World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ratyi gépeken esetleg , meg akik nem tudják kezelni , tele van minden szeméttel stb . Lehet egy-két dolog megváltozott , biztos , de emiatt a 2.1-et hibáztatni nonszensz...

Narxis
milyen bakkártyákat fogadnak el?<#fejvakaras>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tatyla
jaja,ez igy van sajna 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az unalom 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

shaime01
ha pvp szerveren megöl a másik frakcio
pve serveren a mob

akkor rp serveren mi öl meg? 😊

Oldern the 1st
Nem veled van a gond, a Blizz cseszte el 2.1-el.
Rengeteg klántársam erõsítette meg, hogy ez az error uccured,blahblah 2.1 óta van, olyan gépeken, ahol eddig tökéletesen mûködött a WoW.

Nekem sajna nem csak akkor csinálja. Sõt nekem olyankor mikor visszaváltok a desk-re nem is csinálja! De amúgy egyébként minden más alkalommal. Van olyan, hogy még csak be sem tölti a wow-ot és már kivág a desk-re erroral! 😞 Egyszerûen nem tudom mi lehet a gáz....

\" örökké nem eshet.... \"

rhazid
nekem is ez volt anyukám félt h leveszik de aztán belegyezett.Azóta se csináltuk meg a bankszámlát^^

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

nem arra gondoltam, de a tekedvedért lehet le kell volna írni a dolgot legalább 50 mondatban hogy oké legyen. Azt próbáltam közölni, h a PvP-n nyilván az egymás elleni harcról szól, de öregekrõl, gyerekekrõl, aszonyokról nem írtam.Ha nem kell PvP akkor ott a PvE, ahol nem nyírnak ki a mob-okon kívûl mások...részemrõl mindez lezárva jó játékot mindenkinek

For the greater good

Rip
Internetes fizetésekre én egy külön bankszámlaszámot használok, ahová mindig csak 1-2 napig utalom át azt az összeget, amit le fognak vonni, így a kockázat gyakorlatilag 0.

A szülõket pedig meg kell gyõzni, hogy így sokkal gazdaságosabb, havonta egy ezrest meg lehet takarítani! <#idiota>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

shaime01
csak "sajna" sokan gc-t vesznek mert nincs bankkártyjuk vagy csak a szüleik nem adják oda nekik (eleinte az enyémek is paráztak ,hogy levesznek mindent azóta sajátom van 😊 ) igy már csak a GC marad nekik.. 😊

Rip
Ahogy nézem, a bankkártyás megoldás "gazdaságosabb", úgy egy fél év 66€, tehát kb. 16500-17000 forint. Ez havi szintre lebontva 2750-2800 Ft körüli összeg.
Feltöltõkártya 8000Ft 2 hónap (havi 4k).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

shaime01
az ,hogy fizetni kell. és nincs kiskapu 😞

Count Adyn
Na jó😄
Szóval: Ha feltöltöd GameCard-al akkor 60 napig játszhatsz, utánna megint fel kell töltened különben nem játszhatsz. fizetsz-szórakozol, ha nem nem😊
Mi nem világos?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zero the hero
a bank kártya szám csak kell és kész, nem fognak levenni róla semmit(meg lehet adni hamisat is amit a netrõl kikeresel), a legtöbbünk feltöltõkátyákon él.

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

1. bocs, nem 97-es vagyok, bár nem SOKKAL öregebb, 93-as vagyok.
2. nem tört verzióról kerestem infót. olyan lehetõségek kerestem, amivel lehet játszani úgy, hogy épp nincs lehetõségem fizetni arra az idõszakra. de ha nem lehet csak feltöltõkbõl játszani folyton, akkor ez mindegy. csak nem értem, hogy akkor minek van 60 napos feltöltõ.
egyébként meg olvastam a rikító kurvára olvashatatlan szemkárosító két sort.

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

The Garrett
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

masik kerdes igen

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

és lehet játszani nem illegálisan ( de nem feltétlenül legálisan ) na jó ez hülyén hangzik.. de valami ilyen kibúvó lehetõség nincs?
másik kérdésem az lenne, hogy ha megveszem a játékot, akkor meg kell adni egy bankkártyaszámot, vagy lehet folyamatosan feltöltõkbõl élni?

Fenrir
Érdekes ez a 2.1-es Karazhan. Nagy mellénnyel bementünk és MoV-on, Aran-on meg Illhoof-on is vájpoltunk egyet amire eddig nem volt példa 😊

Lehet, hogy a boss-okon pár dolgot gyengítettek, de a trashek helyenként fájdalmasan nagyot ütnek a régebbi verzióhoz képest. Lila is mintha többet esne trashekbõl, már vagy 4 kiesett csütörtök óta, ráadásul 2x ugyanaz 😊

A halál csupán a kezdet...

sziasztok. miért van az, h elindítom a játékot bejön a feketeség aztán critical errorral kivág a desktopra. legutóbb tegnap játszottam vele, és akkor még mûködött. semmi baja nem volt. pedig azóta a gépppel semmit nem csináltam. azt írja, h a parancs végrehajtásához nincs elég tárolóhely... segítsen valaki plz

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Syron
heh, hogy ne out of date-nek ismerje fel addonokat, az addon *addonnév*.toc file-jában át kell csak írni a 20003-at 20100-ra 😄

mooo
Engem akkor szokott kivágni,ha úgy rakom le tálcára,hogy közben griffen ülök.De akkor mindig...
Skacok vki tudna abban segíteni, hogy miért csinál olyat a wow, hogy pár perc játék után critical erroral kivág a desktopra????!!! Tegnap ezt csinálta majd egy órán keresztül míg meg nem untam és ki nem kapcsoltam az egészet. Mondjuk régebben is csinált ilyet, hogy néha néha kivágott (vagy egyszerûen lefagyott) de ez már színte megtízszerezõdött!!

Vkinek van 5lete, hogy mi ozozhatta ezt vagy, hogy ilyenkor mi lenne a teendõ??

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

na megcsináltam végülis egyedül a dudus részt is, másodszorra lement... én voltam a hülye tegnap, így, hogy leszedegettem magamról a curset meg a poisont, sokkal egyszerûbb volt (meglepõ módon)
tegnap nem is vettem észre hogy felrakja, a nagy izgalomban... köszi a helpet mindenkinek

Mighty
nincs

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

k O T T A
övre van valami enchantlehetõség?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

sigmavirus1
Nincs.
Legális lehetõség: fizeted havonta

Viva La Virus1!!!

Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy ha megveszem a játékot, és letelik az idõ amíg játszhatok, de nem fizetek havonta, akkor van-e olyan szerver (nem blizzard) amin legálisan lehet játszani, amíg összeszedek 8000-et egy 60 napos feltöltõre? vagy valami lehetõség játékra legálisan.

biztos arra gondol, hogy az ellenseged, mindegy hogy no vagy gyerek, ki kell nyirni, mert mas a szine vagy vallasa
erdekes gondolkodasmod :S

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

PiszkosFred
Hagyd, o az a fajta "katona", aki zokszo nelkul felperzsel egy falut is, ha ugy latja jo kedve, ugy, hogy a lakossagot elotte osszegyujti a foteren, majd agyonlovi. Kezdve a kisebb szintuekkel. Mert haboru van, vagy mi, barki ragadhat fegyvert, gyerek, felnott, ferfi, no, es barki zubonya alatt lehet egy rakas tnt, robbanasra keszen. Vannak ilyenek, voltak is, lesznek is ;] De inkabb csinalja es elje ki magat a WoWban, igaza van vegul is, mint live produkalja ugyanezt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
"az ellenségedet szerintem te sem kímélnéd meg csak azért mert alacsonyabb szintû nálad"
hol ellenõrizhetem, hogy hányas szintû vagyok IRL? az ENSZ honlapján? check-your-level.com? vagy még nincs internetes adatbázis? 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Koszi😄.

Jimi Hendrix

TitanPanel

Hi,valaki tud segiteni?
Lejart a wow bc trialom,de bevan fizetve egy honapra a wow,es most a bc trialt upgrade-elnem,de keri a bc auth keyt,azt honnan szerezek,vagy regelhetek,mert nem talatam az emaileim kozott hozza keyt..elore is thx.

Jimi Hendrix

Figyi. A PvP arról is szól, hogy a Horde és az Aliance-tekintet nélkül a szintekre-egy mást is gyapja és nem csak questelésbõl áll az egész. Egy háborúban az ellenségedet szerintem te sem kímélnéd meg csak azért mert alacsonyabb szintû nálad, és lehet hogy õ sem téged. Persze néha van egyfajta fair play, de akit zavar ha kinyirják az játszon PvE-t.

For the greater good

cenobite
Köszönöm!

gamertag: kenobita

Count Adyn
Itt találsz tuti, pl Cartographer vagy MapCoords😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cenobite
Melyik az a mod (vagy játékon belül hol tudom bekapcsolni), ami mutatja számszerûen a koordinátákat ahol járok (sok helyen látom, hogy 23,26, meg ilyesmi ha keresni kell valamit)?
Elõre is köszi a választ!

gamertag: kenobita

én nem pvp szerveren játszom, ezért nem tudok segiteni ebben
mindenesetre amit leirtál, abban semmi különleges nincs, egy pvp szerveren ilyenekre kell számitani, ez bármelyiken megtörténik

Capaszabi remélem a fõszerepléseddel készült videót belinkelted már ide 😊
ha nem teszed meg én fogom megtenni 😊
Mighty
<#hehe>

PiszkosFred
Ez nem a randiponthu, nem biztos hogy kivancsiak vagyunk a reszletekre ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty
Hádde tegnap éjjel hol voltunk? 😛

games4ever
oké köszi😊 akkor mondanál egy jó PvP-s szervert légyszíves😊😉
tegnap engem is felidegesített egy idióta mert épp csináltam egy questet ashenvale-be, épp gyaktam pár NPC-t erre miután megöltem és maradt egy kis életem, jöttek és kinyírtak:S, ketten voltak valami kérdõjeles szintû mage meg egy 21-es hunter, aztán visszamentem és megint megöltek a rohadékok, de aztán ellopakodtam onnan, dehát ez van mindig is lesznek ilyen idióta szemét emberek😞

célszerû, a késõbbi kavarások megelõzése végett

THX BIG
games4ever
nah akkor még egy kérdés😊
akkor ezzel ami most van fenn WoW US, nem is tudok játszani sehogy EU-s szerveren, szóval lekell túrnom és feltenni ezt az 5 CD-s szörnyet+még letölti a frissítéseket???

mindazonáltal azt próbálta meg közölni, hogy szerinte a bloodscalp szerver is szóba jöhet, ha pvp szervert keresel

én személy szerint nem ajánlom, mert igaz ugyan hogy nagyon sok magyar van rajta (szinte csak), de a társaság egy része (kicsi, ámde hangos) abban leli örömét, hogy mások játékát elrontsa, zavarja
Nincs bajom a BS-el, de egy kezdõ MMORPG-snek nem kifejezettem ideális környezet - az MMO játékoknak az egyik nagy elõnye a multikultúrális környezet, a közösségépítés, és jellemzõen az önzetlen segitségnyújtás. A wow megjelenése a fiatalabb generáció(k) bevonásával ezt erõsen felborította, aminek remek példája (sajnos) a Bloodscalp.