World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal, warlock staff és sword 😊

Nem tévedsz. Ezittaz. De van ott warri nerf is, mindjárt spawnol Crassus és elsírja részletesen.
nem tevedsz, blizzard szereti elvenni azt, amit elvezek a wowban.
ez egy combos pala nerf, vagy tévedek?
“Illumination”: This talent now only gives 50% of the mana cost of
the critical heal. It also now returns the correct amount of mana
when used with ranks 4 and 5 of “Holy Shock”.
“Illumination”: This talent now only gives 50% of the mana cost of
the critical heal. It also now returns the correct amount of mana
when used with ranks 4 and 5 of “Holy Shock”.
modelview :p
amúgy minden classnak lesz egy class specifikus fegyvere (és ugye nem kell mondanom hogy megintcsak locké a legjobb 😄 (és ráadásul neki 2 van :p)
egyik egy felnyársalt zergling staff, a másik egy sword amin kb ugyanolyan elemek vannak mint t5 shouldersen, és NAGYON ODABASZ)
amúgy minden classnak lesz egy class specifikus fegyvere (és ugye nem kell mondanom hogy megintcsak locké a legjobb 😄 (és ráadásul neki 2 van :p)
egyik egy felnyársalt zergling staff, a másik egy sword amin kb ugyanolyan elemek vannak mint t5 shouldersen, és NAGYON ODABASZ)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
vagy denevérember 😄
igaz nincs róla képem de BAZZEEEGG
lock t6 ban úgy nézel ki mint egy dreadlord
lock t6 ban úgy nézel ki mint egy dreadlord
2.1-es mage t5

szerintem meg a tauren rugó viszi a pálmát -.-
more than imba ^^
more than imba ^^
“(warlock) Insignia of the Alliance/Horde” and “Medallion of the
Alliance/Horde” now remove “Fear”, “Stun” and “Slowing” effects
anyád bazze ez elég is 😄DDD
isteni egy peccs lesz végre
Alliance/Horde” now remove “Fear”, “Stun” and “Slowing” effects
anyád bazze ez elég is 😄DDD
isteni egy peccs lesz végre
tipbuddy
neztem ezt az addont, de a leirasban nincs benne, hgoy mas helyre kerul a tooltip.
illetve a hsz-okban eleg sok bug-ot irnak.
de azert koszi, kiprobalom.
illetve a hsz-okban eleg sok bug-ot irnak.
de azert koszi, kiprobalom.
arra jo hogy hearthstonet bebindeled shattrathba aztan onnan elered mind a 4 nagyvarost, szintezes kozben.
kackac
amúgy most a weboldalra beenged, a játékba nem (10napos trial, 2-t csináltam egyik sem jo)
amúgy most a weboldalra beenged, a játékba nem (10napos trial, 2-t csináltam egyik sem jo)
mondjuk shadowweave remelem nem robe of arugal style lesz O_X
anti hero
OH MY FCUKING GOOOOOOOOOOOOOOOOOD YEEEEEEEEEEEAH lehet megis lockozni fogok? 😄D
anti hero
Ez tényleg igaz?Bár az semmire sem jó,hiszen ott 58-tól kezdõdnek az ellenségek és minden cucc 58 fölött mûködik csak.
De ha megkersz egy magust, hogy adjon portalt, akkor akar level 1es karival is atmehetsz 😊.
58
Sziasztok!
Egy kerdes:
Hanyas szinttol lehet kimenni Outlandre? Szinthez kotott a dolog, vagy ugy kozlekedek, mint a tobbi terulet kozott?
Egy kerdes:
Hanyas szinttol lehet kimenni Outlandre? Szinthez kotott a dolog, vagy ugy kozlekedek, mint a tobbi terulet kozott?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
KEK
A protos BE warrior.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Melyik faj és melyik kasztal legkönnyebb a fejlõdés?
Jewelcrafting: The cooldown times on Earthstorm and Skyfire Diamond transmutes have been reduced to one day.
Herbalism: The chances to find a Fel Lotus while picking an herb have been increased.
Tailoring: The Spellfire and Shadoweave tunics have been changed to robes.
Primal Nethers may now be puchased from G'eras for Badges of Justice.
Blue
Herbalism: The chances to find a Fel Lotus while picking an herb have been increased.
Tailoring: The Spellfire and Shadoweave tunics have been changed to robes.
Primal Nethers may now be puchased from G'eras for Badges of Justice.
Blue
van egy par egyszeru kerdesem, plz help:
1. AB-n, WSG-n lvl60-69-ig vannak egyutt.
2. a honorert veheto armorok (hall of fame terembe) megnezhetoek valahol? kb. 30 percet kerestem wow-europe-on, de csak a class armorokat talaltam.
3. 60-as shamanokot kerdeznem, hogy BG-re erdemes-e restrora atmenni? healt akarom tolni. most valahol 60k-80k healt tolok ki BG hosszatol fuggoen.
4. ki tudom vhogy targetelni a kozelemben levo legkevesebb HP-ju baratot? vagy marad a shift-V + klikk.
5. annak az addonak kene a neve, ami a tooltip-et olyanra alakitja, hogy nem a jobb also sarokban jelenik meg, hanem ahol az eger van. (kerestem, de ahol leiras is van, ott nem taltam, egyebkent meg atnezni kb 300 tooltip addont kicsit maceras)
thx.
1. AB-n, WSG-n lvl60-69-ig vannak egyutt.
2. a honorert veheto armorok (hall of fame terembe) megnezhetoek valahol? kb. 30 percet kerestem wow-europe-on, de csak a class armorokat talaltam.
3. 60-as shamanokot kerdeznem, hogy BG-re erdemes-e restrora atmenni? healt akarom tolni. most valahol 60k-80k healt tolok ki BG hosszatol fuggoen.
4. ki tudom vhogy targetelni a kozelemben levo legkevesebb HP-ju baratot? vagy marad a shift-V + klikk.
5. annak az addonak kene a neve, ami a tooltip-et olyanra alakitja, hogy nem a jobb also sarokban jelenik meg, hanem ahol az eger van. (kerestem, de ahol leiras is van, ott nem taltam, egyebkent meg atnezni kb 300 tooltip addont kicsit maceras)
thx.
locknál a nether prot talent ér 3 pontot?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Sziasztok
Lehet (sõt biztos) hogy most olyat kérdezek ami már elhangzott de lusta vagyok visszaolvasni és idõm se nagyon lenne. Szóval: lehetséges e egy régi accountról karaktert átvinni egy teljesen új accountra (frissen vásárolt wow)? Segítségeteket elõre is köszönöm.
Lehet (sõt biztos) hogy most olyat kérdezek ami már elhangzott de lusta vagyok visszaolvasni és idõm se nagyon lenne. Szóval: lehetséges e egy régi accountról karaktert átvinni egy teljesen új accountra (frissen vásárolt wow)? Segítségeteket elõre is köszönöm.
jaa?? így már világos. köszi<#vigyor3>#vigyor3>
Sziasztok! A minap IF-ban egy lvl43-as lock azt kérte tõlem hogy "sign"-oljam a karakterét. Hát én megtettem. Ez mind ok, de megtudná mondani vki hogy mit is csináltam pontosan?? ( fikázás nem kell, inkább ne válaszoljatok ) Thx
és nem a worldofwarcraft.com -on próbálod mint a noobok
ti be tudtok jelentkezni a weboldalon?
a játékba bemegy, de az oldalon hibás jelszót/felh.nevet ír
a játékba bemegy, de az oldalon hibás jelszót/felh.nevet ír
na ezzel kb en is igy vagyok, ugyhogy funolni kell, nem gorcsolni : )
amugy annyi idom nincs hogy elmenjek egy kurva cd boltba megnezni egyaltalan mik vannak meg milyen jatekot kene venni O_O
amugy annyi idom nincs hogy elmenjek egy kurva cd boltba megnezni egyaltalan mik vannak meg milyen jatekot kene venni O_O
anti hero
nem tudom nem észre venni, hogy fénysebességgel halad a wow a pöcegödör felé, keresek valami mást, csak hát nincs 😊
Szerintem meg nubfaty :y
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ááá már befizuztam, de már meg is bántam 😊 bár lujoval meg übivel megprobalunk majd par 29es wsg karit csinalni funolni. ez a legujabb hatalmas otletem 😉 gyere te is, néha egy kis nagyüzemi hent jól fog esni
anti hero
azaz<#worship>#worship>
flemet : <asztalra csap a kalapaccsal> ELUTASITOM
flemet : <asztalra csap a kalapaccsal> ELUTASITOM
anti hero
bono es a u2 az isten persze ez csak maganvelemeny ;d
anti hero