World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de grati a killhez, anyway
anti hero
ps. jo volt a video csak 1. unalmas szar 😄 2. randa a troll maged ami neha feltunik rajta ;DD 3. tankok meg mindig TFfel kenikvagjak annyira jo kis kard ?
anti hero
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
vagy énekelj fel egy moviet és tedd fel googléra o.O
(istenem, dejó visszatérni, mostmár tudom mi hiányzott 2 hónapig az életembõl..)
sokszor kifagy a screen másodpercekre, a lat-o-meter pirosról sárgára, majd zöldre vált mint valami turbós jelzõlámpa, castolok valamit és azt veszem észre hogy placcsant is a célponton. Az elõbb DC-zett, de elõtte fél percig bámultam a képet, reméltem hogy "csak" valami lagspike..azt dc...mindegy, belogolok és folytattam is a kalandjaimat az én kis lvl
13-as shamanommal....csak az a probléma hogy fél órája megléptem vele a 14-et😄D sebaj, futok fél métert és ujra DC
amúgy valahol meglehet nézni hogy mennyien vannak onlány egy-egy realmon? csak kíváncsi vagyok hogy mennyien izzasztjuk a szervergépeket
nepa-n nemigen tapasztaltam lag-okat. mondjuk full pop-ról egyik napról a másikra medium lett, nemtom miért. talán hw upgrade volt, bár ragna is hasonló szitu -.-
vagy fogy a jónép? bs meg medium-ról high-ra váltott (legalábbis néha ennek látom, néha meg medium)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
anti hero
más: minden szerver ilyen szar vagy csak a ragna??? délután és este teljes totális lagg és dc hullám! maf?
omfg...
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Crites MS példáúl nagyon tud fájni. Mondjuk a crites Execute is 😛
A halál csupán a kezdet...
(ez mindig ekkorát sebez? vagy én szoptam be nagyon?)

MErt már fasz kivan a sok reklámmal meg pénzért goldot.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Farmoljátok amíg lehet 😊 Asszem drasztikusan fel fog menni az ára.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A halál csupán a kezdet...
anti hero
csinálni kell egy karit, felhúzni 70-re, elnevezni valami ilyennek, hogy: johnsson, vagy hasonló nem túl elb*szott fantasy név, csinálni egy ideiglenes guild-ot, mondjuk: Warrior trainers néven, felhörpinteni egy Deviate Fish-bõl készült kaját, majd elbattyogni Elwynn Forest-be és beállni Goldshire-tõl nem messze, majd várni.
s mikor jön a nub, s nyomja a jobb click-et, akkor... 😄
nem egyszer kellett várnom órákat, hogy leadjak 1-2 küldit, mert a nyomik leverték a quest npc-ket is.
arról nem is beszélve, hogy ott mindig tele van csontvázakkal a placc 😄
szal az en tapasztalatom :
affli - dotok + void pwnpwn
demon - felguard + 1-2 dot 1-2searing pwnpwn a megallas nelkuli xpzes
anti hero
perception: arena-ba király, de amúgy sokat nem ér. egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor vettem hasznát pl. a mage-emmel. extra repu szerintem sokkal jobb, pláne, hogy outland-del van bõven mit feltornászni.
stoneform+fear ward: imba. stoneform már önmagában egy bazi jó skill, ud shadowpapok imádják is (ba**hatják a racial dotjukat törpék ellen), ráadásúl papként van fear ward, meg instaheal is (nincs is jobb annál, mikor már majdnem jól kivégeztet a törpe papot, erre bumm, semmibõl full hp újra) :x
escape artist: melee-nek hordás mage-ek ellen godmode kb. szerintem az egyik legjobb racial
gift of the naaru, +hit aura: na ebben viszont iszonyat nagyot csalódtam. melee-nek a gotn egy rakás szar a cannibalize-hoz képest (elöbbi heal-el 70-en combat-ban 1000-et 1,5 sec cast-ért, utóbbi meg combaton kívûl valami 4-5k körül heal-el), a +hit aurat pedig te adod másnak, te nem kapsz belõle. tehát, ha van egy draenei pap + warrior a csapatban, akkor a warrior kap +1 spell hit-et, a pap meg +1 melee hit-et, ami elég vicces tud lenni... ráadásúl a draenei-ek kezében a fegyverek méretei sincsenek jól beállítva, mert minden egykezes fegyver fogpiszkálónak néz ki a kezeik között... szóval ezen a race-en volna még mit csiszolni...
anti hero