World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve a hsz-okban eleg sok bug-ot irnak.
de azert koszi, kiprobalom.
amúgy most a weboldalra beenged, a játékba nem (10napos trial, 2-t csináltam egyik sem jo)
anti hero
anti hero
Egy kerdes:
Hanyas szinttol lehet kimenni Outlandre? Szinthez kotott a dolog, vagy ugy kozlekedek, mint a tobbi terulet kozott?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Herbalism: The chances to find a Fel Lotus while picking an herb have been increased.
Tailoring: The Spellfire and Shadoweave tunics have been changed to robes.
Primal Nethers may now be puchased from G'eras for Badges of Justice.
Blue
1. AB-n, WSG-n lvl60-69-ig vannak egyutt.
2. a honorert veheto armorok (hall of fame terembe) megnezhetoek valahol? kb. 30 percet kerestem wow-europe-on, de csak a class armorokat talaltam.
3. 60-as shamanokot kerdeznem, hogy BG-re erdemes-e restrora atmenni? healt akarom tolni. most valahol 60k-80k healt tolok ki BG hosszatol fuggoen.
4. ki tudom vhogy targetelni a kozelemben levo legkevesebb HP-ju baratot? vagy marad a shift-V + klikk.
5. annak az addonak kene a neve, ami a tooltip-et olyanra alakitja, hogy nem a jobb also sarokban jelenik meg, hanem ahol az eger van. (kerestem, de ahol leiras is van, ott nem taltam, egyebkent meg atnezni kb 300 tooltip addont kicsit maceras)
thx.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Lehet (sõt biztos) hogy most olyat kérdezek ami már elhangzott de lusta vagyok visszaolvasni és idõm se nagyon lenne. Szóval: lehetséges e egy régi accountról karaktert átvinni egy teljesen új accountra (frissen vásárolt wow)? Segítségeteket elõre is köszönöm.
a játékba bemegy, de az oldalon hibás jelszót/felh.nevet ír
amugy annyi idom nincs hogy elmenjek egy kurva cd boltba megnezni egyaltalan mik vannak meg milyen jatekot kene venni O_O
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
flemet : <asztalra csap a kalapaccsal> ELUTASITOM
anti hero
anti hero
anti hero
miert neked mi volt a franko? sipolos house? can't stop raving? valtozik a kor, valtozik a pop zene, nekem se tetszik, de nem mondom rá, hogy szar, mert olyanok akik értenek a zenéhez is azt mondják, hogy igényes dalokat írnak nekik, übergány kategória az bunyós pityu pl., de még az is valaki(k)nek tetszik
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
tökjó hotel = tokio hotel?
arról kb. annyi a véleményem, hogy genetikai hulladékok csapata.
elég gáz, hogy a mai tinik szerint ez frankó <#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting><#ijedt>#ijedt>
szerintem az übergány kategória...
na ja ,kösz hogy meggyöztetek hogy ne rerolloljak 😊
z é r ó? döglött mókusba bárki tud DPS-t tolni.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
video végén ki van irva hogy 650+spell up meg 32% crit.
mi lenne ha clothban lenne?!
most kicsit gondolkodom a rerollon.