166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119143 hmm ez nem vmi olyat jelent, hogy más is próbálkozott ugyanazzal a kulcssal vagy ilyesmi? és akkor nem tuggyák kiéaz eredeti kulcs, vagy kölcsönadtad-e szal bannolnak mindenkit? eléggé durva -
#119142 Hát ez bizony maxi szopóka -
#119141 Utananeztem a dolognak es azt mondtak mindenhol hogy amikor PERMANENT ACCOUN HOLD levél jön, akkor azt mar a jo eg sem hozza vissza... TEMPORARY azt meg lehet menteni...
Kivagyok :( -
WiLDoR #119140 fizetési módszereket nem váltogattad?
e-mail cim, bankkártyaszám, befizető neve, ilyesmik...
ott hallottam csak ilyesmiről, meg ők is erre hivatkoznak, hogy több forrásból is ment a befizetés, nem tudják azonosítani a befizetőt, s ez nem ok...
hivd fel a blizz-t, aztán magyarázd el nekik, hogy kapják be, tiéd az acc, adják már vissza. jobb ötletem nincs... -
WiLDoR #119139 shadowburn-höz (destro ág) kell a soulshard, nem a nighfall-hoz.
szvsz-ben pvp-ben nagyon jó a nighfall, de mobozáshoz, questeléshez, sokat nem ér...ott inkább a dot-jaid fognak dolgozni majd. -
WiLDoR #119138 lvl 40-től már lehet kirakni bőven spelldmg-et (shadoweave cuccok + dreamweave cumók, underworld band, gem studding band gyűrűk, spelldmg-es nyaklánc, stb.), én valami 100-130 körüli spelldmg-gel rohangáltam, ha jól emléxem...
tényleg nem sokat dob a latban mondjuk az emp. corr., de onnantól hogy meglesz neki az instant howl of terror, csak feldob 2-3 dotot, aztán mire lejár az instafear meg is döglöttek a mobok.
én is ezt csináltam, ment mint a karikacsapás :)
nightfall szvsz tök felesleges, én affli specként lvl-ezés alatt 1 db shadowbolt nem sok, annyit se lőttem el. tök felesleges volt...dotok simán elvégezték a piszkos munkát.
s én succu-val rohangáltam imp helyett (hej, de hányszor megmentette ez a seggem, mikor random rugó poppolt seggembe a semmiből :x), igy a dark pact is eléggé felesleges volt. ha nagyon lement a mana/hp, befogtam fear-el egy mobot, kapott egy siphont és mana tap/drain life mókával fullra töltöttem magam. piálni nem kellett leülni... -
#119137 Hali.
Tegnap lebannoltak az accountomat ezzel a szoveggel :
Type of Violation: Violation of Terms and Policies
Details of Incident: Account ownership can no longer be verified as we have received account details from multiple sources
Consequences for Account: Account Cancellation
It is with regret that we take this type of action, however, it is in the best interest of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game, that your access to the World of Warcraft servers be cancelled.
Kinek masnak lennenek meg az en sajat adataim? Az accom 2005 ota el es soha nem volt masnal.
:( -
#119136 Jobb klikk a címkéjére és "Unlock", utána változtatható. Ha végeztél, akkor ajánlatos visszalockolni (nerf lockz, még a csetablak funkcióit és róluk nevezik el ), hogy ne tudd véletlenül elállítani (gy.k. akkor már "Lock" a helyes menüpont neve). -
pries #119135 Hogy tudom megváltoztatni a chat ablak méretét? (Tudom, ha visszaolvasnék, akkor megtalálnaám, de nincs kedvem átolvasni mind a 119134db hozzászlást) -
#119134 Nightfallhoz nem kell soulshard, egyszerűen ha tikkel a corruptionod vagy drain lifeod akkor kapsz egy instant shadow boltot -
YakHead #119133 Nagyon régen játszottam lock-al és azóta lehet, hogy változott, de a nightfall-hoz mióta kell soulshard? Nem látom a leírásában, hogy kellene hozzá. -
#119132 nightfall hoz soulshard kell megéri használni? -
Dr DeViLKiNG #119131 empowered corruption teljesen felesleges kb 60ig, mert alig van valami spelldmged. inkább supression meg nightfall -
#119130 Kösz a választ! És a továbiakban mire talentoljak inkább? -
#119129 Erröl a honlaprol nem tudtam
-
WiLDoR #119128 IGY JOBB, lvl 35-re... -
#119127 "Aki tud segitsen!" - Ha armory linket adsz, vagy onnan exportált talent buildet, akkor könnyebben értelmezik, és több választ fogsz kapni. Remélem elég segítség volt -
#119126 A kép:
Aki tud segitsen! -
#119125 Hello!
Most kezdtem el játszani a WOW-al.
A kérdésem az lenne ,hogy mire érdemes talent-elni 1 WARLOCK-nak.
35-ös szintü vagyok. elkezdtem talentelni de még mielöt nagyon elrontanám kikérem a véleményeteket. Eddig ezekre tettem:Aki tud segitsen -
#119124 Probáld meg a bartendert, de ezt is hetente kétszer beírjuk, azért nem válaszol már senki az ilyenekre. -
WiLDoR #119123 ird be parancssorba, hogy /omnicc és válaszd ki a leirásból, ami ide vonatkozik.
/omnipulse off vagy vmi hasonlót keress -
Exiledd #119122 Sziasztok.
Valaki megtudná mondani hogy az OmniCC -nevű addonban hogyan lehet az beállitani hogyha vmelyik skill-nek letelik a cooldownja akkor annak az skillnek az ikonja a kép közepén villanjon fel? -
#119121 Köszi, kipróbálom:) -
#119120 proximo -
#119119 Arénához milyen addon-okat javasoltok? Találtam egy olyat, hogy Control Arena, de azzal sajnos crit errort produkál a wow-om minden alkalommal:( -
#119118 Tisztán megért ennyit:DDD -
Dr DeViLKiNG #119117 ha mégse fake akkor blizz nem ismeri a saját játékát (mondjuk ezzel tisztában vagyunk ) -
WiLDoR #119116 te kisz, cúna, gonoc, rosszfiú, ejnye! -
#119115 :DDD -
#119114 hmm lolz éppen suspendeltek 48 órára, mer Generalba vki viccet kért én meg beírtam ezt:
"- How do you stop five black people from raping a white chick?
- Throw them a basketball."
Erre 3 napra rá jön a levél, hogy rasszista gyalázás...
namind1, nemmintha nem volna picit jogos, de mondjuk 48 óra sztem ezért ... jöhetett volna csak figyelmeztetés előbb, hogy ne mondjak rossz viccet, mégse küldtem el mindenkit a búsba
pedig ez a vicc egy filmben van(Full Metal Jacket, 1987), nem is a KKK-tól tanultam
ehh na majd legkozelebb ha eszembe jut vmi mostantól csak /w
csak szólok, hogy vigyázzatok, bár lehet csak én vagyok olyan aki szerint ez nem is sértő igazán -
#119113 Én is ezt kérdeztem nemrég (választ azonban sem itt, sem másik fórumban nem kaptam) viszont megtaláltam: Trinity Bars 2.0 a neve, amire gondolsz. Nekem sajnos valamiért csak 3 bar-t ad be alapban (a többi 3-at nem tudom sehogy beállítani, pedig mind a 6 bar-t használom a wow alap interface-el), ha sikerül elővarázsolnod 3-nál több bar-t légyszi oszd majd meg velem is (class/pet... nkem is van, de azok egyszínű lilák, és nem tudok spelleket rátenni, ill. ha újat nyitok bar8 lesz a neve, és ugyanúgy csak formázni lehet:( ). -
WiLDoR #119112 jah, de találkoztunk már olyan fake patch note-al, amiről kiderült utána, hogy annyira mégse volt fake -.-
lehet hogy fake, de mi van, ha mégse? :) -
pries #119111 Mi annak az addonnak a neve, ami középre rakja az action bart? És milyen addonokat érdemes használni? -
#119110 több mint két éve minden alkalommal belinkeli az aktuális fake patch notes-t, nincs ebben semmi meglepő. -
#119109 Moratal mangle -
#119108 Szerintem is. -
#119107 Ha meg nem fake, akkor az EA Mythic emberei beférkőztek a Blizzard dev teambe :) -
Dr DeViLKiNG #119106 ez fake, oltári nagy hülyeségekkel. -
WiLDoR #119105 leaked 2.4-es patch notes?
/discuss
(szvsz simán lehetséges, vannak benne igencsak reális dolgok, mint pl. a 6 sec cd a mana burn-ön ^^ ideje volt már...) -
#119104 Ellenkezőleg, olyat csak a theorycraft ismer