World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Peldak :
Grimmeh eladta a 60-anas full T2 hunteret 600 $ !!!
James eladta a 70-es lockjat 500 euroert!!!
Szal akkor en egy 70-es papert (mindeki tudgya milyen nehez azt felhuzni) es egy majdnem 70-es full epixes huntaer kerek 75 azaz kb 300 euro... ne is haragudj 😄
(feltetelezve hogy aki accot vesz, nem tudja hogy questreward zoldekbol is ossze lehet rakni t4 nel jobb settet 😛 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ha tényleg el akarod adni, szerintem 15-20 ezernél többre még gondolni sem érdemes
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
300 euro lenne az egesz acc.
Én 20 tól kezdtem és most vok 30. Maradjon még? vagy váltsak balancera?
Semper Fidelis
Ne add el, egy idõ után kelleni fog :>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
any idea? vagy valami hasonló addon?
minden más addont kikapcsoltam de valamiért így sem bírja ... kicsit boszantó h beállítok mindent frankón erre nem bírja...
köszi elõre is
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
69 Hunter.
Adom a dobozokat is meg mindent.
Eladom az accom. Megmondanatok hol lehet eladni a legjobban plz?
Egyre jobban birom! 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Keservesen felhuzom LW-t 365-re, ahol normalis cuccot max world drop recikbol lehet csak csinalni ... es majd csak 375-nel tudok (Dragonscale) tanulni olyan recit, amibol tudok talan egy kicsit jobb cuccot csinalni. De 365-rol 375-re olyan szintu vagyon es farmolas feltolni, hogy a szemeim golyoznak.
Erre ott a Blacksmith (Armorsmith), ahova bekurjak a mail upgradelheto cuccokat, raadasul mar 350-tol meg lehet csinalni az epic kira cuccokat.
Nem ertem ezt a logikat.
Jol esett sirni 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
most nagy elemzések mennek raideken és kellenek a minél pontosabb adatok😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
pl: 14:03:12 kor kaptam egy 6k-s greater healt
14:03:13 kor pedig egy 10k-s hateful strikeot?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tehén sámánt láttam
Le akart purgeölni
Szabad e locsolni?
(bocs ha szar volt)
Ragnaros-t is láttam,
akartam buffolni,
szabad-e locsolni?
(bocs ha szar volt 😊
Nemtudna valaki adni 1 olyan oldalt ahol meglehet nézzni melyik hunter pet mit tud? A segitséget elölre is köszönöm.