World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masik amikor lövik a warriort és fight közben hirtelen átvált, lehet hogy az nmy nem veszi észre, belelövi a 2-3 ezres kis lövését és megy a reflekt.
nem fogtok tudni meggyõzni hogy nem hasznos skill, tul sok warr-t láttam már jól használni a reflektet...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A többi amit írtál sajnos qrvára igaz.......
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aki beszívott pvp-ben reflectet az valamit nagyon elnézett.....
Aki mást mond indítson warrior-t és nézze meg,hogy jelen formájában "használhatatlan" a SR.
Én Natur enemy cast barral sem bírom 10 bõl 2x elõhozni normálisan....lehet most röhögni nub vagyok,de csak annyit kérek próbáld ki és aztán véleményezz.....
nem 1 olyan warriorral futottunk ossze arenaban, aki ahogy kitargetelte 1 caster már váltott is shieldre és nyomta a reflektet, amint leváltottunk róla, visszaváltott 2h ra és dmgelt. Lehet igy is jatszani meg lehet sirni is hogy mindenki 1shotol.
elsõsorban mert 2 stance-ben használható csak, battle és defensive, itt ugyebár vagy prot-os tankról van akkor szó, vagy másik warr rohangál battle-ban, bár akkor meg általában kétkezes fegyvert lóbálnak. fury-sok inkább berserk-et preferálják, ha jól tudom, szóval nekik itt alapban nincs is spell reflect.
stance váltás 1 sec global cd, weapon change asszem megint ugyanennyi (bár utóbbinál nemtom van-e).
a spell reflect 25 rage-be kerül, namost ha stance-et kell váltani, akkor az szopás, mert vagy 10 rage-ed marad vagy 25, ha talentezve vagy.
ha nem vagy szoptál, nyomhatod a rage termelõ cuccod, aminek nemtom mia a neve, de ad +10 rage-et, de még akkor is csak 20 rage van, -5 hiányzik...
szóval ha minden klappol akkor frankó vagy, ha nem, akkor 1-2-3 sec global cd cd és akkor még skillt be se nyomtad.
ezalatt egy mage szanaszét nuke-ol.
a másik hasonlóan jópofa, mikor birkában kergeti magát a warrior, mage meg trinket-trinket-ap-f*sztudjamégminem, aztán magyarán végignézed, ahogy megdöglesz, mert mire kijössz bariból (stance-fegyverváltásos móka megint), meg is pusztultál...
szal' szép meg jó az a spell reflect, csak szvsz a rage költsége túl sok, használhatóságát meg nem kéne pajzsra korlátozni, elég kevés warr rohangál ugyanis instatankolás kivételével pajzzsal és 1h karddal.
szal' nemtom, szerintem eléggé kehes egy dolog, meg több sebbõl vérzik, bár lehet, hogy csak én érzem igy 😊
a 3 perces mage-ekkel meg valamit kéne kezdeni - mondom úgy, hogy van nekem is -, mert brutális, hogy 15-20 sec alatt mit tudnak kitolni magukból dmg szinten...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
TSW: Tunderke
+ amikor rohan feléd , és nem az van hogy megáll range be és onnan kezd el kasztolni, akkor valoszinu hogy 1-2shotolni akar instant spellekkel..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
: )
anti hero
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
amugy meg feketemecsek power van!
anti hero
i are teh fashion!
O_O
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
inkább ellenörizd hogy rendesen tolják e az altodat mások ;>
A halál csupán a kezdet...
mintha regebben rogue-al nem 2hit lett volna egy mage es most se sokkal tobb
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
: )
anti hero