World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ray Z
Az a kérdésem hogy mondjuk aktiválva van egy 60 napos gamecard és mondjuk van még 1 honap belõle és lefagyasztom az accomat akkor azt nem használja fel azt az 1 honapot és akkor mondjuk két honap mulva belépek az accommal és van 1 honapom?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

tigeroo
amúgy szerintetek northland-re vagy a maelstorm vidékére mikor tudunk majd bemenni?😄 bár gondolom ilyen buzi kiegészítõben sütik el..
troll warri 😊

vagy lehet account managementben is upgradelni bankkártyával azonnal, 20 euró azt hiszem, olcsóbb mintha megvenné itthon.

HunnernesKonge
Innen le lehet szedni az alapot meg a BC-t is

szerk.: (Hmm, csak ha már van érvényes accod.. :S )
Szóval grt linkje a jó 😊
The Garrett
innen le tudja tölteni a klienst. Ez egy proba verzio (asszem tiz napos) és utanna lehet akár upgradelni az accot teljes accounttá, egy Cd keyyel.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cdgalaxis 1 nap alatta szálit. bliztöl neten csak bct lehet venni szerintem

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

sziasztok. egyik haverom szeretné neten megvenni a wowot, de nem akar várni arra, míg kiszállítják. a blizzard oldaláról le lehet tölteni bankkártyás fizetés után??

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

szóval akkor devil veszel egy full epic 69-es huntert 300euróért? ^^

Lynx_TWL
rugóként t4et fel se vennék:X
random epix + kékek beverik

๏̯͡๏﴿

"lvl70-es kek gearok bealazzak az osszes epicet ami 70 alatt van 😊"
azért ezt nagyon nem mondanám. t3ból kb semmit nem cserélnék 70es kékekre (és ez gondolom nem csak a locknál van így)

Armani
Szívembõl szóltál 😊

Semper Fidelis

Laza
En is voltam mar ... vagyok most is ilyen cipoben, de sajnos nincs alternativa, mi massal nyomulhatnek.
Az offline jatekokkal meg nem elegulok mar ki 100%, hianyzik a tarsasag, az hogy nepek kozott erezzem magam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ehh ... BC utan nem sokkal nem lehet a karaktereidnek olyan gearje, amiert elkerhetnel ennyi manit.
A 'majdnem 70-es full epixes hunta' eleg viccesen hangzik 😊
lvl70-es kek gearok bealazzak az osszes epicet ami 70 alatt van 😊

Szoavl ezert mondom, lehet fel evvel ezelott meg elment 600$-ert egy full T2-es kari, de az amanpsag egy petakot nem er.
Mondhatom persze, hogy sajnos, mert BC utan ennyit er az 1-2 ev alatt kifarmolt felszereles 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hihetö 7000 es crit arcane - fire buildal 3 percenként löhetsz 1 et instant. ha jol vagy felszerelve akkor 30% crited van kb ami azt jelenti minden 3. lövésed ilyen. 3 percenként 😊)) a lockot ne félsd nem fogja tétlenül nézni.

Count Adyn
Bizony, castolni elég valószinûtlen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

raziel.
meg pvpben nagyon damot tudsz elérni

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
2-3k-t damolsz átlagba fireballal, ha egyáltalán egyet is eltudsz castolni lock ellen

ne abból indulj ki hogy a videókban csak hatalmas criteket látsz, azokat több hét játék szerencsésebb helyzeteibõl vágják össze.

Na de az is akkor 2 lövés.

7-10k hpja van elementáloknak
locknak 8-10k de vannak 12k hps lockok is. (persze annak ára van)

raziel.
elementalokat ölök éppen, ezeknek ilyen 7-7.5k life

raziel.
mobnak vagy charnak?

De akkor is,akkor mennyi egy 70-es élete?

raziel.
simán

Azt hallottam hogy egy mage-nek ha 70-es és fire talentekre rak akkor pyroblastal elérheti akár a 7000-es critical sebzést is.Ez igaz?Vagy mással elérheti a 7k-t?

nem

Pyotr
Sziasztok !
Socketbõl lehet követ kivenni valahogy ha véletlen nem azt akartuk berakni?

██

The Garrett
mondjuk az nem white dmg lesz 😛

The Garrett
akar druida is lehet, csak 70 es legyen 😄

Sephi
Jo de en vegig sznevedtem MC-tol mindent NAXX-ig (utobbit is belertve) es egyszeruen az uj instak mar messze nem annyira... hogyismondjam ... elvezetesek. Es mivel mar esett a 40 emberes dolog ezert az egesz guild elszakadt es minden baratom mashol van.

Egyszeruen nem latom ertelmet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

köszi!<#integet2>
a tapasztalatim elmondtam. mások is. ez a te döntésed viszont ugy fogod érezni pár honap után hogy ujbol lenne kedved játszani csak akkor már nem lesz accod. ma dingelem 22 öt. tudod te hogy várom a 70 et meg hogy jelentkezhessem nagyobb klánba?

Sephi
Jo de en mar valahogy irtozom az egesz WOW-tol , annyire elment a kedvem tole. Hiaba probaltam , nem sikerult megint azt a hihetettlen hangulatot erezni mint amikor most ket eve elkezdtuk MC-et... es szepen haladtunk. Most mar tenyleg mindenki meghulyult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem te maradsz. max átadhatod.

Sziasztok!
Van egy klánunk ahol én vagyok a Guildmaster és én is vagyok a legnagyobb. Na most az lenne a kérdésem ha nálam nagyobb lesz vki akkor automatikusan õ lesz Guildmaster?<#conf>
Hatt
Szerintem az egyik legjobb a tailoros. Én megcsináltam a full setet és még nem láttam jobbat esni.

Elastic An-usZ Boys

Milyen faj és milyen kaszt az aki 4370-es sebzést okozta?😊

Igen, kicsit megvaltozott a jol felszerelt karakter kifejezes. 😉
Nem 4-5-szoros a kulonbseg, hanem 10-20%, de ugy tudom, hogy az ssc gearelt karaktereket meg mindig jol megfizetik.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
naja... 😄

akkor...

...nem lehet nagyon elrugaszkodni gearben jelenleg ^^

Azert ez eros tulzas. 😊

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

gearöl anyit hogy jelenlegi állás szerint nincs ember akinek jobb gearje lenne mint amilyen a lockomnak volt. pontosan azért amit foglaltnik mondot. remélem hogy találok jo guildot és nem kell megvarnom a tailor epikeket hanem majd instábol jobbat szerzek. már ha ez lehetséges. ez viszont még a távoli jövö.

The Garrett
btw ezert irtam a vegere hogy ha a vasarlo nemtudja hogy zoldbol ugyanugy fel lehet oltozni mint epixbol 😄

The Garrett
hat lehet mar oltozkodni t5 bol meg esetleg fullos arena gear- fegyokkal is meglehet 1-2 embernek 😊

+ nak el tudnám még képzelni hogy mondjuk exalted az osszes BC frakcioval stb...

lockomat 50000 ért vették meg. igy belegondolva nem érte meg. a befektetett idö több volt már megbántam.(azért ha a számlámra ránézek kicsit elmosojodom) a játékosok felé valo reput sajnálom a legjobban. most egy low lvl senki vagyok. 😞

az a gond, hogy még nem lehet gearje. Milyen gearje van bárkinek is? egy fél T4? Aminél jobb kékek vannak? Vagy aréna cuccból három darab? Aki egy kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy ha most vesz egy 70-es karaktert, akkor azzal semmivel se kap többet, mint az idõt amíg azt felhúzták 70-re...

Az elsõ mondatod abszolut igaz volt bc elõttig... most meg a zárójeles második mondat érvényes... az ebayes legolcsóbb karakter ugyanannyit ér mint a legdrágább. És a legolcsóbb az 100-150 dollár. Direkt megnéztem...

Persze, ha el tudod adni 300euróért, add el! Én csak azt akartam mondani, hogy nem érdemes számítani rá... de persze balekok mindig vannak... Nincs ésszerû ok arra, hogy bárki is ennyit adjon egy accountért most.

Norrec
lui padré vagy max.

raziel.
nem megyek mert szétspammeltek 😊

raziel.
jah elég sok wipe van most...ráérek videokat nézni / forumozni

raziel.
😄