World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mész utána ezerrel és tolod bele amid csak van, lehetõleg 100 rage-el állj oda Magi elé, hogy tényleg mindent bele tolhass, és reménykedj, hogy max. 1 healer lesz a minusz. 😊))
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Akasztott embernek lába se éri a földet
Nightbane-nel illetve az osszes tobbi Bossnal az elso par masodperc csak a tanke igy nincs gond.5-10 secig egy jobb tank meg heal nelkul is elvan akarmilyen Bossal es az boven eleg annyi aggrot generalni amennyi kell egy megfogashoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
egyébként megfigyeltem hogy a bc óta a huntik kezdik elfelejteni a misdirection nélküli pullt, ugyanúgy ahogy a lockok se nagyon tudják hogy kell HS-t adni ha bebugzik a soulwell ^^
nem tudom nálatok mi volt a gáz... mi nem járunk magtheridonhoz... a pecs óta csak nightbane -nél volt warri tankunk (hasonló szituáció), de ott nem volt gond
A lokkokat erdekes modon 1x sem misselte el egyikunk sem....
Es mivan a huntis misdirectionnel?Nalunk qrvara nem mukodik....
viccen kivul ez valami uj MT betegség, hogy képtelen eltalálni a mobot amikor kéne.
Álljon oda 2 warrior, vagy 1 warr + druid és valamelyik csak megfogja és beviszi a helyere
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
akkor az nem 2.1-es de müxenek a régiek is simán ...egyedül asszem Atlashoz és CT-hez volt tegnap 2.1 -es . De a kariválasztóbál az addon menüpont alatt pipáld be h Load Out of Date Addons igy a régiek is mennek ...addig tökéletes mig nincs full kompatibilis változat (ezért max a régiek ingame hibaüzeneteket dobálhatnak ,de nem gond)
Az epito jellegu hozzaszolasokat megkoszonnem.
\" örökké nem eshet.... \"
Elcserélném US verziójú accountomat a karikkal együtt:
70-es ud rogue (Archimonde)
62-es orc warrior (Burning Blade)
61-es ud warlock (Burning Blade)
60-as orc shaman (Burning Blade)
+ 1 fizetett hónap
Szeretnék cserébe eu bc accountot 70-es horde warriorral.
[email protected] címen érdeklõdj!
... tenyleg vannak gondok a 2.1-es patchel, de nem azert mert a Blizzard nagyon elszart volna valamit, egyszeruen nem lehet tokeletes patcheket kiadni annyi fele modolt klienshez amik raadasul 1000 fele addont hasznalnak. Amikor feltettem kidobalt a jatek ugy fel orankent, volt hogy vissza sem engedett, leszedtem par addon frissebb verziojat, es most egy par ingame hibauzeneten kivul semmi gondom sincs. Meg 1-2 het es a maradek hibakat is kijavitjak az addonokban es megint lesz orom es bodotta!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
psn: TasManHUN
itt nem törnek fel ha akarnak. itt törödnek (...) a botokal.
itt meghallgatnak.
itt nem tesznek trojait a updaterbe
itt nincsenek törökök (leglaábbis nagyon kevés 5k goold plxx) 😄
😊
-sry az offért-
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
közben meg nem készítettem a realm ról bizt mentést. csak a WoW burning crusade realmja kellene... vki irja már meg pls!
elsore veletlen mast linkeltem😛
Már több mint 2 éve van fent ugyan az a wow 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
segítség kellene nemrég kezdtem a játékot night elf vagyok és druid 10 level
darnassusból volt egy küldetésem hogy teleportáljak el moonwellbe ez meg is történt de most nem tok visszamenni valaki tud segíteni :??? jöhet pm is
köszi
Mondjuk a coolereket nem ártana kitakaritani , mondjuk ez nem tartozik ide ,csak már ha 15 órát megy akkor egy pöppet már hallani a hangját 😛.
Meg a regedit-be nagyon fellehet huzni a gépet(meg sok másott) , föleg egy friss win-nél az az elsõ dolog .Na mindegy ez nem az a topic.
-
többieknek:
a crit error stb re megoldás ha nem alttabolsz ( vagy ablakban játszol). Legalábbis ugy figyeltük meg hogy alttab-visszatab utan 1-2 percig huzza a wow bármit csinálsz, utanna crit error. Ha meg raidben disconnectelsz, csak akkor tudsz visszaconnectelni ha 1. kitesznek raidbol amig belepsz, 2. letörlöd osszes addon + wtf mappa.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
gamertag: kenobita
tanuljál crashtõl!
๏̯͡๏﴿
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Oldern the 1st: igen én is erre gyanakszom mivel eme "error" probléma a 2.1-el jött elõ. Igaz elõtte is volt egyszer kétszer ilyen de az igencsak elenyészõnek volt mondhatól. Most a kérdés az, hogy vajon lesz e erre orvosság, mert így szinte játszhatatlan az egész (számomra legalábbis).