World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
huuu Telleg, akartam is kerdezni itt a hozzaertobbektol, hogy KaraThRESS hunter addja fight kozben random idezgethet peteket?
Mert volt 1 olyan tryunk amiben elemental volt nála behuzasnal, aztan fight kozben beast lett belole (Oo), és mire eszrevettem megolt 2 embert :S (nemhiszem hogy az elementalt megoltuk volna, tehat max szivrohamba halhatott, vagy beáldozta a boss, vagy bug? :S )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
baze', te még engem is felûlmúlsz ^^
najó, extra: adok hozzá pluszban még 1 lvl 6 female orc warrior-t is...na, na? valaki? 😄
mindenki tette a dolgát sima liba volt. gondolom tartottak hogy elkezdek hisztizni ha vmit elqrnak 😄DD
igazából olyan dps volt hogy nem is volt idejül elqrni a dolgokat 😄D
btw jobban belegondolva, ha neked ezt a két karit elvinnék ennyi zséért (45k), akkor az én accom vajon mennyit érhetne?
mert ugyebár "wildor" nevû karakterrel játszani már önmagában egy heroikus érzés 😄
de különben is szép lassan már 3 db 70-es kari, 4-5 db 60-as, 60+ kari, meg pár 30-40 közötti vajon mennyit érhetne e-bay-en? ^^
100k?
hmm...
A lock amit írtam elkelt, de eladó még egy 70es druid/warrior, egy accounton van a két kari. Részletek:
http://www.vatera.hu/world_of_warcraft_lvl70druid_lvl70_warrior_25871530.html
email: [email protected]
Bár, ha már ma kezdõdnek az ilyen jellegû problémák, nemtudom mi lesz holnap. Állítólag, holnap kapjuk a következõ peccsecskét, ami miatt öröm és bódottág lesz úrrá rajtunk<#idiota>#idiota>
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."
ha ezt írja ki a böngészõ, miután beíróm a WOW Europe-on az acc nevem és pass-om akkor mi történik?tudja valaki?
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Végre látod mitõl õszül a hajunk 😊
mint skinner miner kérdeztem..😄 közöm nincs a többi szakmához😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
van valami maximuma teszem azt hogy a harmadik alkalom után tönkremegy vagy ilyesmi?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
te pedig biztos kiprobaltad sscben, ellentetben pl a last resorttal
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Eõre is sorry a noob kérdésért de vki meg tudná mondani, hogyan lehet eredetin szervert váltani, úgy hogy a karit is átvigyem?
Azt mondták, hogy 6000 Ft és 3 hónapot kell várni míg átviszik.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Naná 😉 Mondom, még szerintem nem láttál jól gearezettet, mert különben nem beszélnél félre 😄
- ha már nekem kell takarítani, az többnyire meszelést (diszperzittel, de én így hívom) jelent (festésnek meg akkor hívnám, ha értenék is hozzá 😊 )
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
persze lehet hotfix is, meg az is hogy részeg volt
de az eventek se egy hétvégések szoktak lenni, pár hétig kint volt halloween is meg karácsony is...
Akkor ennyi Zumi....írjon egy levelet /najó én 3-at írtam😛/ várjon fél napot és megcsinálják...úgylátom a folyamatos noszogatás bevált.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mintha nekem is lett volna ilyen gondom (csak nem vettem észre, mivel én notorikus account cancel-elzõ refresh-elõ vagyok :F), újra installáltam - nem a szekvenciát - a kártyámat acc. management oldalon és jó lett.
bár ha jól emléxem 2x vontak le zsét, cserébe kaptam +1 hónapot ingyen, fel is tünt utána, hogy nem vontak pénzt abban a hónapban...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- te legalább kaptál választ, amikor valami ad-aware miatt bannoltak 3 napra én csak a ban lejárta után kaptam értesítést
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
6 óra után kinyögtek egy faszentos COPY PASTE e-mailt.......
kedvencem a "there were some issues" címû halandzsa.
OTP-vel még délelõtt beszéltem minden frankón üzemel náluk szóval halvány sejtésem sincs miért nemtudták levonni a pénzt.
A legfurcsább az,hogy 12-én kellett volna levonni,de én még tegnap meló után ki-be logolgattam vígan 23:00 és 01:00 között amit ugyebár nemlettvolna szabad.
Hello,
Thank you for your email. Unfortunately there were some issues with the billing attempt on your account. As a result, the subscription has been delayed on your account. This issue should be resolved later today as this payment gets taken through, however, if you still cannot log on this evening, please contact us again so that we can look into this matter further for you.
We apologize for the inconvenience this delay has caused.
If you have any further questions or concerns please don't hesitate to contact us again.
Best regards,
Blizzard Europe Entertainment
Sadie S.
Billing Support
(5v5 ben is regi putris t3 ban cczgetek 😊 )
most lehet osszeszedem a moonkin settet is arenabol aztan meglatjuk ugy mit lehet alkotni 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A halál csupán a kezdet...