World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Neked a focus target's target kell.

Focusba teszed a tankot (/focus) és mindig mutatja a targetét.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
pont tegnap arenaztunk parat mielott a vinyom vegleg megadta magat ... jott a boomkin latom targetel , csak mosolyogtam es healeltem tovabb ... egyszercsak 2000+ 2300+ ... 3000+ es majdnem meghaltam ... mar nem tudom pontosan melyik mi volt, de az elso ketto ha jol emlekszem Wrath ... pislogtam is par pillantig a 21hp-s panikbubi alatt... nerf? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

moonkinnal tenyleg baromi hasznos, de egy feral druid kivonja sajat magat is a forgalombol vele, picit idegesito de kb ennyi 😊
az mondjuk teny, hogy egy paladin joval hasznosabb mint egy feral druid, de akkor mar inkabb nem is vinnek feralt magammal 😊

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

BEAST
mert igy igaz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
minden paladin ezt irja be meccs végén... vajon miert? <#zavart1>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
nerf cyclone plx :o

The Garrett
arenahoz kell cyclonespamelni 😄

salazar
Köszi szépen kipróbálom

ez meg egy healernek is sok lenne picit 😊

Count Adyn
target's target's target's target's target's target😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TDC Geronimo
<#wow2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett

nekem most igy nez ki pl.

ace -> ag_unitframes ?

nagyon popecen konfigolhato es mutatja a targeted targetjenek a targetjenek a targetjenek a targetjet

anti hero

The Garrett
vannak unitframe ek amikkel látod a targeted targetének a targetét.

Ag_unitframe tud ilyeneket pl

salazar
Hali
Tud vki olyan addont ami partiban mutatja a tank targetének targetét?

The Garrett
fogalmam sincs😄 szulinapoomat se szoktam unnepelni nemhogy gyereknapot meg ilyenek 😊

nagyon valoszinu hogy jovoheten

Kriger
köszi, akkor +12 agi.

pedig neked tudnod kene -.-

anti hero

BEAST
<#banplz>

The Garrett
mmm most ezen a heten lesz peccs vagy jovoheten?

(most teszik be a gyereknap contentet is es nemtom az ehét vagy jovohet -e IRL 😛 )

nem szegyen az, ugye bisztmalaclinksz? 😄D

anti hero

The Garrett
jah enchant nem szorzodik

[HUN]Crassus
Az accom nem frozen hanem aktív az a poén....a pendinget nemtudom cancellezni....
Az emailemre 3 órája nem válaszoltak....
telefonos ügyfélszolgálatui szám pedig nincs MO-ról...
egyszóval KAPJÁK BE!Ilyen egy szar,felhasználóellenes supportot még életemben nem láttam!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Count Adyn
Én akartam irni, hogy árulja a testét, de nem akartam bunkó lenni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

napszám fortehfuckingwin!

anti hero

- 1-2 hetet kihagytam a fizetéssel, május elején akartam újra fizetni és csak másodikra fogadta el. Elsõre érvénytelen kártyaszámot meg ilyesmiket írt (érvénytelen kód meg 'validate' dátum)
- másodikra annyi eltérés volt, hogy a kártyaszámot végig beírtam (elsõre kiválasztottam a legördülõ listából -- 1 tétel volt)
- ha jól értem, nem lett levonva pénz, próbáld újra befizetni (ha elõtte le kell mondani a meglevõ pending-et akkor azt mondd le)
//ha most frozen acc.-od van akkor ennek mennie kell sztem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Kriger
Az igaz, h valamelyik peccsben nerfelték a druid armort azzal, hogy a köpenyre tett enchantok nem szorzódnak fel maciformában?

[HUN]Crassus
van valami ügyfeles telefonszámuk?

[HUN]Crassus
neem kártya jó,pénz van,OTP "mûködik".... blizznél van a gebasz...

nem járt le a kártyád idõközben véletlenül?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Count Adyn
Esetleg a bankot kérdezd meg hogy mizu, hátha elbarmoltak vmit.

[HUN]Crassus
Na csak utólért a végzet! 2 év zökkenõmentes Mastercardos havidíjfizetés után ma nemtudok belépni a gaméba mondván nem fizettem be a havidíjat..... 'nyád nem fizette be!😊 nem vontátok le! Pénz van a kártyán....az account infós oldal szerint május 12-én kellett volna levonniuk a kövi havi összeget,de "PENDING" van...a furcsa az,hogy tegnap este meló után 23 felé simán belogoltam és játszottam.Ma már nem tudok.A support oldalnak írt levélen kívûl tudok mást tenni az ügy érdekében?

Kedves Fred, egy kis faluban nem kimondottan kapkodnak a 14 éves "munkavállalókért", a jó kis zsiros szórólap kihordói állásomat meg odaadták egy felnõttnek, mondván hogy neki nagyobb szüksége van rá.
Örökbe fogadnál esetleg? Hátha egy szerencsés kéz szerencsét hoz...
BEAST
igazad van 😄DDD

Vásárolnék bontatlan Burning Crusde kiegészítõt bolti árnál kedvezõbben, ha valakinek a nyakán maradt volna. Saját játékomra szeretném tenni, más wow alapjáték, karakterek nem érdekelnek, ezért kell regisztrálatlan.

Köszi!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

PiszkosFred
Hja, a munka meg budos...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kemenyen indul ez a reggel is..
;]

anti hero

Milyen frankóbb Guildokhoz érdemes Horda/Allinál csatlakozni Bs-en és Ragnán? Illetve érdekelne, hogy mik a felvételi feltételek. Van olyan is h egy guildban magyarok-külföldiek vegyesen vannak?
<#email>

For the greater good

Wow goldot cserélnék feltöltõkártyára, arathor-horda.
(bocsi, beállt a csoróság irl)
ui. repu/item grindet, karihúzást is vállalok.
annucucli_kukac_citromail.hu
Lazarus
guildtárs
capaszabi
RP szerver FTW, õk hirdetõtáblát RPznek. egész élethûen...
szánalmas bizony.

Hi,fent van a wow,de majd csak holnap lesz accom,adig a bc-et leszednem,valaki tud egy linket,ahol fent van?torrentel nagyon lasan jon.

Jimi Hendrix

Lynx_TWL
haverod

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Guest
Stormwind vasárnap este

(Ez azért már komolyan nevetséges...)
LFM shadof and cree need tank and healer!!4+

anti hero

Lazarus
+shaman talentbol.

zero the hero
jaja nekemis ottvan 6,6k talonban

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

picket
Hunter pet tud. De ettõl még nem jutunk elõbbre. Mage, priest, warlock, druida, sámán játékosok nem tudnak parry-zni. Még ha screenshot van róla akkor sem. Ha lenne érzékem screenshotolgatáshoz (Crassus-tól majd veszek órákat), akkor meglenne ahogyan egy rugó dodge-olta a hunter's markot. Amúgy "Parry - Passive - Defense - Rogue Warrior Hunter Paladin - Gives a chance to parry enemy melee attacks." allakhazam spell lookup. Nem értem, hogy tényeket miért kell vitatni. -.-

&#3237;_&#3237;