166748
  • shaime01
    azért vigyáz az ilyenel én mostantól ha anyázok is magyarul fogok aztán forditsa le ha akarja:P
  • Warden
    Minap av elött a barlangban az any mage big nose -ért kaptam 24 órát.Pedíg ebben semmi rasszista nincs majd skóttal is kipróbálom hátha arra nem gerjednek.
  • Chris
    Minden szabálysértés csak addig jó amíg nem tudnak róla azok akiknek nem kéne. Ezt a későbbiekben majd fogod érezni a gyorshajtások és a tilosban parkolások után...
  • shaime01
    mindenestre levettem a polcrol a jó öreg Fablet és elkezdtem ujra végigjátszani

a függöség rossz dolog :D
  • shaime01
    yep. legalábbis az e-mailben ezt irták ^^
    viszont az vicces ,hogy ha nem angolul vagy rasszista akkor nem sérted meg a "wow törvényt" :)
  • Lazarus
    Azért ne essünk túlzásba, dohány ültetvényt is öntözhettek.
  • Chris
    Lehet mert nem esett jól nekik, hogy egy kevéske ideig a gyapotszedésen kívül más joguk nem nagyon volt? És ez csak a bőrszín miatt volt?
  • Chris
    Nem fogják érteni a hasonlatod. Szörnyű, de 10-ből 9 wowos antisportember, ha azt mondod nekik labda, egyből a fireballra asszociálnak. :D
  • Lacee
    ha kicsit szőrösszívűek, ezt lehet úgy értelmezni hogy "az ocsmány feketék nem is rendes emberek"...
  • shaime01
    "picit" elvileg 2 rasszizmust miatti suspend miatt lezárják az accot.. komolyan nem értem mi olyan rasszita dolog abban ,hogy "hope i get a NORMAL human skin , not an ugly black" ezért kaptam felfüggesztést.. lehet a druida aki reportolt a szivére vette a dolgot.. nem nagy ügy végülis legalább ezt is megéltem és holnap élek egy kis real life-t lehet jot is fog tenni
  • Foglaltnick
    én is aggódtam kicsit tegnap, raid közben ts-en azt mondta valaki, hogy Stevie Wonder nehezen festene világos jövőképet elénk, vagy valami ilyesmi, és már vártam a banhammert, ki tudja, lehet mindenhol ott vannak, és mindenkire lesújtanak ><
    kicsit komolyan veszik a srácok ezt a rasszizmus kérdést, európában vagyunk bakker...
  • bodesz
    a törtös témához visszatérve
    sztem arra jó a tört hogy kilehessen próbálni limitek nélkül(limittel ott a trial) én 50ig húztam 1rugót kb vágtam pár kifejezést meg hogy mi mire kell proffokat elkezdtem vágni hogy mi mire jó stb és vettem 1 eredetit jó még akkoris noobként kezdtem de már alap Qkat vágtam legalább meg hogy mit kéne kezdeni magammal bár beletelet ígyis 1 kariba még jópár dologra rájöttem és csak a 2.70es karimmal jöttem rá milyen jó raidelni mert csak 2.karimmal lett jó guildem.de vmi apróságra jó a tört meg annak akinek alig van ideje.
  • ColdFire
    nah, Dwarf Hunter, lv7
    Redrider
  • Botond #119891
    Najó, MH meg BT neutral. -.-
  • Botond #119890
    Sold. -.- Majdnem full s3, és minden bc repu exalted. Csak transzferelnie kell meg átneveznie. -.- Már ha hordás druidról beszélünk. -.-
  • shaime01
    nah örülhetek :)

kaptam 24 órás felfüggesztés RASSZIZMUS miatt :P mert azt mondtam ,hogy nem szeretnék fekete börü warlock lennie durnholde-ban
  • ShaiHulud
    eu oldalon probald
  • AnarchoiD
    van egy nagyon egyszeru pelda erre : a foci, ki ne focizott volna kozulunk ? :) a tort szerver az a grund a hazak mogott, a rendes szerver pedig a stadion ... mind2 nek megvan a varazsa, de ha stadionban focizol es arra allsz ra, a grundra kimenven csak ennyit mondasz : "mi ez a kis Sz*r ? :) " ha pedig a grundrol nezel be a stadionba, akkor allad a padlon, es rajossz hogy ugy nehezebb a jatek (nagyobb palya, tobb rohangaszas)
  • tsarffi
    Máshol más gépén is próbáltam belépni és nemment plz segíccsetek
  • tsarffi
    Cs all! Lenne egy kis problémám: manage accountba nemtok belépni, milehet az oka segítsetek mert nemszeretném hogy lejárjon az accom. Az accot és a passot tudom de nem akar belépni:( ezt írja ki: Sorry, you entered an invalid username or password. Please try again. A játékba belép de az manage accont ba nem
  • picket
    Innen sokat tanulhatsz.

Amúgy:

/cast Hunter’s Mark
    /petattack
  • Guest
    /cast Hunter's Mark
    /petattack
  • roller1015
    üdv
    kezdő hunter kér segítséget!mit kell beírjak pontosan a macroba hogy
    hunters mark-al egyidőben a pet is támadni kezdjen?lehet ilyet?
    szívesen fogadok még pár macros tanácsot mit ajánlotok.
    jöhet pm-be is .köszz. és üdv.
  • capaszabi
    /signed
  • Guest
    Jó, abban igazatok van, hogy rengeteg tört szerver van, mindegyik tulajdonságait, stb. lehetetlen ismerni, viszont miért ne lehetne segíteni a többieknek, ti sem úgy kezdtétek a wow-ot, hogy minden egyből ment.

Amint azt te is és még mások is írták, ha akarnánk se tudnánk. Gőzünk nincs, hogy az adott szerveren épp mi nem működik, mi működik, és ha igen, akkor hogyan működik. Még az alapvető játékszabályok és mechanizmusok között is ezereféle olyan dolog van , aminél a tört és az eredeti verzió még köszönő viszonyban sincs egymással, ráadásul törtnél szerverről szerverre is változik.

Nem véletlenül van ott fent az a nagy piros felirat (bár tény, hogy a "nem fog tudni segíteni" vagy valami hasonló verzió szerencsésebb lenne). Ez a topic az "eredeti" WoWról szól, törthöz nem értünk.

Ergo ha akarunk se tudunk segíteni, mert mi sem tudjuk.

Másrészt pedig, ha ezek után is nekiáll valaki arcolni, akkor ne csodálkozzon ha leflamelik. És ennek semmi köze a WoWhoz, egyetlen fórumom sem szeretik az olyan embereket, akik bejönnek hepciáskodni egy topicba, de annyi fáradtságot sem vesznek maguknak, hogy az alcímet/fejlécet/akármi hasonlót elolvassák, mikor az 90%-ban pont az ilyen újoncoknak szóló információkat tartalmaz.
  • Lynx_TWL
    összekeversz két embert.:<
  • ShaiHulud
    aki torton jatszik dogoljon meg, koszi:)
  • Count Adyn
    /fikáz:)
    Épp az a lényeg, hogy nem ismerjük, ezért nem tudunk válaszolni a kínjaikra. A tört szerver pont a játék lényegét veszi el szerintem, rövidtávó szórakozásnak lehet jó, de nem sok értelme van hosszutávon.
    És nem is akarjuk ismerni a tört szerverek titkait, akit az érdekel próbáljon neki topicot nyitni és meglátja mi fog történni:D
    Ez az official WoW fóruma, ezért értelemszerűen nem ide való semmineű törtös dolog. Ez van.
  • hawkie22
    Ez a tört szerveres infókérés stb. baromság.
    Én is törtön játszom, itt kezdtem 5-6 hónapja, itt is maradok. Sokadik tört szerver, amin nyomom, volt fun server, ahol rögtön lvl 70es, 10k gold, volt, ahol kicsit játszani is kellett a 70ért, most blizzlike szerveren vagyok...

A többségetek úgy beszél a tört szerverekről, mintha ismernétek mindegyiket. Én nem ismerem az eredeti játékot, nem is nyilvánítok róla véleményt, nem tudom, milyen a hangulat, stb.

DE: a jelenlegi blizzlike szerveren igenis van raid, sőt nagyon jó raidek, minden insta megy, nincs DC, vagy csak nagyon ritkák, a GM-ek rögtön megoldják, ha valamilyen problémánk van, és még folytathatnám.

Én nem játszom annyit wow-val, régebben igen, mostanság, 8 tantárgy, TDK, műtőben asszisztálás, sportolás, éjjel meló hajnali 3-4ig, nem igazán megy a napi max 1-2 óra játéknál több, de inkább heti 3-4-et mondanék. Erre nem éri meg nekem kifizetni eredetin a havi 3.5k-t.

Nem azért nem vettem eredetit, mert nem telik rá. Azért, mert teljesen felesleges. Tudom, most azzal jöttök, hogy a HANGULAT. Egy jó tört szerveren is összejöhet egy baráti társaság, egy jó guild, ahol megkapom ugyanazt az élményt abban a heti pár órában, mint az eredetin.

Ez a nem segítünk, mert törtön játszol, ez meg még nagyobb hülyeség. Jó, abban igazatok van, hogy rengeteg tört szerver van, mindegyik tulajdonságait, stb. lehetetlen ismerni, viszont miért ne lehetne segíteni a többieknek, ti sem úgy kezdtétek a wow-ot, hogy minden egyből ment. Kommunikáció az egész, mint az már többen is említették előttem.

Ennyit erről a témáról. Várom a fikázásokat sok szeretettel.
  • Guest
    Ja, csak fizetni nem lehet velük, max bankban beváltani :P
  • Tafaya
    Rosszul tudod, lesz 1 és 2 Ft-os
  • picket
    Átutalni attól még lehet annyit.
  • WiLDoR
    nem.

március 1-től már nincs 1 és 2 ft-os :)
  • WiLDoR
    hábazz, azért lehet még én is bevállaltam volna, max. ugrik 5 nap szabadság :)
    vagy elmegyek vmi fake táppénzre :D
  • picket
    Megvárod a fizetést, mert elbuliztad?
  • WiLDoR
    ráigérek, 2 ft!
    3.
    2.
    1.
    köszi.

március 1-én fizetem, ok? :)
  • WiLDoR
    ja, tökigbuffolva, last stand-del, stb.
    én unbuffed-re gondoltam, bár nem volt leirva -.-
  • Dr DeViLKiNG
    ha valakinek 'gyorsan' kell egy karakter akkor simán megéri. vagy esetleg ha nem akar azzal szórakozni hogy felhúzza 70-re és felöltöztesse
    múltkor egy guild társ pl 500 eurot ajánlott annak aki felhúz neki egy druidot 1 hét alatt (kcsg arabok :D)
  • Lacee
    bazz, szerezzetek inkáb dupla ili pengét, ne itt vitatkozzatok
  • Mighty
    Na és a vessző elhagyása a mint szó előtt, az hova sorolható? :)