World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masik pedig, nemtom, retri paladin warrior gearben = nub xD ... retri palanak pvp cuccokon kivul t4-tol kezdve van normalis gear ami instabol szerezheto ... mar BC elott is rohogtem a ~3k koruli manaval rohangalo imbadinokon 😄 Vegulis mindenki maga donti el hogy mit szeretne kezdeni a karakterevel, retri palanak is fontos az int mert akarhany warrior cuccot teszel is ra, akkor sem az lesz a feladata mint egy warriornak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ugyan annyitfizet ezért a kiba.. játékért a rerti pladinnal játszó a ferálos druiddal játszó mitöbb a spriestel játszó is ergo ugyanúgy van létjogosultsága, mivel ez nekem neked játék a blizzardnak viszont kõkemény üzlet.
Ne izgulj nemsokára eljõ a Huxleyféle szép világ a wow-ban és senkit nem fog érdekelni max téged meg a fanatikus egyininstába warriortankholypriestfiremageaflilockmegmégegylock a biztonség kedvéért.
jahh hogy 10 fõpsbe neagyúristen 25 fõsbe megtürhetõ egy ferál droid vagy egyretripala az aurája miatt neagyúristen egy spriest a sok bónusz miatt, csakhogy ha valaki oda el akar jutni akkor megfelelõ ruházattal kell bírnia, amit az ötfõsekben ill az ötfõs heroicokban lehet összeqkázni már ameilyik classnak a blizzard kreállt olyan. ( pl a retri pladinnak ami megfelel az az armsos warrior d3 cucca).
Wildor koma! Nem bántóan mondom, de megtanulhatnád már, hogy a szavak végén lévõ u nem ú (attól a pár kivételtõl eltekintve). Nem tudom, ki hogy van vele, de az én szememet nagyon bántja 😊
on
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
meg merem kockáztatni, hogy népszerûbb, mint stv.
senki sem beszélt itt arról, hogy a 60-as szintû szitukat kell alapúl venni 70-en. az 1 dolog, hogy mi volt anno. (mondjuk úgy, hogy nosztalgiáztam 1 picit.)
az meg megint egy másik, hogy mi van most, s hogy azóta se sokminden változott.
elementál p.-un pedig hülyeség, hogy nincs pvp, mert az egyik legjobb hely a pvp-zni vágyóknak. az, hogy spap-ot meg lock-ot nem támadnak be, annak meg nem az az oka, hogy lol, "mindenki gyorsan akar végezni", hanem az, hogy szimplán op class mindkettõ, még egy félkezû ember keze alatt is.
jártam én is huntával farmolni e. p.-re, nem volt olyan class, ami be nem próbálkozott volna a kinyírásommal...pedig én is csak gyorsan szerettem ám volna ott végezni, hogy mehessek utána a dolgomra.
viszont kétszer is meggondolja mindenki, hogy nekimenjen-e két olyan class-nak, ami 3-4 féleképpen tudja magát heal-elni, cc-zik, meg ha netán kinyúvasztod, akkor is jó eséllyel (>90%) beledöglesz a dot-jaiba.
azt meg megint nem mondta senki, hogy CloS-os rugó nem nyúvasztja ki a spap-ot meg a wlock-ot, csakhogy nincs mindenkinek CloS-a, meg úgy alapjáraton sem rugóról szólt a történet...
de mondjuk nem is tudom, minek is tépem itt a számat, hiszen nektek úgyis mindig, mindenben igazatok van, akinek meg netán más a véleménye, az meg csak szimplán hülye és nub -.-
/peace
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
-Spiest reklámon túl vagyunk 1000szer, unalmas, és átkapcsolunk másik reklámra. Már flémeltünk róla egy jót, kkthxbai.
-1 darab shadow talentes kell az összes priestbõl egy raidbe. Örülj, ha a többiek megtisztelnek azzal, hogy te lehetsz az.
-Az "omg mi lesz 15%" az igeis rinya. Akkor is, ha nem te mondtad.
-Nem a shadow priest, feral druida, muki, retriman és többiek hasznosságán akadtam fent, hanem a síráson amit folyton le tudnak vágni. Kisírtam magamnak a magas dps-t, akkor kisírok mást is. Tudom, hogy nem te, de a többi. Go Blizz fórum. Nekünk nincs beleszólásunk a játék fejlesztésébe.
-Akkor is a healer a fontosabb. Már a puszta létével gyõz a fontossági sorrendben. Még ha a teljes manáját regenerálot egy ezred másodperc alatt, akkor is. Mert a játék úgy van kitalálva, hogy a karakterek sebzõdnek, és vannak karakterek, akik ezt ki tudják gyógyítani. Ezen semmilyen reklám, "nézzétek mit tudok", és hûdeimba - nem gyógyító - skill nem változtat. De próbáld ki, talenteljen mindenki a guildben shadowra, druidák feralra, palák retrire, és tolják a sebzést. Aztán nézzük Maulgarnál egy addot le tudtok-e ölni...
ಥ_ಥ
Ezzel tisztában vagyok, csak az nem volt világos hogy amerikai kulcsal nem tudom upgradelni az EU accountom... rosszul tettem fel a kérdést 😞
Nincs valakinek véletlenül olyan ismerõse aki US szerveren játszik?
minõségi különbség nincs közöttük, vagy egyéb fizetési stílus-beli különbség, ami indokolná azt, hogy az US kulcs 5 dollár, az EU meg 30 dollár... - errõl beszélgettünk
Az EU szerverek - EU kliens - EU patch - EU BC / US szerverek - US kliens - US patch - US BC egy régóta fennálló dolog, nem gondoltam hogy magyarázatra szorul.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Másik meg tank,healer,DD kell 1 bosshoz mindig, csak kihagyod a support-ot akik ezeket támogatják. Pont ez az ami változott BC-vel. support kiszolgálja a szent háromságot.Spap kiszolgálja a ranged DDket és támogatja õket.Feral druid meg a melee csapatot tudja támogatni.
Nézzük spapot.
- +5% caster DDknek
- +15% warlockoknak
- party heal ha a szituáció engedni/megköveteli VE-vel(persze ez mérsékelt és egyenletes)
- a legjobb manatöltés biztosítja a játékba VT-vel(ugye 200+mana/5secet 5 emberre folyamatosan senki se tud tölteni)
- disepll és pajzsok
-Valamint ha megköveteli a helyzet kivált gyógyításba
Aki akarja kiszámolhatja 3-4 mage 3-4 warlocknak mennyi + dps-t tud adni 1 spap úgy mint support DD.
Minden jobb guild használ legalább 1 spapot a rengeteg + miatt amit tud adni supportként.
Rugo 70ig kapott 1 érdekes dolgot amivel spap esélye rugo ellen 1 vs 1be a 0rá csökkent, ha a rugo tud játszani.
Crassus írta alattad pár postal:
"Mage-k lokkok,huntik,Spapok vannak ott fõleg ezek meg ugye nem igazán ellenfelek."
ami biztos ebbõl, hogy spapot simán szétkapja a warrior..
Másik meg spap hpja mindig maxon van VE miatt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
olyat már találtam ami szûr, és csak a beállított dolgokat mutatja, ez jó is mobon, de saját magamon jó lenne látni az összes buffot, nem csak 16-ot...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Probalok bemenni, es nem enged be, pedig ugyanazzal megy az eles.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
(amugy...minden szirszar cuccot vegyél fel és add el..ah-ban ne nagyon költs pézt, és lvl40-re meglesz a pénz.. amúgy ajánlom a druidot/shamant ,esetleg huntert, mert van ilyen travel formjuk (farkas-tigris, gyorsabban mész)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
-sokkal többet sebez, mint valaha (aki régóta játszik az tudja)
-sokkal több cuccal van támogatva mint régen
-sokkal több lehetõsége is van, nem csak sebezzé, aztán ennyi.
Ettõl függetlenül lehet sírni, hülyegyerekezni, és mindenkit oltani, hogy a dd hibrid a jó hibrid. Nem az. Õ is jó, meg hasznos is. De a tank és a healer hasznosabb (ha megszakadsz, akkor is, mert dd mindig lesz, heal és tank meg mindenki hibrid).
És igen. Van druidám, meg van hunterem. Ahova hunterrel be sem fértem instance, ott druidával ha kell healelek, ha kell tankolok, ha kell dd. Mindegyikhez kaptam jófej questgiverektõl cuccot, meg esett is instance-ben, hunterrel meg kaptam sámli mailt healuppal. És ezért a rinyálást minden hibrid abba is hagyhatja. Ennyi. Vagy mindent egy szóban írja le, hogy ne lehessen mondatok töredékére flémelni? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De lebuktam, megláttad, hogy meg mertem említeni, hogy tankolás, healelés, dps, és mindezt egy kommentben, úgyhogy sebesen ownolva hozzámvágtad, hogy hülyegyerek. Ennyi a rövid történet, most kire hárítsam az "egész hülyegyerekezést"? Pedig nem is üvöltöttem, hogy azonnal át kéne talentelned, de te már ezt vetted ki.
<#nemtudom>#nemtudom>
ಥ_ಥ
3 kaszt lehet tank, és 4 healer (pala, druida, pap, sámán) - talán nem gond, ha nem mindegyik healerkedik vagy tankol csak - ne te mondd meg.
Szóval ez a "hybridek kuss" duma baromi fárasztó - ha valaki jól játszik, és jó gearje van, a hybriddel is tolhat top dps-t, ha ahhoz van kedve.
ಥ_ಥ
Ez egy jatek, eleve azert kezd bele valaki hogy jol erezze magat, tehat pont az a lenyeg hogy mindenki megtalalja a maga szorakozasat, barmilyen hihetetlen vannak olyan emberek akik elvezik a tankolast vagy a healerkedest, enis tobb mint 1,5 evig boldog healbot voltam, es akkor meg csak nemis azert lettem holy mert "vagy az leszel vagy nem johetsz raidre" , hanem mert tenyleg elveztem , eltelt egy kis ido , jottek bizonyos valtoztatasok es a BC , es a hybridek picit "valtozatosabbak" lettek. Szerintem semmi gond nincs azzal ha valaki egy hybriddel nem csupan healelni szeretne, persze ez kisebb guildekben rossz, mert kevesebb esely van olyan emberekre akik a healerkedest elvezik, de nagyobb raid guildekben egyre surubben visznek magukkal 1 spriestet 1 feral druidot es 1 retri palat, 5 fos heroicba nekem sem lenne pofan retrikent lemenni, mert ott tenyleg ilyen egyszeruek a dolgok ahogy irtad tank,dd/cc,healer ... de 10 , foleg 25 fos instakban mar igen hasznos 1-1 hybrid.
Ha ezt nem sikerul elolvasni/felfogni, akkor remenytelen vagy 😊
Mér nem? Én is nagyon várom már. Kiváncsi vagyok hány itteni ismerõssel fogunk ott találkozni.<#hehe>#hehe>
szerintem faja, meg a combatanimjuk is jó...ja és ami fontos! nem húzza a földön az orrát 😊
Én SEM azt írtam, hogy ne dps-elj (még azt sem, hogy nem tudna egy hibrid dd-zni), de az esetek 90%-ában nem az kell hli-ben egy hibridtõl, még ha az 10% utolsó morzsáinak atomjait is felsorolod. Ez a játék PVE-BEN így néz ki: tank aggrót tart, healer gyógyít, dd leöli a mobot. Csapatjáték. Vagy single player módban indítottad? <#wilitng>#wilitng>
És minden healer hibrid, minden tank hibrid. Szóval talenteljen mindenki dd-re, és te is meg a guilded is pislogjatok, hogy miért nem mennek a dolgok. Megérdemlitek. Vagy befogod, és megköszönöd azoknak, akik nálad normálisabbak, és felismerték, hogy egy warlock vagy egy mage nem fog helyettük healre talentelni.
Szóval L_2_R, aztán lehet vakon anyázni mindekire. <#shakehead>#shakehead>
ಥ_ಥ
nekem is van spap-om, screenshot is volt róla (mig le nem gyalúltam a wow-ot pár napja), mikor az 59-es csórikámmal még BC elött simán elkalapáltam a fullepix rugacsot, meg 60-on szegény field mashal fury warrior csak karcolgatta a hp-mat, death wish ide vagy oda (jó dolog is ám az a berserk + dw +15% extra dmg csak azért, hogy dps-t csinálhass)...
szal' nem kell a rizsa, meg hogy de majd 70-en más lesz a szitu, szar se változott a BC elötti állapotokhoz képest. maradt minden ugyanúgy...
ugyanúgy grindelsz alapanyagot, instákat, reménykedsz, hogy na talán, végre esik ami kell, ugyanúgy megvannak a top op class-ok pvp-ben, stbstbstb...
jöhetne már az a warhammer online, na nem mintha csodát várnék tõle -.-
Mit írtam én: "DPSelni persze lehet vele. Adott estben egészen szépet"
Erre te: "Eleve azzal van itt a gond hogy a hozzad hasonlo "hulye gyerekek" amikor meglatjak hogy dps meg hybrid egy szoban azonnal belekezdenek a kopkodesbe hogy olyan nincs is"
Meg köpködésrõl beszélsz<#merges2>#merges2>.
a tud kite-olni, cc-zni ezzel egyetértek, de a decent dps-tõl igencsak messze van - sajnos - mondjuk egy fire mage-hez, fury warrior-hoz, vagy lock-hoz képest...
a pet-et meg meg lehet b***ni finoman szólva is instában, mert minden trashmob 2hiteli õket.
kiváncsi leszek, hogy az új petskillek ezt hogy fogják módosítani, illetve milyen egyéb skillekrõl, resistekrõl kell lemondatni a pet-et annak érdekében, hogy ezekkel rendelkezhessen...
Mage-k lokkok,huntik,Spapok vannak ott fõleg ezek meg ugye nem igazán ellenfelek.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ha tobb paladin van a raidben, a Blessingek igyis meglesznek es a Judgementek is, a retri pala Crusader Strike-kal mindet tudja frissiteni a targeten = a holy palanak nem kell folyton elorerohannia csak ezert, a targetre mindenkinek +3% critet ad, az imp sanctity aura jelenleg +6% healinget ad, de kov patchtol azis +x% damage a partynak... ugyanez igaz akar a druidara is , ottis feral formokban az aura, ha critel meg healel is, de ezt nem ismerem annyira. Itt nem arrol van szo hogy 10/25 fos raidekbe csak hybrid dpsek kellenek, de a pure dps kasztok melle nem art 1-2 a hybrid melee supportokbol sem, mert ezzel javitjak a dps kasztok teljesitmenyet, es egy "fine dps-t" enis kitudok adni magambol.
Gondolom megint nem erdekel senkit sem, mert "erdekesebb" a kopkodes, mint belatni valamit, ertelmetlenul vitatkozni meg most nem fogok ^_^
Kedves paladin barátaim!
Ha valakinek ennyi idõ után még mindig nem tûnt volna fel, akkor közlöm, hogy a paladin heal/tank hibrid. DPSelni persze lehet vele. Adott estben egészen szépet (Lásd Karazhan az UD-k miatt), de ha nagy sebzést akrasz látni, akkor a lock/mage/rouge a te választásod. Ha egy bossra pl. 3 healer kell, akkor minek levinni egy retri palát, amikor pl. egy mage (a frostmage is!) sokkal jobb dps-t tol... Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet megverni palával, de hasonlóü gear és skill esetén esélytelen a dolog.