166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Chris #120226 Ezek beszólások nagyon árulkodóak. :) Ilyen gumicsimmás nyikhajokkal nem fogom besározni a kezem. -
WiLDoR #120225 evidens, hogy kb. 0 esélye van healernek dps class ellen 1v1-ben, de ettől még megmarad az a tény, hogy amit leirtál, az totális hozzánemértésről tanúskodik, akármennyire is próbálod szépitgetni... -
#120224 Sl lokk,mert "TETSZIK" mi? no komment -
#120223 neharagudj milyen karid is van milyen talenten??:P -
#120222 jo, a retri palat ne keverjuk bele a vitaba -
#120221 véletlen sem igaz,hogy már rendelkezik a WOW jolly jokerekkel ugye???
-
#120220 Azt mindenki tudja hogy Crassus nem normális, de aki leáll vele vitatkozni az se:DD -
#120219 jólvan nnnnna:) -
Chris #120218 Te nem ugyanazt a játékot játszod amit mi. Amit te szeretnél a warriorodból, az a jolly joker. Az a römiben van, ez meg itt a wow.
-
#120217 Nem éppen, talán el kéne olvasni, amire reagálsz ;)
Az volt a kérdés, hogy mennyivel csökkenti a resilience a DoT sebzést.
Erre én azt feleltem, hogy pontosan annyival, amennyivel a crit esélyt.
Crit sebzésről szó nem volt, amíg te bele nem keverted. -
Chris #120216 Neem, most ismét az a téma, hogy megint magadat próbáltad meg reklámozni. Minderre egy lesajnáló mosollyal legyintett volna mindenki, ha nem kötöttél volna bele a szerencsétlenbe és kezdted volna el minősítgetni a képességeit egy kép alapján. -
#120215 reroll pve. -
#120214 kritikus vs dot sebzésről van szó.... -
#120213 és még egy kis finomság/csak mert szakmabeli vagyok legfőképp/
vegyünk egy 400-as resilences warrit aki összeakad egy sl lokkal ugyanennyi resilencel mi történik:
alőször is a lokk leszarja,hogy van armorom ugye:P másodszor pedig mivel egy warri,hogy effektív legyen egy csata 90%-át zerk stanceben tölti ami +10% all dmg taken neki így konkrétan SEMMIT,de SEMMIT nem jelent az,hogy van resilence-je a warrinak viszont ugye ő -10% krittel üt -20% krit dmg-t tol/a soul link petet érő még -20% sebzését meg se említem/meg azt sem,hogy DW/death wish szinte must have ,hogy legyen egyáltalán esélye ami még +5% dmg taken azthiszem no comment:)
aki ezt így kitalálta és tesztelte az mikor olvasta végig a klasszok képességeit??
igazából ez nem sírás csak a tények megemlítése és hatalmas csodálkozás:P:) -
#120212 Tehát szerinted -10% =/= -10%
Értem, nincs több kérdésem. ;) -
#120211 De megtud ölni:P -
#120210 neeem most az a téma,hogy miért nem bír megölni egy Sl lokk egy Druidot:P:D -
#120209 nézz utánna......,mert éppenhogy rohadtul nem! Nem véletlenűl ezért marha erős a soul linkes lokk mivel gyakorlatilag teljes dmg-t tol az összes többi klasszal szemben akiknek mind a krit esélye igencsak csökkentve van/dot ugye nem kritel/ és maga a krit dmg is duplájával csökkentett érték lesz/ha krittel egyáltalán/.
400-as resilencenél -10% esély kritre -20% a kritből és
-10% a dot dmg-ből.....
-
#120208 Warlock rulz de már kezdem unni szal csinálok énis sámit:P -
#120207 én orkot indítottam. de csak azért mer a taurenen nem látszik a cipö :C -
maniac001 #120206 Indítsatok sámánt. Taurent. Meeeer' annak nagy a lába. -
#120205 ...és végre már megint a warlock a téma... -
#120204 végre pörög a topik! -
Dr DeViLKiNG #120203 na szépen elmagyaráztad. ennyi. ez megint csak azt mutatja hogy a hülyeségeid magyarázod mindenféle alap nélkül -
#120202 Pont annyival mint a crit esélyt, de ebben mi a meglepő? ;) -
#120201 Ez a manaszívás dolog jó.. Druid részéről is jó, maci, feral charge, travel form, curse dispel, 3 hot, pálya másik végén van mire odaérsz max mana és lejárt a cd a feral chargerol. Innentől kezdve nem teljesen értem, hogyan fogod megölni. Mindig magán tartja a hotokat, fearelni max 19 secig tudod, annyi alatt nem ölsz meg egy full felhotolt resto druidat.
Cast lassítás nem értem minek, instantban castol.
Spell lock? Instantban castol. 3 sec silence semmit nem ér a hotok ellen.
Volt nekem is hasonló, 3 fear + deathcoil + silence alatt is alig birtam megölni a druidát pedig az valamivel rosszabb gearben volt. -
#120200 feladom...annyit mondok gyakorolj még qrvasokat Géza...... -
Dr DeViLKiNG #120199 látom már itt gondot okoz a gondolkodás.
jobb gear druidnak. lássuk csak. több hp. több mana. több manareg. több healup. => tovább marad életben, kevesebb manat kell használnia
lépjünk túl a gearen. tehát hogyan tovább? -
#120198 GEAR??? atyám!!! milyen gearről beszélsz???
csekkold már le a resilence tooltipjét,hogy mennyivel csökkenti a dotok sebzését.....megfogsz lepődni..... -
Dr DeViLKiNG #120197 nagyon kiváncsivá tettél, hogy mit is szúrhattam el, hogy nem voltam képes megölni egy kicsit jobb geares resto druidot. plz mester -
#120196 szúrtam el dolgokat az évek alatt,de ekkora blődlit mint te most még nem basztam:D -
Dr DeViLKiNG #120195 te már többször megmutattad mennyire értesz a játékhoz. nyugodtan adhatod itt a profit, attól én még leszarom :D (és szerintem nem csak én) -
Ragnar360 #120194 Ha hogy most nézem a kept :DDD és mindezért majd 2 órát szarakodtak -
Ragnar360 #120193 Crassus a dühöngő wari -
#120192 sajnálatos módon a SS-od után aztkell mondjam még jobban is koma...
amúgy momentán mindenki rajtad nevet hangosan.....
-
Dr DeViLKiNG #120191 ezzel csak ott van a gond, hogy hiába nem tud nyerni, ha kikapni sem tud ha nem akarja(vagy nem tök hülye). akkor ki is nyeri meg a meccset ha az egyik sem tudja megölni a másikat?
itt per pill megunta(vagy elborult az agya) és elkezdett macskában ütögetni -
Dr DeViLKiNG #120190 na ezen hangosan felnevettem
te is nagyon vágod ám a lock dolgokat -
#120189 gondolom agyatlanul dotolt másfél órán kerezstűl ahelyett,hogy a CC-re ment volna rá a spell lokkra/spell lassításra/cot/ valamint a MANASZÍVÁSRA -
Ragnar360 #120188 Ott a pont! -
#120187 sztem DEvil ezzel az SS-el saját nubságáról adott tanúbizonyságot....ez az én meglátásom 3 év WOW után....
rossz spellek használata rossz idözítéssel rossz pettel....és mindezt másfél órán keresztűl....