World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint tegyék ki neked abba a topikba amelyikbe szeretnéd, na

csinálsz egy képet fotosoppal vagy bármi mással, feltöltöd az sg-s tárhelyedre, és szólsz a moderátor topikba hogy tegyék ki neked. Hacsak nem vagy a házigazdája a topiknak, mert akkor magad is kirakhatod.

ilyenkor már csak az új jelszóval enged be
próbálj meg esetleg megint új jelszót kérni, hátha az az email megjön.
Biztosan jó emailcímet nézel?
Sajnos a nagy ingyenes mail szolgáltatóknál, fõleg a magyaroknál lehetnek problémák/késések

Sziasztok!

Megprobáltam a jelszavamat visszanyerni. A befejezésnél irta hogy az e-mail cimemre elküldi egy jelszót,de ennek három napja. Közben a régi jelszó is meg lett, de nem enged be játékba, Érvénytelen jelszóval.Most nemtudom hogy mivan?

Valaki tudna segiteni????
looool rofl

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
3 álló nap imdákoztam istenhez alvás, evés és ivás nélkül, a negyedik napon isten meghallgatott és a photoshopomba teremtette eme remekmûvét...:d

๏̯͡๏﴿

Kongy
hello! hogy csináltad ezt a topik fejlécet??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

[negativ] Cirek
a guild haladása és a tagok értelmi szintje csak félig fedik a valóságot.
én is voltam olyan guildben aminek a fele 25+ a másik fele meg a 14-18 közé volt sorolható. az alsóbbb korosztály yellelt orgriban meg mindenhol mert éppen az volt a menõ a suliban, és hozták a szinvonalat. ennek ellenére pár horda first kill-t megejtettünk AQban.
guild haladt de pár ember szinvonala eléggé kétségbeejtõ volt, legalábbis ahogyan kommunikált, ennek ellenére ügyesen játszott.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

vagy csak én használok farmbotot ?<#crazya>

meghalt a topic, zárjuk be

[HUN]Crassus
hogyan csempészem bele,hogy mutassa idõre is ki mit-mikor csinált?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Gracie!

[HUN]Crassus
Ilyen combat logot melyik addon tud? http://img101.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot020907141413co9.jpg

[HUN]Crassus
X-pearl

[HUN]Crassus
Háááát akkor baszottul mákos lehetek😛,mert az összes felsorolt Bossodat én nyomom......és no krit

Commanding shout mellett az a bloodrage...és az meg valami csírke 120hp-t adó poti....

MrStokes
Amugy sem latna semmit, nem nezted milyen szepen bearnyekolja tag latoteret a boss labfeje? 😄

Mar akartam irni, hogy vki csinaljon egy egeszalakos kepet gruul bacsirol, hogy mi warrik is lassuk, hogyan is nez ki valojaban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sound
sok mindent láthaszt bármelyik fightból ezekkel a font méretekkel 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

A BS ally oldal köztudottan teli van lámákkal, de nincs még egy olyan szerver, ahol annyi normális magyar klán lenne (teszem azt megölték nefit, esetleg alkottak már valamit AQ40ben és naxxban, ez jelzi, hogy nem szedett vetett társaságról van szó), mint a BSen. Klánnevekkel nem dobálóznék, vagy 1 hónapja elvesztettem a fonalat melyik klán kivel egyesült stb.
takarítót nem szoktak beengedni elõadásra<#idiota>

picket
Te vagy a középsõ?

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
nub

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus

V9ykn8_TZL0

Fenrir
Sattaratta csak simán.

A halál csupán a kezdet...

[negativ] Cirek
horda oldalon ott afkol mindenki 😄 szóval tuti többen vannak ott mint orgriban 😛

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mighty
Shatrath-ban? 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[negativ] Cirek
szerintem elég lenne belogolnod elõször BS ally oldalra állni 1-2percet shattrathban vagy IFben, majd átlogolni BS horda oldalra és ott is csak állni 1-2 percet a megfelelõ városban.
hamar kiderülne hol van több vérpisti....

😊

#105560 ebböl mintha ketö lenne , biztos ugyanabba a masodpercben kulték el<#hehe>

Fenrir
Érdekes, én ugyanezt hallottam csak fordítva 😊

A halál csupán a kezdet...

valakinek van 5lete hogy tudom kikpacsolni a jobb alul feljövö info ablakot? vagy áthelyezni

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ha en is 13 eves lennek mar, akkor hasonlokeppen leneznem a 12 eveseket, de sajnos meg nem vagyok annyi. 😞

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Lynx_TWL
"csihi-ouhu, gyaaaa, megdöglessszzzz, ahgrrr"
nagyon kifejezõ 😄DDDD

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Oh várj, ez nem flém, hanem az igazság <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket
Flémelj. De tényleg, mert én is unatkozom 😛
Mondjuk így: drood jobb tank mint a warrinoobok, és muki jobb mint a shadowpriest, macska meg jobb a rugóknál! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Nem véletlen, hogy a 12 éves vérpistikék horda karit kezdenek. Csak gondolj bele, milyen karakter bõrébe képzeli magát egy alsó tagozatos. Az elmélyülten a varázslatai felett elmélkedõ, koncentráló jóságos öregapó Gandalf figura, vagy az akkora karizmokkal rendelkezõ ork, mint másnak a combja, aki csak odamegy és csihi-ouhu, gyaaaa, megdöglessszzzz, ahgrrr. Remélem értitek mire gondolok.
unatkozom melóhelyen 😊

picket
Akkor ti ketten nem vitáztok sokat? <#idiota>
Különben is minden hordás 12 éves. A 13 születésnapján meg rerollol allira <#idiota> Ezt még hozzá kellett tennem a vitához 😛

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
leet idõték:d

ne legyél már nub, hogy egy ilyen beszólásra, ilyen velõs választ adsz

retardokra /ignore lehet csak a válasz!

picket
Wildor manõver: 10 mondat vitatkozás, aztán 1 mondat arról, hogy vitatkozni értelmetlen. H a g y d r á !

&#3237;_&#3237;

picket
Ha peccselni kell, akkor nem nézi hogy van-e accod, jó-e a jelszó, csak peccsel (Hogy miért kéri a felhasználónevet meg a jelszót, ha úgysincs rá szükség azt ne kérdezd, de valószínûleg a szervertõl kapja a verziószámot, azt veti össze a sajátjával, és ez addig nem történik meg, amig nem nyomod meg a "log in" gombot.) Szóval a peccsel semmi baj, csak az accounttal vagy a jelszóval (de azt bármikor regisztrálhatsz új 10 naposat egy másik e-mail címre).

&#3237;_&#3237;

hát hmm...ez úgy, ahogy van baromság, már ne is haragudj.
sok felnõtt embert ismerek, akik teljesen normálisak, családjuk, gyerekük van, mégis alli-ban játszanak (sõt, a sokat szidott BS-en!), de legalább ugyanennyi 10 éves kis hülyegyereket is ismerek - tisztelet a kivételeknek! -, akik abszolút lámák a saját kasztjukhoz, s a kultúrájuk is nagyon mélyen a béka segge alatt van (ilyenekrõl születnek azok a bizonyos BS-es post-ok a frostshock-on is)

de ugyanez megtalálható a hordánál is, másik szerveren is, szóval ez baromira nem korfüggõ, s nem mentalitás függõ, hanem általánosságban érvényes.
mindkét oldalnak megvan minden szerveren a maga "szemete", amit odébb kell néha rugdosni...

s nem lelombozni akarlak, de ha csak a bloodscalp színvonalat nézem, ott a horda oldal sokkal kultúráltabban tud megnyilatkozni, mint az alli.
elég ha csak a general chat színvonalát nézzük, többet nem is mondok, ennyi is elég...
de ugyanakkor itt is rengeteg normális player is van alli oldalon, aki nem arra veri ki, hogy yell-elve, meg baromságokat kiabálva próbálja érvényesíteni akaratát, csak õket nem hallod, mert csendben tûrnek, vagy már rég leléptek a kérdéses csatikról...

de szerintem ne kezdjük el megint ezt a vitát, egyrészt mert nincs értelme, másrészt meg ezekkel az entitásokkal a wow-ban úgysem lehet semmit sem kezdeni az /ignore kivételével...

:'(

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Sziasztok!

Kölcsön kaptam egy eredeti wow-ot, egy free 10-napos guestcard-dal. Az lenne a problémám, hogy az utolsó patchet ha felrakom, nem enged be az account-tal.Azt írja, hogy invalid az account name, vagy a password.(Tuti hogy jó a guestcard serial+az account nevet meg jelszót sem felejtettem el.) Az utolsó patchig (2.0.12.6546) beenged, de amint azt felrakja, már nem jó.Viszont annélkül se lehet játszani. Légyszi ha vki tud, segítsen. Thx.

Lynx_TWL
nubvagy

TDC Geronimo
pwn :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
persze ezt meleekent mondom, a warlock faji vitákba ne szállok be:d

Lynx_TWL
az a 2 sec silence arénában 80%ban pont elég arra, hogy le tudjuk nukeolni a hilert anélkül, hogy fearelne, pajzsozna stb... ha közelben más hilelné az is beszopja.

BEAST
😄😄D😄😄😄

hogy lehet valaki ennyire buta , szinte mar hihetetlen 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
Hat pve reszevel az a baj hogy akikkel jo volt jatszani, azok szinte mind abbahagyták már, mert nem tetszett nekik bc. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Na, kezdõdik elõrõl -.-

&#3237;_&#3237;