World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
Ez most vmi invasion? vagy miafax
1. elindul a szerver amire fel szeretnél mászni -----> A tört verzióról ne itt keress infót! Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! Ha mégis hivatalos szerver indulására vársz, annak semmi értelme.
2. küldetés témában www.thottbot.com
3. karakter fejlõdés témában www.worldofwarcraft.com azon belül talent calculator
4. magyar nyelvû leírás vélhetõleg nincs egy szem se
5. próbakulcshoz hitelkártyaszám kell. keress a neten egy kamut, ha a sajátodat nem akarod megadni ------> www.google.com
6. mindenféle általános infó és segítség: www.worldofwarcraft.hu , bár célszerû elõbb játszani, aztán olvasni, hogy legyen némi fogalmad a leírtakról

The Garrett
tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

ahogy ezt a topikban is olvashatod

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Szevasztok !
Még nem játszottam a játékkal, de összeolvastam róla mindenféle infókat már.
Hamarossan ha minden igaz elindul a szerver amire majd fel szeretnék mászni, de néhány tisztázatlan dolog akad még, és hálás lennék ha tudnátok segíteni.
Nem ismerem hogy milyen képességeket, és tulajdonságokat érdemes egymásra építeni, illetve nem tudom hogy miket kell majd csinálni a küldetésekben, de úgyhallottam hogy elég komoly segítségek vannak ezekhez.
Paladinnal szeretnék majd nyomulni, és említették hogy van egy progi aminek segítségével megszerkeszthetem a fejlõdésem útvonalát. Úgyhallottam hogy valahonnan letölthetõ a küldetések magyar nyelvû leírása. Megköszönném ha belinkelnétek a címeiket nekem ha tényleg léteznek ezek a dolgok. A másik problémám hogy a hivatalos honlapról kértem próbakulcsot, de nem tudok accountot csinálni, mert nem szeretném a hitelkártyám valós számait kiadni, és ennélkül nem megy. Erre tudtok valamilyen megoldást javasolni??
Illetve fel tudnátok világosítani hogy milyen trükkök vannak a játékban amiket szabad, és érdemes használni, vagy milyen segítségeket tudok igénybevenni hogy ne kelljen azok idejét rabolnom a játékban akik csak nyomulni akarnak??!!
The Garrett
minden item stackel mindennel (a mount speedet adok kozul)
a max sebesség gyorsulas amit el tudsz érni az +10%( efölött nem ad + -t egyik item sem) szoval elég ha veszel egy leatherworker trinketet, ami pont annyit ad, és azt használod.

Sziasztok!
Van egy dolog, amire már régóta nem találtam normális választ.
Ugye mount sebességét módosíthatja: ostor, répa, sarkantyú, kesztyû-enchant.
Ezek hogyan mûködnek repülö illetve sima mount esetén?
...mert hallottam olyat is, hogy stack-elõdik, olyat is, hogy nem, sõt olyat is, hogy semmit nem számítanak repülõ mountnál...
Oszlassátok el a homályt, pls!
Köszi!
Üdv.
Kazador

visszapecselésre se lehetõség, se szükség
csak a legújabb verzióval játszhatsz, a többivel nem enged be a szerver

The Garrett
wow mappán jobbgomb > törlés

Davidus
újrek invázió

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy szeretnék találni vmi repatch-et amivel bc 2.0.12-rõl 2.0.10-re vissza tudom patchelni! Segitségetek kérem, remélem tudtok segiteni!
üdv: Riko

MSI 770-C45; AMD Phenom II x2 550 BE; Gigabyte HD5770 1GB DDR5; Gigabyte Superb 460W Acer 5750 G; i3-2310M; Nvidia GeForce GT 540 M

nah úgylátom haza kellett menni az oviból, minden rendbontóért jött az apukája (aki erõsebb)
vagy csak uzsi volt és most elpilledtünk?

picket
Massively-Multiplayer Online helyesen, csak mert mást jelent a massive és a mass. De amúgy a többi helytálló, vagyis szabad fordításban magyarul annyit jelent, hogy "csak interneten játszható".

ಥ_ಥ

hát persze, a géped és a router között LAN van
Ez egy MMO
Mass Multiplayer Online
csak interneten, és már most jelzem, hogy havidíjas
és igen, mi fizetünk érte

Nem, csak interneten.
csak single player van benne

hello. a world of warcraft al lehet lanba jáccani?<#confused><#nemtudom><#confused>
Nemtom mi a bajotok a curse of weaknessel legjobb spel minden bosson fenn kell,hogy legyen. A srác õsthetség nemtom mikor eszméltek rá!!!

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Már lehet hogy volt ez a video, de hatalmas:

"300" a WoW-ban
"curse of weaknessel" ez egyre jobb lesz <#idiota>
ez mind szép és jó, de nekem aff locknak ez mellé még van insta corroption, siphon, meg 1,5seces ua
sehol nem lennél dmgben normális aff lock ellen

Count Adyn
😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Szóval alap fórumozó. Ezzel nem mondtál újat.

&#3237;_&#3237;

Curse of weakness is eleg durva dmg, azzal tuti tartod a versenyt.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

s0n1c
😊)))
kicsit olyat Cthulhus érzésem van... spawnolni fog ha kimondod a nevét...

hastur-hastur-hastur-hastur

lehet tört szerveren Anonnak irják <#idiota>
Hagyjuk már ezt az Anonozást lol
Shade of Aran annak a szerencsétlen idióta highend raidbossnak a neve

TDC Geronimo
Ezzel most elindítottál egy újabb lavinát...hát kellett ez nekünk? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ki az az Anon?

s0n1c
véletlenül nem Crassus testvére vagy? <#idiota>
És igenis immolateval curse of weaknessel meg shadowbolttal felveszem a versenyt még ha mozogni kell akkor is. Bár ez boss függõ Anonnál pld sokat kell mozogni curátornál addokra tökéletes egy shadow bolt +shadow burn

És ezután nem rajongtok érte? Nem értelek benneteket. Úgy érvel mint senki más. Beszélek is a lockjainkal.

Lynx_TWL
hát te spenótot eszel regglire és spanyol viaszként szarod ki :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

affi a lehetõ legnagyobb dmg mellett, a legjobb support is. gonolkozzál már te idióta..
"Ráadásul aki egy kicsit is jól tolja két shadow bolt között van idõ arrébmenni /próbáld ki mennyit-sokat/ pláne ezek leröviditett idejû shadow boltok."
mert szerinted aff buildban nincs benne bane mi? ennyire értesz hozzá bazz...

Lynx_TWL
l2read
átugrod az észérveket aztán papolsz gg
istenem, gyakrabban kéne ide járnod😄

Szerinted azt a 30% os imp fejlesztést azért toltam mert én akarok faszagyerek meg nagy dps lenni? Gondolkozz már ember. Ez inkább egy afflira jellemzõ. Ráadásul aki egy kicsit is jól tolja két shadow bolt között van idõ arrébmenni /próbáld ki mennyit-sokat/ pláne ezek leröviditett idejû shadow boltok. Szal ülj le egyes ideje lenne vitatkozás helyett kipróbálni amit irtam.

Lynx_TWL
eddig te vagy a legretardáltabb itt a wow topicban gz😄

Affli ownz. De hallani jókat firelockról is. Mondjuk személyes tapasztalatom az nincs.

Egy mondatot emelnék ki devilking mondandójából, mivel a fõ hangsúly ezen van, a BC-vel megszüntek az MC szintü bossfightok, nem leül a DD a karosszékbe és minden elõre hintánál lõ egy fireballt. Amit én eddig láttam ott mindehol futni rohanni kellett, fedezékbe állni szétszóródni, egy kupacba futni, tehát ezért jött fel annyira a DPS listán az aff lock mert akkor is sebez ha kimegy cigizni. Én örülnék a legjobban ha lehetne bármilyen komolyabb helyen petet használni de egyenlõre kb instant halnak.
Attól tartok csöcskulcs guildjében nem hemzsegnek a DPS császárok, és ott közepes skillel és casual talentel remekül érzi magát az elsõ helyen. Fennáll a lehetõsége hogy mi mind tévedünk, de nem fogadnék erre a verzióra nagy összegben. Aszem 5 elég izom geares és skilles lock van a guildünkben, van bennük kisérletezõ kedv is, mindent kipróbáltak, de instába egyenlõre az affli a leghatékonyabb.
msn cimét elkérted már? <#ejnye1>
Lynx_TWL
jóaz nem számít😄

ja az lemaradt hogy highend raid csapatmunkáról szól, nem arról hogy én vagyok a fasza gyerek, leszarok mindenkit mert én akarom nyomni a legnagyobb dps/akármit

Ugyanmár DevilKing nem értesz hozzá csõkujcs már megmondta. Különben is karában nem úgy van és az a lényeg.
Asszem egy igazi Csõkujtsfan lettem.

picket
omg, te minden noobra hallgatsz? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

csak hogy kis fogalmad legyen igazi high endrõl.
az összes boss nyom valami aoe dmget, tehát ha kinnt van a peted akkor azt már buktad is. így arra a dpsre egyáltalán nem számíthatsz. marad a shadow bolt spam, meg az immo. csak ezzel a 2 spellel te nem fogod túlsebezni affis lockot, aki felrak 4 dotot (+1 curse), és mellé ugyanolyan dmg mellett nyomja a shadowboltot. ráadásul a bossok nagy részénél egy helyben sem állhatsz, tehát az neked megintcsak dmg kiesés míg affi locknak pörögnek az alap 600 dpses dotok. affinak ugyanakkor még ott van dark pact, siphon life, drain life is, így gyak semmi heal nem kell neki(nekem drain life raiden 1000+ healt tickel). ez is a raidet segíti.

és csak mondja 😄
szerinted aki béta óta lockot tol, miért affli talenten van HLI instákban? Biztosan szar, azért. WTB szado-mazo raidelés.
Fenrir
Hagyjátok már 😄DD

Nem látjátok, hogy elmebeteg? 😄

A halál csupán a kezdet...

Ne bántástok Csõkujtsot olyan aranyos!!!! Eszem a kis 12 éves szívét még a végén elveszitek a kedvét határtalan optimizmusától és megfosztjátok õt (ir)reális énképétõl. Minden szava kincs. Megyek is nihilumos lockot spammolni hogy szar az affli csõkujts megmondta.

nem törlöm le, mert Bloodpanther direkt kérte a high-end tartalmakról való beszélgetést <#idiota>