166748
  • Bulykin
    Itt mindenki az eredeti wow-ot nyomja? Sry ha ilyet nem kéne ide írni:D......
  • capaszabi
    valoszinüleg megint a telia routing hibája az ok, mint ami a legutóbbi előtti "lag-weekend" oka volt.
    Mi szerdán HS-al kezdtünk szerencsére, de BT kérdéses nekünk is :/
    WTB BWL+MC !
  • Davidus
    ja ez humor? ok leesett-.-
  • Davidus
    patkányok? majmok?
  • tigeroo
    mondd neked valamit az a szó, hogy gnóm?:p
  • Lynx_TWL
    humanok pl gecibénán néznek ki
  • Lacee
    tényleg sokkal jobb tökalsó gnómokkal és dendrofil világító szemű elfekkel játszani, az egészen más :D

(tehén egyértelmű, patkány=? majom=troll netán?)
  • Ragnar360
    áááááá ne is emlékeztess :'( nem mintha nekem lenne , csak a memoryk jönnek elő tudod :D ypok ..hmm nem ismerős a neve . BS-en Scarab Lord-ot hordánál láttam először egyszer farmolas közben

pries : lehet ő volt az :D mage v lock rémlett nekem , de akkor cska ez :)

szerk.: amugy sok sikert az újrakezdéshez , jó volt azt az applyt olvasni XD
  • panther112
    Mert nem feltétlenül akar tehenekkel, patkányokkal, és majmokkal együtt játszani, mert ugye a horda 3/5-ét ezek teszik ki... Nem mindenki ekkora állatbarát.
  • Narxis
    Tegnap kezdődött?Ha-ha-ha... :)
  • Warden
    Egész délután játszhatatlan volt az arathor ill a blackout csoport.A napi bg quest alatt 17 dc -m volt .Most este meg akartuk csinálni a daily heroicot hát 2K-s latencyvel érdekesen haladtunk.Az instant cast kb 8-10 mp ugyhogy hagytuk is a fenébe és elmegyünk sereződni.
  • skorpio7
    Nos linkelte ismerős az elvileg hivatalos blizz postot, hogy 2 battlegroup szerverein (igen az egyik a Blackout) van magas latency, lag, mass dc és vizsgálják az okát. Mindez tegnap kezdődött este 10 után 25%-os archi fight-nál... nagyon örülünk neki.
    Kíváncsi vagyok így hogy az istenbe lesz Hyjal/BT takarítás.
  • voloume
    WoW-os accountomot: lvl 70 hunter, lvl 60 Priest otbb kiseeb 50-40 körüli karakterek vann rajta cserelnem Lineage2es Karakterre! ha valakinek esetleg akad akkor privatba irjon
  • Narxis
    Kurva jó, hogy ezért fizetünk.Ráadásul már elég régóta megy ez a laggolgatás, ideje lenne tenniük valamit..
  • jazzy
    Al'akir hasonlóan lagol, bg-k arena szintén játszhatatlan.
  • Narxis
    Mindenkinek, mert túl sokan vannak fent.Úgyhogy én ki is léptem már pár órája, mert játszhatatlan.
  • Botond #119207
    Bloodscalp csak nekem laggol mint a zállat? Ilyen 5sectől fél percig terjedő lagspikeok?
  • Narxis
    Újrarakhatod, de minél többször rakod újra a talenteket annyiszor több goldba kerül, a határ asszem' 50g max.
  • kabel15
    Hello!

Kicsit elcsesztem a talent elésem páran mondták a szerveren hogy a traner nél lehet resetelni. Ha én most resetelem akkor azokat a pontokat ujra rakhatom vagy eltünnek? A másik pedig kérdésem ,hoyg ennek van valami hátránya is?
  • tigeroo
    igen? és hogy lehet megszerezni ezt a cimet?:S wowhead-en nincs "rank" kereső..
  • Count Adyn
    A hajnalig tartó bogár-darab gyüjtés még eszembe jut néha:DD
  • The Garrett
    ypok volt az elso, azota már boldog boldogtalannak meglehet. :)
  • pries
    http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Ayane
  • tigeroo
    Azt megtudja nekem mondani valaki hogy a scarab lord címet melyik játékos viseli a bloodscalpon?
  • burki6
    Előtte viszont meg kell csinálni a Cipher of Damnation questline-t, ami ezzel kezdődik.
  • Botond #119198
    Utolsó rész Maggy ölés,de szerencsére neptulonon már senki nem megy maggira, szóval nekem bukó. ^.^
  • cikasz
    Miért pont a nyálgép alliance? FOR THE HORDE! :P
  • Fehercsoki
    Köszi.
  • tigeroo
    shatrah közepén tudod felvenni, a trial of naaru küldik. asszem
    vmi a'dal adja ha jól emlékszem
  • WiLDoR
    human paladin-t javaslom

hogy miért?
    - könnyű vele fejlődni
    - racial bonus-ok jók
    - all-in-one karakter - ergo 70-en attól függően milyen talentje/cuccai vannak, jó instába tankolni, heal-elni és dps-t osztani is (egyszerre csak egyik ofcoz'). egyikben se leszel a bestofever, de ettől függetlenül mindhárom dologban kiemelkedően jó is tud lenni a paladin
    - 70-en instába nem lesz gond lejutni, HA healer és tank leszel, mindkettő eléggé hiánycikk (tankot mondjuk többet keresnek)
    - ideális partner pvp-hez és arena-ban is nagyon jól birja a gyűrődést.

szóval nagyon jó választás első karakternek szerintem.
  • Fehercsoki
    Champion of the Naaru szeretnék lenni hol lehet felvenni a q-t?
  • Narxis
  • Ventura82
    Tessék itt megtalálod őket
  • shaime01
    öszintén amelyik tetszik ^^ ha van éppen ptr online és van premade akkor kitudsz probálni 4 kasztot lv70 full epicben ha nincs ajánlom ,hogy huz fel mindegyik classból 1-1et és amelyik bejön vagy pedig néz meg pár videot a warcraftmovies.com-n az is szokot segíteni :)
  • shaime01
    aham, legalább igazam lett ha valaki beirja ,hogy leecher akkor abból max 2 héten belül nolifer köcsög geci lesz
  • Guest
    No offense, de ez így első körben tényleg nem teljesen "kerek"... ^^

Ahhoz, hogy valaki egy ilyet meghúzhasson, kicsit több info kell, mint a felhasználóneved meg a jelszavad.
  • vki
    Aham... Akkor marad a fizikai átvétel. Na, majd log vizsga után megveszem. Köszönöm a segítséget mindenkinek.

Mellesleg nincs valami klub/klán/csoport, ahol magyar noob-ok vannak?
    Még 1 kérdés: Melyik kaszt az, amivel érdemes kezdeni Alliance-ban egy magamfajta kezdőnek?
  • dragon11
    Köszi!:)
  • Guest
    EU verzióhóz auth. kódot hivatalosan csak dobozolt formában árulnak, max annyit tehetsz, hogy a dobozos verzót rendeled meg valahol online.

Az ilyen "kódküldő" szolgálatok általában egyszerűen felbontanak egy dobozt, és elküldik belőle a kódot, ha szeretnél egy olyan accounton játszani, aminek az auth key-ét még legalább egy ember ismeri, ráadásul ennek az embernek a netes fizetésből adódóan esetleg más személyes adataid is meglehetnek, akkor hajrá, bár én inkább kihagynám.

Maga a kliens meg letölthető a wow-europe.comról.
  • Lacee
    eddig tartott a nagy megsértődés?
    mintha azt mondtad volna hogy itt többet nem kérsz segítséget. :P

de tessék: http://wowmb.net/index.php?page=BloodElf-Imp