World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felteszem simawow, és rátelepitem siman a BC-t, vagy kell valamelyik peccset leszedni? (2.0.1 vagy 0.3 vagy melyik volt az a nagy)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ööö...ezt nem igazán vágom.
nepa full pop, kevés retardált a general chat-en
bs medium pop, sok retardált a general chat-en
most akkor hogy is van ez?
lehet engem utálni, de bs alli oldal akkor is kuriózum a maga nemében 😊
A palának meg van a full 70-es pvp set a nonset itemekbõl is csak az öv hiányzik, a kétkzes kard meg nem ér 40K honort és három hét bg-n lakást.
Mi is tetszett ill tetszik a játékban? nos nyilvánvaló a közös játék más játékossal ez az online játék lényege, ill a játékon belül a siker.Minél több játékos játsza ugyanazt a szituciót annál élénkeb ill színesebb néha bosszantóbb is a játék de mivel játékról van szó kettõ kritériumnak kell megfelenie.Szórakoztasson és legyen benne sikerélmény zömében, amennyiben az egyik hiányzik akkor az a játék elveszti az érdekességét.
+esetleg immunis fearre.. (trinket skill racial)
anti hero
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
(de ezt ne kezdjük el megint, úgyis nekik van igazuk, és hülyék vagyunk, mert nem rerollolunk oda, ahol sem ismerõsünk, se gearünk, se lila hajunk nincs <#idiota>#idiota> mindezt a general chat miatt!!!!)
ಥ_ಥ
Nemtudom neked mi tetszik/tetszett a jatekban, en mar egy ideje nem igazan jarok instakba palaval, de pvp-ben meg elvezem, neha 😄 ... szoval hajra szedj ossze arena csapatot vagy grindeld ki a honor setet xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindenesetre érdekesnek találtam hogy a melee classokal maccsom nincs egy egyszámmal nagyob elitnél mig a mágussal kisebb döccenõvel de lement a locknak meg a haja szála sem görbült pedíg azval még berántottam egy gnollt is közben.
Az idáig is nyilván való volt hogy a lock a legerõsebb class mint pve-re mint pvp-re csak az nem volt világos számomra hogy ez már lvl 10-tõl igy van.
Így tényleg igaz lessz az orweli mondás hogy minden class egyenlõ csak néhány class egyenlõbb.
Summa summárum megjelenhetne már valami életképesebb online játék ahol megint a játékélményért ill a közös játékért játszik az ember.
Kicsit más: BS szerver, alli oldal, Soulfrost enchant, Magicmamba-nál, némi lóvé és tiéd lehet
A teremtés koronái inkább felaggatják magukat és nem figyelemfelkeltenek a lõfegyverrel bírók pediglen csõvel a szájbe iráynitva halálzanak el.Amennyiben ezek nem felelnének meg neked marad még a harmadik tip. találkozás az inter city-vel avagy magas épületrõl való extrém sportolás amit nem javallok mert másban is kárt tehetsz továbbá rongálást is eszközlesz akaratodon és testeden kivül és te olyat a világért sem tennél.
Más.
Tegnap délután kreáltam négy karaktert 10 lvl ig majd mind a négyel megcsináltam az alli oldali murlock pikkely, princess, hogger kezdõterületbefejezõs küldiket.A kísérlet borzasztó érdekesre sikeredett
a warrior megtidta csinálni a pikelyest és egy poti elfogyasztásával a princesst is.A rugó csak a pikkelyest rajta poti sem segített a malacoknál.A mage akadály nélkül vette az elsõ kettõt és a hoggernél kellett innia egy potit de azval végül is sikeredett.A lock pedíglen átgázolt mindenkin se poti se kötözés még a voidwalker sem hunyt el.
Ennyit a classok közötti egyensúlyról mivel lvl 10 en sem a gear sem a tallent sem semmi nem befolyásoló tényezõ.
anti hero
ez megint nemtom hogy kapcsolódott a témához, nem rugóról van/volt még mindig szó...
Másik meg BSen nem ölik egymást tudtommal a farmhelyeken, legalábbis ritkán.
mondjuk ez BS viszonylatban nem is csoda, mert ha netán vki ki mer ott nyírni valaki mást, akkor millió+1 fórum lesz tele azonnal rinyával, hogy omg kinyirt farmolás közben az ellenséges frakció /spitspitspit, vége a békének, háború lesz a guild-ek között, vérbosszú, relog másik frakciós alt és /spitspitspit, kibnyúvasztjuk a guild-ed, meg megkeresünk irl és ott is lesz /spitspitspit, ésatöbbi... hát igy nem is csoda, hogy ott nem mer gankelni meg wpvp-zni senki, mert különben utána fél órán át rakhatja a háborgókat és a megölt haverjait meg azok alt-jait ignore-ra...
Mondjuk az lehetséges, hogy Wildor nevû karinak mindig csak a hulláját látnánk farmhelyeken. A név kötelez😊))
dirr, mellé. nepa-n csak 1 hunter a sok közül, sg fórumról meg nemigen van ott alli oldalon jelenlét, szóval ehhez nincs köze a névnek.
Azon a szerveren gankelik egymást farmhelyken meg nagyon nem izgat, mert amikor oda mentél tudtad milyen szerver...
biza, ez igy van, én választottam, s nem bántam meg. 1 pöttyet nívósabb server, mint a BS...pláne az alli oldal -.-
de ha röhögni akarok 1 jót, akkor elég belogolnom fél órára a BS-en alli oldalra, ami ott megy general chat-en, esküszöm, jobb, mint akármelyik kabarémûsor...
(oh noes! nehogy nerfeljék a pingvinemet! öö pulykámat! boomkin povva!!!!)
ಥ_ಥ
Minden! Minden! Minden kasztnak vannak képességei, amik "proccolnak"!!! Ha más nem, hát az alap támadás! Crit, miss, perry, dodge! Tényleg frusztráló, de könyörgöm! Ezért ne vágd fel az ereidet! Nem éri meg! Vagy egy csomó talent, ami 4-5-6%-al proccol! Más kasztokanak is! És még nem is sebeznek!
<#nevetes1>#nevetes1>
ಥ_ಥ
-lassu / lassu a SS miatt
-WF max rank / WF max rank-1 (2.1 patchig)
-Str/AP > Sta > Agi > Int
kis segitseget szeretnek kerni shaman ugyben, most ugyis sokan leveleztek dranei shamant ugyhgoy remelem vagja vki a temat. shamanom beta ota megvan cska megragadt szegeny lvl51en es ugy van vagy 1 eve, tegnap kedvet kaptam kicsit jatszani vele : ) kikapcsolodas szinten
a talentfaja tokures volt azt megcsinaltam most 42ench - dws lett/lesz.
-igazabol tippeket szeretnek kerni hogy jo lesz-e szintezgetni DW (egyenlore 2 zold fegyoval nem is rossz de gondolom kekkel pwnpwn)?
-milyen fegyo legyen mh/oh lassu - gyors
-meg a legnagyobb problemam hogy milyen weaponbuffot rakjak fel melyik fegyora mi a legjobbkombinacio WF/ ?
-mik legyenek a fo statok str/agi/ap etc ?
anti hero
Ha puhány vagy PvE: Arathor
2: Ez a guildedtõl függ, hogy õk mit használnak
1. Melyik szerveren vannak sokan, illetve melyiken található több magyar?
2. Teamspeak-et vagy van az a Ventrillo vagy mi a fene, szóval melyiket érdemes használni?
Köszönöm válaszotokat, remélem a játékban összefutunk😄
For the greater good
tegnap ok lowlvl priestemet elvittem oda hogy spellclohot csináljak, logolok vele, egybõl sap stb és máris a temetõben voltam ;>
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Másik meg BSen nem ölik egymást tudtommal a farmhelyeken, legalábbis ritkán. Mondjuk az lehetséges, hogy Wildor nevû karinak mindig csak a hulláját látnánk farmhelyeken. A név kötelez😊))
Azon a szerveren gankelik egymást farmhelyken meg nagyon nem izgat, mert amikor oda mentél tudtad milyen szerver...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az se mind1 milyen guildban vagy. Amióta a jelenlegi guildomban vagyok, a nagyobb guildek tagjai nem támadnak be, vagy ha mégis bekerülök a rostába pl Area52ben akkor átlagban bocsánatot kér és lelép.
Õk is tudják miért megyek oda és én is tudom hogy a farmhelyen a másik frakció emberkéi miért vannak. Személy szerint nem rajongok a farmhelyek genkeléséért, számomra túlzottan alantos betámadni valakit low hp-n.
Elastic An-usZ Boys
zene az Electrix Six-tõl van
- A Vindication eleg surun procol, lehet vele szamolni es szvsz meg hasznos is.
- Vengeance is eleg kiszamithato hiszen critek utan procol, ha "sok" crit ratinged van es feher utes utan nem jonne ossze, a judgemented Fanaticism miatt eleg szep esellyel critel (40% mar jonak szamit)
- Conviction az a talent amit vegkepp nem ertek miert kerult fel a listadra, egyszeru 1% melee crit talent pontonkent, minden kaszt rendelkezik hasonloval, miert pont a palanal lenne ez akkora negativum?
Amikor irtad hogy mennyi sok talenttel nem vagy megelegedve hirtelen azt hittem az imp. retribution aurara meg a Divine Purpose-ra gondolsz,mert szerintem osszesen ez a 2 talent van aminek semmi hasznat nem latom, de ezek szerinttevedtem.
Vki megtudná mondani hogy hogyan lehet elkezdeni és mit kell teljesíteni TK 25m instance key-hez ?