166748
  • YakHead
    Az nem "bazmeg" hanem baszcsizd meg
  • Narxis
    szeró
  • Chris
    "Én meg marhi pörit kérek kovi ubival, de ha nincs, jó a pari sali is." Depi és öngyi leszek ettől a diáklánnyelvtől.
  • tigeroo

Mi mindíg a "szerót" használjuk, lanon, mindenütt..
    Nehogy már a netes berkekben ne használjunk szlenget!
  • s0n1c
    egyik nap kolléganőm:

"berakod a kabimat a csomitariba?" - hogy mi a kurva anyád???

(ford: "berakod a kabátomat a csomagtartóba?")

• WiLDoR
    szeró, szeró, szeró...

komolyan mondom, aki ezt a szót kitalálta, annak legszivesebben kitaposnám még a belét is...

az nem szeró bazmeg, hanem SZERVER, vagy SERVER...
    ááááááááááááááááááááááááááá, sírok bazzeg
  • Foglaltnick
    a gamecard kéthavi, 8000, bankkártyával fizethetsz egy hónapot is, vagy hármat, vagy nemtommégmennyit, ott egy hónap olyan 3200-re jön ki
  • Ioles
    *bankkártyával
  • Ioles
    Okés, mindent értek már cak 1 kérdés:), azt tom hogy nakkártyával avyg feltöltőkártyával kell fizetni. 1 hónapot lehet külöm?-ha igen mennyibe kerül?
  • Narxis
    Hunscalp ftw
  • tigeroo
    majd outlandon (58as szint fölötti területeken) lesz 1-2 bebuggolt szörnyi elvétve, de semmi extra
  • Ioles
    Aha értem, és bugos küldik, dolgok gyakran vannak vagy ezeket ellehet felejteni?
  • tigeroo
    Szervert bármikor válthatsz, és bármikor kreálhatsz rajtuk karaktereket, de a már meglévő karaktereidet nemtudod átvinni egyik szerverről a másikra (csak bankártyával és borravalóval...)
    Tehát: a bloodscalpos Ioles nevű karaktered nemtudod átmásolni csak úgy az arathorra, hanem ottis kell csinálnod egy karaktert...

Én csak a bloodscalpon toltam még, nincsenek nagy tapasztalataim a realmokról. Annyira nem vészes szerintem, csak elkell kerülni a hun csatit :D
    Szerintem ha jó fej az ember akkor előbb utóbb megtalálja a társaság;)
  • The Garrett
    roses are red, violets are blue, in soviet russia, the server choose you! :D
  • Ioles
    Jah értem most már, eddig nemtudtam hogy működik ez:), és a szerót bármikor megtudom változtatni? Amúgy melyik szerón érdemes kezdeni?(mármint melyiken vannak rendes emberek, jó klánok stb)
  • tigeroo
    Felteszed a wowot és a woweu-n kreálsz 1 accountot (Cd kulcs kell majd, de az lesz a wow dobozban... Jah és jótanács: a secret passwordöt majd ird fel 1 cetlire és tedd be a dobozba, aranyat ér ha esetleg bajba kerülsz)
    Install után majd felpeccseli magát, elinditod, kiválasztod hogy pvp, aztán change realm gombra katt és a listán kiválasztod a bloodscalpot.
  • Ioles
    Aha értem, tehát ha én a Bloodscalpra szeretnék bekerülni akkor azt a realmot kell beírni ami a Bloodsclphoz tartozik, vagy autómatikusan betesz egy szerverre?
  • tigeroo
    Mindenféle-fajta realmból van egy csomó.
    A bloodscalp például pvp szeró...
    Az arathor pedig pve
    Pve-n csak akkor tudsz ellenséges játékossal megküzdeni, ha bekapcsoljátok a pvp flag-et...
    Pvp szerón a pvp flag konstans (~bármikor leölhetnek)
    A kezdőterületeken élvezel védelmet, a többi területen mindig résen kell majd lenned:)
    Nemtudom melyik a jobb, pvp vagy pve, mindkettőnek megvan a maga előnye/hátránya (rp realmot szerintem MÉG kerüld, sok a szabály, és nagyobb fokú angol szókincs kell roleplayezni, amúgy igen, vannak rpvp realmok, "szerverek")

A pvp és pve szerót ugy tudnám összegezni mint egy fürdöszoba. A pvp fajtához nincs kulcs amivel bezárkózz, igy párszor majd rádnyitnak mikor seggpucér vagy :o
    De! Cserébe teis köcsögölhetsz az ellenséges játékossal, ha egy szar nap után úri kedved úgy tartja:)
    Szóval ha nem fog zavarni, hogy majd párszor igazságtalanul leölnek az erősebbek,vagy "hullakempelnek" akkor a pvp a neked való:) Nincs is jobb mint stv-ben gankelni mig a battleground queue-ben várakozom :d
  • Davidus
    nem te választod a szervert... a szerver választ téged!
    bloodscalp
    (karakterkreálás után reklamációt nem fogadunk el!)
  • Ioles
    Nah még vmi eszembe jutott bocsika hogy több commentben küldöm:)
    Az lenne hogy én választom hogy PvP szerón avgy RPvP-n vagy csak PvP van?
  • Ioles
    Jah és még annyit hogy én választom ki a szervert hogy melyiken szeretnék játszani?
  • Ioles
    Ok köszike
  • DJ RX7
    1. Igen csak EU a Bloodscalp szerveren 80%-a magyar az embereknek.
    2. Igen.
    3. Igen.
  • Ioles
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem!

1.: Ha megveszem a játékot itt Magyarországon az ugye EU-s verzió. Ez mit takar? Csak EU-s szerverek lesznek elérhetőek? Olyan szervert szeretnék ahol magyarokat is találok azért:), van külön magyar szeró is?
    2.: A játékot fel lehet tenni több gépre is?
    3.: A telepítés hogy zajlik? Először alapjáték, majd BC és a hozzá tartozó patchek?
  • tigeroo
    mondd neked valamit az a szó, hogy tarren mill? vagy xroads...?
  • shaime01
    ugy ,hogy azt hiszi ahol sok magyar van ott 90%-ban bunkok az emberek.
  • roller1015
    kössz.de hogy érted hogy nem ajánlod egyiket se?
  • Frosty01
    bazeg nincs annyi helyem :DD

így is szegény far cry-t kellet letörölnöm, hogy felférjen ez... hát nem mondom nagy volt a kísértés ^^
  • The Garrett
    on: én az elmult 2 napban rájöttem mi a gond a bg-kkel. Az allinak nagy a que mert az osszes hordas STV / dustwallow / tanaris ban gankel. :C
  • Fehercsoki
    Bloodscalp és Ragnaros de nem ajánlom egyiket se...
  • The Garrett
    bloodscalp - arathor - ragnaros - egyeb
  • The Garrett
    probald meg ugy hogy felmasolod az osszes CD tartalmát 1 mappába a vinyódon és úgy telepíted. nekem az megoldotta.
  • roller1015
    Hello mindenki.
    Holnap megveszem a gammát és azt szeretném kérdezni melyik szervert válasszam majd?hol van a legtöbb hofitársunk?
  • Frosty01
    Halihó!

fontos dolgot kérdeznék! miért van az hogy telepítésnél a terrain.mpq-nál folyton lefagy az installer???

elég idegesítő, és 5. próbálkozás után is ugyanez a probléma....
    privát üziben valaki mondjon valami segítőkészet pls
  • Botond #119510
    Ezek hülyeségek, valóban a behívás elfogadását kéne fél percre csökkenteni. Az azt jelentené, hogy a benti várakozás alatt elég sokaknak feldobná a lehetőséget, hogy bejöjjenek, és vki csak bejönne. :-)
  • vki
    Most csak nekem nem megy a szerver meg az account management?
  • Mighty
    "A megoldás a a bg-k pontjainak egységesítése lenne ill az hogy ha valaki bejelentkezik egy adott bg re akkor ne tudjon átmenni másikra."

A premade-eket hozná ez még nagyobb előnybe. AB-n 6 perc alatt 500 honor?

Nincs átjelentkezés másik BG-re, kombinálva azzal, hogy csak egyenlő létszámban indulhat el egy-egy BG. Ha jönne valamelyik csapatba 1 vagy több játékos, meg kellene várnia, hogy a másik csapatba is jöjjön ugyanennyi. Vagyis egy kicsit növekedne a sorbanállási idő.
    Na, ez talán megoldaná a létszám gondokat.
  • DebilEvil
    Biztos hivatalos WoW lehet ...
  • picket
    "a várakozási idők drasztikus csökkentése sem lenne hátrány" - Ha olvastad volna, ott meséltem előbb, hogy miért van. Egyszerűen nincs ellenfeled, akkor hogyan akarod, hogy behívjon? Üres bg-be? Vagy szüljön neked a blizz ellent?
  • Warden
    Alli oldalon a blackout csoportona folyamatos vesztés egyik előidézője a behivási rendszer.Mivel av-t az estek 80% ban nyeri az alli ill ott kapható a legtöbb honor a legrövidebb időn belül ezért a zöm bejelntkezik av-re meg valami másra.Teszem azt wsg-re ahol eltölt 8-10-14 percet majd mikor megkapja a behivást av-re átmegy oda.Nemegyszer fordult elő hogy vezettünk 2-0 ra mikor is a fele társaság eltünt és a pótlásra érkezők nem egyzserre hanem 2-5 perces időközben érkeznek de fél csapattal pillanatok alatt behozhatóa hátrány.

A megoldás a a bg-k pontjainak egységesítése lenne ill az hogy ha valaki bejelentkezik egy adott bg re akkor ne tudjon átmenni másikra.No és természetesen a várakozási idők drasztikus csökkentése sem lenne hátrány.Habár a várakozási idő nagyon bg csoport függő teszem azt a convictionon negyede sem volt egyik bg várakozási idelye a blackouthoz képest.