166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119624 milyen wowrágió műsor? linket:P -
WiLDoR #119623 1 évig biztosan.
meg szerintem utána is... -
WiLDoR #119622 na már vártam vmi hasonlót...
1. én nemtom' te hol láttad ebben a fun-ból készített movie-ban ezt a 'best healer' feliratot, én sehol (visszanéztem most emiatt direkt újra ^^). úgy néz ki, hogy összehallucinálsz mindent. kevesebbet kéne szívni...
2. nem br-es. vagy nálatok a tn-en is csak a pe létezik? elég kihalt egy server lehet akkor -.-
3. én is láttam már pe-s illidian kill movie-t, ahol xyz klikkelgetett a bandage-ra és még jópár dologra (tehát minden olyan dologra, aminek X szituban másodlagos vagy sokadrendű prioritása van).
4. kb. magasról leszarom, hogy ha klikkelget, amig saját magát és engem életben tart.
5. arcból kicsit vissza kéne venni (mások zsigerből való lefikázása terén pláne), a kedvedért nem fogják módosítani az ajtók szélességére vonatkozó szabványokat.
6. belőled még semmit se láttunk (csak hallotunk egy prominens wowrádió műsort, amiben saját magad járattad le elég nagy sikerrel)
/no offense -
Paddy #119621 Szevasztok!Augusztusban lejárt a WoW accom.Érdekelne, hogy meddig maradnak mega karaktereim annak ellenére, hogy augusztus óta nem léptem fel?Válaszotokat köszönöm!Szevasztok! -
ShaiHulud #119620 szegenyt hillsbradba kuldod?:D ott midnig gankeles megy. imo jobban jarna barrenssel es kornyekevel. -
Bala10 #119619 -
#119618 ne halgass ezekre az allis kutyákra:)
menj hillsbrad foothills-ba (silvermoonból tudsz elmenni undercity-be, onnan letiplizel silverspine forest-be majd indulj kelet felé) -
ShaiHulud #119617 ironforge-on at. -
Danton #119616 thx, oda hogy jutok el?
-
#119615 Darnassus :) -
Danton #119614 24. szintű Blood elf Paladin vagyok, Ghostlanden járok. AZ lenne a kérdésem, hova érdemes menni tápolni+cuccokért? Előreis thx! -
#119613 Hat nekem mukodik. Csodalatosan kiirja a questeket a mappon. Ugy hogy mutattja merre menyel es mit kell olni es hova kell visszavinni. Es csak azokat a questeket mutatja amit felvettel. Nauon rulzik. Es meg mutatja hogy kb hany perc oda jutni gyalog meg ilyenek. -
eXequtoR #119612 Vildor elég kemény, ahogy "BEST HEALER" Coder klikkol a spellekre. Amúgy mióta vesz fel ovodásokat BR? Mondjuk TNen 0-ra alázta saját magát így nem volt maradása. -
#119611 Már van egy megkezdett magyarítás -
#119610 jól hangzik, de vajon működik az eu verzióval is? a leírása szerint csak a us-eng klienssel használható.
-
#119609 Akit érdekel, a portálos gyerekek csináltak egy addon-t, amivel a questszövegeket lehet overrideolni.
Itt lehet olvasni róla.
Gyakorlatilag magyarítani lehet a játékot. -
#119608 Ezt lattatok?
QuestHelper 0.26
kurva jo. -
#119607 az, de sikerült az amcsi verziót leszednem, szval veletek nem találkozom egyenlőre, de hétfőtől kapok accot havertól, meg mindent, mert neki már nem kell :)
és onnan már mehet a vadulás -
eLiXir #119606 ő mr mindenneljáccock -
eLiXir #119605 bloodscalp -
#119604 tekivagy? -
#119603 hi köztetek -
#119602 csak én laggzom bge ennyire mindig? csak bg-n de valami picsa laggvan -
#119601 death knight -
giggles #119600 hi
el szeretném adni az accomat, csak nem ismerek ezzel foglalkozó oldalakat, tudnátok ajánlani egy párat? -
#119599 off -
WiLDoR #119598 legnagyobb meglepetésemre, ma közölte 2v2 pala haver, hogy felvett pár meccset, amit reggel félkómába toltunk (persze, amiken bénázunk, azok nincsenek közte, nameg ugye azt nem szokás :P).
ez lett belőle.
zene odabasz, skill(em)en van még mit csiszolni :D
2v2 pala + warrior -
#119597 Nézd meg az armory-n. :)
Amúgy meg túl jó öv a mooncloth megfelelő gemezéssel hogy cserélni kellene vkinek. -
eLiXir #119596 hamarosan javítva lesz ha blizz megtudja így EZ tűzbizé nélkül
még mindig a mooncloth öved van ? :> -
#119595 death knight -
#119594 Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi a következővel kapcsolatban.
Nemrégiben került ki a net-re egy érdekes Archimonde kill videó, amivel kapcsolatban elég terjedelmes topic is született a hivatalos blizzard fórumon. Az érdekelne, hogy ti hogyan fogadnátok, ha vmelyik guild az alábbi módon ölné le a boss-t.
Videó és a Kapcsolódó fórum.
Nos az Elitist Jerks fórumán is olvashatók vélemények ezzel a taktikával kapcsolatban, sőt egy még "érdekesebb" videó is linkelve lett.
Fórum és az említett videó.
Nos ti hogyan vélekedtek a dologról? -
Ragnar360 #119593 GECIIIIIIIIII ÁÁÁÁÁ EZ FÁJ !!
PWND +++++ !!!!!!!! -
Lacika 79 #119592 egyet értek maximálisan! -
#119591 owned -
#119590 LvL99 Human Paladin
-
#119589 .go select
.go use -
maniac001 #119588 jaja jó lesz. bemész AV-re, elmész aludni és mire visszajössz hopp...1000 honor. -
#119587 ez az instant honor isteni lesz alig várom :) -
maniac001 #119586 "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
Idióta-e vagy? Csinálj Hello Kitty szervert és BYE! -
DebilEvil #119585 Soha nem is fogod tudni, ha olvasni sem tanultal meg.