World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Felhuztam mar par allys es hordas karit is es azt vettem eszre, hogy hordaval sokkal konnyebb szintezni, valahogy allyban vannak ilyen lyukak amikor sehol nem talalni questet, hordaban meg kb vegig van hol questelni. Tovabba szerintem a hordas flypath rendszer mar jobban kialakitott lett, meg a keleti kontinensen is, noha meg 2005 ben a hordanak sokkal szarabb FP rendszere volt."

ezzel maxosan egyetértek.
én is felhúztam már jópár karit mindkét oldalon, s a horda oldal egyszerûbb. azt nem mondanám, hogy túl nagy lyukak vannak alli oldalon questelés terén, inkább az az idegesítõ ott, hogy oda-vissza kell rohangálni a két kontinens között low lvl-en is, míg horda oldalon gyakorlatilag STV kivételével 60-ig simán el lehet menni 1 kontinenssel is.
szal ennyiben jobb a horda, meg a racial-okban :x

a legidegesítõbb alli oldalon, az, amikor westfall, darkshire, lakeshire között rohangáltatnak levelekkel fel-alá. horda oldalon, barrens-en meg ott van minden 1 helyen.

"imádom az afflication talentet, mondtam már?"

én is 😊
2 szint left és instafear, omg :F

viszont tegnap megtapasztaltam, hogy 43-as wlock és 43-as wlock között is mekkora különbség tud lenni szintezés közben.
együtt grindeltünk másik 43-as ud lock-kal STV-ben a zangal, zangar, zangari vagymiatököm nevû undead mobokat (ugyebár undead lévén nuku fear), nem messze Booty Bay-tõl.
nemtom õ milyen talenttel tolhatta, de szerintem destro volt (nevére nem emléxem már sajna, csak arra, hogy c-vel kezdõdött)

én full affli spec-en vagyok, succu-val megyek (+1 cc, high dps).
õ tanknak meg void-ot használt, immolate-ezett (ezt pl. nem nagyon használom én, felesleges), shadowboltozott, searing pain-ezett, ezzel ölt a mobokat.

a különbség kettõnk között az volt, hogy én akkor ültem le pihenni, mikor a kaja stamina buffot fel akartam pakolni (meg bandage se kell), s full hp, full mana-val mentem mobról mobra, õneki meg 2 mobonként le kellett ülnie hp-t, manát tölteni, úgy megcsapkodták a mobok (nem life drain-elt, void-ról meg pikk-pakk le lehet rángatni a mobokat sajna - sokkal rosszabb tankpet ilyen szempontból, mint a hunteré -.-).

nekem az a technika, hogy egyszerre agony fel, s succu kiküld (smoothing kiss ki van kapcsolva), amig felrakom a 3 insta dot-ot, addig üti max a succu-t, tehát gyakorlatilag nullát sebzõdik, utána 1 life tap, majd life drain, amig ki nem purcan a mob. igaz, hogy közben engem üt a mob, de nagyon nem zavar, a siphon meg a life drain többet gyógyít, mint amennyit sebez. általában 1,5 life drain-nyi idõ alatt kinyirják a dotok+succu a mobot.

ehhez képest nekem a másik lock módszere körülményesnek és igencsak szenvedõsnek tûnt...

szal' ez az affli spec baromi kényelmes szintezési mód, mondhatni már unalmas, mert ha netán bejön 2-3 add, az se gond, simán le lehet kezelni õket... egyedül a void bubit hiányolom csak -.-

"ha ebbõl indulok ki akkor meg mindenkinek van mindenféle karaktere"

druidám még sose volt...azaz mégis, de lvl 11-en meguntam :X
paladin, meg sámán se húzta nálam még lvl 45-nél tovább...
szóval nekem sincs még minden class-ból...még.

Lynx_TWL
ja még1
kimész NE hunterrel barrensre ahol befogsz egy ratyi petet. a neve legyen ugyanaz ami volt, aztán jön a shadowmeld és vársz amíg egy óvatlan ratyi hordás azt hiszi: jé itt egy kveszt mob, csihi puhi hopp pvp on mehet a gank 😄

๏̯͡๏﴿

ok, abban igazad lehet, hogy tényleg sok lehet a wlock.
én is rengeteg kis low level wlock-ot látok rohangálni, viszont tegnap kiváncsiságból rákerestem este 8-kor, tehát nagyjából csúcsidõben a kasztokra nepa-n, igy:

/who warlock 70
/who priest 70
/who mage 70
/who warrior 70
stb.

mindegyiknél 49-et irt ki a lista (ami ugye a max. amit megjelenít a listában - legalábbis nálam), kivéve 1 kasztot. na mit gondolsz melyik volt az? a 38%-os EU többséggel rendelkezõ wlock (38-at irt ki a lista, meg is lepõdtem rajta eléggé).

azt meg nemtom melyik battlegrp-ban vagy, de a rampage grp-ban (amelyikban a nepa is van), ott biza elég sûrûn nyer az alli wsg-n és ab-ben.
ha emlékeim nem csalnak nem is voltam még anno a 60-as korszakban (mikor rengeteget pvp-ztem a mindenkinek free GM/HW cuccok idõszakban), meg azóta se olyan WSG-ben, amit nyert volna a horda.
ab is olyan 50-50%...

azt viszont tudom, hogy aki bloodscalp-ról, meg abból a bggrp-ból megy alli oldalról wsg-zni, vagy ab-zni az többnyire veszít...
bár ott is volt olyan, hogy vittük ab-t simán, el is kapott a crassus életérzés, mikor megláttam a killing blow listát 😄
igaz, 2 healer cammogott folyamatosan a nyomomban, s adták az áldást, ami csak kifért a csövön

Lynx_TWL
ja blizzard hordapárti ezért több exploit lehetõséget adott a hordának😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jajj hordára jellemzõbb a lófaszt.
ha allysoknál lenne ilyen hely azok is kihasználnák.
én pl TNbe a liftnél genkeltem gecisokat rugóval.... felszállt a liftre aztán le már nem szállt róla :>>

๏̯͡๏﴿

Amíg nem játszottál mindkét oldallal nem látom a saját oldalod elõnyeit csak azt hogy a másik milyen imba, mennyi ott a ganker stb. Reroll megtapasztal, csodálkozik, csöndbemarad.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Lynx_TWL
neptulonon gyere allysnak, aztán mond a neved ....öcsi 😄

๏̯͡๏﴿

KEK
Count Adyn
Azért ez nem semmi logikai következtetés. Ha én azt mondom buzi vagy, akkor az ugy van, mert semmi hasznom belõle. kösz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Amúgy a gurusok miért írtak volna baromságot? Semmi hasznuk belõle, valszeg tényleg így van.
Te lehet hogy nem voltál Redrige-ben. valszeg mert értelmes ember vagy, és nem élvezed hogy 1 ütésbõl levágsz 10 kicsit mert az mennyire imba. De soxor találkoztam ott hordással. Hát igen, Duskwood tetõharcosokról ne is beszéljünk. Minden nap ott baszta õket az ég. 3-4 60-70-es ölte a kicsiket. És ez a hordára sajnos jellemzõbb. És a lehetõsége is több rá.
- hogy volt guild leadert idézzek, '60-ra (70-re) minden hülye el tud jutni' -- mindegy hol és mivel nyomul 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

PiszkosFred
Redridge helyett Duskwoodba jarnak a "tetofedo" hordas barataink ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

elég hiszékeny vagy ha minden baromságot elhiszel ami le van írva akármelyik újságban is

"Amúgy pl. a fejlõdésnél az allinál Redridge már contested terület."
ezzel mi a gond? hány hordással találkoztál te már ott? 😄
én 2,5 év alatt egyszer nem voltam ott például

"Mondj még egy olyan használhatót mint a war stomp vagy még jobb a WotF? A Cannibalismról inkább nem is beszélek."
fear ward, escape artist, perception, meg shadowmeld. hellószia

De nem baj, el is kezdtem egy UD lockot vinni. Ronda 😊
BEAST
Nem igazan. Te csak egy oldalrol latod a dolgokat, es igy eleg egyertelmu hogy szamodra minden fekete vagy feher, ally oldalon jatszol = a horda csal, lop, hazudik es meg a blizzard is imadja oket ... na mar most hiaba sorolod a racialokat mert minden faj racialjanak megvan a maga haszna, teny hogy pvp szempontjabol talan tobb jutott a hordanak.

Shadowmeld - Amig ally karakterrel jatszottam el sem tudtam kepzelni mennyire bosszanto tud lenni amikor uresnek latszo zaszlora mennel es a semmibol chargeol rad a warrior vagy lo seggbe aimeddel egy hunter.

Perception - szvsz az egyik leghasznosabb pvp racial, arenaban meg foleg hiszen amugy is viszonylag kis teruleten jatszol eleg hamar egyertelmuve valik ha stealtherekkel van dolgod

bar nem kifejezetten racial, de a torpe papok Fear Wardjat is ide lehet sorolni szvsz, mindig is irigyeltek a hordas raidek ezt az allisoktol.

Stoneform - ha nemis a leghatalmasabb buff egy tanknak, de attol meg mindig +, arrol nem is beszelve hogy igencsak jol jon neha a torpe rugoknak a bleed/etc. immunitas = restealthnel nem art.

A Draenei aurakrol mar nemis beszelve, de akarhogy is nezed, minden faj minden egyes racialjanak megvan a gyakorlati haszna. (najo a torpek kincskeresosdije vicces, de van mas is mellette)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Kb 25-ös szintig tudsz fejlõdni. Pl a BE kezdõn (Ghostlands) szólózva a 22-es szint simán megy, utána még Barrensen 2-3 szint belefér, de utána már mindenképpen kell Ashenvale vagy Stonetalon Mt. mert Barrens déli része már eléggé magas.

A halál csupán a kezdet...

"Blizzard bevallottan hordapárti. Bár nem ismerik el hivatalosan, de az tény, hogy a hordának sokkal könnyebb sokminden."

Elmagyarázom ha nem világos. A Blizz bevallottan hordapárti, de AZT nem ismerik el hivatalosan hogy emiatt könnyebb a hordának.
A PCguru csapat volt kint a blizzatrdnál, beszélgettek és leírták hogy gyorsan megtalálták a közös hangot a fejlesztõkkel, mert kiderült hogy ott is mindenki a hordával játszik, a nyamvadt fajokkal csak a tesztelés miatt. Ez így lett leírva ahogy most én írom. Utánanézhetsz a PCGuru 2005 07-es számának 53. oldalán. Amúgy pl. a fejlõdésnél az allinál Redridge már contested terület. A hordánál hányas szintig lehet biztonságban q-elni? Hm? racial ability...Mondj még egy olyan használhatót mint a war stomp vagy még jobb a WotF? A Cannibalismról inkább nem is beszélek. Egyenlõre elég ennyi?
BEAST
Enis felhuztam mar par karaktert itt is, ott is, nekem pont az allys oldal tunt "konnyebbnek" ilyen teren, bar ha nemis konnyebbnek, de kenyelmesebbnek mindenkeppen ... a hordas karaktereimmel nagyon utaltam a szintezest. Flightpathekhez meg nem igazan tudok hozzaszolni, lehet hogy az egyik oldalnak 1 perccel tovabb tart az ut, vagy messzebbrol kell futnia, de ez altalaban oda vissza kiegyenlitodik ... vagy ha megsem, akkor ez legyen a legnagyobb elonye az egyik oldalnak es nem hiszem hogy gondok lennenek =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Felhuztam mar par allys es hordas karit is es azt vettem eszre, hogy hordaval sokkal konnyebb szintezni, valahogy allyban vannak ilyen lyukak amikor sehol nem talalni questet, hordaban meg kb vegig van hol questelni. Tovabba szerintem a hordas flypath rendszer mar jobban kialakitott lett, meg a keleti kontinensen is, noha meg 2005 ben a hordanak sokkal szarabb FP rendszere volt.(pl emlithetem stv-t, badlandset, swamps of sorrowt, valahogy jobban le van fedve hordanak az a kornyek.)

BEAST
Mar csak te hianyzol oda 😄😄D😄

legszebb öröm a káröröm 😛 el is nézek már STV-be 😛 vagy esetleg a Neptulonra és felhuzok egy karit gyorsba és lejáccuk Wildor 😊

BEAST
"a Blizzard bevallottan hordapárti. Bár nem ismerik el hivatalosan"

ezt kerlek fejtsd ki 😄 ... jaj igen es ne felejsd el belevenni hogy a hordanak mi miben konnyebb.

Warden amiket leírt, valószínûleg nem teljesen van így, de a Blizzard bevallottan hordapárti. Bár nem ismerik el hivatalosan, de az tény, hogy a hordának sokkal könnyebb sokminden. Szándékosan.
Fenrir
Amúgy vicces volt mert utána átmentünk Shimmering Flats-re questelni és ott már hozott magával még egy 45 körüli NE druidát, nah akkor már stealthbõl kezdték mert nem akartak beégni, mondjuk ki is nyírtak minket 😊

Mondjuk ss-el felkeltünk aztán jött egy 49-es lock és elintézte õket, imádom az afflication talentet, mondtam már? 😊

Most STV-ben próbálunk questelni, de unalmas már, hogy a mainemmel óránként kell büntetõ hadjáratra menni amikor valami jófej koponyás ally gankel...Persze az esetek nagy részében a kis patkány elmegy rögtön miután jó ideje nem keltünk fel így nem is találjuk meg õket sokszor.

A halál csupán a kezdet...

Szerdán valóban ez volt legalábbis alli oldalon ha meghaltál kidobodt dc-vel ha visszaloggoltál akkor azt irta ki hogy nincs iylen karakter majd a 3. próbálkozásra visszaengedett.A szomorú az hogy ezaz állapot ugyanúgy megvolt tegnap délutánig, azóta visszaállt viszonylag elfogadhatóra ugyhogy nem a gépe vagy a net szolgáltatója a hibás.
- Miért? Amúgy adjál rá pénzt (mást is kivág, van akit insta közepébõl de oda meg én nem járok)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

vegyél gépet és netet

Ugy emlékszem hogy lvl 10-tõl felfelé számolta az statisztika csak a karaktereket de az istenért nem találom most azt a linket.
- mostanában gáz bg-n ha meghalok néha kivág DC-vel, ha vége akkor meg néha annyira kivág, hogy azzal a karakterrel vissza se enged

ennyi faszságot sem olvastam még egyetlen postban 😄DDDD

Count Adyn
Devilking is benne van párral😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Volt hordás karakterem ugy kéthétig de valahogy nekem nem jött be az az oldal.Ott lett töröve mikor hillsbarot le kell mészárolni valahogy nem volt hozzá kedvem.

Jahh lehet hogy paranoia<#vigyor2>de ha ekkora a különbség a két oldal közt azt nem tartanám valószinûnek.Minednesetre láttam érdekes dolgokat, manna nélkül healelõ paladint 7941 hp-s 48 lvl warriort ( megjegyszem a paladinomnak most van unbuffed 8300 hp-a full pvp szetben a hátán a legacyval) és ipari mennyiségben fogyaztott potikatat.

Nyilván való a vereség is fusztráló pláne ekkora méretékben ill ennyiszer ami viszont a legjobban zavaró hogy abszolute nem is a játék gyors letudása premade esetén hanem az echte hent, minél megalázóbb módon jósok nevetgéléssel csirkézézéssel.
The Garrett
én a 38% warlockhoz 15 warlockkal járulok hozzá. Van egy 60 as, meg van 4 bankkarim ami mind warlock.
(ezenkivul minden harmadik szerveren van egy level 1 szetnezos karim amit regebben csinaltam,és amik közül kb 10 warlock 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ebbõl is az derül ki hogy minden második embernek van lockja
- warrior kivételével mindenbõl kipróbáltam legalább egyet (legalább lvl25), ha ebbõl indulok ki akkor meg mindenkinek van mindenféle karaktere

- BG... téged legalább behívott, szerda este vártam 10 percet AB-re vagy AV-re de nem hívott, ha jól láttam 1 bg se ment. Nálunk tényleg béna az alli, ha véletlenül nyerünk az már örömünnep számomra

The Garrett
az a 7 allisod is lehet hogy másik BGre ment át, és betett helyere 7 uj embert akivel elbuktatok 😊

The Garrett
ne legyel mar ilyen hulye plz 😄

nem a rendszer hibsaja hogy az emberek nyomorekok.

Ha logikusan végiggongolod rá fogsz jönni miert van ez igy... nemmegy? leirom! ( mi battlegroupunkat véve alapul)

1. Sokkal több az allis mint a hordás => Minden hordás pvpzõ emberre jut minimum 1 allis (szerintem 3-4). Ezért van az hogy várnod kell a sorban mire valaki befejezi a játékot és te bekerulj egy uj bg -be ahova a hordások jelentkeznek ( vagy egy már elkezdett bgbe ahonnan valaki kilépett)
Namármost emiatt az allisoknak que lesz ( 5-10 perc ami pont egy gyors vagy lassu meccs idotartama kb) a hordások pedig instant bemennek.

Mit csinál az allis a que ban?
- Bejelentkezik több BG-re, hátha valamelyik hamarabb teszi be. Tegyük fel PISTIKE bejelentkezik WSG-re, EOS-ba, meg AB-ra. A que mindenhova legyen 5-6-7 perc.
Mi fog történni?
- Behivja PISTIKÉT wsg és elkezd játszani. 2 percre rá behivja EOS.
A BG elotti felkeszülési idorol azt kell tudni hogy az alapbol abba a BGbe rendelt játékosoknak ennyi ideje van hogy belépjenek a bgre (addig van fenn nekedis az "enter battleground" ablak), ezután kezdi el feltölteni a maradék helyeket új emberekkel.
PISTIKE viszont nem megy át rögtön Wsgrõl, mert még megpróbál lelõni valakit, vagy majdnem nyernek, ezért az EOS már ugy fog elindulni hogy PISTIKE pont beesik kezdésre, vagy be se megy, mert olyan jól megy a WSG , hogy inkább nem megy át. EOS pedig elindul 14 emberrel ( vagy kevesebbel mert sok a PISTIKE). Az pedig lehet még utánna külön pech ha PISTIKE helyére egy másik PISTIKÉT sorsol be a játék, aki szintén végigvárja a 2 perc "enter bg" idõt.

A hordának jelenleg ezzel nincs gondja, mivel,instant a que bármikor bárhova bemehet, nem kell több bg -t jelentenie stb...

Most nezem az account infom es nincs benne semmi hitel kartya adat az igy eltunt belole azt irja eddig semmit nem fizettem. De mikor regeltem mindent megadtam. Es el is fogadta hogy kifizettem a hat honapot.

the world is mine

ez kb teljesseggel kizart, inkabb te basztal el vmit.

mi a gondod vegul is ?

anti hero

Szal akkor lopjak a penzem ^^

the world is mine

Marcell
Az elofizetes szempontjabol tok mind1, hogy BC, vagy sima. Ha elore fizettel 6 honapot, akkor az tovabbra is elni fog (a BC-vel is).

Hello az lenne a kerdesem hogy tegnap folupdeteltem az accom bcre. Es be volt fizetve 6 honap plus a ket cd most a bcre meg plus kell fizetni vmi hqvi dijjat vagy a blizz nyeli el a penzem?

the world is mine

BEAST
Szerintem eltulzod, ezt mar paranoianak nevezik 😊 ... fogalmam sincs hogy a jatekosok hany szazaleka lock, nem tudom te hogyan jutottal el a te vegeredmenyedre 😄

Ez a Blizzard utalja az allikat szereti a hordat is erdekes dolog nalad, ez battlegrouponkent valtozo, nalatok tobbsegben vannak a gyengebb kepessegu/lusta/licser/honor farmolo jatekosok ebbol adodoan megeshet hogy a horda nagy szazalekban gyoz. Azt meg teljesen keptelensegnek tartom hogy szandekosan ilyesmivel segitene a hordat ... az allisokat ledobja a server 😄D mindenkit ledobal ha epp olyanja van.
Nalunk napkozben foleg azert nyer az alli oldal mert mire az alliknak max letszamuk lesz epp az 5. hordas jatekos lep be. Teljes letszammal mar izgalmas harcot is lattam. 😄 A Pug csapatokat meg nem kene ennyire komolyan venni, mindig is lesznek rossz pugok, es foleg ilyenek lesznek 😄

Tehat, a lenyeg ezt a "gonoszrosszblizzard" reszrehajlasa dolgot jobb lenne elfelejteni.

a behivo rendszer mindig is holt gaz volt, es most hiaba mondogatod itt hogy igy horda meg ugy horda, pl a BSen x-bg elott olyan sorok voltak BGre hogy fel-haromnegyed orakat kellett varni egy 5, max 10perces jatekert hogy az embertelen volt (mas kisebb serveren megtobbet vagy epp sose ment bg emberhiany miatt). ugyanakkor ally oldalon instabehivott, hat kurva balanszos mit mondjak...
de a behivo meg mindig gaz, bar nem bgztem pvp patch ota.

az hogy melyik oldal nyert az csapat ill serverfuggo sztem

na mind1 instanced pvp ugyse a szivem csucske szal ugy szar az egesz ahogy van : )

anti hero

rerol horda

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Minap linkeltél valami statisztikát ami cáfolta azt hoyg az eu szerverek összkarakterének a 38% lock lenne.Az a statisztika teljesen megbízhatatlan mivel a játékosok jeleznék a karaktereiket, viszont ez a kis trécs jól rávilágit arra a statisztikára amire én hivatkoztam miszerint 38%.Ebbõl is az derül ki hogy minden második embernek van lockja a locknak is van másik lockja és igy a karakter szám valszeg már meg is haladta azt a 38%-ot.A trinket 5 perces cd-vel bír ugyhogy 1% esély össz vissz annyira nem gáz ha nincs helyesebben ha van kettõ másik jobb fülbevaló.

Most hogy kosárlabdából folyóan szószerint lábadozom ezen a héten mást nem is csinálatm szinte a hunteremmel mint bg-tem.Alli oldalon ez felér egy másik térdmûtéttel mivel a blizzard olyannyira hordapárti hogy 100 meccsbõl 97 horda gyõzelemmel zárult.Persze bizonyára minden allis hótláman00b és minden hordás ûberszitytajátékosfenomén de ez nem igy van.Mielött jönnének a l2p szerû megnyilatkozások kis adalék.A kis hunterem minden alkalommal bent volt az elsõ háromban aki a legtöbb killt tolta csak lockok elõztek meg ha megelõzetek.

A legundoritóbb az volt mikor wsg-n kettõ nullra vezettünk majd hogyhogynem 7 allist egyszerer hajitotta ki a szerver és mire vissza tudtunk mászni hárman addigra 2-2 az összes hordás a temetõ elött álldogál számszerint mind a 10-en és kis nevetgélés közben lehenteltek mindenkit majd mikor a többieket is visszaengedte nagy kegyesen a szarver akkor hopsz három kettõ oda megint.

Mindig több a hordás a nap minden szakában valami okból folyóan pedíglen minden napszakban játszottam hajnalban, délelött délben, délután , este.A behívó rendszer pedig olyannyira fair hogy behivja az össz hordást majd pont annyi allist hoyg eltudjon kezdõdni a meccs majd mikor már tuti a horda gyõzelem ismét behiv allist párat hogy még lássák õk is hogy ismét vesztettünk.

A legmegdöbebntõbb viszont az hogy pl a curse gamingon is reklámozva van hogy x nap alatt horda oldali karakter és garantált wsg- ab gyõzelem.

A paladinom pl a mai napig sem exalted sem wsg-re sem ab-re érdekes mód viszon Av-re igen.

Biztos jó oka van a blizzardnak a részrehajlásra csak ugye nem nekik kellene befolyásolni vagy legalábbis nem ekkora mértékben.

PiszkosFred
Nem mondtam semmit, csak kerdeztem, leven hogy lockom sosem volt, trinketet meg utoljara 2005 nyaran lattam. Ezert batorkodtam megkerdezni, hogy egyiknek es masiknak mennyi a cdje?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”