World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Propala után sírtak sry <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ja 4 es pont lemaradt a zene az vmi uberbrutal noob 😄

de grati a killhez, anyway

anti hero

jojjek lockal?

ps. jo volt a video csak 1. unalmas szar 😄 2. randa a troll maged ami neha feltunik rajta ;DD 3. tankok meg mindig TFfel kenikvagjak annyira jo kis kard ?

anti hero

Barney Tech
2.1? bõvebben.

TDC Geronimo
Mennék, de nincs befizetve acc...majd leszek valamikor 😞

raziel.
gyere mert 5. kell heroicba...gatyoékkal itt állunk...siess pls

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
😄DD

<3

TDC Geronimo
"vagy énekelj fel egy moviet és tedd fel googléra o.O" Ez ugye nem célzás akart lenni?! <#idiota>

raziel.
najo te csak menj innét, msnezz vagy nézd a falat -.-

vagy énekelj fel egy moviet és tedd fel googléra o.O

A server elég régóta már tökéletes .

TDC Geronimo
bagolyúr

raziel.
😊

tigeroo
nektek is rosszalkodik a bloodscalp?

(istenem, dejó visszatérni, mostmár tudom mi hiányzott 2 hónapig az életembõl..)
sokszor kifagy a screen másodpercekre, a lat-o-meter pirosról sárgára, majd zöldre vált mint valami turbós jelzõlámpa, castolok valamit és azt veszem észre hogy placcsant is a célponton. Az elõbb DC-zett, de elõtte fél percig bámultam a képet, reméltem hogy "csak" valami lagspike..azt dc...mindegy, belogolok és folytattam is a kalandjaimat az én kis lvl
13-as shamanommal....csak az a probléma hogy fél órája megléptem vele a 14-et😄D sebaj, futok fél métert és ujra DC

amúgy valahol meglehet nézni hogy mennyien vannak onlány egy-egy realmon? csak kíváncsi vagyok hogy mennyien izzasztjuk a szervergépeket
máshol is ez van, kivéve a lag-ot.
nepa-n nemigen tapasztaltam lag-okat. mondjuk full pop-ról egyik napról a másikra medium lett, nemtom miért. talán hw upgrade volt, bár ragna is hasonló szitu -.-
vagy fogy a jónép? bs meg medium-ról high-ra váltott (legalábbis néha ennek látom, néha meg medium)

spamsentry

The Garrett
execute valamelyik pecccs ota már nem megy át sweepinggel nem?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fenrir
Ragna az ilyen 😊

Jah és az OoW is ilyen 😛

A halál csupán a kezdet...

tõtöm

anti hero

jetcoke
azé alisok se semmik, bizonyos order of watchers tölthetné mással is az idejét mint ezzel: utobbi 3 hétbe egyik altommal se tudtam olyankor crossba találni, h épp ne lett volna ostrom alatt, nemhogy leadni, felvenni nem tudtam questet...

más: minden szerver ilyen szar vagy csak a ragna??? délután és este teljes totális lagg és dc hullám! maf?

omfg...

zero the hero
hát ez nemtom mi volt éppen, de a 8k hp-m eltünt 2 pillanat alatt. pew pew

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Fenrir
Ez attól is függ, hogy éppen mit üt Sweeping Strike-kal 😊

Crites MS példáúl nagyon tud fájni. Mondjuk a crites Execute is 😛

TVelvet
arénába én is beszoptam warriorral 3500akat ütött mit a szar..
zero the hero
wtb sweeping strikes
(ez mindig ekkorát sebez? vagy én szoptam be nagyon?)

raziel.
spam sentry mod, curse-gaming-on fent van

namégegyszer

tudok jobbat :p

Fenrir
Tanulság: rugó ne kezdjen ki arms-os warriorral.

zero the hero
ez pár perce volt, egy kicsit elszállt az agyam, rugó(én) vs. harcos

2.1

Barney Tech
Tudtok ajánlani valamilyen spamszûrõt?
MErt már fasz kivan a sok reklámmal meg pénzért goldot.

raziel.
ha valakit érdekel, ITT megtudja nézni neptulon first horda, leo killjét

o.O

capaszabi
herbalism/skinning vagy herba/mining

ez benne a szép .)

addict

QuippeR
naptári napokat számol, nem játékidõt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Megtudná mondani valaki, hogy ha én megveszek egy gamecard-ot (pl 60 naposat ) az eredeti játékomhoz akkor a játék úgy számolja majd a 60 napot, hogy amíg fentvok és téllegesen lejátszott játék idõt mér, vagy úgy hogy ha aktiválom a gamecardot akkor attól az idõponttól kezdve 2 hónapig használhatom, függetlenûl attól hogy mennyit játszottam?
Rogue-nak melyik kettö a legjobb foglalkozás? Illetve melyikkel lehet többet keresni? Alchemy/Herbalism vagy Leatherworking/Skinning???

hogyan lehet eljutni northshirebõl shadolwgenbe? vagy ilyen teleportálós cuccokat hogykell csinálni?
PiszkosFred
Addigra a kovetkezo utani peccsben visszaallitjak a mostani helyzetet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Count Adyn
Nekem tele van vele a bankom, majd nyáron befizetem az accom és meggazdagszom😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
az fett, kb 100primal shadow-m van aldor exalted farmbol 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
"Motes of Shadow now primarily drop from void creatures and have been removed from nearly all demons."

Farmoljátok amíg lehet 😊 Asszem drasztikusan fel fog menni az ára.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Fenrir
Mi úgy nyomjuk párban, hogy a másik lock is full afflis, tehát ha kill-es a quest akkor csak rohanunk és dotolunk minden questmobot, mókás amikor már 7-8 rohan utánad és pillanatok alatt döglenek mert 6 dot tick-kel rajtuk 😊

nekem ugy tunik mintha jobban megtartana a void az aggrot miota buffoltek, regen fos volt mert se dmgt nem csinalt se aggrot nem tartott. akkor mar inkabb succu volt jobb es ide -oda pattogjon a mob kozotted es a pet kozott. lehet nincs kulonbseg de nekem a szintezes nagyon gyors es relaxacios volt mindig is a lockkal.

anti hero

Botond
Én régen is így xpztem, le is lettem szólva jól. :-)
van erre jobb módszer.
csinálni kell egy karit, felhúzni 70-re, elnevezni valami ilyennek, hogy: johnsson, vagy hasonló nem túl elb*szott fantasy név, csinálni egy ideiglenes guild-ot, mondjuk: Warrior trainers néven, felhörpinteni egy Deviate Fish-bõl készült kaját, majd elbattyogni Elwynn Forest-be és beállni Goldshire-tõl nem messze, majd várni.
s mikor jön a nub, s nyomja a jobb click-et, akkor... 😄

hordában nepa-n meg crossroad-ot verik szét elõszeretettel 70-es allik.
nem egyszer kellett várnom órákat, hogy leadjak 1-2 küldit, mert a nyomik leverték a quest npc-ket is.
arról nem is beszélve, hogy ott mindig tele van csontvázakkal a placc 😄

amugy meg miota buffoltek a voidot nekem jobban bejott farmolni/xpzni mint a succu aki sokkal torekenyebb es a faszom se akarja allandoan gyogyitani..

szal az en tapasztalatom :
affli - dotok + void pwnpwn
demon - felguard + 1-2 dot 1-2searing pwnpwn a megallas nelkuli xpzes

anti hero

shadowmeld: ab-ben szerintem a legjobb és legdurvább racial (én is emléxem olyanra, mikor az ork huntimmal mentem zászlót tekerni, mondom de frankó, üres a placc, 1 sec kellett volna az eltekerésig, erre durr, két oldalról charge-oltak rám NE warriorok a semmibõl, meg lõtt seggbe egy másik NE hunter. néztem is egy nagyot rá.)

perception: arena-ba király, de amúgy sokat nem ér. egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor vettem hasznát pl. a mage-emmel. extra repu szerintem sokkal jobb, pláne, hogy outland-del van bõven mit feltornászni.

stoneform+fear ward: imba. stoneform már önmagában egy bazi jó skill, ud shadowpapok imádják is (ba**hatják a racial dotjukat törpék ellen), ráadásúl papként van fear ward, meg instaheal is (nincs is jobb annál, mikor már majdnem jól kivégeztet a törpe papot, erre bumm, semmibõl full hp újra) :x

escape artist: melee-nek hordás mage-ek ellen godmode kb. szerintem az egyik legjobb racial

gift of the naaru, +hit aura: na ebben viszont iszonyat nagyot csalódtam. melee-nek a gotn egy rakás szar a cannibalize-hoz képest (elöbbi heal-el 70-en combat-ban 1000-et 1,5 sec cast-ért, utóbbi meg combaton kívûl valami 4-5k körül heal-el), a +hit aurat pedig te adod másnak, te nem kapsz belõle. tehát, ha van egy draenei pap + warrior a csapatban, akkor a warrior kap +1 spell hit-et, a pap meg +1 melee hit-et, ami elég vicces tud lenni... ráadásúl a draenei-ek kezében a fegyverek méretei sincsenek jól beállítva, mert minden egykezes fegyver fogpiszkálónak néz ki a kezeik között... szóval ezen a race-en volna még mit csiszolni...

xpzeshez nem kell fearelni, szaladgalni a mobok utan lootolni.. minek, draintank ftw! ja es a feketemacska power

anti hero