World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudná valaki elküldeni az alábi e-meil címre a 1.12.x-to-2.0.1, 2.0.x-to-2.0.3 és a 2.0.x-to-2.0.12. patchet?
[email protected] ( badboys-wow-ra kellenének a patchek, mert BC-lett a szerver és nem jok a patchek amik nekem vannak)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
bár ha nagyon megerõltetném magam, lehet vissza tudnék még ott is kérni egy lvl 20onvalahányadik szintû ud rugót...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
összefoglalva: BS sem szarabb, mint a többi realm, csak egyszerûen MÁS <#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
anti hero
Amugy énis dekkoltam ott egy kardért ,hogy megölhessem azt a rare elitet ,de 4szeri probálkozásbol nem azt dobta 30% dobja a többit meg 5%
amúgy meg orc female ftw... az a 15% stun resist az orkoknál a leginbább racial, amivel valaha is találkoztam, na nem mintha a wotf+cannibalize nem lenne az...ezekhez képest a többi racial p***afüst -.-
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
anti hero
törpe pap vagy human warrior? (pve szempontból, melyikbõl van nagyobb hiány? healer vagy tank?)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
anti hero
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
anti hero
na mind1, rezz utan egy rugo ramaggrozott, 1mm elettel maszam be az instancekapun, mire vegere erteunk mar senki nem emlekezett a dologra 😊
anti hero
nekem tegnap a horda is bebizonyította többször is, hogy faxok mindenhol vannak, szervertõl és frakciótól függetlenül...
mondjuk az már más tészta, hogy ms. fractured-es gankerrugóval feltöröltük a padlót, mert pechjére befutott a miénken kívûl egy másik black morass-os alli csapat is, akiknek nem tetszett, amit láttak, 10v3-ban meg sok esélyük nem volt. Bhalage tudna róla mesélni, mint szenvedõ alany 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy konzekvenciaként annyit, hogy egy huszárvágással lezárhattad volna ezt az egészet, ha azt mondod, hogy szentimentális okok miatt kardoskodsz ennyire és nem mindenféle több sebbõl vérzõ álindokokat szedsz össze. Az lefegyverzett volna mindenkit.
És nem esett volna ekkorát Mo. GDP-je sem most miattunk.
anti hero
anti hero
:nemérti:
anti hero
0 wipe
köszi