166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#119664 kösz..végülis erre számitottam de 1 probát megért. ez az Sg fórum...és van fingom arrol hogy mi az illidan penge és igen tényleg törtel játszom de nem oylannal hogy a semmiért a kezembe nyomnak egy olyat..
de mind1 kár volt hozzászolnom sorry -
WiLDoR #119663 gratula.
illidan pengékkel rohangálsz, és fingod sincs róla, mik a normális talent beállítások egy warriorhoz :DDDDD
nem is tudom hirtelen, hogy ezen most sírjak vagy nevessek inkább :D -
#119662 ...
pedig olyan szépen kérte
("van 2 ili pengém" legfontosabb info) -
ShaiHulud #119661 0arms0fury61prot..there you go. -
#119660 Tört szerverre nem adunk tippeket. -
#119659 Vki tudna mondani egy nagyon jo talent beállitást warriornak??? 70 venes vok (annyi a maX)meg van 2 ili pengém..de nálam vannak sokkal jobbak...szal..nagyobn megköszönném vki privibe dobhatna egy jot:) -
#119658 Ti Bloodscalpon vagytok? -
#119657 Ok, köszi srácok -
#119656 Valoban retrinoob vagyok :p de sisak es vallas hijan s3ban =) -
#119655 Megy, persze. -
#119654 Persze, ugyanaz mint az XP...csak kivan belőle véve pár dolog..
(32bites-re értem..) -
#119653 nem csak windows XP-vel -
#119652 Sziasztok!
Windows XP Home Edition-nal megy a játék? -
Bhalage #119651 beast egy retrinoob akik s1ben veri zuljint .. ennyi :D -
ShaiHulud #119650 tudom am, hogy fokepp viccelodnek, de azt is hogy azert beast pl komolyan is gondolja egy kicsit:D -
#119649 * Voiceovers when summoned:
"Who dares summon me?!"
"You cannot command me."
"What happened to your friend?"
"Do not waste my time, lesser creature."
* Voiceovers when given a command:
"A paltry task."
"Too pathetic to fight your own battles?"
"A welcome diversion."
"Your fate will be the same."
"Your time is running out."
"Enjoy this while you can."
"I will enjoy watching you die."
"You waste my time."
* Voiceovers when dismissed:
"Do not call on me again."
"You live...for now."
"Summon me again at your peril."
"I'll be back."
* Funny voiceover:
"I play all my records backwards, sdrawkcab sdrocer ym lla yalp I." -
#119648 Tudom h mit jelent az érdekelne amiket ezen kívül mond. -
#119647 "Ki merészelt megidézni engem?" -
#119646 lebuktunk :o -
Bhalage #119645 o'rly?
ezek csak huzzak egymast , kozben meg dugnak -.-
...
-
#119644 Van a locknak 50en demo talental felguard és az érdekelne hogy miket mond mer nemnagyon értem,ilyenek mint pl: "Who dares summoned me?" -
#119643 én nem utálom a budaiakat de azért lehetne egy rózsadomb pesten is :P -
ShaiHulud #119642 ez mar lassan az a szint, amikor egyes budapesten elok utaljak egymast, aszerint hogy budan vagy pesten el az illeto (buda <-> pest) kozben ugyanabban a varosban elnek midnketten:P
minek kell pve <-> pvp ellentet itt is? csinald mindkettot! -
#119641 nem is tudom hasznalni :C ... egeti a kezemet az a ratyi pve cucc mint vampirt a napsutes! -
#119640 Honnan is van a fegyvered? :y -
Lacika 79 #119639 Köszi! :)
Néha PvP is megy, de nem értek hozzá :P -
#119638 Leszeded a wowaceupdatert, bepipálod a onebag-et, majd a beállítások között kiválasztod azt a menüpontot, ami a függőségekkel való telepítést jelenti. -
t0ma #119637 leszedtem csak a onebag-et, de fuggoseg hianyaban nem tudtam bekacsolni. lehet valamit beneztem... megnezem ujra
Lion: ez is eleg sok minden mast is tartalmaz, es feltem megnezni, mert nincs friss verzio.
de ujbol nekifutok ezeknek. koszi sracok. -
#119636 Bagnon :) -
#119635 Az érthető (kérdő) mondat hiányában borult.
Igen, a onebag olyan, amit keresel, a plusz kiegészítői - amikre szerinted nincs szükséged - modulárisan, bővítményként csatlakoznak hozzá, vagyis nem kötelező őket feltenni, a onebag nélkülük csak egy naaagy táska (minimális mennyiségű plusz szolgáltatással, mint pl a lőszertartók, és hasonlók felismerése és más színnel való megjelenítése, de ezek nem zavarnak a "nagy táska" fílingben). Letölthető innen: http://files.wowace.com -
t0ma #119634 is-is
keresek egy egyszeru addont, ami a sok taskambol egyet kovacsol. viszont csak olyanokat talalok, ami ezentul szamomra felesleges dolgokat is tartalmaz. raadasul jopar honpja nem voltak frissitve, igy batorkodtam megkerdezni az itt jelen levoket, hogy milyet hasznalnak.
de,
itt borult.
-
#119633 Ezt most kérdezed, vagy mondod, vagy mi nem értem mi van. Beszéljünk az időjárásról inkább -
t0ma #119632 a legeccerubb onebag addon mi? semmi fuggoseg, semmi bankban levo cuccok mentese, semmi extra ize csak egy nagy taska... -
#119631 grat :p
pvenubok ^^ -
Lacika 79 #119630 Nah, meghótt végre :)
-
WiLDoR #119629 azért jó tudni, hogy te sem hazudtolod meg a nickneved.
az a baj veletek úgy alapjáraton, hogy szerintetek az, akinek kicsit is másfajta gondolkodásmódja van mint nektek, az már alapból csak egy hülye noskill kretén lehet. meg se próbáljátok megérteni, kapásból leugatjátok, kiközösítitek.
ezen a fórumon is (meg ez igaz a többire is, pl. proshock), mikor épp idetévedtek, csak leszólni tudjátok az embereket, konstruktív, segítő és építő jellegű hozzászolásotok 1 db nincs.
de hát ez van, nem vagyunk egyformák.
ha esetleg most páros lábbal gázoltam volna érzékeny lelkivilágodba - már ha létezik olyan -, akkor én kérek bocsánatot tőled, mea culpa. -
#119628 Igen. -
#119627 Üdv!
Most raktam fel a BC-t. Kérdés: normális az, hogy elkezdett 2.3-ra updatelni megint? -
DebilEvil #119626 Ez a "best healer" gyerek pedig a tn-en bizonyitott, eleg sokat, gondolom ezert is huzott el onnan. Egy olyan guild-et sem talalt ahol a tabardot magara tudta volna huzni, sajnos nem volt olyan tailor, aki az arcanak a meretehez igazitott volna. Am jo tudni, hogy egymasra talaltatok, tokeletes par. -
#119625 what the problem? :)