World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Squasha
Dodge-al is tessék vigyázni! Én most csökkentettem unbuffed 30%-alá (na ez nem egyszerû feladat ám 😊), mert a játék a 15% crushingot nem 100/15 alapon számolja, hanem a bekapott ütés 15%-a lesz crushing! 40% dodge esetén ez ugye 60*15%=minden 4. bekapott ütés az elképzelt 100*15%=minden 6-7. helyett!

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

cenobite
Bakker, tegnap este találkoztam egy dán sráccal Ogrimmar-ban aki nem tudta hol van Magyarország. <#wilting> Ez nekem olyan fura. Mert még ha amcsi lenne, vagy valami afrikai, vagy mittomén. Úgy látszik hülyék mindenhol vannak. <#idiota>

gamertag: kenobita

bowden
megnõ autómatikusan, de akkor is felhasználhatod ha letelt, teljesen mind1

Hello mindenkinek!kezdõ wowos vagyok--->vagyis még tök láma😊 az lenne a kérdésem, hogy megvettem a gémet, felraktam igy van egy honap játékidõm, de van egy 2 honapos játékkártyám is. Ha most azt felhasználom akkor automatice megnõ a játékidõm egybõl 3 hónapra vagy majd csak akkor használjam ha letelt az egy hónap? Bocsi a lámer kérdésért,de ez van😊

For the greater good

hát egy biztos, bambizás vagy nem, én nem fogok tudni összeszedni 60% parry/blockot, az tuti

mondjuk jól leoltottál, lehet hogy mégis tud a druida pajzsot használni, megyek is megnézem a trainert

szeretlek, imádlak, meg minden
de most két lehetõség van

1. nem igazán olvasol, csak kommentelsz, és nem tûnik fel, hogy végig druida tankolásról van szó, plate-es class nem került szóba
2. halvány lila fogalmad sincs az egész druida kérdésrõl, meg hogy eszik-e vagy isszák

feltételezem az elsõrõl lehet szó

capaszabi
a másik meg, hogy math experteknek fenn van wowwikin minden stanak a "háttere". 😄

capaszabi
ezek komoly raidbossra ajánlott statok, nem bambizásra 5fösben, mégmielött jönne a zomg ezt én nem birom összeszedni qq.

capaszabi
jöttél a dögszagra, mi?

capaszabi
pve-ben nem kezdenek ambush-sal, 520 defense az ajánlott meximum, emellé kombinált 60% dodge/parry/block; 460 defense-tõl illik elkezdeni gyurni már a staminára is. Hitnek 5-7% (DWnek 25% kéne, de olyan 12-15% ajánlott)

DDknek illik 3 secet várni, healereknek jó ha ugy castolnak hogy az engage utáni 1. mp-ben beér a heal.
a többi kb stimmel. 😄

Lynx_TWL
vége

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Csak neked -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
nub

cenobite
És 98-on is! <#nezze> 😊

TDC Geronimo
Megy vistan

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
dwnél 5% minimum kell, hogy ambush és társai skillek ne misseljenek a többi 20% miss esély már csak a fehér normal ütésre hat.

persze, dual wieldeseknél valami horribilis összeg kell, tán 25%, de a medvék szerencsére egykezesek, és oda elég az 5 😊

gergod
Vistaval probalta mar valaki? Felejtos, vagy van remeny?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Guest
Biztos vagy benne, hogy a +hit 5%-nál kimaxol? Szerintem dual wieldeseknek kissé odabaszna ha így lenne...
írj Lazarus -nak, (#107056 -os hozzászólás pl), õ épp egy US burning crusadet szeretne EU-ra cserélni

hit-bõl 5% a plafon, annál feljebb semmiképpen sem érdemes. Tankolásnál a hasznossága attól függ, hogy mit tankolsz. A hitnek ugyanis macinak lényegében annyi haszna van, hogy az elsõ pár ütésed tutira ne legyen miss. Ha naaaagy bosst tankol a medve, akkor nincs jelentõsége, mert úgyis van némi aggró-idõ - de trashen viszont határozottan ajánlott, mert a népek már vígan nyomják a fireballt, ambusht, shadowboltot, mielõtt még akár köszönni is tudna a tank a mobnak - és ekkor egy elmisselt elsõ ütés elég kaotikus eredményeket hozhat... Célszerû kétféle tankolós geart összerakni: egyrészrõl gyûjteni a sok agis, hites, attack poweres dolgokat, amiben lehet dps-elni cicában, vagy tankolni lightosabb rendezvényeken, valamint kell a 410-415-ös defes, világ összes staminájás cucc a keményebb helyekre...

415 defnél semmiképpen sem érdemes többet összeszedni, mert medvéknek a crit védésen túl nincs több értelme... egy darabig tankolgattam 408-as deffel is, akkor sem kaptam critet, de mostanában kicsit fölé mentem én is, most majd megvárom a nagy cucc-átalakítást, aztán átrendezem a dolgokat...

Guest
Ha esetleg pl. Earthwardennel tankolsz akkor azon van feral combat skill rating, az a miss, dodge, block, parry esélyt is csökkenti 😉
Guest
Tévedés, a defense már nem véd a crushing blow ellen (onnantól hogy megvan a szintednek megfelelõ maximum). Ez a druida tank legnagyobb hátránya, lvl73-as mob ellen ha a feje tetejére áll, akkor is 100 ütésbõl 15 crushingot fog kapni.
TVelvet
nagy deffel, kevesebb crushingot is kapsz
Botond
nekem 100-110 között van dps meg tank gearben is, és nekem se tûnt fel, hogy kevés vagy sok lenne, de azért érdekel mit mondanak a statisztikusok. ^.^
The Garrett
nekem kemenyen 4 db! hit ratingem van tank gearben, de még nem vettem észre a hiányát (sem raiden sem heroicban tankolasnal)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
chance to hit mennyi kell? 7%? :-)
Botond
Kösz! Akkor átrendezem a tankgearem, úgyis megzuhant az agim, kevés a dodge :-(
Guest
Ahogy Lynx mondja, a defense egyik szerepe a critek csökkentése ill. eltüntetése. Alapból a moboknak azonos szintû - értsd: a "fegyverskillükkel" megegyezõ defense-û - ellenféllel szemben 5% crit esélyük van. 25 defense jelent -1% critet. Druidaként te 3%-ot eltüntetsz talentbõl, tehát hogy lvl73-as mobtól ne kaphass critet, ahhoz 350+3*5(a +3 szint miatt)+2*25(a -2% crithez)=415 defense kell.

Emellett a defense miss, dodge, block, és parry esélyt is ad (25 def = -1% crit, 1% miss, 1% dodge, 1% block, 1% parry), sajnos druidaként te a parryt és a blockot bukod, így csak misst és dodge-ot kapsz utána.

Összefoglalva neked druidaként 415 def a must have a crit immunitáshoz, ha több van az nem baj, csak nem profitálsz belõle annyit, mint egy warrior, így szerintem ha teheted 415 után inkább armorra/staminára/agilityre gyúrj.
Lynx_TWL
vagy valami ilyesmi

Lynx_TWL
nagypro tankok úgy tartják def azé kell sok, hogy a mob ne criteljen rád.
mivel feral druida betud húzni 3% crit csökkentést vagymi talentbõl ezé kevesebb def kell neki.

Botond
miért elég a 415? nekem 437 van most,kezdjek el ledobni def geart?
Hi!

Eladó egy lvl70 warlock! Részletek a karakterrõl:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=25566151

e-mail: [email protected]
Lynx_TWL
beknek kicsit nagyobbat kellet behozniuk mint csicska más fajoknak bc kijövetelkor

shaime01
meg nem is akarok uj karit kezdeni.. csak megjegyeztem <#rinya>

shaime01
power of repu? 😛

1bként meg ucbol átlehet teleportálni .. csak akkor is unfair :o

Botond
Lekreálod a lvl1es trollod és a haverok oda summonolnak a BE kezdõre. Többet ésszel, mint ész nélkül! -.-
shaime01
tudom nem mérvadó az a pár szint 10-20 (1nap alatt megvan áltában mindenkinek😊 )

de néztétek már a blood elfek Quest rewardjait? már nem azért de én kezdõ troll koromban az elsõ BAG-met lv9-en kaptam meg egy hárpiából 6slotos volt és marhára örültem 😊 erre a blood elfek lv14-re kapnak 4 táskát.. ^^ szép.. mondhatom aztán még ott vannak a dmg upos cuccok.. én életem elsõ dmg upos cuccát gnomerangban láttam de õk már kapnak lv10-en... ugyanez az attackpoweres én csak álmodni mertem amikor néztem a sok 60-70est ogrimmar elött itt meg "ingyen" osztogatják.. a másik meg lv15-s Q-ért olyan sword reward amivel lv29-30ig simán elmész ismétlem lv15! 😛 és még jól is néz ki.. az elsõ kék rewardomat ashenvaleben kaptam meg én a warsong supplies Qnál az is került egy 3-4g-ben nem tudom pontosan csak annyit ,hogy nagyon csoro lettem utána 😄 kérdem én ujra hol itt a fair play?😞

nerf blood elf reward buff old rewards! <#hehe>

-nah ennyi voltam lehet flameni😊 -

cenobite
Én leállítottam - cancel - aztán most nem kezdte el újra szedni. Mind1, majd lemászik valahogy.

The Garrett
jövöheti content patch 2.1.akarmi ( jovohet szerdan lesz live a szervereken, de hamarabb lehet tölteni hogy ne aznap szarakodjon vele a 8 csilliomillio elofizeto )

szal akkor ba**hatom?

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

XenHai
egyatalan ez mijen patch mer nekem is szedi :S
The Garrett
us verziokat mashogy peccselték, csak us BC megy hozzá.

[HUN]Crassus
HELYES!!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hello!
Nekem megvan az alapjáték enus-ben és a kieg engb-ben.akkor ezt most szoptam?valahogy nem lehet engb-t csinálni az alapbol?

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Hi !
Tudna valaki segíteni ??
Van ez a Henze Faulkos küldi.
Odamentem a szigetre, és ez a csávóott áll egy sziklán, de mást nem csinál csak néz egy irányba. Körülnéztem a szigeten, és ottis ahova néz, de semmit nem találtam. Õt feléleszteni nem tudom, mert már úgy néz ki hogy él... A középen lévõ sziklába idõnként be tudok menni de mást nem tudok csinálni. Úgytûnik kell valami Henze Faulk slain de gõzöm sincs hogy ez mi, és hol lehet beszerezni. Hogyan kell megcsinálni ezt a részt?? Segítsetek pls annyira sajnálom ezt a nagy hõs csókát! Nincs szívem otthagyni a rablómágusok martalékául....
cenobite
Elkezdett szedni valami 360 megás patch-et, de aszondja' kb. 7 óra múlva lesz kész. <#wilting><#wilting>

Egyenlõre cancel-eltem.

Oldern the 1st
Ez jó volt 😊

gergod
koszi, kiprobalom

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

PiszkosFred
Fel fogod ismerni, a szobra ott all Ogri foteren

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”