166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117600 Az, RFC. -
ricky #117599 de csak az egyik boss dobott valamit, a többi meg csak pénzt! :( -
ricky #117598 az nem a Walling C, hanem a Ragefire Chasm, s tegnap egy 17es palával ketten végig toltuk (25-s rogue voltam!) -
ricky #117597 szerintem maradok BE, aztán ha nem jön be akkor csinálok egy undead-t is :)) -
#117596 Arról nem is beszélve, hogy a Wailing Cavers a legkissebb insta, már 10-20 között is lehet tolni, egyből a fővárosban van - ami meg az allisoknál van, az a szánalmas, rövid és sokat nem érő Stockades...(jóval magasabb szinten.) -
ricky #117595 de szerintem a mana tap+arcane torrent miatt kapott energy is hasznos lehet... -
#117594 Nem!!!!444 :D -
#117593 A hordás GM?:D -
#117592 Az én apukám a GM, na ki az erősebb??? :PPPP:PPPP:PPP -
#117591 az en apukam is hordas es a horda sokkal erosebb!!!!!!!1 -
Warden #117590 Lehet ugyan csűrni csavarni de a horda minden szinten előnyt élvez.Nem is kell a racial képességekig vagy av s három hunter bevédi a hidat miközben fearben szaladgál mert van hely-ig belemélyedni.Egyszerűen a low lvl szintek is ugy vannak kialakitva hogy ha allis vagy szaladgálj fel s alá a tiszta játékidő 70% ban elwyn-westfal-redridge-duskwood-wetland közt viszont ha hordás vagy lenyomod a kezdő területet majd elmész barrensbe ott egymásra épülő és egymás melett lévő questekkel felszintezheted magad egész odáig mig ki nem irthatod a falut hillsbradban. -
WiLDoR #117589 wotf + cannibalize
melee-nek a legjobb racial-ok.
(mondjuk arcane torrent meg jó casterek ellen, de arenaban pl. ha rugó 1v1 szituba kerül, akkor eldöntheti a meccset, ha van wotf+cannibalize comboja: cannibalize + bandage és full hp újra ^^) -
#117588 khmm...
undead racial > pvp trinket... -
#117587 AV-n ki a jobb ill. melyik oldal van rosszabb helyzetben vitahoz hozzacsapom a most elojott racial kerdest is.
Miert a hordanak van tobb, hasznalhatobb pvp racialja? :) -
ricky #117586 Undead szerintem azért jó, mert immunissá tud válni a fear-re, ami egy roguenak nagy előnyére várhat, de ezt egy trinket-tel pótolni lehet, ugyis csak pvp-ben kell, meg némely instában, úgyhogy ez szerintem nem olyan nagy előny! -
ricky #117585 hááát, nem tudom miért ne lehetne... küldizés mellett tudok bányászni, azt eladom AHban, instákból eső cuccokat meg disenchantolom, és enchantként eladom őket... Főleg a magas szintű enchantokat! Alacsonyan meg levittek 70esek instákba, esett egy csomó amit disenchantolhattam és fel tudtam gyorsan húzni a skillem akkorára, h tudjak olyat enchantolni amire már van kereslet is. (Mert ugye +1 staminát pl nem nagyon fog senki se venni!) -
#117584 Nekem is az volt 60on,utána meg jött mining helyett jc,és simán elvan belőle az ember. :-) -
#117583 tegnap a 42/43-as dps sámlimmal ZF-ben voltam,tök élvezetes volt ismét "játszani"... -
#117582 racial szerint,mivel minden kaszthoz tartozik egy racial faj... -
#117581 Amíg a sorban afk-znak a társaitok, addig ez lesz. -
#117580 miért a legjobb az undead? inkább a BE akkor szerintem -
#117579 amúgy te vagy az első aki azt mondja hogy miner-encsiből meg lehet élni :) -
#117578 felejtsd el. -
#117577 jaja tudom MS ide vagy oda nemszámít neki... -
WiLDoR #117576 legjobb racial-ok: undead
legjobb kinézet: blood elf -
WiLDoR #117575 jah, druid az mókás dolog. főleg a resto mondjuk 400+ resivel.
warriorral ~40% crit mellett addig ütögetheted, amig bele nem unsz, vagy szét nem vered magad a thorns buffján, de hogy megölni nem fogod az qrvaélet :)
resto sámli, holy pala detto ugyanez.. -
ricky #117574 mesterségként én eddig enchant-os voltam, mining mellett. Egész jól megéltem belőle, de gondolkodtam a LW-en is... van pár jó cucc amit tud csinálni magának :) -
#117573 meg mesterség -
#117572 a másik pedig van valami megoldás arra illetve lesz megoldás arra ,hogy az ally bgken ne kezdjen +6-7 emberel? elég idegesitő igy egy idő után ,hogy csak azért vesztünk mert mig ők 6al többen vannak pl AB-n mindenhova több ember jut.
legutolso AB-n horda kezdöhelynél 1db warriort 2db resto druida és 3db holy paladin healelte esélyünk nem volt és még akkor is csak 10-en voltunk.. Remélem blizzard tesz valamit ennek az ügyében,hogy egyszere hivjon be mindenkit vagy addig ne inditsa el amig nem lesz 15vs15 -
#117571 Jah biztosan véletlenül van, hogy a horda íjászok nem tudnak lőni, mert a zászló el van különítve és házikóban fut végig az ally a bejáratig. Az is biztos véletlen, hogy dun baldar egyik toronyból a másikba esélytelen vagyok átjutni mert incombat vagyok amíg minden íjász meg nem halt, és lelőnek ha gyalog futok át. És persze ha beáll védekezni a híd mögé 3 hunter akkor biztos átjutunk a hídon akár 20an is. Teljesen valószínű! -
#117570 és most mi szenvedtünk el egy ilyet. :-) Köszönet ally nepás barátainknak. \o. -
ricky #117569 Szerintetek melyik a legjobb faj egy roguenak? Orc,undead, b.elf vagy troll?? Légyszi azt os írjátok meg h miért! :) köszi előre is!! -
#117568 "zsínor" hogy sikerült azt nem tudom -.- -
#117567 Nem tudom neptulon melyik csoportban van,de allyk most 4x zsínorban kaptak ellenünk jól megérdemelt 0 bonus honort. :-) 530 reinf maradt hordának. :-) -
#117566 rofl :D szerintem felesleges belemenni ebbe, mert akkor mondhatnam azt hogy ha elveszi a horda SPt, akkor mennyivel kell tobbet futni az allynak hogy visszajusson? :D ... vagy az hogy mennyire nehez lehogolyozni az embereket az allis hidrol :DDD -
#117565 még is az ally nyer mert kihagyák galvot sé rohanak drek felé és nyernek is.. legalábbis rampage-en AB WSG és eye of stormbol több honort lehet összeszedni 1 ora alatt mint av-ből.. ami.. hát .. :P -
#117564 "First they give horde pallys now they let 15 of them into AB...GG Blizzard GG" -
Warden #117563 Ne menjünk bele most hogy miért van az hogy Balinda gyengébb és miért caster ha Glavanger nem az.Abba sem hogy miért kezd a horda közelebről ill azt se boncolgassuk hogy a bázisok kialakítása miért oylan amilyen pl a horda bázist ha masszivan védik kb abszolute lehetetlen elfoglalni a kis kétajtós épitménynek köszönhetően.Persze a blizzard véletlenűl sem a hordának kedvez ezek véletlenűl alakultak így ki..
Amugy 2-3 hunter és egy két lock szintén tud kelélemetlenkedni mindkét oldalon.Egyzserűen a hunterek három pontban le frost trapelik a helyiséget a lockok meg nyomnak egy tömegfeart.Alli oldalon ezvel vandar megmenthető balinda sajnos nem. -
#117562 Aztán mit csináltok azzal aki leechel?:D Mert allynál legalább 8-10ember mindig ezt csinálja.Van aki ügyesen bekonfigol egy botot és rohangál meg buffolja magát összevissza AV-n. :D -
#117561 ez dreknél is megy ám,előbb egy másik druiddal 4x wipeoltattuk le 20-25 fős allys sereget ezzel :-)