166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#117891 buék bazdmegbuék.. #.#
az év MÁSODIK (rohadj meg beast erre készültem:D) kommentje wow forumon -
#117890 Boldog uj evet kivanok mindenkinek :) -
eLiXir #117889 arathoron van karid ally oldalon ?
B.U.E.K. -
#117888 én 8kor mentem el questelni a city-be, pár haverom partizott szétszórva,de [cell phone] nevű item segitségével megbeszéltük hogy az egyik inn-ben raiddá alakulunk és körbejárjuk a várost...gnomokat nem láttunk csak sok részeg + vidám humant közben húztuk az engineering skillünket, ugyanis készitettünk majd elis lőttünk 1-2 goblin rakettet...jah és mindenütt asztalt kelett volna foglalni szóval jöttünk is haza...hic!:D -
#117887 hehe láttom nem csak én szenvedek otthon ^^
van egy pezsgöm egyedül mmm lehet jó lesz:D már a 4ik filmet nézem .. >.> azt hiszem itt a vég!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
-
#117886 B.U.É.K -
#117885 nemcsak a város szar:D
-
#117884 Azt nem tudom, de jovore talan jobb szerencsed lesz :p -
sheva94 #117883 mér van az hogy group lootnál soha semmit nem kapok? mindig csak iylen 5-50-ig sikerül needelnem:S -
#117882 de rohant unalmas otthon.. de tényleg honort farmolni? báh.. questelni? bah.. kint mindenki marha jól szorakozik.. én meg itthon rohadok.. de jó mondhatom.. :D -
#117881 Mage-eknek pvp-hez milyen macro-t érdemes használni a selfdispell-en kívül? Amúgy Boldog Új Évet! -
#117880 na ki? :D
boldog új évet -
#117879 pontosan -
#117878 nálunk sem jobb a helyzet. pár taggal benézünk 1-2 kocsmába és jövünk haza..
(a 3. av-mat megnyertem csak akkormár nem kerültünk össze!) -
#117877 Én barátnőzök itthon nem kockulok, de sajna semmi jó parti nincs kilátásban úgyhogy marad a tvzés. Szar ez a város :\ -
#117876 Mi azt augusztus 20án szoktuk. :-) Mi kutyánk is parázik. :-) De ma buli van, buék mindenkinek! -
#117875 buék
itthon kellet maradnom kutyámal mert a nagy tűzijátékoknál ne hogy megijedjen ujabb stressz helyzetet éljen át és ugroljon ki a szeme ujra.. >.>
szóval ki kockul még otthon?:) -
#117874 ebben a topikban felesleges baratnos / irl es verekedos peldakat mondani... :D:DD
maradjunk plz az informatika vilaganal ^^ -
#117873 -
Warden #117872 A munkaidő lejárt tárgyévben nem kívánok már ÁMITÓgép elött leledzeni ugyhogy mindenkinek boldog új esztendőt és kellemes másnapot holnapra. -
Warden #117871 Hmm biztos ugy van ahogy mondod az összes allis buta és csak azért van alliance is a játékban hogy a blizzard kedvenc szörnyei ki tudják élni magukat.Ennyi erővel gondolom nem zavar az sem hogy irl pár cigány megerőszakolja a szemed láttára a barátnőd jól elkeni a szád olyan apropóbol hogy többen vannak és mi a faxért nem mászkálsz te is tized ed magaddal mindenhova.
Anno volt egy jó addon healra képes classoknak ment is a hujjogás azon nyomban hogy micsoda szemét dolog hogy semmi owerheal pont annyi mannát fogyaszt egy heal amennyi szűkséges és annyi healt kap a target amennyire szűksége van.Hamar le is lett tiltva pedíg a legjobb raid segítő addon volt.Persze nem ezen apropóból fogva lett betiltva. -
#117870 na erről van szó, kéremszépen. -
#117869 és azt tudod hogy nem rajtad múlik ugye? guildedből mindenki ennyit játszana még mindig csak hoggert vernétek -
#117868 Blizz nem tehet róla hogy az allisok buták ilyen addont írni -
Warden #117867 Bg group függő szerintem a daly quest de lehet hogy szerver függő.Az biztos hogy semmi logika nélkül generálja.Pug-al is lehet verni premadet tény csak hát egy a százhoz kb hogy pont az ifj vér istván és baráti köre premadet fogja ki az ember.Egyszer itt valaki levezett hogy mivel kevesebb a hordás azért vannak többen minden bgn akkor sem értettem és azóta sem az biztos hogy a conviction bg csoporton szinte mindig a horda kezd + 3-4 fővel többel.A másik fontos szempont hogy ki milyen cuccba jön bg-re imádom a be paladinokat akik questes warrior felszereléssel meg oathkeeprrel hadonásznak meg azokat a castereket is akik t4-t5 ben ugy gondolják hoyg az bg re is jó.Pl soha nem értem hogy egy mágus miért nem barizik ha nincs csillaggal vagy akármivel megjelölve a target ugy látszik igy szokta meg.
Viszont azt változatlanúl fent tartom hogy a jétékélmény miatt legyen külön bg-re berakva a premade-premade ellen ill a pug vs pug.Ad egy több embert ismer meg mindenki más szerverekről is meg élvezetesebb is jóval. -
#117866 Tegnap pont WSGn vertünk laposra puggal egy premadet. Kaptak egy 3-0át azt jóccakát gyerekek. :-) Engem inkább az idegesít, hogy elindul wsg úgy, hogy 10 ally 6-7 hordás,és mire megjön a 10. hordás addigra már 1-2vel mennek allyk. Szerencsére ezen a hétvégén még csak egyszer volt, hogy bevittek ellenünk egy pontot, a többi alkalommal 7-8an védtük a zászlónkat 20-25percig, és akkor kezdtünk 0-0ról 10vs10.
De például napok óta AB a pvp daily hordának (nemtom ally ugyanazt kapja e,amit mi, nekünk ma is ab), és többektől hallottam, hogy pug vs pug 15vs15 és 5-0 ide a vége(pl nekem is ez volt tegnap a dailyzés közben, ma még nem mentem be). :-) Szal a premade önmagában kevés. -
#117865 Az addonnak is pont ennyi a lényege,csak számol helyetted, és egyszerre nyom rá. Semmi más nem csinál, és vagy bejön vagy nem. :-) -
Warden #117864 Szerencsés vagy hogy jó guildben játszol ennyi.Azért ha hatig dolgozol hét fél nyolc mire hazaérsz ergo loggolsz is be és gondolom éjfélig fel sem kellsz a gép elöl.Vannak jó guildek itt nem a játéktudást vagy a játékhoz való viszonyulást értem hanem a különböző emberi dolgokat.A volt guildemben elég volt két idióta hangadó aki ssc wipe fest alkalmából addig demoralizálta a többieket mig szétesett a guild a két nagyarcú überdpst percenként belinkelő is elhúzott más szerverre erősebb guildbe csak hamar kihajították őket mert ott nem tolerálták a mocskos szájukat, meg a mindent jobban tudnak mindenkinél és majd ők megmondják hogy minden classnak hogy kell játszani.Most vissza ette őket a fene jópár régi arcal együtt de nincs az a black templ amiért hajlandó lennék velük bármit is közösen csinálni. -
Dredd #117863 "Emiatt kicsit azt azért bánom,hogy napi 12órás játékidő nélkül (minden guild membernél), pl black temple lehetetlen."
azért ez elég erős.
én heti 4-et raidelek (a guild heti 5-öt), reggel 9-től délután 6-ig tartó irodai munkám van (ahol nincs wow!) és barátnőm, akivel együtt élek. gondolom a napi 12 órás játékidőt te is költői túlzásnak írtad, mert én ezzel a kb. heti 20 óra játékidővel ott tartok, hogy 4 boss van vissza az egész játékból, akit nem csaptunk meg még (ROS és ami utána van BT-ben), az is csak az ünnepek miatt, hogy nem raidelünk most. -
#117862 Mert tudtommal semmilyen szabaly nem tiltja az ilyen addonokat, teny hogy nem fair :o -
Warden #117861 Nem működik amugy alli oldalon az az addon merad a 3-2-1 most bejelentkezés és az esetek zömébe uyganarra a bg-re rak be mindenkit persze nem mindíg válik be.Érdekes mód a blizzard nem töri kezét lábát hogy azonnal letiltsa ezt a hordás addont valyon miért? -
#117860 En meg nem lattam ilyet, allis karakterrel nem mukodik a preform, neztem :p masik hasonlo addont igaz talaltam, de 39 perce toltottek fel az egyik kozismert addonokkal foglalkozo oldalra :) -
Warden #117859 Nem vagyok híve a premadeknak.A megoldás az lenne az összes bg-n hogy rakja össze a groupban jelentkezőket más groupban jelentkezőkkel a pugokat csak pug-al.Semmi értelme így a játéknak hogy egyik fél ideális class balance-val ts-el mindenféle bg elősegítő addonnal játszik összeszokva a másik fél meg abban reménykedhet hogy nem tahó premadet fog ki teszem azt egy wsg-n és beviszik gyorsan háromszor a zászlót nem a temetőben verik szarrá csirkézve az újraéledőket.
Ugyanúgy nem szeretem azt sem ha egy premade mellé rak be saját oldalon és 3 perc alatt lerendezik az aktuális bg-t. -
#117858 Egyrészt ezt monden este csináljuk, legalábbis én voltam BR/ZT/SR vegyes felvágottal premade AVn vagy 3-4este. Másrészt allynak is van vmi hasonló addonja(vagy nekik is működik az amit mi használunk), mert láttam én már 20+ nepás allyt egy AVn, és olyan kemény 0 honort kaptunk, hogy még. :-) -
#117857 Ebben mondjuk van valami. Egyébként a heti 2-3 raiddel is el lehet érni dolgokat. A mi guildünk javarészt együtt kezdett emberekből áll, kb 4-5 hónapja toljuk mindannyian. Egyikünk se játszik a maganélet rovására, ezért pl mi csak esténként érünk rá, de ettől függetlenül el lehet érni dolgokat ha az ember akarja. Csak tényleg venni kell a fáradtságot és menni a cuccokért, és nem várni, hogy zöld cuccban végigboostolják az ember seggét a HC-n a badgekért. Meg hamár van valakinek egy karija amit szórakoztatónak talál, akkor nem árt azt rendesen kezelni is. Akinek ezek a dolgok a "szenvedés, kínlódás" kategóriájába tartoznak, azoknak meg egyszerűen nem való a wow. Részemről én nem megküzdöttem a karakteremért, hanem végig kalandoztam minden egyes darabját a gearemnek. Mi még egyenlőre most tudtuk egyáltalán Karazhant elkezdeni, mivel elég nehéz volt a semmiből felépíteni a guildet. Viszont legalább arra büszkék vagyunk ,hogy ezt mi magunk értük el, nem kellett hozzá semelyik nagy guildbe belépnünk, nem lettünk tömeg guild és mindig jó a hangulat. Szóval nekünk ennél nagyobb élmény nem igazán kell, és sztem egy játékosnak ennél több nem is kell. Aztán ha sikerül tovább jutni, hát akkor bumm.... Pl én wowot sose a gear vagy a szint miatt játszottam, jobban érdekelt a sztori, mert érdekel mi történt war3 után. Emiatt kicsit azt azért bánom,hogy napi 12órás játékidő nélkül (minden guild membernél), pl black temple lehetetlen. Pedig szívesen részt vennék az Illidanos sztoriba. Na de hát ez nekem valszeg csak álom marad XD Se gond...majd ha kijön az új kieg 80on majd legyakjuk XD Egyébként meg rohadtul nem értem ezt a kötelező raid dolgot. Egyáltalán játékba, azt ,hogy "kötelező" nem bírom elfogadni. Nálunk sose volt gond ha valaki csak heti 1× ért rá, attól még nem ér kevesebbet az ember ^^ Az meg már egyenesen szánalmas ha valaki arra veri a mellkasát ,hogy ő többet tud raidelni mint a másik. -
Warden #117856 Rosszúl értelmezted de elég rendesen.Amennyiben ő úgy szeret élni ahogy most teszi négy óra alvással heti 4x szíve joga.Amennyiben azt még odahaza tolerálják is mégjobb a munkahely az más ott valószínű teljesíteni kell mindenkinek mert qrvára nem érdekli a céget hogy a szabadidődban mit csinálsz a munkahelyeden tedd a dolgod, vagy mehetsz isten hírével.
A példáid nemegésezn jók a vadásztársaságoknak szigorú szabályai vannak mindentéren, ha vadászni is akar akkor azokat be kell tartani ha vadásztat is azért viszont pénzt kap nem keveset.A testvéred barátja példája sem igazán jó az aútóversenyzésnek is vannak elég rendesen szabályai és mivel technikai sport vagy ő szerel vagy alkalmaz szerelőt.
Mindkettőben az a hasonlatos hogy belehalhat ha nem maximális odafigyeléssel teszi azt amit tesz ellentétben egy wow játékossal.
Kölyök korom óta kosárlabdázom most is heti 2x lemegyünk pattogtatni és hétvégén ha városi szintű is de meccsünk van viszont ettől még nem vagyok John Stockton szintű játékos azért csinálom mert szeretem, és nem akarok mindenkit meggyőzni hogy hetente 3x kosárlabdázzon.
-
WiLDoR #117855 "de aki heti mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig"
javítva, bocs:
de aki heti 3x, mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig" -
WiLDoR #117854 ja erről a ki kocka, meg ki nem, meg heti 4-5 raid az sok, és aki ennyit raid-el hetente az kocka, meg nemnormális erről eszembe jutott apám, aki heti kb. 3x elmegy vadászni, s este 6-tól kb. hajnali 2-ig elvan, meg néha hétvégenként nincs otthon, mert vadhajtás van, vagy társadalmi munkában leseket, szórókat építenek/csinálnak, ezek szerint ő se normális (ofcoz telente kevesebbszer, nyáron többször megy, de pl. összel a külföldi vadásztatási idény idején napi 4 órákat alszik átlagban, mert cipelik jobbra-balra a külföldiek seggét 3 héten át).
ja meg hugi pasija se lehet normális, aki meg rally-zik (meg mostanában kezd rákapni a vadászatra ő is), s hétvégenként általában nincs otthon, hétközben meg kocsit bütykölnek átlalában éjszakába nyúlóan. ezek szerint ő se normális, sőt mindenki hülye, akinek hobbija van, s hódol neki...
de érdekes módon se anyám, se hugi nem panaszkodik, jól elvannak, s még igy is marad bőven idő a családi életre.
de aki heti mondjuk este 7-8-tól raid-el kb. 11-ig, éjfélig, az már kapásból nemnormális hülye barom, mert olyan hobbija van, ami nem kommersz, hétköznapi dolog...
ez most éppen azzal kapcsolatban jutott eszembe, hogy tatyit osztottátok itt, hogy "mer biztos milyen szar lehet a családjának, hogy heti átlag 3x 4 órában csak a hátát látják"...
hmm... -
#117853 ja, nub -
#117852 Azóta is várom a választ:D
Amugymeg az igazi kocka nem ír 4 szónál többet egy fórumba, aztis csak miután alt tabozott lootosztás vagy rebuff közbe:)