World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
remélem nem igy lesz

de szerintem különbséget kell tenni a megszerezhetõ cuccokban, aki farmol raidekre fél napokat és orákat tölt el a 25fõsbe hogy sikert érjenek el mindaki 5 fõs partyval lever egy elitet aztán kacag....szerintem különbség azért van

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ez valami újdonsült HC-sznobság? 😄 miért bánt titeket, ha a casualnak is lesz normális felszerelése, és nem lehet majd a Black Temple-bõl felöltözött HC arcoknak sem one-shotolni? nektek valamibõl kevesebb lesz, ha az is élvezni fogja a játékot, aki nem tud 24/7 kockulni a gép elõtt?

van ennek a dolognak amúgy neve is, irígységnek hívják, bár eléggé groteszk, hogy aki "fent" van, irígykedik arra, aki "lent" van, és már a gondolat lehetõsége, hogy lesz a másiknak egy-két olyasmi cucca, mint neki a 25 fõsbõl ilyen "/gamequit" gondolatokat ébreszt.

természetesen ha "nem fogja megérni"-ben gondolkozunk, akkor érthetõ. ebben az esetben viszont miért játszik a wow-al valaki, vannak fasza tõzsdés játékok, amik errõl szólnak, hogy megéri-e vagy sem. én úgy gondolom (persze lehet, hogy rosszul), hogy a loot egy eszköz, amivel le lehet küzeni a játék támasztotta kihívásokat, és nem több. akár kék, akár lila.

The Garrett
nem, nem is azon van a lenyeg. Hanem hogy nem fogja megérni black temple be járni +10 ap ért meg +1 critért 8 itembol.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
nincs scannerem bocs. de amúgy csak olyanokat ír, amit te már ugyis tudsz (hang, kép, játékmenet, fícsörök stb) szal felesleges
faszt sem erdekel az item minosege.

Kriger
<#eljen><#worship><#worship><#worship>

raziel.
igy van

The Garrett
nem tetszik nekem ez a sok uj 5 fõs "epic content"... Ha azokbol a questekbol probaljak kompenzalni azokat az embereket akik nem jutnake le black temple be ( ertsd kozel olyan cuccokat fognak kapni csak kék / zöldben) akkor /gamequit asszem végleg.

alchemy változtatás az már kellett (de még mindig nem elég). ezzel most így elérték hogy -1 poti kell raidekre (2 elixir helyett csak 1 lehet rajtad)
remélem lesz valami hasonló változtatás hogy flask se legyen musthave
(és remélem hogy nem felejtik el így nerfelni a bossokat sem, hogy nem lesz full poti...)

Nem akarok onnan tanulni,csak el szeretném olvasni,na mindegy,elkérem mástól.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

jobban teszed ha nem egy gamestarból tanulsz.

de, számolja.
ráadásúl attól függetlenül, hogy frozen státuszba raktad az acc-od, még be is tudsz lépni addig, amíg le nem ketyeg a pre-paid idõtartam.

mikor ez az idõtartam letelik, utána frozen-elõdik automatikusan az acc-od. szóval ez elsõsorban olyan bankkártyás elõfizetõknek jó, akiknek automatikusan vonja a zsetont minden hónapban a kártyáról a blizzard. õk ezzel a funkcióval tudják elérni, hogy köv. befizetés esetén, ne vonjanak többet tõlük.

Akkor scanneld be légyszi,szeretném elolvasni.

Mighty
Ne fagyaszd, mert attól függetlenül ketyegnek a megvett napok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigeroo
nekem megvan. de minek az neked?😄

nem

Ilyet lehet?Ja és a BC és a sima WoW patchek ugyanazok?

Ray Z
Valaki lécci válaszoljon már! Ha fagyasztom az accomat akkor ugye nem számlálja a már aktivált feltöltökártyának a hátralévõ idejét?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Ok,meg van valakinek az a gamestar amiben a WoWról tök hosszú leírás van?Kellene csak a WoWos része.Régebben fennt volt egy honlapon te szolgáltató törölte.

Kriger
Youtubérõl szeretnék lementeni/tölteni wowos videókat. Többféle módszert kipróbáltam (youripper, media convert stb), de kb. a felét nem tudom leszedni semmivel. Van valami olyan módszer amivel minden videót le lehet rángatni? Ti mivel szoktátok?

Botond
Na végre új questek. Nem maradt már semmi, csak heroic meg réjdes. -.-
[HUN]Crassus
gyhááááá😊 nekem "sajna" tankolnom kell semmi hentelés😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

hát az enchanter dolgokat kicsit tápolhatták volna... mert hát az a pár gyûrû enchant ami van... hátszóval... a többi szakma bopos dolgaihoz képest... nem a legjobb na

a pecás dolognak viszont örülök... gyorsabban lehet majd staminás kaját csinálni

az elixirek viszont vicces... gondolkodtam már azon, hogy mi értelme van például egy intellect potionnek, amikor majd minden esetben kap az ember buffot... amikor meg nem (szólózásnál, néha partiban) arra az esetre nem fogok cipelni magammal egy stacket... szóval tök felesleges

BEAST
jo , nuboknak ugysem lesz helye ott :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

raziel.
magét semmi nem veri be, invisib+hs

raziel.
max te

aztán legankold ám nekem az összes farmbotot reggelig ahogy tanitottalak

nem, de azert ott is 😄

nepan van meg vmi activity ??

anti hero

TDC Geronimo
Semmi kül, várjuk azt a szart (warhammer) 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
szijja evul lock :< ugye nem csak warhammerben fogunk legkozelebb talalkozni? :oo

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csá malav mizu

anti hero

Laza
De pl a szakosodaskent veheto BoP reciket (pl Dragonscale) csak 375-on lehet megtanulni ... mig pl Armorsmithnek 350-en ... hol itt az igazsag? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nexxuss
de holnap már nincs húsvét :-) Na mindegy. a lényeg, hogy akkor elvileg nincs semmi új kiadás. 😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

The Garrett
holy paladin 😛

Megvagyunk nélküle is, mivel asszem csak egyetlen 1 365 feletti lw-s reci van, de ahoz is keepers of time exalted kell...
más, de mágust én nem kezdenék. minden cast ellen van legalább 2 cast ami beveri bár lehet 3.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TDC Geronimo
:y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

;DDD

anti hero

Laza
LW-n valtoztathatnanak gyokeresebben is, mert bar BC elotti allapothoz kepest jobb, de nem annyira, mint a mennyire a tobbi jobb lett.

Tailorok es Blacksmithek a vendortol veheto csucs kira kis cuccokat gyarthatjak tonnaszamra mar alacsonyabb szinttol is, Primal Nether igenye nelkul, erre LW-nek 365-tol csak drop szintu recik vannak jok, mindhez kell Primal Nether, es a vendortol csak 375-on tanulhatnak 1-2 cuccot, amire pedig iszonyat vagyon felhuzni 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Lehet hogy locknal igy van, de hidd el sok mas classnal nem 😊
De hogy csak a magam neveben beszeljek, hunternel nem igy van 😛 regen kikukaztam mindent az uber enchantokkal egyutt.
Megemlitem azert a warriorokat is ... a T3-as valast kapasbol cserelik min Boldra, mert siman bealazza 😊

Count Adyn
2 warlock.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fatal1ty

Szal lock az jobb mint a magi?És a warlocknál mi jobb?És mi az ami überbrutálverhetetlen?

mert húsvét van?
már rég nem az ntec a forgalmazó.

uuuu, naggggyon imba vagy, lehetek a baratod?
We have taken the time to put together a brief preview of the Profession changes for the upcoming content patch. This list does not contain all of the upcoming changes, but instead gives a brief look at what is to come.

Alchemy

* Elixirs now stack in two categories, Battle (Offensive) and Guardian (Defensive) Elixirs. You can only have one of each type of Elixir up at a time. As a result Elixirs now stack with class abilities such as "Arcane Intellect."
* Four new defensive elixirs have been added. Two are on trainers, one is in Halaa and one is in Cenarion Expedition.
* "Flask of Petrification" can no longer be turned off during its duration, but it now will clear all threat from all monsters for the duration of the effect. Though monsters may reaquire you after the effect ends.
* The cost to purchase Imbued Vials has been reduced.

Enchanting

* Enchant Bracer-Spellpower had its primal costs reduced slightly.
* Enchanting recipes that increase spell damage now also increase healing as well.
* The "Major Defense Bracer" enchantment has been moved from Ethereum Researchers to Ethereum Nullifiers.

Engineering

* A recipe for "Frost Grenades" and the "Icy Blasting Primers" needed to make them are now on engineering trainers.
* Engineering recipes can now be placed in engineering bags, as can engineer made fireworks.
* Many engineering recipes will now give skillups for longer than the previously did.
* "Seaforium" now opens locked chests as well as locked doors
* The Poultryizer and Nigh Invulnerability Belt now cause mishaps less often.
* The Goblin Rocket Launcher cooldown has been reduced significantly.
* 11 new epic goggles have been introduced at 350 engineering skill and are available from the trainer. They range from cloth to plate, and have a variety of stats to appeal to most talent specs.

Fishing

* The fishing timer has been reduced from 30 to 20 seconds and it now takes less time to fish.
* The fishing timer can no longer run through its duration without a fish biting.
* Fishing has been removed from Arathi Basin and Alterac Valley.
* You can now fish in Underbog.

Jewelcrafting

* The jewelcrafting UI now has gems split up by color so it is easier to find gems of a specific color to create.
* A number new gem cuts to existing gems have been added to the game. Included among them are a spell hit gem and more multi-stat gems that have attack power on them.
* Jewelcrafters can make two new melee oriented meta gems. One is found randomly as a world drop and the other sold by the <Faction> reputation vendor.
* Thorium requirements for most recipes has been reduced.
* Prospecting now always yields at least 1 gem. Overall, the amount of gems received from prospecting has been increased.
* New recipes have been added that use the Jaggal and Shadow Pearls.

Leatherworking

* Skinning higher level creatures will give more leather; you will no longer get a single leather scrap.
* "Knothide Armor" kits now require less leather to make and give skill increases for longer.
* Leatherworking made primalstrike set now has an attack power set bonus rather than a strength set bonus.

Nexxuss
Ippeg most akarok rendelni egy wowot. De láttam, egy csomó helyen, ahol éppen nem kapható, hogy április 12 után szállítható csak. Miért? Talán valami újabb dobozos kiadást kapunk mert nem az N-Tec már a hazai importõr? Tud valaki errõl esetleg valamit?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

"Nincs is lockom. Es a priestet nem annyira konnyu felhuzni mint barmelyik masik kasztot"

semmivel se nehezebb felhúzni, mint akármelyik másik class-t, már bocs.
2 priest-et is feltoltam 7 day played alatt 60-ra (jaedenar-on és nepa-n), szal' nem a levegõbe beszélek (60-70 között nincs tapasztalat, de instázni akármikor lehet menni, q rewardokból, meg simán lehet gyûjteni brutál spelldmg cuccost).
40-ig gázos 1 kicsit, utána ultradurván easymode...
uptolvl wand kell csak, dreamwave+shadow dmg cuccok 60-ig, meg megfelelõ talentezés. ennyi...

priest-et az egyik legkönyebb és leggyorsabb dolog szintezni -.-