World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez most lehet h marha nagy hülyeség, de az nem számít botnak(és nem bannolnak érte) hogyha nekem folyamatosan elõre kell mennem, és pl az elõre nyilat leragasztom celluxxal, és mikor fordzulni kell skkor fordulok?
oks, thx az infot
TDC Geronimo
3db 70-est pwnoltam egyszerre...nem volt kihívás így abbahagytam :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jelenleg 107 európai szerver üzemel. A szokások mindenhol mások. Az itt fórumozók kb. 5-8 szerveren játszanak, valamint megfodultak összesen kb 20 szerveren. A többirõl fogalmunk sincs. Mi többnyire olyan szervereken játszunk, ahol több magyar van. Egy-két különleges esettõl eltekintve minden szerveren angol a beszélgetés nyelve. Azt viszont, hogy egy szerveren mennyien beszélnek angolul, logikusan elég lehetetlen megmondani, mivel aki nem beszél angolul, nem fogod látni angolul pofázni a cseten, valamint ha más nyelven beszél, az nem jelenti azt, hogy nem tud angolul.
Mindenesetre némi angoltudása szinte mindenkinek van, aki angol nyelvû klienssel játszik, mivel anélkül eléggé nehezen bonyolítható a dolog.

tom hogy kell updateelni, csak nemtudtam hogy azt a trialt is lehet upgradeelni. egyébként még sajnos nincs cd kulcsom ( egyenlõre 😊 ), és upgradeelésnél asszem kért kulcsot
mage 30. szinten tud Darnassusba teleportálni, és 50. szinten térkaput nyitni oda. Szomorú dolog, hogy a Darnassusba való teleportolást Darnassusban tanítják, így elõbb mindenképp el kell menni oda.
Outlandba a már szokásos utakon tudsz eljutni: kérsz egy mage-tõl térkaput shattrah-ba, esetleg megkérsz egy warlockot hogy idézzen oda téged (ez egyébként Darnassusra is igaz), valamint át is gyalogolhatsz, Blasted Landson van a térkapu, ami 58. szint felett átenged.

UK-s szervereken szokott olyan probléma lenni hogy kevesen beszélnek angolul vagy magyarul? mármint úgy értem hogy tudnak úgyis beszélni csak mindig kérni kell õket hogy ne oroszul vagy valami más nyelven beszéljenek.
nem írtad hogy magyarországon vagy (aki US szerveren szeretne játszani, az nem biztos), blizzard valóban nem, de az amazon.com szállít magyarországra, nekem legalábbis megtette már párszor.

upgradelni, igen. Az alapjáték mûködik a kiegészítõ nélkül is. Ha a kiegészítõt is szeretnéd használni, akkor fel kell telepíteni azt is, és az account menedzsmentben be kell írni a kiegészítõ sorozatszámát. Ez az upgradelés.

upgradeelni bc-re?
Lazarus
Pl tõlem lehet venni/cserélni US BC kulcsot
aha, értem. blizzardon meg amazonon nem szálitanak magyarországra
The Garrett
miert akarsz us verzioval jatszani?

egyebkent szerintem azt kiprobalhatod hogy letöltöd www.worldofwarcraft.com rol a trial verziot és utanna azt upgradeled.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

értem köszi. én mage vagyok, szal ingyen is lehet v mi? ja és ez milyen szinttõl lehet? utolsó kérdésem: hogyan kerülhetek át outlandba, hogyha bc-s accom van?(nekem nincs, haveromnak van)
itt európában szinte mindenki az európai verzióval játszik, talán két srác szokott erre megfordulni aki US szervereken nyomja. Logikus, hogy emiatt nem tudunk neked segíteni.
Továbbá értelemszerûen elõször a blizzard.com webshopjában célszerû megnézni, azt hiszem ott is lehet rendelni, majd tovább próbálni az ebay.com -ot, az amazon.com -ot, és a google.com -ot.

teleportáló micsoda nincs. Mage-ek tudnak teleportálni a nagyvárosokba, késõbb, vagy engineerek tudnak teleportálni pár városba, késõbb.
A te esetedben vagy megkérsz egy mage-et hogy nyisson egy térkaput Darnassusba, és ez valószínüleg 20 ezüstödbe fog kerülni, vagy elgyalogolsz Menethil Harbor-be, és áthajózól Auberdinbe, ahonnan áthajózól a szigetre.
Shadowglen az elfek kezdõterülete. Nem feltétlen célszerû más fajjal átmenni oda alacsony szinten, mivel nincs minden classhoz trainerük.

Kétféle pet van. Az egyik amelyik harcol veled, etetni kell, mindenféle utasítást adhatsz neki, fejlõdik, tanítani kell. Ilyen csak a hunternek lehet. A másik fajta az csak egy dísz, mindenféle árusoknál lehet venni õket, van belõle vagy 50-60 féle, de nem jó semmire, azon kívül hogy ott mászkál melletted.

És neten honnét érdemes ilyet rendelni?
nem bottal gondoltam... hanem valami teleportáló micsoda v ilyesmi....
és petet HOGY KELL SZEREZNI??? és mira jó az...????
olyan csomagot amiben van wow, bc, meg 60 napos gamecard, gondolom onnet is lehet rendelni. és az ilyen csomag árban kb mennyi? a postakölcséggel meg hasonlókkal együtt
JaSoN HuNTeR
aha

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

külföldrõl (amerikaból) kell rendelni?
US-en. És valszeg csk amcsinól rendelve kapsz US verziókat

Hol lehet magyarországon US-es WoW-ot és BC-t venni? És a magyarok közûl melyik szervereken ( US-UK ) játszanak többen?
The Garrett
witchhunt

www.wowace.com/files

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Syron
nem tudja vki hogy spellalert-nek van-e mûködõ verziója, vagy van-e vmi hozzá hasonló addon?

TVelvet

EZ MEKKORA KÉP GEC!!!
Lynx_TWL
ja a hülye nub, ott verte rá, hogy omg 70es lesz aztán megyünk két magel arénába pwnolni... erre elérte 70et leverte zsínórban 5ször egy 60as ratyi, aztán kijelentette, hogy mage szar... azóta nem játszik vele:d

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
#14, 15: anyátok😄

๏̯͡๏﴿

raziel.
2en huzták neki, mint a másik két paláját -.-

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Már rég, de nem játszok vele :p

jee neked 70es lett a maged idokozben ? :o
mi a mano :op azt hittem sose leszel 70es 😉 <#eljen>

anti hero

sok <#kocsog>

anti hero

TDC Geronimo
Nana...azért maradt még legény a gáton! <#idiota>

Count Adyn
Black Ravens-rõl biztos hallottál😊 Sok itteni ratyi ott van ha jól tudom már😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jetcoke
az egész jó, gondolom többnyire nem kezdök 😉 ...igaz én a pvp-medium pop felállásból indulnék ki inkább, elvagyok én a n00b svédekkel is, ha nagyon muszály, csak ne laggoljon!😄 (áthozom haverjaim is... 😊)

omfg...

[HUN]Crassus
TF meg mindig a legjobb a nature sebzeses procca miatt rengeteg plussz aggro! Regen az AOE lassito effekt ultrabrutal threat-et generalt azt nerfeltek le,de "1v1"-ben odabax.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Count Adyn
Egy ideje már nem jártam arra sajnos:S de amugy jah, 2-3 guild van max tán legalábbis horda oldalon.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

jetcoke
haha! de legalább mind egy gildben? illetve a többség?😊

omfg...

Count Adyn
úgy 150 darab magyar lehet ott szerintem😄

jetcoke
nepa érdekelne, hány % a magyarság(sac/kb)? nem akarom szarból kakiba át rakni a tenyerem... ragnáról oda tudnék költözni egyáltalán? mielõtt még nagyszabású terveket szövögetnék... 😊

omfg...

raziel.
bottal ne játsz, acc frozen

hogyan lehet petet szerezni, és az mire jó? és hogyan tudok átmenni vhogy northshire-bõl shadowlglenbe(vagy mittoménhogyhogyírják 😄 )?
BEAST
menjunk war3 :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
ratyik

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

raziel.
csalogatni lehet tudod hogy van ez 😄

BEAST
Vegulis Wii-n edzett pala vagy, ez jelent valamit 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Ja, ilyen gyér a választék látod ;<

BEAST
es teged hivtak? lol 😛

<#love12>
nem birok mar 5percnel tobbet wowozni amugy sem : )

anti hero

raziel.
😊)

ingame nem unalmas, elég nehéz boss, bár ranged karival nemgáz szerintem végignyomni...troll meg SEXY!, eddig összes videonkat mage CL gyártotta és valóban igaz hogy egy normáis számot nemtudott még alárakni a tucat video közül -.-