World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
összefoglalva: BS sem szarabb, mint a többi realm, csak egyszerûen MÁS <#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
anti hero
Amugy énis dekkoltam ott egy kardért ,hogy megölhessem azt a rare elitet ,de 4szeri probálkozásbol nem azt dobta 30% dobja a többit meg 5%
amúgy meg orc female ftw... az a 15% stun resist az orkoknál a leginbább racial, amivel valaha is találkoztam, na nem mintha a wotf+cannibalize nem lenne az...ezekhez képest a többi racial p***afüst -.-
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
anti hero
törpe pap vagy human warrior? (pve szempontból, melyikbõl van nagyobb hiány? healer vagy tank?)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
anti hero
anti hero
na mind1, rezz utan egy rugo ramaggrozott, 1mm elettel maszam be az instancekapun, mire vegere erteunk mar senki nem emlekezett a dologra 😊
anti hero
nekem tegnap a horda is bebizonyította többször is, hogy faxok mindenhol vannak, szervertõl és frakciótól függetlenül...
mondjuk az már más tészta, hogy ms. fractured-es gankerrugóval feltöröltük a padlót, mert pechjére befutott a miénken kívûl egy másik black morass-os alli csapat is, akiknek nem tetszett, amit láttak, 10v3-ban meg sok esélyük nem volt. Bhalage tudna róla mesélni, mint szenvedõ alany 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy konzekvenciaként annyit, hogy egy huszárvágással lezárhattad volna ezt az egészet, ha azt mondod, hogy szentimentális okok miatt kardoskodsz ennyire és nem mindenféle több sebbõl vérzõ álindokokat szedsz össze. Az lefegyverzett volna mindenkit.
És nem esett volna ekkorát Mo. GDP-je sem most miattunk.
anti hero
anti hero
:nemérti:
anti hero
0 wipe
köszi
De hogy a probléma gyökerére rávilágítsak, hogy tudd miért reagálok még az ilyenekre egyáltalán:
-Vastagon használjátok a túlzást, mint irodalmi eszközt. Tudatlan olvasó szerint mindenki gyökér f@szláma lehet a bs-en. Ez egy kicsit zavaró. Fõleg ha teli arccal röhögsz hozzá, és helyeselsz, hogy "igen, ezért hagytam ott". Lehet, hogy nem te voltál, de volt ilyen szép számmal.
-Visszatér a téma 3 hozzászólásonként. Nagyon érdekfeszítõ még mindenki számára.
-Igazából azt nem értem, hogy miért kell rajta csámcsogni, és hírdetni mintha valami prófétai hivatást éreznél sajátodnak. Ott voltál? Nem tetszett? Elmentél? Akkor mi kell még?
-Néhány embernek ott guildje van. Van olyan is, aki ragaszkodik az ilyen dolgokhoz, emberi kapcsolatokhoz, haverok, irl barátok akikkel együtt játszanak, hasonló lényegtelen apróságok. Ezek elkerülik figyelmedet, miközben vörös fejjel community-t és mmo-t kabálva mindenkit "reroll-bármi-ami-nem-bs"-re ösztönzöl. Egyszer belinkelik ide a cájgos whispereket, meg a hasonlókat, szõrnyûlködünk rajta egyet, és játszunk tovább nyugodtan. Nagy kockafej-mágusok vagyunk, és eltüntetjük a yell-t a chatablakból, és békében élünk.
És baromira nem számít, hogy hány embert gyûjtesz össze, aki szerint a bs szar. Senkit nem érdekel, és "az én apukám úgyis erõsebb" mentalitás eltorzult, "nékem úgyis náty á cáládom" formája.
De tudod mit? Igazából ennyi a lényeg: inkább legyek képzelt óriásokkal harcoló szenilis lovag, mint lesajnáló stílusú, "mi többen flémelünk ellened" fórumhuszár <#wilting>#wilting>. Tehát ha az én kereszteshadjáratom a bs megvédése, akkor most meséld el nekem, hogy miért van a szent háborútok a bs lejáratására? Vagy menjek máshova, és készítsek screenshotokat, hogy máshol mekkora nyomingerek játszanak, és tartsunk realmek közötti versenyt? Ovis színvonal...
ಥ_ಥ
de lehet hogy nincs ;G
anti hero
ejnye :o)
anti hero
Lol, imádom az ilyen tájékozatlan, hozzá nem értõ és korlátolt barmokat (ha a class leadered mondta, akkor róla van szó.)
Ha Skilles vagy és jó a geaered, akkor bárhová beférsz. Csak annyit kell tenni, hogy bizonyítod, mennyire vagy jó, és kész. Hunter meg tökéletes cc+dps-nek heroicokba is - normál insták meg nem tudom mióta számítanak nehéznek, akármelyikrõl is beszéljünk.
Nagyont tetszett az hogy a a kis 47-es hunter a 46-os macskával pl azsaharában 52-es nagakat darál be és simán kettõ ekkora szintkülönbségû mob is szólozható, a class leader viszont elvetet a kedvem tõle mondván egy hunter bõven elég egy 10-es instába is ötfõsekbe meg nemigen fér be és van belõle bõven.
Gondolkodom erõsen egy rugó inditásán mert az is még egy oylan class hogy egy elég belõle szinte guildonként és mindenhol van vagy 20, hogy teljes legyen a repertoárom a pladinom mellé. A nem jólválasztottál karaktert öreg kreáltál volna lockot ha dps-elni akarsz vagy maget mert az tud vizet is fakasztani ezvel is hasznos és megbecsült tagja lessz a kis virtuális társadalomnak.
Westfall->Redridge mountains (Lakeshire vagymi)->Duskwood->STV->Tanaris
Lakeshire mellett mehet még Auberdine és környéke, Duskwood mellett mehet még Wetlands, Ashenvale, Stonetalon mountains is.
STV-tõl kb. ugyanaz mindkét oldalon...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]