166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119263 Még mindig humánusabb. -.- -
#119262 én a lvl 1-es night elfemet akkor töröltem anno, amikor az volt az első quest hogy a túlszaporulat miatt öljek le pár vadkant -
#119261 az biztos hogy jobb mint a gnome warrior:D -
#119260 hordás nem az esztétikai élményért játszik, hanem mert csúnyák és büdösek :)
-
Warden #119259 Legalábbis azok szeretnének lenniA kiegészitő megjelenését követően kipróbáltam egy esztétikailag elfogadható hordás karaktert a blood elfet.Hillsbradban töröltem mikor az a quest hogy írtsd ki a falut. -
#119258 3200 -
gborisz #119257 12.99 -
#119256 Ezt nem tudtam. -
#119255 A hordások velejéig romlott emberek, és a romlott belső kisugárzását vélik felismerni a szörny karakterekben, azért játszanak marhákkal és majmokkal. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a hordások között több a kéjgyilkos és a pedofil. -.- -
#119254 Taurennel egy dolgot imádok, ráállni a battlemasterekre shattratban. -
#119253 omg DVTK!!! -
#119252 Sziasztok! Rákerestem google-n de nem találtam választ... Mennyibe kerül 1 hónap ha bankkártyával megy a dolog? -
Chris #119251 Még mindig jobb ha Pityuka azért frusztrált, mert béna a játékban, mint az, aki ugyanígy van, csak az élettel. Már ott komolytalanná vált a dolog, hogy egyáltalán vki reagál egy olyan 14 évesek körében is bugyuta kritikára, hogy xy "nyálas". -
#119250 az ice block óta tudjuk, hogy a jég a legerősebb anyag a világon
ennyit a tanulásról -
Gumbo #119249 szerintem mókás a taurennell nyomulni, főleg ha warrior mert ahhoz még illik is hogy olyan debella. Sztem vicces átgyalogolniúgy bármelyik másik fajon hogy feleakkora mint te. -
1Darton1 #119248 A kerdes meg mindig all.
Sot ujabb merult fel. A Te remek kozepiskoladban tanultatok orkokrol, vagy netan a darvini evoluciorol nem? Esetleg mindketto.
Szoval vagy Goncz Arpi bacsi tanitotta nektek a biologiat, vagy felreertelmezted a kerdesem.
Egy bizonyos, hogy abban a szobanforgo evolucioban nem jutottal tulsagosan magasra. -
#119247 just say: Mooooo! -
#119246 horda rox. háttértörténetük is jobban tetszik főleg az ork-troll-tauren szövetség a war3-ból...
(herez da plan mon >> troll ftw!)
amugymeg, kik vagytok hogy megmondjátok melyik frakcióval játszon a másik? (tisztelet a kivételnek)
IRL látok elég seggfej humant, a wowban meg élvezet őket ölni, szerintem már ezért is megéri bikaemberrel nyomulni (in my opinion...)
-
#119245 human and elf FTW!!!!444négynégynégy -
voloume #119244 eladó account: lvl 70 hunter, lvl 60 priest , több kisebb lvl 50 körüli karakter ! ha valakit erdekel irjon privatot -
#119243 Tudom, ment itt a be buzizás is. Én nem csodálkozom semmin. -
#119242 akkor csak a törp és az elf a nyerő faj!
ember nem elég fantasys, a gnóm az...
hordában meg csak majmok és tehenek vannak, semmi fantasy/rpg :o ...felháborodok mindjárt ;< -
#119241 -
DebilEvil #119240 Hat ha valakivel azonosulnom kell ezek alapjan amit irsz, akkor inkabb vallalok barmilyet allatot, mintsem az altalad favorizalt human fajt, amelyet te is kepviselsz. -
#119239 Régóta olvasom ezt a fórumot, jár ide kb. 5-6 játékos, akik mondjuk megütnek egy nemzetközi alsó-közép félprofi szintet, ez itt kb. már úgy jön le, mintha ők lennének a világ legjobb játékosai. A maradék általában hőbörgők, kisiskolások, és egyéb ilyen félék irgalmatlan játékteljesítménnyel, és az emiatti rettenetes frusztrációkkal. -
#119238 Bocsánat, itt nem szaktudásról van szó, hanem a NAT középiskolák 2. évfolyamára vonatkozó tananyagának minimális ismeretéről (pedig már volt vagy 10 éve..) -
#119237 "amugy meg mindket oldal tele van ratyi fajokkal"- Szerintem is,ezért nem is érdemes arról vitázni,melyik jobb,vagy rosszabb,úgy is mindenki azt védi,amelyiknek a tagja.(nekem van hordás és allis 70-es karakterem is és szeretem mindkettőt :P)Amúgy a pár hónap alatt mióta olvasom a fórumot az a gyanú kezdett eluralkodni bennem,hogy itt már hobbiból megy a fikázás -
1Darton1 #119236 A nagy szaktudasoddal esetleg sikerult valami szarmazasbeli kapcsolatot felfedezni az ember es a majom kozott, vagy csak a majom es ork kozott? -
#119235 Na a human male testalakttal nekem se sikerült megbarátkoznom, ezért is játszom női karaktert. -
#119234 Az egészben az a vicc, hogy azt se tudja a szerencsétlen mivel játszik, de ahogy elnézem ezzel nincs is egyedül. Amúgy én nem "fikázom" a hordát, nem is lenne nélkülük Warcraft... csak nem tudom felfogni, mitől jó egy rpg/fantasy játékot tehén szemszögből csodálni.
Lynx: nem értem ezen miért kell kiakadni, amikor a hordában fejőstehenek teleszkópos puskával a kezükben, rózsaszín napszemüveges orkok, és egyéb díszpintyek emelik a fantasy hangulatot... -
#119233 jah, de ez nem meglepo, agyatlan horda lennenk vagymi xd ... amugy meg mindket oldal tele van ratyi fajokkal ... amig eveken at allis human voltam, sosem tudtam megerteni miert nem lehet a testalkatat is valtoztatni, vagy legalabb a casterek ne lennenek akkora izmos allatok... a gnomokrol most nem irnam le a velemenyemet :D ... az elfek is benak, a draeneik meg foleg... a torpeket viszont mindig is birtam :o ... Hordanal a trollok iszonyat benak, meg a cipot sem ismerik -.- arrol nem is beszelve hogy par cuccon atlog az orruk :dd ... az orkokkal es a taurenekkel szvsz nincs semmi baj, olyanok amilyenek, az undeadek meg ahhoz kepest hogy rothado zombik, egesz jol tartjak magukat :D:dd -
#119232 ha igaz akkor kb szarrá lesz banolva aki használja:P amúgy inkább egy bújtatott keylogger reklám -
#119231 Amúgy észrevettétek,hogy panther a "Miért pont a nyálgép alliance? FOR THE HORDE! :P" alliance fikázásra reagált.Ő egyedül.Horda fikázásra 5-en.
Meglepő :D
-
#119230 owned -
#119229 tolkien bazmeg.. faszt érdkel ez egy iylen játékban amikor gnómból is lehet majd DK ... -
#119228 :DDdd ... te nagyon olvasott es muvelt ember :p ... gorilla? talan ... de hogy csimpanz, johetsz itt akarmilyen almuvelt szoveggel, attol meg ugyanugy baromsag lesz amit irsz. Az egesz magyarazatod buzlik a spekulaciotol, semmit sem tudsz, csakis abbol indulsz ki hogy neked ellenszenvesek a hordas fajok es mindenfele gyenge vagdalkozassal probalod leplezni ezt. -
#119227 ez nagyon lol: http://www.youtube.com/watch?v=Rvblsklb3gQ
WoW Item Creator (v2.2.3)
vajon ez mennyire igaz?:D -
#119226 Ha kicsit műveltebb lennél, akkor azt is pontosan tudhatnád, hogy mi az a jehu, és társai ill; hogy melyik korból származnak ezek a lények, és mi ihlette őket. Tolkien is ezekhez a leírásokhoz nyúlt vissza, amikor kitalálta az orkokat, a Blizzard pedig minden kétséget kizárólag a Gyűrük Urából vette át az orkjait. Tehát az orkok kialakulása egy teljesen feltárható folyamat, és a lakosság olvasottabb, műveltebb fele pontosan tudja, is hogy a nagy felfedezések korabeli utibeszámolók ihlették az egészet.
Ráadásul még a legújabb ábrázolásiak is nagyon hasonlítanak a csimpánzok/gorillák kifejlett hímjiere. -
#119225 te nem lattal meg csimpanzokat ezek szerint :c ... de tudom ajanlani az internetet, a tv-t ... esetleg az allatkertet -
#119224 Sztem a troll pali úgy néz ki, mint egy patkány, az orkokat pedig a csimpánzokról mintázták (nem csak a wow-ban, hanem mindnehol). Amelyik ork nem úgy néz ki, mint egy szőrtelen zöld hímcsimpánz, az nem ork.
Amúgy nem tudjátok hol lehet egyszerűen és gyorsan eladni wow account-okat?