166748
  • Oldern the 1st
    Csak ha leecher, igaz?
  • Ventura82
    Hát akkor szerintem maradok fury-n. lv57 vagyok, csak gondoltam kipróbálom az arms-ot, de akkor hagyom. Kössz a választ
  • shaime01
    sry de blood elf szaroknak nem segitek :p
  • dragon11
    You Will Learn:Imp Summon;-)
  • dragon11
    Blood Elf Warlock vagyok am :D őő valami imp-et említett a questbe...help .D
  • shaime01
    imp
    voidwalker
    suci
    felhunter

Tippre válaszunk?:p
  • vki
    Van valakinek tapasztalata erről a honlapról?

Itt elvileg lehet venni KEY-t a játékhoz.
  • dragon11
    A WarLock minionos questet pls mondjátok el, adjatok is képet!Nem tudom hol van, mit kell csinálni...köszönöm!:)
  • shaime01
    én outland elött szerintem is arms de outlanden már érdemesebb furyval menni bár kinek ,hogy tetszik nekem miota megvan a gombás trinekt ami 200 hpt add vissza minden killing blow után + amit még bloodthrist visszatölt elég jól tudok halladni.

aham meglehet venni wow-europe.com márha eun akarsz játszani vagynemtudom én már a D2Dnél elakadtam :p
  • vki
    picket: Ott a pont :D.

shamei01: A D2D az a Direct 2 Drive, ami a Filesplanet szolgáltatása.
  • picket
    Nem kell minden talent nevéd szó szerint érteni -.-'
  • picket
    Meg akarja venni a játékot szerintem, és mindezt online!!!
  • WiLDoR
    endless rage talent, problem solved.
  • Foglaltnick
    http://nihilum.mousesports.com/en/article/8,general_guide_to_highend_warrior_pve/
  • shaime01
    még pár hónap és 2 éves lesz az accountom éljen éljen
  • shaime01
    bár fogalmam sincs mi az a D2D de ha felmész hivatalos oldalra és bejelentkezel akkor magától letölti a wowot neked márha van accountod ha jól emlékszem van torrent is bár ebben nem nagyon vagyok biztos szerintem wow downloader gyors és megbizhato
  • shaime01
    stamina , agi , str szintezéshez armsal sokat fogsz szenvedni rage miatt (legalábbis én szenvedtem) aztán rágyurtam critre és máris jobb lett outlanden meg ugy is mindenki egyformán cseréli a gearjét viszont ajánlom ,hogy lv60n talentelj át fury-ra mert outlandi gearben lv64re már lesz ~100 hit ratinged és fury nagy aprit nekem 25% crit chance 102 hit rating unbuffed 1100 ap-m van ami azért nem rossz :) 10-12 mob / 1 food (lv65-n)
  • vki
    Tudnál mondani egy digitális letöltési verziót? Mert a D2D-ról csak US verziót lehet letölteni :(
  • YakHead
    lol, kicsit elcsúszott a válaszod, de azér így se rossz:)

Ventura82: amíg szintezel addig a lehető legjobb cuccokat fogod úgyis felvenni
  • vki
    Köszi a gyors választ!
  • t0ma
    nez szet itt

• shaime01
    nem
    nem
    nem
    igen
  • Ventura82
    És arms-on mire gyúrjon jobban az ember a strength/stamina/agility trióból?
  • vki
    Hello!

Tervbe vettem a játék megvételét, illetve fizetését a 10 napos trial után, és lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:

1, Ha amerikai verzióval game-elek, akkor látom az európai játékosokat is?
    2, Egy accountot használhatok US, illetve EU verzióval is?
    3, Ha a US TRIAL-ban volt egy karakterem, akkor azt át tudom menteni az EU verzióba?
    4, Van a WoW-nak internetről megvásárolható, illetve letölthető verziója a Direct2Drive-on kívül.

A válaszokat előre is köszönöm!

Fatboy89
  • WiLDoR
    20-ig arms (+ az 5 pont a cruelty-re fury ágon), onnantól lehet választani, hogy arms vagy fury.
    fury akkor jó, ha van két szintedhez megfelelő fegyver.
    sokan azt mondják arms, mert fury-nál sok a miss. én ezt abszolút nem találtam vészesnek.
    én mindkét warrim 60-ig fury-val toltam. 60-ra ha tudsz szerezz be egy crystalforged sword-öt vagy mit (kék 2h kard 45 crit rating-gel). respec arms, s nagyon lehet vele darálni...
    szóval mindkettő jó, fury is, arms is, de fury-hoz tényleg jó fegyverek kellenek, s két jó fegyvert nehezebb beszerezni, mint egyet...
    az igazi mazochisták viszont prot-tal szinteznek :S
  • maniac001
    na indítottam egy hordás karit is hogy lássam milyen a hüllők világa. Warriorral mire kezdjek pakolni szintezéshez? van aki armsra van aki furyra esküszik. valami warrior mester mondhatna erről pár szót.
  • Foglaltnick
    anno azt írták a pecsnoteszbe, hogy azok kapják, akik 70.-ik szinten megcsinálják a kvesztet (tehát elvileg mennie kell most is, majd lvl80-on nem fogja adni)
  • Exiledd
    hi

A CHampion of the naaru title-t még most is meglehet szerezni vagy azt csak azok kapták akik a patch elött megcsinálták az adott questeket?
  • Hixer
    hátakkómeg írjál levelet nekik, hogy erről te nem tudsz semmit és mit képzelnek és amíg nem mutatnak bizonyítékot arra, hogy több forrásból kaptak részleteket az accountodról, vagy nem magyarázzák el neked, hogy mi folyik itt, addig ezt te simán a játék árának megfelelő értékben lopásnak fogod tekinteni a blizzard részéről és úgy is cselekedsz... ha nem válaszolnak felhívod őket, gondolom angolul csak van support line
  • Unknow
    Jogos a kérdés...mi is csak megyünk, öldögéljük a trasht és bumm a fél raidnek annyi. 15k ms wtf? XD Volt akinek persze semmi gondja nem volt és vígan játszogatott tovább. Komolyan nem értem mivan a BS-el néha.
  • Lacee
    bblizzard monnyonle, miért mindig akkor van szerver-gebasz mikor instában vagyok? :(
  • voloume
    valaki aki adott már el wow accountot es kb tisztaba van az arakkal legyszi irjon privatot ! előre is köszi ! és bocsi ha itt ilyet nem lehet ( a kivétel erősíti a szabályt :D )
  • Gorbesz
    hatalmas lag van......
  • WiLDoR
    btw tudja vki, hogy mi annak az addonnak a neve, amit a film 50%-ától nézve a hunter használ EBBEN a movie-ban, ahhoz, hogy a hp barokat szinesben lássa?

köszi előre is az infót.

beast: elkezdtem gyűjteni csak neked a 10-15+ perces arena meccsekről a screenshot-okat :) ha majd összegyűlik egy csokorral, akkor kirakom ide...
  • WiLDoR
    te meg már megint csak beszólni tudtál.
    bár ez tőled mondhatni már megszokott dolog -.-
    amúgy ez meg nem magyarázkodás volt, hanem az én személyes véleményem arról, hogy mi miért célszerű és miért nem.
    nekem ez jött be, másnak meg más jön be.
    ennyi.
  • Bhalage
    és megmagyarázza :D
  • tigeroo
    /mourn

buzi blizz
    haveromnak feltörték az accját december elején, altjait/twinkjeit törölték , mainjának kidobták a pvp cuccait, és farmbot volt SV-ben egy estig...kért 1 uj passt, másnapra zárolták is az accountját, igaz hogy karácsonyra visszakapta, de irt egy ticketet hogy adják már vissza az altjait is..:-D lassan eltelt egy hónap és semmi...
    (elmondanám hogy egy büdös levelet nem kapott a két honap alatt, egyszer irtak neki egy "gtfo" témájú levelet, miután kérdőre vonta a supportot hogy most mivan..)
  • [HUN]Crassus
    ez így nem kerek.....valamit eltitkolsz.....
  • pries
    Az Atlas vagy a Cartographer a jobb?
  • Unknow
    Hümm..de bizonyíték van rá,hogy az övé az account, hiszen minden cucc amire regisztrálva van az nála van, gondolom még nem járt le az előfizetése, ez kicsit olyan mintha a blizzard lopott volna. Meg mi a bizonyíték rá,hogy tényleg jelentette ezt más is? Amerikába minden hülyeségért lehet perelni, nehogy már ezért ne lehessen