World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
az hogy milyen melom lesz nem félek amivel foglalkozom abban jo vagyok és ez nekem elég. 😉
#107697 ha téged ez boldogá tesz örülök neki. 😊 nekem viszont még mindig kevés ahoz hogy földrajzot tanuljak
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Btw:
1. Amit linkeltél Clefthoof szet az a PTR-rõl van, jelenleg live-on még nem így néz ki.
2. Az a 75 az 74, és nem defense, hanem defense rating
3. 350+75 még mindig csak 425 lenne
druidának nincs parry se, mert nem használ fegyvert
ezért aztán a druida nem profitál sokat a defense-bõl, mivel a defense dodge, parry, block-ot ad, a druidának meg nincs csak dodge, ezért baromira nem éri meg pontot adni defre. A defnek egy másik tulajdonsága, hogy csökkenti a crit esélyt rajtad - de az a druidáknál 415 defense képében tetõzik - ekkor 0% a crit esélye. Semmi értelme feljebb vinni, mert sokkal értelmesebb mondjuk felvenni valamit ami ad 20 agit, és ezzel lesz 1 dodge-om (meg critem meg armorom), mint felvenni valamit ami ad 20 def ratinget, amibõl lesz mondjuk 0.2 dodge-om, és semmi másom.
és igen, tudom hogy van leather cuccon def, és igen, gyûrûn meg nyakláncon is van. és igen, 350 def és 415 def közé kell pontosan 65 defesnset összeszedni, de tovább nem. Fõleg nem 620-ig.
a hit kérdésben matematikailag igazad van, de a gyakorlati oldalát tárgyaltuk, miszerint tankolás közben teljesen mindegy hogy misselek-e három-négy ütést vagy sem, mivel így-is úgy-is van 20-30% aggró elõnyöm
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
inkább menjél farmolni pénzt az való neked
๏̯͡๏﴿
-igen
-igen
-öööö 1000-1500/hó nem tudom már,nekem van egyébb kiadás is melette...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MasterCard Internetes kártya
- Kb. mennyi idõ míg elõállítják?
- WoW-ot tudok róla elõfizetni?
- Az mûködik hogy interneten utalok rá és utalok róla?
- Milyen költségekkel jár?
:-O:-O:-P:-P:-):-)
Mindenki TPS-t néz, ezt már elértük, ha enrage timeren belül megy le a boss, a kutyát nem érdekli ki vezette a DPS listát.
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
Van egy általános mûveltségnek nevezett dolog, ami az életben való tájékozódást szolgálja, Dánia földrajzi helyzetének ismerete ebbe pont beletartozik.
On
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
Alapvetõen a +hit volt a kérdés. sztem. arra pedig leirtam hogy 5-7%, mégpedig ez a boss szintjétõl függ. sima mezei mobra 5% 70+ra 7%.
amugy tényleg dobásom sincs, mi az a druida.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én megizzasztom a "nyavajás" DPS-t rendesen seeeeemi lehuzogatás nincs a tankról....
Nekik ott a DPS méter nézegetni én a TPS-t nézegetem😊
BTW mi a helyzet Kecsón?😊Alap tps
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2. Ha annak is neznek, legalabb nem lesznek biztosak benne.
3. Azert ha Afrika "gyorsan" valtozo orszagainak a nevet nem vagod fejbol meg talan ok, de Europat azert illik tudni :c
amugy magyaráz el hogy mi a gyakorlati haszna annak hogy tudom hol van?
bár persze ezeknél a fightoknál úgyis a stamina a legfontosabb, nem lesz übernagy dodge sehogyse
Mostanában próbálgatom raid közben, hogy taunt nélkül, max. aggro-t tolva mire lehet jutni a macival, azt kell mondjam, még mindig messze több aggro-t épít a maci, mint a warri (Magtheridon trash-en szépen mérhetõ).
DPS javulás várható 2.1-el, ez elég elenyészõ 15% a mangle-hez (aggro-ja nem változik), így a BC release-hez képest már csak 30%-al kevesebbet sebez a mangle (plusz a talentnerf miatti kiesés ugye).
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)