166748
  • Lazarus
  • Respawn
    Hello all, haveromal csináltunk egy szervert, egész jól spelleznek a bossok meg nincs is sok bug, de ez lényegtelen, azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet kinyitni bt-ben illidan előtti kaput? Mert nem tudunk átmenni és szeretnénk megnézni illidant. :D
  • Big Bad Ryder
    Mien addont ajánlotok holy priestnek?
    Kéne valami amivel az egész raid health barját láthatom egyszerűen és ne kelljen állandoan kihúzkodni azokat a raid fülből.
    Eseleg bármi más ami ajánlott priestnek?
  • dragon11
    Jah, trialba próbáltad ki ?
  • Cat 02 #119580
    Nem wow-ozok, volt 2 1 hetes karim és kész
  • dragon11
    Már te is wow-ozol?melyik szerón?:D silkroad miatt kérdem:)
  • tigeroo
    eladó world of warcraft account
    70es jól gearelt hunter (1500G-vel és majdnem kimaxolt skyguard repuval, 280%-os mount sajnos nincs)

és 67es balance-resto druid (eu bloodscalp mindkettő)
    valamint pár lvl20körüli alt
    ütömvágom
    pogomonkey
  • Botond #119577
    2.5 -.-
  • tigeroo
    A magyar quest log nem azért lenne jó, mert így több segítséget kapnának az angolul kevésbé tudó játékosok? Ennek a faszságnak mi értelme?

(amugy miért van külön attack és autoshot az action barodon? tök felesleges 2.0óta...pedig az nem mai peccs)
  • Cat 02 #119575
  • tigeroo
    jól hangzik:) végre egy igazságos(abb) honor system:)

• Mighty
    Azért sokaknak jó lesz ez. Így már több értelme van nagy raideket szervezni nagrandba vagy más helyekre.
  • Davidus
    season 4? s2 honorért?
  • Dr DeViLKiNG
    As the PTR approaches we wanted to give everyone a preview of one of the larger changes for PvP that's currently planned for the 2.4 patch.

Currently, diminishing returns are applied to all honorable kills. What diminishing returns mean for honor is that each subsequent kill of the same target will reward you with less and less honor; 10% less per kill to be exact. One of the major downsides to diminishing returns is that the calculations, for potentially hundreds of thousands of players, is too intense to do real time, so they are calculated during off-peak hours. This in turn requires that the honor you gain be temporarily displayed as "estimated" until the calculations are run. It's a system that we've certainly improved (moving the calculation from weekly to daily) but still always disliked. It creates a very uninteresting and sometimes aggravating or confusing detachment from your achievements and the actual reward.

The reason for diminishing returns has always been to avoid the potential exploitation of the honor system. As the game has evolved, especially the honor and battleground systems, exploitation of the honor system now without diminishing returns would no longer be considered a lucrative alternative to simply participating in a battleground normally. We've also greatly improved our ability to monitor and track exploitation of this nature.

We've reached a point where we're now confident that applying diminishing returns to honor is no longer necessary, and we're currently planning to remove it with the 2.4 patch.

With this change we’re including a few restrictions as well though: Players that have the resurrection sickness debuff will not be worth any honor, and if a player dies 50 times or more during a battleground they won’t be worth any honor for the remainder of that battle.

What the removal of diminishing returns means for you is that as soon as you defeat an opponent that rewards you honor, you will receive that honor, and you will be able to spend it right then. There will no longer be an estimate, and you will no longer need to wait until the next day until you can actually spend it. Your achievements through honor-based PvP will be instantaneous.

kár hogy mire kijön addigra már kb értelmetlen..
    majd talán wotlkba ér majd valamit
  • maniac001
    Azt azért tudd, hogy az ilyen leechereket a blizz egre durvábban fogja büntetni. bannolás is járhat érte. Az ilyen shaime01 félék mások játékát teszik tönkre, egy rettenetesen aljas lopás. Ne csinálj ilyet szerinetm. ha kell a cucc, harcolj érte. ha nem harcolnál érte, ne is kelljen :)
  • Ragnar360

• TDC Geronimo
    Ilyen pl Dav is
  • tigeroo
    pl. megtámadsz 1 farkast AV-n
    combatban nincs afk
  • Nyufeee
    és hogy?
  • BEAST #119565
    meg lehet azt oldani :s
  • Nyufeee
    Aha, kössz. DE ha valaki afk bg-be az auto disconnect nem? :)
  • BEAST #119563
    Leech, angol szo a piocara,eloskodore ... wowban azokra az emberekre hasznaljak akik masok jatekabol akarnak hasznot huzni, mint pl a battlegroundok afk honor leecherei. Ha tobbet szeretnel tudni kerdezd Shaimet, o elsokezbol tudja mi ez :p
  • Nyufeee
    Bocs hogy ilyen hülye vagyok, de mi az a LEECH?
  • roller1015
    hello.

ma megvettem a játékot és account kreálásnál kér game card számot.
    ezt nem tudtam és nincs game cardom.

van valami áthidaló megoldás vagy vehetek holnap egy gamecardot?
  • BEAST #119560
    :DDD
  • Lynx_TWL
    én meg megölném. ja ilyet viccből se mondunk
  • Tafaya
    A nyelvezet alapján melegfront
  • WiLDoR
    nincs ebben semmi különös, bemondta a tévé is reggel, fronthatás várható...
  • Narxis
  • Chris
    Oki, tiplizek haza korcsin, barinőmmel sopping picit, aztán szerón talcsi, remélem palánk is lesz oncsi.
  • s0n1c
    Azt hiszem kihirdethetjük a győztest :))
  • Gumbo
    "Lesz egy nyami, egy szubkontra sali, egy sajtos hiper, egy élelmiszer,
    Két fagyisüti és hozzá még egy szupernagyi, tátikapuki és bugi-bugi!
    Mmmm, a mekpaprihoz egy mustit, egy kecsit, a rekontra full-extrás kólához kukit
    Lesz még egy leginkább csoki, egy tutkó hami és egy kitünő nyami"
  • YakHead
    Az a szörnyű, hogy ezt meg is értjük
  • WiLDoR
    ne légy csak depi meg öngyi, hanem tód fö' a sgged este nyóc' után a kib***ott SZERÓÓÓÓÓÓÓRA, tóni' kő' fö' a réjtinget vazze'
  • dragon11
    Nyelvtanból 5-ös.Am igazat mondtál..:)
  • YakHead
    Én nem vállalnék rizikót 1800 Ft-nyi különbségért. Max akkor, ha kézből kézbe történik a csere és bontatlan a GC csomagolása, de neten semmiképpen nem ugranék be ilyesminek.
  • ShaiHulud
    keylogger?
  • roller1015
    hello
    http://www.worldofwarcraft-hungary.com ezen a címen 60 napos game card
    csak 6200 pénzbe kerül. biztonságos ez az oldal?frankón?használjátok?
    jobban megérné mint a dobozos bolti 8000 pénzért.
    ma vettem meg az alapot!!!!
    kösz a válaszokat
  • Shortstop
    mindenhol hogy úgy írják hogy bazdmeg vagy bazmeg, pedig baszdmegnek kellene mivel a basz a szótő :P
  • s0n1c
    lol