166748
  • shaime01
    jutt eszembe találtam egy modot ,hogy lehet nagyon megszopatni az allykat AV-n :P
    tegnap találtam 2db magyar druidát még az akciohoz szóval

Galvanar sok allys bemegy a tank felvesziaz aggrot kbilyenkoor még 1-2 tank szokot körülette lenni ugyebár nah én nyomok egy Cycoline-t a main tankra többi druida meg 2db mellete lévő tankra ha mázlink van pont akkor kapjuk el öket amikor galv whirlwindezik sikerült igy 4db AV-n megállitani 2 emberel 20-25embert. modnjuk annyiból rossz ,hogy allyk fogják és legtöbbször kihagyák galvanart.. és megnyerik az AV-t :(
  • tigeroo
    huzok egy palá most.
    szerintetek prottal is lehet fejlődni ugyanugy? mert akkor azzal tolnám:)
    retri palákat megutáltam (huntiként)..
  • Lacika 79
    unatkoztam, felnéztem, behivtak, ennyi :)
  • Lazarus
    fury 70ig
  • the elder
    Sziasztok!
    Tudnátok ajánlani egy jó warrior talentet?
    Most indítottam, úgyhogy csak az irányt kellene meghatározni
  • XenHai
  • Narxis
  • picket
  • Botond #117552
    ja,mi is earth shielddel küzdünk a legtöbbet :-(
  • Botond #117551
    megilyedek,najó -.-
  • ShaiHulud
    szerintem resto shaman is eleg jo, 400 resi korul mar eleg nehez megolni, es kozben a flameshock, searing totem, autoattack(FT vagy FB) megeszi az ellent :)
  • bodesz
    dejó jogy druidom van xD
    druids ftw
  • [HUN]Crassus
    Hát ez qrvára igaz! beszarás mit tudnak a druidok bameg....
  • shaime01
    ez egy egyszerü kérdés mindhárom egyben!

DRUID
  • tréj
    Sziasztok lenne egy kérdésem pvp-re meik a jobb/erösebb Priest,Pala vagy Warri?
  • Danton
    PÁncél 20

• Danton
    keresőbe akartam:)
  • Danton
    Vendor
  • Pókmalac
    hi all
    Kaptam egy wow error-t a 70 venes karimmal azota nem tudodm használni..mikor töltene be a játék kicsesz ERRORAL... ujra raktam a játékot a gépet is de egyszerüen nem jo már 4 napja nem lehet betölteni...másik karimmal simán be tudodk lépni:S nem tudodm mi legyen full extrás 70 venes volt :'(((((
  • Nauron
    ne használj ilyen kemény szavakat mert még megilyedek h értesz is hozzá:D
    btw:tuti nem is ismernéd a rotációt ha vki most nem linkelte volna:D
  • TDC Geronimo
    Na megszólalt a tapasztalt hunter aki az aimed - autoshot rotáción nem haladt még túl :d
  • Bhalage
    szar a hunter dps raidben röffle majts!
    vagy ahogy lynx mondana; nubok..
  • Nauron
    csak egy párat az ős igazságaid közül h mért szar raid dps a hunter!
  • Narxis
    Igaz és sok tapasztalat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dr DeViLKiNG
    mégis milyen tapasztalat? bővebben plz
  • maniac001
    tapasztalat
  • Lacika 79
    Crassus, tyé a 24.-ei 3v3-akat, szép csaták voltak szerintem! ;)
    Pap UD preist, BS Horda
  • Nauron
    te szavad szent mi te nagyon pro...
  • maniac001
    "es nem, nem hinnem h azert mert a warlockok faszlamak"

Pedig de...
  • maniac001
    Hm...
    Amikor volt a lock pvp nerf a te könnyeiddel volt tele a fórum. De erre már a kutya sem emléxik.
  • Somi1
    nem tudom ti melyik jatekkal jatszotok de nalunk a hunterek mindig ott vannak a topba dmgben BT boss fightokon (es nem, nem hinnem h azert mert a warlockok faszlamak itt), arrol meg h pvpben mit muvelnek patch ota meg ne is beszeljunk
  • ShaiHulud
    majd minden valamire valo guild csinal a raidjeirol wws reportot, azon szepen lehet latni, hogy ki-hol melyik bosson, trashen stb milyen damaget tolt ki magabol, mennyit hasznalta a class skilljeit/spelljeit, mennyi consumablest fogyasztott, mennyit procoltak a dolgai, stbstbstb.
    aki meg ma is a raid elejetol a vegeig egy osszesitett damagedone alapjan akar itelkezni egy classrol vagy egy jatekosrol az levan maradva ugy jo masfel evvel. l2usewws

http://wowwebstats.com/
  • Narxis
    Huntard farmolni jó, meg mondjuk én jól szórakoztam vele bg-n, de raiden nem nagyon taliztam vele. :)
  • WiLDoR
    kifejtettem 1 posttal lejebb -.-
  • WiLDoR
    ez a JajIstenemSzegényHunterekOmgABlizzSzétnerfeltMinket műsor, már nagyon uncsi, nem gondoljátok?

sírtok itt, mint a fürdősku**ák.
    nem tetszik?
    ne játsz vele.
    rákényszerít valaki?
    nem. szal qsspofabe...

(zárójelben meg annyit, hogy l2p, shai-nak teljesen igaza van, egy raid sikeressége a bossfight-on múlik, nem a szaros, geciunalmas, gecihosszú és szaruncsi trashfight-okon, amin még a legnyomorékabb raid is átverekszi magát, csak max lassabban. bossfighton pedig a hunter igenis jó dps.)
  • maniac001
    Wildor igazán kifejthetnéd a véleményedet az elbbi témával kapcsolatban kicsit bővebben. Én komolyan kíváncsi vagyok rá.
  • WiLDoR
    mindhárom jó resto druid mellé
  • maniac001
    A hunter a leghangulatosabb kaszt szerintem. Ezért sajnálom hogy a blizz így szarrá nerfelte. Ettől függetlenül szeretek vele játszani, de raidelni a lock-al megyek.
  • Shortstop
    én ezt nem mondanám de olyan lockkal még nem találkoztam aki olyan komoly mint amiről ti beszéltek. bizonyára ti valaminagyon szuper lock-playerek vagytok :)

hunter meg a legjobb :D
  • shaime01
    Nah mindegy a lényeg az ,hogy a hunter egy kibaszot szar class semmire sem jó.
    -

Arena kérdés

Rogue , warlock vagy warrior lenne a legjobb választás 2vs2 arénba resto druid mellé?