World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy a probléma gyökerére rávilágítsak, hogy tudd miért reagálok még az ilyenekre egyáltalán:
-Vastagon használjátok a túlzást, mint irodalmi eszközt. Tudatlan olvasó szerint mindenki gyökér f@szláma lehet a bs-en. Ez egy kicsit zavaró. Fõleg ha teli arccal röhögsz hozzá, és helyeselsz, hogy "igen, ezért hagytam ott". Lehet, hogy nem te voltál, de volt ilyen szép számmal.
-Visszatér a téma 3 hozzászólásonként. Nagyon érdekfeszítõ még mindenki számára.
-Igazából azt nem értem, hogy miért kell rajta csámcsogni, és hírdetni mintha valami prófétai hivatást éreznél sajátodnak. Ott voltál? Nem tetszett? Elmentél? Akkor mi kell még?
-Néhány embernek ott guildje van. Van olyan is, aki ragaszkodik az ilyen dolgokhoz, emberi kapcsolatokhoz, haverok, irl barátok akikkel együtt játszanak, hasonló lényegtelen apróságok. Ezek elkerülik figyelmedet, miközben vörös fejjel community-t és mmo-t kabálva mindenkit "reroll-bármi-ami-nem-bs"-re ösztönzöl. Egyszer belinkelik ide a cájgos whispereket, meg a hasonlókat, szõrnyûlködünk rajta egyet, és játszunk tovább nyugodtan. Nagy kockafej-mágusok vagyunk, és eltüntetjük a yell-t a chatablakból, és békében élünk.
És baromira nem számít, hogy hány embert gyûjtesz össze, aki szerint a bs szar. Senkit nem érdekel, és "az én apukám úgyis erõsebb" mentalitás eltorzult, "nékem úgyis náty á cáládom" formája.
De tudod mit? Igazából ennyi a lényeg: inkább legyek képzelt óriásokkal harcoló szenilis lovag, mint lesajnáló stílusú, "mi többen flémelünk ellened" fórumhuszár <#wilting>#wilting>. Tehát ha az én kereszteshadjáratom a bs megvédése, akkor most meséld el nekem, hogy miért van a szent háborútok a bs lejáratására? Vagy menjek máshova, és készítsek screenshotokat, hogy máshol mekkora nyomingerek játszanak, és tartsunk realmek közötti versenyt? Ovis színvonal...
ಥ_ಥ
de lehet hogy nincs ;G
anti hero
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
ejnye :o)
anti hero
Lol, imádom az ilyen tájékozatlan, hozzá nem értõ és korlátolt barmokat (ha a class leadered mondta, akkor róla van szó.)
Ha Skilles vagy és jó a geaered, akkor bárhová beférsz. Csak annyit kell tenni, hogy bizonyítod, mennyire vagy jó, és kész. Hunter meg tökéletes cc+dps-nek heroicokba is - normál insták meg nem tudom mióta számítanak nehéznek, akármelyikrõl is beszéljünk.
Nagyont tetszett az hogy a a kis 47-es hunter a 46-os macskával pl azsaharában 52-es nagakat darál be és simán kettõ ekkora szintkülönbségû mob is szólozható, a class leader viszont elvetet a kedvem tõle mondván egy hunter bõven elég egy 10-es instába is ötfõsekbe meg nemigen fér be és van belõle bõven.
Gondolkodom erõsen egy rugó inditásán mert az is még egy oylan class hogy egy elég belõle szinte guildonként és mindenhol van vagy 20, hogy teljes legyen a repertoárom a pladinom mellé. A nem jólválasztottál karaktert öreg kreáltál volna lockot ha dps-elni akarsz vagy maget mert az tud vizet is fakasztani ezvel is hasznos és megbecsült tagja lessz a kis virtuális társadalomnak.
Westfall->Redridge mountains (Lakeshire vagymi)->Duskwood->STV->Tanaris
Lakeshire mellett mehet még Auberdine és környéke, Duskwood mellett mehet még Wetlands, Ashenvale, Stonetalon mountains is.
STV-tõl kb. ugyanaz mindkét oldalon...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
elõször is bocsi amiért szidtam eddig a WOW-ot (ugy hogy addig ki se probáltam<#falbav>#falbav>)😊)))
pár napja én is megvettem, van 1 Human priest karim. Valaki lenne olyan kedves és leirná merre felé questeljek? a kezdõ és Goldshire környéke után?(sry a láma kérdésért!)
elõre is thx!
bye!
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
amugy en nem sorolom a pvp kategoriaba a ganket. egy gankelesnel olyan szituba kerulsz hogy (kozel, de inkabb pont) 0 eselyed van az ellenfeled ellen, az minden csak nem szorakoztato. es milyen pvp az ilyen ? oO.
arena az mas teszta ott azert mennek az emberek hogy a masikat megoljek.
(ertelmezesem szerint ez all a legkozelebb a pvp fogalmahoz bar ez meg tul zart tul kicsi es tul mesterseges kornyezet nekem)
mondjuk amit en ertelmezek pvpnek az wowban nem letezik es nem is letezhet szorakoztato formaban, aminek 2 oka van (bar van tobb is, cska 2 fo ok); 1. ott kelsz fel ahol meghaltal (sprit healer ertelem szeruen folyamatos jateknal nem opcio) 2. semmilyen ertelme (epkezlab) jutalma nincs a pvpnek ezert senki nem pvpzik ezert soha nem fogsz olyan emberrel talalkozni aki azert jon veled szemben hogy megoljon teged
(world pvp)
amugy meg minden amit irtam - ha figyelt vki - szigoruan horda oldalra vonatkozott, nem TUDOM MI VAN ALLYBAN cska hogy kiemeljem, megegyszer.
na mennem kell mara kidolgoztam magam ..
anti hero
elsö: 60 orc rogue, 5db T1
második: 60 troll hunter 4db T1, 4db T2
harmadik: 60 UD lock , Pvp Set
FöKari:Bloodscalpon 70es NE rugo, félig epikben sima repülö mountal.18 slot bagekkel.!
ÉrdeklQdni Privi!
Igazából BS-en töltöttem másfél évet, nepán pár hónapot.
Az hogy "jobb" az szubjektív, nem is mondtam ilyet.
-Az ha megölnek, nem zavar, mert PvP szerver feliratot láttam és fel is fogtam.
-Az ha idióták vannak körülöttem, az zavar, a Retard Warning nem volt kiirva, ha a homokba dugom a fejem attól még nem tûnnek el, csak nem látom õket. Tuti lecsuktad szemed és úgy bújtál el kiskorodba, mi?😊
Amugy semmi problem, csak ne állitsuk már, hogy BS mien kis kultúrált szerver, mert lófaszt az, stílszerûen. ^^
Ps: Mien flém, ez csak véleménykülönbség😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ja, megvan! Nem figyelem állandóan a chat ablakot, mikor IF-ben vagyok, foglalkozom a magam bajával (questelés, farmolás)...
Hülye whipsereket sem szoktam kapni, érdekes.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azalattiról nemtok' nyilatkozni...
szóval ha BS-t fikázzátok akkor nekem nem esik jól, bár tudom hogy az ally oldalt fikázzátok, mégis egykalap alá veszitek vele a horda oldalt is, ami igenis normális.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
nekem a cdrommal volt valami gond :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ಥ_ಥ
Felteszem a wowot,és mehet rá a bc,vagy kell elõtte a patch?
Vagy felteszem a bc-t és utána jönnek a patchek?
na most ezek az ?emberkek neha valoban megkeseritik a normalis hetkoznapi kikapcsolodni vagyo emberek mokajat, de azert van ignore funkcio szerencsere ill irl crusaderkent megprobalhatod megnevelni oket (aminek 0 ertelmet latom max kirohognek, szal hagyni a faszba es ignore😊
anti hero
Azzal viszon tényleg nem értek egyet, hogy ejj de nagy community lenne, mert akkor a guildje leszídná az ilyen hülyegyerekeket. Vagy legalább megpróbálná, mint mi...
ಥ_ಥ
de akar -nem pontosan idezzem- az egyik betoltokep-feliratot;
killing an opponent lower level then you gives no honor.
es ezt nem csak "szamszeruen" lehet ertelmezni, na de mindegy mindenki masmilyen kulturat hozott otthonrol, ill szedett magara az idok soran..
farmhelyen gank -> IQ es common sense kerdese, en igy gondolom, ennyi :d
ja es meg1szer; sorry de nem tudom mi van nalatok bs ally oldalon (es nem is akarom tudni, allyk =buzik tbfh)
flame on meg 4ig raerek 😉
anti hero
de valoban, sajna ha megzavarnak a jol megtervezett idotoltesben, az sux
apropo utoljara vagy 2 napja probalt be egy ?fajermage (vs holy priest) Zsola, aminek az lett a vege hogy en 100%hpn (lebarizott ugy 3szorra is) a srac meg 10%hpn es invisiblevel elfutott a faszba. bar poen fight volt -reszemrol mondjuk nekem leginkabb fussunk ki rangebol/healeljem magam- mountos uldozessel meg mindennel, de azert kicsit merges voltam ra mert epp egy scriptes questet nyomtam (volna) -.-
anti hero
alig pár napja logoltam be a mage-emmel shattrah-ban, az elsõ kép ami fogadott, hogy véristván alli oldalról Yell-elve ONOZ' BOOMKIN feliratot spammelve rohangál Shattrah-ban a téren, utána rá fél perccel meg böhömbölömbika horda oldalról ugyanúgy elkezd rohangálni shattrah közepén yell-elve uden ras to lu vouane blablabla-t spammolva, vagy 800 soron keresztûl...
ketten együtt tökéletes összhangban b*szták össze a chat ablakomat...mondanám, hogy a ritka pillanatok egyike, de inkább az a ritka, mikor nincs ilyen agylágyulás...
én ezt valahogy nem nevezném érett community-nek, akkor már inkább a gank nagrandban -.-
/leave 1
/nem_olvas_hülye_yellt
mint azt, hogy hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut, hullához fut.... Szóval ez gyenge magyarázat egy olyan összehasonlításban (nepa jobb-e mint bs, lol), amiben nem születhet objektív döntés. Ilyen hülyeséget, hogy melyik realm jobb, meg hol jobb a hangulat... ha neked az tetszik, akkor nincs mit lovagolni rajta, tied, megnyerted, megtarthatod.
ಥ_ಥ

ಥ_ಥ
Igen, nepán levernek, mint a karót 10 percenként, eért PvP szerver, engem nem igazán zavart, eljutottam 70ig másfél hónap alatt. Inkább genkeljenek, az jobban a játékba illik, mint Caps-al yellelni magyarul a baromságokat...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"