World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
pont ez az hogy nem hiszed de engem se az "lelkesit" elsõsorba hogy majd milyen cucc esik, persze egyértelmü hogy érdekel...az a lényeg hogy 25 ember megtudja csinálni a maga elé kitûzött célokat, az adott bosst stb nálam ez az elsõ, a kihivás, ha siker van akkor persze adott tárgy a jutalom

és nehogy már egy 5 fõs party aki megcsinál egy q rewardot az "azonos" szintü cuccot kapjon..nevetséges

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

felreertesek elkerulese vegett aki kirohog hogy: "lol i only have 100 ap less, from green items." az sztem is egy idiota kis rosszindulatu fereg volna, de erre kitalaltak mar a /ignore -t, orvosolni a problemat

anti hero

no offense de inkabb orulj neki hogy casual pistivel is elmehetsz akarhova, mert lesz neki is olyan cucca, hogy megallja a helyet barhol. es a kerdes valoban cska az marad hogy jol tud-e jatszani a karijaval azaz fun lesz vagy nem, es akkor bosszankodas lesz es megjegyzed a nevet es nem mesz vele tobbet... kb errol (is) kene szolnia a jateknak, de nem akarom magam ismetelni, unalmas.

es ne magadbol indulj ki, mert nem biztos hogy mindenkinek annyi ideje van a jatekra, mint neked egyetemistakent/munkanelkulikent..

anti hero

s0n1c
az lesz, hp max buff miatt fog nõni, taktikai skillek miatt fogsz jobb lenni, nem a statok miatt
The Garrett
nem sznobsag...( de szerintem ezen mar ezerszer vegigmentunk ebben a topikban is.)

De amikor megall mellettem valaki shatrahba, látja hogy osszeszedtem az osszes highlevel cuccot amit csak tudtam, Arenabol, instakbol, és nem azt mondja hogy lol gratz, vagy akármi ...hanem kiröhög és annyit mond hogy: "lol i only have 100 ap less, from green items."

na akkor elmegy a kedved a jatektol. de olyan szinten hogy azt nem tudom leirni se, és valoszinuleg megerteni se fogod, amig nem kerülsz hasonlo helyzetbe.
Amikor lementek instazni... Ottvagytok 25 en egy boss elott, beisztok X flaskot, elkoltotok 40-50gket egy este.. és mind a 25 ember fejében 1 dolog van: Nem az mint régen, hogy hu vajon mit fog dobni a boss, nem az hogy hu de jo lenne mar lenyomni és mehetnénk tovább... hanem hogy mi a tetves f*szt keresunk itt, amikor semmi értelme. nem fejlodik semmit a karaktered azzal hogy ottvagy. ( es a karaktered fejlodese lenne az elsodleges egy mmoban, tortenjen az itembol, vagy uj skillekbol vagy akarmibol.)

/crymeariver off.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ja, persze a jatek hibaja hogy a karid egyetlen fejlodese a cucc ami rajta van, de egyebkent ki a faszt erdekel hogy kin mi van? kurva reg jatszom mmo rpgkel de ilyen sad fuck hozzaallast meg csak wowban lattam.
se realmspirit nincs se community spirit nincs, cska az én én ÉN.. (hanyinger ahogy te mondanad)

mindennap imadkozom az uristenhez hogy WHOban statcap legyen es pvp endgame amibol fejleszthetem a karim (ala daoc).
ja es kisebb, réteg community -t pls

anti hero

hahha egyetertek

a /gamequiteloknek meg viszlat. nem fogtok hianyozni

anti hero

raziel.
amugy meg azért redukálták le 40 man instákat 25 re hogy kisebb guildok is eljussanak oda ahova a többiek eddig nem, de tapasztalatom az és szerencsére igazam lett hogy redukálhatják...nem ezen mulik...kisebb guildok ugyanugy bénáznak egy karába 3-4. bosson szemben a nagyobb guildekkel akiknek egész 2 oránál nem tart tovább...

s0n1c
azért, hogy jól érezzem magam? sikert érjek el másik 24 emberrel? másik 10 emberrel bg-n? esetleg, mert tetszik a warcraft világa?
s0n1c
és ez kihat a játékosokra is, nem kicsit
mi másért küzdenél?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

nem értem mi bajotok amugy.1000% hogy a 25 fös instákban lévö random epikek felülmulják majd a 5 fös instás ittemeket. egyenlöre még senki nem jelezte ellenkezöjét aki már járt a bcs "naxban". ja hogy még nem járt senki ott? bocs! lázadjunk!

s0n1c
az alapkoncepció nem jó, hogy ennyire item függõ fos az egész
raziel.
remélem nem igy lesz

de szerintem különbséget kell tenni a megszerezhetõ cuccokban, aki farmol raidekre fél napokat és orákat tölt el a 25fõsbe hogy sikert érjenek el mindaki 5 fõs partyval lever egy elitet aztán kacag....szerintem különbség azért van

ez valami újdonsült HC-sznobság? 😄 miért bánt titeket, ha a casualnak is lesz normális felszerelése, és nem lehet majd a Black Temple-bõl felöltözött HC arcoknak sem one-shotolni? nektek valamibõl kevesebb lesz, ha az is élvezni fogja a játékot, aki nem tud 24/7 kockulni a gép elõtt?

van ennek a dolognak amúgy neve is, irígységnek hívják, bár eléggé groteszk, hogy aki "fent" van, irígykedik arra, aki "lent" van, és már a gondolat lehetõsége, hogy lesz a másiknak egy-két olyasmi cucca, mint neki a 25 fõsbõl ilyen "/gamequit" gondolatokat ébreszt.

természetesen ha "nem fogja megérni"-ben gondolkozunk, akkor érthetõ. ebben az esetben viszont miért játszik a wow-al valaki, vannak fasza tõzsdés játékok, amik errõl szólnak, hogy megéri-e vagy sem. én úgy gondolom (persze lehet, hogy rosszul), hogy a loot egy eszköz, amivel le lehet küzeni a játék támasztotta kihívásokat, és nem több. akár kék, akár lila.

The Garrett
nem, nem is azon van a lenyeg. Hanem hogy nem fogja megérni black temple be járni +10 ap ért meg +1 critért 8 itembol.

tigeroo
nincs scannerem bocs. de amúgy csak olyanokat ír, amit te már ugyis tudsz (hang, kép, játékmenet, fícsörök stb) szal felesleges
faszt sem erdekel az item minosege.

Kriger
<#eljen><#worship><#worship><#worship>

raziel.
igy van

The Garrett
nem tetszik nekem ez a sok uj 5 fõs "epic content"... Ha azokbol a questekbol probaljak kompenzalni azokat az embereket akik nem jutnake le black temple be ( ertsd kozel olyan cuccokat fognak kapni csak kék / zöldben) akkor /gamequit asszem végleg.

alchemy változtatás az már kellett (de még mindig nem elég). ezzel most így elérték hogy -1 poti kell raidekre (2 elixir helyett csak 1 lehet rajtad)
remélem lesz valami hasonló változtatás hogy flask se legyen musthave
(és remélem hogy nem felejtik el így nerfelni a bossokat sem, hogy nem lesz full poti...)

Nem akarok onnan tanulni,csak el szeretném olvasni,na mindegy,elkérem mástól.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

jobban teszed ha nem egy gamestarból tanulsz.

de, számolja.
ráadásúl attól függetlenül, hogy frozen státuszba raktad az acc-od, még be is tudsz lépni addig, amíg le nem ketyeg a pre-paid idõtartam.

mikor ez az idõtartam letelik, utána frozen-elõdik automatikusan az acc-od. szóval ez elsõsorban olyan bankkártyás elõfizetõknek jó, akiknek automatikusan vonja a zsetont minden hónapban a kártyáról a blizzard. õk ezzel a funkcióval tudják elérni, hogy köv. befizetés esetén, ne vonjanak többet tõlük.

Akkor scanneld be légyszi,szeretném elolvasni.

Mighty
Ne fagyaszd, mert attól függetlenül ketyegnek a megvett napok.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigeroo
nekem megvan. de minek az neked?😄

nem

Ilyet lehet?Ja és a BC és a sima WoW patchek ugyanazok?

Ray Z
Valaki lécci válaszoljon már! Ha fagyasztom az accomat akkor ugye nem számlálja a már aktivált feltöltökártyának a hátralévõ idejét?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

Ok,meg van valakinek az a gamestar amiben a WoWról tök hosszú leírás van?Kellene csak a WoWos része.Régebben fennt volt egy honlapon te szolgáltató törölte.

Kriger
Youtubérõl szeretnék lementeni/tölteni wowos videókat. Többféle módszert kipróbáltam (youripper, media convert stb), de kb. a felét nem tudom leszedni semmivel. Van valami olyan módszer amivel minden videót le lehet rángatni? Ti mivel szoktátok?

Botond
Na végre új questek. Nem maradt már semmi, csak heroic meg réjdes. -.-
[HUN]Crassus
gyhááááá😊 nekem "sajna" tankolnom kell semmi hentelés😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

hát az enchanter dolgokat kicsit tápolhatták volna... mert hát az a pár gyûrû enchant ami van... hátszóval... a többi szakma bopos dolgaihoz képest... nem a legjobb na

a pecás dolognak viszont örülök... gyorsabban lehet majd staminás kaját csinálni

az elixirek viszont vicces... gondolkodtam már azon, hogy mi értelme van például egy intellect potionnek, amikor majd minden esetben kap az ember buffot... amikor meg nem (szólózásnál, néha partiban) arra az esetre nem fogok cipelni magammal egy stacket... szóval tök felesleges

BEAST
jo , nuboknak ugysem lesz helye ott :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

raziel.
magét semmi nem veri be, invisib+hs

raziel.
max te

aztán legankold ám nekem az összes farmbotot reggelig ahogy tanitottalak

nem, de azert ott is 😄

nepan van meg vmi activity ??

anti hero

TDC Geronimo
Semmi kül, várjuk azt a szart (warhammer) 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
szijja evul lock :< ugye nem csak warhammerben fogunk legkozelebb talalkozni? :oo

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csá malav mizu

anti hero

Laza
De pl a szakosodaskent veheto BoP reciket (pl Dragonscale) csak 375-on lehet megtanulni ... mig pl Armorsmithnek 350-en ... hol itt az igazsag? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nexxuss
de holnap már nincs húsvét :-) Na mindegy. a lényeg, hogy akkor elvileg nincs semmi új kiadás. 😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

The Garrett
holy paladin 😛

Megvagyunk nélküle is, mivel asszem csak egyetlen 1 365 feletti lw-s reci van, de ahoz is keepers of time exalted kell...
más, de mágust én nem kezdenék. minden cast ellen van legalább 2 cast ami beveri bár lehet 3.