World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tipbuddy

neztem ezt az addont, de a leirasban nincs benne, hgoy mas helyre kerul a tooltip.
illetve a hsz-okban eleg sok bug-ot irnak.

de azert koszi, kiprobalom.
arra jo hogy hearthstonet bebindeled shattrathba aztan onnan elered mind a 4 nagyvarost, szintezes kozben.

tigeroo
kackac

amúgy most a weboldalra beenged, a játékba nem (10napos trial, 2-t csináltam egyik sem jo)
mondjuk shadowweave remelem nem robe of arugal style lesz O_X

anti hero

OH MY FCUKING GOOOOOOOOOOOOOOOOOD YEEEEEEEEEEEAH lehet megis lockozni fogok? 😄D

anti hero

Ez tényleg igaz?Bár az semmire sem jó,hiszen ott 58-tól kezdõdnek az ellenségek és minden cucc 58 fölött mûködik csak.

De ha megkersz egy magust, hogy adjon portalt, akkor akar level 1es karival is atmehetsz 😊.

58

Mayday
Sziasztok!

Egy kerdes:
Hanyas szinttol lehet kimenni Outlandre? Szinthez kotott a dolog, vagy ugy kozlekedek, mint a tobbi terulet kozott?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

picket
Noob! A gnóm holy priest sokkal jobban pwnol <#idiota>

&#3237;_&#3237;

KEK
The Garrett
5: Tinytip

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Count Adyn
A protos BE warrior.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Melyik faj és melyik kasztal legkönnyebb a fejlõdés?

Jewelcrafting: The cooldown times on Earthstorm and Skyfire Diamond transmutes have been reduced to one day.
Herbalism: The chances to find a Fel Lotus while picking an herb have been increased.
Tailoring: The Spellfire and Shadoweave tunics have been changed to robes.
Primal Nethers may now be puchased from G'eras for Badges of Justice.
Blue

picket
Remélem érted miért küldtem neked <#bee1>

&#3237;_&#3237;

van egy par egyszeru kerdesem, plz help:

1. AB-n, WSG-n lvl60-69-ig vannak egyutt.
2. a honorert veheto armorok (hall of fame terembe) megnezhetoek valahol? kb. 30 percet kerestem wow-europe-on, de csak a class armorokat talaltam.
3. 60-as shamanokot kerdeznem, hogy BG-re erdemes-e restrora atmenni? healt akarom tolni. most valahol 60k-80k healt tolok ki BG hosszatol fuggoen.

4. ki tudom vhogy targetelni a kozelemben levo legkevesebb HP-ju baratot? vagy marad a shift-V + klikk.
5. annak az addonak kene a neve, ami a tooltip-et olyanra alakitja, hogy nem a jobb also sarokban jelenik meg, hanem ahol az eger van. (kerestem, de ahol leiras is van, ott nem taltam, egyebkent meg atnezni kb 300 tooltip addont kicsit maceras)

thx.
locknál a nether prot talent ér 3 pontot?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sziasztok
Lehet (sõt biztos) hogy most olyat kérdezek ami már elhangzott de lusta vagyok visszaolvasni és idõm se nagyon lenne. Szóval: lehetséges e egy régi accountról karaktert átvinni egy teljesen új accountra (frissen vásárolt wow)? Segítségeteket elõre is köszönöm.
jaa?? így már világos. köszi<#vigyor3>

Oldern the 1st
Lol. Nem charactert szignóztál, hanem CHARTERT. Guildet akart alapítani, gondolom.

Sziasztok! A minap IF-ban egy lvl43-as lock azt kérte tõlem hogy "sign"-oljam a karakterét. Hát én megtettem. Ez mind ok, de megtudná mondani vki hogy mit is csináltam pontosan?? ( fikázás nem kell, inkább ne válaszoljatok ) Thx

és nem a worldofwarcraft.com -on próbálod mint a noobok

The Garrett
( az en apukam sokkal jobb zenet hallgat )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
ti be tudtok jelentkezni a weboldalon?
a játékba bemegy, de az oldalon hibás jelszót/felh.nevet ír
na ezzel kb en is igy vagyok, ugyhogy funolni kell, nem gorcsolni : )

amugy annyi idom nincs hogy elmenjek egy kurva cd boltba megnezni egyaltalan mik vannak meg milyen jatekot kene venni O_O

anti hero

s0n1c
nem tudom nem észre venni, hogy fénysebességgel halad a wow a pöcegödör felé, keresek valami mást, csak hát nincs 😊
TDC Geronimo
Szerintem meg nubfaty :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ááá már befizuztam, de már meg is bántam 😊 bár lujoval meg übivel megprobalunk majd par 29es wsg karit csinalni funolni. ez a legujabb hatalmas otletem 😉 gyere te is, néha egy kis nagyüzemi hent jól fog esni

anti hero

Lynx_TWL
szerintem a shadowpap jobb healer mint a holy:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
!! <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azaz<#worship>

flemet : <asztalra csap a kalapaccsal> ELUTASITOM

anti hero

s0n1c
úgy nehezen is fogod látni, hogy cancelezted az accod 😛
Kriger
"God is good, but will he listen..."

Flééééém! 😊

Kriger
bunyós pityun röhögsz, ezen sírsz. Kinek mi a szórakozás...

bono es a u2 az isten persze ez csak maganvelemeny ;d

anti hero

wildor mi van veled, nem nagyon latlak a neptulonon, hat mi van veled bogaram ?

anti hero

s0n1c
off

miert neked mi volt a franko? sipolos house? can't stop raving? valtozik a kor, valtozik a pop zene, nekem se tetszik, de nem mondom rá, hogy szar, mert olyanok akik értenek a zenéhez is azt mondják, hogy igényes dalokat írnak nekik, übergány kategória az bunyós pityu pl., de még az is valaki(k)nek tetszik
Wildor ezen a kommenten látszott hogy csak azért irtál hogy irjál valamit 😊 ennyire nem kell pörgetni a fórumot, megy az magától is.
[HUN]Crassus
Ez a DIVX online lejátszó ODABASZ! más egyebet nemtudok mondani😛 talán annyit baszott unalmas egy kaszt ez az elementál sámli😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

off:

tökjó hotel = tokio hotel?
arról kb. annyi a véleményem, hogy genetikai hulladékok csapata.

elég gáz, hogy a mai tinik szerint ez frankó <#ijedt><#wilting><#ijedt>
szerintem az übergány kategória...

"döglött mókusba bárki tud DPS-t tolni." <#taps>

na ja ,kösz hogy meggyöztetek hogy ne rerolloljak 😊

capaszabi
ö izé, ezt most miért is linkelted? hány spell-t imp CSztek, mennyit volt fearben /bariban hamstring alatt MS alatt novában aoe-zve?

z é r ó? döglött mókusba bárki tud DPS-t tolni.

meglepõ milyen gyakran bejön a shadow trance 😊
BEAST
locknak legalabb ott van erre a fear + succi kombo

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ok ez igaz de lockként majdnem enyi kihivás elcastolni egy shadow boltot is.

BEAST
glhf ... gondolom kifejezetten nagy kihivas volt drb00mot bombazni dpssel 😄 , ha szepen keri talan az arenaban is megengdik neki hogy ervenyesuljon 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

elementál sámán

video végén ki van irva hogy 650+spell up meg 32% crit.
mi lenne ha clothban lenne?!
most kicsit gondolkodom a rerollon.

capaszabi
ez nagyon nagy !