166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118091 Egyébként minden damage class S3-ra damage-re gemel és enchantol, em véletlenül. Mage esetén pl. elérhető a 12k unbuffed HP a standard 400 resil mellé, de értelmetlen. Nem egy top mage 9500 HP-nál tart viszont cserébe normális damaget képesek kiosztani. Ugyanígy minden jó warrior és rugó átgemelt AP+critre. -
#118090 wildor ez nem flame lesz hanem kökömény oltás .p -
#118089 Wildor nem tud helyesen irni az elözö postjaiban azt akarta irni ,hogy az Ő s2es warlockját verik az s1es warriorok.. #.# -
WiLDoR #118088 végre lesz egy jó kis flame. már úgyis kezdett hiányozni :D -
WiLDoR #118087 na, jól megmondtad te is.
ap mindenek felett, crit meg kell a francnak, yee. huh, ok.
jó, akkor te gyúrjál csak ap-re, a sok hülye meg, akik top csapatokban (érts, bőven 2k rating felett) vannak, meg biztos hobbiból pakolgatnak +10 crit rating-es, +5 crit rating +5 str-es s hasonló gemeket majdnem minden elérhető slot-ba, ugye?
de tudod, mit?
igazat adok neked.
szerintem is...ők mind hülyék, csak te vagy pro.
az executioner-ről meg annyit, hogy kb. 40% procrate-je van (értsd: kb. minden 2-3 ütésre proccol), s ha szerinted egy -840 armor ignore ~15 sec-re buff az smafu egy cloth-ra, leather-re nézve, akkor no comment.
(vindicator cumókkal + badge-es cloak-kal simán -1k-1,1k armor ignore proc esetén - gyakorlatilag majdhogynem kinnullázod vagy lefelezed az armor-ját vele, de ugye ez is mellékes tény.)
millió topic-ot végignéztem, hogy melyik enchant a bestof warrinak, executioner, mongoose vagy savagery, mindenki azt mondta, hogy "executioner enchant ownz all"...de persze ők is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz...
az meg, hogy dory's embrace-re felesleges upgrade-elni sergeant heavy cape-ről, "mert csak -112 amor ignore van rajta", megint egy jó vicc.
ismered a mondást gondolom te is: "sok kicsi, sokra megy".
te kis 10x skillesebb warrior, oszzál még 1 kicsit plz -
#118086 Sonic kollega roviden osszefoglalta amit reagaltam volna:P:)
ha hazamegyek melobol majd replizem:P -
#118085 Badgees cloak annyiban jobb, hogy van rajta 112 armor ignore, statokban nem számottevő a különbség. Pvp-re sokkal jobban kell az ap mint a crit. Axe spec nagyon nem jó pvpre, mace vagy sword spec kell. Executionert sztem addig nem érdemes felrakni, amíg nincs 2-3 s3as cucc. Az meg, hogy te vered az s2es demonos lockot az s1es wariddal annyira hihető, mint hogy kinőtt még egy pöcsöm. Írhatsz nyugodtan 3 oldalas wall of textet nem érdekel, nálad 10x skillesebb warik nem tudják ezt megoldani, akkor te sem. -
WiLDoR #118084 nebáncsámá
-
#118083 Gyáva vagy, az igazi férfi zöld cuccokban aprítja az ellent -
WiLDoR #118082 mondtam nub vagy bazeg, de nem hiszel nekem
29.75% crit nagyon kevés. nekem egy laza 10-essel több van berserk-ben.
mondjuk kezd ott, hogy a cuccaidat gem-eld át.
- aztán azt a lvl53-as trinketet el kéne már végre felejteni, vannak annál 100x jobbak már.
- band of the exorcist már nem menő, le kéne cserélni végre vindicator gyűrűre
- gatyóra stam+agi enchant helyett jobb lenne egy ap+crit enchant
- seargant heavy cloak helyett is van már 10x jobb, badge-ból vehető cuccos.
- veteran cuccokat upgradelni kéne vindicatorra. (a general bracit pláne ideje lenne)
- ja és executioner addon "egy pöttyet" jobb, mint a savagery
axe spec pedig warlock-ok ellen kifejezetten jó (healerek ellen mondjuk szopó, mert oda a stun 10x jobb lenne) ~40% crit mellett.
amiből ugyan az ő resi-jük miatt lejön kb. 10% (400 resi + 3% talent-ből, ha volt egy kis esze), de ~30-32% crit-tel igencsak szépen lehet őket aprítani.
a poleaxe spec pedig orknak abszolút nem szar, csak az 5 pontos talent és 1 pont az impale-en fixen -200 resit jelent az ellenfelednek. szóval még a legtápabb 495 resis ellenfelednek is max. 295 resil-je marad ellened.
na ennyi elsőre, lehet osztani -
Adler #118081 persze
off
csak ez volt félreérthető: " The best Serie A Team:F.C Internazionale "
de ez nagyon -
#118080 Hátha érdekel valakit. -
rush21 #118079 Hi all!
Palának mire érdemes talentolnia?
-
#118078 tevagy -
#118077 nub -
#118076 2h wepre dpselni pvebe mi a jobb? exe vagy mongúz? -
#118075 Köszi, részben tudtam csak, amit írtál. -
#118074 nem, a focus olyan mintha lenne egy 2. tabod.
keybindingsben billentyűzd meg a focus targetet. Ha kijelölsz valakit és fókuszálod akkor minden fókuszos képesség rá fog irányulni akkor is ha nem ő van kijelölve. (ez az értelme :)
pl.:
/cast [focus] polymorph
vagy
/cast [focus] Counterspell
Ha ezeket eddig is tudtad, akkor bocs az okoskodásért :) -
Tomy Lee #118073 Német verzióm van ezért kellett az Angol nyelvi csomag!
Megtaláltam.
Ja és sry ha nem érthetően fejeztem ki magam!
Akit érdekel:Downloader exe -
#118072 Visszatérve a macro-kra (másoltam/írtam, átírtam kb. 20-at, és tényleg nagyon hasznosak), a focus cs miért jó, ill. pontosan hogy is néz ki, mit csinál, wowwiki-n nem találtam róla semmit. ja és még vlmi ugye egyszerre csak 1 focusod lehet, tehát dönteni kell, h focus sheep v focus cs (ha nem, akkor kéne külön macro a 2 clearfocus-ra, azok hogyan néznének ki, most egy sime /clearfocus macro-val szedem lea focus sheep-et). Előre is köszi:)
-
#118071 Pedig van már magyarosítás :) Addon fomájában, de csak lvl 10-ig
link -
R0n1n #118070 ez milyen mar??
egyutes -
#118069 Nem, már Warhammer. -
eLiXir #118068 sziasztok ez a wow topic??? -
#118067 -
#118066 vattafakk -
Tomy Lee #118065 Sziasztok!
Hol van Angolosítás az alap WoW-hoz?
Tudtok segíteni? -
#118064 Teron Gorefiend DOWN! -
#118063 ma megyünk be arénába erre kiírja h döntetlen:D
jót röhögtem se ratinget nem kaptunk se játszott meccsnek nem számított
ezt űbereljétek:D -
#118062 hát ez kvajó videó!
néha én is ilyen vagyok edzés közben:D
remélem a gyerekem ilyeneken fog felnőni nem bambin meg barátokköztön:D
hús! -
#118061 Rotaciot is be lehet allitani benne.
pl. van 3 use-os attackpowert vagy egyeb mas pluszt ado trinketed. 1 megy a felsobe, masikba meg rotaciot allitasz be a masik 2 trinkethez. Elnyomod az also trinketet, tart 20 mp-ig, ezutan automatikusan behelyezi a helyere a masik trinketet, persze 30 mp-ig meg nem hasznalhatod, de ott van a felso trinket frissen, hasznalatra keszen :) Igy egy boss fightnal szinte folyamatosan tudod nyomkodni a trinketeket :) -
#118060 Olyan n00bok az allisok nemtudnak pvpzni ha meghalnak csak sírnak meg pofáznak hogy milyen szar vagyok!Ilyenkor sajnálom hogy énis allis vok... -
Warden #118059 Másold fel az összes lemezt a winchestterre és onnan telepítsd.Nekem is igy működött. -
Foglaltnick #118058 köszi -
#118057 7. ben mikor bejött a kábeltévé imádtuk a pankrációt!:D -
Foglaltnick #118056 köszi, megnézem -
#118055 Tinketmenu
http://wow.curse.com/downloads/details/675/ -
Foglaltnick #118054 ha fel van húzva a gép, akkor első körben próbáld meg alapértékeken -
#118053 szerencsére ott voltam és lefilmeztem a warridat-.- -
#118052 másik lemez vagy reinstall op.rencer :D