166748
  • Davidus
    nyilván
  • BEAST #118130
    en olyat meg nem lattam :<
  • Lazarus
    a sword spec és a wf nem procolhat többé egyszerre, asszem a legutóbbi patch óta
  • [HUN]Crassus
    3-4k-t csapnak a 10k-s armoromba és ez még resivel csökkentve is van....
  • The Garrett
    hogy? :D

ha ez igy van akkor nem szenvedek hogy visszakapjam az accom, inkabb huzok egy ujat :D... de erosen ketlem :P
  • [HUN]Crassus
    egy középszar kékzölddruida akkorákat üt mint egy BT-s 2 kezes fegyós warri:S GG
  • tigeroo
    armory linket tudsz adni? ha nem intim a kérdés
  • s0n1c
    igen de neked beleszámít a dmgbe a fegyvered, míg a druidának nem és ez óriási különbség, mondjuk ettől függetlenül op a druid, de nem emiatt :)
  • [HUN]Crassus
    jó, te ezt olvastad én meg ezt használom.....
  • dragon11
    Értem köszi!:)
  • Lynx_TWL
    ne a számokat nézd öcsém... felnőtt ember
  • Davidus
    vedd már észre hogy a warriornak 3x akkora a kiírt sebzése mint a cat druidanak:D
    warrior 4000 APel 2x akkora damot tolna mint a cat
  • Narxis
    Igen, egyértelmű, hogy te pala vagy.
  • [HUN]Crassus
    azért no offense,de te mint felnőtt értelmes ember és nem vérpisti nemtartod enyhén szólva viccesnek,hogy drudaként aki ugye kurvára nem melee klassz NÉGYEZER!!! Attackpowered van míg mondjuk egy full s3 vagy t6 warriornak aki ugye SEMMIT,de SEMMIT nem tud melee-n kívűl,shouttal jó ha van 2500?
  • Narxis
    Warlock.
  • shaime01
    druid op
    warlock op
    rogue op
    warrior op
    mage op
    priest op
    paladin - HAHA szánalom.
    hunter op

-

druid szar
    warlock szar
    rogue szar
    warrior szar
    mage szar
    priest szar
    paladin - HAHA szánalom.
    hunter szar

ennyi remélem érhető voltam.
  • dragon11
    Milyen kasztot érdemes húzni?:)
    :
    -Druida?Milyen varázslatok vagy mi ?
    -Meg mindenről egy jellemzést plz.
    thx:))
  • Botond #118114
    Azért azt szögezzük le, hogy Wildornak annyiban igaza van, hogy amíg eleve nem a legjobb könnyen elérhető gearben áll ki vki, addig fölösleges a rinya. A dory embrace meg az őrmester köpenynél több crit, több ap, több stamina, több armor, több resi és még van rajta az a -112 armor pluszban. És igen valóban az ilyen apróságokból jön össze nekem is az 52% crit 4k AP mellett. Meg az epix gemek meg az s3 honor itemek (s1/s2 volt nekem is de kuka, mert +100 ap is ap és +2% crit is crit). Szóval rinyálni könnyű, de AVra beülni és kikockulni az s3 honor itemeket+gemeket se tart sokkal tovább. Aztán ha még utána se megy, akkor tudomásul veszed, hogy kő-papír-ollóban most te vagy a hímvessző rossz oldalán, vagy l2p. ^.^

A konkrét esetről nem tudom, hogy lehet e verni lockot warrival avagy sem, én f@szrahúzom mind2t druiddal. :-P De nem is s1/s2 szarságokban mászkálok. :-P És nem rinyálok ide azok miatt ami classok ellen full esélytelen vagyok. ^.^ Pedig jó sok van, ezért is fos az aréna ratingem. :-P
  • Lynx_TWL
    ahaaaa!
  • Lynx_TWL
    minden 60 alatti cucc 1%al proccol ám 70es karakteren
  • picket
    Az armor-dmg reduction között exponenciális kapcsolat van.
  • [HUN]Crassus
    az rohadtul nem 1% ám....
  • Davidus
    platere kevesebb clothra több
  • Davidus
    +6% sebzés kb
  • [HUN]Crassus
    2éve használom és Forever HOJ!:)
  • BEAST #118106
    ugye tudod hogy 70es karakternel 1% eselyed van HoJ procra
  • Lynx_TWL
    armorból számított dmg reductiont ki keni vágja?

tegnap számolgattuk biszttel, hogy exevél hány% +damot tud kihozni, aztán azt vettem észre, hogy az én leatherbl jövő armorom és az ő plateből jövő armorja más értékkel von le a dmgből.

szal így nekem 140 armorért fel 1% dmg reductionnel, neki meg 200 armor von le 1% dmgt.

szakértsétek meg.
  • dragon11
    Ide nézzetek be légyszi tört serveresek, kéne nekem segítség.Nagyon köszönöm.
  • Shortstop
    de

tört"szerverek" honlapjain
  • Narxis
    Nincs, csinálj egyet.
  • [HUN]Crassus
    nah az elmúlt 6 hónappban csak hébe hóba wowztam előtte meg ugye PVE volt keményen/tank talenten és szartam az arénára/ pár hete arénázom a drake talon vállasom nincs 3 hete ,hogy lecseréltem:P Ráadásul most sem nyomom ezerrel az arénát...a "legkomolyabb" csapat amivel játszom az egy Destro lokk+ maces rugó+én MS warri....nemigazán ideális setup,de mi élvezzük!
    Igen szarok a gemek a kínok kínját átélt BG-s S1 cumómban,de megmondom nem is igazán teszek bele jobbakat mivel se pénzem se kedvem pénzt farmolni kék vagy esetlegesen epik gemekre.
    az a lvl 53-as trinket/Hands of Justice/ az még mindíg a legjobb trinket szerintem! az a proc semmivel sem összehasonlítható még így mace speccen is nekem kedvencem és punk tum!
    Igen a vindicator upgrade is folyamatban van,de van úgy ,hogy napokig nem játszom így lassan lesz a csere.
    Szerintem is az executioner százszor jobb encsant,de fentebb említettem,hogy nincs pénzem nomeg egy S1-es szarra nem is tenném rá....
    ez a 27k honor is mire összejött beleőszültem.Ráadásul csak próba még a mace specc/előtte ugye sword volt HoJ ezzel atom imba/ ,de azok a random stunok sokkal nagyobb fejfájást okoznak az ellennek mint a tripla attackjaim így lehet marad a mace.Jövőhéten veszem az S2 fegyót/ezen már executioner lesz btw/ és szép lassan kiütögetem az S3 páncélt ebben a xar S1 ben és majd azokba ha lesz kedvem teszek majd kék köveket is....nem hajt a tatár

amit a poleaxe specről írtál az neharagudj,de totál faszság:P
    Azért,mert neked van 5% bonusz krited attól még az ellenfeled ezt ugyanúgy 495-ös resilencel csökkenti:P és nem 295-el....igaz valóban van 5% bunuszod,de az 20-20%al csökkentve megy be. Egy dupla/tripla/quattro<--HoJ+WF+Sword spec+alap ütés!! attack vagy egy random stun ezerszer többet ér a mai világban sőőőőt a mace stun pedig verhetetlen mivel a healerek röhögve healelik még az MS-elt emberkéket is viszont az a 3sec mindent eldönthet.

AP momentán ownolja a kritet warrinál-szerintem....természetesen egyáltalán nem elhanyagolható a krit% növelése,de nem kell csak arra gyúrni.

• dragon11
    Nincs off topic ahova lehetne a törtől írogatni?
    ON:
  • s0n1c
    :)))
  • picket
    axe spec
  • shaime01
    most megyek kifarmolok 14k honort ÁLLITSATOK MEG HA TUDTOK!!!111!!11eleven

• s0n1c
    olvasd el mégegyszer a postom, nem ezeket írtam
  • shaime01
    www.wildor-forum.com
  • picket
    "millió topic-ot végignéztem..." + "...de persze ők is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz..." (ami közte van, az nem lényeges) - ilyen topikot mint ez? vagy ott még ennél is probb arcok vannak?
  • WiLDoR
    nembaj', nekem már elég magas a resiliance-em azellen :)
  • tigeroo
    off:
    házibuli