World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
nekem jóváírta tegnapelõtti pvpmet még tegnap hajnal 2kor

๏̯͡๏﴿

The Garrett
BTW nemtudja valaki mi a rák van a honorral? kb multhet szerda ota nem lett jovairva...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hunter pet is tud szerintem ( ennek mindja utannanezek) meg npc-k ( ez fix) player druid 100% hogy nem

Lynx_TWL
hülyeség

๏̯͡๏﴿

Botond
mob médzs is parryzik meg blockol :-D sõt az npc warrioroknak még intjük is van -.-
brumm brumm

capaszabi
lehet hogy mob maci volt, de az hétszentség hogy láttam már medvét parryzni, nem is kevésszer

The Garrett
The Garrett
? Oo

capaszabi
majd csinálok SSt amikor maci parryzik pvpben.

capaszabi
jaja az réting, benéztem bocs.

na végre ! ugy érzem jól látod a dolgokat.
az hogy milyen melom lesz nem félek amivel foglalkozom abban jo vagyok és ez nekem elég. 😉

#107697 ha téged ez boldogá tesz örülök neki. 😊 nekem viszont még mindig kevés ahoz hogy földrajzot tanuljak

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Botond
Ez az amerikai szemlélet. Amit meg te nyomsz az a porosz. Az hogy melyik a jobb, az meg végképp nem egyértelmû. Van aki egy kis robot akar lenni, aki tudja kezelni a gépet, amin õ ül, de hogy az utca túloldalán mi van, arról fingja sincs, és van aki mindent tudni akar, még azt is, hogy mi van az út túloldalán, igaz sose jut el oda. Viszont talán mennyetek másik topigba kitárgyalni eztet. Bár felcsigázott picit mégis milyen állást sikerült megszereznie skilles barátunknak. :-D
Botond
Na akkor újabb info. Parry sincs.
picket
Az az ok, kedves mûvelt barátom, hogy ha találkozol egy dánnal, és megveregetitek egymás vállát, megkérdezed, hogy milyen az idõ a Balti tenger partján, megdícséred a tejtermékeiket, akkor azt fogja gondolni: "Ez micsoda egy mûvelt, jófej ember (magyar ember)", pedig még semmit nem tud rólad. Ezzel szemben, ha Te találkozol véletlenül egy dánnal, akkor megkérdezed, hogy "te, hol az a Dánia?". Ekkor ezt fogja gondolni: "Micsoda mûveletlen tahó (magyar) ember". Ugyanis Dánia is egy kicsi ország, és kis ország lakói mindig büszkék, ha egy külföldi tud róluk, és nagyon örülnek neki, pl. sokkal segítõkészebbek lesznek tõle. Ezért tolja eléd a tanítónéni Európa térképét. A 8 általános azért van, hogy eligazodj az életben. A többségnek sikerül...

ಥ_ಥ

TDC Geronimo
haverod

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Count Adyn
Épp ez a lényeg, egy hülyét nem lehet meggyõzni hogy õ hülye😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Guest
ÖÖö ezt most tényleg benézted, a druida tank úgy mûködik ahogy én #107633-ban leírtam, szegény maci se blokkolni, se parryzni nem tud, csak a miss/dodge marad neki, a szükésge def is szintén #107633-ban szerepel és azt is leírtam hogy miért annyi 😊

Btw:
1. Amit linkeltél Clefthoof szet az a PTR-rõl van, jelenleg live-on még nem így néz ki.
2. Az a 75 az 74, és nem defense, hanem defense rating
3. 350+75 még mindig csak 425 lenne
ha oly okos lennél mint hiszed tudnál okokat mondani ,de igy nem vagy több nálam <#szomoru1>

na, értem én, de akkor ne szólj be a druidáknak 😊
druidának nincs parry se, mert nem használ fegyvert
ezért aztán a druida nem profitál sokat a defense-bõl, mivel a defense dodge, parry, block-ot ad, a druidának meg nincs csak dodge, ezért baromira nem éri meg pontot adni defre. A defnek egy másik tulajdonsága, hogy csökkenti a crit esélyt rajtad - de az a druidáknál 415 defense képében tetõzik - ekkor 0% a crit esélye. Semmi értelme feljebb vinni, mert sokkal értelmesebb mondjuk felvenni valamit ami ad 20 agit, és ezzel lesz 1 dodge-om (meg critem meg armorom), mint felvenni valamit ami ad 20 def ratinget, amibõl lesz mondjuk 0.2 dodge-om, és semmi másom.

és igen, tudom hogy van leather cuccon def, és igen, gyûrûn meg nyakláncon is van. és igen, 350 def és 415 def közé kell pontosan 65 defesnset összeszedni, de tovább nem. Fõleg nem 620-ig.

a hit kérdésben matematikailag igazad van, de a gyakorlati oldalát tárgyaltuk, miszerint tankolás közben teljesen mindegy hogy misselek-e három-négy ütést vagy sem, mivel így-is úgy-is van 20-30% aggró elõnyöm

BEAST
nem igazan... talalkoztam mar muveletlen buta emberrel, de olyannal meg nem akit buszkeseggel toltott el ez az allapot <#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

te is ezt énekeled bulibol hazamenet? 😄

BEAST
najo 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

egyszer kötelezö volt megtanulni. azóta se használtam.

Lynx_TWL
azért a himnusz tudod, hogy kezdõdik?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ebböl is látszik hogy menyire fontos. oldalakon keresztül soroljátok a jobbnál jobb okokat mért érdemes tudni. a tanáraitok igazán büszkék lehetnek rátok mert belétek lett nevelve az ami belé is és most már ti is továbbadhatjátok hogy minden amit a többség nem tud az az általános müveltség. mivel látom nem esik le nektek ez az egész lemondok rolatok és remélem nem haltok éhen az általános müveltségetekkel. 😊

Count Adyn
12 éves koromban énis igy gondolkoztam😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lynx_TWL
gondolkoznál meglenne a válasz is
inkább menjél farmolni pénzt az való neked

Tatyla
-8-10nap
-igen
-igen
-öööö 1000-1500/hó nem tudom már,nekem van egyébb kiadás is melette...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lynx_TWL
ne folytasd, még a végén megsértesz :<

Errõl a kártyáról kérdeznék, légyszi ha valaki tud válaszolni segítsen! 😊
MasterCard Internetes kártya

- Kb. mennyi idõ míg elõállítják?
- WoW-ot tudok róla elõfizetni?
- Az mûködik hogy interneten utalok rá és utalok róla?
- Milyen költségekkel jár?

:-O:-O:-P:-P:-):-)
Squasha
Nekem kecsó kimaradt most, de majd pótolom. 😊

Mindenki TPS-t néz, ezt már elértük, ha enrage timeren belül megy le a boss, a kutyát nem érdekli ki vezette a DPS listát.

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

vonulj visza l2 zni! vagy már 70? NEM!? akkor ne forumoz hanem huzzák xpzni 😛

XenHai
crassus mijen unit framet hasznalsz??
az általános müveltség elég relative , szerintem ezt olyan emberek találták ki akik tudnak 1-2 dolgot de nem használhatót. viszont látom a szövegértés hátérbeszorult a földrajz miatt. gyakorlati hasznát mutasd meg légyszives ennek a tudásodnak. köszönöm ! 😊

Lynx_TWL
maradj inkább csöndben :>

Off
Van egy általános mûveltségnek nevezett dolog, ami az életben való tájékozódást szolgálja, Dánia földrajzi helyzetének ismerete ebbe pont beletartozik.
On

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

capaszabi
nyilván. valójában az ahelyzet, hogy ha neked nincs blockod, akkor értelem szerüen CSAK parry/dodge-ból kell összehoznod az adott érték körüli számot. valamint napjainkban már leather cumókon is szerepel a kis szócska: defense (http://www.wowhead.com/?search=heavy+clefthoof), ez ugye önmagában ad 75 def-t, 3 cucc csak és gyártható fos. igy máris 450-es def-ed van, és lehet gyúrni a stamina/parry/dodge értékekre, de mint valaki már irta is, a def az ad parry/block/dodge-ra, igy amig azzal el nem éred az 520-at, érdemes azzal növelni az értékeket. druidnak valóban jobb amugy egy pl. 2% dodge cucc mint egy 20 def, de a wowwikis számhalmazból el tudod dönteni melyik ad nagyobb uppot.
Alapvetõen a +hit volt a kérdés. sztem. arra pedig leirtam hogy 5-7%, mégpedig ez a boss szintjétõl függ. sima mezei mobra 5% 70+ra 7%.

amugy tényleg dobásom sincs, mi az a druida.

[HUN]Crassus
Ja és bossra feralt tenni nagy hülyeség elõször is jobban marcangolja a boss mint egy warrit másrészrõl csóringer defwarrior a tankoláson kívûl kb. semmit nemtud egy instában szóval nagyobb segítség a raidnek ha a feral ilyenkor DMG-t oszt és nem "maszatol" a tankolással.Treshre amúgy teljesen tökéletes tank.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
A tankotokat küldjétek el valami trainingre......😛😊
Én megizzasztom a "nyavajás" DPS-t rendesen seeeeemi lehuzogatás nincs a tankról....
Nekik ott a DPS méter nézegetni én a TPS-t nézegetem😊

BTW mi a helyzet Kecsón?😊Alap tps

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

amugy ha olyan nagy tudáuak vagytok szoljatok mikor lesztek a legyen ön is milliomosban <#integet2>

atol hogy valaki minek lát szerintem nem sok minden füg. persze egy állásinterju más mondjuk de mivel az általam végzendö munka közelében nem lesz a földrajznak megint csak oda jukadunk ki hogy nem mondtál kézelfoghato dolgot hogy mért éri meg tudni. Einstein ugy ment végig az utcán hogy leköpött mindenkit mert azok nem tudják hogy készül az atombomba? kétlem

BEAST
1. Nem neznek butanak.
2. Ha annak is neznek, legalabb nem lesznek biztosak benne.
3. Azert ha Afrika "gyorsan" valtozo orszagainak a nevet nem vagod fejbol meg talan ok, de Europat azert illik tudni :c

én legalább felválalom hogy valamit nem tudok. 😉
amugy magyaráz el hogy mi a gyakorlati haszna annak hogy tudom hol van?

hát én ebben továbbra sem hiszek... azonkívül bármikor elõfordulhat hogy kapok három crushingot zsinórban, és megfekszem... hogyha kemény szituáció van, például maulgarnal, vagy gruulnál, így is, úgy is szénné healelnek, és ráadásul gruul kicsit furcsa srác, nem üt túl nagy crushingot
bár persze ezeknél a fightoknál úgyis a stamina a legfontosabb, nem lesz übernagy dodge sehogyse

Lynx_TWL
tiszteletbeli paraszt😄

nem ofc. te se mész sokra vele hogy tudod. 😊

cenobite
Azért azt tudod, hogy Dánia európában van? <#ravasz1>

gamertag: kenobita

mutas be a mindent tudo embernek! ép hogy átmenten fölrdajzból örülök ha a sarki közértbe eljutok. de kit érdekel? =)

Squasha
kb. semmit sem számít a DPS, ami számít, az elsõ 3-4 ütésed találjon, ha ebbõl az egyik a maul és/vagy a mangle, akkor jó eséllyel meg is tartod a mob-ot, extrém eseteket kivéve.
Mostanában próbálgatom raid közben, hogy taunt nélkül, max. aggro-t tolva mire lehet jutni a macival, azt kell mondjam, még mindig messze több aggro-t épít a maci, mint a warri (Magtheridon trash-en szépen mérhetõ).
DPS javulás várható 2.1-el, ez elég elenyészõ 15% a mangle-hez (aggro-ja nem változik), így a BC release-hez képest már csak 30%-al kevesebbet sebez a mangle (plusz a talentnerf miatti kiesés ugye).

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)