World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen sajna bele kell szamitani hogy 2k rating folott az átlag arenas ellenfélbe van -12-15% crited, cserébe van legalább 9-12k hpja 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A halom sámán drop mellé szedj össze 2-3 hunter cuccot, és mindenkit lepöckölsz két szöges deszkával, noob -.-
ಥ_ಥ
Szeretném neked küldeni ezt a számot. Ez jutott eszembe a hsz-edrõl <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
a dw alapból vicc, ahhoz hogy ugy müködjön ahogy kéne, szükség lenne olyan melee cuccokra ami az AP/Sta mellett ad minimális manát ill. heal/dmg-et. na ilyen nem létezik.
elözöhöz hozzátenném még, hogy azért van 600 SDm, mert mail cuccból jelenleg kb ez a maximum amit össze lehet hozni, ha nem akarsz full clothban rohangálni, ofc lehetne 1.2-1.5k is, de akkor az nem sámli hanem mage lenne pajzzsal.
elözöhöz hozzátenném még, hogy azért van 600 SDm, mert mail cuccból jelenleg kb ez a maximum amit össze lehet hozni, ha nem akarsz full clothban rohangálni, ofc lehetne 1.2-1.5k is, de akkor az nem sámli hanem mage lenne pajzzsal.
tegnap miután huztunk az arénán (igy lett meg a -5 rating) áttalenteztem elementálra. (40/0/21) statok: 15crit (lightningra 28) 600 SD, 9k mana 8.8k hp; tapasztalatok:
1. ha nem crittelsz halott vagy. márpedig nem crittelsz.
2. a lightning overload a 1.5 óra alatt 0 NULLA alkalommal proccolt
3. hiába van NS-sel macrozva az EM és a trinket, ha mozogsz nem castolódik el a CL. (ez olyan mintha a pom pyro nem castolódna el ha mozogsz, persze az müködik)
4. hiába crittel a NS-EM-CL és utána az ES, ez senkit nem hat meg kb 3000+2000 burst dmg amit bárki röhögve kihealel. cserében totál védtelen vagy és egy hunter autoshootja is megöl mielõtt elnyomnád a LHW-et.
5. ha NS nélkül castolod az EM-CL-t akkor sosem castolod el, mert beszakitják.
6. a -6crit baromi jó talent, csak nagyon lenn van.
1. ha nem crittelsz halott vagy. márpedig nem crittelsz.
2. a lightning overload a 1.5 óra alatt 0 NULLA alkalommal proccolt
3. hiába van NS-sel macrozva az EM és a trinket, ha mozogsz nem castolódik el a CL. (ez olyan mintha a pom pyro nem castolódna el ha mozogsz, persze az müködik)
4. hiába crittel a NS-EM-CL és utána az ES, ez senkit nem hat meg kb 3000+2000 burst dmg amit bárki röhögve kihealel. cserében totál védtelen vagy és egy hunter autoshootja is megöl mielõtt elnyomnád a LHW-et.
5. ha NS nélkül castolod az EM-CL-t akkor sosem castolod el, mert beszakitják.
6. a -6crit baromi jó talent, csak nagyon lenn van.
jah. csak itt nem bajnokról hanem kibeqrt mage-rõl van szó. és egy olyan classról ami vagy PVPre talentelt (igy minimális esély van) vagy PVEre talentelt (igy van 5 perced cigire amig futsz a hulládhoz). lockokat inkább meg sem emlitem...
Nálunk a DW-t szídják mint a bokrot😛 Az elementál legalább kitol egy rakat sebzést mielõtt 4 darabba vágják arénában😛😊
A favorit a resto😊
A favorit a resto😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
tévecc. a fórum egy azonos érdeklõdési körû emberek véleményeinek megvitatására szoló hely, nem agyhalott pistikék tanitására.
Ez kb olyan amit csinálsz, mintha egy épületgépész topicban megkérdeznéd hogy mi az a beton meg vascsõ és hasonlók.
Elöször minimális utánaolvasás, nézelõdés, hogy legalább értelmesen tudj kérdezni, de hadd ne én tanitsalak meg forumozni: szörcs gugli for "how to use forums" vagy ilyesmi.
további kellemes idötöltést
Ez kb olyan amit csinálsz, mintha egy épületgépész topicban megkérdeznéd hogy mi az a beton meg vascsõ és hasonlók.
Elöször minimális utánaolvasás, nézelõdés, hogy legalább értelmesen tudj kérdezni, de hadd ne én tanitsalak meg forumozni: szörcs gugli for "how to use forums" vagy ilyesmi.
további kellemes idötöltést
Eladó WoW account! Az accon jo gearelt 70es rogue-Ragnaroson(Gear-ArmoryProfil), továbbá egy 62es troll priest-TwistinNetheren(Gear-ArmoryProfil), és még pár 20körüli alt. akit érdekel emailme: [email protected]
sry az offert vagy miért...
sry az offert vagy miért...
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Wildor ne légy már ilyen emó... <#wink>#wink>
Neked is a tökjó hotel koncert tett be? <#vigyor>#vigyor>
Neked is a tökjó hotel koncert tett be? <#vigyor>#vigyor>
látszik, hogy fingod sincs arról, hogy pvp-ben mit csinál egy mage vagy egy warrior, már bocs.
de inkább nem is irok ide ennél többet, mert teljesen felesleges...
de inkább nem is irok ide ennél többet, mert teljesen felesleges...
Imba ez az aréna rendszer, télleg nem kockaság függgõ, tegnap 6 óra vérkínlódással -5 ratinget termeltünk 😊
meg wtb edit ~
na még egy kis update potikhoz
fasza kis nerf, jöhetne már peccs ~
In an upcoming patch we will be changing the way elixirs function, allowing a player to only have two elixirs on them at any one time. The change will allow you to use one offensive elixir, and one defensive elixir. All elixirs will be set into one of these two categories. This also means that although elixirs of the same type cannot be used at the same time, they will now stack with class buffs.
We’re making this change for a number of reasons.
* By allowing players to use any number of elixirs it was necessary that we balance raid and dungeon encounters with the idea that all players in the group had the potential of having all available elixirs on them. In many cases this resulted in the spectrum of elixirs being necessary for dungeon and raid attempts as they were balanced to be more difficult. This put a large strain on guild alchemists and their need of materials for the elixirs they would then distribute throughout the guild. With fewer elixirs being allowed, fewer elixirs will be expected on raids, and less herb and material collection will be needed when attempting raid or dungeon encounters. In turn this change allows us to design and balance encounters around it, keeping the difficulty in line with a clearer limitation of what each group member has at their disposal.
* Since the number of elixirs is now limited, we can also now allow them to stack with class buffs, so intellect elixirs will actually matter since they will now stack with arcane intellect. As mentioned previously we’ll be introducing some new recipes that would have simply been left unused before as they wouldn’t have been allowed to stack with class buffs.
* We’ve seen many requests for new recipes, and to some extent it was necessary that we limit how and when we introduce new recipes as any new elixir added in-turn resulted in a potential power increase for every member of a raid or group. With the number of elixirs on any one player now limited we can add more recipes than we would have been able to in the past.
* Flasks will work in this new system by taking up both the offensive and defensive elixir slots. We of course recognize this as a reduction of total effect of flasks, but as mentioned we will be balancing to take into account the use of a single flask on each player in an encounter.
* Potions (rather than elixirs) will not be affected at all by this system.
This change will generally not impact solo players who currently already only use one or two elixirs at a time, but will certainly be a restriction for players who tend to use a lot of elixirs simultaneously. In the case of raid and small group parties the change is a clear benefit. The need for herbs and materials, and thus the strain on a guild or individual alchemist to collect these items is lowered substantially, in combination with the encounters being tuned with the limitation in mind. This change to elixirs and flasks also allows us to improve and expand the alchemy profession in new ways, and removes the need to design and balance encounters around the potential use of all possible elixirs. We’re currently planning to implement this change in a future patch and we’ll release further details as well as information on the new recipes as soon as we’re able.
fasza kis nerf, jöhetne már peccs ~
In an upcoming patch we will be changing the way elixirs function, allowing a player to only have two elixirs on them at any one time. The change will allow you to use one offensive elixir, and one defensive elixir. All elixirs will be set into one of these two categories. This also means that although elixirs of the same type cannot be used at the same time, they will now stack with class buffs.
We’re making this change for a number of reasons.
* By allowing players to use any number of elixirs it was necessary that we balance raid and dungeon encounters with the idea that all players in the group had the potential of having all available elixirs on them. In many cases this resulted in the spectrum of elixirs being necessary for dungeon and raid attempts as they were balanced to be more difficult. This put a large strain on guild alchemists and their need of materials for the elixirs they would then distribute throughout the guild. With fewer elixirs being allowed, fewer elixirs will be expected on raids, and less herb and material collection will be needed when attempting raid or dungeon encounters. In turn this change allows us to design and balance encounters around it, keeping the difficulty in line with a clearer limitation of what each group member has at their disposal.
* Since the number of elixirs is now limited, we can also now allow them to stack with class buffs, so intellect elixirs will actually matter since they will now stack with arcane intellect. As mentioned previously we’ll be introducing some new recipes that would have simply been left unused before as they wouldn’t have been allowed to stack with class buffs.
* We’ve seen many requests for new recipes, and to some extent it was necessary that we limit how and when we introduce new recipes as any new elixir added in-turn resulted in a potential power increase for every member of a raid or group. With the number of elixirs on any one player now limited we can add more recipes than we would have been able to in the past.
* Flasks will work in this new system by taking up both the offensive and defensive elixir slots. We of course recognize this as a reduction of total effect of flasks, but as mentioned we will be balancing to take into account the use of a single flask on each player in an encounter.
* Potions (rather than elixirs) will not be affected at all by this system.
This change will generally not impact solo players who currently already only use one or two elixirs at a time, but will certainly be a restriction for players who tend to use a lot of elixirs simultaneously. In the case of raid and small group parties the change is a clear benefit. The need for herbs and materials, and thus the strain on a guild or individual alchemist to collect these items is lowered substantially, in combination with the encounters being tuned with the limitation in mind. This change to elixirs and flasks also allows us to improve and expand the alchemy profession in new ways, and removes the need to design and balance encounters around the potential use of all possible elixirs. We’re currently planning to implement this change in a future patch and we’ll release further details as well as information on the new recipes as soon as we’re able.
Akkor a gondolatmeneted szerint mindenkinél kéne lenni frost, fire, arcane, shadow prot potinak, invis potinak, cats eye elixirnek? Meg persze minden féle resistes gearnek?
Feltételezem csinált volna valamit, ha tudott volna. Nem látta a mage-et vagy bariban volt, vagy jégkockában, vagy....
Illetve még nem beszéltem a reakcióidõrõl sem. Olyen nem létezik, hogy valaki egy pillanat alatt felméri mi is történt vele mondjuk mobozás közben.
Feltételezem csinált volna valamit, ha tudott volna. Nem látta a mage-et vagy bariban volt, vagy jégkockában, vagy....
Illetve még nem beszéltem a reakcióidõrõl sem. Olyen nem létezik, hogy valaki egy pillanat alatt felméri mi is történt vele mondjuk mobozás közben.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
jójó de nemigaz nemtud fearozni vagy stunnolni a warrior
nyomuljon minden warrior Dragonscale Breastplate vagy más absorbos cuccban...vagy spájzoljatok be Major Fire Protection Potion cuccal
amúgy meg #105799 ezzel indult az egész reflektes szöveg, szal a trinketes dolog félig megállja a helyét<#idiota>#idiota>
ezt a hsz-t nem azért írom hogy kötekedjek(nekem is sokmindent kell még megtapasztalnom), szal tényleg elhamarkodottan írtam..
de mindenre van megoldás ,minden bajnok legyõzhetõ
csak pozitivan!😄
nyomuljon minden warrior Dragonscale Breastplate vagy más absorbos cuccban...vagy spájzoljatok be Major Fire Protection Potion cuccal
amúgy meg #105799 ezzel indult az egész reflektes szöveg, szal a trinketes dolog félig megállja a helyét<#idiota>#idiota>
ezt a hsz-t nem azért írom hogy kötekedjek(nekem is sokmindent kell még megtapasztalnom), szal tényleg elhamarkodottan írtam..
de mindenre van megoldás ,minden bajnok legyõzhetõ
csak pozitivan!😄
0. charge van, de mit csinál vele a az a warrior, akit egy invisible mage meglep a háta mögött? 😮
1. warrior pvp trinkete nem szed ki bariból
2. Presence of Mind nevû talent instanttá teszi az összes nem channellinges spell-t.
3. Aki nem ismeri a warriort vagy a mage-et, nem irogasson róla hülyeséget 😊
1. warrior pvp trinkete nem szed ki bariból
2. Presence of Mind nevû talent instanttá teszi az összes nem channellinges spell-t.
3. Aki nem ismeri a warriort vagy a mage-et, nem irogasson róla hülyeséget 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
charge nincs warriornak?
polimorph ellen van trinket, de akkor amúgysem tudsz reflectelni
papírruhást nemigaz warri nemtudja megütni.. úgy beszéltek ezekrõl a PYRO stb critekrõl mintha instant cuccok lennének..
Pedig warri ellen 3-5 másodperc má kritikus -.-
Aki nem tud cselezni a labdával rúgja/passzolja el
polimorph ellen van trinket, de akkor amúgysem tudsz reflectelni
papírruhást nemigaz warri nemtudja megütni.. úgy beszéltek ezekrõl a PYRO stb critekrõl mintha instant cuccok lennének..
Pedig warri ellen 3-5 másodperc má kritikus -.-
Aki nem tud cselezni a labdával rúgja/passzolja el
Ezen 10 perce sirok a röhögéstõl😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ja, prot mage-et nehez eltalalni.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Az lehet hogy 2 ütés egy mage,de csak akkor tudod legyõzni ha el is találod,ami már nehezebb dolog.
mi lenne, ha mondjuk kérdezõsködés helyett megvennéd inkább a játékot (ha még nincs meg), s játszanál?
úgyis rá fogsz jönni magadtol is mindenre...
annyira nem bonyolúlt játék ez...
csináld a quest-eket (thottbot.com, wow.allakhazam.com segit, ha elakadtál), és kerüld el a piros és ??-es ellenségeket, aztán sok problémád nem lesz.
ennyi.
úgyis rá fogsz jönni magadtol is mindenre...
annyira nem bonyolúlt játék ez...
csináld a quest-eket (thottbot.com, wow.allakhazam.com segit, ha elakadtál), és kerüld el a piros és ??-es ellenségeket, aztán sok problémád nem lesz.
ennyi.
igen
"Az is fel van tüntetve rajta, hogy hanyadik szintûeknek javasolják. "
"Az is fel van tüntetve rajta, hogy hanyadik szintûeknek javasolják. "
a jelmagyarázatot észrevettem😊
vagyis az az ajánlott lvl??
A térkép szélén ott a jelmagyarázat. amúgy a a kék pl 24-32 ig elõtt ottvan hogy instance. Tehát az egy pl 24-32 ig instance. Kápís?
ez igaz....,de én a pvp-t elsõsorban mindíg 1v1-ben veszem alapul😛
/megjegyzem pont most HOJ-oztam le egy nub palát WSG-n....ott rohantam 2-0 nál volt egy rakat ragem láttam,hogy jön mögöttem eldurrantottam SR-t mert 99% ban HOJ al kezd az összes pala és bámmm odastunolta magát a FR-ba és végignézhette ahogy betotyogok scoreolni/
/megjegyzem pont most HOJ-oztam le egy nub palát WSG-n....ott rohantam 2-0 nál volt egy rakat ragem láttam,hogy jön mögöttem eldurrantottam SR-t mert 99% ban HOJ al kezd az összes pala és bámmm odastunolta magát a FR-ba és végignézhette ahogy betotyogok scoreolni/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
szerinted most mit csinálok??
-8
De ha Lakatos Kázmírkának nincs motivációja iskolába járni írni-olvasni tanulni, senki sem fogja õt kényszeríteni... buta marad. 😊
Ha ennek hiányában meg nem akarjuk õt megtanítani hexameterben verselni ráadásul ezek után minket hibáztat, akkor meg legyintünk rá. 😊
Értsd: kaptál linkeket, olvasd el õket.
Ha ennek hiányában meg nem akarjuk õt megtanítani hexameterben verselni ráadásul ezek után minket hibáztat, akkor meg legyintünk rá. 😊
Értsd: kaptál linkeket, olvasd el õket.
a térképen a kék pl 24-32 ig az mit jelent??
Tudod, ez egy fórum. Nem piac, nem chat. Ez olyan mint egy kávéház, ahol a mûvelt (lol) emberek BESZÉLGETNEK egymással, és nem kérdezõsködik egybõl minden utcáról bejött személy (meg itt nem kérhetsz semmi kaját/piát).
Elõször szerezz be egy kis ismeretet a témáról (..wow..) aztán gyere vissza ha valamit nem értettél, netán van véleményed, észrevételed,kérésed, kérdésed
(a témával kapcsolatban).
Akkor majd beszélgethetünk, vitatkozhatunk, flémelhetünk.
Csudajó lesz!
Elõször szerezz be egy kis ismeretet a témáról (..wow..) aztán gyere vissza ha valamit nem értettél, netán van véleményed, észrevételed,kérésed, kérdésed
(a témával kapcsolatban).
Akkor majd beszélgethetünk, vitatkozhatunk, flémelhetünk.
Csudajó lesz!
oké köszi a tippeket
továbbá, ha felteszel egy kérdést, és nem válaszol senki, akkor nem célszerû eröltetni, csak ellenszenvet vált ki. Mindenki látta, mindenki olvasta, csak vagy nem tudnak/akarnak válaszolni. Ha mindenképpen ragaszkodsz a dologhoz, célszerû egy-két nap múva megpróbálni újra, bár a rendszeres fórumozók visszaolvasnak akkor is, ha pár napig nem voltak a gépnél - szóval senki nem marad le a kérdésedrõl...
Outlandre csak sokkal késõbb tudsz majd eljutni, 58. szint után.
Outlandre csak sokkal késõbb tudsz majd eljutni, 58. szint után.
köszi szépen
bocs nem akarok beszólni de azt hiszem a forum pont erre való és mostmár kevés az olyan ember aki a maga problémáján kivül törõdik mással is
van itt egy térkép, amire ha kattintgatsz, kis kék körök jelzik az instance-okat. Az is fel van tüntetve rajta, hogy hanyadik szintûeknek javasolják.
Az instance az maga a labirintus, az a hely, ahol a szörnyeket kell irtani. A raid az pedig egy olyan játékoscsapat, ami több fõbõl áll mint 5. Vannak olyan instance-ok amikbe maximum 5-en lehet bemenni, vagy legalábbis úgy célszerû - 55-60. szintig csak ilyenekkel fogsz találkozni. Ezen túl vannak a "raid instance"-ok, ahová raiddel kell menni, mert annyira erõs, hogy 10-20-40 ember szükséges a sikerhez.
Az instance az maga a labirintus, az a hely, ahol a szörnyeket kell irtani. A raid az pedig egy olyan játékoscsapat, ami több fõbõl áll mint 5. Vannak olyan instance-ok amikbe maximum 5-en lehet bemenni, vagy legalábbis úgy célszerû - 55-60. szintig csak ilyenekkel fogsz találkozni. Ezen túl vannak a "raid instance"-ok, ahová raiddel kell menni, mert annyira erõs, hogy 10-20-40 ember szükséges a sikerhez.
Mint ahogy mi sem fórumról szerzünk be olyan alapvetõ információkat mint pl. a szekszuális élet misztériumai vagy a barnarántás elkészítése, úgy tedd te is ezt és okosodj a megfelelõ szakirodalmakból.
ja és mi a külömbség a raid és az insta közt??
elklikkeltem ugyhogy nem kell mást fikázni ok?
Már most látom hogy Axel nagy kedvencem lesz... Megkapó ahogy válaszol a saját commentjére, szinte érzem a babapúder illatát 😊
hiogy jutok majd outlandre??
mástól is elfogadok segítséget help please
aszondod, hogy raidek? hát, outlandon lesz a te helyed (majd valamikor.)
naxxba, aq40, bwl meg ilyen helyekre nincs értelme járni mostmár.
insták meg majd lvl 17-tõl lesznek (westfall, the deadmines)
(hordánál van rage fire chasm , lvl1 8-tól asszem)
amúgy ezt a 2 oldalt melegen ajánlom:
itt lesznek magyar leírások:
http://www.worldofwarcraft.hu/
ha elakadnál, vagy valami cucc után akarsz nézni:
http://www.wowhead.com/
naxxba, aq40, bwl meg ilyen helyekre nincs értelme járni mostmár.
insták meg majd lvl 17-tõl lesznek (westfall, the deadmines)
(hordánál van rage fire chasm , lvl1 8-tól asszem)
amúgy ezt a 2 oldalt melegen ajánlom:
itt lesznek magyar leírások:
http://www.worldofwarcraft.hu/
ha elakadnál, vagy valami cucc után akarsz nézni:
http://www.wowhead.com/