World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak nem hianyzom? ;d

anti hero

period ahogy szoktam

anti hero

The Garrett
megy az acc management is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FCH kari
akkor a kedvemért légyszives probálj belépnbi a játékbol a manage accountra mert nekem ezt irja!!Service Temporarily Unavailable!!van netem😊)!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

The Garrett
meg mindig nem a szerver rossz, a kedvedért most ki / be logoltam és megy minden.. 😊

JaSoN HuNTeR
Engem most bese enged....Explorationoztam SW tetején vok és bese enged...:@Nagyon ideges lettem.Vagy most a szerver rossz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

hi all

szeretném megkérdezni, hogy a bloodscalpra v a xaviusra érdemesebb hordás
karit kezdeni? (ragnaroson allys van)
FCH kari
én asszem beszoptam rendesen,akartam utalni a havi dijat és állandoan azt irta ki hogy a lap nem jelenithetö meg,ezt megprobáltam egymásután 3x mire kaptam egy ha jol értem 24 orán bellül akarok utalni akkor letiltanak 72 orára,de lehet hogy már megkaptam a 72 órás büntit😞(

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

The Garrett
nincs neted. 😛 nekem megy

JaSoN HuNTeR
Sziasztok.Nem enged be az accountomba+nem jön be a wow-europe honlap...:S Mi történt?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

The Garrett
en is szivesen járNÉK akár a sima kihívás miatt is raidelni, érdekelnek az uj bossok, insták, mert még mindig tetszik ez a része a játéknak.

A problema ott kezdodik hogy nem lehet egy stabil raideleshez eleg mennyisegu, hasonlo motivacioju embert osszehozni jelenleg. a lentebb mar leirtak miatt :/

Te nem gamequiteltél? 😮

s0n1c
most meg 2-3 shotol mindenki mindenkit bg-n, ez mitõl jobb? jah és ebbe hol a skill?
en voltam aki azt mondta anno hogy kihivas miatt jarok, es meg mai napig is azert, szal you fail!

hajajj, kaptam már claim-et azért mert X karakterem neve XYZ szerint gyerekes/nevetséges/stb. volt, anyázott, meg beszólogatott.
ugyan nem kérdeztem ki a véleményét, meg a karim neve nem is egy Lofaszjoska, vagy Megakillerhun volt, mégis leszólták, pedig szeritnem fun kis név volt, legalábbis sokaknak tetszett is.
lehet rossz napja volt a másiknak, de nekem se tartott semeddig se beirni, hogy /ignore XYZ, aztán backup6ta tövig...

The Garrett
en se tettem ignore ra, de csak azert mert igaza van 😛

Mighty
Ti vonzzátok az ilyen pöcsöket, vagy mi van? Még sose kellett ignore-ra tennem ilyesmiért senkit sem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Akkor pontosítanék: ha az intellectes elixir stackelni fog a buffal, az intellectes tekercs is stackelõdik-e majd a buffal?

<#eljen> jaja, nálam is az ilyen pöcsök reflexbõl mennek ignore-ra

ezzel is egyetértek viszont amit mondasz, én is szeretem látni, ha drasztikus változásokon megy át a karakterem, amikor stagnál, s nem fejlõdik semmerre az a halálom.
viszont mindenkinek kell adni a lehetõséget, hogy jó cuccokhoz hozzáférhessen, mert ha nem, akkor ugyanott leszünk hamarosan, mint TBC elött.
akkor meg a casual-ok fognak lelépni, ami meg sokkal nagyobb érvágás lesz anyagilag a blizz-nek, mintha kilép az 5% hardcore.

nyilván nem, ezt szeretnék elérni... hogy ne pakolhass mindent egymásra összevissza... csak hát akkor ugye mi a fenének tették bele...

Mighty
Kicsit kevesebbre tippeltem az áraknál, de így pláne... Érdekes ez. Kéne egy olyan képesség, hogy szét lehessen szedni a craftolt cuccokat 😊 (nem DE-re gondolok)

Mighty
OFF

Köszi a cuccot!

ON

The Garrett
jah jobban megéri 😊

Mighty
Köszi!

Akkor az árak alapján inkább az alapanyagokat teszem be AH-ba, mintsem legyártsak egy 18-as tatyót 😮

The Garrett
nw cloth : 4/5g
Arcane dust 35 /40g
gr.planaer essence : 59 /80
spider silk 10g /db

"Hanem hogy nem fogja megérni black temple be járni +10 ap ért meg +1 critért 8 itembol."

ööö...nem kötözködés, de én úgy tudtam, hogy a raid-elõk nem az itemek miatt járnak le, hanem a kihívás miatt.
legalábbis nekem itt ezt bizonygatták rengetegen régebben, mikor pont a fentit állítottam.
most akkor ezek szerintem mégiscsak nekem volt igazam.

az egész game arról szól, hogy cucc - jobb cucc - még jobb cucc, hogy én, én, én lehessek a wtfomgpwnzor bg-ben aki 2shot-ol mindenkit.

ugye vagy ugye?

a blizzardnak meg igaza van. miért korlátozza casual pistikét (95%) hardcore nolifer karcsikával (5%) ellentétben, akinek ideje mint a tenger, hogy szénné potizva begyakja elsõként a világon a boss-okat, vagy serverfirst killekre gyúrmázzon.
igenis meg kell adni casual pistikének is a lehetõséget, hogy pvp-ben hazavághassa nolifer karcsikát, aki fullepixben virít, de a faszlámaságát simán-lazán kompenzálják az atomtáp cuccai.

szóval, összefoglalva, attól, hogy valaki nem jár raid-elni, még igenis nem kell megfosztani attól, hogy jó cuccai lehessenek. hardcore karcsika meg boldog lehet, hiszen megismerheti azt a content-et, amit casual pistike sose fog, meg elkönyvelheti a world/server1st killeket és büszke lehet arra, hogy õ ott volt.
ráadásúl õ is meg tudja csinálni majd az 5 fõs casual content-et is, szóval emellé még lesznek egyéb táp cuccai raid instákból, szóval igenis jobb felszereltsége lesz, mint pistikének.
aztán lehet, hogy pityuka ettõl függetlenül hazavágja skillbõl, de ez már megint más történet, a lényeg, hogy nem lesz az, mint TBC elött, hogy a naxx cuccos, fullepix raiderek, akármilyen faszlámák is voltak, a cuccok miatt simán bevertek mindenkit
(lehet akármit mondani, meg bizonygatni itt nekem, de nem egy olyan grp pvp-s AB-n és WSG-n voltam, ahol a mi klános premade-ünket csak azért verték el, mert a másik premade-nek 10x jobb cucca volt)

/uff, flame on 😄

Mighty
Volna valaki olyan kedves és megnézné nekem hogy BS ally oldalon most milyen ára van a következõ cuccoknak AH-ban?

20 Netherweave cloth, 20 Arcane dust, 10 greater planar essence, 10 netherweb spidersilk.

BEAST
hat most igy wow topicban nem kezdenek bele az agymosott agyonfanatizalt propaganda szovegembe <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

az mitol lesz jobb?

capaszabi
nem. a loot egy jutalom, amit a kihivások leküzdéséért kapsz (kapnál)
csak jelen esetben nincsenek egyensúlyban.
/whine on
tizenikszedik karazanomat futottam a héten és nem érzem ugy , hogy akár a közelében is lennének a dropok egy heroic badge-bõl megszerezhetõ cucchoz képest munka/reward terén. Nem beszélve arról, hogy mig egyes classoknak a lootok támogatva vannak, addig bizonyos classoknak ellehetetlenítik az öltözését. Miért hordhat a sámán mail-t? Értelmetlen és indokolatlan, hiszen sem az elemental sem pedig a resto ághoz nincs megfelelõ gear. Ha healelni szeretnék kénytelen vagyok cloth-ba (-2 armor kategória) öltözni, elemental gear pedig kategórikusan mint olyan nincs sehol. 1-1 drop létezik ,de azok mind kékek, és közel nincsenek egyensúlyban a többi class ruházatával. Ha mágis nagyritkán kiesik vmi healer cucc mail/gyürü/trinket akkor azon nincs stamina, tehát ha arénába szeretnék menni/ pvpzni, akkor eleve felejtõs, mert 6k hp-val mi nem öl meg? cserébe minden más classnak a dd/heal gearjén bálnamennyiségû stamina ficeg a dmg/ap/stb mellett.
/whine off

BEAST
ugyan mar mirol beszelsz , igy nem allhat ki Shatt kozepere epeent simogatni a kishcplejer ... persze lehet szep dolgokkal leplezni , de ugyis mindenki a cuccokert megy instazni , es ez nem feltetlenul a plejer hibaja , errol szol a wow es kesz ... fun meg sikerelmeny , jah az inkabb idegeskedes es megtobb idegeskedes amiert 100x lemesz 1x sem esik ami neked kene :p ... ha mar fun meg sikerelmeny akkor arena vagy premade bg :p ... de ugye a wow egy ratyi pve jatek pvp peccsel xD

gief War plx <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mighty
Ha már itt tartunk: intellect elixirbõl, tekercsbõl és buffból stackelõdik-e majd?

s0n1c
ah híd elõtti pózoláshoz kell a gear ne viccelj!!!
TDC Geronimo
Nem mindegy az neked mit kap másik? Örülj a saját sikereidnek azt kész, ha valóban azért játszol.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ne azt nezd hogy mi van a masiknak, hanem hogy mi van neked😛

Lynx_TWL
lootkurvák:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

raziel.
pont ez az hogy nem hiszed de engem se az "lelkesit" elsõsorba hogy majd milyen cucc esik, persze egyértelmü hogy érdekel...az a lényeg hogy 25 ember megtudja csinálni a maga elé kitûzött célokat, az adott bosst stb nálam ez az elsõ, a kihivás, ha siker van akkor persze adott tárgy a jutalom

és nehogy már egy 5 fõs party aki megcsinál egy q rewardot az "azonos" szintü cuccot kapjon..nevetséges

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

felreertesek elkerulese vegett aki kirohog hogy: "lol i only have 100 ap less, from green items." az sztem is egy idiota kis rosszindulatu fereg volna, de erre kitalaltak mar a /ignore -t, orvosolni a problemat

anti hero

no offense de inkabb orulj neki hogy casual pistivel is elmehetsz akarhova, mert lesz neki is olyan cucca, hogy megallja a helyet barhol. es a kerdes valoban cska az marad hogy jol tud-e jatszani a karijaval azaz fun lesz vagy nem, es akkor bosszankodas lesz es megjegyzed a nevet es nem mesz vele tobbet... kb errol (is) kene szolnia a jateknak, de nem akarom magam ismetelni, unalmas.

es ne magadbol indulj ki, mert nem biztos hogy mindenkinek annyi ideje van a jatekra, mint neked egyetemistakent/munkanelkulikent..

anti hero

s0n1c
az lesz, hp max buff miatt fog nõni, taktikai skillek miatt fogsz jobb lenni, nem a statok miatt
The Garrett
nem sznobsag...( de szerintem ezen mar ezerszer vegigmentunk ebben a topikban is.)

De amikor megall mellettem valaki shatrahba, látja hogy osszeszedtem az osszes highlevel cuccot amit csak tudtam, Arenabol, instakbol, és nem azt mondja hogy lol gratz, vagy akármi ...hanem kiröhög és annyit mond hogy: "lol i only have 100 ap less, from green items."

na akkor elmegy a kedved a jatektol. de olyan szinten hogy azt nem tudom leirni se, és valoszinuleg megerteni se fogod, amig nem kerülsz hasonlo helyzetbe.
Amikor lementek instazni... Ottvagytok 25 en egy boss elott, beisztok X flaskot, elkoltotok 40-50gket egy este.. és mind a 25 ember fejében 1 dolog van: Nem az mint régen, hogy hu vajon mit fog dobni a boss, nem az hogy hu de jo lenne mar lenyomni és mehetnénk tovább... hanem hogy mi a tetves f*szt keresunk itt, amikor semmi értelme. nem fejlodik semmit a karaktered azzal hogy ottvagy. ( es a karaktered fejlodese lenne az elsodleges egy mmoban, tortenjen az itembol, vagy uj skillekbol vagy akarmibol.)

/crymeariver off.

ja, persze a jatek hibaja hogy a karid egyetlen fejlodese a cucc ami rajta van, de egyebkent ki a faszt erdekel hogy kin mi van? kurva reg jatszom mmo rpgkel de ilyen sad fuck hozzaallast meg csak wowban lattam.
se realmspirit nincs se community spirit nincs, cska az én én ÉN.. (hanyinger ahogy te mondanad)

mindennap imadkozom az uristenhez hogy WHOban statcap legyen es pvp endgame amibol fejleszthetem a karim (ala daoc).
ja es kisebb, réteg community -t pls

anti hero

hahha egyetertek

a /gamequiteloknek meg viszlat. nem fogtok hianyozni

anti hero

raziel.
amugy meg azért redukálták le 40 man instákat 25 re hogy kisebb guildok is eljussanak oda ahova a többiek eddig nem, de tapasztalatom az és szerencsére igazam lett hogy redukálhatják...nem ezen mulik...kisebb guildok ugyanugy bénáznak egy karába 3-4. bosson szemben a nagyobb guildekkel akiknek egész 2 oránál nem tart tovább...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

s0n1c
azért, hogy jól érezzem magam? sikert érjek el másik 24 emberrel? másik 10 emberrel bg-n? esetleg, mert tetszik a warcraft világa?
s0n1c
és ez kihat a játékosokra is, nem kicsit
mi másért küzdenél?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

nem értem mi bajotok amugy.1000% hogy a 25 fös instákban lévö random epikek felülmulják majd a 5 fös instás ittemeket. egyenlöre még senki nem jelezte ellenkezöjét aki már járt a bcs "naxban". ja hogy még nem járt senki ott? bocs! lázadjunk!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

s0n1c
az alapkoncepció nem jó, hogy ennyire item függõ fos az egész