166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
pongi10 #117640 de ott tudom elvállalni a petes questet?
-
#117639 Itt -
pongi10 #117638 vagy hol találom azt a Oninath nevü npc-t (60.62)?Silvermoonba hol?
-
pongi10 #117637 hoyg tudok kordinátával keresni? -
#117636 Hát igen, csak, hogy lehet azt megoldani egy MMORPG-ben, hogy napi 1 óra játékkal sokat fejlődjön?99%, hogy ez a kockák játékkedvét veszi el, ahogy lentebb is írták.Ez egy óriási probléma lesz később, az tuti.Talán erre lesz megoldás az új MMORPG amit a Blizz fejleszt?
Annyi biztos, hogy akármit tesz Blizzard már nem tudja tönkretenni magát, nem rég olvastam a bevételéről, hogy milyen évet zárt, kilóra megvehetné fél Európát. -
#117635 Teljesen egyetértek. -
#117634 A casual az nem a napi 3 óra átlag alatt kezdődik, hanem jóval alatta. A napi átlag 1-2 óra, az talán, és a játékosok legalább 80%-a ide tartozik. Mindenki ugyanannyit fizet a játékért, tehát a bevétel 80%-át is ők jelentik (most nem számolnék a külön fizethető dolgokkal, szerintem azok elenyésző hasznot hoznak a Blizz-konyhára). Akkor most meséld el, hogy miért is probléma, ha valaki zöld cuccokban ér 70-re, és örülhet egy kicsit, hogy kap epixxet? És hogyan toljon akár heroic-ot, ha esetleg egy hétvégi napon hetente egyszer rá tud szánni a játékra 3-4 órát? És ha eltekintünk azoktól az építő jellegű dolgoktól, hogy simszezzen inkább? Feszegethetnénk a problémát, hogy casual, kocka, ki mennyit játszik, ki mit akar elérni. Szerintem a probléma miatt guildek oszlottak fel, és fognak a jövőben is, úgy látom, hogy az egyik legnagyobb feszültség a játékosok között (horda-alli ellentét hangyaásítás ehhez képest). Érdekelnek a vélemények, megoldási lehetőségek :) -
#117633 gear nélkül max. pár wipe lesz a HC instázásból:P -
#117632 És a honored HC kulcsokat mivel magyarázod? :P -
#117631 a szintezés azért lett könnyítve mert hamarosan 80 lesz a limit és nem 70
S1 geart meg azért lehet megvenni honorért hogy a pvpsek+casualok ne legyenek hátrányban a raiderekhez képest mikor kijön a kieg(lásd HWL BC elött) -
#117630 Hunter trainer mindenhol van:) -
kar #117629 igen gondolom ott is kell lennie amelyik fajnál lehet huntert inditani ott lennie kéne. ne az alap kezdön keresd hanem a második területen ahol 6-os szintre érsz át és kb 12-ig qzol. de lehet hogy blood elfeknél a városban van a q bár ezt kétlem de lehetséges. pontosan silvermoon cityben indul a q. keresd Oninath nevü npc-t (60.62).
http://thottbot.com/q9617 -
#117628 Beszélj vele. -
pongi10 #117627 és az blood elf városában van?
-
kar #117626 10-es szinten a Hunter trainernél tudod majd felvenni a q-t illetve azt hiszem a mellette álló stable master fogja adni. A q-ban 3 különféle állatot kell befogni és elvinni neki az utolsó állat leadásánál tanitja meg neked a befogást. -
pongi10 #117625 valaki segítsen plz
-
kar #117624 Ezzel semmi probléma hiába a szép keret a blizz is csak egy a sok multi közül magyarul a bevétel fontos a többi másodlagos. De azért ennyire nem kéne kiölni az egészböl a kalandot mert akkor a kövi kiegnek nem kéne cimet adni csak elég lenne a 3.4 vagy ilyesmi mivel ugyis csak a bg-k fognak számitani ujdonságnak. Van pár ember aki letolta az end instákat és vannak a többiek akik bgznek minden áron. És van egy elég piciny csoport akik még törekednek hogy kiegig végigérjenek valahogy ezuton is elismerés nekik és ne adják fel megéri szenvedni. -
#117623 Nehogy már, mit vártok még?Majd a minden betegséget gyógyító pirulát is a Blizz találja fel?Nem azért tette elérhetővé az s1-es setet honorért, hogy aztán majd kitaláljon rá "valamit".Minden ilyen intézkedés a casualok miatt lett létrehozva.Nem a hc kocka gamerek adják manapság a bevétel nagyrészét, hanem a napi 1-2 esetleg 3 órát játszó casualok.Ezért lett könnyítve a szintezés(nem, nem azért, hogy az x+n altod felhúzd 70-re), ezért lett s1 honorból elérhető és ezért lett szvsz a BG rendszer változtatása AV-ban, pörgősebb, gyorsabb lett.A casual playerek adják a profit nagy részét, az elindított reklámkampány is nekik szól leginkább.Ja a heroic insták kulcsát is ezért tették elérhetővé már honored szinttől...Na mind1, ez csak az én véleményem, a felelősséget vállalom érte. :) -
pongi10 #117622 Valaki le tudná írni pontosan hogy a hordánál hol és kinél lehet elvállalni hunterrel a petes questet?amivel állatot foghatok be -
#117621 Érdekes:D Horda oldalon az első bekezdésben lévő "személyleírásod" egy gnómra tökéletesen illene :P Taurennel meg nemlehet egy gnomot halálra taposni szóval a komplexusokról ennyit..ám fasza amikor egy gnom rugo stunlockol + pattog előttem csak a /rofl makromat nyomom és röhögök rajtuk:)
Én ugy vagyok a Horde - Alliance dologgal, hogy megkell tapasztalni mind a kettőt. Tavaly mikor a wowot kezdtem felhúztam egy hordást 20asra majd töröltem és mentem alliba, kezdtem egy törpöt (csak az tetszik alliból) de amikor megláttam a "szent fény lovagjai" klánt akkor töröltem a picsába. Nemkérek az ilyen alsósokból akik játszák hogy ők a jófiúk és betámadják xroads-ot néha mert mocskos a !%@# horda..! A valóságban is ember vagyok, miért legyen az alteregóm is human egy fantasy játékban?! Inkább leszek ork (for the warchief!), troll (yo, mon) vagy tauren (/moo) esetleg élőholt...
Mivel true hordás vagyok (legalábbis voltam) a BE dolog sziven ütött...egyszerűen nem illik a hordához az egész mert a vérelfek az tök olyanok mint egy human és egy night elf keveréke ,őszintén szólva draeneinek jobban örültem volna:) (Bár van egy BE palám)
Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik büszkén hirdetik hogy alliról rerolloztak. 2 kérdés utána: mikor jöttél, mi a karid?
válasz: bc után, blood elf...
nc
-
kar #117620 egy észrevétel kiváncsi lennék a véleményetekre. azzal hogy blizz az arena 1-es cuccokat simán honnorbol elérhetövé tette egy dolgot elvett a jónéptöl ami nem feltünő de egy régi játékosnak szembe tünő. a friss 70-es insták lekerültek a napirendböl senki nem jár oda max heroic de simmába senki. mint álltalában én is sok karaktert felhuztam 70-re de most az utolsonál ez nagyon szembetünő lett. hiába vagyok népesebb guildben szoktam néha random groupot keresni valahogy jó hatással vannak az ilyen csapatok a türöképességemre kitartásomra :) egész hétvégén probáltam egy sima COT-BM csapatot összehozni és semmi egész nap. Kiváncsiságból rákérdeztem pár emberre nincs-e kedve jó mulatság csapatmunka meg ilyenek és a végén jutalmunk hogy rászabadithatjuk az orcokat Azerothra :P Nem válaszok jöttek kivétel nélkül. Aztán jött a megvilágosodás AV bejelentkezönél ingyen pia osztás volt mert sorban álltak allysok hordások rendezett oszlopban. Nah akkor lássuk join battle (PvP serveren játszok mióta az eszemet tudom de a bg-töl herotom van) barlangba állok ég a pofám mindenkinél hatalmas kardok balták botok hát gondoltam itt vérprofik vannak csak nem látszik majd hogy friss 70-es vagyok. Aztán valami furcsa volt a képben addon nem hazudik mindenki 10 ezer hp alatt egyik lock sem de még warrior sem volt fölötte. Nah akkor /target inspekt és döbbenet. Ha azt mondom hogy a 40 emberböl max 10 kék ittemet láttam tulzok mindenki zöldben kiegészitve a emlitett arena 1-es ittemekkel. Ezek után feladtam a random csapatos mokákat mert igy nincs esély ilyet találni. Egy fontos észrevétel ami nekem bántó volt: A main karim warrior és ha most lennék kezdö 70-es kétségbe esnék mivel tankolos ittemek persze nincsenek a elérhetö cuccok között és hiába vagy dps warrior egy minimális tankolos gearednek kell hogy legyen a tatyiba. Sajnálom hogy ezek a "kezdö" insták kiszorultak és helyettük a pvp gear kapott helyet de hát remélem erre is kitalál a blizz valamit. -
#117619 és a "műfalyában"? az semmi? :-D -
#117618 "azval" - hogy a grammar police rúgdosson amikor a földön fekszel! Tanulj már meg magyarul!
"valakinek pont az tetszik hogy pörgeti a háta mögött azt ami ép a kezében van" - az már teljesítmény! Neked is bokáig ér a férfiasságod? -
#117617 "Egy fantasy vilagban meg legyenek kulonleges szereplok." Különleges = ronda?
A többi no comment, az még ennél is nagyobb baromság. -
Warden #117616 Hmm semmi gond azval hogy neked a harcimarci tipúsú kemény FIÚK jönnek be.Azval sem hogy ha a kedvenc filmed a túl a barátságon (ejtsd brokeback mountain) esetleg még valami velős oscar wilde idézetet biggyessz aláírás gyanánt a neved alá.A játékosok zömének viszont nem mindegy hogy milyne kinézetű karakterrel játszik kivéve a kissebségi komplexusos tauren warriorok akik irl 160 cm mélyek és 57 kilósak és mit adj isten szemüvegesek, de itt kompenzálhatnak kedvükre.
Valami oknál fogva a játékban a female karakterek combat animációja viszont sokkal jobb mint a male karaktereké igaz ez a bloodelfekre is ahol nemkicsit erőltetett a manuszok mozgása de valakinek pont az tetszik hogy pörgeti a háta mögött azt ami ép a kezében van.A combat animáció pedíg nem csak a wow ra igaz hogy a female karaktereké mindíg jobb.Anno a blade of drakness nevű hack&slash-ben (műfalyában azóta sem készítettek jobbat) az amazon mozgása messze messze a legjobb volt. -
1Darton1 #117615 Csakhogy mi mar 2,5 eve nezzuk az allys plazapicsakat, meg edibedi cukorfalatokat. Neked par honap alatt betelt a pohar, akkor el tudod kepzelni, hogy a hordasok mennyire unjak mar.
En valahogy sosem szerettem az aranyos, meg csinos karaktereket, azt latok eleget eloben. Egy fantasy vilagban meg legyenek kulonleges szereplok. Raasasul valahogy sosem hajtott a vagy, hogy no lehessek, ezert nem is akarok egynek a borebe bujni. Persze izlesek es pofonok, semmi bajom azokkal, akik irl rozsaszin cuccokat hordanak, de lehetoleg elkerulom oket. Ezert is kerultem el az ally oldalt amennyire csak lehetett: :)
-
#117614 sg.hu vmiért nem akarja a képet hogy lássák de egyszerüen megoldhatod
jobb klikk rajta és kép cimének másolása vagy pedig ha lusta vagy lustáknak -
#117613 nemlátunk semmit....
-
#117612 Már nem azért, de az allis karakterek (meg a BE) néhol állítólag "nyálas" kinézeténél csak egyetlen dolog gázosabb: az izzadságszagú, erőltetet "már pedig én kemény vagyok, kemény férfi karakterem van, csak semmi szépség" mantra.
Unalmas, fárasztó, és gyenge. :D -
Bhalage #117611 70 -
Danton #117610 Hanyas szinttől érdemes kinézni a battlefieldre?
-
#117609 -
rogue + warlock.
kkthxby nah én most megyek vissza farmolok még egy kis honort -
#117607 azért egy falfehér albino hím belf warlock/rugó nehogy már szekszi legyen... szerintem nincs velük baj, nyilván nem a szőke paladincicákkal kell foglalkozni :) -
#117606 szerintem ne foglalkozz ilyen hülyeséggel. úgysem írányíthatsz mindenkit -
#117605 Jól megkapta a horda. Remélem orkok kapnak valami "szeszci" geart. :DD -
#117604 nekem az nem tetszik benne ,hogy .. 160 centis pláza misspicsák rózsaszin cuccban ugrálva healelnek meg tankolnak be azzal a kis vézna lábaikal egy 2000 méteres bosst meg nyögnek mint egy fürdős***** arról nem is beszélve hogy minden blood elf szinte csak csaj ami csak mégjobban rontja a horda összképét "fuuu de szeszci" már alig várom a magyar nyelvü wow-t amiben minden innkeeper aki blood elf azt fogja mondani ha rákattintasz "Kérsz egy üccsit?" ... bah
-
*sorry az érzelem kitörésért.. de már maga a tény felidegesit ,hogy idejön vkit megkérdezni melyik class lenne a jó a hordának "één be-re gondoltam mert olyan szeszci"*
- -
#117603 szerintem BE-ből is lehet olyat csinálni ami nem nyálas
amúgy köszi a válaszokat a kérdéseimre :) -
#117602 ricky mi az isten van veled?
HORDÁS akarsz lenni nem nyáladzó buzisan ugrándozo blood elf.. rogue akarsz lenni go orc vagy undead ennyi kész.
jöhet a fléééééééééééééééééééééém :p -
#117601 tuti allis vaty es azert... az igaz, hordas playereknek mar ott is epic esik