166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#118172 mert a resto druida amig van manája tényleg god mode:p -
#118171 Na most látom, hogy szerinted is dps class a warri. :-D Na jó,akkor nem mondtam semmit. :-D Esetleg annyit, hogy druid a pewpew godmode. :-D -
#118170 Van heal csökkentő, lassítás asszem 2 féle is, és cast szakítás chargeal. Most hadd ne mondjam el, hogy mennyire hasznos a mi chargeunk, ami rageből megy egy olyan ellenfél ellen, ami nincs lelassítva tehát simán jön utánad, nem tudsz egy chargera való távolságot gyűjteni szemben azzal, amikor lelassítod, ami jó esetben egyenesen immobilize és úgy szarrá chargeolgatod, és egyébként is a felét healelik rá(mortal). És warrior se pure dps class csak crassus agyában. :-) Cyclone meg baromi jó, kiváltok casterba és hopp már meg is haltam,mire elmenne a cast. De theorycraftban odaver valóban. :-) Resto druidnak jó, mert felrakja magára a hotokat+barkskin és le nem veri semmi amíg vígan cycloneozik, de feral druidról van szó, aminek manája negyede hotjai felét healelik, és feralról átállni restora kb olyan, mintha új karit kezdenék lvl 1ről,mert kezdhetem előről a gear gyűjtést, szal nem alternatíva.
Ennek ellenére szerintem druid nagyon jó kis klassz, és nagyon szeretek vele játszani minden hibája ellenére, így van benne kihívás. Az meg hogy egyesek szeretik godmodenak beállítani az az ő nagyon véges agykapacitásukra bizonyíték csak. :-) -
#118169 csak egy cycloneotok van, ami kb. a legjobb cc skill egész arenaban :) -
#118168 én se tudom pedig én dps class vagyok :) elvileg :) -
#118167 Ha te is játszol druiddal te is tudod, hogy egyáltalán nem a dps vagy össz sebzés a kevés. Nincs rendes cast szakítás, egyáltalán nincs heal csökkentő és lassító skill, így minden elfut és vígan castolja amit akar. Pont ezért szívunk mi is a legnubabb grouppok ellen is arénán, mert resto sámán earth shieldjét nem bírom átdpselni pl... -
1Darton1 #118166 Ha utananezel kicsit, akkor kiderul, hogy nagyon keves arenateamben van feral druid, es amiben veletlenul van ott altalaban a leghaszontalanabb tagnak szamit.
Roviden: macerasan hasznalhato cc, interrupt; maga a feral druid nagyon konnyen cc-zheto, macskaban papir, medveben low dps; baromi gyorsan kifogy a manabol, ha akar barmit is csinalni, es utana olyan mintha -1 ember lenne a csapatban.
Az eros druida skilleket doomkinnal, de leginkabb restoval lehet igazan kihasznalni. Aki jatszik druidaval tudja mirol beszelek. Az pedig, hogy a feralok ugyesen "gankelnek" bg-kben, nem igazan valtoztat a lenyegen. -
#118165 Zul Aman -
#118164 Mi a ZA?:) -
#118163 Bazsi ha vagy, akkor logolj wowba izibe, mert lemeardsz ZAról -.- -
#118162 Azt mondd már el pls, hogy miért van szüksége feral druidnak pvp buffra? -
#118161 xD k :D -
WiLDoR #118160 dickknight -
#118159 határozottan -
#118158 DK az micsoda?:) -
#118157 warlock vagy dk -
#118156 Ja de úgyis nerfelik. -
#118155 Vadásznak érdemes lenni? -
#118154 nincs mit -
Tomy Lee #118153 Automata Kliens Update nincs?
Köszi! -
ShaiHulud #118152 shaman ?:( -
#118151 inkább adjunk vanisht és evasiont a druidáknak :) -
#118150 egyszer már volt "op" a feral druida le is nerfelték.. ^^ -
1Darton1 #118149 A valosagban ez ugy nez ki, hogy minel jobb az atlaggear, annal inkabb elmarad a feral druid sebzes az osszes tobbi dd classtol. Vagy itemizacios problema, vagy egyszeruen csak ilyen szarul scalel a druida sebzese a gear erosodesevel.
BC elejen meg kb igaz volt, amiket irtal, de azota volt nehany szandekos es rejtett nerf is, sajna. De remeljuk 2.4-ben lesz feral druid pvpbuff. -
1Darton1 #118147 Ugye az az 50% crit es 4k ap az nem unbuffed? :) Inkabb raidbuff gyanus. -
Foglaltnick #118146 Az én apukám úgyis erősebb! -
Muhu #118145 Hmm... úgy sejtem, innen se fogom leszedni. -
WiLDoR #118144 meglepődtem a válaszodon, megaflame-re számítottam, de szerencsé(m)re egy teljesen korrekt választ kaptam, köszi :)
amúgy én - na lehet leszólni - axe speccel tolom (kiváncsi voltam rá, tényleg olyan szar-e, mint amilyennek mondják), sőt még egy 600g-s enchant-ot se sajnáltam rá, de mikor pl. a múlt héten is kb. 4 zsinórban ütött crit-tel nyúvasztottam ki az ellenfél warrior-druid kombójában a druidot, akkor valahogy egyáltalán nem éreztem szarnak a dolgot :)
bár so-so, a macespec biztos jobb lenne, de ahhoz kicsit jobb gear is kéne, hogy ne lósz*r crit-em legyen mellé (értsd min. s2)
amúgy meg a macskadruidnak azért van annyi ap-je, meg crit-je, mert anélkül kb. csak karcolgatná a 3 tonna páncélját a warriorodnak.
te 4k ap-vel 3k-4k-kat ütnél alapban, mindenféle crit nélkül... -
#118143 wow-europe.com/account -
Muhu #118142 Aha, és itt hol kell belépni? -
#118141 wow-europe.com -
Muhu #118140 Köszi, de konkrétan melyikre gondolsz? Az európaira, a mgyarra, a világira(gondolom ez a www.worldofwarcraft.com), vagy valami másra? -
#118139 Badbitie, neptulon horda. Keresd ki. -
#118138 Pedig egyébként van olyan. ^.^ 300resi is olyan 15%ot vesz le a crit sebzésből,szóval a 4k FBből lesz 3500,ami bőven 3-4k között van ahogy crassus mondja. :-) -
#118137 Jobb gear,jobb statok, elhiszed,hogy s1 szarokban nekem sincs meg a 4k? -
#118136 hivatalos oldalról letölthető bejelentkezés után -
Muhu #118135 Sziasztok!
El tududja nekem valaki mondani, hogy honnan tudom leszedni az európai BCt?Mert szeretnék játszani vele, de mindenhonnan csak az amerikai jön le, ami nem megy eus wowwal -
#118134 Foglaltnick: tedd ki a bannerbe légyszi.kösz:D -
#118133 na nézünk mindjárt egyet:P -
#118132 3k armoromba nem csapnak annyit 300resim van