World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
amugy szerintm is starcraft jon😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
nowai xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oldern the 1st
Ya RLY!

BEAST
orly? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

starcraft 3(!) lesz.

Lynx_TWL
:>

๏̯͡๏﴿

Botond
Ha tudnád mennyire melléfogtál. <#eplus2>
te csak maszturbálj a partyarcok topicra <#vigyor1>

Pyotr
-és

&#9608;&#9608;

Pyotr
sziasztok!
eltünt az ora és a minimap mellöl meg a terület nevét sem látom!
nem tudjátok h ezt mivel idéztem elõ és hogy kellene visszaállitani?

&#9608;&#9608;

tigeroo
log out és exit szinte ugyanaz, csak az exittel a programból lépsz ki, a logouttal meg visszalöök a karakter választó képernyõre (szal oda lök, ahol beléptél az accountoddal)

amúgy ha innbe mész akkor meg tökmindegy melyikkel lépz ki..de ha pihentetni akarod az x karidat, ésmég játszani akarsz az y-al, akkor logikus a logout opciót választani
BEAST
teljesen mindegy hogy lepsz ki ha varosban teszed a karaktered pihenni fog, a log offal a karaktervalaszto kepernyore lepsz vissza, mig az exit bezarja a programot

Sziasztok!
Ne haragudjatok meg a béna kérdésért, de teljesen új vagyok a témában:
Mi a lényegi különbség a között, hogy ha "log off"-al vagy "exit"-el lépek ki a játékból.
Ha "exit"-el lépek ki, akkor nem pihen, vagy mi?????
Olvasgattam a hivatalos lapon (www.worldofwarcraft.com) a tájékoztatót, de ez nem vált teljesen világossá.
Ugyanis ott azt írták, hogy ha egy fogadóban vagyok, akkor simán ki lehet lépni az "exit"-el és akkor ugye nem kell 20 mp-et várni.....

Na de akkor ez most azt jelenti, hogy ha nem vagyok fogadóban és "exit"-elek, akkor egyáltalán nem pihen a kari???
Ha meg bárhol vagyok, és "log off"-olok, akkor meg pihen???(Csak ugye városban és fogadóban 4x gyorsabban).

Húúúú.....jól bele kavarodtam 😊 Szóval a lényeg ez az utsó 2 kérdés😊
Elõre is köszi, annak aki megpróbálja ezt kigobózni😊
Üdv: Pankus
capaszabi
na jó csak 3 70es, a mage meg a lock 69es még, de dolgozok rajta 😄

Lynx_TWL
bla bla bla, flémeljetek már ez unalmas :X

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
lehet valami konzollolos szart adnak ki ^^

PiszkosFred
Erre azert ne fogadj komoly osszeggel ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
cg! 😊

huuu Telleg, akartam is kerdezni itt a hozzaertobbektol, hogy KaraThRESS hunter addja fight kozben random idezgethet peteket?

Mert volt 1 olyan tryunk amiben elemental volt nála behuzasnal, aztan fight kozben beast lett belole (Oo), és mire eszrevettem megolt 2 embert :S (nemhiszem hogy az elementalt megoltuk volna, tehat max szivrohamba halhatott, vagy beáldozta a boss, vagy bug? :S )

Lazarus
Addig kell eladni amíg blizz benem jelenti az újabb játékát, azután kutyának sem kell majd
5 70-es meg 3 60-as???
baze', te még engem is felûlmúlsz ^^

najó, extra: adok hozzá pluszban még 1 lvl 6 female orc warrior-t is...na, na? valaki? 😄

capaszabi
szokásos. ogre+óriás, semmi extra. annyi hogy ogre 0 halott óriás 2. menetre 2 halott

The Garrett
na, mi halt meg? 😊

capaszabi
nekem is el kéne adnom, van rajta 5 70es meg 3 60as 😄

capaszabi
"mirü beszisz'?"
mindenki tette a dolgát sima liba volt. gondolom tartottak hogy elkezdek hisztizni ha vmit elqrnak 😄DD
igazából olyan dps volt hogy nem is volt idejül elqrni a dolgokat 😄D

kettõt kérek! ^^

btw jobban belegondolva, ha neked ezt a két karit elvinnék ennyi zséért (45k), akkor az én accom vajon mennyit érhetne?
mert ugyebár "wildor" nevû karakterrel játszani már önmagában egy heroikus érzés 😄
de különben is szép lassan már 3 db 70-es kari, 4-5 db 60-as, 60+ kari, meg pár 30-40 közötti vajon mennyit érhetne e-bay-en? ^^
100k?

hmm...

eljön a világvége

Hi!

A lock amit írtam elkelt, de eladó még egy 70es druid/warrior, egy accounton van a két kari. Részletek:

http://www.vatera.hu/world_of_warcraft_lvl70druid_lvl70_warrior_25871530.html

email: [email protected]
Az történik, hogy gondolom van valami gebasz odaát és megpróbálják orvosolni.
Bár, ha már ma kezdõdnek az ilyen jellegû problémák, nemtudom mi lesz holnap. Állítólag, holnap kapjuk a következõ peccsecskét, ami miatt öröm és bódottág lesz úrrá rajtunk<#idiota>

Lazarus
Valószínûleg az történik ami oda van írva
"Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later."

ha ezt írja ki a böngészõ, miután beíróm a WOW Europe-on az acc nevem és pass-om akkor mi történik?tudja valaki?
Kösz a segítséget.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Banyek te ismersz engem 😊 még a sorrend is stimmel
Mighty
Család, gyerek, munkahelyi stressz? 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gz capaszabi raidvezetõ úrnak a tegnapihoz.
Végre látod mitõl õszül a hajunk 😊
k O T T A
kk kösz
mint skinner miner kérdeztem..😄 közöm nincs a többi szakmához😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Botond
Nincs, végtelenszer,disenchantolni viszont csak 1x. ;-)
k O T T A
egy item-et hányszor lehet enchantolni?
van valami maximuma teszem azt hogy a harmadik alkalom után tönkremegy vagy ilyesmi?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

capaszabi
20 Euro, 1 nap max amig átviszik, account managment-ben "paid character transfer" gomb, jelenleg csak bankkártyával müxik

valoban, nem lattam, nem hallottam, nem tudok semmit

te pedig biztos kiprobaltad sscben, ellentetben pl a last resorttal

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Csá mindenkinek.

Eõre is sorry a noob kérdésért de vki meg tudná mondani, hogyan lehet eredetin szervert váltani, úgy hogy a karit is átvigyem?
Azt mondták, hogy 6000 Ft és 3 hónapot kell várni míg átviszik.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Oldern the 1st
A pillanatok alatt 0-ra meg hadd ne reagáljak, esetleg 2.0 óta ránéztél a talentekre? 😄

Oldern the 1st
"nem tul nagy raid/group buff, low dmg, pillanatok alatt 0 mana"

Naná 😉 Mondom, még szerintem nem láttál jól gearezettet, mert különben nem beszélnél félre 😄

az a baj vele, hogy minden mas offspec joval hasznosabb es nagyobb dmg is, kb a retri palaval lehet egyszinten (nem tul nagy raid/group buff, low dmg, pillanatok alatt 0 mana), nem veletlenul nem hasznaljak egyiket sem altalaban

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Fókameister
CSõ! Kéne 1 kis help. A Hunter's Path küldinél taintolnom kéne 1 Nightsaber Stalkert de mindig azt irja hogy invalid target mit csináljak?

- azt nejem szokta :/
- ha már nekem kell takarítani, az többnyire meszelést (diszperzittel, de én így hívom) jelent (festésnek meg akkor hívnám, ha értenék is hozzá 😊 )

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

1x nekem is elõfordult. átállítottam másik bankkártyámra, minek az eredménye az lett, hogy 2x vonták le (mindkettõrõl 1x-1x). aztán egyiket pár nap múlva visszautalták. konklúzió, hagyni kell a francba, magától is megjavul.
tegnap volt egy aran bug nálunk, amire válaszolva egy gm aszonta hogy most szerdán javitva lesz a peccsel
persze lehet hotfix is, meg az is hogy részeg volt
de az eventek se egy hétvégések szoktak lenni, pár hétig kint volt halloween is meg karácsony is...

[HUN]Crassus
HOPP BANG: Kártyás zárolás WoW Blizzard FR Parisns....

Akkor ennyi Zumi....írjon egy levelet /najó én 3-at írtam😛/ várjon fél napot és megcsinálják...úgylátom a folyamatos noszogatás bevált.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

próbáld meg újra beregelni a kártyádat.
mintha nekem is lett volna ilyen gondom (csak nem vettem észre, mivel én notorikus account cancel-elzõ refresh-elõ vagyok :F), újra installáltam - nem a szekvenciát - a kártyámat acc. management oldalon és jó lett.
bár ha jól emléxem 2x vontak le zsét, cserébe kaptam +1 hónapot ingyen, fel is tünt utána, hogy nem vontak pénzt abban a hónapban...

PiszkosFred
Legalabb volt idod kitakaritani a lakast ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”