World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Rengeteg klántársam erõsítette meg, hogy ez az error uccured,blahblah 2.1 óta van, olyan gépeken, ahol eddig tökéletesen mûködött a WoW.
\" örökké nem eshet.... \"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
For the greater good
A szülõket pedig meg kell gyõzni, hogy így sokkal gazdaságosabb, havonta egy ezrest meg lehet takarítani! <#idiota>#idiota>
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Feltöltõkártya 8000Ft 2 hónap (havi 4k).
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Szóval: Ha feltöltöd GameCard-al akkor 60 napig játszhatsz, utánna megint fel kell töltened különben nem játszhatsz. fizetsz-szórakozol, ha nem nem😊
Mi nem világos?😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
2. nem tört verzióról kerestem infót. olyan lehetõségek kerestem, amivel lehet játszani úgy, hogy épp nincs lehetõségem fizetni arra az idõszakra. de ha nem lehet csak feltöltõkbõl játszani folyton, akkor ez mindegy. csak nem értem, hogy akkor minek van 60 napos feltöltõ.
egyébként meg olvastam a rikító kurvára olvashatatlan szemkárosító két sort.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
masik kerdes igen
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
másik kérdésem az lenne, hogy ha megveszem a játékot, akkor meg kell adni egy bankkártyaszámot, vagy lehet folyamatosan feltöltõkbõl élni?
Lehet, hogy a boss-okon pár dolgot gyengítettek, de a trashek helyenként fájdalmasan nagyot ütnek a régebbi verzióhoz képest. Lila is mintha többet esne trashekbõl, már vagy 4 kiesett csütörtök óta, ráadásul 2x ugyanaz 😊
A halál csupán a kezdet...
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Vkinek van 5lete, hogy mi ozozhatta ezt vagy, hogy ilyenkor mi lenne a teendõ??
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
tegnap nem is vettem észre hogy felrakja, a nagy izgalomban... köszi a helpet mindenkinek
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
erdekes gondolkodasmod :S
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
hol ellenõrizhetem, hogy hányas szintû vagyok IRL? az ENSZ honlapján? check-your-level.com? vagy még nincs internetes adatbázis? 😛
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Jimi Hendrix
Lejart a wow bc trialom,de bevan fizetve egy honapra a wow,es most a bc trialt upgrade-elnem,de keri a bc auth keyt,azt honnan szerezek,vagy regelhetek,mert nem talatam az emaileim kozott hozza keyt..elore is thx.
Jimi Hendrix
For the greater good
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elõre is köszi a választ!
gamertag: kenobita
mindenesetre amit leirtál, abban semmi különleges nincs, egy pvp szerveren ilyenekre kell számitani, ez bármelyiken megtörténik
ha nem teszed meg én fogom megtenni 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tegnap engem is felidegesített egy idióta mert épp csináltam egy questet ashenvale-be, épp gyaktam pár NPC-t erre miután megöltem és maradt egy kis életem, jöttek és kinyírtak:S, ketten voltak valami kérdõjeles szintû mage meg egy 21-es hunter, aztán visszamentem és megint megöltek a rohadékok, de aztán ellopakodtam onnan, dehát ez van mindig is lesznek ilyen idióta szemét emberek😞
akkor ezzel ami most van fenn WoW US, nem is tudok játszani sehogy EU-s szerveren, szóval lekell túrnom és feltenni ezt az 5 CD-s szörnyet+még letölti a frissítéseket???
én személy szerint nem ajánlom, mert igaz ugyan hogy nagyon sok magyar van rajta (szinte csak), de a társaság egy része (kicsi, ámde hangos) abban leli örömét, hogy mások játékát elrontsa, zavarja
Nincs bajom a BS-el, de egy kezdõ MMORPG-snek nem kifejezettem ideális környezet - az MMO játékoknak az egyik nagy elõnye a multikultúrális környezet, a közösségépítés, és jellemzõen az önzetlen segitségnyújtás. A wow megjelenése a fiatalabb generáció(k) bevonásával ezt erõsen felborította, aminek remek példája (sajnos) a Bloodscalp.