World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy MMO
Mass Multiplayer Online
csak interneten, és már most jelzem, hogy havidíjas
és igen, mi fizetünk érte

Nem, csak interneten.
csak single player van benne

hello. a world of warcraft al lehet lanba jáccani?<#confused><#nemtudom><#confused>
Nemtom mi a bajotok a curse of weaknessel legjobb spel minden bosson fenn kell,hogy legyen. A srác õsthetség nemtom mikor eszméltek rá!!!

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Már lehet hogy volt ez a video, de hatalmas:

"300" a WoW-ban
"curse of weaknessel" ez egyre jobb lesz <#idiota>
ez mind szép és jó, de nekem aff locknak ez mellé még van insta corroption, siphon, meg 1,5seces ua
sehol nem lennél dmgben normális aff lock ellen

Count Adyn
😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Szóval alap fórumozó. Ezzel nem mondtál újat.

&#3237;_&#3237;

Curse of weakness is eleg durva dmg, azzal tuti tartod a versenyt.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

s0n1c
😊)))
kicsit olyat Cthulhus érzésem van... spawnolni fog ha kimondod a nevét...

hastur-hastur-hastur-hastur

lehet tört szerveren Anonnak irják <#idiota>
Hagyjuk már ezt az Anonozást lol
Shade of Aran annak a szerencsétlen idióta highend raidbossnak a neve

TDC Geronimo
Ezzel most elindítottál egy újabb lavinát...hát kellett ez nekünk? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ki az az Anon?

s0n1c
véletlenül nem Crassus testvére vagy? <#idiota>
És igenis immolateval curse of weaknessel meg shadowbolttal felveszem a versenyt még ha mozogni kell akkor is. Bár ez boss függõ Anonnál pld sokat kell mozogni curátornál addokra tökéletes egy shadow bolt +shadow burn

És ezután nem rajongtok érte? Nem értelek benneteket. Úgy érvel mint senki más. Beszélek is a lockjainkal.

Lynx_TWL
hát te spenótot eszel regglire és spanyol viaszként szarod ki :d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

affi a lehetõ legnagyobb dmg mellett, a legjobb support is. gonolkozzál már te idióta..
"Ráadásul aki egy kicsit is jól tolja két shadow bolt között van idõ arrébmenni /próbáld ki mennyit-sokat/ pláne ezek leröviditett idejû shadow boltok."
mert szerinted aff buildban nincs benne bane mi? ennyire értesz hozzá bazz...

Lynx_TWL
l2read
átugrod az észérveket aztán papolsz gg
istenem, gyakrabban kéne ide járnod😄

Szerinted azt a 30% os imp fejlesztést azért toltam mert én akarok faszagyerek meg nagy dps lenni? Gondolkozz már ember. Ez inkább egy afflira jellemzõ. Ráadásul aki egy kicsit is jól tolja két shadow bolt között van idõ arrébmenni /próbáld ki mennyit-sokat/ pláne ezek leröviditett idejû shadow boltok. Szal ülj le egyes ideje lenne vitatkozás helyett kipróbálni amit irtam.

Lynx_TWL
eddig te vagy a legretardáltabb itt a wow topicban gz😄

Affli ownz. De hallani jókat firelockról is. Mondjuk személyes tapasztalatom az nincs.

Egy mondatot emelnék ki devilking mondandójából, mivel a fõ hangsúly ezen van, a BC-vel megszüntek az MC szintü bossfightok, nem leül a DD a karosszékbe és minden elõre hintánál lõ egy fireballt. Amit én eddig láttam ott mindehol futni rohanni kellett, fedezékbe állni szétszóródni, egy kupacba futni, tehát ezért jött fel annyira a DPS listán az aff lock mert akkor is sebez ha kimegy cigizni. Én örülnék a legjobban ha lehetne bármilyen komolyabb helyen petet használni de egyenlõre kb instant halnak.
Attól tartok csöcskulcs guildjében nem hemzsegnek a DPS császárok, és ott közepes skillel és casual talentel remekül érzi magát az elsõ helyen. Fennáll a lehetõsége hogy mi mind tévedünk, de nem fogadnék erre a verzióra nagy összegben. Aszem 5 elég izom geares és skilles lock van a guildünkben, van bennük kisérletezõ kedv is, mindent kipróbáltak, de instába egyenlõre az affli a leghatékonyabb.
msn cimét elkérted már? <#ejnye1>
Lynx_TWL
jóaz nem számít😄

ja az lemaradt hogy highend raid csapatmunkáról szól, nem arról hogy én vagyok a fasza gyerek, leszarok mindenkit mert én akarom nyomni a legnagyobb dps/akármit

Ugyanmár DevilKing nem értesz hozzá csõkujcs már megmondta. Különben is karában nem úgy van és az a lényeg.
Asszem egy igazi Csõkujtsfan lettem.

picket
omg, te minden noobra hallgatsz? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

csak hogy kis fogalmad legyen igazi high endrõl.
az összes boss nyom valami aoe dmget, tehát ha kinnt van a peted akkor azt már buktad is. így arra a dpsre egyáltalán nem számíthatsz. marad a shadow bolt spam, meg az immo. csak ezzel a 2 spellel te nem fogod túlsebezni affis lockot, aki felrak 4 dotot (+1 curse), és mellé ugyanolyan dmg mellett nyomja a shadowboltot. ráadásul a bossok nagy részénél egy helyben sem állhatsz, tehát az neked megintcsak dmg kiesés míg affi locknak pörögnek az alap 600 dpses dotok. affinak ugyanakkor még ott van dark pact, siphon life, drain life is, így gyak semmi heal nem kell neki(nekem drain life raiden 1000+ healt tickel). ez is a raidet segíti.

és csak mondja 😄
szerinted aki béta óta lockot tol, miért affli talenten van HLI instákban? Biztosan szar, azért. WTB szado-mazo raidelés.
Fenrir
Hagyjátok már 😄DD

Nem látjátok, hogy elmebeteg? 😄

A halál csupán a kezdet...

Ne bántástok Csõkujtsot olyan aranyos!!!! Eszem a kis 12 éves szívét még a végén elveszitek a kedvét határtalan optimizmusától és megfosztjátok õt (ir)reális énképétõl. Minden szava kincs. Megyek is nihilumos lockot spammolni hogy szar az affli csõkujts megmondta.

nem törlöm le, mert Bloodpanther direkt kérte a high-end tartalmakról való beszélgetést <#idiota>

Ne bb-zz itt, kis gyerek. Csak linkelj egy profilt. Hátha tanulhatnának belõle a többiek, vagy túl nagy kérés? Olyan nagy szájjal ugatsz le olyanokat, mint Devilking, hogy rossz nézni, de ha esetleg megnéznéd a profiljait az Armoryn, talán egy kicsit visszafogottabb lennél.
Kriger
Foglaltnick nõvérke, szikét és TÖRLÉST kérnék. Köszönöm.

Ha szánsz egy kis idõt rá anélkül is le tudod ellenõrizni jó e amit irtam hogy bátmit bevillantanék na bb.

Csak hogy tényleg ki tudd próbálni

Mit ad isten már megint tévedtem :/ /bocsika de lockomat nem use 3 hete/ Pontosan ezek a talentjeim.

imp s bolt max bane max
Devastation 3 imp firebolt 2 shadowburn kötelezõ
destructive reach intensity max

Improved imp max demonic embrace max
fel intellect health funnel max
fel domi kell fel stamina alap demonic aegis ami ugye nem kell mondjam szintén + 30% dmg a fel armorra barátom😊
unholy power max madter demonology max. Daemonic sacxrifice soul link alap. Demonic knowledge max. daemonic tactics max.

Ezt nem innen onnan fórumokból szedtem hanem teljesen saját gyártmányú tálentezés sokszori próba eredménye. A legbrutálisabb az hogy nem csak PVE be büntet hanem pvp be is. Nem kicsit. Afflival ellentétben...

Sok a duma, az a baj. Villants egy Armory profilt légy oly kedves, aztán ha azt látjuk, hogy legalább full T4-ben vagy, akkor majd mindenki azt fogja mondani, hogy OK vagy, de addig csak egy nagy pofájú fórum troll.
Ja ruint azt valóban elírtam sry. Szal ruin kilõve. De azonkívül 10 és 30% között igen nagy különbség van fõleg ha elsõként kell csekkelni folyamatosan a ktm et hogy mikor ugrik rád vajh a mob. Ha hiszed ha nem az a kis hármas csoport a demonology allján iszonyat dmg-t tol. SL DK DT. Ráadásul a DT összeadódik a devastationnal ami azért valljuk be brutális +10% crit. De mondom próbáld ki nyugodtan csak majd legyen benned annyi tartás hogy visszajöjj beírni, hogy igazam volt.

TDC Geronimo
Jahogy úgy, az más :d

Aláírásod cseppet sem aktuális úgy gondolom ;>

Guest
Haggyatok! 😊)
gondolom nem kívánod megosztani velünk, szerencsétlen idiótákkal az armory profilodat, amivel esetleg hatékonyabban döngölhetnél mindenkit a földbe

Meggymag
Spamre jött csak nem kell megrémülni 😄

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

TDC Geronimo
nicsak kit látni errefele <#wave>

Guest
Észérvek, csak így kapásból:

- Többször hangsúlyoztad hogy az affli locknak nincs aggrócsökkentésre módja, csak jelezném hogy affli ágon is ugyanúgy van -10%-os talent mint destron. Soulshattere meg minden locknak van, hogy szerinted az nem ér semmit az ESZP 😛

- "Ezekkel a nyalánkságokkal együtt tökig fejlesztve a demonology ág amit már nem sorolok hogy mi ad még damagét de van bõven." Soroljad csak. Imped van elöl, tehát MD, DS kilõve, Ha SL-t használod akkor jó esélyed van hogy az imp rövid úton elhalálozzon, marad a Demonic Knowledge mint +dmg...

- És ami a legjobban érdekelne: Hogy van neked Felguard mellett Ruinod? 😄

Szóval szép elõadás volt, de azért erre még gyúrjál egy picit 😊)
The Garrett
2 ev raidtapasztalatbol 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.