World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Szinttõl függetlenül is választhatsz klánt, de vannak olyan klánok akiknél van minimum szinthatár a belépéshez. Érdemes a választott klán(ok) honlapját megnézni, általában leírják hogy milyen elvek szerint játszanak. Ha választottál egy számodra szimpatikusat, ingame ráwhisperelsz egy officerre, de sok klánnál a honlapjukon is tudsz felvételt kérni.
Még egy kérdés ha lehet😊)) Egy élõhalottal nyomom,hogy válaszak magamnak klánt és hányas szintõl?😊
Elkezdtem WOW-ozni csináltam egy kis karit még csak 41-es szintû de bizom benne lesz nagyobb is😊 Remélem sok böszmeséget nem kérdezek😊))
Most nálatok sem megy a WOW?😊
Viszont jó kis auto-unstuckot is kiszedték igy marad az egy órás hs, nincs öt percenként "hazaugromezértazért"
ha nincs és lesz GC-om akkor 4.000/hó
igaz?
köszi szépen!
láttam már sok infót azért kérdem..
1.hol lehet letölteni jó (profi) addonsot?
2.ha kérhetnék vlki hogy ne keljen keresgélni tudna vlki küldeni egy linket??
3.hogyan kell rendezni interface barsokat?
4.vlki segitsen mert má csorog a nyálam amikor látok a egy vidót és szépen meg van csinálva neki a addons meg a barsok..
najo persze aki elsõre verte le gondolom flask meg minden féle elixir meg ami létezik, nerf ota potit pazarolni elég felesleges
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
keep walking... www.artum-inferniti.net
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kill elõtt respawnolt a patrol 18%-nál és végigszeletelte a raidet....ez noooormális lezárt ajtónál?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE