166748
  • Botond #117931
    Rögtön első nap körberúgjuk Crassust a fórumon, akkor mi a francot fogunk csinálni a maradék 365 nap idén? :-D Nyughassá mán, hagy mongya! ^.^
  • BEAST #117930
    ooo ... most soronkent fogsz reagalni? ... sot, sorok egyes reszeire? :DDD
  • [HUN]Crassus
    "minden pves ugyanolyan jo pvpben mint barmely masik pvps ember" ez nem igaz.A nagy többségre biztos nem.
  • [HUN]Crassus
    "pvp serveren ott van a meglepetés ereje pve serveren nincs. " teljesen igazad van,de ettol meg senki nem lesz jo pvp jatekos.....jo pvp jatekos elsosorban tisztaban van a sajat kepesegeivel a klassza kepessegeivel az ellenfel klasszanak a kepessegevel/ezalatt ertem azt,hogy az osszes klassz kepessegeit zsigerbol vagja-tudja mire szamithat az ellenfeletol/ akivel merkozik epp es lehetoseg szerint a legjobbat hozza ki az adott szituaciobol ,de legalabbis torekszik ra!
    Teljesen hidegen hagy,hogyha 3-an agyonvernek es emoteolnak ram mikozben ezt a 3-om embert felharmstringeltem ,kombatba raktam/no mountolas 5-6 sec-ig/esetlegesen egyet kiszedtem kozuluk es kozben az FC-k 80 yardal arrebb vigan szalad a fleggel.Elmeletileg ebben a helyzetben verpityu szerint en egy szar pvp-s vagyok mivel,hogy megbaxtak 3-an,hogy kopni nyelni nem tudtam,de akinek van fogalma,igazi fogalma a pvp-rol az eppenhogy tisztaba van vele,hogy ezt a 3-om mikkamakkát éppenhogy én szopattam meg,mert elvontam a figyelmüket arról amire az adott szituációban igazán kellett volna foglalkozniuk.
  • shaime01
    flying mount tök poén olyan helyről jön a támadás casterektől ,hogy meele karakterel esélyed nincs megölni ^^ kedvencem elemental plateun stealthben lévő hunterek akik fáról lönek le mindenkit
  • BEAST #117926
    Elhiszem hogy minden pves ugyanolyan jo pvpben mint barmely masik pvps ember, viszont en voltam mindketton es sokkal jobb pvp szerveren fejlodni. Sosem felejtem el amikor nubMalavval meg ratyiLynxszel szinteztuk a BC utani BE karaktereinket es a 60as allisok habzo szajjal vartak a friss husra :D Legjobb erzes amikor az unalmas pve fejlodest megzavarja egy-egy ganker aki azt hiszi csak mert 10+ szinttel nagyobb 2 utesbol leverhet mindenkit :D ... Pve serveren ez dogunalom, mindenki pvp off modban rohangal, amikor ugy erzi hogy nyero helyzetben van egy pvp onos emberrel szemben akkor raugrik,kb ennyi. Ez a kulonbseg egy Pves es egy Pvps server kozott, es az hogy melyik serveren ki mennyire tud insta aikat utni, ettol teljesen fuggetlen :p

Annyibol valtozott ez BC ota hogy Outland es a repulo mountok azt a maradek kis world pvpt (ganket) is megoltek ami volt, mindenfele epic repulomountos 70es epixx gankerek repkednek es ugyanugy mint a pve serveren az a player aki csak akkor kapcsolja be a pvp modot amikor 110% hogy nyer, mar pvp serveren is ezt csinaljak, csak annyi a kulonbseg hogy itt a levegoben varnak az alkalomra -.-
  • BEAST #117925
    pont az olyan nuboknak orulok zaszlo orzeskor :p
  • shaime01
    nincs is annál jobb mikor nagyban questelsz / farmolsz és egyszer csak elkezd valamiért nagyon fogyni a hp-d és nem vágod le ,hogy miért.. ^^

kedvencem amikor outlanden olyan mobokat ölök akik frostbolt-t lönek ki és egy mage hátulrol rámlő pár frostboltot nekem meg nem esik le ,hogy hopp nem a mob lő ekkorát :D pve serveren amikor questelsz farmolsz a pvp flag disable-n van igy nem kell emiatt aggodni.
  • shaime01
    pvp serveren ott van a meglepetés ereje pve serveren nincs.
    -

a warlock témához ha éppen nem warlock vagy druidomal játszom akkor inkább azért "imádkozok" ,hogy ha s2+ gearü warlockal találkozok aki sl-es inkább ne támadjon meg mert ott már ugy is csak a szerencsén mulik minden, sl warlockok mindenhato "plate"-tett (ezt hogy kell leirni normálisan magyarul?^^) viselnek igy elöbb fogy el nekem a hp-m mint nekik :(
    -

warden retri palára meg azért mozdulnak rá mert ... (ide beilleszhetsz egy szót )
  • [HUN]Crassus
    nana azert ez ugy hangzott mintha pve szerveresnek koze nem lehet a pvp-hez....
    ne hidd,hogy csak mert valaki pvp szerveren jatszik es parszor legenkelt az 52-es karijaval nehany 20-as karit XR-nel mar tud is pvp-ni....akkor en meg mondjam ,hogy a pvp szerveresek nem tudnak pve raidelni???nem mondom ,mert pontosan ugyanannyi pve szerveres tud pvp-ni IS mint pvp szerveres pve raidelni.
  • Warden
    Persze a paladinommal is leölök simán egy lockot jómagam is ha pont szaturnusz-mars quadrát van vagyis elproccol egyszerre minden pont nincs cd-n sem a bubi sem a trinket mitöbb a lay of hands is megvan, esetleg a lock questes rewardokban pompázik és ugy vette accountal együtt.

A hunterrel sima ügy(lenne) csakhogy nem 1 vs 1 ről szól a játék.Egy egy max ab-n alakulhat ki ha véletlenűl egyvalaki védi valamelyik bázist utána meg jöhet apara hogy elöbb respawnol e mint ahogy megszerezted a bázist.

Érdekes mód ha a hunterrel játszom és egyedűl védek egy bázist akkor nemigen próbálkoznak be egy-egyel csak a nagyon elvetemült warriorok ha viszont a paladinommal akkor a friss hetvenes pistike is rám mozdul ugyanabban a szituációban tökmindegy milyen classal játszik.
  • [HUN]Crassus
    Wildor terdre kenyszeritene az tuti!:D
  • Shortstop
    elnézést mindenkitől de sok hordás mekkora cigány, bár ally se különb gondolom :D

BG- 1v1-es harcból menekülnek hiába lövök rájuk futnak mint a nyulak de ha vannak 8-an egyre akkor el nem mennének mellette :D
  • jazzy
    Énmeg a 3.rol afkztam miutan 0-ra vertek minket inkabb elmentem arenazni:D

BUEK mindenkinek!
  • BEAST #117917
    Jol kezdodik ez az ev is :D

Crassus a "Pve serverek pvp kiralya" vs "mindenkaszttalpr0vagyok" Wildor
  • jazzy
    Hát nemtudom én nem vagyok full s2 gearben de a warrioroktól csak deep afflival kapok ki, destroval is meghalnak és sl/sl-el is. (najóazértkellegykismáknéha)
  • [HUN]Crassus
    holnap vagy hjolnaputan en csinalok par 1v1 videt/most van hely a vinyomon boven/ es bepopstolom es kielemezzuk mit rontok el...
  • [HUN]Crassus
    neeeeeeeeee Wildor nem lehetsz ilyen imba!
    de akkor tessek csinalj frapssal mondjuk 5 random SL lokk killt a wariddal es muti meg...oks?:P
    mert en nem tartom magam szarnak sot nem gyengen nem tartanak szarnak a szerveren is ahol jatszom,de SL lokkot olni szinte lehetetlen....,de en kivancsi vagyok szakmailag,hogy mit baszok el,hogy te ilyen fasza vagy a 88. altoddal is.....
  • WiLDoR
    s1 gear-ben a warrimmal összepakoltam minden lock-ot 1v1-ben (még a merciless gear-es sl-sl speccest is), szal aki nem tud lock-ot ölni manapság, annak tényleg l2p.
    az már csak egy visszamaradt mítosz és berögződés, hogy a lock milyen überimba egy megverhetetlen class...

(mage-el meg azért kell bazi nagy mák a lock leveréséhez, mivel a mage counter class-a a warlock, mint ahogy a lock-nak meg a rugó)

ja izé, buék...
  • [HUN]Crassus
    BUEK all!!

Sl lokkot nem eszi meg....a tobbi verheto,de tenyleg belehal utanna a dotokba:P:D
  • Botond #117911
    Vigyé magadda egy druidot oszt jó lesz a.
  • Lazarus
    warlockot warrior is megeszi reggelire, csak utána belehal a dotokba
  • Warden
    Warlockot rugóval meg bm hunterrel ölj, azoknak a casterek freekill.
  • Count Adyn
    Meg felhunter leszedi róla:D Szóval marad a székben hátradőlés és levegő hangos kifújása:DD
  • panther112
    Mage-nek milyen értelmes pvp macro-i vannak a self decurse-ön kívül?
  • maniac001
    Ne akarj lockot ölni. Ölj rugót. Azt meg mi nem tudunk.
  • The Garrett
    de az a baj hogy a polybol kijon trinkettel... :D:D:
  • TDC Geronimo
    l2p, tegnap levertem egy SL lockot...nemvicc, de kép az nincs!
  • bodesz
    nézz youtube videókat ottis csak mákból ölik a wlockokat...ezért lesz magem meg lockom is :D
    progress:50% xD
  • Count Adyn
    Ebbe az a vicces hogy nem vicc:D
  • The Garrett
    lepolyzod és reménykedsz hogy arrajár valami ??boss ami 1shotolja
  • Narxis
    Írj a Blizzardnak, hogy nerfeljék.
  • s0n1c
    deep frost + izom pvp gear + mák
  • maniac001
    Sehogy
  • Fehercsoki
    Hogy lehet magel lockot ölni?
  • gborisz
    dettó :>
  • Laky
    Egy "read only" user kíván mindenkinek Boldog Új Évet! :)
  • OculusDei
    boldogot
  • Skill
    wts gold twistin nether , bloodscalp
    wtb gold ragnaros
  • Lynx_TWL
    buék nubok, hajnal 5re megyek dolgozni pwned:c