166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119223 Itt mindenki az eredeti wow-ot nyomja? Sry ha ilyet nem kéne ide írni:D...... -
#119222 valoszinüleg megint a telia routing hibája az ok, mint ami a legutóbbi előtti "lag-weekend" oka volt.
Mi szerdán HS-al kezdtünk szerencsére, de BT kérdéses nekünk is :/
WTB BWL+MC ! -
#119221 ja ez humor? ok leesett-.- -
#119220 patkányok? majmok? -
#119219 mondd neked valamit az a szó, hogy gnóm?:p -
#119218 humanok pl gecibénán néznek ki -
#119217 tényleg sokkal jobb tökalsó gnómokkal és dendrofil világító szemű elfekkel játszani, az egészen más :D
(tehén egyértelmű, patkány=? majom=troll netán?) -
Ragnar360 #119216 áááááá ne is emlékeztess :'( nem mintha nekem lenne , csak a memoryk jönnek elő tudod :D ypok ..hmm nem ismerős a neve . BS-en Scarab Lord-ot hordánál láttam először egyszer farmolas közben
pries : lehet ő volt az :D mage v lock rémlett nekem , de akkor cska ez :)
szerk.: amugy sok sikert az újrakezdéshez , jó volt azt az applyt olvasni XD -
#119215 Mert nem feltétlenül akar tehenekkel, patkányokkal, és majmokkal együtt játszani, mert ugye a horda 3/5-ét ezek teszik ki... Nem mindenki ekkora állatbarát. -
#119214 Tegnap kezdődött?Ha-ha-ha... :) -
Warden #119213 Egész délután játszhatatlan volt az arathor ill a blackout csoport.A napi bg quest alatt 17 dc -m volt .Most este meg akartuk csinálni a daily heroicot hát 2K-s latencyvel érdekesen haladtunk.Az instant cast kb 8-10 mp ugyhogy hagytuk is a fenébe és elmegyünk sereződni. -
#119212 Nos linkelte ismerős az elvileg hivatalos blizz postot, hogy 2 battlegroup szerverein (igen az egyik a Blackout) van magas latency, lag, mass dc és vizsgálják az okát. Mindez tegnap kezdődött este 10 után 25%-os archi fight-nál... nagyon örülünk neki.
Kíváncsi vagyok így hogy az istenbe lesz Hyjal/BT takarítás. -
voloume #119211 WoW-os accountomot: lvl 70 hunter, lvl 60 Priest otbb kiseeb 50-40 körüli karakterek vann rajta cserelnem Lineage2es Karakterre! ha valakinek esetleg akad akkor privatba irjon -
#119210 Kurva jó, hogy ezért fizetünk.Ráadásul már elég régóta megy ez a laggolgatás, ideje lenne tenniük valamit.. -
#119209 Al'akir hasonlóan lagol, bg-k arena szintén játszhatatlan. -
#119208 Mindenkinek, mert túl sokan vannak fent.Úgyhogy én ki is léptem már pár órája, mert játszhatatlan. -
#119207 Bloodscalp csak nekem laggol mint a zállat? Ilyen 5sectől fél percig terjedő lagspikeok? -
#119206 Újrarakhatod, de minél többször rakod újra a talenteket annyiszor több goldba kerül, a határ asszem' 50g max. -
#119205 Hello!
Kicsit elcsesztem a talent elésem páran mondták a szerveren hogy a traner nél lehet resetelni. Ha én most resetelem akkor azokat a pontokat ujra rakhatom vagy eltünnek? A másik pedig kérdésem ,hoyg ennek van valami hátránya is? -
#119204 igen? és hogy lehet megszerezni ezt a cimet?:S wowhead-en nincs "rank" kereső.. -
#119203 A hajnalig tartó bogár-darab gyüjtés még eszembe jut néha:DD -
#119202 ypok volt az elso, azota már boldog boldogtalannak meglehet. :) -
pries #119201 http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Ayane -
#119200 Azt megtudja nekem mondani valaki hogy a scarab lord címet melyik játékos viseli a bloodscalpon? -
#119199 Előtte viszont meg kell csinálni a Cipher of Damnation questline-t, ami ezzel kezdődik. -
#119198 Utolsó rész Maggy ölés,de szerencsére neptulonon már senki nem megy maggira, szóval nekem bukó. ^.^ -
#119197 Miért pont a nyálgép alliance? FOR THE HORDE! :P -
#119196 Köszi. -
#119195 shatrah közepén tudod felvenni, a trial of naaru küldik. asszem
vmi a'dal adja ha jól emlékszem -
WiLDoR #119194 human paladin-t javaslom
hogy miért?
- könnyű vele fejlődni
- racial bonus-ok jók
- all-in-one karakter - ergo 70-en attól függően milyen talentje/cuccai vannak, jó instába tankolni, heal-elni és dps-t osztani is (egyszerre csak egyik ofcoz'). egyikben se leszel a bestofever, de ettől függetlenül mindhárom dologban kiemelkedően jó is tud lenni a paladin
- 70-en instába nem lesz gond lejutni, HA healer és tank leszel, mindkettő eléggé hiánycikk (tankot mondjuk többet keresnek)
- ideális partner pvp-hez és arena-ban is nagyon jól birja a gyűrődést.
szóval nagyon jó választás első karakternek szerintem. -
#119193 Champion of the Naaru szeretnék lenni hol lehet felvenni a q-t? -
#119192 -
#119191 Tessék itt megtalálod őket -
#119190 öszintén amelyik tetszik ^^ ha van éppen ptr online és van premade akkor kitudsz probálni 4 kasztot lv70 full epicben ha nincs ajánlom ,hogy huz fel mindegyik classból 1-1et és amelyik bejön vagy pedig néz meg pár videot a warcraftmovies.com-n az is szokot segíteni :) -
#119189 aham, legalább igazam lett ha valaki beirja ,hogy leecher akkor abból max 2 héten belül nolifer köcsög geci lesz -
#119188 No offense, de ez így első körben tényleg nem teljesen "kerek"... ^^
Ahhoz, hogy valaki egy ilyet meghúzhasson, kicsit több info kell, mint a felhasználóneved meg a jelszavad. -
#119187 Aham... Akkor marad a fizikai átvétel. Na, majd log vizsga után megveszem. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Mellesleg nincs valami klub/klán/csoport, ahol magyar noob-ok vannak?
Még 1 kérdés: Melyik kaszt az, amivel érdemes kezdeni Alliance-ban egy magamfajta kezdőnek? -
#119186 Köszi!:) -
#119185 EU verzióhóz auth. kódot hivatalosan csak dobozolt formában árulnak, max annyit tehetsz, hogy a dobozos verzót rendeled meg valahol online.
Az ilyen "kódküldő" szolgálatok általában egyszerűen felbontanak egy dobozt, és elküldik belőle a kódot, ha szeretnél egy olyan accounton játszani, aminek az auth key-ét még legalább egy ember ismeri, ráadásul ennek az embernek a netes fizetésből adódóan esetleg más személyes adataid is meglehetnek, akkor hajrá, bár én inkább kihagynám.
Maga a kliens meg letölthető a wow-europe.comról. -
#119184 eddig tartott a nagy megsértődés?
mintha azt mondtad volna hogy itt többet nem kérsz segítséget. :P
de tessék: http://wowmb.net/index.php?page=BloodElf-Imp