World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nev onmagaban nem biztos, hogy donto erv, de ha valaki a forumra jon sirni, meg kepet bevagni, mert omg legankelte 3 70es, az mar elegge az
na azt haggyuk , mert az se ugy volt , meg akkor hadd ne hozzam mar fel ,h ki szokott mit goldért venni , v esetleg goldot venni , haggyuk -.-
lol , annyira játszod itt , magad , sztem verd magad a földhöz , engem akarsz itt lejaratni a 14-el , közbe sztem te lehetsz annyi , kérdezzétek már meg cápaszabitol h kiez he ? azt se tudja h holvan.
szerintem aki goldért akar helyet venni magának a fõboss-oknál adott partykban, mert arra lusta, hogy végigküzdje normális emberként az egészet, az inkább maradjon síri csöndben, s ne akarjon másnak beszólni -.-
/peace
/peace
hát ezaz h csak egy kecske , meg a magadét johogy elismered ...ekkora arcot 😄😄😄 , soha nem lennék akkorával ,nembirnám összecsukni ,hehe
"az a régi idök voltak "
ezt hogy kell érteni? azóta betöltötted a 14et? o.O<#worship>#worship><#taps>#taps>
ezt hogy kell érteni? azóta betöltötted a 14et? o.O<#worship>#worship><#taps>#taps>
meg rám whisperelt fullra kitakarított heroik SV-ba uccsó boss elõtt hogy 60g-ért bejöhet e a guildes hunterünk helyett.. 😄
na jo , már nked is rádférne egy kis fejmosás nemde ^^ az csak egy dolog , h a gamer365-n szerkesztövagy bár közöd nincs a gamer szakmához ..ide is néha-néha beköpsz egy hsz-t és annyi bár lehet h nked ez a jo nem is ez a lényeg , csak sztem kicsit te tartod tul nagyra magad , mellesleg , h jön ide az msn , mert köze sincs az egészhez ...amugy meg igen az a régi idök voltak , mert akkor mas volt a helyzet ( nem tudtam h """kik járnak ide""" és valszeg kicsit lazára lett véve a dolog , ennyi^majd maskor jobban körülirom^
u.i.:az oldal egyébként jó , csak kicsit jobban pöröghetnének a hirek.
u.i.:az oldal egyébként jó , csak kicsit jobban pöröghetnének a hirek.
"kimondta h az a nevem ?"
Ennyire hülyének azért ne nézz minket, egy ideig kint volt az aláírásodban, még SS-t is linkeltél anno te észlény 😄D
Ennyire hülyének azért ne nézz minket, egy ideig kint volt az aláírásodban, még SS-t is linkeltél anno te észlény 😄D
te fikáztad mások nem-rpg-nevét, annak ellenére hogy a tiéd is irreveláns egy fantasy környezetbe ültetett játékhoz képest, én cak rámutattam hogy ne fikázz másokat amig te is fika vagy.
"csupan nalatok mindenkinek nagy az arca"
tévedsz, nem csupán nálunk mindenkinek nagy az arca, bár nálunk a legnagyobb a % valoszinüleg 😄
Nem panaszkodni kell, hanem tenni valamit hogy a te arcod is nagy lehessen. o.O
LOL én nem megjátszom magam, i r ultimét !
amugy meg az Azie név sztem tökéletesen passzol egy piszes healer kecskéhez.
"csupan nalatok mindenkinek nagy az arca"
tévedsz, nem csupán nálunk mindenkinek nagy az arca, bár nálunk a legnagyobb a % valoszinüleg 😄
Nem panaszkodni kell, hanem tenni valamit hogy a te arcod is nagy lehessen. o.O
LOL én nem megjátszom magam, i r ultimét !
amugy meg az Azie név sztem tökéletesen passzol egy piszes healer kecskéhez.
ez lol , kösz , megnevettetett .) xavidapro is egy nyomorék
Te mióta játszod itt a benfenntest amúgy? Senki nem felejtette el az msn-es mukigecis õrületeidet, úgyhogy kicsit visszább is vehetsz néha 😄
Még ez a név haggyám ,de ami a hordánál szokott lenni kb:pinafeju,mcdoglesz,halalod .... sorolhatnám a jobbnál jobb neveket.
nahhh elkezdtem mint "új láma játékos a wow-t" horde oldalon, remélem sok jó face-el találkozom a játékban.
For the greater good
lol wildor a nagy csetes , persze itt a topicot senki nem használná chatsebességu commentelésekre ...(lásd Érettségi topic)
tehat mi is a karaktered neve? 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
jaj capaszabi haggyad mar magad te , 1 , kimondta h az a nevem ? ^^ 2 tied miben különb (Azie) bár sztem jobb mint a többieké , csak azt nem értem h miért szolsz be , azért mert mostly-s vagy , vagy mert csupan nalatok mindenkinek nagy az arca ? tudom megesik ,hamár itt tartunk föleg bs-en legalabb is sokan panaszkodnak erre , ....Norhand fejével is elkéne mar kicsit beszélgetni , h azért mégse kéne -.- , látszik(ha jol tudom) ,h nem a noctis-bol jöttetek ...Meg amugy is minek játszod itt meg magad , mikor csak az igazat irtam le és nem csak én osztom azt a véleményt ...
Nekem teljesen irreleváns hol játszol, csak arra emlékszem, hogy sok ujjam nem kellene hozzá, hogy megszámoljam hányszor raideltél velünk 😄
Én chatelni meg nem akarok. 😄
Én chatelni meg nem akarok. 😄
elvileg van ha meggyözöd rola a gm-t ,hogy sérti a többi embert az adott nyelven valami ilyesmi kell hozzá jól tudom vagy pedig emigrálsz egy másik servere de ott pedig van egy ugyanolyan nevü karakter akkor át kell nevezned a karidat belépésnél
nem tök mind1 ,hogy milyen nevü a karija? ^^ ha neki tetszik akkor neked nincs beleszolási jogod.. 😊
STV meg ilyen ha éppen megunják mennek hillsbardba megmutatni ,hogy ki a jani
STV meg ilyen ha éppen megunják mennek hillsbardba megmutatni ,hogy ki a jani
Ha mar a nevekrol van szo... van-e esetleg lehetoseg arra, hogy valaki megvaltoztassa a karakterenek a nevet?
Az a pojen hogy bar pofas volt a guild nev mégis rühellt minket mindenki, állitólag genkerek voltunk. Furcsa én nem eléxem ilyenre. Kryn? 😊
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
1,mivel van 2 70 karim igy a ktm asszem logikou,2 aki a bloodon játszik asszem tudja hogy milyen fantázia dus nevek vannak ahhozképest asszem az enyém nem is rossz. SOUND "A neved alapján meg nem is akarlak minõsíteni, mit vártál majd wave-elnek? bár egy /applaudot megérdemelsz! 😄"te mindenkit a neve alapján minösitesz??Gondolom a guildben ahol vagy ha vagy akkor felvételnél az elsö szempont hogy kinek milyen neve van??Na ez minösit téged😞
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
az, hogy poénból beszélek rerollról nem jelenti azt, hogy meg is teszem.
idõm ugyan akadna rá, hogy felszintezzek új karit, türelmem viszont már nincs hozzá. bár mostanában wow-hoz se nagyon van, van helyette milliómás jobb/hasznosabb dolgom is -.-
de ha megnyugtat, chat-elni belogolok majd néha 😊
idõm ugyan akadna rá, hogy felszintezzek új karit, türelmem viszont már nincs hozzá. bár mostanában wow-hoz se nagyon van, van helyette milliómás jobb/hasznosabb dolgom is -.-
de ha megnyugtat, chat-elni belogolok majd néha 😊
jaja ezek nagyon szánalmasak tudnak lenni , én azért még megemlitenék egy pár guldet és nevet .
Murloc Stole my car ; Sámángeci , gecikemény , Matyivagyok és társai ................. ezek annyira szánalmasak , h ha ilyen kötekedne az az elsö h azt mondja neki az ember hát nézzél magadra még a neved se rendes akkor meg mit akarsz ....komolyan ,de h lehet olyan nevet adni 1 karinak , h Andriss , Petike , na mind1 . A másik ami tényleg örjítõ tud lenni az a hun csati , és az ott feltett kérdések , azon feláll a ször a hátamon (mig voltam a csatin) , ebböl kifolyolag azon a vélemén yen vok , h ha az ember nincs a hun csatin akkor azért joval jobb a helyzet ...vagy mondjuk itt a topicba is , mi az a bs ? ^^ de volt már ennél rosszabb is , nem az én hatásköröm , ilyenekre nem is válaszolnék , lehet , h kezdö valaki , az egy dolog , de engem akkor is fáraszt ,szvsz ja még mindig nem hagyom abba 😄 mikor ezredjére megkérdezik h a pecseket honnan szedjem le stb stb , végtelenségig lehetne sorolni .Felejtõs<#idiota>#idiota>
Murloc Stole my car ; Sámángeci , gecikemény , Matyivagyok és társai ................. ezek annyira szánalmasak , h ha ilyen kötekedne az az elsö h azt mondja neki az ember hát nézzél magadra még a neved se rendes akkor meg mit akarsz ....komolyan ,de h lehet olyan nevet adni 1 karinak , h Andriss , Petike , na mind1 . A másik ami tényleg örjítõ tud lenni az a hun csati , és az ott feltett kérdések , azon feláll a ször a hátamon (mig voltam a csatin) , ebböl kifolyolag azon a vélemén yen vok , h ha az ember nincs a hun csatin akkor azért joval jobb a helyzet ...vagy mondjuk itt a topicba is , mi az a bs ? ^^ de volt már ennél rosszabb is , nem az én hatásköröm , ilyenekre nem is válaszolnék , lehet , h kezdö valaki , az egy dolog , de engem akkor is fáraszt ,szvsz ja még mindig nem hagyom abba 😄 mikor ezredjére megkérdezik h a pecseket honnan szedjem le stb stb , végtelenségig lehetne sorolni .Felejtõs<#idiota>#idiota>
Na, komoly pénzösszegem lett volna rá, hogy erre megjelensz. 😄
Tudod, Wildor mindenhol ott van egy ideig míg érdekei úgy kívánják, aztán reroll másik szerver.
Tudod, Wildor mindenhol ott van egy ideig míg érdekei úgy kívánják, aztán reroll másik szerver.
látom, kihagy az emlékezeted...
még mobstersben is voltam anno -.-
még mobstersben is voltam anno -.-
Juj Wildor nem is tudtam hogy hû csatlósom voltál. 😊 Milyen néven sontad a Goulashba ? burhahha
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
alapvetõen nem lenne gond ezzel, de az ilyen nevek, mint a soproniászok, harcikati, foglakduglak, csontirugó, luzúzlakhun meg ilyesmik abszolút ötlettelenek és ráadásúl nem is illenek egy fantasy környezetbe -> illúzió és hangulatromboló hatása van.
a Szájbaszarlak, NemzetköziAnálSexAlakulat, meg hasonló guildnevekrõl meg már inkább nem is beszélek, mert aki ilyenbe join-ol, az önmagát is leminõsíti ezzel elég rendesen... ellenpéldaként ott van a legelsõ guild-em neve, ami anno BS-en volt: Power of Goulash (tabardon fekete alapon egy fehér bogrács volt, még erre is emléxem).
ötletes, de mégis mindenki tudta, hogy az 1 magyar guild, s még sok külföldi is gratulált hozzá anno, hogy milyen jópofa nevet válaszott a guild leader...
bár bs alli tekintetben én már semmin se lepõdök meg...már azon sem, mikor a draenei sámán elviszi a warlock elõl a dmg and heal-es cloth-ot ruhát, mert "õ" elementál -.-
a Szájbaszarlak, NemzetköziAnálSexAlakulat, meg hasonló guildnevekrõl meg már inkább nem is beszélek, mert aki ilyenbe join-ol, az önmagát is leminõsíti ezzel elég rendesen... ellenpéldaként ott van a legelsõ guild-em neve, ami anno BS-en volt: Power of Goulash (tabardon fekete alapon egy fehér bogrács volt, még erre is emléxem).
ötletes, de mégis mindenki tudta, hogy az 1 magyar guild, s még sok külföldi is gratulált hozzá anno, hogy milyen jópofa nevet válaszott a guild leader...
bár bs alli tekintetben én már semmin se lepõdök meg...már azon sem, mikor a draenei sámán elviszi a warlock elõl a dmg and heal-es cloth-ot ruhát, mert "õ" elementál -.-
<#lama>#lama>kérdés: ugye most a bc-s lilákat felbuffolják...az új buffolt statos itemeket meg kell ismét venni/szerezni, vagy a mostani autómatikusan lecserélõdik rá?
Köszönöm!
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
innen pl jóval gyorsabb