World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívjon gázt a Blizzard. Szedné szét õket egy hóvihar..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
pedig már kockulnék😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A halál csupán a kezdet...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
๏̯͡๏﴿
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
๏̯͡๏﴿
Próbálkozzál. Kicsit gondolkozz el, hogy mi kell a gyors szintezéshez (na mi vajon? Hogy minél gyorsabban ölj meg egy mobot, és hogy minél kevesebb downtime legyen a mobok között.), és nézd meg a talentjeidet és a geared, majd dönts, hogy ezt hogy lehet a leghatékonyabban kivitelezni.
Gondolkodás nélkül nehéz lesz.
Amikor még sok-sok puggal jártam instázni BC megjelenése után egy-két hónappal, rengetgszer volt, amikor már majdnem beírtam a party chatbe, hogy
"Jézusom, hogy a büdös életbe jutottatok ti el 60ig???"
Én nem bántam volna, ha legalább egy Ony attunement vagy valami kellett volna az outlandba kijutáshoz - csak akkor nem hogy 2 millió eladott példány, de még a fele sem lett volna meg az elsõ nap 😄
๏̯͡๏﴿
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mokas amikor egy caster elkezd varazsolni es te megszakitod egy taunttal 😄
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
kis kedvcsináló pvp-hez...
kvajó😄 az egész: a rammstein, a pala "dps" meg azaz addon ami a srácnak van😄 need it...(aki tudja mik azok írja már le legyen szives mert nekem még a sima addonsor van-és kicsit zavar h sokat kell mozogni az egérrel...😄)
amúgy a righteous fury-nak van valami szerepe pvp-ben? eddig nem tudtam rájöni... én szinte nem is használom mert nem vagyok tankadin...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
[email protected]
<#eplus2>#eplus2>
\" örökké nem eshet.... \"
\" örökké nem eshet.... \"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
amúgy ez már inkább megtisztelõ cím, annyira common :F
ಥ_ಥ
ha van valami, amit biztosan jobban tudok, mint te, ez az 😊
trust me, little padawan :F
ಥ_ಥ