166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118131 nyilván -
#118130 en olyat meg nem lattam :< -
#118129 a sword spec és a wf nem procolhat többé egyszerre, asszem a legutóbbi patch óta -
#118128 3-4k-t csapnak a 10k-s armoromba és ez még resivel csökkentve is van.... -
#118127 hogy? :D
ha ez igy van akkor nem szenvedek hogy visszakapjam az accom, inkabb huzok egy ujat :D... de erosen ketlem :P -
#118126 egy középszar kékzölddruida akkorákat üt mint egy BT-s 2 kezes fegyós warri:S GG -
#118125 armory linket tudsz adni? ha nem intim a kérdés -
#118124 igen de neked beleszámít a dmgbe a fegyvered, míg a druidának nem és ez óriási különbség, mondjuk ettől függetlenül op a druid, de nem emiatt :) -
#118123 jó, te ezt olvastad én meg ezt használom..... -
#118122 Értem köszi!:) -
#118121 ne a számokat nézd öcsém... felnőtt ember -
#118120 vedd már észre hogy a warriornak 3x akkora a kiírt sebzése mint a cat druidanak:D
warrior 4000 APel 2x akkora damot tolna mint a cat -
#118119 Igen, egyértelmű, hogy te pala vagy. -
#118118 azért no offense,de te mint felnőtt értelmes ember és nem vérpisti nemtartod enyhén szólva viccesnek,hogy drudaként aki ugye kurvára nem melee klassz NÉGYEZER!!! Attackpowered van míg mondjuk egy full s3 vagy t6 warriornak aki ugye SEMMIT,de SEMMIT nem tud melee-n kívűl,shouttal jó ha van 2500? -
#118117 Warlock. -
#118116 druid op
warlock op
rogue op
warrior op
mage op
priest op
paladin - HAHA szánalom.
hunter op
-
druid szar
warlock szar
rogue szar
warrior szar
mage szar
priest szar
paladin - HAHA szánalom.
hunter szar
ennyi remélem érhető voltam. -
#118115 Milyen kasztot érdemes húzni?:)
:
-Druida?Milyen varázslatok vagy mi ?
-Meg mindenről egy jellemzést plz.
thx:)) -
#118114 Azért azt szögezzük le, hogy Wildornak annyiban igaza van, hogy amíg eleve nem a legjobb könnyen elérhető gearben áll ki vki, addig fölösleges a rinya. A dory embrace meg az őrmester köpenynél több crit, több ap, több stamina, több armor, több resi és még van rajta az a -112 armor pluszban. És igen valóban az ilyen apróságokból jön össze nekem is az 52% crit 4k AP mellett. Meg az epix gemek meg az s3 honor itemek (s1/s2 volt nekem is de kuka, mert +100 ap is ap és +2% crit is crit). Szóval rinyálni könnyű, de AVra beülni és kikockulni az s3 honor itemeket+gemeket se tart sokkal tovább. Aztán ha még utána se megy, akkor tudomásul veszed, hogy kő-papír-ollóban most te vagy a hímvessző rossz oldalán, vagy l2p. ^.^
A konkrét esetről nem tudom, hogy lehet e verni lockot warrival avagy sem, én f@szrahúzom mind2t druiddal. :-P De nem is s1/s2 szarságokban mászkálok. :-P És nem rinyálok ide azok miatt ami classok ellen full esélytelen vagyok. ^.^ Pedig jó sok van, ezért is fos az aréna ratingem. :-P -
#118113 ahaaaa! -
#118112 minden 60 alatti cucc 1%al proccol ám 70es karakteren -
#118111 Az armor-dmg reduction között exponenciális kapcsolat van. -
#118110 az rohadtul nem 1% ám.... -
#118109 platere kevesebb clothra több -
#118108 +6% sebzés kb -
#118107 2éve használom és Forever HOJ!:) -
#118106 ugye tudod hogy 70es karakternel 1% eselyed van HoJ procra -
#118105 armorból számított dmg reductiont ki keni vágja?
tegnap számolgattuk biszttel, hogy exevél hány% +damot tud kihozni, aztán azt vettem észre, hogy az én leatherbl jövő armorom és az ő plateből jövő armorja más értékkel von le a dmgből.
szal így nekem 140 armorért fel 1% dmg reductionnel, neki meg 200 armor von le 1% dmgt.
szakértsétek meg. -
#118104 Ide nézzetek be légyszi tört serveresek, kéne nekem segítség.Nagyon köszönöm. -
#118103 de
tört"szerverek" honlapjain -
#118102 Nincs, csinálj egyet. -
#118101 nah az elmúlt 6 hónappban csak hébe hóba wowztam előtte meg ugye PVE volt keményen/tank talenten és szartam az arénára/ pár hete arénázom a drake talon vállasom nincs 3 hete ,hogy lecseréltem:P Ráadásul most sem nyomom ezerrel az arénát...a "legkomolyabb" csapat amivel játszom az egy Destro lokk+ maces rugó+én MS warri....nemigazán ideális setup,de mi élvezzük!
Igen szarok a gemek a kínok kínját átélt BG-s S1 cumómban,de megmondom nem is igazán teszek bele jobbakat mivel se pénzem se kedvem pénzt farmolni kék vagy esetlegesen epik gemekre.
az a lvl 53-as trinket/Hands of Justice/ az még mindíg a legjobb trinket szerintem! az a proc semmivel sem összehasonlítható még így mace speccen is nekem kedvencem és punk tum!
Igen a vindicator upgrade is folyamatban van,de van úgy ,hogy napokig nem játszom így lassan lesz a csere.
Szerintem is az executioner százszor jobb encsant,de fentebb említettem,hogy nincs pénzem nomeg egy S1-es szarra nem is tenném rá....
ez a 27k honor is mire összejött beleőszültem.Ráadásul csak próba még a mace specc/előtte ugye sword volt HoJ ezzel atom imba/ ,de azok a random stunok sokkal nagyobb fejfájást okoznak az ellennek mint a tripla attackjaim így lehet marad a mace.Jövőhéten veszem az S2 fegyót/ezen már executioner lesz btw/ és szép lassan kiütögetem az S3 páncélt ebben a xar S1 ben és majd azokba ha lesz kedvem teszek majd kék köveket is....nem hajt a tatár
amit a poleaxe specről írtál az neharagudj,de totál faszság:P
Azért,mert neked van 5% bonusz krited attól még az ellenfeled ezt ugyanúgy 495-ös resilencel csökkenti:P és nem 295-el....igaz valóban van 5% bunuszod,de az 20-20%al csökkentve megy be. Egy dupla/tripla/quattro<--HoJ+WF+Sword spec+alap ütés!! attack vagy egy random stun ezerszer többet ér a mai világban sőőőőt a mace stun pedig verhetetlen mivel a healerek röhögve healelik még az MS-elt emberkéket is viszont az a 3sec mindent eldönthet.
AP momentán ownolja a kritet warrinál-szerintem....természetesen egyáltalán nem elhanyagolható a krit% növelése,de nem kell csak arra gyúrni.
-
#118100 Nincs off topic ahova lehetne a törtől írogatni?
ON: -
#118099 :))) -
#118098 axe spec -
#118097 most megyek kifarmolok 14k honort ÁLLITSATOK MEG HA TUDTOK!!!111!!11eleven
-
#118096 olvasd el mégegyszer a postom, nem ezeket írtam -
#118095 www.wildor-forum.com -
#118094 "millió topic-ot végignéztem..." + "...de persze ők is mind biztosan tök hülyék a wow-hoz..." (ami közte van, az nem lényeges) - ilyen topikot mint ez? vagy ott még ennél is probb arcok vannak? -
WiLDoR #118093 nembaj', nekem már elég magas a resiliance-em azellen :) -
#118092 off:
házibuli