166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #117971 warlock-nál nem használok makrókat, warrior-nál is összvissz 1 makrom van, ami a spellreflect-hez kell.
ennyi.
viszont nem bánnám, ha lenne még +10 ujjam... -
#117970 WIPE?!?? :o -
#117969 mennek már a szerók? -
#117968 Ez a hsz szerintem nem bátorságról vagy gyávaságról szól, hanem hülyeségről... -
#117967 nekem csak spit makróm van -
WiLDoR #117966 kösz, ez jó volt, röhögtem rajta jókat :) -
WiLDoR #117965 ez a tipikus csordaszellem.
egyedül fosik, de mikor "vele van a falu", akkor meg hírtelen nagyon bátor lesz
az életben is igy van, miért pont egy játékban lenne másképp? :) -
#117964 Azert nem mindenki jatszik igy :) en meg a bubihshez sem hasznalok makrot! -
#117963 "verhető"
így igaz. elméletben :d -
#117962 haverjaid (Lynx válláról leveszem a munkát ) -
#117961 2008 elso loltopikja kár hogy zárták :C -
#117960 no pontosan ennyit ér a wow pvp-je mint amit itt leírtál..
minél több macród van annál jobb..
szarfos az egész, dögöljön meg mindenki az újévben (kivéve akit ismerek...) :-) -
ShaiHulud #117959 ez most tetszett:D
-
#117958 ni hao -
#117957 Te jatszol is a karaktereddel vagy csak macrok macrok macrok? -
#117956 be kell kapcsolni pvp flaget, különben nem veszi figyelembe hogy ott vagy -
#117955 Poly focus, CS focus, IB cancelaura, pet (attack és freeze), AM ready check macro. Lvl 1/max rank modifier macrók frostbolt, CoC, AE, blizzardra (bár én jobban szeretem külön a r1 anti-stealth spelleket, kellhet az combatben is). AP-PoM-trinket ill. patch után IV-trinket makrók. Én nem használom, de van IB+CS/nova/blink macro is. -
#117954 Konkrétan a draintankon kívül nem tud mit csinálni, ami lófing damage és a MS miatt még kevesebb heal. Fél perc fear immunity alatt meg csak lemegy. Én konrétan imádom, mikor rugók/warriorok szétverik a noskill sl/sl szörnyszülötteket. -
#117953 Na jah, pug esetén teljesen általános, hogy a 6-8 támadó hordás mind dismountol rám, ellövik a cooldownjaikat, megvárják a 10 sec blockot és a blink után is kitartóan üldöznek. Sajnos az alli még ennél is hülyébb, így nem sokat érek el vele. -
WiLDoR #117952 nem kell ide semmiféle vidio: én pro vagyok, te meg nub.
true story -
#117951 2 lövésel tovább tart?^^ -
sheva94 #117950 Lehet hülye kérdés(sőt biztos) de lehet engineeringgel postaládát csinálni??:D:D -
#117949 harp eszem megáll-.- -
#117948 Bármilyen rugó verhető frost builddel, főleg 0-(5-12)-5x jellegűvel, muti, ShS, HARP etc. Patch után az új ShS okozhat majd gondot, de szerintem az sem lesz elég. Persze egy classt ismerő és a cooldownokat jókor ellövő rugó ellen mindent fel kell használni.
Lockból az SL/SL szinte esélytelen (max gearen és jól játszva megkockáztatom, hogy verhetetlen), de a destro és affli is komoly előnnyel indul a skillhunter vagy a firemageket alázó DPS miatt, ugyanakkor WE+IB használatával lemennek. -
#117947 Hi mindenki! Nemrég felmerült bennem a kérdés: PvE szerveren hogy van world PvP? úgy értem pl Hellfire-ben ha ott van egy Outpostnál egy ally meg egy hordás akkor az szerzi meg, aki tovább bir ott ülni a seggén? -
#117946 false.
there is only faszláma mage (rugó az mind pro) -
#117945 true -
#117944 Sziasztok!
Boldog Új Évet Kívánok
Azt szeretném kérdezni hogy mi a legjobb talentleosztás warlocknak abban az esetben ha BG-zni akarok és abban az esetben ha raidekbe mennék, és még azt is hogy a sámánnak milyen talentekre kell rakni hogy jó healer legyen
-
#117943 összes faszláma volt ezekszerint -
#117942 Felmerül a kérdés, hogy milyen faszláma magekkal találkoztál te... :p -
#117941 eselytelen :D mien faszlama rugokkal talalkoztal te? :D -
#117940 Szerintem magel könnyű rugót ölni,kicsit nehezebb mint warrit,de warri full hp,rugó meg olyan fél hp. -
#117939 bring it on -
#117938 frostal bármikor ;> -
#117937 magel rugót ölni?
haha hahah ahaha
szép álom -
#117936 reroll pve -
maniac001 #117935 Hidd el, hogy egy deep afflis lock is agyonveri a maget ha nem vásárolt kari. -
#117934 Full afflis lockal nincs is baj csak az SL/SL-essel,afflisat hamarabb megölöm minthogy a dotjai megölnének,a másikba viszont nem lövök túl sokat,és ha critelek is akkoris még ott a sok resije,és a resi mellé még a resistance felhunter miatt és az SL. -
#117933 En nem rugdostam senkitsenem -.- -
Warden #117932 No igen kedvelem én is az iylen helyzeteket és a kipontozott részre amit szabadon hagytál gondolom azok a szavak kerülnek amiket a spirit healernél várva gondolnak hogy hogy a faxba ölt meg.
1928 unbuffed ap-vel és 30% critel azért nem annyira egyszerű kifektetni.Addig nincs gond míg a hasonlóan gondolkodó huu de utálom a paladinokat tipúsú habzó szájú arcok arra sem figyelnek hoyg legalább a concentrationból kiálljanak a stun után meg még egy ütés max szinte bárki.