World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetõen a +hit volt a kérdés. sztem. arra pedig leirtam hogy 5-7%, mégpedig ez a boss szintjétõl függ. sima mezei mobra 5% 70+ra 7%.
amugy tényleg dobásom sincs, mi az a druida.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én megizzasztom a "nyavajás" DPS-t rendesen seeeeemi lehuzogatás nincs a tankról....
Nekik ott a DPS méter nézegetni én a TPS-t nézegetem😊
BTW mi a helyzet Kecsón?😊Alap tps
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
2. Ha annak is neznek, legalabb nem lesznek biztosak benne.
3. Azert ha Afrika "gyorsan" valtozo orszagainak a nevet nem vagod fejbol meg talan ok, de Europat azert illik tudni :c
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amugy magyaráz el hogy mi a gyakorlati haszna annak hogy tudom hol van?
bár persze ezeknél a fightoknál úgyis a stamina a legfontosabb, nem lesz übernagy dodge sehogyse
Mostanában próbálgatom raid közben, hogy taunt nélkül, max. aggro-t tolva mire lehet jutni a macival, azt kell mondjam, még mindig messze több aggro-t épít a maci, mint a warri (Magtheridon trash-en szépen mérhetõ).
DPS javulás várható 2.1-el, ez elég elenyészõ 15% a mangle-hez (aggro-ja nem változik), így a BC release-hez képest már csak 30%-al kevesebbet sebez a mangle (plusz a talentnerf miatti kiesés ugye).
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
gamertag: kenobita
For the greater good
mondjuk jól leoltottál, lehet hogy mégis tud a druida pajzsot használni, megyek is megnézem a trainert
de most két lehetõség van
1. nem igazán olvasol, csak kommentelsz, és nem tûnik fel, hogy végig druida tankolásról van szó, plate-es class nem került szóba
2. halvány lila fogalmad sincs az egész druida kérdésrõl, meg hogy eszik-e vagy isszák
feltételezem az elsõrõl lehet szó
DDknek illik 3 secet várni, healereknek jó ha ugy castolnak hogy az engage utáni 1. mp-ben beér a heal.
a többi kb stimmel. 😄
๏̯͡๏﴿
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
415 defnél semmiképpen sem érdemes többet összeszedni, mert medvéknek a crit védésen túl nincs több értelme... egy darabig tankolgattam 408-as deffel is, akkor sem kaptam critet, de mostanában kicsit fölé mentem én is, most majd megvárom a nagy cucc-átalakítást, aztán átrendezem a dolgokat...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Emellett a defense miss, dodge, block, és parry esélyt is ad (25 def = -1% crit, 1% miss, 1% dodge, 1% block, 1% parry), sajnos druidaként te a parryt és a blockot bukod, így csak misst és dodge-ot kapsz utána.
Összefoglalva neked druidaként 415 def a must have a crit immunitáshoz, ha több van az nem baj, csak nem profitálsz belõle annyit, mint egy warrior, így szerintem ha teheted 415 után inkább armorra/staminára/agilityre gyúrj.
mivel feral druida betud húzni 3% crit csökkentést vagymi talentbõl ezé kevesebb def kell neki.
๏̯͡๏﴿
Eladó egy lvl70 warlock! Részletek a karakterrõl:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=25566151
e-mail: [email protected]
๏̯͡๏﴿