World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
2. példa ahogy panther is irta, group pvp re igaz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nem az a lenyeg hogy hasznald is ( illetve az ) de a tudat, hogy jon feléd a warrior 1h + shieldel... mondjuk egy arenaban... már arra készteti a castert hogy targetet váltson, és nem a warr-t fogja lõni. Amint pedig targetet váltottak, pöröghet a 2h és ugyanugy ütöd a hatalmasakat... 😊

A masik amikor lövik a warriort és fight közben hirtelen átvált, lehet hogy az nmy nem veszi észre, belelövi a 2-3 ezres kis lövését és megy a reflekt.

nem fogtok tudni meggyõzni hogy nem hasznos skill, tul sok warr-t láttam már jól használni a reflektet...

Crassus válaszd külön a PVP különbözõ fajtáit, ne egységesen jelentsd ki hogy használhatatlan. Mikor a warriort zergelik, és ki sem látszik a kupac alól, a kutya nem fogja észrevenni hogy elnyomta a reflectet.
Viszont instákban elég jól jön néha. MT-nk mindíg ezzel poénkodott 😊
amugy törpe hunter vagyok lvl 8-as ugyhogy még nem vagyok felnõve a raidhez csak érdekelne
te tudnál segíteni??nagyon megköszönném<#help>
[HUN]Crassus
mondjuk PLUSSZ aggrót sajnos nem generál

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
PvE-ben viszonylag jóllehet használni tankolásnál/bár a 25 rage itt is sok és nemkéne GCD-n lennie/....,de PvP-ben suxx

[HUN]Crassus
azért minden warrinak ott az 1h+pajzs a zsákban erre mérget vennék😛
A többi amit írtál sajnos qrvára igaz.......

kezdö vagy nem noob 😉 nem ugyan az

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
SR-t CSAKis ultrabéna casterek ellen és mákkal lehet használni!
Aki beszívott pvp-ben reflectet az valamit nagyon elnézett.....
Aki mást mond indítson warrior-t és nézze meg,hogy jelen formájában "használhatatlan" a SR.
Én Natur enemy cast barral sem bírom 10 bõl 2x elõhozni normálisan....lehet most röhögni nub vagyok,de csak annyit kérek próbáld ki és aztán véleményezz.....

bocs raidek?? kicsit noob vagyok még
hy hor vannak insták ally oldalon???
Jah részben ezzel a pajzsos visszalövõs módszerel sikerült elkalapáljuk a Battlegroup 2-dik helyezett csapatát, meglepõen könnyedén. Mondjuk 1 hónap kellett a warriorunknak mire egyáltalán pajzsra hajlandó volt váltani ha aszisztolták. Nem hiszem hogy a BG-n lehet menõzni ezzel a reflectel, de 1v1 csatákban és arénában lehet azért szerepe.
The Garrett
hat nemtudom lehet jol is csinalni akarmilyen korulmenyes...

nem 1 olyan warriorral futottunk ossze arenaban, aki ahogy kitargetelte 1 caster már váltott is shieldre és nyomta a reflektet, amint leváltottunk róla, visszaváltott 2h ra és dmgelt. Lehet igy is jatszani meg lehet sirni is hogy mindenki 1shotol.

s0n1c
warrior is tud 2-3 shotolni... nem a classok balanceával van itt elsõsorban a gond, hanem, hogy túl hamar halsz meg pvpben, hpkat drasztikusan kellene növelni, csak hát ugye ez meg borítana pár dolgot pveben...
spell reflect-tel csak annyi a gond, hogy használhatatlan, vagy iszonyatosan limitált a használhatósága.
elsõsorban mert 2 stance-ben használható csak, battle és defensive, itt ugyebár vagy prot-os tankról van akkor szó, vagy másik warr rohangál battle-ban, bár akkor meg általában kétkezes fegyvert lóbálnak. fury-sok inkább berserk-et preferálják, ha jól tudom, szóval nekik itt alapban nincs is spell reflect.
stance váltás 1 sec global cd, weapon change asszem megint ugyanennyi (bár utóbbinál nemtom van-e).
a spell reflect 25 rage-be kerül, namost ha stance-et kell váltani, akkor az szopás, mert vagy 10 rage-ed marad vagy 25, ha talentezve vagy.
ha nem vagy szoptál, nyomhatod a rage termelõ cuccod, aminek nemtom mia a neve, de ad +10 rage-et, de még akkor is csak 20 rage van, -5 hiányzik...
szóval ha minden klappol akkor frankó vagy, ha nem, akkor 1-2-3 sec global cd cd és akkor még skillt be se nyomtad.
ezalatt egy mage szanaszét nuke-ol.
a másik hasonlóan jópofa, mikor birkában kergeti magát a warrior, mage meg trinket-trinket-ap-f*sztudjamégminem, aztán magyarán végignézed, ahogy megdöglesz, mert mire kijössz bariból (stance-fegyverváltásos móka megint), meg is pusztultál...

szal' szép meg jó az a spell reflect, csak szvsz a rage költsége túl sok, használhatóságát meg nem kéne pajzsra korlátozni, elég kevés warr rohangál ugyanis instatankolás kivételével pajzzsal és 1h karddal.

szal' nemtom, szerintem eléggé kehes egy dolog, meg több sebbõl vérzik, bár lehet, hogy csak én érzem igy 😊
a 3 perces mage-ekkel meg valamit kéne kezdeni - mondom úgy, hogy van nekem is -, mert brutális, hogy 15-20 sec alatt mit tudnak kitolni magukból dmg szinten...

TVelvet
tök mind1, mert sok erõfeszítésébe nem kerül, hogy mögém jöjjön aztan onnan lõjje...
Count Adyn
pedig invisbõl õ se lát téged, és targetelni se tud😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

😊

TVelvet
asziszed, volt olyan hogy invisibilitybe jött a csávó, és annyit láttam hogy meghaltam, utánna persze láttam hogy csillog..
Jó azért azt nem kell elfelejteni, hogy asszem 25 rage a spell reflect, amit össze is kell szedni elõtte meg elég feltûnõ az is, ha vkinek pajzs van a kezében és egy világító pajzs jelenik meg elõtte, szóval ilyenkor meg is lehet szakítani a castolást.

TSW: Tunderke

The Garrett
hat ez telleg ltp kategoria, mert elotte elkezd csillogni meg villogni.
+ amikor rohan feléd , és nem az van hogy megáll range be és onnan kezd el kasztolni, akkor valoszinu hogy 1-2shotolni akar instant spellekkel..

Count Adyn
l2p?<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet
na igen a reflect shieldel az a bajom 😄 hogy csak !EGY! spellt lõ visza, most honnan a retekbõl tudjam mikor lõvi el a instant pyrot 6000res kritel
Kriger
Xavius. Vagy bármi ami nem BS.

ahhh mr. autoattack paladin, ismerem!

anti hero

ja nem, a warlockomnak van egy feketemacskaja, anelkul sehova egy lepest se..
: )

anti hero

raziel.
ja, csak hogy tovább okoskodjak, saját classombol kiindulva bc megjelenésekor már jobb itemet lehet magéknak késziteni mint ami esik kara/gruul/mag-on, ráadásul még party se kell hozzá, meg ott vannak az exalted itemek persze

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
sry nincs kint baron a heal, holy warrior vagyok :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lazarus
Majdnem annyi WoWos van a nagyvilágban, mint amennyi hozzászólás az SG összes fórumában...
a feketemecsek az valamilyen szénbányász class? venture co. miner? ^^

feketemacsek wazzegh O_X

anti hero

holy "HAEL MEE NOOB PREIST!!!oneoneoneeleven" priest!

amugy meg feketemecsek power van!

anti hero

TDC Geronimo
ratyilockvagy...eleve bukta :y

nemis mert me > all
i are teh fashion!
O_O

anti hero

raziel.
feleslegesen inkább ne...mégegyszer #105805

BEAST
mert fashion > all. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kinezetnek mi koze a statokhoz?😛 a problema itt az volt hogy omg csak "+3 staminat" ad a 25 fos content az 5 fos ellenebe 😛

raziel.
neked meg teljesen mind1, gc-t is venni ;>

TDC Geronimo
A lõtéri kutyát nem érdekli, hogy másnak tetszik-e, nekem tetszen az a lényeg ;>

raziel.
akkor mégis csak te álldogálsz fotozásra beállitva nem én....nc én inkább farmolok a köv raidre ;>

TDC Geronimo
kinézet > all, ez teljesen más :d

raziel.
neked se ártana mégegyszer átolvasni, engem nem az érdekel mibe lesz más nyamvadék karija, hanem ha tényleg az lesz amit irtak az picit nem realis a cuccok megszerzése végett, meg ha igy is lesz akkor is mivan? legyen olyan cuccba mint aki raidel napokat engem nem érdekel, nekem igy is marad elég kihivás és játékélmény és ez a lényeg

raziel.
olvass vissza aztán fogd fel, amugy meg nemtudom ki nézte még kieg elött a t4, t5 cuccokat meg nyomta a nagy szöveket hogy hogy fog ki nézni benne a palám...

inkább ellenörizd hogy rendesen tolják e az altodat mások ;>

TDC Geronimo

Fenrir
Pajzs és spell reflect, mágusok különösképpen szeretik. Szép látni amikor a lock dotolja, a mágus meg barizza magát.

A halál csupán a kezdet...

omg

mintha regebben rogue-al nem 2hit lett volna egy mage es most se sokkal tobb

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

kellemetlen ügy
: )

anti hero

TVelvet
EZ milyen lolmár???

warrival vagyok bemegyek BG-re mage makroval elnyomja a pom trinket mindenfaszom pyrot, blast wavet, fire blastot cone of coldot, vagy mi az istent és ezt 2 sec alatt, beledöglök.. milyen szánalom már..