166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119063 Én használok /spit macrot! -
#119062 Szeretném megkérdezni, hogy ki használ hotkey-ket, és miért? Én azért kezdtem el, mert az a-d billentyűkkel nem lehet rendesen fordulni. De sajnos képtelen vagyok hotkey-kel rendesen játszani. Amíg frost buildem volt, nem okozott gondot az egerezés, de fire-ként pvp-ben így gyakorlatilag semmit nem érek. Egy mage-nek kb. hány spell-t érdemes hotkey-ről használnia, és melyik billentyűkre érdemes bind-elni (nekem most az összes egyformán praktikátlannak tűnik)?
Ha van valamilyen jó add-on, amivel kiváltható a hotkeyhasználat, vagy állítható az a-d billentyűk érzékenysége (gyorsabban fordul) az lenne azt hiszem a legjobb megoldás (omen-en kívül eddig még nem használtam add-on-t). Ja és még egy kérdés, a wasd továbbra is marad mozgás irányításra, vagy csak a w? köszi -
#119061 túl nagy a vita én csak azt mondom h lehet meg kéne változtatni az eddigi setteket h a mostani állláshoz jobb legyen
pl t4 az szarabb mint s1 de s1 már ugyanúgy szart se ér mert resi nincs és spelldmg meg már megint nemkell
2k-s ratinget meg csináljon aki tud nekem nemmegy(mondjuk szar a setup shadowpappal tolom most tervezek egy arms waris groupot ehelyett)
karából kb 3 loot kéne a maradék az badge zulaman
és akkor talán jólenne de az 5k mana kicsit izzasztó helyzeteket tud szülni akármi akármit mond:d -
WiLDoR #119060 btw, ha már warrior.
tegnap elsétált elöttem ez a csávez'
realizáltam is kapásból, hogy az axe spec csak szar lehet -
WiLDoR #119059 recklessness az warrior skill, te nub -.- -
#119058 És utána jövünk ide flémelni, hogy milyenimba a recklessness skillel a warlock
Tök imba ez a rugó mióta felguardos vagyok. -
#119057 en meg eldontottem hogy jövö honapban mage -t inditok. :D mire 70 es leszek ugyis felbuffoljak a mage-t a sok siras miatt. -
WiLDoR #119056 én rfc-t céloztam meg.
összehúzom az összes lvl 12-14-es elitet és olyan deathwish-recklessness-trinket-omgwtf dps-t fogok csinálni, hogy besz*rtok baze'
és geccpro' leszek, azám! -
#119055 screensoht or didn't happen!!!!1111
Amúgy arra gondoltam énis, hogy lemegyek Deadminesba behúzom az összes mobot és blade flurry+adrenalinrush+trinketekkel olyan imba dps-em lesz hogymajdcsak néztek -
#119054 "A kottának próbáltam segíteni hogy mennyi unbuffed ap, hit -crit kell ahoz hogy emberszámba vegyék raiden" - healelsz vagy kussolsz! Amúgy a hihetetlen számú dps közzétételének mi köze van ehhez? Semmi, csak erősjános vagy? :p
"a plebs meg örvend." -
"Az alap probléma az hogy véletlenűl sem értelmezni akartad amit irtam hanem nekiálltál hőzöngeni." - te melyik fórumra akartál írni?
"jöhet a puredépéesonly litánia" - gtfo dps iz no paly wai -
#119053 off -
#119052 leetdps
-
ShaiHulud #119051 nem boncoltagattam mennyire viable egy retri pala raidben, csupan az 1100-1300 erolkodes nelkuli dps-d igazsagtartalmat kerdojeleztem meg, es ki is derult, hogy melle beszeltel. elmehetnel politikusnak. -
WiLDoR #119050 Kryn-nek üzenem (vagy vki adja át, aki képes rá), hogy 17.30-tól max. 20h-ig leszek online (könnyen lehet, hogy 19h lesz belőle), szal' ha szeretne 3v3-at a csapatával, akkor tolja fel az orcáját a serverre.
én nem tudok vele kapcsolatba lépni vele munkhelyről...
thx -
Warden #119049 Ugye direkt ferdítesz?Karahzanból IS össze lehet hozni az alap dps cuccot.Ezt mint javalattot adtam a kottának.
A saját dps gearem azért messze jobb karahzanszintűnél és ahogy íram karahzanos cucc az aranból eső köpeny meg a sityak ami onnan ered.Minden más gruul-maggi-s1 legalábbis az esetemben ill a skygurdos repustrinkettől a badgeos- libramon át a húsvéti nyúlig.A kottának próbáltam segíteni hogy mennyi unbuffed ap, hit -crit kell ahoz hogy emberszámba vegyék raiden ill hogy honann tud öltözködni.A hiba az volt hogy nem egy privát üzenetet küldtem neki.Mindíg lesz egy oylan mint te aki tökmindegy mit ír az ember majd ő ugy értelmezi ahogy akarja majd véleményezi saját habitusa szerint a plebs meg örvend.
Az alap probléma az hogy véletlenűl sem értelmezni akartad amit irtam hanem nekiálltál hőzöngeni.Sajna a mig a blizzard ugy akarja t5 és afeletti instákba nemigen visznek retri paladint pedíg nem rossz csak hát ahoz olyna beállítottságú guild is kell.Ugyhogy tartom magam a leírtakhoz t4 szinten igenis jól játszható class a retri paladin és jöhet a puredépéesonly litánia... -
#119048 de ennek kurvapicsába semmi értelme öcsém. -
#119047 [IMG]http://img103.imageshack.us/my.php?image=critterkx8.jpg[/IMG
Ott az 1300 DPS :P -
ShaiHulud #119046 az erolkodes nelkul 10k dps. -
#119045 lies!!!! -
#119044 én meg oneshotoltam egy patkányt SW-ben!!!1 -
#119043 Nem érdekes, csak újabb példa a kiváló balancera, azaz hogy a resilience mennyit segít/árt az egyes classoknak, mindkettőben magasan vezet a mage (és a rugó). Nincs még egy class, mely kizárólag azért talentel egy ágra (deep frost; persze ott a WE, amit egy ócskább warrior is instant megöl, de egy shatter combo-ra azért jó), hogy ne pusztuljon el a legócskább hibrid DPS két suhintásától (talán még az Sl/SL lockok, na de belőlük mit csinál az a build?). Még a szintén papír aff/destro lockok is kétszer annyit bírnak. Ráadásul nekünk van a legmagasabb crit damageünk, 200-245%, plusz tisztán crit based class vagyunk (frostmage shatter combo, firemage alap 35% crit%). Ha ezek mellett jól sebeznénk, nem érdekelne az egész, de mindenki tudja, hogy a mage 5v5-ben csak cs+polira (heal interrupt) és biscuitért (mana a healrekenek) kell. Egy S3 mage frostboltja 2500-2800-at (!!!) critel 400-470 resre, már ha el lehetne castolni. A top rated csapatokban 2%-ot képviselnek a magek, utolsóként. Más classok 30%-ot.
Már postoltam a hivatalos fórumokon, pedig rühellem. Néhány huszárvágással meg lehetne oldani az egészet (Blizz-féle foltozgatott megoldás). Nagyvonalakban:
*low tier 75% puchback res frost ágra is, mondjuk a channelingre (elvileg a barrier tölti be ezt a szerepet, de TBC-ben ez viccnek is rossz)
*evocation 100% pushback/interrupt/silence res
*durva WE buff: HP, all res, armor. Egy hunter/lock petet simán ki lehet healelni, akkor a mi 41-pointer 45-sec petünk miért papír?
*PvP gearre reális Xmana/5 sec manaregen
*frostbolt damage buff: ez a chaincastolható frostbolt hatásfokától függ, ki kell tesztelni, lehet, hogy fölösleges
*dispell res az armorokra (az offenzív dispell nem arra való, hogy minden szerencsétlen playerről minden lószart lepurge-ölünk), ez arénában mondjuk lényegtelen
*spellsteal: ennyi manáért vagy 100%-ban a legutolsó buffot szedje le (elvileg ez lenne a koncepció), vagy 2 buffot. Jelenlegi formájában használhatatlan, ráadásul bugos.
Az első három a lényegi változtatás, szerintem teljesen alap dolgok, amit minden más class birtokol.
-
#119042 Na várj.
"Nem de szó nem volt raidbeli dps-ről.A menstruációból vagy egyébb alhasi fájdalmaktól görcsölő ShaiHulud olvasott 1/2 re valamit nagyon.A kottá-nak reagáltam le hogy t4 szinten simán lehet hozni olyan dps-t amiért nem rakják ki a raidból sőt ha mákja van akár bentlehet az első háromban."
Elemezzük csak ezt a bekezdést.
""Nem de szó nem volt raidbeli dps-ről"
" reagáltam le hogy t4 szinten simán lehet hozni olyan dps-t amiért nem rakják ki a raidból"
Valami gond van.
-
#119041 Látom olyan pro vagy, hogy felguard nélkül mész arénázni, meg nem használsz mást, csak dotolsz... sőt, társad sincs, egyedül tolod, nem úgy mint a noobok... legközelebb légy megalkuvó, és kapcsold be a monitort, hátha akkor nyersz -
ShaiHulud #119040 ha usen 2.3.3 van mar akkor euban holnap lesz 2.3.3 mivel szerdan van a maintenance itt. -
ShaiHulud #119039 akkor miert allitod hogy 1100-1300 dps erolkodes nelkul hozhato karaszintu gearben? ennyi erovel lemehetnel a deadminesba es megnezhetned mennyi dpst tolsz van cleefre aztan ideirhatod hogy "nevetve tolok 2000 dpst ilyen olyan gearben"
es en akkor is leugatlak hogy raidben kizart dolog kara szintu gearben az 1100-1300 dps, mert te ugye ezt mint teny kozolted. Honnan kene tudnom hogy gondoltad, ha az ember egy class dpset irja, akkro alap hogy raiddpsrol beszel, es nem egy level 53 as mobon elert okorkodest.
szal meg egyszer, a gond az hogy te ugy alitottad be, hogy a paladin annyi dpst csinal kara szintu gearben mint egy tier5-6 rogue. aztan meg nekiallsz sertegetni engem, mert kivettem a kezed a bilibol. -
Vercetti 1 #119038 Hello, nekem USA-s wowom van de EU-s realm-on játszom, és felpatchelte megát 2.3.3-ra, azt szeretném kérdezni mikor lesz EU-n 2.3.3 mert most nem tudok felépni, vagy esetleg lehet olyat csinálni hogy vissza patholom 2.3.2re? köszi -
ShaiHulud #119037 "Nem de szó nem volt raidbeli dps-ről.A menstruációból vagy egyébb alhasi fájdalmaktól görcsölő ShaiHulud olvasott 1/2 re valamit nagyon."
a nem raiddps nem erdekel senkit. -
WiLDoR #119036 igen, sajna én is eléggé úgy érzem, hogy arena-ban eléggé suxx mostanában cloth-ban rohangálni.
mert ha nem is csapnak szét 2 sec alatt, akkor is, ha nekedront egy warri (vagy aimshotphewphew hunter, vagy wound poison-os rugó) + egy akármilyen másik dps class, akkor ha nem is halsz meg azonnal, a healered vért fog izzadni, hogy életben tartson a -50% heal reduction mellett.
s lock-nak pl. se ice block, se blink. van egy coex-em, ami szart se ér melee ellen, meg van egy pvp trinket 2 percenként, azt csók.
1x le tudod vele szedni a lassító effekteket magadról és ennyi volt, 1 sec múlva garantáltan rajtad lesz újra, onnantól meg próbálj elfutni, ha tudsz (nem tudsz).
múltkor pl. mikor az alábbi retpala + arms warri + holy pala combot kikaptuk épp azt nézegettem a combat logban, hogy:
- AAA hamstring crits you 100valamennyi
- you are afflicted by hamstring
- AAA hits you 950
- your corruption ticks AAA for 330
- BBB judgement of akármi crits you 800valamennyi
- your siphon life ticks AAA for 190
- BBB seal of command hits you 800
- your corruption fades from AAA (dispel)
- your siphon life fades from AAA (dispel)
- AAA mortal strike crits you 1700
- your curse of agone agony ticks AAA for 180
- BBB crusader strike crits you 1700
- your corruption ticks BBB for 330
- your siphon life ticks BBB for 180
- BBB hits you 950
- AAA whirlwind crits you 1600
- AAA hamsting you for 80
- you are afflicted by hamstring
- your corruption fades from BBB (dispel)
- your siphon life fades from BBB (dispel)
- BBB seal of akármi crits you 800valamennyi
- BBB gains coex
- BBB gains blessing of freedom
- coex fades from BBB
- ésatöbbi...
szal úgy mókás volt nézni, hogy amig az én dotjaim 300-350 körül (corruption, amig ugye a main dot) tickelgetnek, addig rám 800 alatt egyik sem ütött, s akkor még nem beszéltem az 1500+ crit-ekről...
valahogy nem túl vicces, na... -
Warden #119035 NO AKKOR MÉG EGYSZER. Só nem volt raidbeli dps-ről.Az a mérés blastedlandson arra jó hogy mégis mennyit lehet kihozni.Mint irtam a retri pladin elenleg t4 szinten tutira használható a felett csak holyként voltam.Az hogy ki mit olvas össze legyen az ő baja csak ne hőzöngjön ráadásul mert nem tud két kiba.. bekezdés közt különbséget tenni pedíg jól el lett különítve.
Még egy apróság a karahzan gear az azthiszem kimerül a sityakban meg az aranos köpenyben, de a példa amit szintén a kottának írtam hogy viszonylag jó kezdő dps cuccot lehet akár karahzanból is összeszedni szintén összemosódott a jóarcú szemében és osztja az észt pedíg nem kéne. -
#119034 Erdekes :c -
#119033 Szerinted en komolyan kerdeztem? -.- -
#119032 410 ressel arénázok, egy magenek ez bőven elég, 450 már csak kemény gimppel lenne elérhető. És érezhető is pl. egy rugó ellen, háromszor addig kell ütnie, de hunter, shaman és pala ellen hatástalan. Az is érdekes, hogy -15% crit chance-el miért chaincritel minden hunter. -
WiLDoR #119031 nem kapsz, egy -10-el kisebb mob akkora armor reduction-t (meg minden egyéb sz*rt is) kap egy 70-es ellen, hogy már nem nullába, hanem minuszba megy neki :)
nameg sokkal nagyobbakat is ütsz rá, mint egy 70-es mobra. én warrival mértem s1-ben olyan 900+ dps-t smw-ben a horda bázis melletti 67-69-es démonokon, mikor aldor repucuccokat farmoltam neki, de ez a dps 70-es instában leesett olyan 500 körülire.
szal nem reális dps az, amit egy 60-as mobra ütögetsz. -
#119030 Hogy tegnapról egy svéd beszólást idézzek:
löl -
Warden #119029 Nem de szó nem volt raidbeli dps-ről.A menstruációból vagy egyébb alhasi fájdalmaktól görcsölő ShaiHulud olvasott 1/2 re valamit nagyon.A kottá-nak reagáltam le hogy t4 szinten simán lehet hozni olyan dps-t amiért nem rakják ki a raidból sőt ha mákja van akár bentlehet az első háromban.
a raidról "Így nem fogsz pellengérre kerülni a dps miatt mitöbb elég rendesen támogatod a melee groupot és nem elhanyagolható az sem amit a három seal fentartásával adsz a raidnak." ez hangzott el csak a kis hisztérika összeolvasott két bekezdést de szíve joga.
A faxot érdekel hogy ki öl bt meg hyjal bossokat ha valakinek az számít tegye azt és linkelje 2 percenként hogy mekkora király ő én örülök iylen apróságoknak is hogy a pénzemért végre kapok egy játszható classt. -
#119028 Ez mondjuk uj nekem, szal ha egy lvl60- mobot verek akkor realis kepet kapok a dpsemrol 70+ instakban? :o -
Warden #119027 A mérés valóban nem raid környezetben volt hanem raid buffokkal és felpotizva blastedlandson a halhatatlan mobokon (melee classok ott tudnak mérni).Viszont ugyanaz az eredmény hozható karahzanig 25 fősben sem esik nagyon vissza t4 szinten, retriként afelett nem voltam ugyhogy arról nem tudok nyilatkozni.
Az meg abszolute érthetetlen főleg hogy mindkét oldalon van paladin hogy miért fáj az embereknek hogy egy class mindhárom ága használható akár instára akár bg-re vagy arénára. -
#119026 get moar res :D:Dd ... valoban, a resilience nelkuli randomokat 2-3 hitelem bgkben, jol esik az egomnak, de ez messze nem szint mar pvpben, mar s1en is van annyi resilience(ami nem retri set:p) amitol nem 2-3 hitelnek :) -
#119025 Elég szánalom, hogy 2 hybrid classból is instagibber lett. Frostmageként -15% crit, -5% hit mellett ha egy shaman elér (mivel a WF valamiért mostanság 100%), az -50% HP. Ha a pala ér el és mákja van, -70%. Egy jól gearelt retri pala 8-10k instantot érhet el clothon. Ezek után, mivel elegem lett a frostból (ami nem egy magenek való build szerintem) és egyáltalán a rohadt nagy balanceból, a patch után visszamentem fire-re, amit még élvezek. BG-n atom no-CD build, minden ölhető vele, na de az arena... Úgy érzem magam, mintha friss 70 lennék zöld gearben. De ha már egy sl/sl lockot is így szétcsapnak, elég elszomorító. -
ShaiHulud #119024 nah meg egy post ezzel kapcsolatbanD:
give wws report magadrol ahogy osztod az 1100-1300 dpst raidben(full report), pls.