166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119504 sajnos ,hogy melyik félt hivja be elöbb ha jól tudom attól függ hogy melyik oldalon vannak többen és melyiken kevesebben nem értettem soha a rendszert de mintha valaki itt a forumrol egyszer már megmagyarázta volna ,hogy a több az kevesebb.. :)
mindenestre ég és föld a különbség ally és horda BG-re behivás között még allys magemet nagyon gyorsan behivja addig hordás karijaimat elég lassan és még igy is mindig 100%-ban többen vannak ami azért egy AB-n elég gáz minden zászlóhoz +1.5 ember jutt -
#119503 Így meg hígfos az egész, marad av, av, meg av, és pihenésképpen av. Ha meg mark kell akkor leech, 10-ből 9x úgyis szopás van, minek azt elhúzni félóráig. Első pár percben úgyis eldől hogy van-e bármi esély.
Az lenne még talán megoldás, hogy egész egyszerűen nem indul el bg addig, míg nincs legalább 8-8 vagy 13-13 játékos. Akit meg behív, de nem lép be kapná 2 perc után a desertert. -
#119502 A fél perc azért nem jó, mert valamelyik patch óta nem tudsz BG-re bemenni, ha combatban vagy. Velem sűrűn előfordul, hogy várakozás helyett elmegyek kicsit farmolgatni ezt-azt. Még megölöm az aktuális mobot, de hopp meglátok egy adamantite-ban gazdag erezetet (), akkor azt már csak nem hagyom ott. Esetleg még beaggrozok még egy mobot és lőttek a behívásnak. -
WiLDoR #119501 s gazdag csávez, sok eredeti játéka, progija is van :) -
#119500 Az "angol verzió" annyit jelent, hogy angol nyelvű, és nem az EnGB verziót érti alatta ;)
Szerintem is EnUS alapjátékra szeretett volna EnGB kieget telepíteni. -
#119499 2 perc volt a várakozási idő :) Szerintem nem 1 percre, hanem fél percre kellene csökkenteni, vagy pedig megcsinálni, hogy automatikusan behív, és ha mondjuk kezdés után 1 perccel még inaktív vagy, akkor kidob, hívja be a következőt, stb. -
#119498 Ha az egyik oldalon sokan állnak a sorban a másik oldalon kevesen, akkor valaki sokat fog várni, és afk-zik, mást csinál éppen, másik bg-n van és meggondolta magát, nem lép ki sorból mert minek, és 2 percig foglalja a helyet. Blizzard max annyit tehetne, hogy 1 percre csökkenti a sorban maradás idejét, de akkor fogadok megint menne a QQ -
#119497 Belefér :) -
YakHead #119496 Ennyi játék mellett (már ami a desktopodon van) miért akarsz WoW-ozni is? -
YakHead #119495 Hát pedig mégis valami USA-ENGLISH gebasz lehet nála.
-
YakHead #119494 combat rugó szintezésre...utána meg ki kell próbálni mindhárom ágat mer érdekes -
#119493 blackout -
Lacika 79 #119492 Ott írja, hogy "Felteszem az Angol verziót, és a kiegészítőt is felakarom tenni akkor ezt irja ki. HELP PLS"
Akkor valószínű, hogy nem USA verziót rakott fel. -
Lacika 79 #119490 Passzolom, viszont jó mixet hallgatsz, az tuti! ;) -
calis #119489 Viktor: pont azt ami oda van írva, azaz európai wow-ra európai burning crusadet kell telepíteni, mivel más szervereket jelent a kettő. El kell döntened, hol szeretnél játszani. -
YakHead #119488 Ott a válasz a szövegben. A BC-d ezen verziója CSAK az EU angol verzióval kompatibilis. Gondolom valami USA-s dolog bezavarhatott. -
#119487 Al'akiron hordás magyar guild vár mindenkit szeretettel :)
Heti kara 1-2 grouppal néha zul'aman meg 2x vertük be gruult. -
#119486 Valaki segítsen Pls. Felteszem az Angol verziót, és a kiegészítőt is felakarom tenni akkor ezt irja ki. HELP PLS
-
#119485 melyik battlegroup ba? -
#119484 Ismerős. 10-15 fős csapattal ritkán indul nekem is BG, már ha olyan bg-re tesz be, ami még nem indult el, de többnyire már a végét járja. -
#119483 av egy dolog, de eos és wsg kellemes tud lenni amikor mire összejön a max létszám horda oldalon behozhatatlan hátrányban vagyunk. Fél órás szopások a semmiért. -
#119482 10-13 perceket várok AV-re és mindig minimum tízzel többen kezdik a hordások a játékot. Mondjuk ez nem nagy gáz, mert a később érkezőkből lesz a védelem :) -
#119481 A casual guild nem raidel :) -
#119480 Nem casual ami heti 1-2x rédel. Jaok. -
#119479 mondjatok mán valami olyan servert ahol van normális csordás guild :) Ergo nem casual, vagy ha az is sokan vannak benne, vagy nem teljesen HC-, ergo heti 1-2 raid maximum. :-) van egy 70es shammerom, oszt költöznék:) -
#119478 Inkább Blizzard.Még egy kis buff kéne az allinak és rendben lenne a balance. -
#119477 Ez milyen lol már, belépek wsg-re és fél perccel a kezdés előtt 8 ally 3 hordás, allyktól 5 ugyanarrol a szerverről, gg Blizzard -
Ragnar360 #119476 kicsit már szánalmas ez a duma , de azért ez teccett -
#119475 off -
Orgi #119474 1 óra alatt 386-on végzett? Különben tényleg nézd meg az Irfanviewet, fájl/batch compression or rename és 5 perc alatt áttömöríti neked az egész könyvtárad jpg-be. -
#119473 na ebből látszik hogy sokfélék vagyunk, nekem valamiért jobban fekszik a melee. persze nem mondom hogy rossz lett volna a lock (még jó :)) de valahogy könnyebben tudok haladni rugóval, szólózva is kevesebbszer halál a vége.
az meg külön tetszik hogy mocskos nagy dps-t lehet tolni, instában csak egy-egy warrior (gondolom fury) és enha sámli tud behozni. igaz, másra nem is jó a karakter, míg pl a locknak ott a SS, vagy a fear -
#119472 És rogue melyik a jó talent?
Mert nem tudok dönteni mind a (warrior-rugue)2-vel kezdtem karit de mindegyiknek megvan az előnye hátránya. -
Ragnar360 #119471 lehet , majd megnézem az irfanview-ot! -
#119470 Kemény 3 gombnyomás lenne jpg-síteni mindet:D -
#119469 -
Ragnar360 #119468 Ismerős :DDD
Még a gépen rajta van a WoW , aztán vmeik nap mondom megnézem a screenshotokat :D 639 db , legtöbb tga kiterjesztés , elkeztem becsomizni, 1 óra alatt végzett vele ...nézem 700 vhány mb , anyád! jpg-be meg nincs kedvem átmentegetni az összeset , talán majd egyszer!
Mindenesetre jólesett visszanézni az "életemet".
Kaland a sok közül : haverral épp STV-ben gankeltunk BC után nemsokkal ...elmentunk erre-arra majd a BEACH-en gondolva egyet kerestünk egy sámlit aki épp STV-ben cammogott az elefántján ...BUFF PLZZZZZZZ !!!!! Omg omg , siessünk használjuk ki azt a 10 percecskét :D SZABADSÁG VIZENJÁRÁS RULZZZ !
WoW -> I need u
-
#119467 Szerintem warlock után rugóval szintezni pokolian szar..
Míg warlockal könnyedén soloztam mindent rugóval szétvertek és csak lestem, bár lehet én vagyok a béna.
Igaz sokkal könnyebb bejutni bizonyos helyekre de dotdotdot aoefear kombóval se volt túl nehéz.. -
pries #119466 Mért van az, hogy amikor megetetném a petem kiirja, hogy invalid target? -
#119465 tess
amúgy a korábban linkelt warlock's dent nézegesd, szerintem ott is lesz még tipp. -
#119464 Lvl 70es shadow priestem cserélném 70es rogue-ra( nem kell epicbe lenni, elég ha kicsit el van kékülve:) ), Grim Batol illetve Ragnaros szerveren lévő karakterek érdekelnének(bloodscalp se baj).Priestnek van 2 gladiator cucc a settből illetve kara-és gruul lootokkal. érdeklődéseket várom. Priest http://eu.wowarmory.com/charac ter-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=I cespeak msn.: [email protected]