World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Multiplayer Online
csak interneten, és már most jelzem, hogy havidíjas
és igen, mi fizetünk érte
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ez mind szép és jó, de nekem aff locknak ez mellé még van insta corroption, siphon, meg 1,5seces ua
sehol nem lennél dmgben normális aff lock ellen
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
l2read
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
hastur-hastur-hastur-hastur
Shade of Aran annak a szerencsétlen idióta highend raidbossnak a neve
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
๏̯͡๏﴿
"Ráadásul aki egy kicsit is jól tolja két shadow bolt között van idõ arrébmenni /próbáld ki mennyit-sokat/ pláne ezek leröviditett idejû shadow boltok."
mert szerinted aff buildban nincs benne bane mi? ennyire értesz hozzá bazz...
átugrod az észérveket aztán papolsz gg
istenem, gyakrabban kéne ide járnod😄
๏̯͡๏﴿
Attól tartok csöcskulcs guildjében nem hemzsegnek a DPS császárok, és ott közepes skillel és casual talentel remekül érzi magát az elsõ helyen. Fennáll a lehetõsége hogy mi mind tévedünk, de nem fogadnék erre a verzióra nagy összegben. Aszem 5 elég izom geares és skilles lock van a guildünkben, van bennük kisérletezõ kedv is, mindent kipróbáltak, de instába egyenlõre az affli a leghatékonyabb.
Asszem egy igazi Csõkujtsfan lettem.
az összes boss nyom valami aoe dmget, tehát ha kinnt van a peted akkor azt már buktad is. így arra a dpsre egyáltalán nem számíthatsz. marad a shadow bolt spam, meg az immo. csak ezzel a 2 spellel te nem fogod túlsebezni affis lockot, aki felrak 4 dotot (+1 curse), és mellé ugyanolyan dmg mellett nyomja a shadowboltot. ráadásul a bossok nagy részénél egy helyben sem állhatsz, tehát az neked megintcsak dmg kiesés míg affi locknak pörögnek az alap 600 dpses dotok. affinak ugyanakkor még ott van dark pact, siphon life, drain life is, így gyak semmi heal nem kell neki(nekem drain life raiden 1000+ healt tickel). ez is a raidet segíti.
szerinted aki béta óta lockot tol, miért affli talenten van HLI instákban? Biztosan szar, azért. WTB szado-mazo raidelés.
Mit ad isten már megint tévedtem :/ /bocsika de lockomat nem use 3 hete/ Pontosan ezek a talentjeim.
imp s bolt max bane max
Devastation 3 imp firebolt 2 shadowburn kötelezõ
destructive reach intensity max
Improved imp max demonic embrace max
fel intellect health funnel max
fel domi kell fel stamina alap demonic aegis ami ugye nem kell mondjam szintén + 30% dmg a fel armorra barátom😊
unholy power max madter demonology max. Daemonic sacxrifice soul link alap. Demonic knowledge max. daemonic tactics max.
Ezt nem innen onnan fórumokból szedtem hanem teljesen saját gyártmányú tálentezés sokszori próba eredménye. A legbrutálisabb az hogy nem csak PVE be büntet hanem pvp be is. Nem kicsit. Afflival ellentétben...
Aláírásod cseppet sem aktuális úgy gondolom ;>
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
- Többször hangsúlyoztad hogy az affli locknak nincs aggrócsökkentésre módja, csak jelezném hogy affli ágon is ugyanúgy van -10%-os talent mint destron. Soulshattere meg minden locknak van, hogy szerinted az nem ér semmit az ESZP 😛
- "Ezekkel a nyalánkságokkal együtt tökig fejlesztve a demonology ág amit már nem sorolok hogy mi ad még damagét de van bõven." Soroljad csak. Imped van elöl, tehát MD, DS kilõve, Ha SL-t használod akkor jó esélyed van hogy az imp rövid úton elhalálozzon, marad a Demonic Knowledge mint +dmg...
- És ami a legjobban érdekelne: Hogy van neked Felguard mellett Ruinod? 😄
Szóval szép elõadás volt, de azért erre még gyúrjál egy picit 😊)