World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a blizz a lock kérdést 1 dologgal szúrja el.
nem az a megoldás, hogy kiherélik a wlock cc-jét pvp-ben, hanem azzal kéne valamit csinálni, hogy ha netán kinyirod a lock-ot, akkor utána ne dögöljél bele te is a dot-jaiba. mert jelenleg ez van.
kinyirod, örülsz, hujjuj de jó, majd letickelnek rajtad a dot-jai, s elfekszel, mert a kaja nem gyógyít annyit, mint amennyit a dot-ok sebeznek.

Akkor a bari dolog törölva...
Balanszoljanak értelmesen, és ne nyírjá ki a kaszot csak mert rinyálnak a lock ellen. Az hogy a mage bari nem fog gyógyítani az rendben van? Az, hogy ki sem jössza stunból és a rugó 5 mp alatt leveri a 8k HP-t az rendben van?
Ezzel kinyírták szépen a lockot. Szerintem ez nem béta patchben van.
Ráférne az biztos valamelyik patchismertetõben valóban szó volt róla hogy vagy fear vagy dot de már akkor is volt hujjogás meg "szegény" lock hogy kiszúrnak vele pedíg megérdemelné.Ill megérdemli a blizzard ha már ennyire túlkapatta ezt a classt.Nevetséges is hogy egy meleenek esélye nincs elelne ugy hogy õ bele ne haljon.

El is érte a blizazrd hogy az EU szervereken az össz karakter 38% lock, valószinûleg most ezen akarnak korrigálni.

Bg-n mindig imádtam másodpercenként 800 akat sérülni miközben feraben rohangáltam és ha nagynehezen meg is tudtam ütni és belecriteltem egy "hatalmas" nagy 2800-at kiröhögött a 8000 + hp-ával második ütésre meg már nemigen marad sosem idõ, talán a roguenak a melee classok közül.
Bg-s vonalaon mindig si az volta véleményem hogy felõlem sebezzen másodpercenként akár 20000000 ill a mágus is lõjön akkorát hogy exel tábla kell a levezetéséhez de feküdjön el elsõre a clothjába ha bármelyik melee 2000 felett bekinálja.

Esetleg már többen is találkoztal lockal az elemantal platon ahogy szüretel, az is isteni érzés hogy órákat szenvedsz ott és jön egy lock és kb 3 perc alatt kitakarítja, ill itt van ez az alább belinkelt lock heroic solo ami szintén bizonylatolja hogy kicsit túl lett istenítve a lock.

Nem is kell nagyon megvárnia szerintem a blizzardnak a Warhammer-t esetleg az age of conant mint konkurenciát, elintézik õk szép lassan magukat,ezvel a patchel is ill mutatnak egy csokoládét hogy van ilyen is de soha nem fogod elérni olyan magasra van polcra téve.Az átlag játékos meg aki nem tud ill nem is akar napi 8++ órát játszani esélytelen hogy karahzanon túl jusson.

Jövõre pedíg megjelenik a warhammer ami elsõ olvastara is lényegesen fejletebb játék lessz és tanulva a wow hibáiból egyik oldalt sem támogatja ill nem lessz favorit class.

Hidd el, jobb lenne, ha nem béta patchek bugjai meg azt hallottamok után anyáznál és idegeskednél.

ez hülyeség.
ha ez igaz, akkor azzal gyakorlatilag teljesen ki is herélték a warlock-ot pvp szempontból.

fear-en, meg a 3 sec-es death coil-on kívûl egy lock ugyanis hogy tartja távol magától az ellenfeleket? (succu nincs mindig mindenkinek elõl -.-)
megmondom: sehogy.

szóval ez baromság, ekkora hülyeséget még a blizzard sem csinálhat -.-

a bariban nem gyógyulásról pedig a blizz is elmondta, hogy bug...

nem kell kép, van róla movie is, csak olvasni kéne a frostcsokkot néha 😄

Blackravens.net - Warlock Solo Heroic Slave Pens

Nem stunból, fearbõl. Rosszul írtam, nem látok az idegtõl...
Azt hallottam hogy a lock olyan iszonyú nerfet kap, hogy a sebzés kihozza a targetet a stunból. De én ezt sehol nem láttam leírva. ha meg igaz akkor kapja be a buzi blizz mert ezzel teljesen kinyírja a lockot.
A bariban meg nem gyógyul a nép. GZ blizzard hogy rohadnál meg.
raziel.
skilles😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

The Garrett
hat annal azert tobb hpja van 😄

mind1 ez 1x fordult elõ a tryok alatt tehat lehet valami ritka bug is 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

valaki suttyomban szetlotte 2 banish kozott biztos 😄

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
nemtom ezert volt furi... behuzas utan az elemental banishelve lett. és kb 45-50 sec után valaki bekiabal ventrin hogy ut egy beast. mondom mivan? 😄
es telleg ottvolt, az elemental meg sehol.

Fenrir
Nem, ezen a héten nem lesz még peccs.

A halál csupán a kezdet...

Peccselték az amcsi szervereket?

alapbol ugy mukodne, hogy ha meghal egy pet akkor ujat idez (az elementalt banishelni erdemes vegig, a beastet meg megolni aztan jon helyette elemental - de gondolom ezt tudjatok)

olyat meg nem lattam hogy ugy jott volna uj pet, hogy az elozo ne halt volna meg, atvaltozast meg plane nem lattam 😊

meglehet hogy bug, de baromi ritka lehet ha meg nem fordult elo velem, es nem is nagyon hallottam ilyenrol

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Barney Tech
Count Adyn
Semmi kb😄 Nem éri meg az idõt, van aki már csak az ieneket élvezi a játékban😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Barney Tech
Ennek most mi értelme van?
Nem látom az élvezetet benne.

Pyotr
áh köszi, meg is van.
a kordináta addonom volt a ludas

██

Barney Tech
pffffffffff

Martin576
Harmynt Azjol-Nerub EU

Count Adyn
Jaja , van róla videó is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Barney Tech
CSávonak van neve is gondolom.
Ha tudod akkor mond és meg tudjuk nézni armoryn.

gondolom valamelyik addonod csinálja
elsõ körben nézd meg hogy akkor megvan-e, ha az összes addont lelövöd. Ha addonok nélkül megvan, akkor már csak le kell vadászni hogy melyik addon csinálja, és annak megkukkantani a dokumentációját/beállításait

Barney Tech
Úristen 😄

Pyotr
Blackravensen ott a videó is!

légyszi a kérdésemre valaki válaszoljon vagy segitsen.

██

Oldern the 1st
Állítólag valami exploit van a dologban - na nem a bossban, hanem a 4-es groupokon való áthaladáson 😄 Mondjuk akkor is kemény 😄

Martin576
Mondjuk az egészben az a hihetetlen, hogy a boss elõtt ugye van egy - talán négyes - rákcsapat, ott már láttam PUG-ot elfeküdni többször is, õ meg simán leszólózta azokat is. Ja, és nem valami hiperüber guildbõl volt a srác, akik már Hyjalt farmolják...

Martin576
Van ott egy kõoszlop, egyszer a belsõ, egyszer a külsõ, víz felõli oldalán állt, boss fullra dotolva, néha drain - mittudomén, nem játszottam még lockot - de úgy emlékszem egyszer volt 50% körül a csávó HP-je, egyébként mindig fölötte.

Oldern the 1st
És mit csinált? Chainfear, vagy mi? 😮

BEAST
kepet vagy meg sem tortent 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
😮 nerf

๏̯͡๏﴿

Martin576
Ma egy lock az orrom elõtt szólózta le a heroic Slave Pens második boss-át, a rákot, fekvés nélkül. Odáig is egyedül ment el, én már közvetlen a boss elõtt csatlakoztam be az SSC quest miatt, gondoltam ha már ott vagyok megnézem. Azt mondta az elsõ boss-nál volt 3 wipe. Én addig ott egy tócsában úszkáltam és drukkoltam.

PiszkosFred
Lost Vikings MMO ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
akkor mar inkabb The Lost Vikings 3d <_<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

szerintem meg a Pac Man 3D:Revenge-et dobja ki a blizzard.
feltupirozott motor, online játéklehetõség, 65k színnel, SVGA móddal :X

The Garrett
amugy szerintm is starcraft jon😛

BEAST
nowai xd

Oldern the 1st
Ya RLY!

BEAST
orly? :o

starcraft 3(!) lesz.

Lynx_TWL
:>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Botond
Ha tudnád mennyire melléfogtál. <#eplus2>
te csak maszturbálj a partyarcok topicra <#vigyor1>

Pyotr
-és

&#9608;&#9608;

Pyotr
sziasztok!
eltünt az ora és a minimap mellöl meg a terület nevét sem látom!
nem tudjátok h ezt mivel idéztem elõ és hogy kellene visszaállitani?

&#9608;&#9608;

tigeroo
log out és exit szinte ugyanaz, csak az exittel a programból lépsz ki, a logouttal meg visszalöök a karakter választó képernyõre (szal oda lök, ahol beléptél az accountoddal)

amúgy ha innbe mész akkor meg tökmindegy melyikkel lépz ki..de ha pihentetni akarod az x karidat, ésmég játszani akarsz az y-al, akkor logikus a logout opciót választani
BEAST
teljesen mindegy hogy lepsz ki ha varosban teszed a karaktered pihenni fog, a log offal a karaktervalaszto kepernyore lepsz vissza, mig az exit bezarja a programot

Sziasztok!
Ne haragudjatok meg a béna kérdésért, de teljesen új vagyok a témában:
Mi a lényegi különbség a között, hogy ha "log off"-al vagy "exit"-el lépek ki a játékból.
Ha "exit"-el lépek ki, akkor nem pihen, vagy mi?????
Olvasgattam a hivatalos lapon (www.worldofwarcraft.com) a tájékoztatót, de ez nem vált teljesen világossá.
Ugyanis ott azt írták, hogy ha egy fogadóban vagyok, akkor simán ki lehet lépni az "exit"-el és akkor ugye nem kell 20 mp-et várni.....

Na de akkor ez most azt jelenti, hogy ha nem vagyok fogadóban és "exit"-elek, akkor egyáltalán nem pihen a kari???
Ha meg bárhol vagyok, és "log off"-olok, akkor meg pihen???(Csak ugye városban és fogadóban 4x gyorsabban).

Húúúú.....jól bele kavarodtam 😊 Szóval a lényeg ez az utsó 2 kérdés😊
Elõre is köszi, annak aki megpróbálja ezt kigobózni😊
Üdv: Pankus