World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször is bocsi amiért szidtam eddig a WOW-ot (ugy hogy addig ki se probáltam<#falbav>#falbav>)😊)))
pár napja én is megvettem, van 1 Human priest karim. Valaki lenne olyan kedves és leirná merre felé questeljek? a kezdõ és Goldshire környéke után?(sry a láma kérdésért!)
elõre is thx!
bye!
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
amugy en nem sorolom a pvp kategoriaba a ganket. egy gankelesnel olyan szituba kerulsz hogy (kozel, de inkabb pont) 0 eselyed van az ellenfeled ellen, az minden csak nem szorakoztato. es milyen pvp az ilyen ? oO.
arena az mas teszta ott azert mennek az emberek hogy a masikat megoljek.
(ertelmezesem szerint ez all a legkozelebb a pvp fogalmahoz bar ez meg tul zart tul kicsi es tul mesterseges kornyezet nekem)
mondjuk amit en ertelmezek pvpnek az wowban nem letezik es nem is letezhet szorakoztato formaban, aminek 2 oka van (bar van tobb is, cska 2 fo ok); 1. ott kelsz fel ahol meghaltal (sprit healer ertelem szeruen folyamatos jateknal nem opcio) 2. semmilyen ertelme (epkezlab) jutalma nincs a pvpnek ezert senki nem pvpzik ezert soha nem fogsz olyan emberrel talalkozni aki azert jon veled szemben hogy megoljon teged
(world pvp)
amugy meg minden amit irtam - ha figyelt vki - szigoruan horda oldalra vonatkozott, nem TUDOM MI VAN ALLYBAN cska hogy kiemeljem, megegyszer.
na mennem kell mara kidolgoztam magam ..
anti hero
elsö: 60 orc rogue, 5db T1
második: 60 troll hunter 4db T1, 4db T2
harmadik: 60 UD lock , Pvp Set
FöKari:Bloodscalpon 70es NE rugo, félig epikben sima repülö mountal.18 slot bagekkel.!
ÉrdeklQdni Privi!
Igazából BS-en töltöttem másfél évet, nepán pár hónapot.
Az hogy "jobb" az szubjektív, nem is mondtam ilyet.
-Az ha megölnek, nem zavar, mert PvP szerver feliratot láttam és fel is fogtam.
-Az ha idióták vannak körülöttem, az zavar, a Retard Warning nem volt kiirva, ha a homokba dugom a fejem attól még nem tûnnek el, csak nem látom õket. Tuti lecsuktad szemed és úgy bújtál el kiskorodba, mi?😊
Amugy semmi problem, csak ne állitsuk már, hogy BS mien kis kultúrált szerver, mert lófaszt az, stílszerûen. ^^
Ps: Mien flém, ez csak véleménykülönbség😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ja, megvan! Nem figyelem állandóan a chat ablakot, mikor IF-ben vagyok, foglalkozom a magam bajával (questelés, farmolás)...
Hülye whipsereket sem szoktam kapni, érdekes.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azalattiról nemtok' nyilatkozni...
szóval ha BS-t fikázzátok akkor nekem nem esik jól, bár tudom hogy az ally oldalt fikázzátok, mégis egykalap alá veszitek vele a horda oldalt is, ami igenis normális.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
nekem a cdrommal volt valami gond :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ಥ_ಥ
Felteszem a wowot,és mehet rá a bc,vagy kell elõtte a patch?
Vagy felteszem a bc-t és utána jönnek a patchek?
na most ezek az ?emberkek neha valoban megkeseritik a normalis hetkoznapi kikapcsolodni vagyo emberek mokajat, de azert van ignore funkcio szerencsere ill irl crusaderkent megprobalhatod megnevelni oket (aminek 0 ertelmet latom max kirohognek, szal hagyni a faszba es ignore😊
anti hero
Azzal viszon tényleg nem értek egyet, hogy ejj de nagy community lenne, mert akkor a guildje leszídná az ilyen hülyegyerekeket. Vagy legalább megpróbálná, mint mi...
ಥ_ಥ
de akar -nem pontosan idezzem- az egyik betoltokep-feliratot;
killing an opponent lower level then you gives no honor.
es ezt nem csak "szamszeruen" lehet ertelmezni, na de mindegy mindenki masmilyen kulturat hozott otthonrol, ill szedett magara az idok soran..
farmhelyen gank -> IQ es common sense kerdese, en igy gondolom, ennyi :d
ja es meg1szer; sorry de nem tudom mi van nalatok bs ally oldalon (es nem is akarom tudni, allyk =buzik tbfh)
flame on meg 4ig raerek 😉
anti hero
de valoban, sajna ha megzavarnak a jol megtervezett idotoltesben, az sux
apropo utoljara vagy 2 napja probalt be egy ?fajermage (vs holy priest) Zsola, aminek az lett a vege hogy en 100%hpn (lebarizott ugy 3szorra is) a srac meg 10%hpn es invisiblevel elfutott a faszba. bar poen fight volt -reszemrol mondjuk nekem leginkabb fussunk ki rangebol/healeljem magam- mountos uldozessel meg mindennel, de azert kicsit merges voltam ra mert epp egy scriptes questet nyomtam (volna) -.-
anti hero
alig pár napja logoltam be a mage-emmel shattrah-ban, az elsõ kép ami fogadott, hogy véristván alli oldalról Yell-elve ONOZ' BOOMKIN feliratot spammelve rohangál Shattrah-ban a téren, utána rá fél perccel meg böhömbölömbika horda oldalról ugyanúgy elkezd rohangálni shattrah közepén yell-elve uden ras to lu vouane blablabla-t spammolva, vagy 800 soron keresztûl...
ketten együtt tökéletes összhangban b*szták össze a chat ablakomat...mondanám, hogy a ritka pillanatok egyike, de inkább az a ritka, mikor nincs ilyen agylágyulás...
én ezt valahogy nem nevezném érett community-nek, akkor már inkább a gank nagrandban -.-
/leave 1
/nem_olvas_hülye_yellt
mint azt, hogy hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut.... Szóval ez gyenge magyarázat egy olyan összehasonlításban (nepa jobb-e mint bs, lol), amiben nem születhet objektív döntés. Ilyen hülyeséget, hogy melyik realm jobb, meg hol jobb a hangulat... ha neked az tetszik, akkor nincs mit lovagolni rajta, tied, megnyerted, megtarthatod.
ಥ_ಥ

ಥ_ಥ
Igen, nepán levernek, mint a karót 10 percenként, eért PvP szerver, engem nem igazán zavart, eljutottam 70ig másfél hónap alatt. Inkább genkeljenek, az jobban a játékba illik, mint Caps-al yellelni magyarul a baromságokat...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az a legjobb szórakozás, ha feldotolnak flying mounton, aztán spirit healer. Nem értem, hogy ez miért nem szórakoztat. Vagy a legújabb szórakozás, frekventált questmoboknál egy fa/gomba/fal/szikla mögött ott lebeg egy pompyronoob, és ahányszor arra megy valaki, akkor spittelve feltörli vele a padlót. Vagy ha vicces kedvében van, akkor oda frostnováz a questmob elé 40 hp-n, mert az 10% durability. A világ legjobb szórakozása, hogy bármi másra cseszi el egy hülyegyerek a te idõdet, mint amit te szeretnél kezdeni vele. Vagy ha nem az, hát akkor az jó szórakozás, amikor ráülsz a noob hullájára, és a lowlvl altoddal kempeled a 70es noob seggét 😊
Csak lehet, hogy mást szeretnél csinálni, és akkor nem olyan vicces :<
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
persze mindenki a sajat elmenyeibol indul ki, de sztem mara a BS egy erett es viszonylag nyugis server egy decent communityvel (bar en a kis angol nyelvu kozegben mozgom) a nepa meg egy utolso gankserver tele hulyegyerekekkel mind2 oldalon, persze en is olyan vagyok inkabb mint a fidel aki ha farmolni akar 3666374627642bekacombot akkor szeretem azt minnel gyorsabban es fajdalommentesebben letudni es nem csipazom ha minden jottment idiota faszkalap legankel az amugyis is kurvaunalmas es lehangolo farmolas kozben hogy esetleg a temeto is 100kmre van hagy oruljek neki.
na uff
anti hero
anti hero
Ha egy jatekban elso, legjobb szeretnel lenni akkor sokat kockulsz a gep elott hogy elerd, ha csak szorakozni jarsz fel wowban sem 24 orakat ulsz a jatek elott, ahogy GWben sem.
Ha ismerned a Warcraft vilagat, tortenelmet tudhatnad hogy foleg 2 oldal harcarol szol, ezert sincs benne az a lehetoseg hogy sajat oldalon oldokolhess es hogy egy oldalon harcolo guildek egymast ellen forduljanak. Guild vs Guildnek meg teljesen megfelelnek az arenak, esetleg meg a Battlegroundok is.
Kivancsi lennek hany eves is vagy, bar a stilusbol itelve 12-14 korul lehetsz 😄 ... majd ha nagy leszel megerted, ahogy az erveid, a flemprovokaciod is gyenge 😄D
a wow az szar. Mert nem leszel tõle senki Irl, és nem mehetsz este kirándulni
a GW az király. Mert ott csak 20 szint van meg törtenet, és mehetsz kirándulni.
<#miaz>#miaz>
Random helyeken kifagy a telepítõ, meg ilyenek. :S
Ez jo kérdés hogy melyik játék a jobb...gw vs wow...igaz a wow-t többen jáccák mert jobban megfogja az embereket de mért is? a wowban csak a level a level és a level a legfontosabb és hogy minnél jobb legyél, minél job fegyvered és armorod legyen...mindenki 70es benne, semmi élvezet nincs abban hogy csak fejlödsz, ölsz és kész, semmi története nincs csak a bemutato azt' kész. mindenki csak arra megy hogy 70es legyen , a guild eknek semmi érteleme nincsen, mert nincsenek guild csaták , valami guild találkozo hely , semmi, csak azért van az is hogy jobb legyél és neked legyen a legjobb guilded... mindenki arra megy hogy 70es legyen és a fegvyer meglegyen... be van osztva mikor mentek oda INSTÁZNI, aminek ugyancsak nicns értelme, miben leszel jobb az életben?? inkább kirándulni megyek az erdöbe mint hogy 70es legyek a karakterreml...mit érek el ezzel? pl. a barátonödnek meg a szüleidnek semmit sem... csak baszod a napod meg az idödet...SEMI ÉRTELME, meg hogy pénz kell hozzá hogy jáchass és azt is baszod.. éd mi olyan jo erösnek lenni? HM??
GW sokkal jobb. SENKI SEM FOGJA FEL HOGY MÉRT VAN CSAK 20SZINT...az királybenne .. azért van annyi mer a GW nem arra megy hogy max legyél minden ben armirban lvl ben fegyverben fasságokban..hanem A TÖRTÉNETEBN AMI FOLYMATOS ÉS AZ A LÉNYEGE A GW NEK... KAMPÁNY...sokkal jobbak a kasztok, eltérnek egymástol , és szebbek a skillek is...jo az a 8skill slot mert ha 100at raksz be mint a wowban UGYSEM HASZNÁLOD MINDENT !!! 8fontos ÉPP ELÉG, GW a történetért megy és a guild háborujárol szol és nem a szintröl...és nem fizetös, megveszed azt'kész... és nem baszod a napod, nem kockulsz mint a wowban..elmehecc bármikor kirándulni stb... ezzel bármikor jáchacc, ez nem tét, hanem kampány és kész, jol megcsinálták ezt a game-t is, és a wow mehet a "tudodmibe"...
na ennyi BB