World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Tehát picket buzi. Érdekes konklúzió😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

eh, látom te sem érted a vitzet <#beka2>
összefoglalva: BS sem szarabb, mint a többi realm, csak egyszerûen MÁS <#idiota><#vigyor5>

na az ncsoftos termékeket elöttem ne emlitsd -.-

Count Adyn
Amugymeg a WoW szar. Megmondta ez az arc is hogy GW jobb😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

latom meginnt itt tartunk -.- , de amint Mighty is megmondta h egyaltalan nem szar sõt mashol nem is jatszanek kb... érdekes , olyan szempontbol , h nincsennek flamek , ha teljesited az 1ik alapkövetelményt , h nem vagy a hun csatin , ez alap...

jujj na ez sulyosan fájt , te szádbol ilyet ? ^^ azert latszik h egyre kevesebben nyaljak a segged<#levele><#idiota>

jaja vagom , amugy ragnaros mind2 oldal tele van magyarral ha jolsejtem szal nem lesz egy felhotlen eleted valszeg 😄

anti hero

Ismét egy szerverváltás? Rád se építenék stabil guildet. 😄

Barney Tech
Lehet engem láttál xD ,bár akkor még serpentem volt.
Amugy énis dekkoltam ott egy kardért ,hogy megölhessem azt a rare elitet ,de 4szeri probálkozásbol nem azt dobta 30% dobja a többit meg 5%

hordát unom már kicsit -.-
amúgy meg orc female ftw... az a 15% stun resist az orkoknál a leginbább racial, amivel valaha is találkoztam, na nem mintha a wotf+cannibalize nem lenne az...ezekhez képest a többi racial p***afüst -.-

picket
-.-'

&#3237;_&#3237;

Abbahagytad a wowot le is törölted a géprõl. Nem rohadtul mindegy? Amúgy is a wow szar és leáldozott neki.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Na örülök, hogy nem volt hiábavaló a dolog és egybõl a magadévá tetted az álláspontomat. Csak tudnám miért próbálod most úgy beállítani, hogy mintha te mindig is ezt mondtad volna... 😄

ork female karikra van nagyszukseg ugyhallottam 😊))

anti hero

1 question: ragnaros alli oldalon mit érdemesebb csinálni.

törpe pap vagy human warrior? (pve szempontból, melyikbõl van nagyobb hiány? healer vagy tank?)

énisénishad: bs szar <#vigyor><#idiota><#vigyor3>

kizárt -.-

Lynx_TWL
bs szar

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
kiszöktem, megyek érted!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Van, aki észre veszi, hogy mit szeretnék közölni, van aki csak azt látja, hogy nem egyezik valamiben a véleményünk, és vakon tolja a wall of texteket, és még a hibás is én vagyok, mert munka helyett fórumozásra kényszerítem. Ekkora szemétláda vagyok 😞

&#3237;_&#3237;

picket
Tényleg leült a topik, egy óra alatt egy egyszerû mondatra már csak 3-an írják be, hogy a bs szar. Grat. De amire kíváncsi voltam, azt megtudtam...

&#3237;_&#3237;

johat egy ilyen mondasod utan joggal mondhassak, hogy a bs egy szar...

anti hero

Gratz

ja amugy nyomathattunk volna egy jo kis 5vs5ot is az jo lett volna -.-

anti hero

tegnap csak azert lettem seggbelove, mert beleavatkoztam, de igazabol en csak annyit figyeltem hogy a rugo vs wari volt es a warit elkezdte gyogyitani az a buzi ne priest (bar valszeg anelkul is megolték volna a sracot mert felhuzott 1-2 embert). kivi lettem volna warit benyomja-e

na mind1, rezz utan egy rugo ramaggrozott, 1mm elettel maszam be az instancekapun, mire vegere erteunk mar senki nem emlekezett a dologra 😊

anti hero

Minél többet? Amióta itt tevékenykedik egyetlen célja az, hogy vmi flémgyõztesi pozíciót összeszedjen. Nem jön rá, hogy a magára erõltetett stílussal ez nem fog összejönni.

azért a bs-t se kell félteni, s most gondolok itt a böhömbölömbika vs. vérjános féle yell-ezgetõs kommunikációtól kezdve, a gankeljük szegény ne restro druidát, aki épp black morass-ból jön ki epizódig.
nekem tegnap a horda is bebizonyította többször is, hogy faxok mindenhol vannak, szervertõl és frakciótól függetlenül...

mondjuk az már más tészta, hogy ms. fractured-es gankerrugóval feltöröltük a padlót, mert pechjére befutott a miénken kívûl egy másik black morass-os alli csapat is, akiknek nem tetszett, amit láttak, 10v3-ban meg sok esélyük nem volt. Bhalage tudna róla mesélni, mint szenvedõ alany 😊

Count Adyn
Tõlled ennél többet vártam😄

picket
A neptulon egy szar realm. Tele van ilyenkkel mint te. :S

&#3237;_&#3237;

The Garrett
gondolom feldotolnak mindent, fearel egyet a priest, utanna 1 et a lock, ami megmarad azt a hunter CC és mire lejár a 2 fear már rég halottak 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nem azért, hanem a népbankos titkokért. 😄

TDC Geronimo
Jó a net idebent és ingyenvan <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

No akkor úgy, hogy a lent említettek törtrészének a gyöke sem vonatkozik rám azért hagy tegyek néhány észrevételt. Globális észrevétel következik, zászlóvivõ érvként költõi túlzással dobálózol, amikoris az egész wall of texted ennek fényében jelent meg. Ez a fajta öngáncs bár alig észrevehetõ nem célszerû. Annál is inkább, mivel én felesleges idõ abszolút hiányában csak szemelvényeket tudok olvasgatni az itteni agymenésekbõl, és ez alapján úgy jön le, hogy ez a téma két oldalanként egyszer mindig körülötted összpontosul. Szinte már crassusi magasságokba emeled azt, hogy egy elejtett félmondatra görcsösen ráugorva elõpattintod ezt az ostoba flémet. Ez a harmadik gondolatjeledre is válasz. A negyediket leginkább át is ugornám, mert a valósághoz, ha akkurátusan akarnék fogalmazni azt mondanám, hogy hangyafasznyi köze van a vita alapját tekintve.
Amúgy konzekvenciaként annyit, hogy egy huszárvágással lezárhattad volna ezt az egészet, ha azt mondod, hogy szentimentális okok miatt kardoskodsz ennyire és nem mindenféle több sebbõl vérzõ álindokokat szedsz össze. Az lefegyverzett volna mindenkit.
És nem esett volna ekkorát Mo. GDP-je sem most miattunk.

erdekes csapatosszeallitas amugy

anti hero

(vagy lecsuktak téged is (malavlynxbeast után) kiskoruak megrontasaert? )

anti hero

milyen cellák?
:nemérti:

anti hero

warrior, shaman, spriest, lock, hunter
0 wipe
köszi

picket
Szélmalomharcnak nevezhettjük, hiszen lassan minden bs-es ráébred aki ide téved, hogy itt vicsorogva ugatják rá, hogy õ egy szar alak, mert szar realmen játszik, és ott mindenki 12 éves, meg hasonlók.
De hogy a probléma gyökerére rávilágítsak, hogy tudd miért reagálok még az ilyenekre egyáltalán:
-Vastagon használjátok a túlzást, mint irodalmi eszközt. Tudatlan olvasó szerint mindenki gyökér f@szláma lehet a bs-en. Ez egy kicsit zavaró. Fõleg ha teli arccal röhögsz hozzá, és helyeselsz, hogy "igen, ezért hagytam ott". Lehet, hogy nem te voltál, de volt ilyen szép számmal.
-Visszatér a téma 3 hozzászólásonként. Nagyon érdekfeszítõ még mindenki számára.
-Igazából azt nem értem, hogy miért kell rajta csámcsogni, és hírdetni mintha valami prófétai hivatást éreznél sajátodnak. Ott voltál? Nem tetszett? Elmentél? Akkor mi kell még?
-Néhány embernek ott guildje van. Van olyan is, aki ragaszkodik az ilyen dolgokhoz, emberi kapcsolatokhoz, haverok, irl barátok akikkel együtt játszanak, hasonló lényegtelen apróságok. Ezek elkerülik figyelmedet, miközben vörös fejjel community-t és mmo-t kabálva mindenkit "reroll-bármi-ami-nem-bs"-re ösztönzöl. Egyszer belinkelik ide a cájgos whispereket, meg a hasonlókat, szõrnyûlködünk rajta egyet, és játszunk tovább nyugodtan. Nagy kockafej-mágusok vagyunk, és eltüntetjük a yell-t a chatablakból, és békében élünk.

És baromira nem számít, hogy hány embert gyûjtesz össze, aki szerint a bs szar. Senkit nem érdekel, és "az én apukám úgyis erõsebb" mentalitás eltorzult, "nékem úgyis náty á cáládom" formája.
De tudod mit? Igazából ennyi a lényeg: inkább legyek képzelt óriásokkal harcoló szenilis lovag, mint lesajnáló stílusú, "mi többen flémelünk ellened" fórumhuszár <#wilting>. Tehát ha az én kereszteshadjáratom a bs megvédése, akkor most meséld el nekem, hogy miért van a szent háborútok a bs lejáratására? Vagy menjek máshova, és készítsek screenshotokat, hogy máshol mekkora nyomingerek játszanak, és tartsunk realmek közötti versenyt? Ovis színvonal...

&#3237;_&#3237;

Nem tudok semmirõl, mert a cellák túl hidegek. 😄

mi az hogy, bulááááj van
de lehet hogy nincs ;G

anti hero

Nemszólbe mikor épp ilyen komoly összeröffenés van a népbanknál... ;D

Azér ha végignyomos mage nélkül heroic shatteredet úgy hogy a TK kulcs is meglegyen akkor fogadd gratulációmat.

mi van krisz nem dolgozol?!?
ejnye :o)

anti hero

Oldern the 1st
"ötfõsekbe meg nemigen fér be"

Lol, imádom az ilyen tájékozatlan, hozzá nem értõ és korlátolt barmokat (ha a class leadered mondta, akkor róla van szó.)

Ha Skilles vagy és jó a geaered, akkor bárhová beférsz. Csak annyit kell tenni, hogy bizonyítod, mennyire vagy jó, és kész. Hunter meg tökéletes cc+dps-nek heroicokba is - normál insták meg nem tudom mióta számítanak nehéznek, akármelyikrõl is beszéljünk.

Igen ez a legalmalmasabb "questútvonal" ally oldalon elsõ karakternek meg altnak is igaz ott nagyon kiszúrhat magával az ember ahogy tettem én is a hunteremmel.Mondván 40-en lehet már menni tanarisba ezért a stv-s nagy questekhez segítséget kértem guildon belül igy fordulhatott elõ hogy már 37-en megvolt a fehér tigris a kapitány ruhája mweg az összes elites küldi.Tanaris is meg volt egy nap alatt ill Feralas is és most kottoghatok és mobozhatok a 47-es hunteremmel egy szintet questek nélkül mert Un'goróba még nem adnak, a többi mellékszálast ( azsahara felwood eleje)meg már megcsináltam.

Nagyont tetszett az hogy a a kis 47-es hunter a 46-os macskával pl azsaharában 52-es nagakat darál be és simán kettõ ekkora szintkülönbségû mob is szólozható, a class leader viszont elvetet a kedvem tõle mondván egy hunter bõven elég egy 10-es instába is ötfõsekbe meg nemigen fér be és van belõle bõven.

Gondolkodom erõsen egy rugó inditásán mert az is még egy oylan class hogy egy elég belõle szinte guildonként és mindenhol van vagy 20, hogy teljes legyen a repertoárom a pladinom mellé. A nem jólválasztottál karaktert öreg kreáltál volna lockot ha dps-elni akarsz vagy maget mert az tud vizet is fakasztani ezvel is hasznos és megbecsült tagja lessz a kis virtuális társadalomnak.

Csak érteném, hogy miért érzed kereszteshadjáratodnak a bs megvédését. Ott játszottál, de összehasonlítási alapod más szerverrel, hovatovább más, érettebb közösséggel bíró mmo-val feltételezésem szerint nincs. Mi sem tanúsítja ezt jobban mint az amit bizonygatsz. Addig ez egy amolyan 10vs1 szélmalomharc olyanok ellen, akikrõl személyesen tudom, hogy a fenti kritériumok mindegyikének megfelelnek nem kevés tapasztalattal a hátuk mögött. (najó, csak Wildorért nem vállalok felelõsséget 😄)

Na sikerült ezzel magadat meggyõzni arról amirõl meg akartad? Gondolom gw topikban ez a fõ téma, mert kell vmi ideológia, hogy miért azt játszátok... Itt kb. csak az ilyen átszédült próféták foglalkoznak ilyen faszságokkal.

igy jobb:

Westfall->Redridge mountains (Lakeshire vagymi)->Duskwood->STV->Tanaris

Lakeshire mellett mehet még Auberdine és környéke, Duskwood mellett mehet még Wetlands, Ashenvale, Stonetalon mountains is.
STV-tõl kb. ugyanaz mindkét oldalon...

raziel.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

zero the hero
remélem tudsz angolul... és ugye elolvasod mit írnak a questek... mert van egy olyan ami elküld egyenesen westfallba

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")