World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nehogy már egy 5 fõs party aki megcsinál egy q rewardot az "azonos" szintü cuccot kapjon..nevetséges
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
anti hero
es ne magadbol indulj ki, mert nem biztos hogy mindenkinek annyi ideje van a jatekra, mint neked egyetemistakent/munkanelkulikent..
anti hero
De amikor megall mellettem valaki shatrahba, látja hogy osszeszedtem az osszes highlevel cuccot amit csak tudtam, Arenabol, instakbol, és nem azt mondja hogy lol gratz, vagy akármi ...hanem kiröhög és annyit mond hogy: "lol i only have 100 ap less, from green items."
na akkor elmegy a kedved a jatektol. de olyan szinten hogy azt nem tudom leirni se, és valoszinuleg megerteni se fogod, amig nem kerülsz hasonlo helyzetbe.
Amikor lementek instazni... Ottvagytok 25 en egy boss elott, beisztok X flaskot, elkoltotok 40-50gket egy este.. és mind a 25 ember fejében 1 dolog van: Nem az mint régen, hogy hu vajon mit fog dobni a boss, nem az hogy hu de jo lenne mar lenyomni és mehetnénk tovább... hanem hogy mi a tetves f*szt keresunk itt, amikor semmi értelme. nem fejlodik semmit a karaktered azzal hogy ottvagy. ( es a karaktered fejlodese lenne az elsodleges egy mmoban, tortenjen az itembol, vagy uj skillekbol vagy akarmibol.)
/crymeariver off.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
se realmspirit nincs se community spirit nincs, cska az én én ÉN.. (hanyinger ahogy te mondanad)
mindennap imadkozom az uristenhez hogy WHOban statcap legyen es pvp endgame amibol fejleszthetem a karim (ala daoc).
ja es kisebb, réteg community -t pls
anti hero
a /gamequiteloknek meg viszlat. nem fogtok hianyozni
anti hero
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
de szerintem különbséget kell tenni a megszerezhetõ cuccokban, aki farmol raidekre fél napokat és orákat tölt el a 25fõsbe hogy sikert érjenek el mindaki 5 fõs partyval lever egy elitet aztán kacag....szerintem különbség azért van
van ennek a dolognak amúgy neve is, irígységnek hívják, bár eléggé groteszk, hogy aki "fent" van, irígykedik arra, aki "lent" van, és már a gondolat lehetõsége, hogy lesz a másiknak egy-két olyasmi cucca, mint neki a 25 fõsbõl ilyen "/gamequit" gondolatokat ébreszt.
természetesen ha "nem fogja megérni"-ben gondolkozunk, akkor érthetõ. ebben az esetben viszont miért játszik a wow-al valaki, vannak fasza tõzsdés játékok, amik errõl szólnak, hogy megéri-e vagy sem. én úgy gondolom (persze lehet, hogy rosszul), hogy a loot egy eszköz, amivel le lehet küzeni a játék támasztotta kihívásokat, és nem több. akár kék, akár lila.
remélem lesz valami hasonló változtatás hogy flask se legyen musthave
(és remélem hogy nem felejtik el így nerfelni a bossokat sem, hogy nem lesz full poti...)
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
ráadásúl attól függetlenül, hogy frozen státuszba raktad az acc-od, még be is tudsz lépni addig, amíg le nem ketyeg a pre-paid idõtartam.
mikor ez az idõtartam letelik, utána frozen-elõdik automatikusan az acc-od. szóval ez elsõsorban olyan bankkártyás elõfizetõknek jó, akiknek automatikusan vonja a zsetont minden hónapban a kártyáról a blizzard. õk ezzel a funkcióval tudják elérni, hogy köv. befizetés esetén, ne vonjanak többet tõlük.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a pecás dolognak viszont örülök... gyorsabban lehet majd staminás kaját csinálni
az elixirek viszont vicces... gondolkodtam már azon, hogy mi értelme van például egy intellect potionnek, amikor majd minden esetben kap az ember buffot... amikor meg nem (szólózásnál, néha partiban) arra az esetre nem fogok cipelni magammal egy stacket... szóval tök felesleges
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aztán legankold ám nekem az összes farmbotot reggelig ahogy tanitottalak
nepan van meg vmi activity ??
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!