166748
  • Warden
    Kedves szépmellény mielött lehülyézel olvasd el mégegyszer amit írtam.Vagy menj és tiltasd be a zsidó vicceket továbbá a Brian élete című nagysikerű monthy piton filmet.Különös tekintettel a a "pofa be nagyorrú" vagy a ki ez a "waelsi qrva" kiszólások miatt háborodj fel.No és akkor még nem érintettük a keresztyén egyház meggyalázására irányult cselekvésüket.

Az hülye kedves szépmellény aki mindenben rasszizmust lát és ehez nem is kell definiciót felállítani.
  • Mighty
    Humoros és aranyosba tették be ma. Gondoltam pont jó lesz ide is :)
  • Lacee
    hajj ezt a képet már vagy egy éve keresem, jó hogy belinkelted :)
  • Guest
    Owned :D
  • picket
    Verbal harassment. Ángélusul cifrán körbeírod, és ennyi. De ne várd, hogy történjen valami, mert nincs hosszú orrod
  • WiLDoR
    lehet, csak fordítsd le a gm-nek... vagy menj el fürödni, ha odaig érződik a szaggyod', s igaza van
  • WiLDoR
    na ezen most röhögtem egy jót
  • Fehercsoki
    Hogy lehet reportolni valakit ha beszól h büdös magyar?(swédek szokták)
  • Ghoosty
    Amúgy az ilyen szövegbeli rasszizmust nem értem.
    Ha azt mondom valakire, hogy cigány, az sértő, de ha nekem mondják azt hogy "tee magyar", az nem.
    Ugyan így lenégerezek valakit, az baj, de engem lefehérembereznek az ok.
    Ugyanez van a buzikkal is. Engem nem zavar, ha azt mondják, hogy heteró vagyok, akkor őt mér zavarja, ha lebuzizom, amikor az??
  • s0n1c
    lol :)))
  • Mighty
    "linkeljek valami vicces képet róla?"

• picket
    "Tutira érti" - látszik
    "te magyarázod itt szakszavakkal" - mivel lehet még fórumon? linkeljek valami vicces képet róla?
    "csak mondott valamit amiről úgy gondolta megértik" - hát megértették, kicsit jegelték is az accountját (szerintem ő nem értette a saját viccét)
    "Egy poénhoz ne kelljen már martin luther kinget olvasni hogy megértsd." - a jég szó megértéséhez ne kellejen már Mátyás királyról tanulni, mert kb annyi köze van Martin Luther Kingnek a zsidó viccekhez.

Téma hülyeség, és mindannyian hupikék bőrszínűek vagytok, amiért utállak titeket
  • Mighty
    "nyert ma a horda AV-n. Hmm..nem értem. valami történik..."

Pár napja megtapasztaltam, milyen az, mikor horda oldalon összejön a 30 fős premade .
    Szerencsére nem foglalkoztak védelemmel, így nekünk is jutott bonus honor :)
  • Mighty
    Vasárnap, jó ebédhez szól a nóta. Ott előfordulnak :)
  • Tafaya
    Screenshots or it didn't happen
  • maniac001
    Tutira érti, te magyarázod itt szakszavakkal. csak mondott valamit amiről úgy gondolta megértik. Egy poénhoz ne kelljen már martin luther kinget olvasni hogy megértsd.

Warden abban igazad van, hogy iszonyatosan ráálltak erre a rasszizmus üldözési dologra. Annyit még erről, hogy majd ha kis hazánkban letesznek valamit az asztalra az ingyenélés és a napi szinten történő bűnözés helyett, illetve máshol is lehet őket látni a napló meg a bűnügyi műsorokon kívül akkor talán változik a véleményem.

na de /on
    nyert ma a horda AV-n. Hmm..nem értem. valami történik...
  • sector512
    Azért a "rich" kicsit erős... :)
  • Gumbo
    rá volt írva hogy kötelező havidíj van, és ha lett volna eszed meg is nézed hogy mennyi...
  • picket
    Te érted a rasszizmus fogalmát?
    Egy - nemzetiségi - csoport külső megjelenését belső - negatív - tulajdonságokkal társítottad. De rasszista, az neeem vagy! Vagy hülye, mert ennyit sem veszel észre. Válaszhatsz!
  • picket
    No buy game if no speak english!
  • s0n1c
    Sztem meg inkább ezt kéne ráírni:

"Don't buy this game if you are a fucking retard!"

Még véletlenül se vedd magadra.
  • Narxis
    Én szoktam rakni.
  • tibia
    Azért téleg ráírhatnák a dobozra, hogy : "Don't buy this game if you not rich."
  • tibia
    Kül, én eredetiben vettem meg a wow-ot.
    De nem tudtam fizetni azta 3,5K-t
  • Warden
    Semmi köze a rasszizmushoz az általam elejtett beszólás.Az csak arra vonatkozott hogy egy mage sem képes lerakni egy asztalt av elött.Írhattam volna skótot vagy harpagont de nem biztos hogy azt megértik.Ezt megértették.Biztos borzasztó lehet a mágusoknak egésznap azt hallgatni hogy refreshment table pls de ugyanolyan velejárója egy av-nek mint ahogy a lockok leteszik a hs kutat vagy a paladinok körbebuffolnak mindenkit.Raiden sem lehet elsunynogni a buffolást vagy a raid segítő dolgok letételét.AV is egy raid csak ott random emberekkel játszol.

Pont ez a gond hogy minden olyan dologban rasszizmust vélnek felfedezni ahol nincs.valamelyik nap írta pont itt egy srác hogy a rappes kosaras viccet elnyomta generalon és bannolták.Az sem rasszizmus.Kis hazánkban meg tényleg a ló másik oldalára estünk át ezügyben.
  • Fidelcastor
    Nekem miért nincsenek ilyen guild társaim... Esetleg ha tudsz még ilyeneket költözök át oda.Heti 500eu nem olyan rossz játékkal...
  • tibia
    Te is thx :)
  • tibia
    Nincs DC? Jesszus nekünk ha benragad a kari 2 havonta 1x és nincs DC majd megőrülünk.Az a jó ha óránként van 1 DC legalább a laggot lebassza ha vannak 3K-n a szerveren.
  • tibia
    Kül, azon a szerón is vannak pénzes mukik akiket utálunk :P
    Mindig megy LFG-n hogy "LFM (DONATER WARRIOR LVL 70 FOR HS)"
  • Fidelcastor
    Én minden BG-be ha beírok közösba a végére a mondatoknak odaírom, hogy n00bs. Volt már olyan magyar aki üzent, hogy ezt nem kellene én meg visszaüzentem, hogy ne szóljá be n00b!
  • tibia
    Én is tört szerveren játszok, nekem sajnos nincs pénzem a retailra.
  • YakHead
    Maradjunk inkább a törtszerver témánál
  • Fidelcastor
    Ahogy Benny Hill mondta:
    2 dolgot utálok a legjobban, az 1ik a rasszizmus a másik a kínaiak...
  • sector512
    Az ilyen emberek viszik igazán előre a világot, grat...
  • Tafaya
    Előbb transfereld, mert ha meglátja bárki, hogy hordásként tolod a Rampage bg-ben egy fillért se adnak érte.
  • Chris
    Úgy hallottam a zsidók sem szeretik a megkülönböztetést.
  • picket
    Ha így gondolkozol, akkor miért a mage-ek orrméretét firtatod?
  • Warden
    Miért ne lennének azok?A bőrszín-vallás-egyébb társadalmi csoporthoz való tartozás miatt lenézni vagy elitélni valakit iszonyat baromság és remélem nem gondoltad komolyan mert nem egy idióta alaknak ismertelek meg.

A gond a gerjesztett "védelem" ami minden kiszólásban rasszizmust vél felfedezni igaz ez kis hazánkra és ugy általában európára.
  • Unknow
    Én csak azt találnám viccesnek ha az egyik feka a másiknak köszönne mondjuk trade channelbe,hogy "Yo nigga". Aztán az irl feka srácokat bannolják rasszizmusért. Erre fel meg ők perelnének,hogy rasszista a blizzard mert,hogy bannolták őket mert négerek XD
  • maniac001
    Annyira szánalmas ez a rasszizmussal vádolás dolog. Szerintem a fekák tényleg nem emberek.