166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117720 Nem igaz, mert én lesoloztam. -
Oros12 #117719 Csá all!
Igaz hogy még senki sem tudta megölni Illidiant és Archimondet?:S
Forrás: Haverom
Nem nagyon hiszek neki ezért kérek itt választ:) -
#117718 haverod -
Bhalage #117717 hát te meg ki a fasz vagy?
;o -
#117716 aha durva volt...fél ora kb...na én megyek egy bgt majd re /afk
szerencse a kiirásom se régi -.- -
#117715 ugye azért heroicoztunk ma, mert pvp epic az ölünkbe hull? -
eLiXir #117714 most mit vitatkoztok ugyis en vagyok a legjobb -
#117713 najo te istenem najo...nc -
#117712 nubok -
#117711 azt csinálni amit nem szeret, egy olyan helyen ahol azért fizet, hogy azt csinálja amit szeret... -
#117710 Nem szeretik,csak a kisebb ellenállás felé nyomul mindenki, ami teljesen természetes emberi magatartás. -
#117709 köszi -
#117708 Simaban is esik. -
#117707 vagy 10 badgeért vehető -
#117706 primal nether az csak heroic instában eshet? -
#117705 rugó jól járt, mert az aréna gear jó dpselni pveben is (mert prok és a blizzard ezt így ismeri el) -
#117704 szídjatok engem :D -
#117703 kereslet kínálat, ne a blizzardot szídjátok azért, mert pvpzni szeret a nép. -
WiLDoR #117702 -
WiLDoR #117701 hát én warrimmal bementem 1x karába fun-ból full s1 gear-ben, pvp arms specen, hát ja...dps-nek nem nevezném, amit a pvp gear-ben ott alkottam :D
de a miss-parry-miss-dodge-miss-miss-miss-parry-miss-miss gépezet a bossokon iszonyat frankón működött :DD
szal' perpillanat aki most azt mondja, hogy pvp gear jó pvp-re, pve gear meg pve-re, annak 100%-ig igaza van... -
#117700 Mit nem értesz? Aki szereti jár. Lynx is megmondta. És igaza van. Az hogy nincs 5 ember egy szerveren aki szereti az más kérdés. :-) -
#117699 Egy a lényeg, reroll pvp és kész. -
WiLDoR #117698 nekem is pont ez volt a bajom.
azt hittem, megőrülök, mire sikerült nyomorék 3000 reput beszedni Cenarion Expedition-nél. normal instába a kutya nem akart jönni, vagy ha igen, akkor is kilépett felénél, el se indult, megunta, elment filmet nézni, anyu-apu elhivta, a heroic pug-ok amikkel meg nekivágtunk ce instáknak legtöbbjük a 2. trashpack-en se jutott túl...
mióta S1 elérhető honorból, a kutya se jár instázni, nemhogy normal-ba, még heroic-ba se nagyon, csak max abba, ami daily.
ami loot esik instákba, főleg a normal-ba, az nulla, senki se megy érte, mert minek?
1 délutánnyi av-vel 100x jobb gyűrűt, nyakláncot, vállast, fegyvert, stb. vehet magának.
repu miatt se nagyon kell már, mert minek? heroic insta kulcsok kiválthatók honored-en, azt meg simán megcsinálod küldikkel 70-ig.
tehát normál insták gyakorlatilag teljesen megszüntek létezni. de a pug heroic-ok 4/5-e is befuccsol, mert oda már kell csapatmunka is, meg gear is, szal ismét öngól a blizzardnak.
arról már nem is beszélek, hogy arena-ban milyen az, mikor jönnek szembe az s1 cuccos team-ek, és kb. 10 secig se élnek a 3v3 csapatunk ellen (pedig mi se vagyunk ám valami gecinagy pro pvp arcok ^^), annyira nincs köztük se összhang, se taktika, meg úgy általában semmi, csak gear-ből akarnak megoldani mindent...
szal' szerintem ez hülyeség volt a blizz-től.
persze elsőre nem igy tünt, de most már egyre inkább tűnik igy...sajnos. -
#117697 aki szeret instázni az továbbra is instázik.
pve hátránya az, hogy szar a lootrendszer. jó húzás a badgeért vehető itemek, csak hát egész set kéne nem pedig 4 ruhadarab azt ennyi. a badge az fix drop így fix a loot is. -
#117696 /agree
hagyátok rá wildora hisz csak egy szöke blood elf és olyan szeszci ezen a mounton :D -
#117695 swift flight form > all
és np :-P -
#117694 Nekem nem tetszik, dehát ízlések és pofonok ;> -
WiLDoR #117693 látszik nem értesz hozzá
ez a flying mount > minden más flying mount
nem kicsit.
nagyon
(kivéve alar főnix) -
WiLDoR #117692 "de szerintem a mana tap+arcane torrent miatt kapott energy is hasznos lehet..."
ja csak arena-ban pl. nincs időd mana tap-elgetni.
szal wotf+cannibalize jobb. nem kicsit. nagyon. -
#117691 nub allismount :( -
WiLDoR #117690 az új légipacim. 1x-űen imádom :)
külön thx botond-nak, nélküle ma nem sikerülhetett volna :)
-
#117689 sikerült mégjobban megutálnom a bubizos tömegberohanos aoezös zászló foglaló paladinokat (5db volt az ally teamben bubble miatt vesztettünk)
-
fuj
-
#117688 köszi szépen -
#117687 Nem beszélve arról, hogy pve drop lutri, pvp meg fixen jót "dob". És pveben vagy tied lesz vagy nem, pvpben meg tuti tied amikor megvan a honor. -
#117686 Alapvetően nem az volt a hiba, hogy s1 van honorért,és félfogyatékos pityuka east frostwolf tower aljában elég időt eltöltve full pepixben lesz akkor is, ha csak a w-t tudja megnyomni, hanem, hogy valóban a jelenlegi formájában pve arról szól, hogy lemegyünk shardot farmolni enchanthoz aztán helló. Ez pedig a resi rendszer miatt van. Pve cuccon 99%ban semmi resi nincs, szóval nincs értelme pvezni,mert azzal a cuccal pvpben nem érsz semmit. Annyi ideje meg valóban nincs a játékosok 99%ának, hogy t6 meg s3 is. Akiknek van azok meg nem egy szerveren egy guildben vannak, így nincs réd, mert nincs meg a 25 ember. Mai napon láttam pug ssc-t neptulonon, ahol a legtápabb pve guildünk, az imbalanced is részt vett pár taggal és még másik 6 guildből emberek, mert csak így van 25 érdeklődő. Mindenki más a szabadidejében free honor pepixet farmol, mert különben nincs pvpben semmi eredmény. Szóval vagy a resi rendszert kell törölni, vagy pve itemekre random mennyiségűk resit rakni, mert ez így jelenlegi formájában valóban elhibázott lépés volt.
Mielőtt s1 honorra került nem volt feltünő, mert volt 5-6-7 slot (fegyverek is), ahol nem volt az emberek 99%-ának 20-30 resis cucc, de most hirtelen kiütközött, hogy hoppá van. Mi is ráfutottunk erre, hogy s2ben 1600 fölötti rating, egész belejöttünk, s3 első héten is arattunk, második héten meg meg lemostak minket. Néztünk wtf, aztán láttuk, hogy a pve geaünk+pár pvp epix 70-80 resivel karcsú, most mi is honort grindelünk pve leállt. Szal vmit csinálni kell, mert elbillent az egyensúly, és ez hosszútávon nem kedvez a játékosoknak és a blizzardnak sem. -
#117685 Ne légy már ennyire segítőkész! Amúgy 10. szint. -
#117684 amikor megveszi trainertől a skillt -
Warden #117683 No ez az ami nem lehetséges.A high end instákat a játékosok 10% sem látja.Naxx a leghangulatosabb legöszetettebb instája a játéknak amit gyakorlatilag jó ha százezer ember lárott belülről.Khel tuzadig ennek a fele jutott el kb.Ugyanez igaz a black templ-re és ugye mi lenne akkor a sok hc arcal ha mindenki számára elérhetőek lennének ezek az insták, úgy hogy érdemi eredményt is tudnak produkálni a noob casualok.
SSC-TK is nyitott nem kell hozzá előzmény mégsem öldösik naponta sem vashj-t sem kaelt.
A guildek nagyrésze a bc-t követően felbomlott újraalakult mert valaki gyorsabban valaki lassabban lett hetvenes.Az új guildek is felbomlottak átalakultak mert karahzan csak 10 fős és eleinte a 2 tank három healer felállás mindenkép kellett.Azok a guildek amik átvészelték ezt a reputáció kell még ide karahzanból még amaz időszakot szembetalálták magukat a következő problémával amit a 25 fős létszámú insták megjelenése okozott.Egy teszem azt hetven fős guildban a 25 fő nem okoz gondot már annak a 25 főnek aki kap invet a többinek igen.Pláne ugy egy két hónap elteltével mikor már óriási különbség volt gearben tagok közt és a karftold magadnak mert az is legalább oylan jó nem megoldás.
A nagyon casual guildok karahzant sem fejezték be nagy valószínűséggel az oylan fél hc-fél casual guildok mint a mienk is volt eljutott oda ameddig juthatott egy raid nap gruul-maggi-lootreaver a többi nap meg szívás ssc-ben ami a felbomláshoz is vezetett.
Úgy tudom hogy öt magyar guild végzett a játék teljes pve tartalmával ami ha ugynézzük kiba.. kevés és kb még 10-15 fogja befejezni a következő kiegészitőig.
No és akkor még nem számoltunk bele olyan apró dolgokat hogy a tank egy idő után fenemód kezdi unni hogy tankoljon a healer szintén egy fél év után bármiféle színű csíktól rosszúl lesz. -
1Darton1 #117682 Ejha, ezt jo gyorsan megfejtetted. Nem hiaba vagy itt Te az etalon. -
#117681 Ki mondtad a bűvös szavakat, csak sajnos nem érted őket. Sad story...