166748
  • [HUN]Crassus
    nah most akkor ki a hülye?:)
  • shaime01
    yap, ez multibox ennél rosszabb már csak az 5 affli lock multibox
  • ShaiHulud
    multibox, mostanaban nepszeru 3 ele shamant igylupolni pvpre. ismerek par ilyet.
  • picket
    "picketet jó kedvében találod" - pipa
    "esetleg kiguglizza helyetted az információt" - x
    "amennyiben megfelel a kérdésed magas elvárásainak" - x
    "bár ebben nem hiszek őszintén" - én sem

közkívánatra
  • tigeroo
    ezt a jómadarat ismeri valaki?:D
    (3 tök egyforma sámán, "egybeolvadva" mozognak, egyszerre cselekednek, bg cseten ott röhögtünk rajta)

ez nem exploit? (gondolom 3 acc, meg 1 bot vagy én nemtudom..)
  • picket
    Oh, rákerestem és tévedtem, resto druida. Meglepett. Tehát akkor hülyeséget beszélt, aki a FERAL druida cc képességeit említette. kkhtxl2readnoob
  • picket
    Nem néztem még meg a videot, de gondolom feral druida az illető...
  • Dopti
    "lőcs király"
  • WiLDoR
    ja, az vajon mi lesZ?
    lángoló keresztes hadjárat?
    vagy netán izzó kampány?
    a köv. patch cime magyarosítva meg biztos ez lesz:
    a lőcs király haragja
    vagy a tetem-király dühe, esetleg egyéb marhaságok
  • Dopti
    Remélem a kiegeket is fordítják majd
  • WiLDoR
    "World of Warcraft (A háborús fortély ereje)"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
    ez de durva, szakadtam az irodában a röhögéstől...na innentől a mai nap már csak jó lehet
  • Narxis
    Nem baj, majd legközelebb.
  • shaime01
    már rég eljöttem stvből warrival szóri
  • k O T T A
    plusz most kezdtem drainei female shamant(enh ftw)
    csak idegesít h allys oldalon semmit nem ismerek kicsit több idő lesz így szintezni
  • k O T T A
    tuti farmolt:)
    most mondjuk én is kínainak érzem magam. farmolás megy.. 3nap alatt 4k gold:D kell az az epicmount:)
  • Lazarus
    Nincs ezen csodálkoznivaló. Természetes kiválasztódás, a gyengék elhullanak
  • Dopti
    Igen MTI szokott alkotni, de az ilyenek miatt imádom a METRO-s cikkeket amik játékról szólnak... Sztem a Frei is nekik néha álnéven
  • The Garrett
    "(A háborús fortély ereje) " AZT A BETYAR KURVA MINDENSEGIT NEKI :D:D:D

raadasul MTI... no comment
  • Lacee
    háborús fortély ereje, csak picipuha ablakok TapasztalatiPont műtéti rendszeren használható.

de vajon a worldből hogy lett erő?
  • Dopti
    Kómáig folytatta a háborús játékot
    JÁTÉK Egészen az összeesésig folytatta egy 15 éves belga fiú a World of Warcraft (A háborús fortély ereje) elnevezésű számítógépes játékot a belgiumi La Louviere-ben lévő otthonában, és végül kómába esett. Kórházba szállítása után csaknem egy napig tartott, amíg magához tért. „Szenvedélyes játékos vagyok. Gyakran megesik, hogy az egész éjszakát átjátszom" - ismerte be a 15 éves Benjámin. MTI (MAI METRO)

Remélem nem ütközik a szabályokba hogy egy hírt beszúrok. Két durva dolog van a cikkben, az 1ik a fordítás...
  • Davidus
    Crassusnak:D
  • Lazarus
    X:\World of Warcraft\Interface\AddOns mappába kell behelyezni. Belépés után kariválasztó képernyőn a bal-alsó sarokban lesz egy "addons" gomb. chatbe írd be hogy /atlas
  • Pókmalac
    nah ha az atlasz mod akkor leszedtem hozzá (Atlas_v1.10.3) na de ezt kicsomagolás után hova másoljam és a játékban hogy hivjam elö????
  • [HUN]Crassus
    már nem emlékszem pár hete ki mondta,hogy szar a Druida CC......sztem az nézze meg a videt párszor:P
    amúgy meg pont látszik abban a fightban amit említettél,hogy a warri-t iszonyatosan lehet CC vel szopatni...gyakorlatilag mintha nem is létezne
  • Pókmalac
    amikor beillesztem a cucucokat a Shift+balegér gomb-al ami van a tatyomban akkro megjeleniti de mivan akkor ha pl oylan dolgot akarok beilleszteni(ahova lehet irkálni) de nekem nicns meg azt hogyan tudodm megoldani????irták hogy töltsek le egy Atlasz progit hozzá...és azt honna tudom letölteni????????????
  • Shortstop
  • tigeroo
  • pries
    Bocs a káromkodásért, azt hittem kicenzúrázza magától
  • pries
    Sziasztok!
    Egyik haverom mondta, hogy elbaszódott a Haomarush realm, igaz ez? És ha igen, akkor mi baszódott el?
  • Narxis
    Nem jön valaki shaime-t gankelni stv-ben?
  • Skill
    wtb gold twisting netheren vagy cserélnék bs goldra.pm infoért
  • Count Adyn
    Egy druid/lock 2 ős is érdekes lehet 2v2 be. Ienkor hiányzik ez a játék:P
  • WiLDoR
    hát nemtom, nézd meg jobban szerintem a druid pov-os első két fight-ot, s leginkább a 2.-kat.
    gyakorlatilag szerencsétlen draenei warrior szart se tud csinálni, mert vagy ciklonban, vagy gyökérben, vagy trap-ben van, az ellenfél druidját pedig ez a druida amivel csak tudja, 1 helyben tartja, ezzel is supportolva a huntát + a pet-jére is maxosan figyel, szal' egyáltalán nem tolja rosszúl szvsz...
  • WiLDoR
    jah, ezt láttam már én is pár napja, nagyon jók tényleg.
    mindegyik fullosan kihasználja a kariját és iszonyat mód összedolgoznak.
    amit a druid meg cc szinten művel, na az odab*sz, s nem kicsit, nagyon...
    le a kalappal elöttük, az tuti.
  • Oldern the 1st
    Nem tudom, milyen videót nézel, de Hamstring volt bőven ebben is, Hammert is mindtha láttam volna.
  • 1Darton1
    Remeljuk abban mar lesz hamstring es judgement of justice is. ^^
  • Somi1
    hat leirasban azt irtak h 1 este alatt csinaltak a felveteleket mert annyian kivancsiak voltak h jatszanak. mivel sok embernek nagyon tetszett a muvi ezert belekezdtek egy nagyobb atfogobb muviba amit par honap alatt csinalnak majd lesz benne 2v2 3v3 meg 5v5 is.
  • Count Adyn
    Szép páros:D Én még nemis voltam arénába se, tiszta gáz:P
  • 1Darton1
    A druid nem tul eros, az ellenfelek pocsekok, a hunter eszmeletlenul jo. Ha ez csak ilyen fun video, akkor rendben van. Viszont ha ezek a teamek szamitanak abban a battlegroupban a topnak, akkor mar ertem hogyan sikerult az a magas rating egy kozepes druidaval.
  • The Garrett
    eleg jol toljak :D

mage project törölve, megint druidom lesz ha lesz :P
    Nagyon komolyan ccznek, a hunterre alig kell heal, a druid amugyis elmenekülne minden elol + még a lassitos csapda is... Tökeletes paros telleg.