World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Lesz így elegendõ rage ha nincs kitalentelve egyáltalán sem az Unbridled Wrath sem az Endless Rage?"

ha ütnek és ütsz pvp-ben, s netán közben heal-t is kapsz, akkor annyi rage-ed lesz endless rage nélkül is, hogy azt se tudod, hová "költsed"...
mondjuk nem egy grindspec, ez tény...arra szerintem EZ a bestof 2 db axe-val (planar edge meg mellé vmi más mondjuk - 30% crit mellett garantált a 800-1000 körüli dps, szal' mire komoly sebzést kaphatnál a mobtól, arra már meg is pusztúlt)

capaszabi
nem láthatott, mert fetrengett a röhögéstõl...

BEAST
ennyit irni feleslegesen , hihetetlen , de nem baj 😄 ebbol is latszik hogy buta vagy :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Laza
Ezzel messzemenokig nem ertek egyet, hogy a hunter csapda idotartama kiszamithatatlan ... vagy kijon belole rogton, vagy vegig benne marad ... Survivalon ki van talentelve, hogy 26mp-ig legyen fagyiban az ellen, igy megallas nelkul folyamatosan csapdaban tudok tartani egy mobot ugy, hogy senkihez hozza nem er (D3-as szet bonus nelkul).

Egyebkent is a jo kezdes a kulcs, nem akkor teszem le a csapdat, mikor mar seggem alatt a mob. Ha huzas elott 10-20mp-el mar lent van, es belehuzod, akkor boven letelik a cd, mire kijon, igy esz nelkul lehet csapdaban tartani vegig.

Ha meg kijonne, a mobok 80%-at (meg Heroicban es Karaban is) lehet scatterezni es lassitani, szoval siman elkiteolhato, mig ujra lehet hasznalni a csapdat.

Es 50 fagyizasbol kijon mondjuk 2x ... smafu 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Squasha
Már megint ez a szart sem érõ moralizálás. Odamész megbaszod, így járt, ha a fütyi rossz végén állsz, akkor corpse run, ennyi.

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

shaime01
hát jah én is ugyanezt tapasztalom éppen mobolok amikor hátulrol jön egy pyro mondjuk az olyan kellemesen meleg érzés 😊

viszont ha én láttok meg egy allyst áltában mindig /wave 😊 megvárom még leöli aztán openfire 😊

picket
Az imbaságnak is megvannak az elõnyei: csak akkor döngölnek földbe, ha tudják, hogy nagyon <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Hehehehe. Pont ugyanezt akartam leírni én is, csak gondotam elolvasom már a friss hozzászólásokat. A Jómagam PVP szerveren játszok jelenleg, szintén egy UD Papcsajjal, ami ráadásul még Shadow is. DE még egyetlen egyszer sem fordult elõ velem, hogy közel azonos szintû ally-s úgy támadott volna meg, hogy fullon volt a manám és a hp-m. CSAK és kizárólag úgy, hogy rajtam volt egy-két mob és/vagy 30-40%-on a manám vagy a hp-m, esetleg mindkettõ. Egyedül még senki nem esett nekem, csak úgy, hogy lvl. 70-es és van ott még egy lvl. 64+-os társa vagy instaba igyekvõ csapat volt vagy olyanok, akik 2-3-an kveszteltek. Ennyire azért nem vagyo pro, hogy a magányos játékosokat elpicsázzam. Mobozó ally-st meg csak akkor támadok meg, ha elõtte õ szopatott engem<#mf1>. Ennyire félnének a Shadow Priest-ektõl? Mondjuk úgy vettem észre, hogy az ally-s shadow papokat sem igen hajkurásszák az egyedül bóklászó hordások. Még nevettem is azon, hogy legtöbbször bõszen integetnek nekem pedig kisebb gondom is nagyobb annál, hogy az allysokkal foglalkozzam<#nyes>(siettem leadni a kész kveszteket<#idiota>)

picket
Szimplán csak azért csináltad, hogy másokat megbüntethess, és bizonyítsd erõdet és intelligenciád felsõbbrendûségét. Méghozzá a lehetõ legszemetebb módon. Ezért szeretünk <#szeret>

&#3237;_&#3237;

Talennetkérdés. Valóban átlehet tallentelni kb 2 perc alatt potom 50 aranyért és az élményért hogy mehetsz karahzanba vagy valamelyik heroicba.Február eleje óta hetvenes a paladinom ezaidõ alatt kb 40x talelnteltem át hogy farmolni is tudjak instába is tudjak menni továbbá mivel a droprendszer valamiért iszonyat szar, lásd szinte SOHA nem esett semmi ezért összeszedtem inkább a pvp szetet.

Nyilván való hogy mivel van a paladinnak gyógyitó képessége ezért healel is.Ugyanugy a retri paladin is tud healelni max nem annyiszor és nem akkorát mint a holy, sõt bizonyos szituációkba muszály is neki un csapatérdekbõl lásd maiden ahol csak három melee lehet a pitsa közvetlen környezetébe vagy wsg-n mikor 2:2 es állásnál valamelyik csapattárs viszi a zászlót és a gaz ellenminden földi jót aggaszt a nyakába.

DE...

nem mindenki szeret healelni és nem azért inditott paladint hogy csikokat nézegessen, mint emlitettem már ez ennek a játéknak a sajátossága hogy a paladin (lovag) le van sajnálva healernek.Tankolhat is és és valóban könyebben tartja a mobot mint egy warrior csakhogy nincs olyan képessége ami végszûkség esetén elnyomható lásd last man standing vagy shield wall.A mi kis guildunkban is egy darabig paladin volt az MT de biztonságosabb ha warrior az MT is és az OT is, ennek ellenére bármikor be tud ugrani mindkét szerepkörbe.

A három tallentág meg minden classnál egy hatalmas nagy átverés ha un csapatjátékot akarsz játszani ill a favorit classok heroizálása be is határolja a csapatösszeállitást, vagy az esélyét egy bg meccsnek.

Az igazi gond nem is ez, aki játszott online játékkal az már offline játékkal nemigen tudja lekötni magát.Anno nagyon vártam a kedvenc stratégiai játékom golytatását amedieval 2-õt szép is lett jó is lett mégsem köt le.Online játékként meg van egyenlõre a wow a lineage, meg az eve nekem nem tetszik a vanguardról meg nem sok jót halottam.

Summa summárum nem azért fejezik be sokan a játékot mert nincs benne lehetõség, hanem azért mert a lehetõségek korlátozva vannak és ez játék aminek szórakoztatnia kell nem görcsösen farmolni és X idõre Y számú potival Z talentel W felszereléssel megjelenni egy helyen ahol bõven kijut a kudarcélménybõl.

Valaki belinkelt minap egy aréna döntõs videót ahol kiba.. rossz arcú iszonyatosan kövér srácok valami döntõt vívtak és nagyon komolyan gratuláltak egymásnak.

Ennek a játéknak itt a vége még pár hónap és maradnak a kínai farmerek ill a mániákus X+12 órát játszók akiknek valamiért fontos hogy T34 ben 24K-kat kriteljenek SW elött egy 5-ös farkasba és attõl lessz erekciójuk.

Addig meg míg nem lessz ötletesebb ill játszhatóbb online játék marad a hunterem ami BM-re van nagyrészt tallentelve a 45 ös szintjével és esténként egy egy serrel az asztalon a sok hasonszõrü játszani akaróval 128x is bezuzzuk zf-et a közös játékélmény és a sikerélmény miatt.

[HUN]Crassus
Kis mese: S pap altommal elementalokat/tûz/farmolok,mert kell 36!!db primal fire a frost ress gearhez SSC-be.Mainnel jövõ karácsonyra sem tudnám kiütni a kis UD rinyával meg úgy hullanak a mobok mint a veszedelem.Szóval amolyan személyiség kutatási céllal/gecimódon😛/ pvp on-al farmolok kíváncsi voltam a sok farmoló allysból mennyien támadnak be! Nemfogjátok elhinni,de senki nem támad be!!azaz senki nem támad be amíg na itt a poén senki nem támad be míg nem 2 mobbal harcolok és a mana/hp nincs legalább 30-40% körûl!2 napja nyomom 8-10-en támadtak be ,de ebbõl egyetlen egysem akkor amikor maxon voltam vagy relative éppkézláb hp/mana arányban.Az egészben ugye az a poén,hogy a temetõ egy köpésre van,felkelek és onnantól kezdve én veszem át az "irányítást" vagyis a sok balfékot akik "hõsiesen" megmutatták mekkora faszagyerekek sajnos jópárszor kinyírom,de nemám csak úgy finoman hanem ügyesen be MC-ve elkezdem velük ütögetni az elementálokat,hogy õk végezzék el a piszkos munkát és megnyerjék a jól megérdemelet -10% durability-t😊
A másik fain dolog a levegõbe "menekûlt" agresszoraimat úgy kicsinálni,hogy föléjük érve levitateval feldotolom õket és rájukverek 1 szerencsés esésnél akár 2 SWD-t.Ilyenkor ugye csóró illetõk csak a sprit healer segitségével tudnak kelni ami 10 percre elveszi a kedvét az alattomos pvp császárkodástól.Az eddigi támadókból 2-en azért nemvoltak restek és bocsánatot kértek legalább nekik leesett nem olyan jófejség ám valakit low hp/manán one shotolni.
Ok Ok én vagyok a hülye,mert ugye bekapcsolt pvp aztjelenti,hogy engem lehet ütni fiuk,de tényleg csak kíváncsi voltam ,hogy viselkednek az emberek hát sajnos csalódnom kelett FAIR játékos ritka mint a fehér holló.NA megyek vissza farmolni bár már hányok tõle és még a felénél sem vagyok....(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
Paladin. Hunter. Rinya.

Nálunk prot pala az mt. Lehet anyázni, mindent eltankol amivel eddig szembe kerültünk. Maidenen sírt egy kicsit, hogy mindig silence-elve van, de sosem jött le róla. Hozzá tartozik az is, hogy nincs kötelezõ talentelés mifelénk, aminek eredménye képen minden warrior arms/fury. Nem baj, akkor látják Karazhant belülrõl, amikor... szóval soha.

Pala dps. Hunter pet. Hunterrel (nem pettel) ha még néha csapdára is kell figyelnem, akkor örülök ha több dps-t tolok mint a prot pala. Errõl ennyit, gg blizz, i r dd.

Csapda. Természetesen ki lehet ütni belõle, és azzal nem lehet mit kezdeni, mert sok rajta a cooldown, tehát noobokkal nehéz csapdázni, és akkor "kiszámíthatatlan". Ha nem noobokkal vagy, dungeon3 setbõl megvan 2, és ki van talentelve a clever traps (minthogy 41 mm után úgyis a 20 survival éri meg), akkor 26 másodpercig van csapdában, és ugyanennyi a cooldownaja. Van még aim time, de gyakorlatilag folyamatosan csapdában tartható egy mob. A világ legegyszerûbb dolga.

Ami a rinyálást illeti, hogy "jajj, paladinként healenem kell" és hasonló gyökérségek: örülnék, ha lenne egy 70-es palám. Healelnék, vagy tankolnék, arra talentelnék, amire szükség van. Ha meg nem instance-be akarsz járni, akkor talentelsz amire akarsz, és befogod. Ilyen marha egyszerû ez a játék. Blizzard kitalálta, hogy hogyan lesz a pve, aztán valamelyik okosnak kipattant a fejébõl, hogy legyen pvp is. Ez messzirõl látszik rajta. Pve-ben megvannak a szerepek. Nem véletlenül, nem azért, mert ki akarnak b@szni veled, hanem mert a hivatalos honlapon is meg a karakter alkotásnál is le van írva, hogy ki mire való pve-ben. Ha nem healert akarsz, akkor rossz döntés volt paladint indítani. Vagy tankolj, vagy pvp-zz, de akkor ne sírj, hogy nem visznek raidre, mert oda healerként van szükség a paladinra. Ez nem átverés a Blizz részérõl (vagy köcsögség a guildleadertõl), ezt mindig is így akarták. Most persze jön a rinya, hogy de akkor pvp... Hibrid kasztok KUSS. Odamentek a classtrainerhez, lefizetitek, áttalenteltek, és lehet osztani a nagy sebzést, és nyáladzani rá, mert csak az számít, hogy mekkora kirtet lõttél/ütöttél. Az nem számít, hogy instance-et végig healelve, végig tankolva valami lemegy, valahova eljuttok közösen, és jól érzitek magatokat. És fogadjunk, hogy ha healer kell instance-be, akkor hiába futok talentelni a hunteremmel, akkor sem fogok kelleni. És retalent 5 perc, 1-70 karakter húzás meg talán még nem.
Persze minek is beszélek. A hasukat fogva röhögnek rajtatok azok a társaitok, akik arra talentelnek amire szükség van, és minden raidre bejutnak, megbecsülik õket, és lootolgatnak. A többi meg sír, hogy nem viszik instance-be, és nincsen lootja. Elgondolkoztatok már azon, hogy miért van az, hogy ha haverokkal fociztok, akkor nem csak csatár van? Pedig gólt rúgni fun, nem megakadályozni. Mégis van olyan idióta, aki kapus, hátvéd, meg hasonló gyökérségek. Vajon mirét? Mert az is hozzá tartozik a játékhoz, csak úgy lehet nyerni, csak úgy lehet elérni valamit, és victory > all. De ezt nem kell felfogni, rinyálni kell, hogy miért nem lehetsz csatár, amikor te vetted fel a kapusmezt...

<#nezze>

&#3237;_&#3237;

Martin576
Amikor nem alszom be, négyszer simán retrappelek heroicban. 😊

rank1 soc

ezt a hülyeséget honnan vetted? kiszámoltad vagy mi? 😄

shaime01
*utolso mondatott raidre értettem.

shaime01
azért valjuk be warlockhoz is kell 1 kis skill nem annyi mint a többi de kell 😊
igaz egy überskilled warlockot büdös életbe nem nyomsz le 😞

sebaj egyszer felragyog a hunterek hajnala ujra 😊

Oldern the 1st
Én csak azt tudom mondani, amit tapasztaltam. A hunter + mage + balance dr00d as dps, +2cc +cyclone danger CC, Pala heal és Warri tank kombóval egy héten át nyomtuk napi két heroic szinten, voltunk mindhárom Coilfang heroicban és két hellfire-ben, remekül végezte a dolgát, nem tûnt kiszámíthatlannak, és tudott újracsapdázni is (plusz a jegelt mobot kell másodiknak ütni ugyebár, az elsõ mob SEHOL nem él 6-7 secnél tovább, ergo addig mindig kibírta a frost trap...)

No igen még sem kell talán azért mert a jégcsapdák idõtartama kiszámíthatatlan rare faxság.Szeretek a hunteremmel játszani én is de pl karahzanba is csak egy hunter fér be egy 10 fõs csapatba, ugyhogy ezvel a karakterrel sincsenek vérmes reményeim.
a 38% lemaradt.Tehát az eu szervereken a karakterek 38% lock ebbe beletartozik az én 12-es lockom is.
Oldern the 1st
Hunter és a heroic? Egyik legéleterõsebb kaszt. Tud kiteolni, tud CC-zni (frost trap) és az MM hunter decens dps-t nyújt (túl sok nem kell a trashmobokhoz, a bossok meg mind könnyûek). Úgyhogy...

ínrm tudom mennyit dps-t tol egy BM hunter petje hetvenen jelenleg csak egy 45-ös hunterem van. A retri palám viszont kb ugyananynit mint egy jégmágus vagy egy rosszúl öltözött lock.Azval egyetértek hogy ez a class van a leg jobban elhanyagolva és nincs még egy olyan tallentfa ebben ajátékban aminek 13 pontja rare mûködik ugyhogy errõl ennyit.

A paladin tank viszont karahzanban a maidenig heroicban meg underborgig van tesztelve odáig nincs vele gond.

Ami viszont számomra tanulságos az eu szerverek karakterállománya ( össz lvl) lock hála a blizzardnak mert minden karakter egyenlõ de néhány karakter egyenlõbb, ez viszont a játék végét jelenti ekébb vagy utóbb sé nem is kell angyon konkurencia hozzá.

Mindenesetre valóban nevetséges hogy egy bizonyos class a végtelenségig van segítve a többi meg van és örüljünk neki.

A hunter mint oylan a legélvezetesebb és talán a legjobban játszható class mégsem kell instába az MM sem mert a dps-e kb ott van ahol a retri paláé, petet meg ezekbe az instákban felesleges használni.

Egyezerûbb is lenen ha a blizzard a kiövetkezõ okos patchához olyan szöveget is bigygesztene hogy öcsém ha instázni vagy raidelni szeretnél és most akarsz karaktert inditani akor priest ( holy ) warrior (proti)
rugó ( combat) mágus (tûz) ill ha jót akarsz magadnak akkor lock lock lock.

én rendszeresen egy prot palával járok heroicokba, nincsen semmi gond velük, sõt szerintem sokkal többet adnak egy 5 man partynak mint egy warrior tank, és a mostani item készletbõl simán fel lehet gearelni egy prot palát 10k+ unbuffed hpra a megfelelõ mitigationnel és spell dammal.
bár mégolyan szerény hli ismereteim alapján is, nehezen tudnám elképzelni õket main tanknak 25 emberes raideken, de egy karát simán végigtankol egy prot pala, off tanknak pedig kiválók. mage létemre pedig kifejezetten szeretem õket aoezésnél😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Lattam mar, jo sokaig birta manaval, autohitelve meg nem mondanam, hogy kiemelkedo dps-t osztana.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Palan kivul szinte minden mast hasznalnak dpsre egy csomo helyen.
Ritka az igazan jol gearelt pala tank, es ha egy arnyalattal is, de rosszabb mint a warri, gondolom ezert nem nagyon hasznaljak.

Hi all. Tanácsra lenne szükségem.

Jogtiszta windiws vista van a gépemen. Korábban XP volt amin a wow gond nélkül futott. De most a vistával nem indul el. Az install megvolt és a pecselésig is eljutok, de amikor a pecset instalálja, akkor hibát jelez. Blizzard repairer aktiválódik, lefuttatom és egyszer talál hibát maitj avit is, másszor meg semmi. De amikor belépek, akkor mindig 2.0-ás verzióm van és mindig újra pecseli 2.3-ra és ez megy körbe körbe.

Mit tegyek? ( A vista törlésén kivül )

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Hi all. Tanácsra lenne szükségem.

Jogtiszta windiws vista van a gépemen. Korábban XP volt amin a wow gond nélkül futott. De most a vistával nem indul el. Az install megvolt és a pecselésig is eljutok, de amikor a pecset instalálja, akkor hibát jelez. Blizzard repairer aktiválódik, lefuttatom és egyszer talál hibát maitj avit is, másszor meg semmi. De amikor belépek, akkor mindig 2.0-ás verzióm van és mindig újra pecseli 2.3-ra és ez megy körbe körbe.

Mit tegyek? ( A vista törlésén kivül )

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

De a healer nerfelés engem is fájo ponton érint ..föleg ez , hogy ha full életem van akkor, nem kapok manát a shadow priest Vampir-játol😞
most szerezhetek valahonnan egy macrot amit ráteszek valamelyik gombra hogy egyfolytában cserélgesse az offhand itememet, hogy a HP-mbol mindig hiányozzon valamennyi<#wink>

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Normal Shattered Halls nevetve végigtankolta egy pala akit láttam..elöször röhögtem rajta 7,5k hp meg 4k mana..mondom szép kilátás lesz minden 2. pullnál halunk majd..aztán kicsit fura volt, hogy ahonnan a warrioroktol csak ugy szaladtak el a mobok, ott a pally consecration-ja(vagy hogy nevezik) simán tartotta a mobokon az aggrot és rám mint healerre egyáltalán nem jöttek, pedig durogtattam rendesen és 2 elég jo kis caster volt velünk.
ezt elmondtam a leadernek, és a válasz annyi volt, hogy persze ez igaz igy van..de felejtsem el öket heroic-ban, vagy nagyobb raideken(röviden)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

shaime01
nem pont palára gondoltam mint dps..
de egy prot palát szivesen megnéznék azért ,hogy teljesit main tanként sajnos palákat nagyon a holy ághoz kötötték

ha van rá lehetõség, tegyél a kártyára mégegy havi díjat, és írd be mégegyszer az account menedzsment-nél a kártya adatait, és akkor leveszik a pénzt (valószínüleg)... a blokkolt összeget szerintem már nem viszik el, olyan nem nagyon szokott lenni, hogy beblokkolja de nem veszi le...
bár mielõtt nekifutsz újra, célszerû tisztázni azt a háromjegyû kódot, hogy jó-e, nem jó, nem az, stb

Count Adyn
Vagy ti becsülitek le a hunter petet😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Oldern the 1st
"A dps pala kb annyi dmg-et csinal mint egy bm hunter petje, sok ertelme van hogy pufol."

Vagyis sosem láttál még jól gearelt, skilles dps palát.
Vagy te nem vagy skilles. : )

BEAST
ezt amugy honnan vetted? xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A dps pala kb annyi dmg-et csinal mint egy bm hunter petje, sok ertelme van hogy pufol. Azzal hogy healel talan nonek az eselyei a konnyebb bosskillnek, etc. Ha pedig senkinek sem erdeke egy raidben, hogy jol haladjanak, annak sosincs jo vege.

shaime01
hülyeség ez ,hogy megvan "kötve" minden class csak mert a nagyok igy csinálják

paladin - healer lehet "csak" .. annyira agyamra mennek az ilyenek meg ,hogy arra talentolsz mert én azt mondtam szóval te arra talentolsz vagy mehetsz innen (<3 guild leader) igaz sok talentezés nem éppen raid "specifikus" de nem csak raid létezik..

Igazad volt, köszi a segítséget, az összeg "félre lett téve a wownak csak azok nem emelik le" a blokkolás 2 hét mulva autómatikusan megszünik vagy a a blizzt kellene rávennem hogy ugyan vegye már le.
Kösz a segítséget.

Instazasra es raidelesre gondolt szerintem, nem farmolasra. 😉

Hmm a retri ág mitõl lenne gagyi? Mitöbb most valamit adnak ennek az ágnak arra a 13 tallentpontra is ami csak ugy van és random vagy bekapcsol de inkább nem.

Soha nem értettem egyet azval hogy a paladin legyen healer ez ennek a játéknak az idiótizmusa, már hogy a paladin le lett degradálva healernek. Mondván platevel jobban birja sebzõdést és ami nem intellectes plate arra nem rollol.

Kacérkodtam jó magam is az ötlettel hogy ha mást nem kipróbálom a holy ágat is de anno ugy 65 lvl környékén nagrandban láttam hogy kb 3 percig tart neki egy mob begyakása igaz maradt mannája bõven a végére is csak közben én kitakarítottam a barlangot és innom is kellett hozzá.
hívd fel a bankot, és kérdezd meg hogy mi a gond. A cibnek 24 órás ügyfélszolgálata van, és ha kaptál SMS-t, akkor az azt jelenti, hogy a tranzakciós kérés befutott, de valamiért nem sikerült teljesíteni. Hogy miért, azt a bank meg tudja mondani.

Ja és az ingyen periodust követõ elsõ átutalás sikeres volt levették a pénzt és én tudtam játszani, elllentétben a másodikkal.
"This item includes its original CD-Key, however, we do not know the history of this item or if the CD-Key has been registered or not. Therefore, DOA warranty will not be guarantied for any issue related to the CD-Key."

Sziasztok
2 hónapja vok Wow elõfizetõ,Cib internetkártyával és a következõképp jártam:
A második átutalás sikeres volt , errõl egy SMS tájékoztatott a bank részéröl április 29-én reggel.Ezt követõen Majus 1-én a blizzard befagyasztotta az accountomat mivel nem fizettem.Biztos az ünnep miatt gondoltam én, de 2-án is le volt fagyasztva.És azt irták az Account Managerben, hogy állitsam be ujra a fizetési módot ezzel reactiválom az accountot , én beírogattam mindent ugyanúgy mint ezelõtt de egy payment rejected üzenettel , és egy invalid card number(a háromjegyû azonosítóra irta ki) üzenettel nem fogadta el.Ekkor le printscreeneltem a bank által küldött átutalást igazoló oldalt, és elküldtem a billing support oldalon.De még se válasz több mint 24 órája se WOW.
Ha valaki tapasztalt már ilyet kérem ossza meg valam a tapasztalatait, mert elég tanácstalan vagyok.Áttérjek-e gamecardra, vagy fussak a pénzem után vagy mi?
Elõre is köszönöm.
nincs különbség
az 5 dolláros ajánlatnak az a lényege, hogy nyitott csomagolás, és nem tudják hogy a kód, ami benne van, az regisztrálva van-e már, vagy sem

Lazarus
Amcsi és Eus BC kulcs között van különbség? ebayen 5 dollárért osztogatják 98%os powersellerek -_-
En is pont erre celoztam ^^

picket
vagy reroll warlock, akkor nem is kell l2p <#idiota>

&#3237;_&#3237;

vagy esetleg l2p?

k O T T A
hehe a bátyám drood és egyáltalán nem jön be... ráadásul a tauren meg csak simán bazironda😊 nemmelesleg nincs kedvem megint felhúzni egy karit...
inkább javítsák a papot, sámánt(jah most õket is nerfelik asszem), droodot healben mint oltsanak minket elvégre mindenkinek könnyebb lenne a healelés... 😊 dehát ez ugye senkinek "nem tetszene" meg eszébe se jutott😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

The Garrett
ja lemaradt hogy ha hotokat meg areahealt szeretnel latni indits druidat 😄DDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.