166748
  • Tafaya
    És mi lenne, ha egyszer az életben azt tételeznénk fel, hogy kijavítják a bugot, és kész, semmi mellékhatás? Vagy a theorycraft ilyet nem ismer? :)
  • picket
    Azt teorizáltam, hogy szerintem a "rugó majd egyszer kijön stealth-ből, közben meg csinál amit akar" című bug javítása okozta a "rugó kijön eccercsak a stealth-ből, vanish-ből" című bugot, és hogy a javítás a régi helyzet visszaállítása lesz (direkt, vagy véletlenül). Ebben nem vagyok biztos, ezzel lehet vitatkozni, de hogy a dolognak annyi köze van boss-okhoz meg FD-hez, mint rózsaszín bugyinak a részeg sündisznó bal hármas hátsó tüskéjéhez, abban hajthatatlan vagyok
  • Lacee
    javítsatok ki ha megint baromságot mondanék, de itt szerintem nem arról van szó hogy a rugó maradhasson stealthben harc közben (1. szitu), hanem pl arra, hogy teszemazt instában wipe-ol a társaság, vagy simán a világban rádront 5-6 mob, akkor ki tudj everedni belőle élve. Márpedig erre nem nagyon van esély, mert hiába vanishel a jómunkásember, néha kb 2 mp után újra előjön, ha akarom ha nem. ez pedig igencsak zavaró tud lenni, tekintve hogy eleve "10 seconds of enhanced stealth" a skill leírása.
  • picket
    FD nem tudom hogyan jött ide, valószínűleg a magánrepülőgépén (mert az fd már annyira sztárolt képesség, hogy nem csodálkoznék, ha lenne neki).

A blinket minden lvl 2-es mage-el rendelkező tudja, hogy nem kell használni hidakon és hasonló képződményeken, és akkor nincs QQ
  • Warden
    Van harmadik lehetőség is, a blizzard ugy dönt hogy ez nem bug hanem hasonlatosan a hunter fd-éhez nem is kell hogy kilehessen jönni vele combatból.

Minden classba szinte van egy bug ami 1-2 éve ugyanolyan.A paladin cleanse a mage blink stb.
  • Tafaya
    Én nem tippelek, csak reménykedem :P
  • Csirke4
    Ez olyan mint régen a flag WSG-n, hogy vanish zászló fölvesz a többiek csak néznek mert nekik több másodperc mire azt látják, hogy bizony a rugó fölvette és sprintel már 100 méterrel arrébb van. :D
  • picket
    1. szituáció: a láthatatlan varrógép esete.
    Kalandozol a wow világában, egyszercsak ütéseket kapsz. Keresed a támadódat, domb mögé bújt hunterre gyanakszol, de milyen nyílvesszőnek van kardcsörgés hangeffektje? Mire negyed hp-n vagy megjelenik a rugó.

2. szituáció: a néha feltűnő gazfickó.
    Ha egy rugó elkezd ütni, akkor azonnal megjelenik. Cserébe néha kijön a rugó stealh-ból is, anélkül, hogy bárki hozzányúlt volna. Néha, talán, screenshot or it did not happen...

1. szituáció javítása okozta a 2.-at. Most rinya, hogy javítsák a 2.-at. Hányan tippelnek arra, hogy ebből 1. szituáció újraszületése várható?

\o/
  • Narxis
    De remélhetőleg 1 biztos fog kapni.
  • shaime01
    0.
  • Mighty
    No, hány ember kapott bant leechelésért?
  • Narxis
    hahaha :) csóri rugók
  • s0n1c
    Lehet mégse jobb annyira :)
  • Tafaya
    O M F G
  • cikasz
    na igen
    Error: Could not connect to MySQL.
    Too many connections

This is most likely due to high amounts of traffic. It is suggested that you check back within a few minutes, hopefully things will have cleared up by then.
  • s0n1c
    na végre, ezerszer jobb, mint az az instabil blizzard fos
  • ShaiHulud
    http://www.ctprofiles.net/ is back!
  • Tafaya
    Nekem meg akkor se jönne ki ennyi ha összeadnám az összes statomat :)
  • Botond #119085
    Erről jut eszembe. Tegnap volt egy feral druid wsgn full t6ban meg hasonló huncutságok. Dps gearben volt neki 26k armor. -.- Nekem tank gearben van annyi. :(
  • Botond #119084
    Hát ez az. 4k ap megfogja. Több kéne, mondhatni gimme more. -.-
  • panther112
    Amúgy szerintetek mennyit ér ez a karakter ? Van 3 (red griff, onix netherwing, cenarion) epic flying mountja, +10% mount speed netherwing trinket-je, Spellfire set-je(ench táska is), némi kara drop, 700g kp, 375/375 tailor/ench 3-4 ritka BC recepttel, enchantingból tudja az összes tipikus twinker enchantot a fiery kivételével, stb.
  • Lazarus
    Eleinte engem is zavart a hotkey-ekre átállás, de egy hét alatt meg lehet szokni. Megéri mert sokkal nagyobb mozgási szabadságod lesz, ikonokra kattintgatni pvp közben a legnagyobb self-nerf :P

A legsűrűbben használt képességeid rakd kényelmes gombokra. a ritkábbakat oda aminek az eléréséhez már el kell mozdítani néhány ujjad az irányító gombokról. én ESDF-el futkosok így 2vel több gombom van mint wasd-vel. de a TFGH is jó lehet :) Csak túl messze lenne a shift. Ja és nem árt a sok gombos egér sem.
  • Csirke4
    O RLY???????????
  • panther112
    Hoppá most látom, h nekem is a Máté-féle addonra fáj a fogam:D
  • panther112
    Végre megtaláltam, annak az addon-nak kéne a neve, amelyik azon a képen van, amelyikre most "válaszoltam". Ezzel még adok egy esély a klikkelésnek:)
  • s0n1c
    legnagyobb :)
  • Count Adyn
    Jaj ezt de rég láttam már:D
    "Procolt a skill":DDD
  • s0n1c
    na így ne játsz!!!
  • tigeroo
    Huha baj van..
    Ma este 19:00-kor járt le a subscriptionom, de mult héten bankártyával "feliratkoztam" egy hónapos előfizetésre...
    Miután (papíron, nem voltam gépközelben) lejártam, fél órával később (az előbb) gondoltam jová is irta a következő 30napot..ezután rámentem a cancel accountra (legutóbb is igy szüntettem meg az előfizetésemet),deee baj van. Most befagyasztotta az accountomat (mintha lejárt volna a játékidőm)...de a pénzt nemtudom hogy levonta-e...és azthiszi hogy nincs még játékidőm..akkor most mivan?
    Rosszul időzítettem, valószinüleg még nem irta jóvá az egy hónapom?
    (Payment history-nál nincs rajta a "legfrisebb" 1 honap..., szerintem nem vette le)
  • Count Adyn
    Azt felejtsd el, hogy egérrel kattintgatsz a spellekre, ugy néz ki a dolog hogy w előre, s hátra,a-d oldalazás balra jobbra, egér jobb gomb lenyomva végig és ugy azzal fordulsz miközbe oldalazni is tudsz. Spelleket csakis hotkeyről lehet használni ha el akaesz érni valamit, főleg pvp be:)
  • BEAST #119073
    petre xd
  • pries
    Hunterrel luppoláshoz mire kell gyúrni?
  • WiLDoR
    na most volt egy bőven 10+ perces 2v2 meccsem.

holy pala + warrior VS holy pala + warrior

sajna screenshot-ot elfelejtettem csinálni -.-
  • ShaiHulud
    clickelok noobok! true story!
  • Magh
    PreTBC beszéltem pár hibátlan playerrel és kiderült, hogy clickerek, addig azt hittem, lehetetlen bármelyik classt normálisan kijátszani egérrel. Igaz, az egyik ele shaman a másik shadow pap volt, egyikhez sem kell komolyabb mozgás. De hogy egy wari/rugó vagy mage esetén hogyan lősz és mozogsz egyszerre hotkey nélkül, nekem magas. Az én S/M-es kézméretemmel U-J-N ill. 0-6 ig használom a gombokat, ugye WASD a mozgás (nyilván strafe, fordulni csak egérrel), plusz az egér 3 extra gombja, és rengeteg SHIFT-es modifier macro. Mage-nél pl. alap a strafelés vagy jumpshoot, rengeteget kell futni, szerintem ezt clickelve nem lehet kivitelezni.
  • panther112
    Köszi a válaszokat, fordulni kb. lvl10-től én is egérrel fordulok, viszont a spelleket is egérrel raktam ki, targetolás pedig Tab. Frost build mellett ezzel nem is volt gond, volt időm lekattintani a az action barra (blink hotkey-n volt akkor is), viszont mióta fire vagyok, jó nincs időm erre, hiszen az ellenséget nem tudom úgy immob alatt tartani. Ha veszem észre mindenki használja a wasd-ot (persze, amikor éles fordulás kell, akkor egér), és eköré rendezi a hotkey-ket. Ha valaki tudna egy olyan addon-t, ami a spelleket egy téglalapba rendezi, és ezt oda rakom a képernyőn, ahova akarom, az talán megoldaná ezt a gondot, mert ezzel lecsökkenne az az idő, amit a spellek közt utazik az egér mutatója (blinket, ca iceblock-ot, ill. dragon's breath-t pedig beraknám hotkey-re).
  • Warden
    7k manna van a t4-en sőt valamivel több.S1-ben ne akarj instázni t4-ben meg ne akarj bg-zni arénázni másra való a két cucc.
  • The Garrett
    aki egerrel kattintgat és wasdal forog az a wowban sikeres ember nem lehet.

Tessek megtanulni egerrel forogni és MINDENT amit használsz hotkeyre tenni. en regen f1-f6; 0-6;q-z;a-h;í-b; ig végigbindeltem mindent aztan rajottem hogy ez nem tul praktikus, és utanna attertem a 0-4,q-r,a-g,í-c; + shift alt kombinaciokra...
  • tigeroo
    én pvp miatt...
    FGHT betűkön van spell

amugy jobbklikket hosszan nyomod és jobbra-balra huzod az egeret, akkor olyan gyorsan fordul amennyire akarod
  • Count Adyn
    Én egereztem, 0-9 és f1-f8 ig rakva ami közvetlen harcban kell és igy elértem mindent bal kézzel, meg egérgomb(ok)ra esetleg pár dolgot.