166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
ZS0LT #118051 köszönöm a segítséget ;) -
#118050 Trinketmenu -
#118049 l2 > wow -
Foglaltnick #118048 van egy kérdésem, nem túl bonyolult, még az is lehet hogy valami makróval vagy ingame featurrel meg lehet oldani, de nem vagyok egy nagy trinket cserélgető...
van pár olyan trinketem ami júzos, ezeket úgy oldom meg, hogy lehúzom valamelyik nem használt action-barra, beteszem gyorsgombra, és akkor a helyet se foglalja a képernyőn... de például a pvp trinketet nem használom raiden, a tankolósat meg bg-n: olyankor kicserélem a trinketet, kicserélem az action baron is, és nyomom ugyanazt a gombot.
No de viszont egyrészt néha elfelejtem visszacserélni, másrészt meg a franc se akar folyton az action baron is cserélgetni.
A következőre gondoltam: kellene egy use gyorsgomb a trinket slotra, nem a trinketre... ami ott van, azt használja és kész... valamint nem lenne baj ha lenne egy gomb hozzá, ami az épp aktuális trinket ikonja lenne, azt mondjuk kiraknám az arcomba, és akkor látnám ha rossz trinket van bent... (meg mondjuk látnám a cd-t is mellesleg) -
#118047 kevés a crited, kevés az ap-d... ebay-es karakter -
#118046 nowai, tuti Lynxe :y -
#118045 :d haverod -
#118044 gtfo -
Vermathis #118043 nincs kedve valakinek a nyomorék l2őseket baszogatni amott a fórumon? spammoljuk szét őket -
#118042 30% + crit ettől függetlenül minden warrinak alap -
#118041 hát a nubokon kívűl senki sem használ polearmot vagy axe-t....:P -
#118040 nem mindenki karddal hadonászik -
#118039 én sem értem és ha áttudnám konvertálni a 30 seces 1 gágás fájlt:P mutatnám is:) -
#118038 35-40% hol élsz?:P -
#118037 Na igen, sajnálom én is a warriorokat mikor 400 res+molten armorra csak 2800-as MS és 2k white crit sikeredik :). AMúgy rugókat és mageket sokkal jobban gimpeli a resil, neked van zerkben 35-40% crited nekem meg selfbuffed 20%. -
#118036 Nem értem, DW-el ráinterceptelsz, onnantól fél percig nem tud mást csinálni a dotoláson kívül, meg draintankol amikor épp nincs pummelezve, MS-el healel az egész fight alatt 1k-t :S. -
#118035 375 már nem olyan szar mint ami nekem van,de amíg én 8,57%-al csökkentem a dotjait addig egy ugyanilyen ressilenc-es lokk majdnem 10%-al huzza le a kritem esélyét és a kritjeim közel 20%al kissebet ütnek ha egyáltalán kritek lesznek,mert ugyi nagyon durva ám az a -10%...szóval azt kell mondjam,hogy a DOTOK-nál nincs imbább dolog még mindíg!;)
és mekkora sírás volt emlékezzünk warlokk részről mikor ezt a nyúlfarknyi nerfet megkapták.....
WILDOR gyere elő és muti az imba warridat pls:P -
#118034 -
#118033 Azt én is megnézném. -
#118032 neki nem kell video, ő pr0 -
#118031 én azért kíváncsian várom Wildor warrioros vidjét amiben simán veri a soul linkes társaidat:P -
Dr DeViLKiNG #118030 "én vagyok a Dalai Láma"
Ezt már egy párszor tisztáztuk, hogy így van. -
Somi1 #118029 natur enemycastbar az pont ilyen enis azt hasznalom
link -
#118028 volt egy 3. SL/Sl is 408-as resivel az is szarrá gyakott:P nah mindegy az a lényeg,hogy ha Wildor warriorja megeszi az SL/Sl lokkokat reggelire én vagyok a Dalai Láma:P:) -
#118027 Az már a video minőségétől függ. Tömörítés előtt az eredetiben valószínűleg mindegyik szép részletes volt. (Egyébként szerintem meg szimplán csak tök felesleges mutogatni a cuccokat, meg engem a cset sem érdekel. hp, resi, harc, végeredmény, konklúzió, katarzis )
Frapsen kívül van más is, ingyenes is, trial nélküli, csak most nincs időm guglizni :p -
#118026 kódolástól függ -
Foglaltnick #118025 én nem igazán értek ehhez, de az ilyen videókban általában semmit sem lehet látni az ilyen csetelgetésből meg cuccmutogatásból - mindig csak annyit látni, hogy viszi az egeret a cucc fölé, és az valami epic... ugyanígy a cset... ha nincs kinagyítva valami trükkel, akkor csak valami maszat... -
ZS0LT #118024 Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy ha felakarok telepíteni a BC-t a 2. telepítő lemez kérésénél kifagy az egész telepítő.. még be sem tudom zárni!
Van valakinek valamilyen ötlete?
Próbáltam újra rakni egész wowot, patchet kihagyni stb.. de a probléma állandó :/ -
#118023 ó baszameg már rá is jöttem....regisztrálatlan fraps csak 30 secet enged...én meg vettem mindent...milyen ruciban vannak a csetelést az elején,hogy lássátok nincs lezsírozva meg ahsonlók erre most nézem fraps ujraindításánál,hogy unregistered version maximum 30 seconds per recording...:S -
#118022 picsába! felraktam a frapsot beállítottam,találtam 2 izom lokkot SL/SL speccest egy 440 és egy 404-es resilenceset/nekem 375 van/ nyomtam velük 4 duelt/1x engedett chargeolni egyszer nem mindkettő/ mindet simán nyerték még úgy is,hogy az egyikben 4x stunoltam a lokkot erre a köcsög fraps mindent felvett csak a kombatot nem...mintha leállna mikor indul a duel....F9-re nincs bindelve semi ami a gyorsindítója a felvételnek...mi a gáz? -
mzprox #118021 Üdv!
Még nem túl hosszú ideje játszok a wow-val és általában nem rajongok a különféle addonokért azért gondoltam segítséget kérek hogy ti mit/melyiket ajánlanátok, szempontok:
legyen egyszerű, megbízható
ami funkciót szeretnék : (nem tudom hogy mindegyik létezik-e) mutassa jól láthatóan milyen spell-t abilityt használtak ellenem, mennyi a cooldownjuk, mennyi a CD az én képességeimen, esetleg azt hogy a célpontom éppen mit castol (van ilyen? )
köszi!
-
#118020 -
Foglaltnick #118019 RP-ért nem adták oda? o.O -
#118018 semmi uzenet megall minden, ha lenyomom a start gombot a billentyun akkor letudom closeolni es kiirja send error report vagy nem, rosszabbik esetben nemtudok semmit tenni csak restart gomb a geptol, ennyi, semmi hibauzenet magatol :(( -
#118017 KUTYA szemére vigyázz -
#118016 Omni cooldownban van ilyen felvillanó funkció -
Exiledd #118015 Sziasztok
Keresek egy addon csak sajna nemtudom milyen néven is keresem ezért fordulnák hozzátok hátha vki esetleg tudna segiteni, egy olyan addont keresek amit már 1-2 videoban láttam hogyha egy spell vagy akármilyen skill elérhetövé válik azaz lejár a cd-je akkor annak az ikonja felvillan a képernyö közepén és igy egyböl láthato hogy mit tuduk ujbol használni.
Ha esetleg vki tudna segiteni hogy mi az addon neve sokat segitene:)
Elöre is köszi bye... -
#118014 csak irigyek vagytok -
#118013 /care -