World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
anti hero
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
szeretném megkérdezni, hogy a bloodscalpra v a xaviusra érdemesebb hordás
karit kezdeni? (ragnaroson allys van)
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A problema ott kezdodik hogy nem lehet egy stabil raideleshez eleg mennyisegu, hasonlo motivacioju embert osszehozni jelenleg. a lentebb mar leirtak miatt :/
ugyan nem kérdeztem ki a véleményét, meg a karim neve nem is egy Lofaszjoska, vagy Megakillerhun volt, mégis leszólták, pedig szeritnem fun kis név volt, legalábbis sokaknak tetszett is.
lehet rossz napja volt a másiknak, de nekem se tartott semeddig se beirni, hogy /ignore XYZ, aztán backup6ta tövig...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
viszont mindenkinek kell adni a lehetõséget, hogy jó cuccokhoz hozzáférhessen, mert ha nem, akkor ugyanott leszünk hamarosan, mint TBC elött.
akkor meg a casual-ok fognak lelépni, ami meg sokkal nagyobb érvágás lesz anyagilag a blizz-nek, mintha kilép az 5% hardcore.
Akkor az árak alapján inkább az alapanyagokat teszem be AH-ba, mintsem legyártsak egy 18-as tatyót 😮
Arcane dust 35 /40g
gr.planaer essence : 59 /80
spider silk 10g /db
ööö...nem kötözködés, de én úgy tudtam, hogy a raid-elõk nem az itemek miatt járnak le, hanem a kihívás miatt.
legalábbis nekem itt ezt bizonygatták rengetegen régebben, mikor pont a fentit állítottam.
most akkor ezek szerintem mégiscsak nekem volt igazam.
az egész game arról szól, hogy cucc - jobb cucc - még jobb cucc, hogy én, én, én lehessek a wtfomgpwnzor bg-ben aki 2shot-ol mindenkit.
ugye vagy ugye?
a blizzardnak meg igaza van. miért korlátozza casual pistikét (95%) hardcore nolifer karcsikával (5%) ellentétben, akinek ideje mint a tenger, hogy szénné potizva begyakja elsõként a világon a boss-okat, vagy serverfirst killekre gyúrmázzon.
igenis meg kell adni casual pistikének is a lehetõséget, hogy pvp-ben hazavághassa nolifer karcsikát, aki fullepixben virít, de a faszlámaságát simán-lazán kompenzálják az atomtáp cuccai.
szóval, összefoglalva, attól, hogy valaki nem jár raid-elni, még igenis nem kell megfosztani attól, hogy jó cuccai lehessenek. hardcore karcsika meg boldog lehet, hiszen megismerheti azt a content-et, amit casual pistike sose fog, meg elkönyvelheti a world/server1st killeket és büszke lehet arra, hogy õ ott volt.
ráadásúl õ is meg tudja csinálni majd az 5 fõs casual content-et is, szóval emellé még lesznek egyéb táp cuccai raid instákból, szóval igenis jobb felszereltsége lesz, mint pistikének.
aztán lehet, hogy pityuka ettõl függetlenül hazavágja skillbõl, de ez már megint más történet, a lényeg, hogy nem lesz az, mint TBC elött, hogy a naxx cuccos, fullepix raiderek, akármilyen faszlámák is voltak, a cuccok miatt simán bevertek mindenkit
(lehet akármit mondani, meg bizonygatni itt nekem, de nem egy olyan grp pvp-s AB-n és WSG-n voltam, ahol a mi klános premade-ünket csak azért verték el, mert a másik premade-nek 10x jobb cucca volt)
/uff, flame on 😄
20 Netherweave cloth, 20 Arcane dust, 10 greater planar essence, 10 netherweb spidersilk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
csak jelen esetben nincsenek egyensúlyban.
/whine on
tizenikszedik karazanomat futottam a héten és nem érzem ugy , hogy akár a közelében is lennének a dropok egy heroic badge-bõl megszerezhetõ cucchoz képest munka/reward terén. Nem beszélve arról, hogy mig egyes classoknak a lootok támogatva vannak, addig bizonyos classoknak ellehetetlenítik az öltözését. Miért hordhat a sámán mail-t? Értelmetlen és indokolatlan, hiszen sem az elemental sem pedig a resto ághoz nincs megfelelõ gear. Ha healelni szeretnék kénytelen vagyok cloth-ba (-2 armor kategória) öltözni, elemental gear pedig kategórikusan mint olyan nincs sehol. 1-1 drop létezik ,de azok mind kékek, és közel nincsenek egyensúlyban a többi class ruházatával. Ha mágis nagyritkán kiesik vmi healer cucc mail/gyürü/trinket akkor azon nincs stamina, tehát ha arénába szeretnék menni/ pvpzni, akkor eleve felejtõs, mert 6k hp-val mi nem öl meg? cserébe minden más classnak a dd/heal gearjén bálnamennyiségû stamina ficeg a dmg/ap/stb mellett.
/whine off
gief War plx <#gonosz1>#gonosz1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és nehogy már egy 5 fõs party aki megcsinál egy q rewardot az "azonos" szintü cuccot kapjon..nevetséges
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
anti hero
es ne magadbol indulj ki, mert nem biztos hogy mindenkinek annyi ideje van a jatekra, mint neked egyetemistakent/munkanelkulikent..
anti hero
De amikor megall mellettem valaki shatrahba, látja hogy osszeszedtem az osszes highlevel cuccot amit csak tudtam, Arenabol, instakbol, és nem azt mondja hogy lol gratz, vagy akármi ...hanem kiröhög és annyit mond hogy: "lol i only have 100 ap less, from green items."
na akkor elmegy a kedved a jatektol. de olyan szinten hogy azt nem tudom leirni se, és valoszinuleg megerteni se fogod, amig nem kerülsz hasonlo helyzetbe.
Amikor lementek instazni... Ottvagytok 25 en egy boss elott, beisztok X flaskot, elkoltotok 40-50gket egy este.. és mind a 25 ember fejében 1 dolog van: Nem az mint régen, hogy hu vajon mit fog dobni a boss, nem az hogy hu de jo lenne mar lenyomni és mehetnénk tovább... hanem hogy mi a tetves f*szt keresunk itt, amikor semmi értelme. nem fejlodik semmit a karaktered azzal hogy ottvagy. ( es a karaktered fejlodese lenne az elsodleges egy mmoban, tortenjen az itembol, vagy uj skillekbol vagy akarmibol.)
/crymeariver off.
se realmspirit nincs se community spirit nincs, cska az én én ÉN.. (hanyinger ahogy te mondanad)
mindennap imadkozom az uristenhez hogy WHOban statcap legyen es pvp endgame amibol fejleszthetem a karim (ala daoc).
ja es kisebb, réteg community -t pls
anti hero
a /gamequiteloknek meg viszlat. nem fogtok hianyozni
anti hero
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben