166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Gumbo #119864 hát a reci meg poti kisebb hiba szerintem mint az "ijen" -
murlocforsale #119863 Jó, igazad van, bocsi. Kijött. De tényleg sajnálom. -
t0ma #119862 t -
t0ma #119861 en sem kotottem bele a `reci` meg `poti` izeidbe...
most miert kellet?? -
murlocforsale #119860 Az "ijen" ly-nal írandó - első, max másodikos anyag... nc.
Egyébéként már többen is jelentkeztek (azt nem t'om, hogy e fórumról is, mert több helyen is meghírdettem), szóval igenis érdekli az embereket.
Minden jót. -
t0ma #119859 komolyan szamitasz ra, hogy barki is ajanl erte valamit?
eskuszom nem tom megerteni, miert vesz valaki accot? raidre nem mehetsz, mert ugysem ertesz a karakterhez. ha meg ertesz hozza, akkor van sajatod. BG-re nincs ertelme, mert a sok farmbot jatszik. szoval mit csinlhatsz, miutan veszel egy ijen accot? -
#119858 -
#119857 -
#119856 -
#119855 neee az finom -
#119854 turorudit adok erte -
#119853 najó, bevállalom, 1Ft. -
#119852 Murloc suit!! WÁÁÁÁÁ -
murlocforsale #119851 1. Account
- Daggerspine szerveren karakterek, összes pénz csaknem 3500 Gold (3468g, 75s, 13c)
- Soha nem volt bannolva, figyelmeztetve
- Minden karakter alkalmas migrálásra és névcserére
- Minden infó meg van az accról (mivel az enyém), Secret question és answer is természetesen
2. Karakterek
2.1 Mangu
- Main karakter, Level 70 Undead Warlock: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Daggerspine&n=Mangu
- Exkluzív Extrák: Murloc suit (Blizzconos), Picnic basket, Epic tabard
- Kara/Grull/Badge PVE gear (ez látható most az Armory-n), minden enchantolva, gemelve (epicek is)
- Gladiator: S1, S2 cuccok (fejes: S1, vállas, chest, kezes: S2), Nyakas S2, Öv S1, Gyűrű S2 PVP Gear (plusz még trinketek: PVP-s, Battlemaster, Netherwing), minden enchantolva, gemelve (epicek is)
- Mountok: Onyx Netherdrake, Piros 280%-os, Warlock ló, Talbuk, PVP: Undead horse, Kodo, Raptor, AV farkas, Farkas
2.1.1 Bank
- további Kara epicek
- Rengeteg kék 70es gear, más talent buildre is
- Rengeteg preTBC gear (szinte csak epic), csak nosztalgiából
- Rengeteg extra: Seasonal cuccok, ruhák, tácoltatós trinket, söröshordó, petek stb.
- Potik, elixírek, kaják stb.
- 4 Primal Nether, 4 Badge of Justice
- 5 Bankslot megvéve, ebből 1 18-as, a többi 16-os
2.1.2 Skillek
- Enchanting 375: Rengeteg extra reci, pl. preTBC: Crusader, TBC: Bracer 15 Spelldmg, Weapon 40 Spelldmg, Seasonal extrák stb.
- Tailoring 375: Töménytelen extra reci, epicek is (pl. Whitemend Hood), seasonal ruhák, rengeteg táska, különleges alkalomhoz illő ruhák
- First Aid: 375
- Riding 300
2.1.3 Reputation
- Exalted: Frostwolf, Neherwing, Mag’har, Sha’tar, Argent Dawn, The Violet Eye
- További sok revered, honored
- Szintekhez tartozó Tailoring, Enchanting, First Aid skillek
- Aldor oldal (revered)
2.1.4 Attunements
- preTBC: minden (rengeteg kulcs is, pl. Scholo, Strat, DM)
- TBC: minden (heroicok is persze, több 5 fős instakulcs is van), kivéve Hyjal és BT
2.1.5 Talent
- Jelenleg Affliction, retalent költség legalacsonyabban (10g)
2.1.6 Táskák
- Egy 28-as Soulbag, 1 20-as normál, 2 18-as normál
2.1.7 PVP
- Több, mint 10700 Honorpont
- Megközelítőleg 900 Arénapont
- 99 WSG, 71 AV, 100 AB, 18 EOTS Mark
2.2 Curar
- Level 65 Undead Priest http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Daggerspine&n=Curar
- Mivel alt, nincs sok epicje
- Gear: jelenleg a healinges van rajta, de van damages is
- Mountok: PVP Undead Horse
2.2.1 Bank
- Recik, Potik, Seasonal extrák, petek
- Két slot megvéve, 12-es táskák
2.2.2 Skillek
- 372 Mining: táskában egy +5 miningos enchantolt kesztyű a max skillhez
- 333 Engineering: Seasonal extrák
- 375 First Aid
- 150 Riding
2.2.3 Reputation
- Sok Revered
- Scryer oldal
2.2.4 Attunements
- preTBC: MC
- TBC: Semmi, heroic eddig: Thrallmar
2.2.5 Talent
- jelenleg Discipline, retalent költség legalacsonyabban (10g)
2.2.6 Táskák
- 4 db 16-os táska
2.2.7 PVP
- Több, mint 21300 Honorpont
- 55 AV, 15 WSG, 10 AB Mark
2.3 Egyéb karakterek
- 30-as Troll hunter, 26-os Bloodelf mage, 20-as Tauren druid, 10-es Bloodelf paladin
- Soknál csomó seasonal extra, petek
2.4 Bankos karakterek
- 1 karakter 140 Slot-nyi hellyel
- 1 tárolós karakter: rengeteg Wizard Oil és Mana oil, Eye of Shadow a priestnek, ritka és normál receptek, az összes karácsonyi pet (több is van, ami kétszer van meg), mindegyik eladható – rengeteg pénz eladva
- 1 Hógolyós karakter: Több, mint 5000 hógolyó (más karaktereken is, hogy elférjen) – rengeteg pénz eladva
3. Account mellé jár
- WoW doboz: telepítő, kézikönyv stb.
- WoW TBC doboz: telepítő, kézikönyv stb.
- WoW Preorder doboz: kulcstartó
- 7 lekapart Gamecard, dobozzal (gyűjtőknek)
- World of Warcarft Atlas Gift pack (http://www.amazon.com/World-Warcraft-Atlas-Gift-Pack/dp/0744006961/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1200569058&sr=8-1)
4. Átvétel
- Személyesen, Budapesten: biztonságos magánhálóról megnézed, minden úgy van-e, ahogy mondtam, Account módosításokat végrehajtod, odaadom a 3. pont termékeit
5. Bankkártyás Extrák
- Ha nem lenne internetes fizetésre alkalmas bankkártyád, ki tudlak szolgálni az alábbi funkciókkal, az én kártyámmal (ezt előtte át kéne utalni nekem, vagy a fizetés előtt együtt bemegyünk egy bankba és rárakom a pénzt a számlámra – ha nem menne az internetes fizetés, természetesen visszautalom neked): Előfizetés (1 hónap, 3 hónap, 6 hónap), Névcsere, Migrálás – ezen szolgáltatások az account árán felül vannak, kérlek az árakat nézd meg a hivatalos oldalon. Ha azt választod, hogy a saját accodba transzferáljunk, természetesen ez is lehetséges, viszont elesel a többi karakter extráitól. Bárhogy is választasz, az egész account árát kérem el.
6. Fizetés
- Kizárólag kézpénz
7. Egyéb kikötések
- Azonnal ki kell lépned minden guildből (vagy úgyis kirúgnak)
- Minden arénacsapatból ki kell lépned (vagy úgyis kirúgnak)
8. Ár
- Bár mindenestül az account igen sokat ér (nyilván nem T6-os kategóriáról beszélek azért) Nyugaton forintban (murloc suit, pénz, honor, ritka recik, skillek, 3. pont extrái stb.) a rengeteg gear felbecsülhetetlen értékével, én jóval, jóval kevesebbet szeretnék érte kérni, mivel ez Magyarország, nem kérhetek ilyen sokat és egyébként se akarom drágán eladni
- Egyelőre egy 1 Ft-os árat mondok, erre lehet „licitálni”, itt a fórumon vagy e-mailben lehet elküldeni a neked megfelelő ajánlatot, február végéig, ha tetszik az ajánlatod, mindenképp visszaírok
- Minden kérdésre szívesen válaszolok
Kontakt: [email protected] -
#119850 Sztem meg van annyi :D -
Probatbicol #119849 Pedig még nem is játszom törtön ! De már tervbe van véve, majd jöhetek kérdezni ? :) -
Warden #119848 Tört szerveren semmi szűkség raid tallentre mivel olyan hogy raid nem létezik.Amelyik arc blizzardlikevel játszik annak nincs dupla illidan pengéje amelyik meg fun szerveren az odamegy a vendorhoz és elveszi majd undercity vagy stromwind elött ütik egymást.
Egy paladint próbáltam én is ilyen fun szerveren hogy mit tud kb ha mindhárom tallentág ki van rakva de ugy 6 óra played után töröltem az egész fun szervert mert semmi köze nincs az eredeti játékhoz. -
#119847 Szóval a bc szerinted csak egy edzőprogram, hogy az agyunk megszokja a 4 jegyű számokat, aztán majd jön a mélyvíz? -
WiLDoR #119846 full t6-ban sincs 30k hp-ja te nub :X (bár azt ki tudja ^^)
majd wotlk-ban lesz annyi :))
meg 5000milliárdcsillió nagy critek is... -
#119845 Jaja, mint írtam megfogalmazás kérdése. Csak fel kell ismerni a különbséget a 2 stílus között:
"warri vok, 2 Illidan pengém van, 30k hp-m és full t6-om, tudna vki mondani egy jó raid talentet?"
ill.
"Sziasztok, tudna valaki mondani egy jó raid talentet warriornak? Előre is köszi!" -
WiLDoR #119844 a kiirás mondjuk nem helyes, mert azt sugallja, amit irtál, hogy irigyek vagyunk és nem segítünk.
szóval úgy lenne helyes a felirat, hogy "Itt mindenki eredetivel játszik és nem TUD segíteni!" (értsd nem tud segíteni, mert nem ismeri a tört szervereken uralkodó viszonyokat), s nem úgy, hogy "Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" (nem is akar segíteni) -
#119843 Pedig utálni fogunk kiírás nélkül is! -
Probatbicol #119842 Na látod, nagyon jól megfogalmaztad, nekem épp ezzel a hozzáállással van bajom. Az van kiírva (nagyon helyesen):'A tört verzióról ne itt keress infót!Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!'. És nem ez: 'Kisstílűek és irigyek vagyunk, ezért ha megtudjuk, hogy törtön játszol, akkor ki fogunk utálni!'. -
YakHead #119841 /agree -
YakHead #119840 Senki nem mondta meg senkinek, hogy mire költsön. Van aki erre költi, van aki másra. Van aki az utolsó fillérét is erre költi ahelyett, hogy kaját venne.
Krynn mondta jól a #119811-ben "...felborult értékrendek". -
#119839 WTB edit button
Szóval "Vagy legyen sunyi és NE úgy tegye fel a kérdést" -
#119838 Szerintem véget kellene vetni ennek a 3.5k-s történetnek, aki nem teheti meg vagy nem akarja az ne fizessen elő, de akkor meg ne jöjjön ide kérdezgetni úgy, hogy el is dicsekszik azzal, hogy törtön játszik. Vagy legyen sunyi és úgy tegye fel a kérdést, hogy tripla Illidan pengém van, de melyik gombbal lehet a térkpet előhívni... -
#119837 Na és persze ha mindazt amit leírtál fenttartod, csinálod, és szórakozol rendszeresen. Netán azért van géped és neted mert kell a melóhoz és akkor urambocsáss néha szeretnéd másra is használni ezt a szart, mondjuk játékra, akkor lehet,hogy sok a 3,5k nem?
Most nem azért, de nekem pl van olyan ismerősöm akinek van nete, gépe és eljár velünk bulizni és akkor hónap végén az a "szaros" 3,5k rohadtul nem kevés ha éppen az múlik rajta,hogy teszel -e ennivalót az asztalra vagy sem, mert van ilyen, bármilyen meglepő.
Arról meg nem is beszélve ha az illető egy diák, és a zsebpénzét esetlegesen szeretné másra költeni, és nem wowra. Anno mikor 16 éves voltam nekem az a 3,5k rohadt sokat számított. No offense, csak megjegyeztem. -
#119836 no acc foreva = tehwin
cs -
#119835 reroll törpeharcsa csukamájolaj csukamónika
jo éjt:)
l2accotbefizet -
#119834 reroll arénaspec -
#119833 AW+DS+FA?!
huhuu üttütütü l2faszláma -
#119832 holnaptól gamecard, olé :) -
#119831 Sehol nem volt még semmiféle hivatalos megjelenési dátum. -
#119830 de már úgy volt hogy februárba megjelenik. -
#119829 sosenem -
#119828 Nagy valószínűséggel idén. -
#119827 értem. -
#119826 "When it's done" -
#119825 Wrath Of The Lick king kb mikor jelenik meg?