World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem az a megoldás, hogy kiherélik a wlock cc-jét pvp-ben, hanem azzal kéne valamit csinálni, hogy ha netán kinyirod a lock-ot, akkor utána ne dögöljél bele te is a dot-jaiba. mert jelenleg ez van.
kinyirod, örülsz, hujjuj de jó, majd letickelnek rajtad a dot-jai, s elfekszel, mert a kaja nem gyógyít annyit, mint amennyit a dot-ok sebeznek.
Ezzel kinyírták szépen a lockot. Szerintem ez nem béta patchben van.
El is érte a blizazrd hogy az EU szervereken az össz karakter 38% lock, valószinûleg most ezen akarnak korrigálni.
Bg-n mindig imádtam másodpercenként 800 akat sérülni miközben feraben rohangáltam és ha nagynehezen meg is tudtam ütni és belecriteltem egy "hatalmas" nagy 2800-at kiröhögött a 8000 + hp-ával második ütésre meg már nemigen marad sosem idõ, talán a roguenak a melee classok közül.
Bg-s vonalaon mindig si az volta véleményem hogy felõlem sebezzen másodpercenként akár 20000000 ill a mágus is lõjön akkorát hogy exel tábla kell a levezetéséhez de feküdjön el elsõre a clothjába ha bármelyik melee 2000 felett bekinálja.
Esetleg már többen is találkoztal lockal az elemantal platon ahogy szüretel, az is isteni érzés hogy órákat szenvedsz ott és jön egy lock és kb 3 perc alatt kitakarítja, ill itt van ez az alább belinkelt lock heroic solo ami szintén bizonylatolja hogy kicsit túl lett istenítve a lock.
Nem is kell nagyon megvárnia szerintem a blizzardnak a Warhammer-t esetleg az age of conant mint konkurenciát, elintézik õk szép lassan magukat,ezvel a patchel is ill mutatnak egy csokoládét hogy van ilyen is de soha nem fogod elérni olyan magasra van polcra téve.Az átlag játékos meg aki nem tud ill nem is akar napi 8++ órát játszani esélytelen hogy karahzanon túl jusson.
Jövõre pedíg megjelenik a warhammer ami elsõ olvastara is lényegesen fejletebb játék lessz és tanulva a wow hibáiból egyik oldalt sem támogatja ill nem lessz favorit class.
ha ez igaz, akkor azzal gyakorlatilag teljesen ki is herélték a warlock-ot pvp szempontból.
fear-en, meg a 3 sec-es death coil-on kívûl egy lock ugyanis hogy tartja távol magától az ellenfeleket? (succu nincs mindig mindenkinek elõl -.-)
megmondom: sehogy.
szóval ez baromság, ekkora hülyeséget még a blizzard sem csinálhat -.-
a bariban nem gyógyulásról pedig a blizz is elmondta, hogy bug...
Blackravens.net - Warlock Solo Heroic Slave Pens
A bariban meg nem gyógyul a nép. GZ blizzard hogy rohadnál meg.
mind1 ez 1x fordult elõ a tryok alatt tehat lehet valami ritka bug is 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
es telleg ottvolt, az elemental meg sehol.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
olyat meg nem lattam hogy ugy jott volna uj pet, hogy az elozo ne halt volna meg, atvaltozast meg plane nem lattam 😊
meglehet hogy bug, de baromi ritka lehet ha meg nem fordult elo velem, es nem is nagyon hallottam ilyenrol
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elsõ körben nézd meg hogy akkor megvan-e, ha az összes addont lelövöd. Ha addonok nélkül megvan, akkor már csak le kell vadászni hogy melyik addon csinálja, és annak megkukkantani a dokumentációját/beállításait
légyszi a kérdésemre valaki válaszoljon vagy segitsen.
██
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
feltupirozott motor, online játéklehetõség, 65k színnel, SVGA móddal :X
eltünt az ora és a minimap mellöl meg a terület nevét sem látom!
nem tudjátok h ezt mivel idéztem elõ és hogy kellene visszaállitani?
██
amúgy ha innbe mész akkor meg tökmindegy melyikkel lépz ki..de ha pihentetni akarod az x karidat, ésmég játszani akarsz az y-al, akkor logikus a logout opciót választani
Ne haragudjatok meg a béna kérdésért, de teljesen új vagyok a témában:
Mi a lényegi különbség a között, hogy ha "log off"-al vagy "exit"-el lépek ki a játékból.
Ha "exit"-el lépek ki, akkor nem pihen, vagy mi?????
Olvasgattam a hivatalos lapon (www.worldofwarcraft.com) a tájékoztatót, de ez nem vált teljesen világossá.
Ugyanis ott azt írták, hogy ha egy fogadóban vagyok, akkor simán ki lehet lépni az "exit"-el és akkor ugye nem kell 20 mp-et várni.....
Na de akkor ez most azt jelenti, hogy ha nem vagyok fogadóban és "exit"-elek, akkor egyáltalán nem pihen a kari???
Ha meg bárhol vagyok, és "log off"-olok, akkor meg pihen???(Csak ugye városban és fogadóban 4x gyorsabban).
Húúúú.....jól bele kavarodtam 😊 Szóval a lényeg ez az utsó 2 kérdés😊
Elõre is köszi, annak aki megpróbálja ezt kigobózni😊
Üdv: Pankus