huntát, az aoe miatt. -
#117481 mégis hunter benne van mindig a top3ban igazad van.
szart sem ér