166748
  • [HUN]Crassus
    WOW nem 1v1, mégis 2-3 klassz inkább 1 v 2 is simán és mások pedig még 1v1 ben is esélytelenek......ez így nem kóser ám qrvára
  • s0n1c
    closed betából nemigen, majd, ha már release közeledik max akkor
  • picket
    perbé
  • picket
    Egyetlen egy kérdésem van: [b]nyerhet-e a resto druida a korábban említett felállásban, vagy sem?[b]
    Mert ha igen, akkor /bow hűde profi Devil, megverte. Ha meg nem, akkor miért megy a "nerf plz QQ"??? Nem győzelemre játszák az a rohadt arénát? Mert ha nem, akkor tényleg nem értek hozzá. Elpocsélkolt a druida 20 percet. gg, és? Ennek fényében számít most bármit is, amit leírtál? kkhtx.
  • WiLDoR
    pár órán belűl megtudom...
  • WiLDoR
    abban volt
    iddqd: godmode
    idkfa: minden fegyver és max ammo
  • WiLDoR
    "Ezek után te többet sebzel, mint amennyit ő gyógyítani tud, és többet gyógyulsz, mint amennyit ő valaha is sebezni fog, tehát megintcsak nerf resto droid plx"

ez úgy baromság, ahogy van, de sebaj :D
    resto druid 1 hot-jával kihealeli a lock 2 dot-ját, ha dispelezed a hot-ját azzal is őt gyógyítod.
    manát szívni próbálj meg tőle, ha tudsz, bevált bármilyen állatform-ba és hello.
    30%-kal gyorsabban mozog, mint te.
    blade edges arena arról híres, hogy faszán lehet szivatni ott a pet-es class-okat a hídról való leugrálásokkal (pet ugyanis amig körbemegy, addig a healer 2x csutkára issza magát)
    ha netán még mellé night elf is, akkor meg aztán az végképp a hab a tortán (shadowmeld-es iszákolás ftw)
    lock a szaros 180-as siphon, meg 300 körüli corruption tick-jeivel mikor sebez már annyit, amit egy healer ne tudna kiheal-elni röhögve?
    shadowbolt-ot nem fogsz tudni castolni, mert druida simán los-olja ebben az arena-ban...
    és még folytathatnám hosszan...
    amúgy meg devilnek igaza van, tényleg qrvára nem vágod a wow-ot, pvp-ről meg ne is beszéljünk, csak fosod itt a hülyeségeket :))

nah /peace, sorry, ha most kétlábbal tapostam bele a lelkivilágodba, de én már csak ilyen faragatlan tuskó vagyok :)
  • tigeroo
    jah:-D
    arena csapatunknak IDDQD nevet akartuk, de már foglalt volt
  • Ragnar360
    ez a cheat kód a Doomba volt nem-e ?:D
  • Dr DeViLKiNG
    istenem te nagyon értesz ehhez a játékhoz...
  • s0n1c
    Ok, szerinted, szerintem meg nem, és akkor maradjunk ennyiben, remélem, hogy warhammerben részed lesz egyszer normális grp pvpben.
  • WiLDoR
    hát szerintem itt az történt a képet elnézve, hogy devil oldaláról relative gyorsan kihullott a rugó társ, másik oldalról szintén kihullott a warlock és devil egyedül maradt a resto druid ellen, aztán elfogocskáztak szépen 1,5 órán át...
  • picket
    oh noes!
  • WiLDoR
    pedig akár tetszik, akár nem, arena = csapatjáték.
    mint ahogy az összes BG is arról szól, ja meg a game pve része is...
  • WiLDoR
    ha te a 2 vengeful/3 merciless cuccodban nem birtad leölni a két lowlvl karit, akkor ott komoly gond van, s nem a játékkal.
    ha meg leölted őket s vesztettél 50% hp-t, akkor meg nem értem hol a probléma?
    IDDQD és IDKFA mód nincs ebben a játékban...ha ütnek sérülsz, de azt ne várd el, hogy godmode-ot kapsz csak úgy azért, mert te vagy a nagy 70-es, ők meg a szar kis lowbie-k.
  • picket
    A hasamat fogom a nevetéstől. Két egyszerű bekezdést fogok írni a dologgal kapcsolatban.

Nem tudom pontosan mi történt, de úgy látom sikerült leverni a druida dd társát. Innentől neki semmi esélye nem volt. PONT. (Megöltétek a társát, vagyis nem tudta kihealelni, vagyis még kéne neki egy kis nerf.) Ezek után te többet sebzel, mint amennyit ő gyógyítani tud, és többet gyógyulsz, mint amennyit ő valaha is sebezni fog, tehát megintcsak nerf resto droid plx. Első bekezdés vége.

20 pont. Ha jól tudom egy eled egy ratingen lévő csapatért 15 jár. Tehát ők jobb ratingen voltak. Lehet, hogy jobbak a pvp cuccaik? Ez az egyik kérdésem. A másik kérdésem, hogy 2 milliós manapoolos bossokon kívül kinek van 20 percnyi healelésre manája egy lockal szemben? Most saját noobságodrol linkelsz egy képet, amin nyersz, besöpörsz 20 pontot, esélytelen ellenfelet leversz, és őt nerfeljék? less QQ. wtf lol. gtfo l2play.
  • bfg900
    Segitseggel tobbre mentem volna :)
    Mind1, rajottem mar.
  • tigeroo
    véletlenül elrontottad a blizzard szervereket
    gonosz
  • bfg900
    Most csinaltam egy 10 napos probaaccountot, de az osszes szerve offline. LEallas van, vagy valamit rosszul csinaltam?
  • Ragnar360
    pwnd!
    lynx karija ehhez képest kutyafasza kispista :D
  • tigeroo
  • Guest
    Jó, 50%-ig levittek, de hány százaléknál jöttél vissza afk-ról?
  • s0n1c
    És hol nyílvánul meg a csapatjáték? Ne gyere az arenaval, mert annak semmi köze nincs a grp pvphez.
  • Ragnar360

Mmost miért vagy ennyire kegyetlen ?? :DDD Nem látod az arcán,hogy meg van rémülve , nem kell egyből a torkának esni , hee :)))
  • s0n1c
    Múlt héten egy 66os lock és egy 69es hunter 50%ig levitte a hpját a warimnak dotokkal, ennyit ér a 2vengeful/3merciless full vindicator setem, a 340 resim meg a Stormheraldom a fos dotok ellen. Azóta nem is nagyon logoltam be. Ezzel most nem feltétlen a lock témát akarom feszegetni, csak úgy eszembe jutott, hogy mennyire nincs értelme fejleszteni a karid wowban.
  • WiLDoR
    csapatjáték
    ha magányos, mindentlegyőző hős szerepkört szeretnél, akkor ez sajna nem a te játékod :)
  • Lynx_TWL
    instant cast dot = multiple targets
  • Lynx_TWL
    itt solozom a raid bosst.
  • WiLDoR
    nem. én abbol indulok ki, hogy atm a melee dps qrvára unbalanced a caster dps-hez képest.
    a dot-ok sebzése meg egyenesen röhejes a 12k hp-k és 400 resik korában... akárcsak a warlock legendás túlélőképessége...
    ja és wow még mindig =/= 1v1
  • s0n1c
    okok nem 1v1, de akkor mi?
  • Ragnar360
    hát a lámák nem tudnak mást
  • Ragnar360
    na ebbe egyetértunk , druiddal az okés - spriest meg kicsit (túl) imba :D
  • Oldern the 1st
    Te pedig még mindig abból indulsz ki, hogy a lock csak dotot pakolgatni tud?
  • BEAST #120153
    pedig semmi baj nincs a druidaval -.- meg a restot is konnyen lehet verni, inkabb a papokat kellene nerfelni -.-
  • Tafaya
    Nerfelik is a feralt. Lesz még több resto druid. Örülünk, Vincent?
  • gta04
    nem wow-ozol? Én nem 12 vagyok hanem már 14 xD
  • Ragnar360
    Igen , elég sokan :D és mivel elég sokan igy akad sok retardált is ,de a magyar progress is jelentös mértékben képviseli magát itt :DD ,ami nem elhanyagolhato sztem ,igy még nekem is elviselhetö volt az a pár 12 éves gyerek ,már nem vagyok ott mivel nem wowozok.
  • Ragnar360
    hát az ogi.hu-t én is csak félszemmel szoktam nézni , aztán most láttam ezt a hulyeséget ...amugy szerintem is baromság
  • gta04
    Akkor ok, mert a WoW-ról csak annyit tdok amennyit olvastam róla vagyis nem túl sokat, az a szerver elég népes (vagyis sokan vannak rajta)? Te is ottvagy? :D
  • WiLDoR
    ez nem lock whine.
    ti meg még mindig abból indultok ki, hogy wow = 1v1, holott ez qrvára nem igy van, csak ti ezt úgy néz ki, hogy nem tudjátok, vagy nem akarjátok felfogni...